Új privát üzeneted érkezett!

Timci!

Küldtem az emailt,remélem megkapod! :D

Linácska!

Lili?Utolsó szuri megvolt?Jöttök haza már?
Vendég

Sziasztok!

Végre lett egy kis idöm ide csücsülni és olvasni is titeket!Alig érem utol magam.

Borsika
boldog szülinapot utólag a lányodnak,szép nagy lány,a torta is faja,és hát már most is van igénye a csajémnak,késöbb mi lesz?

Ser
én is épp azon agyaltam hogy mikor lehet vajon Leonának a szülinapja.Átadod neki hogy isten éltesse a nagylányt?Remélem jól vannak.Átalussza az éjszakákat már?

Roz
anyudnak nem volt egy nagy élmény az a fürdö,jobbulást neki.

Donoé
sajnálom az apás sztorit,és faja lehetett az Auchanos sztori. :lol:

Kazi
jók a képek,szép hely naon!

Pille
hogy van Orsi?Kiütések?

Lili
Zsófi csodás lehetett a menyasszonnyal,nem csodálom hogy öt fotózta mindenki akkor.Jól vagy?

Timci
jól vaunk,hazaértünk szerencsésen.

Naon supi volt minden.Szombaton vacsorára a tulaj fözött nekünk bográcsban szarvas borjú pörit,Anna nem gyözte falni,volt medence az udvarban,Szalajka-völgyben sétáltunk hatalmasat,vonattal mentünk föl,séta le.Majd hétfön fürdözni voltunk Egerszalókon.Átalakítás alatt van,de azért nem volt rossz.

Teszekfel pár képet.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Egerben is voltunk Kép

Kép

Kép

Kép

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

még játszott is apával
Kép

Kép

Kép

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Donoé,
igen, megvolt, kaptunk zárójelentést, úgyhogy holnap végre megyünk haza. Ma már csak azért maradunk Pesten, mert a barátnőm kislányát elhozzuk az oviból, meg vigyázunk rá, mert sokáig dolgozik kivételesen az anyukája. Otthon sem kell gyógyszert szedni, majd július elején jövünk kontrollra.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, bocsi közben megnéztem ám: a pseudomonassal az a helyzet, h nagyon gyakori ún. kórházi kórokozó, a "nedves" kórházi berendezéseken mosdókagyló, vízcsap, stb gyakran kimutatható.

Balim, Proteus gyakori a székletben, de szintén gyakori kórházi törzs, és ráadásul később kőképződéshez vezethet.
Mindkettőnél az a veszélyes, h jó ellenálló bacik, nagyon sok antibiotikum nem hat rájuk.
Fontos még, h ne legyen székrekedéses a baba/csajszi mert amaitt is kialakulhat ismétlődő fertőzés,nemcsak anatómiai rendellenesség miatt.

Na ennyit a tudományról. Leonának átadom, bár épp akkor jöttünk meg Tőle,amikor írtatok. Nagyon cuki a csajszi, tele van csatokkal a haja, az elmúlt hetekben már tljesen jól aludt, 6kor ébredt először és osont át a szülői ágyba, de most 2-3éjszaka óta megint "visszaesett".

Nana mi újság Veletek? hogy telt a hétvége? Várom ám a kérdéseket? Szomabton élőben is tudom továbbítani.

Kép
seriff

Csajok,leírná nekem vki a tuti meggyleves receptjét?Valami elképesztően béna vagyok benne, pedig fincsi friss meggyet vettem ma.

Kép
seriff

hajni-gyönyörűek vagytok!Örülök,h.szerencsésen megérkeztetek. :wink:

Donoe-n :wink: m kaptam mailt tőlled...nem tudom mi lehet az oka.. :roll: Az olaj a picinek kell,igen,minden fürdés elött megmaszirkálom vele.A nővérem is ezt tette,és nagyon dicsérte.Ha neki bevált nekem is befog. :wink:

Fájások közepette irok nektek!Nem tudom,h.most mi van,de elég gyakran vannak ezek a fájások,és lehet,h.megszülök,lehet,h.nem.Ha sokáig nem irok,akkor azt jelenti,h.szültem. :wink:

Erszényes-ha holnap nem irok a babanetre,azt jelenti,befeküdtem,és akkor pénteken nem randizunk,csak max. a korházba,ha akarsz. :roll:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timci!

Elküldtem megint,nem értem ,miért nem kaptad meg :roll:
Vendég

Hajny, nagyon jók képek!Banános meztelenke :lol: :lol: :lol:

Timci, hajrá! Ez aztán az online vajúdás!

