Új privát üzeneted érkezett!

Szia Melinda!

Örülök, hogy megint itt vagy.:)
Először is tartozom egy bocsánat kéréssel, mert megkaptam az sms-t, de reagálni nem volt időm. Így utólag köszönöm szépen!
A felfordulás ismerős nekem is, és én is két ördögfiókával birkózok.
Hát meg kell monjam nem egyszerű.
A konyhával lassan készen vagyunk, de a hálószobánk még csak most következik.
Már nagyon fáradt vagyok, minden nap úgy esek be az ágyba.
De remélem hamarosan elkészülünk és akkor nagyon jó érzés lesz.
Kitartás, most hihetetlen de egyszer minden a helyére kerül.
Most rohanok, mert ébredeznek a lányok.
Gyógypuszik mennek!!!
Puszi, Saxi
saxi

Sziasztok :)

Melinda :)
Előrkeült az elveszett ember :D Az jó hír, hogy már Örböttyánban vagytok, viszont a betegség már nem annyira.. Nem is értem az orvost?! :evil: :evil: Hogy lehet valaki ennyire idióta? Nálunk ilyen nem történhet, sőt itt az egészséges rendelésre csak úgy mehetsz ha van időpontod. A legtöbb amit vártunk 10 perc volt.
Benivel a hátatod költözködtetek?? :wink:

Saxi :)
Lakásfelújítás: akkor már letetetek arról a vágyról, hogy családi házba menjetek? A felfordulás tényleg gáz, viszont utána nagyon jó ha olyan lesz mint amilyet szeretnétek! Képeket várom! :)

Mi jól vagyunk, élünk-virúlunk 8)
Oli egyre nagyobb csibész, a dumáján behalunk :lol: Extra anyás korszakát éli (még mindig). A heti két angolt engedélyezi, máshová már nem mehetek.. :shock: Ma mondta az anyunak, hogy velük sem megy el sehová (strand, állatkert) mert Ő apával és anyával akar lenni! :shock: :D Esténként harcolunk, hogy maradjon a saját ágyában. Úgy van megbeszélve vele, hogy éjszaka átjöhet, de ott kell elaludnia. Úgyhogy most nagy rafkósan azt csinálja, hogy vár kb 20-30 percet az ágyában és aztán jön és közli, hogy ő már aludt! :twisted:
Nyáron visszamegyünk Törökországba, abba a szállodába ahol voltunk tavaly. Már alig várom....
Teszek fel pár képet Oliról és az Ő új birodalmáról! :wink:

Puszi mindenkinek!
Kép
Kép
Kép

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Előszőr ha nem haragszotok írok magunkról aztán remélem lesz időm végig olvasni Titeket és akkor írok mindenkinek!

Velünk minden a lehető legjobb!
Pénteken megkaptuk a lakás kulcsokat, úgyhogy nagyon boldogok vagyunk! Norbinak is megmutattuk és nagyon tetszett Neki! Már nagyon várom hogy költözzünk, kb. 2-3 hét múlva!

Múlt héten NOrbit beírattam egy nagyon klassz oviba, elsőre Neki is tetszett!

Tegnap nagy dolog történt nálunk! Norbi bölcsi után egész lefekvésig bugyiba volt! A játszóra is pelus nélkül mentünk le, természetesen felszerelkeztem váltóruhákkal, de nem volt rá szükség, visszatartotta és otthon pisilt a bilibe! Hát ez egy hatalmas lépés nálunk! Reggel pelusba akart menni bölcsibe, de megbeszéltük, hogy ha úgy érzi, akkor kér bugyit és otthon mindenképp bugyizunk! Nagyon bizakodok, hogy ez mostmár az az út amire ráléptünk!!!!!

Ha lesz időm mindenképp írok ma még!

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok,

Csak futolag en is, mert epp nyakig meloban, ugyanis a tegnapi vihar miatt este 6tol nem volt aram ma reggel 8ig, kesobb is csak szakaszokban, igy a munkammal nem haladtam. A vihar amugy eleg durva pusztitast vegzett a varos 2-3 utcajaban (tetoket szedett le, fakat dontott ki), szerencsere nalunk nem volt ilyen.

Kozben keszulok a nagy versenyemre is, szoval a szabadidomnek lottek teljesen :) Junius elejen total szabin leszek, mert melo es lurkok mellett nem tudnek jol felkeszulni.
Kozben van egy ujabb datumom, 2008. januar 11. :) Remelem ez mar bejon :D

Puszi mindenkinek!
Mica

Kép
Kép
mica-

Sziasztok!

Na végre készen vagyunk, de még csak a konyhával.
A háló még várat magára.:)
De remélem az is hamarosan elkészül.
Én már ennek is nagyon örülök, lehet, hogy nem legújabb, de az enyém és nekem nagyon tettszik.

Gigi!

Sajna nem vagyun elég bátrak a milliós hitelhez, így inkább visszaléptünk, mert mind a ketten úgy gondoltuk, hogy nem tesszük kockára az életünket, ez miatt.
Majd egyszer, ha nagyon jól állunk lehet, hogy megint belevágunk, de most nem éreztük biztonságosnak milliókat felvenni.
Olika birodalma nagyon szuper.
Olyan sokat változott az arca, igazi komoly férfi lett.:)

Györesz!

Gratulálok, Norbika nagyon ügyi.
Örülök, hogy már lassan költöztök, kitartást, és minden jót kívánok!

Mica!

Még mindíg szorítok, a versenyre, remélem sikerül.
A dátumhoz is gratula, kívánom, hogy minden simán menjen.

Most megyek főzni.
Mindenkinek szép napot, puszi, Saxi Kép

Kép

Kép
saxi

Sziasztok!

Jelentkezem én is,igaz csak futtában megint.Vizsgaidőszak van,eddig minden rendben,de még messze a vége.
Patrik átesett egy nagyon durva szájfertőzésen,egy hétig(!)nem evett,alig aludt,semmi nem használt.A felírt ecsetelőtől pedig csalánkiütése lett és feldagadt az arca. :cry: Még most sem múltak el teljesen a pöttyök a szájából.Viszont ebből az apropóból leszokott a cumiról.

