Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm a gratulációt, én is nagyon reménykedem benne, hogy minden rendben lesz.
Melinda!
Örülök, hogy Benike javulóban, már nagyon rád fér egy kis nyugi, mert komolyan aggódtam érted, hogy meddig fogod bírni így.
Marcika miatt meg tényleg ne aggódj, látod szépen lassan mindegyik babó rájön, hogy jobb a pelus nélkül.
Nálunk simán és korán ment a dolog a lányoknál, és még csak fel sem ajánlottam a bilit, mert azt hittem korai, és Ők kérdeztek rá, hogy mi ez a Wc.-ben anya?
Persze én meg elég rafináltam jól látható helyre tettem, mert tudtam, hogy mind a kettő nagyon kiváncsi, így előbb- utóbb megakad a szemük azon a valamin.
De azt monják , hogy lányoknál gyorsabban megy a dolog.
Azért az új házra én is kiváncsi lennék, biztosan nagyon szép.
De ha ide nem akarsz feltenni képet, azt is megértem.
Gigi!
Szegény Olikám, remélem most már nem lesz gond a kukival.
Nem is tudom ezek után mit szeretnék, lányt vagy fiút?
Bár látod nekem két lányom van és mind a kettőt sérvre műteni kellett, pedig általában fiúknál fordul elő a lágyéksérv.
Szóval mindegy, hogy milyen nemű, aggódás így is úgy is van bőven.
Remélem a gerincem fogja bírni a plussz kilókat, majd igyekszem nagyon odafigyelni, hogy mit eszem.
Ez nem lesz újdonság, amióta az eszemet tudom nem ehettem szabadon, mert nagyon hízékony vagyok.
Liliánával is csak 6 kilót híztam és ebből 3 volt a baba.
Bizakodok, hogy most is így lesz.
Györesz!
Tényleg így van ahogy írtad, hogy apa szerette volna jobban hármaskát.
Így jártam, már nem tudtam lekenyerezni a trüffellel.
De egy percig sem bánom, én is nagyon örülök neki.
Csajzik még nem tudják, bár Bogikám nagyon okos, és szerintem már rájött. Egyik este odabújt hozzám, és nagyon óvatosan simogatta a hasamat, kérdeztem tőle, hogy mit csinál, azt mondta, "csak finoman simizem hátha baba van benne".
Örülök, hogy jól vagytok, és készültök a költözésre, olyan jó azt hallani, hogy egyenesbe jöttök.
Kívánom, hogy legyetek egy boldog család együtt, és minden úgy alakuljon ahogy szeretnétek.
Kata!
Gratulálok, hogy ilyen szépen megy a tanulás.
Még mindíg csak ámulok, hogy tudod ezt megcsinálni.
Raul, is nagyon ügyes, örülök, hogy rendeződött a sulis probléma, és, hogy csajzi is van az meg aztán tényleg szuper.
Igazi férfi lett a fiadból.
Patrikot Isten hozta a pelustalanok klubbjában.
Nem akarok indiszkrét lenni,de veletek mi van, változott a helyzet?
Ha nem akarsz nem kell válaszolnod.
Na megyek lányok mert szalma vagyok, délután kimentünk a lányokkal anyuékhoz, és a csajzik ott ragadtak aludni a maminál, én meg várom haza apát egyedül.
De majd csak hajnal 3 körül érkezik, addig alszom egy jót.
Mindenkit puszilok, jó hétvégét mindenkinek, már mi is készülünk a gyereknapra.
Saxi