Kép
seriff

Sziasztok!

Hajni!

Nagyon jók a képek! :D

Ser!

Annyira jókat tudsz írni,mindig csak vigyorgok :lol: :lol: :lol: Ez az online vajúdás :lol:

Timci!

Szorítok!!! :D

De jó volna tudni,most ebben a percben mit csinálhatsz? :roll: Vajúdsz-e,vagy szültök már,vagy otthon vagymég?Most 21.33 van
Vendég

Sziasztok!

Timci
lehet már a babát a karodban tartod?Úgy legyen!

Végre vége a grill-pultos idöszakomnak,már a cukrászaton vaok!Erre vártam február óta,jupijé! :lol:

Virág,Kattic és a többiek?Mizujs??

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Csajok!Sajnos nem...meg nem fogom a kis dragamat a karjaimban.De ma az NST vizsgalat utan meg kell keresnem a dokim,aki eldonti annak fejeben,h.most befektet vagy meg hagyja,h.maradjak itthon. :roll: Ugyhogy szoritsatok,h.minden ok legyen ;s engedjen haza,nem akarok bent lenni,elunnam az eletem.Meg meg sose voltam korhazba befektetve.Kicsit felek is meg minden. :oops: 11 re megyek.

Puszi nektek!

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Hajny :D !

Timci, szorítunk, de a lényeg,h minden rendben legyen Veletek,kint vagy bent, sztem nem annyira fontos!

Kép
seriff

Hova tűnt mindenki?

Lili? Mi újság?????????

Kép
seriff

Timci
a finisbe érve szerintem is tök mindegy hol vagy,a lényeg hogy egészséges legyen a baba és a mama is.

Cuki
sikerült a vizsga?Naon kemény volt?

Ser
várod a munkát?Legalábbis azt hogy emberek közt legyél igaz?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Timci,

Ne félj attól ha esetleg befektet. Egyik előny, hogy jó helyen vagy már!!!!! Csak 3 emeletet kell menned a szülőszobáig :) . Úgysem leszel sokáig bent. Unatkozni pedig nem fogsz. nagy valószinűséggel a szobában lesz mége egy-két pocakos anyuka, trécselni ott aztán lehet. Engem Ádámmal hétfőn befektettek és szerda hajnalban meg szültem. Szóval nem sokáig voltam az elsőn. Viszont megismertem a barátnőmet, akivel (ugye a gyerekeink egy korúak), és a mai napig tartjuk a kapcsolatot.

Hajrá!!!!! Gyors és zökkenőmentes szülést. Majd azért valahogy tudasd velünk, ha már babázol!

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Itt vagyok. Tegnap már itthon voltam délután. NEm bírtam bent lenni. Itthon pedig a szeretteim vártak. Olyan jó volt itthon. Hiányoztak már. Zsófi is már délutánra nem értette, h. hol vagyok.

A vizsgálat az nem éppen a legjobb dolog.....én nem néztem a tű felé, csak 1*, de hatalmas volt. Végig az uh-s képet néztem. Végig kísérték uh-val. A baba jól van, mozog, az asszisztensek is nézték csak, hogy mennyire behúzódott a sarokba. Biztos neki sem volt jó érzés. Túl vagyok, ez a lényeg.
NAgyon féltünk, mert Tankó csinálta nekünk, és a többiek, akik Szabó Lászlónál voltak, már 10-re végeztek, mi meg csak fél2-re. Mert felhívták szüléshez. Olyan rossz volt ennyit várni. Teljesen kiidegeltem magam, és a vizsgálat után szédültem is, de ennyi. MA már pakolászok, de csak módjával. Anya itt volt teganp is és ma is még itt maradt, mert emelni nem merem még Zsófit. Szval arany életem van délutánig. :)

Nagypn szépk a képek! :)

Timci, gondolok Rátok! Sztem jobb lenne, ha bent maradnál, nem lehet tudni....nehogy tényleg neked is zöldüljön a víz, mint Linánál. Azért már csak 40+ vmennyi...... DE jó lesz! :)
birolili

Lina

Most próbálom sikerült-e?

Don

Tegnap tök jó volt a látni Barbit , úgy tünt mint aki jól van!

Na holnap reggel megyünk tubusbetételre!!!!!!!!!!

Timci
Nem dolgozok holnap, de ha lesz időm meglátogatlak!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
borsika33

miért csak az egyik van it????????????

Kép
Kép
Kép
borsika33

gfhgh

Kép
Kép
Kép
borsika33

még mindi nem jó.