Gigi!
Nagyon szuper a játszótér!Oli hatalmas nagy lett! :D Irtó rafkós az alvással! :lol:
Mikor utaztok?
Éviék jól vannak?

Györesz!
Örülök a jó híreknek!Írj majd a fészekfoglalásról!
És nagy gratula a gatyuszossághoz!!!
Patrik is próbálkozik már ilyesmivel.

Saxi!
Nekem is nagyon tetszik a konyhád! :) Hálóval haladtok?

Mica!
Szorítok a dátumhoz! :wink: Természetesen a versenyhez is!
A vihar nálunk is tarolt,a szomszéd kerítésére ráborított a szél két nagy fát. :?

Melinda!
Hogy vagytok?

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Kedves anyukák és csemeték!
Fiatal iparművészként gyerekszobák meseszép kifestését vállalom!
Ha bizalmat kapok, kedves figuráimmal megtöltve, meséssé varázsolom gyermeke szobáját, segítek megvalósítani álmait elképzeléseit.
Kifejezetten egyedi elképzelések megvalósítását tervezem, saját figuráimmal karaktereimmel dolgozom, Walt Disney-t ha lehet szeretném elkerülni...

A szoba adottságait az ön elképzeléseit, álmait figyelembe véve arra törekszem, gyermeke a legnagyobb örömét lelhesse leendő szobájában.

Rólam és a munkáimról itt lehet egy kicsit többet megtudni:

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=199434

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mica :)
Csendben gartulálok az új dátumhoz! Ettől max pár napot térjetek most már csak el! :wink: Ti aztán nem vesztegetítek az időtöket! :wink:

Kata :)
Szörnyű lehetett ez a szájfertőzés.. :( Most már teljesen rendbe jött? Egyszer az őszi babáknál olvastam hasonlót!
Vizsgaidőszakhoz kitartás! Büszke lehetesz magadra! :D
Rault nem zaklatják a suliban?

Teljesen megértem és egyetértek veled amit a hitelről írtál! Én régen még kocsit sem mertem hitelre venni, inkább vettem használtat. Két-három éve építünk házakat és eddig még nem volt vevő aki ne vett volna fel hitelt. Az egyik azóta már el is adta a házat mert nem bírta tovább fizetni. Kiderült, hogy félmilliós elmaradása volt a gázműveknél, elmü-nél... :?
Szerintem szép konyhád van, de ami a legjobban tetszik, hogy van ablakod. Nekem úgy hiányzik, hogy főzés közben nem tudok leskelődni! :wink: :D

Györesz :)
Gratula az ügyes nagyfiúnak! :D Remélem, hogy az új ovi tetszeni fog neki. Szeptemberben már ott kezd?

Éviék jól vannak, bár Noémi kis kisasszony sztrájok a szopival... A gyerekorvos és a védőnő meg, próbálja stresszelni Évit. :? Még jó, hogy Évi öregmotoros a szakmában! :wink:

Rólunk:
Hát nemrég írtam, hogy élünk és virulunk.... Most módosítanám, hogy élünk és kész... :?
Olinak le volt eddig tapadva a kukija, írattam fel olyan krémet amit Melindáék használnak, de semmit sem ért. Dokinővel megbeszéltük, hogy nyaralás után megyünk megcsináltatni neki. Erre a hét elején elkezdett magától feloldódni a bőr, aminek én nagyon örültem. De korai volt az öröm, mert ahogy lett egy kis rés, bement valami baktérium és begyullad szegény kukija. Szörnyű volt ahogy kinézett... :cry: A Madarász utcában köttünk ki, ahol hátra húzták a bőrt és kitisztították. HÁrman fogtuk le közben.... Azóta minden pisilésnél hátra kell húzni és kenni. Ezt eddig úgy tudtam megcsinálni, hogy egyik lábam a melkasára, másik pedig a combjaira.... :( De ma már nem fájt neki a pisi és a krémezés sem, sőt röhögve kérdezte, hogy lebunyózom e?? :twisted: Ennek a szörnyűségnek egy előnye volt, hogy szobatiszta lett!!!! :D Tegnap sétáltunk egy nagyot, aztán megebédeltünk is, és nem történt baleset. Holnap kell visszamennünk kontrolra, remélem, hogy semmi szűkület nincs és nem lesz szükség korrekcióra! :? Amúgy meg nagyon büszkén mondja, hogy én már nem vagyok pelusos! :wink: Most már a délutáni alváshoz sem adtam rá!

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi!

Drága kicsi Olikám, micsoda megpróbáltatások, és gondolom Neked sem volt egyszerű.
De látom azért a humorérzéke megmaradt, jót rötyögtem, a megint lebunyózol beszólásán. :lol: :lol: :lol:
-Hitellel kapcsolatban, mi is inkább ezért mondtuk, hogy legyen egy kicsi amin nincs semmi hitelünk és teljesen a sajátunk, minthogy egy pár év múlva semmink ne legyen.
Még az a szerencse, hogy nem vagyunk nagyravágyóak, és megelégszünk azzal amink van.Így is boldogok vagyunk, és azt hiszem szerencsésnek mondhatom magunkat, van egy saját lakásunk, autónk, boldog házasságban élünk, és van két gyönyörű egészséges gyerekünk.Sokan vannak akiknek még ennyi sem adatik, így örülünk, hogy nekünk legalább ennyi jutott.
Az, hogy nem mehetünk Korfura, na bumm, megyünk a bányatóra az is gyönyörű. :D :D :D :D
Hát röviden ennyi van velünk.

A lényeget szándékosan a legvégére hagytam.:)
Mint Micának nekem is van egy dátumom!
Az enyém 2008.Január.01.:)Szorítsatok, hogy minden renben legyen.

Mindenkit puszilok.
Saxi
Kép

Kép
saxi

Sziasztok!

Mostanában csak kutyafuttában bele-beleolvastam a topikba, de hogy ennyire "szaporodóban" vagyunk, hát nem bírtam nem írni :lol:

Mica, Saxi!
Csak kis betűkkel: gratulálok! :wink: és persze drukkolok ezerrel!

