Új privát üzeneted érkezett!

ZSANINAK BOLDOG HÓFORDULÓT!!!!

Kép
Kép
nircee

Köszi mindenkinek!

Nem tudom az én dokimnak a magánrendelőjében van-e CTG? (remélem igen) tud valaki erről valamit? Erdélyi zsolt a dokim.

Bár úgyis elutazik amikor akutálissá válik a CTG, tuti mehetek a kórházba emiatt is. :(
Verna

Mivel terhességi cukros lettem, ezért nekem minden héten kedden vérvételre kell mennem (ma is voltam 6. alkaommal) a földszinten a diabetológiára. Jó, mert nem kell várni, a terheseket rögtön behívják.
Itt az asszisztens csajszi leveszi azt a vért is ami nem a cukor hanem a terhesség miatt kötelező amire a nőgyógyász ad beutalót. Ezért nekem nem kell felmennem az 5.-re vérvételre.

Holnap leszek 30. hetes! Még kb. 10 ilyen heti vérvétel hátravan! :(

Lányok, kérdés!

Aki levetette a köldökvért, kinél tette?

Mi le akarjuk vetetni, már beszéltem a Zelionnal, és ma d.e. beszéltem a Krio-val.

Jövő héttől lenne aktuális az elő-szűrő vérvétel (AIDS, Hepatitis stb) és lassan döntenünk kell, hogy melyik céget válasszuk.

A Zelion előnye, hogy futár jön el a vérért a kórházba a szülés után, de Budán van és messzire kell járkálni.

A Kiro előnye, hogy itt van tőlünk nem messze az intézet, pár perc, de a férjemnek kell a vért bevinnie a szülés után. (ami lehet, hogy nem is olyan nagy hátrány, mert ki tudja egy futár, hogykeveri össze)
brera

Brera!
Mi a Sejtbank Kft-vel vetettük le. Nem kell bemenni semmilyen szűrővizsgálatra, mert a levett mintából mindent megcsinálnak. Futár viszi a vért, úgyhogy sehova nem kell mennetek.
www.sejtbank.com
Vendég

[quote="naccempilla"][ írta:naccempillab]Brera!
Mi a Sejtbank Kft-vel vetettük le. Nem kell bemenni semmilyen szűrővizsgálatra, mert a levett mintából mindent megcsinálnak. Futár viszi a vért, úgyhogy sehova nem kell mennetek.
www.sejtbank.com

Köszi, de előtte nem vizsgálták meg a Te véredet? Ez fura, mert ahány helyen érdeklődtem, mindenhol a kismamának kellett vérvizsgálat elötte. :shock:
brera

mi is Sejtbankkal vetettük le és mivel én veszélyeztetett voltam nem szaladgáltam vérvételre és már el is késtünk vele, így minden vizsgálatot a levett köldökzsínórvérből csinálták meg.
becsi
Iklad

Na egy pár friss Alexa képecske 8)
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
klmaria

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
na még egyszer! :x [/img]

Kép
klmaria

Tiop! Zsaninak boldog hófordulót!

Klmaria, Alexa nagyon édes; tündér, ahogy a kiflit eszegeti :P . És milyen jól áll neki a sportos szerelés.. :wink:

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Ahogy Becsi is írta a levett köldökzsinórvérből megcsinálják a vizsgálatokat. De, ha akarod persze náluk is le lehet előre vetetni.
Vendég

Sziasztok!

Tiop, Zsaninak boldog hófordulót! (ugyan ilyen hintánk van, mint Zsaninak, csak citromsárga, és piros a sípolóka)

Klmaria, nagyon édes Alexa. Látom, ti is a kertben szoktatok piknikezni :lol: Mi is.

Brera, mi is a Sejtbanknál vetettük le, de nekünk kellett vérvizsgálatot csinálni. Négy félét, a leletek fénymásolatát kellett a csomaggal együtt odaadni a futárnak. A futárszolgálat megbízható, a szülőszobán rögtön leveszik a vért, és ráírják mindenhova az adatokat, és 2 órán belül már el is vitte a mintát a futár. Nekem a kórházban vettek vért a vizsgálatokhoz, a HIV-et küldték tovább az ANTSZ-hez, a többi leletért a kórházba kellett menni. Szülés után négy hónappal még egyszer meg kell az összes vizsgálatot csináltatni, és el kell nekik küldeni. (Na, nekem ez a macera nem tetszett...)