Kép
Kép
Kép
borsika33

Na sikerült már!!!?????????

Kép
Kép
Kép
borsika33

Nem igaz!!!!!!!!!4

Kép
Kép
Kép
borsika33

Nem hiszem el!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
borsika33

Bocsi kicsit béna vagyok de azért nem adtam fel!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
borsika33

Borsika, hajrá! :wink: :D

Lili, a lényeg, h túlvagytok rajta! Mikorra ígérték az eredményt?

Hajny, igen azért kicsit várom már a munkát, sztem jó lesz mást i csinálni, bár nem unatkozom így sem, és biztosan kevesebb időm lesz Hannázni, de majd vhogy megoldom-hiszen másoknak is sikerül! :wink:

Kép
seriff

Sziasztok!

Borsika!

Hajrá,nekem már úgy tűnik,csak sikerül! :lol: De aranyos vagy,hogy ránéztél Barbira!Nekem is elég jónak tűnik,remélem tartósan így lesz.Nagyon szorítok Nektek holnap a tubus betételnél.Ez fájdalmas beavatkozás?

Hajni!

Akkor örülsz most,igaz?Amúgy is cukrász vagy?

Cukkker!

Vége már a sulinak?

Linácska!

Lili,most hogy van?

Timci!

Megkaptad mostmár a mélt?A c betűt kihagytad az elsőnél,ezért nem kaptad meg.Valaki más igen,kétszer is :lol: :lol: :lol:

Lili!

Örülök,hogy vége van!Eredmény mikorra lesz?
Vendég

Sziasztok!

Még mindig semmi.Minden a legnagyobb rendben van a doki szerint.Megvizsgált és azt mondta,ujjabb vizsgálat szombaton.
Már nem tudom mit mondjak.Ideje lenne már kibujnia.A lényeg,h.minden ok.Ha változás van,értesitelek. Köszönöm azért a biztatásokat,igazán jolesik,h.nem vagyok egyedül,és próbáltok lelket önteni belém.Most kicsit megnyugodtam,de akkor fogok igaznán,mikor kinnt van már az édes Kincsem.

Borsi-ne add fel,jó lesz az. :wink: Jövő héten még mikor vagy bennt?

:oops: :roll:
Erszényes-akkor holnap a megszokott időben várlak!Pussz

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

donoé-megkaptam,köszönöm,és el is pityeredtem rajta. :oops:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Lili: örülök, hogy túlvagy a vizsgálaton. :) Eredmény mikor lesz?

Timci: nem tudok reggel menni hozzád, nagyon sok tennivalóm van még. Vasalás, pakolás, apának kell a kocsi mert napközbe intéz mindent (biztosítás, matrica stb..) ha apukám kiugrik valamikor hozzám délelőtt akkor el tudunk menni feléd. Szeretnélek látni, de ha nem talizunk akkor is gondolok rád sokat és drukkolok! :wink: :lol: :lol: Ejnyebejnye Atticynek, hogy ennyire nem akar kibújni... :roll: :lol: :lol:

thymi: hazaértetek már? Milyen volt a napod?

Borsika: majd csak összejön az a vonalzó... :wink: :lol:

Pille: Orsi jól van már? Kaptatok másik gyógyszert
hajny: köszi a keddet előre is. Örülök, hogy itt votatok. Most értünk haza pont be tudtam vinni a szárítót a teraszról és már esik is az eső... Jókor nyírtam le... :wink: :lol: :lol:

Cukker: hogy vagy? otthon vagy már? Milyen volt a vizsga?
A babakocsim eladó mostmár biztos. Ha kell akkor szólj mert addig nem hirdetem. :wink: :)

A babakocsi megoldva. Rendeltem egy BéBéGo-t és ki is hozták ma szuperül néz ki, nagyon tettszik és egész jól dönthető a támlája. :wink: :lol:

Na megyek ezer dolgom van és holnap éjjel utazunk már...:lol:

KépKép
erszényes

Na most nézzétek meg ugyan úgy csináltam, és a kicsiké nem sikerült!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MIJJJJJJJJJJJJJJJJÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
borsika33

Rakok fel képet de nem röhögni! Kép

Kép
Kép
Kép
borsika33

:D

Kép
seriff

ser
Azt mondtam nem nevet!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
borsika33

Azt cimet hogy lehet eltüntetni?

Kép
Kép
Kép
borsika33

Sikrült!!!!!!!!!!!!!!! csak képek nem!

Kép
Kép
Kép
borsika33

Borsika :wink: :D !