Gigi!
Mi azt a bizonyos krémet nem a letapadásra, hanem a szűkületre használtuk és bevált (kop-kop!!!), mert egyelőre nem szűkül vissza, tehát korrekcióra nem lesz szükség. Viszont letapadás nem nagyon oldódik, úgyhogy sajna valszeg nálunk is segítségre lesz szükségünk :cry: Sajnálom szgény Olikát, hogy ennyire megszenvedett vele, de a lényeg, hogy már túl vagytok rajta és pláne hogy egy járulékos pozitívumot hozott :wink: Gratula a szobatisztasághoz!
Hát mi ezen a téren (is) eléggé le vagyunk maradva. Bármennyire mondjuk Marcinak, hogy csak pelus nélkül mehet majd oviba, ennek ellenére 5 perc múlva belekakkant a pelusba. A pisivel még nem törődünk, elsősorban most a kaksi lenne a lényeg. viszont nem egyszer már szólt, hogy WC-re akar menni, de következő alkalommal, mint ha mi sem történt volna. Kontrollon mi volt?
A játszótér nagyon klassz! Olika meg zabálnivaló :D Én is nézegettem már játszótereket, elsősorban mondjuk ötletszerzés kapcsán, mert Gábor maga szeretne kreálni valamit a srácoknak és nagyon rémlős volt a Ti játszóteretek is. A gyártótól vettétek? Csak mert nem kis árrést véltem felfedezni a gyártó és a forgalmazó árai között :evil: A lényeg, hogy szuperjó :D
Anyu cipelte Benyót a költözés alatt, a hátam a Drágaság nélkül is totál kivolt :lol: :roll:

Györgyi!
Gratulálok a nagy lépésre a szobatisztaság felé :wink:
És gratula a lakáskulcshoz is! A költözködéshez sok erőt, kitartást és legyetek nagyon boldogok az új lakásban :D
Írj! Megígérted! :wink:

Kata!
Kitartást a tanuláshoz és egy szekérderéknyit a vizsgákhoz!
Hú, iszonyatos lehetett ez a szájfertőzés :( Remélem, most már minden rendben van Patrikkal.
Még 1 hónapja :shock: kérdeztél az oviról: azt hiszem, hogy csak október-november tájékán nézünk el élesben az oviba. December 6 után már mehet rendesen, így előtte beszoktatás, de valszeg sokat nem akarom az ünnepek előtt majd vinni, nehogy benyaljon valami klassz kis betegséget :? , ráér az majd az új évben :roll:

Mica!
Hajrá az eb-hez, na meg előtte a felkészüléshez!!! Egyszerűen csak kapkodom a fejemet!!! :lol:

Saxi!
Szép lett a konyha! Ja és kitartást a további munkákhoz! Tudom, hogy kemény, mert az érdi házat mi is a tetejétől az aljáig felújítottuk. aztán meg eladtuk :shock: :lol:
Ördögöd van! Benike erősen javulóban itt az új kecóban :wink: (millió kop-kop!!!)

Évi!
Sajnálom a szopisztrájkokat, de tartsa Benned a lelket, az erőt az, hogy Rolcsival is megküzdöttél és végül milyen sokáig szopizott. És legyek előtted példa én is: Marci és Beni is hipersztrájkos kiscsecsemők voltak és aztán "betörtem" Őket 8) Ügyes vagy!!! :D
Puszi Mindannyiotoknak!!!

A hitelt mi kénytelenek voltunk bevállalni, de "csak" 6 millió. Már ahhoz képest, amiket másoktól hallok, ez egész korrekt összeg. Viszont itt minden olyan, amilyennek mi szeretnénk :wink: És számomra a legfontosabb, hogy a környéken kisgyerekes családok vannak, Marcinak lesz társasága és mehet óvodába. Érden erről álmodni sem lehetett volna, valszeg csak a kötelező nagycsoportba vették volna fel, mivel Benivel itthon vagyok. Ja és Anyumék is közelben vannak... Ezeket mérlegelve, megérte :D

Most megyek, remélem, most már gyakrabban tudok jönni. Bár még mindig van mit tenni 8)

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

:D :shock: :lol: hűűűűűűűű a mindenit! Nem is említetted, hogy szeretnétek még egy törpét. (majdnem azt írtam, hogy még egy lányt... :lol: ) Csendben drukkolok! Hátaddal nem lesz baj?
Amit a családról írtál, nagyon szép és én is így gondolom. Egészség legyen, a többi meg úgy is jön magától! A nyaralás szerintem sem létszükséglet. Amikor építkeztünk és kezdtük a céget, mi sem mentünk sehová. Szerintem agyrém, ha valaki hitelből megy nyaralni. (a karácsonyi ajándék hitelből történő megvásárlásáról már nem is beszélve, az számomra felfoghatatlna.... :shock: )

Az elveszett bárány!! :D :D
Örülök, hogy átköltöztetek! Kakát kiengedő szomszéd nem ment utánatok?? :lol: Olyan kiváncsi vagyok a házra! Legalább priviben küldjél képet, légyszi!
Kuki: hétfőn szegénynek ismért megráncigálták... Nem gondolotam volna, hogy még lesz valami , mert laikus szemmel semmi sem volt látható. De két helyen még egy picit le volt tapadva. Volt megint sírás, pisi visszatartás... :( De már jól van teljesen, igaz még kenem a kukit minden pisi után, de nem fáj neki. Pelus már nincs. Már éjszakára sem kell!! :shock: Döbbenet, hogy egy hete még pelusos volt..... :shock: Elötte mi is próbálkoztunk, esténként már szólt, hogy pisi és oda csurgatott, de napközben még bepisilt. Szerintem ezt sürgetni nem is lehet, mert valahogy az agyukban döl el az egész. December meg még messze van, addigra kisgatya lesz. :wink:
A játszóteret a "gyártótól" vettük.(minden kereskedő innen viszi ) Ugyanezt lehet a Brico Store-ban kapni, csak sokkal drágább. Nekünk ez cakli-pakli 170 ezerbe került. De ebbe már beleszámoltam a festéket amit vettem, hintákat, kampókat, a homokot. A Brico-ban 200-ért láttam csak a nagy tornyot. Külön lehet megvenni a tornyot és a hintás részt. Adnak hozzá egységcsomagot, amiben benne van az összes fogantyú, csavar, ilyenek és külön meg kell hozzá venni a faanyagot. Az egységcsomag lehet külföldi, fát bármelyik tüzépen lehet venni. Mi itt vettük: www.coaland.hu (a fát is)