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

MINDENKINEK KÖSZÖNÖM SZÉPEN A KÖSZÖNTÉSEKET!
Észre sem vedtem,hogy ma vagyunk 11 hónaposak! :oops: :? :shock: :lol: :lol:

Brera!
Zsoltnak nincsen a magánrendelőjében külön CTG vizsgálló!!!!!!!!!Mind a három gyerkőccel a korházba kellett bemennem! :( :? De ott gond nélkűl ment minden!Utánna mindég elbeszélgettünk,stb...!Kérdezz tölle bátran!!!!!

Klmaria!
Tündéri a lánykád,és nagyon sokat nőtetek! :wink: :P

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Anita: nagy drukk!!!

Mindenkinek köszi a biztatást!! Akkor a 28. héttől nyugszom meg egy picit! :lol: Amúgy semmi okom az aggodalomra, csakhát....

Ilyenkor azzal nyugtatom magam, hogy Anyukám 6 hónaposan jött a világra és mindezt 1947-ben tette - gondolom akkor még nem igazán volt inkubátor - és kutya baja.

Jutta

KépKép
jutta

Nekünk a 4 hónappal utána történő vérvétel sem volt...
becsi
Iklad

Tiop!

Ettől féltem!

Nagyon rosszul bírom a meleget és ha éppen napközben rendel a kórházban (11-15 óra között) akkor végem. Ha akkor kell CTG-re mennem akkor gáz van.

Ráadásul amióta sorszámot kell húzni a földszinten, van, hogy 50 ember van a földszinti aulában. Én a 40 fokban nem fogok tudni ott állni (mert ülőhely egy idő után már nincsen), hogy becsekkoljak és egyáltalán felmehessek az osztályra a CTG-re.
Ugyanis ha időpontra megy az ember vizsgálatra, AKKOR IS KELL SORSZÁM, ÉS BECSEKKOLÁS. :( :( :(:( :(

Így is amikor minden kedden megyünk vérvételre akkor 6:20-ra odamegyünk és akkor szoktunk 7:00-re sorra kerülni a recepciónál. Utána a diabetológián már rögtön leveszik a vért az csak 2 perc.

De ez a sorszámhúzós becsekkolás valami borzalom! :evil:
brera

Sziasztok!

Jó sokat írtatok, alig győztem visszaolvasni!

Mi Balcsin voltunk, ma jöttünk haza. Dóri angyalian viselkedett, kifejezetten élvezte, hogy nem otthon van. Nézelődött, vigyorgott ezerrel. Apjával pedig hosszas frecsogásokat rendeztek!! :D

Tiop!
Utolag is boldog hófordulót Zsaninak!

Giga!
Várjuk az olaszos beszámolót!

Ildikó!
Írtam privit Szabó dokival kapcsolatban!

KépKép
tüccs

Brera: elvileg a vizitdíj-menteseknek délelőtt van külön ablak, sorszám nélkül! Na most nem tudom, hogy ez a terhesgondozásra is vonatkozik-e, de elvileg ez is vizitdíj-mentes ugye... érdeklődj szerintem!!!
A sor nagyon durva, tényleg!

Meg az is, hogy képzeljétek el, anyukám telefonon időpontot kért urológiára, hólyaghuruttal - június 12-re adtak neki!!!! Nagyon durva! Addig vagy elmúlik a hólyaghurut, vagy lesznek szép kis szövődményei - én tudom, nekem nagyon sokszor volt már életemben! :(
Vendég

Zsaninak boldog hófordulót! :lol:

Kép
klmaria

Tüccs! Kissé megkésve, de Dórinak is boldog hófordulót!

Verna, elég szörnyű, hogy ilyen sokára kapott csak időpontot anyukád, de ezek szerint június közepéig be vannak táblázva :? Persze ez nem változtat azon, hogy anyukádnak szakorvosi ellátásra lenne szüksége, de a kórház nem tudja időben ellátni :(
A sorbanállós mizéria sem semmi :? :? Elég nagy lehet a fejetlenség mostanság a kórházban...