A hastáncról jut eszembe:Virág hol jártok mostanság?

Nana,mi van Veletek? Hogy és hol vagytok?

Erszényes, jó készülődést,és nagyon kellemes nyaralást!Készíts sok-sok képet!

Kép
seriff

sziasztok !

Kicsit Én is el vagyok veszve ....tegnap Ágason voltam a gyerköcökkel egészen estig csirkéket pucoltunk az anyósommal ... :roll: (7 et) ma Adrival szemészeten voltunk meg tapaszt kerestünk mert éppen mindnehol kifogyott ... ahoyg ma meg tegnap rótam a köröket a városban persze szokás szerint késében és sietve valaki mindig bebénázott elém .. nem szoktam ilyenne mérgelődni de ha meg van az a lehetőség, hoyg az ember a városban 50 el menjen akkor méééé nem használják ki az emberek ... mééé mennek át a piroson és méééé nem használnak indexet ... röhej ez a közlekedés komolyan .. a dugó az uszoda előtt ... azt hiszem egy nagvárosban idegbajt is kapnék .. mitől lettem ilyen türelmetlen ... :roll: :oops:

Kazi
Nagyon kalasszak a fotók nekem is a pucérkodos törpés tetszik :)ez uj frizura,? nagyon jól áll :) Megkérdeznéd a férjedet nekem persze csak ha nem gond, hogy nálunk van e csepel tura bici most raktáron meg, hogy patika kártáyt elfogadnak e? És ha nincs ilyen bicajuk mennyi idő még meghozzá :) köszi és bocsi, hogy szemtelenkedek :oops: :)

nana
Merre vagy?

Hajny
Kalasszak a képek :) Anna bizti élvezte . Örülök, hogy végre olyan helyen leszel amit szeretsz, Én már lassan beköltözök a munkügyikp.-ba ... :( sajna semmi meló :(

seriff
ma megkaptuk mi is a tapaszt 3 napig kell a jobb szemet tapasztani , 1 napig a balt és 2 hónap múlva ujra menni ami nekem furi ebben a tapszban, hogy a szemöldökre ragad rá ??!! vagy csak Én ragasztom rosszul ???

Timcike
drukkolunk :)

borsika
:) Nekem nagyon tetszik a fotó :) A legalsó sorban (ülő) a jobb oldalon a kiscsajszit nem Lilinek hívják ? És a leghátsó sorban a szőke csajszi is ismerős ... nem tudom a volt kolleganőre emlékezet Ágira...

nyhk
Én is megkaptam, már ezt a szöveget egyszer nagyon tetszett :)
jól vagytok ?

Csajok
a napégés hogyan néz ki ? Nem szoktam soha napozni de most hogy starndoltunk tele vagyok nagy piros foltokkal ami viszket és ha vakarom hólyagosodik ... anyum szerint napégés... nem tudom .. azt sem, hogy mit kenjek rá, mert baromira viszket de ha vakarom nagyon bedagad és hólyagosodik

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, fenistilt kenj rá. Nem tudom,Hannának nem ragadt a szemöldökére, vagy legalábbis nem epilálta.Most B.K-nál voltatok? Milyen a szeme Adrinak?

Kép
seriff

Roz

Nem Lili de nekérdezd hogy akkor mi a neve , de a szöke ő Ági. Szégyellem de nem tudom mindenki nevét csak február óta járok oda táncolni!

Kép
Kép
Kép
borsika33

seriff
nagyon gáz a szöszi szeme .. :( a bal szemével abszolut nem látta a képeket .. :( modta is B.K hogy nem gondolta hoyg ennyire rossz
most mind a két lencséje 3-3 as..

Kép

Kép

Kép
roz23

Borsika,
Mostmár majdnem jók a vonalzók :) Szólj ha elakadsz.
Holnapra egy kalappal! Majd kiváncsi leszek a lányod véleményére a tubussal kapcsolatban.
A hastáncos kép tuti. Néha én is eljátszom a gondolattal, hogy jó volna járni, tetszik nagyon, de hát egyenlőre a gyerköcök mellett e nem lehetséges. De majd egyszer.....

Roz,
Régen voltál a skype-n, (vagy nem egyszerre voltunk). Mikor mentek Szegedre? Jövőhét péntek? Mostmár tényleg összehozzuk a randit! Jó volna beszélgetni végre személyesen :)

Erszényes,
Jó utat!

Timci!
Még mindig hajrá!

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!!!!