Most megyek mert a ház szörnyű ahogy kinéz.......... Én úgy de úgy utálom már a házimunkát!! :x

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Nem hisztek a szemeteknek, ugye?! :shock: Már megint én vagyok!!! :lol: Benyó játszik (most épp sikított és a földhöz csapkod valamit), úgyhogy tán van pár percem.

Gigi!
Sajnálom, hogy ismét kukacrángatás volt :( Épp ma voltunk az új dokinéninél, aki szerint annyira nem is gáz Marci kukacletapadása. Bár Gábor szokta Neki "rángatni", így én nem is látom túl sokat, de ahogy mutatta, nekem is egész jónak tűnt. (Szegény törpék, nem is sejtik, hogy mi a legintimebb testrészeikről értekezünk itt lelkesen 8) :oops: ).
Dokkernéni fényévekkel jobb a vácinál, akinek lövése nem volt az allergiájáról, műtétjéről, kórházi benntartózkodásokról, pedig nem is tudta, hogy csak fél évig leszünk ott. Viszont a mostani, mindent töviről hegyire kikérdezett, sőt allergiavizsgálatot is fog a jövő héten csinálni, mivel az előző már 1 éves. A tojásfehérje-allergia miatt elsősorban, mivel a váci dokinő egyszerűen beparázott tőle és nem merte beadni miatta a kullancs elleni oltást. Nem lenne tilos oltani fehérjeallergia esetén, csak épp oda kéne figyelni. Na ő ezt inkább kihagyta :? No comment. Én sem erőltetni akarom, csak épp kíváncsi voltam, hogy ez a dokker mit mond. Bíztatott, hogy akár ki is nőheti/nőhette már az allergiát. Bár sajnálom, szegényemet újra megbökni (vérből csinálják a vizsgálatot), de ez van.

Hú, ha Benyó közelít :roll:

Szobatisztaság: tudom, hogy erőltetni nem lehet, sőt! Csak a kakatakarítás már eléggé unalmas :roll:
Játszótér: igen, én is erre gondoltam, mármint a gyártóra. Gábornak mutatva a játzsóteret, rögtön rávágta, hogy Brico! Na de tényleg nem mindegy, hogy mennyiből is van. :shock:
Egyébként találtam - direkt Gábornak :lol: - "csináld magad játszóteret", ahol a horgokat, kampókat, fogódzkodókat meg lehet venni, meg van az összeszerelési leírás és a faanyagot magad veszed. Majd meglátjuk, most még annyira nem sürgős, mert így is van mit csinálni a nem kis telken (1200 nm :shock: ).
Emil megy! :wink:

Mindenkinek szép napot és írogassatok!

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Na most duplán vagyok mérges! Előszőr azért mert hiába akarok írni Nektek soha nem jutok ide, másodszor mikor végre idejutottam és már írtam is elég sokat a kedves kollegám véletlen kinyomta a babanetet!

Sajnos nem nagyon vagyok képbe mindennel, de igyekszem!

Ami egyből szembe tünt, hogy Mica és Saxi nagyon nagy örömhírt közölt!

Mica!
Neked nagyon nagyon drukkolok, hogy mostmár semmi baj ne történjen!

Saxi!
Hahó én még ott tartok, hogy a kedves urad meg akart téged győzni a harmadikról, de Te nem nagyon akartad (vagy fordítva volt?)! A lényeg, hogy most ott növöget a harmadik pöttömke és nagyon kiváncs leszek, hogy vajon Ő is egy kis nunis lesz-e?
Neked is drukkolok, hogy problémamentes legyen a terhességed!!!!

Gigi!
Nagyon szörnyen hangzott amit Oli kukujáról írtál, de örülök, hogy mostmár rendben van és gratulálok a nagyfiúnak a szobatisztasághoz!
Nálatok a kakilás nem okoz problémát? Norbi mióta bugyizik, azóta kb. 2x sikerült bilibe kakílnia, azóta mindig visszatartja és a vége az lesz, hogy amikor este alváshoz kap pelust akkor belekakil, pedig egyáltalán nem erőltetem, sőt ha kéri, hogy adja rá pelust mert abba akar kakilni akkor ráadok, de aztán mégis le akarja venni és sehova nem kakil! Mióta ez van azóta 2-3 napja kakil!

Melinda!
Örülök, hogy ilyen jó dokit fogtatok ki! Én is kiváncsi vagyok, hogy az új helyen milyen dokink lesz, mert az ittenivel nem nagyon vagyok megelégdve, de azért ennél rosszabb ne legyen!

Na ezt mos elküldöm aztán jövök még, ha tudok!

Puszi

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Folytatom!

Kata!
Örülök, hogy hamar túl lett Patrik azon a szörnyű szájfertőzésen! Látod, minden rosszban van valami jó, így legalább nem kell küzdeni a cumileszoktatással!
Raul várja már a suli végét?

Gigi!
Azt elfelejtettem írni, hogy nagyon klassz Oli játszója!!!!!

Veülnk minden ok!
Annyi, hogy kicsit késöbb költözünk, mert megcsináljuk a tetőteret is, de az tuti, hogy nyáron költözünk.

Puszi Mindenkinek

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Patrik is pelustalan!!! :D Egyenlőre csak nappalra,de már ez is nagy öröm!A kakival sincs gond,bilibe megy.Végre ezt is megértem.

Saxi!
Halkan,de nagyon sok szeretettel gratulálok a pocaklakóhoz! :D Kívánom,hogy minden rendben legyen!