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Verna,
hogy van Lolo? Köhög még? Remélem, nem szedett össze szegénykém valamit! :(

Klmaria,
Alexa nagyon édes!!!!

Kép
Kép
nircee

Nircee: még köhög, de javulgat. Az orrát szívom folyamatosan. Ha nem gyógyul meg holnaputánig, kihagyjuk az úszás - vagy majd szombaton megyünk, ha addigra jobban lesz.
Holnap uh, és elfelejtettem odaadni anyukámnak a papírokat a bejelentkezéshez, mehetünk oda korábban. :(

Én meg nagyon ramatyul vagyok, eleve rosszul alszom, Lolo is kétszer kel és az összes ízületem iszonyatosan fáj!!!! :( Na mindegy, majd csak helyrejövünk egyszer... azért délután vicces volt, nagyot sziesztáztunk: Lolo, az apja, én meg a férjemen fekve a macskánk... így aludtunk négyen együtt a franciaágyon. :)
Vendég

A kistarcsai kórház sem sokkal jobb, mint a hatvani. :cry: :cry: :cry: Szerintem... :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Brera!
Nekem mindég 9-10 körűl kellett mennem!!Beszéld meg Zsóltal!mindenre van mególdás!!!!!!!!Kérdezz bátran tőlle bármit!!!!!

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Tök jó ez a kis hűsölés, legalább nem döglődöm a melegben, de nagyon tartok a nyártól. Bogival is rosszul jártam, a 2005-ös nyár se volt semmi. Csak a kisasszony sérelmezi a sapkát és a farmerdzsekit, jobban szeretne egyszál bugyiban rohangálni. :D

A ti gyerkőceitek hogy viselik ezt a frontmozgást? Bogi tisztára meg van kergülve!

Brera!Akármikor érsz oda a kórházba, veszel egy sorszámot (már ha működik az a szutyok sorszámadagoló) és a 6-os számú ablakhoz menj, oda, ahol a kórházba felvételes befekvő betegek mennek bejelentkezni! Ott regisztrálják a terhesgondozás alatti kismamákat is, hogy ne kelljen végigállniuk a sort! Ez közvetlenül a bejárati ajtó mellett van, a sorszámgéppel szinte szemben!

Mondjuk én is jól jártam, augusztus 24-re vagyok kiírva, a dokim meg aug. 4-20 között szabin lesz. Igaz, próbált megnyugtatni, hogy ugyanolyan ellátást fogok kapni a kollégáitól, mintha ő lenne ott, ha véletlenül korábban beindul a szülés, de azért nem sok kedvem lenne egy vadidegen turkálásához, sajna nagyon nehezen viselem az ilyesmit... Eddig mindig azon drukkoltam, hogy kismanócskám hamarabb bújjon elő, de most meg már azon vagyok, hogy tartsa be szépen a csládi hagyományokat. Nálunk ugyanis 1 kivétellel a nagyszüleimig visszamenőleg mindenki legalább 5 nappal később érkezett a kiírt időpontnál, de volt olyan is, aki 16 napot maradt bent "grátisz". A dokibácsim közölte, hogy ha a babának nem lesz semmi gondja, ő várni fog egy hetet pluszban, annak ellenére, hogy Bogi császáros volt, és elvileg a kiírt napot követő napon meg kellene műtenie, ha addig nem jelentkezik a gyerek. Vagyis most a bentmaradásnak drukkolok ezerrel (pedig jó lenne nem partra vetett bálnaként nyomorogni az augusztusi hőségben...)

Ja, és így a CTG-re is a kórházba kell elvánszorognom majd, a rendelője helyett... Hurrá... :cry:

Nagyon büszke vagyok a lánykámra, életében először nem fogta fel véres tragédiaként, hogy apuci szolgálatban van, ma hajnalban ment és csak holnap délelőtt jön haza. Most megelégedett annyival, hogy apa dolgozik, majd jön. Pedig még el is kellett mennünk a férjemhez a laktanyába, vittünk neki kaját, ilyenkor pedig a leányzó nehezen viseli az elválást, de most tökre nagylány volt!

Szép álmokat mindenkinek!