Don:
nekünk is felment Lari(is) az asztalka tetejére,felállt és kacagva mondta nagybüszkén:anya!!!(közben Mira ordít :Anya nézd mit csinál a Larka :oops: :twisted: :oops: :lol: )Ez kb.5*előfordult.Azóta kint van az udvaron a kisasztal.....talán őszre újra behozom..... :lol: :? :roll:

Roz:
Megkérdezem majd apát,most elmenekült ,mert Mirától frászt kapott....rájött a hisztiroham,magán kívül volt :oops: :shock:
A sérom új(már ha rám gondoltál,mert Mirának is le lett vágva),nagyon figyelmes vagy :wink: ,köszi
Napégés????passz!

Timci:
Szerencsés vagy,hogy hazaengedtek....engem a számított idő után 1nappal be akart fektetni a doki Miránál....Szerencsére nem várta meg,előbb jött 2vel :lol:

Borsika:
Jó a kép :)
Nemtudom miért,de azt hittem 2csajszid van... :shock:
Szerintem az én fajta vonalzóm sokkal egyszerűbb,mint a babafalvás,ott a képet sem kell lekicsinyíteni,meg rendesen számol nagyobb "gyerkőcöknek" is.

Hajni:
Örülök,hogy végre jó helyen vagy! :)

Lili:
A lényeg,hogy túl vagy rajta és nem volt semmi gond.Mikor én voltam egy csajnak elfolyt a magzatvize...annyira sajnáltam.Én azért nem is mertem mozogni stb. ,csak a multkor nem akartam mondani,nehogy elijesszelek.eredmény?én megsürgettem egy picit anno...így is olyan soknak tünt az idő :roll:

Erszényes:
Érezzétek jól magatokat!Bizti szupi lessz!

Ser:
És gondolkodtál már,hogy hogyan fog majd aludni Hanna?Vagy már nem cicin alszik el?(már ha majd dolgozol)

Képzeljétek ma cirkuszban voltunk Mirával :D Gyerek koromban jártam pesten utoljára.Jól éreztük magunkat,de egy picit többet vártam.Én olyan oroszlános extavagánsra gondoltam...na de ne legyek telhetetlen mi?!A kocsival messze parkoltam.Hazafelé sz@rrá áztunk.
kazi

Roz:
Kifejezetten csepel túra bicaj nincs(a világon se 8) ),de sok féle van,azt mondja apa nézz be és megmutatja.
A mai naptól nem lehet ilyen kártyára bicajt vásárolni.Ez az új rendelet :( ,csak ha külön adózol utánna.
kazi

Sziasztok!

Borsika!

Marha jó ez a kép!!!!Barbi is ott van látom :lol:

Csajok a legelső sorban,ahol ülnek a lányok,pont a dátumozásnál ül Barbi.Kicsit hullámos hajjal.Borsika mögötted meg régi jó barátnőm,gyerekkorunkból,a Hédi.
Vendég

Don:
pont a férjemnek mondtam,hogy szerintem az a nagylányod! :D
kazi

Sziasztok,

Kezdem újra az előbb elszállt. A napokban csak olvasni volt energiám, írni nem. Megint pótolok.

Thymi,

e-mail ment. megkaptad? Meg is tudtad nyitni?

Jónás-módszer: www.astro.com

Kazi,

Szuperek a képek. Nagyon édes a pucér Miri. Látom, azért neki tetszett a Hófehérkés szoba még fürdő nélkül is.

Timci,

mi is voltunk vasárnap a Gokart pályán, de csak 4 után a hőség miatt. Az ugrálóvárig jutottunk el és épp a csattanás előtt hagytuk ott a versenyt, mert Gergő félt a motorok zajától. Ja, ha végig kint voltatok, Gergő volt az, aki a verseny után a Gokart pályán motorozott a kismocijával. Lali kitalálta, mert ő ott szervező volt, aztán meg ott hagyott engem egyedül. Kissé égő volt. :oops:
Tök, rendi a doki, hogy nem fektet be. Tavaly a sógornőmnek be kellett mennie 40+2 naposan. Igaz, ő vidékről járt hozzá. Atticy nagyon jól érzi magát odabent. :lol: mondd neki, hogy már mi is kíváncsiak vagyunk rá, nagyon. :D

Bea,

Bár most nem vagy itthon. Gratula a vizsgádhoz utólag is.

geli08

Don

KIváncsi voltam észre vezsed-e? Igen a Hédi az!

Kép
Kép
Kép
borsika33

Na jó éjt mindenkinek megyek aludni, holnap nehéz napunk lesz!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
borsika33

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?