Gigi!
Sajnálom,hogy ilyen gondok vannak kuki-ügyben! :cry: Nagyon remélem,hogy végetértek Oli megpróbáltatásai!
A szobatisztaságot tényleg nem érdemes erőltetni,ha nincsenek még kellően kifejlődve a megfelelő idegi összeköttetések,úgysem tudja még kontrollálni a dolgot.Egy ismerőstől hallottam,hogy juszt is rászoktatták a gyereket a bilibe kakilásra: szegény inkább visszatartotta-erre egy hét után beöntést adtak neki és akkor is bilire ültették... :cry: :evil:
Rault már nem zaklatják a suliban,sőt "csaja" is van. :lol:

Györesz!
Nagyon keveset írtál magatokról!Hogy van Norbika?Nincs friss fotó róla?
Raul természetesen nagyon-nagyon várja a suli végét.Úgy tűnik megint kitűnő lesz a bizonyítványa. :D

Melinda!
Nálunk kimerül annyiban a házi játszótér,hogy Ruszlán két fa közé tett egy rudat és van azon két hinta,kötélhágcsó.A medencéjükben pedig van csúszda.Egyenlőre ennyi. :lol:
Múlt héten még én sem gondoltam volna,hogy valaha is elhagyjuk a pelust!Hamarosan Marcika is megunja.Általában először a pisit tudják szabályozni,utána a kakit.
Nagyon jó,hogy az új gyerekorvos normális!Sajnos a miénk nem okosodik.A szájfertőzéskor azt sem tudtam mihez kezdjek,mert rá nem lehet érdemben számítani. :shock:

Még maradt pár vizsgám,de már nem olyan vészesek.A leghúzósabból(kórélettan) az év közi eredményeim alapján vizsga nélkül megajánlotta a tanárnő az ötöst!Egye fene,elfogadtam. 8)

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a gratulációt, én is nagyon reménykedem benne, hogy minden rendben lesz.

Melinda!

Örülök, hogy Benike javulóban, már nagyon rád fér egy kis nyugi, mert komolyan aggódtam érted, hogy meddig fogod bírni így.
Marcika miatt meg tényleg ne aggódj, látod szépen lassan mindegyik babó rájön, hogy jobb a pelus nélkül.
Nálunk simán és korán ment a dolog a lányoknál, és még csak fel sem ajánlottam a bilit, mert azt hittem korai, és Ők kérdeztek rá, hogy mi ez a Wc.-ben anya?
Persze én meg elég rafináltam jól látható helyre tettem, mert tudtam, hogy mind a kettő nagyon kiváncsi, így előbb- utóbb megakad a szemük azon a valamin.:D :D :D :D
De azt monják , hogy lányoknál gyorsabban megy a dolog.
Azért az új házra én is kiváncsi lennék, biztosan nagyon szép.
De ha ide nem akarsz feltenni képet, azt is megértem.

Gigi!

Szegény Olikám, remélem most már nem lesz gond a kukival.
Nem is tudom ezek után mit szeretnék, lányt vagy fiút?
Bár látod nekem két lányom van és mind a kettőt sérvre műteni kellett, pedig általában fiúknál fordul elő a lágyéksérv.
Szóval mindegy, hogy milyen nemű, aggódás így is úgy is van bőven.
Remélem a gerincem fogja bírni a plussz kilókat, majd igyekszem nagyon odafigyelni, hogy mit eszem.
Ez nem lesz újdonság, amióta az eszemet tudom nem ehettem szabadon, mert nagyon hízékony vagyok.
Liliánával is csak 6 kilót híztam és ebből 3 volt a baba.
Bizakodok, hogy most is így lesz.

Györesz!

Tényleg így van ahogy írtad, hogy apa szerette volna jobban hármaskát.
Így jártam, már nem tudtam lekenyerezni a trüffellel. :lol: :lol: :lol: :lol:
De egy percig sem bánom, én is nagyon örülök neki.
Csajzik még nem tudják, bár Bogikám nagyon okos, és szerintem már rájött. Egyik este odabújt hozzám, és nagyon óvatosan simogatta a hasamat, kérdeztem tőle, hogy mit csinál, azt mondta, "csak finoman simizem hátha baba van benne". :) :) :)
Örülök, hogy jól vagytok, és készültök a költözésre, olyan jó azt hallani, hogy egyenesbe jöttök.
Kívánom, hogy legyetek egy boldog család együtt, és minden úgy alakuljon ahogy szeretnétek.

Kata!

Gratulálok, hogy ilyen szépen megy a tanulás.
Még mindíg csak ámulok, hogy tudod ezt megcsinálni.
Raul, is nagyon ügyes, örülök, hogy rendeződött a sulis probléma, és, hogy csajzi is van az meg aztán tényleg szuper.
Igazi férfi lett a fiadból.
Patrikot Isten hozta a pelustalanok klubbjában.:lol: :lol:
Nem akarok indiszkrét lenni,de veletek mi van, változott a helyzet?
Ha nem akarsz nem kell válaszolnod.

Na megyek lányok mert szalma vagyok, délután kimentünk a lányokkal anyuékhoz, és a csajzik ott ragadtak aludni a maminál, én meg várom haza apát egyedül.
De majd csak hajnal 3 körül érkezik, addig alszom egy jót. :lol: :lol:

Mindenkit puszilok, jó hétvégét mindenkinek, már mi is készülünk a gyereknapra.
Saxi
saxi

Kata :)
Gratula az újabb pelustalanhoz!! :wink:
És még nagyobb gratula az anyukájának, akinek csak úgy osztogatják az ötösöket!! :D

Jaaa, a truffel... hihi emlkészem!! :D
Milyen érdekes, hogy Bogi mennyire rátapintott a lényegre! Állítólag a gyerekek megérzik ha az anyuka terhes. Bár Olikám ott tart, hogy az ő pocakjában van baba! :shock: :D
Voltatok gyereknapozni?