Andi

Kép

Kép
andibab

sziasztok!

nemrég jöttünk haza a 4 hós oltásról. Lili tök jól viselte éppen csak egy picit sírt. most is itt nevetgél. kíváncsi leszek mi lesz délután, a dokinéni azt mondta egy kissé meg fogja viselni. még sose adtam neki kúpot :roll:
jobban mondva csak akkor nevetgél ha vele foglalkozom, úgyhogy megyek is.
később jövök és visszaolvasok, remélem.
üdv mindenkinek
murphyke

Kép
murphyke

Sziasztok!

Murphyke!
Nefélj a kúptól!Krémezd be a popsit egy kicsit,és a kúp hegyére is tegyél egy kis krémet,majd egy határozott mozdulattal nyomd be a popsiba!Ne állj meg,mert akkor visszanyomja!A végén mikor bent van akkor tedd le a lábát és szorízsd össze finoman a popsit!Meglátod menni fog!!!! :wink: :)

Zsani mostanában jobban alszik ,amíóta nincsen az a nagy meleg!!!!Abban a dög melegben egész nap csak kínlódtunk! :( :?

Szép napot mindenkinek!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Hát csajok! Én elkezdtem visszaolvasni, de szerintem a héten már nem tudnék írni, ha tényleg mindent elolvasnék. Így csak átfutottam az oldalakat. :oops:

Manó!
Lili a babakocsiban még fektetve van. De már én is próbáltam emelni, de nagyon magasan van a köv. fokozat. Szóval maradtunk a fektetéses módszernél. A hordozót csak akkor teszem bele, ha kocsival megyünk valahova, és Lili elaludt út közben.

Brandtner!
Én Szabó dokinál szültem, és meg voltam vele elégedve. Figyelmes volt, és türelmes. Segített a helyes légzésnél szülés közben. Nekem bevált.

Szóval olasz.
Lili az odautat fantasztikusan bírta. Aludt, evett, meg egy picit fent is volt. 12 óra lett az út. :shock:
Az egy hét alatt viszont eléggé nyűgös volt. Állandóan kézben akart lenni. Ez nekem elég nehéz volt, mert egyedül voltam délelőttönként erre a feladatra, mivel apa edzett. De a kinti levegőn nagyokat aludt. 1600 méteren voltunk. Viszont az alvásokat napközben megzavarta az, hogy menetrendszerint 2-3 felé jött egy kis eső, ilyenkor fel kellett menni, és olyankor nem volt egy leányálom. Este is mindig rákezdett. :?
A fürdéssel voltak problémáink, mert nem vittük a kiskádat, és a mosdó dugója meg nem zárt rendesen. Így folyt a víz folyamatosan, és így fürdettük a csajt. De ezek 2-3 perces fürdésekre rövidültek.
Ilyen magasan már nem volt akkora kánikula, mint itthon. 12-16 fok volt többnyire, de verőfényes napsütés, így azért melegebbnek éreztük a hőmérsékletet. Kellemes volt az idő.
Sokfelé nem mentünk az egy hét alatt. Mondhatni semerre, mert én nem bírom a szerpentineket, és innen csak olyan úton lehet eljutni bárhova is. :cry:
Hazafelé viszont kész katasztrófa volt. Alig aludt a csaj, viszont jó sokat sírt. A végén már annyira, hogy el is aludt, mire hazaértünk. :oops: Szegénykém.
Majd képet kicsit később teszek fel, mert már éhes a leányzó. Megyek etetni.

Szép napot!

Kép
Kép
giga1

Kép

Apóca és Minimanó.

Kép

Anyóca és Minimanó. 8)

Kép

És hát ilyesmi helyen voltunk. Gyönyörű, és harapni lehet a levegőt. :D

Kép
Kép
giga1

Jaj de irigyellek most ám titeket Giga! :wink: :D

Kép
klmaria

Giga: Csatlakozom az irigykedők táborához. Bár én nagyon félnék egy ilyen hosszú úttól babával, pont azok miatt amiket írtál. :wink: :D

thenus

Sziasztok!

Már jó rég írtam, de közben olvasgattalak titeket.

Brera!
Nekem is Erdélyi a dokim, jövő hét kedden megyek az első nst-re. Igaz, én akkor már 37. hetes terhes leszek. Azt mondta a doki, hogy keddenként van nst a kórházban, 9-12-ig lehet menni, előre adott időpontot.

Katica!
Sajna a baba-mama klubba nem tudtam menni, esetleg majd legközelebb...

