Sziasztok!!!!
Don:
nekünk is felment Lari(is) az asztalka tetejére,felállt és kacagva mondta nagybüszkén:anya!!!(közben Mira ordít :Anya nézd mit csinál a Larka
)Ez kb.5*előfordult.Azóta kint van az udvaron a kisasztal.....talán őszre újra behozom.....
Roz:
Megkérdezem majd apát,most elmenekült ,mert Mirától frászt kapott....rájött a hisztiroham,magán kívül volt
A sérom új(már ha rám gondoltál,mert Mirának is le lett vágva),nagyon figyelmes vagy
,köszi
Napégés????passz!
Timci:
Szerencsés vagy,hogy hazaengedtek....engem a számított idő után 1nappal be akart fektetni a doki Miránál....Szerencsére nem várta meg,előbb jött 2vel
Borsika:
Jó a kép
Nemtudom miért,de azt hittem 2csajszid van...
Szerintem az én fajta vonalzóm sokkal egyszerűbb,mint a babafalvás,ott a képet sem kell lekicsinyíteni,meg rendesen számol nagyobb "gyerkőcöknek" is.
Hajni:
Örülök,hogy végre jó helyen vagy!
Lili:
A lényeg,hogy túl vagy rajta és nem volt semmi gond.Mikor én voltam egy csajnak elfolyt a magzatvize...annyira sajnáltam.Én azért nem is mertem mozogni stb. ,csak a multkor nem akartam mondani,nehogy elijesszelek.eredmény?én megsürgettem egy picit anno...így is olyan soknak tünt az idő
Erszényes:
Érezzétek jól magatokat!Bizti szupi lessz!
Ser:
És gondolkodtál már,hogy hogyan fog majd aludni Hanna?Vagy már nem cicin alszik el?(már ha majd dolgozol)
Képzeljétek ma cirkuszban voltunk Mirával
Gyerek koromban jártam pesten utoljára.Jól éreztük magunkat,de egy picit többet vártam.Én olyan oroszlános extavagánsra gondoltam...na de ne legyek telhetetlen mi?!A kocsival messze parkoltam.Hazafelé sz@rrá áztunk.