Nem is tudtam, hogy ilyen hatalmas kertetek van!! :shock: Nem fogtok unatkozni Mikor mi csináltuk a kertet, állandóan kertészetbe jártunk, túrtuk a földet, ültettünk... Nagyon fárasztó volt, de épp ma délelött nézegettük a Viktorral, hogy már olyan szép nagy növényeink vannak, és nagyon jó érzés, hogy mindet mi ültettük, gondoztuk. Rosszcsontjaidról tehetnél fel képet!!!

Szuper, hogy a tetőteret is megcsináljátok! Drukkolok, hogy jobb gyerekorvosotok legyen! Legalább Katáét szárnyalja túl!! :wink:
Kaki: nálunk ez nem gond, mert Oli kb. szeptember óta csak bilibe kakil. Ő van, hogy 3 nap után kakil, de a dokinő azt mondta, hogy most olyan korban van, hogy semmire nincs ideje, erre sem! :lol: :lol: Ameddig az állaga normális, nincs gond. Viszont van egy barátnőm, akinek a kislánya nem akar kakilni, mióta nincs pelus. Ő már három éves lesz két hét múlva, pisilni néha bilibe pisilt, de most bepróbálkoztak a teljes nappali szobatisztasággal. Szegény állandóan visszatartja a kakit, múltkor öt napig húzta. Próbálták ők is, hogy akkor a kakihoz vissza a pelus, de úgy sem.... A dokijuk adott nekik hashajtó szirupot, és mondta, hogy pszichésen van az egész. Nem tudom, hogy mi lesz a megoldás....

puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Most csak egy gyors kérdés erejéig jönnék, nagyon jó lenne, ha erre járna mostanság Valamelyikőtök...

Beninek tegnap délután óta szinte folyamatosan láza :( , hőemelkedése van, de semmi egyéb más tünete. Na persze nyűgösebb, mint rendesen, de Ő alapban sem az a folyton mosolygós baba :? Alvása ismét nagyon vacak, de ez már 2 éjszakával előbb kezdődött.
Panadolt adtam Neki.
Mivel egyéb tünete nincs, - rossz szokás szerint - a fogára gondolnék. Volt valakinél hasonló belázasodás a fogzás idején, ilyen tényleg létezik? Marcinál ugye, csak a fogakat számoltuk, oszt ennyi.

Köszönöm szépen már előre is a segítséget!
Majd szeretnék jönni rendesen is!

Puszi Mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Csórikám.... Nekem régen azt mondta a dokinő, hogy ha a foga jön, attól nem lehet egész nap láza. (asszem csak este.... szerencsére ez nálunk is kimaradt)
Ha Oli lázas, Nurofent szoktam neki adni, abban állítólag több hatóanyag van. Szerintem ha a kedve nem extra rossz, akkor nem lehet nagy gáz. De ha nem múlik, hívd fel telefonon a dokinőt.
Jobbulást!!!! :D

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi!
Köszönöm!!! Ne haragudj, hogy tegnap nem reagáltam, de csak kutyafuttában elolvastam a hsz-edet, aztán egész nap nem volt annyi időm, hogy írjak.
Egyelőre úgy néz ki, hogy nagyon nem rosszabbodott a helyzet: már hőemelkedés sincs különösebben, bár kis köhécselés volt délelőtt, meg egy minimális szörcsögés, de nem vészes. Most mindjárt szippantok rajta egyet, aztán reménykedek, hogy semmi különös. Szerintem "csak" megizzadhatott és megfújta a szél.

Puszi Neked és a Többieknek is!
Melinda

ui: jövök ám, csak ma Anyum jön át :wink:

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Melinda!

Bocsi, hogy csak most írok, de be voltam havazva a gyereknapi előkészületekkel.
Nálunk volt láz a Boginál mikor jöttek a fogak, de tényleg úgy ahogy Gigi írta, hogy estére ment fel neki. Viszont múlt héten mi is így jártunk mikor bejött a nagy meleg, Lilikém nagyon megizzadt, aztán két napig hőemelkedése volt, és vizszerűen csöpögött az orra, meg köhécselt, de gyorsan lement róla.
Remélem Ti is rendbejöttök hamar.

Gigi!

Igen gyereknapoztunk ezerrel, lányok nagyon élvezték.
Hétfőn voltunk Esztergomban a pünkösdi vásáron, persze, mint egy igazi vásár kánaán a gyerekeknek.
Lufi, kürtőskalács, nyalóka, gumicukor, törökméz......és még millió érdekes dolog. :lol: :lol: :lol:
Aztán mentünk egy kört a városnéző kisvonattal, én ezt díjjaztam a legjobban, legalább kellemesen fujdogált a nyitott vonatban a szellő, mert különben azt hittem elájulok akkora hőség volt.
Szombaton anyuéknál összeült a család, nővéremék is itt voltak Balcsiról, és volt egy jó bográcsozás.
Vasárnap a sógornőmékhez mentünk csincsilla nézőbe, hétfőn meg elmentünk a vásárba, szóval mozgalmas de nagyon jó volt a hétvége.

Most mennem kell főzni.
Mindenkinek szép napot, puszi, Saxi
saxi

Sziasztok!

Bocsi, de most nem tudok senkinek írni, csak lenne egy fontos kérdésem, talán Gigi tudsz nekem segíteni!
Szeretném mostmár én is megcsináltatni Norbi kukuját, mert egyre több anyukától hallom, hogy ahogy elkezd leválni, belemegy valami baci és csúnyán begyullad! Norbinak is van egy kis rés ami magától levált és nem akarom megvárni, hogy Neki is begyulladjon!
HOVA VIGYEM NORBIT? KIHEZ VIGYEM? Amit tudtok ajánlani oda hogy kell bejelentkezni, stb.!

Nagyon köszi és puszi mindenkinek!!!!

Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Ismét csak egy kis villámlátogatás...

Saxi!
Köszönöm az infot Neked is! Lehet, hogy nálunk is valami meleg+szélfújás van, mert ahogy Beninek mára semmi baja (kop-kop milliószor!!!!!!!!!!!!!!), most Marcinak lett láza, bár elég durván (39 fok volt délben, most 5 körül 38,6). Remélem, hogy semmi komoly Nála sem, mert a kedve jó.
Klassz lehetett a hétvégétek, még nekem is nagyon mozgalmas lett volna :lol: Képeket nem tudsz felrakni a csajokról?