Velünk minden rendben, fel van puhulva a méhnyak, azon drukkolok, hogy még legalább egy hetet várjon a kis Sebő manó.

Móni

Kép
móni30

Sziasztok!

Kicsit el voltunk havazva az utóbbi napokban (hetekben), de azért olvastalak ám Titeket. A lányok betegek voltak én meg már 4 napja nem tudok kilábalni ebből a fránya vírusos akármiből. A gyerekek 1-2 nap alatt túlestek rajta, én meg itt küszködök...
Minden hófordulós babának NAGY GRATULA!
A pocakosoknak kitartás, bár most nincs olyan kánikula, mint az utóbbi napokban.
A képeket megnéztem és minden gyermek csudaszép, nagyon ügyes és aranyos. :lol:
Giga, gyönyörű helyen voltatok. Csatlakozom az irigykedők táborához.
Murphyke, Lili egy kis "HŐS", hogy ilyen jól viselte az oltást. Belázasodott végül?
Nálunk nagy fejlődések vannak folyamatban. Laura négykézlábra állt! Igaz még csak hátrafelé tud haladni mert, ha előre indul el legtöbbször arcra bukik. :lol: Nemsokára pakolhatom előle a polcok tartalmát, mert itt fog mászni ezerrel. :oops:
Nircee, gratulálok a keresztelőhöz! Nagyon szépek voltatok! :lol:
Verna, olyan jó volt veletek összefutni a falunapon. Ha kész lesz a házunk összehozhatnánk egy kerti sütögetést Marciékkal és Daniékkal (Mali). megnéztem a videót Flóra táncáról. Nagyon cuki! :lol:
Bocsánat azoktól akiket kihagytam, de most ennyire futotta az időmből. Próbálok ezentúl aktívabb lenni a fórumon...
Mindenkinek kellemes napot!
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük a dícsérő szavakat Levi nevében is! :lol:

Minden hófordulós babaának BOLDOG HÓFORDULÓT!

Giga,
én is csatlakozom az előttem szólókhoz,irígykedem,hogy milyen szép helyen voltatok!

Klmaria,
Alexa milyen nagyot nőtt!
Nagyon édes,nekem abban a kalapkában nagyon tetszik!

Most mennem kell,ohanok,mint mindíg mostanában! :wink:

Szép napot Mindenkinek!
Kati és Levi

Kép
mano83

Azt el is felejtettem, hogy Laurának is csináltam blog-ot amit a www. felirat alatt meg tudtok nézni, ha érdekel titeket. :oops:
Vendég

Sziasztok!

Pilla!
Benéztem hozzátok,írtam is a vendégkönyvbe!!!!!!!!!
Nagyon tetszik az oldalatok!!!!! :wink: :P

Giga!
Csodállatos helyen vóltatok!Már csak a levegő miadt is érdemes vólt elmennetek!!!!! :P :wink:

szép napot mindenkinek! Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Még én is akartam,hogy akit érdekel,ugyan ott mint Pillának a www megtaláljátok a mi oldalunkat is!Sokat változott azóta amióta beírtam már! :wink: :)

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!
Pilla,tiop,
voltam látogatóban az oldalatokon!:)
Nagyon tetszik ám!:):):)
Az én blogom is a www.alatt található! :wink:

Üdv,
Kati

Kép
mano83

Sziasztok! Megnéztem mindenki oldalát, elolvasgattam, kivel mi van, nagyon szépek, ügyesek vagytok - márminthogy a babók! :)

Tegnap voltunk ultrahangon és kellemesen csalódtam a recepcióban, mire odaértünk, már szólítottak is (anyukám kért sorszámot, de kb. 5 perc várakozás után szólították - mi még nem voltunk ott, de amikor odaértünk Loloval, soron kívül odament anyu az ablakhoz és bejelentkezett).
Elvileg nőtt a tágulat Lolo agyában, de most már csakazértsem aggódok! :) Még megyünk vissza a neurológushoz kontrollra, szerintem ő is meg fog mindket nyugtatni - maximum rendel még egy ultrahangot.

Lolo ülni tanul! Nagyon durva! Amikor az ölemben van, megfogja a kezem és felhúzza magát ülésbe (elég neki az egyik ujjam) és úgy ücsörög egyenes gerinccel, közben nézelődik, dumál... azért túl sokáig nem engedem, mert én korainak tartom - bár anyukám szerint én is ezt csináltam ennyi idős koromban! Mondjuk ez azt jelenti, hogy lassan lehet ülve sétálni, etetőszékben enni, nagy kádban fürödni - ezeket azért már várom! :)

Az éjszakáink továbbra is pocsékak, de most nem részletezem! :(
Vendég

Verna!
Remélem a kis Flórácskával minden rendben lesz! :roll:

Kép
klmaria

Manó!
Dobj egy PÜ-t nekem, hogy hol találhatom a babaszobán a fürdőrucijaidat, mert vennem kéne! 8)

Kép
klmaria

Sziasztok!

Most futok, csak egy gyors bejelentkezés:

Mindenkinek bejelöltem kedvencnek az oldalát, úgyhogy fogom olvasni, de ma még nem jutottam oda. Ügyesek vagytok, szépek az oldalak!!!

Verna,
őrület, mit csinál Lolo!!!!! Nem lesz semmi baja, ha ennyi mindent tud!!! Gratula hozzá!

Giga,
üdv itthon! Irigyellek én is!

Na, most ennyi, puszi, majd jövök.

Kép
Kép
nircee

Pilla, nem tudtam írni az oldaladra, mert én nem msn-ezek, tehát nincs ilyen windowsbigyó azonosítóm...
Na szóval azt akartam írni, hogy nézegetem ám az oldalt, mert amit most Laura csinál, azt fogja Lolo is másfél-két hónap múlva, és jó mindenre felkészülni! :)
Hátrafelé mászás: állítólag én is így kezdtem, meg még nagyon sok baba! :)
Mi is tervezünk ám kerti partit magunknak meg a babóknak - ha egyszer valaha kész lesz a kert!!! :( De már nemsokára játszóterezni is mehetünk a gyerkőcökkel, úgy nőnek! :) Szerintem őszre simán!!!!

Nircee: a Te oldalad is rendszeresen olvasom ám, látom, most elég sok bejegyzéssel frissült a blog! A szülőkről szóló eszmefuttatásod pedig felér egy novellával, nagyon jó!!!!
Vendég

Ezek szerint csak én vagyok ilyen béna, hogy nem tudom, hol kell megnézni az oldalaitokat :oops: :oops: Pedig próbálkoztam, de nem tudom a címet. Leírná valaki a pontos helyet? :oops:

Verna, gratulálok Lolo produkcióihoz! Nagyon ügyes! Jól teszed, hogy nem aggódsz, biztosan nincs semmi baja. Én még anno megkérdeztem a gyerekorvosunkat, hogy menjünk-e ultrahangra a csípőszűrés mellé, de ő nem javasolta, mondván, hogy ha nincs semmi baj, feleslegesnek tartja, mert sok a félrediagnosztizálás, és azzal csak a szülők idegeskednek.

Mostanában csak olvaslak titeket, nincs sok időm, tanulok, mikor Sára hagy :roll:

Pussz mindenkinek!

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Sziasztok!
Klmaria,
küldök privit! :lol:

Katica,
mindenkinek a vonalzója alatt vannak a következők: PROFIL,PÜ stb...na,itt,akinél látod,hogy www akkor kattints rá és egyből rálép az illető oldalára!
Remélem tudtam segíteni!
Üdv,
Kati

Kép
mano83

Kati,köszi, csak én lehetek ekkora béna... :oops: :oops: mindjárt meg is nézegetlek titeket :D

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Sziasztok!

Mostmár mindenki blogot ír :o ? Azért a fórumot se hanyagoljátok :wink: :wink: !!

Rémes napunk volt.. Márk reggel 6-kor ébredt (utoljára) és azóta tart a nyűglődés. Szegénykém egész nap sírt, alig aludt, sehogy sem volt jó neki: ha fölvettem azért sírt, ha letettem azért. Kb. óránként szoptattam, mert amíg cici van a szájában addig se tud sírni :oops: :oops: , de büfi után mindig újrakezdte :( ...és nem a hasa fáj, mert az nem ilyen szokott lenni...
Szerencsére hazaértek a párom szülei, úgyhogy most ők próbálkoznak vele, én meg tudok egy kicsit tanulni a holnapi vizsgámra (végre egy kis kikapcsolódás :roll: :oops: )

Remélem a fürdés majd megnyugtatja és alszik egy nagyot, mert mostmár biztos nagyon fáradt.. Úgy sajnálom ilyenkor szegénykémet :cry: És persze Apa ilyenkor nincs itthon, ugyanis elutazott két napra.. mindig nekem jutnak a nehéz napok...