Györesz!
Mi Marci golyó+kukacügyileg a SOTE I. sz. gyermekklinikájára járunk, ott van egy nagyon lelkiismeretes, normális doki. Dr. Kálmán Attila. A klinika központi száma: 334-3186/2620, innen tudják kapcsolni a dokit. Én mindenképp érdkelődnék, hogy kell-e beutaló, de nekünk januárban már inkább kért, nehogy gond legyen belőle. Livék is hozzá járnak Dáviddal. Remélem Nektek is segíteni tud. Gigiék talán a Madarászban voltak, de nem vagyok benne biztos.

Most ismét ennyi, mert Gábor hazajött, ilyenkor a gyekrőcöket a "nyakába zúdítom", én meg a lakást veszem a nyakamba.

Drukkoljatok, hogy Marcinak semmi baja ne legyen!

KépKép

KépKép
bujka

Délután írtam Györesznek egy litániát, de ez a kdjjelfjioe babanet laállt... :evil:

Melinda jól mondta, mi a Madarászban voltunk. Azért mentünk oda mert a dokinénink jó ismerőse ez az orvos. És ő nagyon jónak tartja.
Én is központi számot tudok adni, itt meg kell kérdezni, hogy mikor van az ambulancián a doki, mert váltják egymást. Telefon: 450-3728 Dr. Sült TamásNagyon normális doki. Olival és velünk is nagyon normálisan bánt. Bármit kérdezhettem tőle, figyelt rám. Olival viccelődött, megölelte, megdicsérte. Mi beutalóval mentünk, erre érdemes rákérdezni, plussz még a beutaló orvos nevére is rákérdeztek. Elég sokat kell várni, mert probléma szerint csoportosítják a gyerekeket, nem érkezési sorrend van. (elöszőr a törött kezű, lábú páciensek mennek aztán a kukisok)
Mielött hátrahúzta volna a bőrt olikukin, lidocainnal lefújta és vártunk egy kicsit. De még így is gáz.
Tényleg veszélyes ez a gyulladás mert egyik pillanatról a másikra kialakúl, nekünk egy éjszaka alatt durrant be. Annyit tudsz még az ügy érdekében tenni, hogy veszel Tetran kenöcsőt (vény nélküli) és azzal kenegeted neki. Egy pici antibió van benne, de anyósom azt mondta, hogy nagyon minimális és innen nem is tud felszívódni, helyileg hat.
Ha nem oldódik tovább neki a letapadás akkor inkább jobb ezen túlesni mert ha begyullad, akkor nagyon nagyon gáz. Oli már teljesen jól van, örülök, hogy túl vagyunk rajta.
Úgy érdemes szerintem elvinni őt, hogy utána egy-két napig fájni fog a pisi, jobb ha otthon marad. (és hát a bölcsiben nem hiszem, hogy annyira tisztán tudnák tartani)

Örülök, hogy Benyó gyerek jól van.... na de Marcika!! :? Szurkolok, hogy minden rendben legyen!

Igazán mozgalmas hétvégétek volt! Mi a Vasúttörténeti parkban voltunk szombaton. Oli haza sem akart jönni, sőt már délután vissza akart menni! :D

Na ülve elalszom, jó éjt! :)

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Hát, Marcikám ma is 39 fokos lázzal ébredt és pityeregve :cry: Most már jó a kedve, de akkoris :cry: :cry: :cry:
A dokinő meg olyan hülye időpontokban rendel, hogy fogom a fejem. Mármint nekem rossz, mert mindig napközben és Gábor nem tud minket elvinni. Cirka félóra gyalog a doki és hát a beteg Marcival nem indulnék Neki bármikoris gyalog... Holnapra ismét áthívtam Anyumat, hogy segítsen, aztán majd meglátjuk, hogy alakulnak a kölkecek, mert most Benyóka is köhécsel kicsit.
Azt hittem, hogy vége a költözés körüli mizériának, talán pihenhetek. Hát nem. Persze sajnálom a Drágáimat, nehogy azt higyjétek, hogy csak magam miatt nyavalygok.

Gigi!
Mi hétfőn voltunk a Vasúttörténetiben :lol: Szombaton nem mertünk, mert akkorra hirdették a gyereknapot, ingyenes gyerekbelépővel és féltem, hogy sokan lesznek. Még a hétfőtől is tartottam, de nem voltak sokan. Marci is nagyon élvezte, felmászott mindenhová, persze azért az óriási gőzösöktől, mozdonyoktól félt egy kicsit. A kertivasút nagyon tuti volt, ahogy Gáborral tekeregtek körbe :lol:
Ezt a Tetran kenőcsöt én is beszerzem most már tényleg, sajna egy újabb doboz Nurofennel együtt. :(

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Köszi lányok a tanácsokat és a telefonszámokat!

Gigi!
A Tetrán kenőcs feloldhatja a letapadást????? Azt hiszem veszek ma!

Bocsi, de most csak ennyire futotta!

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Nem a letapadásra van a Tetran, hanem a gyulladásra. Ha látod, hogy piros Norbi kukija, kend be vele. Ártani nem árt! :wink:

Vazze.. :evil: El is hiszem, hogy tele van már a puttonyod!! Ez nincs összefüggéssel azzal, hogy szereted e a gyerkeidet vagy sem! :wink:
Nem lehet a doktornőt kihívni?? Én mindig kihívom. Igaz adok neki pénzt (2e), de legalább nem kell egy órát ülni a többi beteg gyerek között! Ahogy a barátnőimmel beszéltem, mások is így csinálják. Esetleg kérdezd meg tőle!
Szombaton sem voltak sokan a Vasúttörténetiben. Mondjuk a terület is nagy. Én is vonatoztam Olival :D Úgy néztem ki mint majom a köszörűkövön! :wink: Voltatok már a medvefarmon? Jó lenne már egyszer oda eljutni.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