Bocs a sok nyavajgásért, de kissé elfáradtam...

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Szantre!
Boldog hófordulót Márknak!! Hogy rohan az idő! :shock:

Sok sikert a holnapi vizsgádhoz, nem lehetett könnyű a mai nap neked. :(

KépKép
tüccs

Sziasztok!

Végre sikerült mindenki blogját elolvasni! Ügyesek vagytok! És olyan jó egy kicsit beleolvasni a mindennapjaitokba!

Pilla,
nagyon tetszik a stílusod!!! Olyan szeretettel írod minden sorát! Megható, tényleg! :D Laura meg zabálnivaló lehet, ahogy próbál kúszni!!! :lol:
Tiop,
hát, nálatok zajlik ám az élet!!! :D Szuper a blogod!
Mano,
Levike annyira, de annyira zabálnivaló!!! Azokkal a gyönyörű szemeivel!

Szóval most már titeket is olvasni foglak, nem csak Lolo mindennapjait! :lol: :lol: :lol:
Azért remélem, nem sértődtök meg, ha Lolo marad a kedvenc! :wink: :lol: 8)

Verna,
köszi! Valahogy úgy éreztem, ki kell ezt írnom magamból...

Giga,
még neked akartam írni, hogy Lili micsoda kész hölgy!!! Ahogy az apjánál ül, szépsége teljes tudatában!!! Gyönyörű! És Ti nagyon szépek vagytok ketten!

Szantre,
hatalmas drukk a holnapi vizsgához! Szegény, nem lehetett könnyű ma neked! Hülye idő van, ez viselheti meg szegény Márkot. :cry:

Kép
Kép
nircee

Dicsekedni jövök!!

Dóri ma egyedül hasról visszafordult hátra!! :D :shock: Csak lestem mint a moziban!!

Mostmár nekiállok én is blogokat olvasni, csak baromira nincs időm. Dóri nagyon igényli hogy kint legyünk a szabadban, így ha tehetem kint vagyok vele.

Pocakosokkal mi a helyzet ??

KépKép
tüccs

Sziasztok!

Köszönöm szépen a dicséreteket! Nagyon jól esett. Én is olvasgatom ám a blogokat! :lol:
Tüccs, gratula Dórinak a forduláshoz!
Vendég

Sziasztok!

Jó reggelt Mindenkinek!

Hála erősen szorítotattok nekem, így mindkét vizsgám meg lett. Igaz az egyik a tanár jó szívén múlott, mivel úgy "rúgdosott" át, de mindegy lényeg, hogy meg van... :lol: :lol:

Hát az éjjelünk kicsit fúrán alakult, úgyanis tegnap nem tudtam fürdteni annyira éhes volt, így megetettem 6.30-kor, majd 11-kor megint üvöltve kellt fel szegénykém, így megint megettem és nem fürdetünk pedig oda készítettünk mindent, ha felkell akkor gyorsan fürdetünk, de hát mi is elalaudtunk közben.
Majd hajnali 3-kor jött a "bosszú", úgyanis bekajált és felébredt a drágám, azt hitte gondolom, reggel van vagy valmi ilyesmi.... úgy,hogy 5-ig nézelődtünk, beszélgetünk, sétálgatunk, babakocsiztunk...
És most megint alszik pedig már 8.30, megint olyan éhes lesz... :shock: :shock:

Tüccs:
Gratula Dóri teljesítményéhez, nekem is mondta a védőnő, hogy néha rakjam hasra, mert később nehezebb lesz neki, megfordulni, mert akkor már nagyobb a súlya meg ilyenek, mondtam azért megvárom az 1 hónapot úgy, hogy mától mi is kiprobáljuk ezt a pozt :P ...

Na Pusza
Mindenkinek

Kép

Üdv Mindenkinek
Linda+Nati
linda25

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?