A helyzet ismételten változott! Sajna kénytelen voltam a gyerkőcökkel elmenni a dokihoz, Anyum jött segíteni (viszont jövő héttől van munkája! Juhéjj, olyan büszke vagyok Rá, hogy sikerült 56 évesen klassz munkát találnia :D )
Marcikám sajna induláskor is 38,5-ös lázat produkált, de frankón nem lehetett rajta érezni, annyira alattomos Nála a láz :( Viszont a kedve nagyon jó, rosszcsont :D (aminek most módfelett örülök), a szemecskéje viszont kis püffedt, furán csillogó :( Tüdeje tiszta, torka picit piros, ha nem múlik a láza vasárnapig, akkor antibigyót is ki kell váltanom és "tömni" Belé, addig csak Cebion, Cataflam csepp, meg ugye lázcsillapítás.
Benikém mára csúnyán, mélyről köhögött, ami eléggé megijesztett, de a dokinő megnyugtatott, hogy tiszta a tüdeje és szerinte ez Nála már a lecsengés. Nála köptetőzök és Cebion.
Remélem hamar lecseng Náluk és minden szövődmény nélkül megússzuk ezt a sz@rt.

Viszont, amit eddig is tudtam, hogy erre a nagy településre, ahol 6000 ember él és egyre többen költöznek be, elsősorban kisgyerekkel, erősen kevés az 1, azaz egy szem gyerekorvos. Negyed 1-re volt időpontunk és 12:10-kor közölték, hogy 9-en vannak még előttünk. Én majdnem idegbajt, na meg egy kis sírógörcsöt kaptam. De felvilágosítottak, hogy nem van ez mindig így! Köszi!!!! Végül 1 órás csúszással sorra kerültünk, de vazze ez totál gáz!!! :evil: Végeredményben a dokis túra, a 2-szer félóra oda- ill. visszaúttal együtt, 2,5 óránkba telt :shock: (Még szerencse, hogy Benyót meg tudtam normálisan ott szoptatni)Sajna annyi pénzünk nincs, hogy Veresre vigyem őket a maszekdokihoz, alkalmanként 5 rugóért, na jó ha kettő is beteg, akkor "csak" nyóc!!!
Asszem én leszek most az új betelepült, kavarógép városi pics@, aki elkezd egy kis érdeklődést az önkormányzatnál, hogy nem lehetne-e még egy dokkert rendbe állítani. Sajna előre tudom, hogy az a rohadt pénz lesz a válasz, mármint, hogy nincs! :evil:
Na kipuffogtam magamat, bocsi, de le kellett írjam.

Gigi!
Sajna ahogy a fent vázolt helyzet is jól mutatja, a dokkernő totál lefoglalt, így szerintem semmi esély a kihívásra. Az érdinél nekem is volt rá példa, hogy kihívtam, szintén 2e-ért, de nála is éreztem, hogy nem örült neki, mert alig látott ki a melóból.
A medveparkban még nem voltunk, eddig örültünk, hogy leültünk 10 percre a sejhajunkra. A gyereknapot viszont szentnek tartottuk :wink: :lol:

Csajok!
Van valami tanácsotok Benyóhoz, vagy ezt túl kell éljem? Nincs egy perc szabadon sem tőle egész nap!!! Ha leteszem a futonágyra aludni cicizés (ami speciel 1,5-2 óra is szokott lenni du., hogy legalább aludjon valamennyit) után, rögtön megébred és ordít. Most is vonyít, úgyhogy majd máskor befejezem, mert fleébreszti Marcit.

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Remélem, hogy ma már jobb a helyzet. HOgy van Marci? Bízom benne, hogy megússzátok az ab-t. Egy gyerekorvos.... :roll: Hajrá kavarógép!!! :twisted: :D Ahogy ezt írtad én még büszke is volt kis városkánkra, hogy bezzeg nekünk három dokink van. Aztán kicsit magamba szálltam mert a mi városunkban 27ezren laknak, tehát elvileg itt még több gyerek jut egy dokinőre... :shock: Ráadásúl nálunk is nagyon sok kiköltöző van, mind fiatalok, kisgyerekkel. A beteg rendelés nálunk is gáz, már én is jártam úgy, hogy egy óra várakozás után hazajöttünk mert már nem bírtam Olival (meg magammal :oops: ) És hát az orvosok járják az ovikat, bölcsiket, iskolákat is.... :shock: De ha felhívom a dokinkat, legkésőbb 20 perc múlva megjelenik... Nem tudom, hogy csinálja. Persze megnézem, hogy nem rendel e, de akkor is??? :shock: Amiket hallok tőletek a gyerekorvosokról, egyre inkább elkezdem imádtságba foglalni a miénk nevét! :wink:
Benyó: basszus, nincs ötletem. Nem tudom, hogy ezt, hogy bírod még idegekkel.. Régen az öregek tuti azt mondták volna, hogy adj neki pálinkás cumit! :D Pálinkás cici?? :wink: :wink: Most már csak azzal tudlak bíztatni, hogy egy éves koruk körül előnyükre változnak. Főleg ha már tud rendesen mászni, járni. Az meg már nincs messze!
ANyukádnak nagy gratula! HOl talált ennyi idősen munkát?
Most én is büszle vagyok az apura, mert elmegy nyugdíjba, de máris van egy új munkahelye ahol azzal indítottak, hogy kapott egy új toyotát, laptopot, telefont... Annyira örülök, hogy végre normálisan megbecsülik a szaktudását. És hát az sem mellékes, hogy a nyugdíja mellé jó fizetése is lesz!

Benyovszkira visszatérve, lehet, hogy most még a frontokat is érzi. Oli alapba elég normális gyerek, de ma is katasztrófa volt. Elmentünk ismét a Közl.Múzeumba. (persze ketten mert apja dolgozik) Ott még jó volt, aztán mentünk -volna- motorozni a ligetbe. A motor kereke koszos lett (ohhh mily meglepő) erre elkezdett sírni, mint akit nyúznak. :shock: HOgy most mi lesz a motorjával.... TÖbbet nem ült rá, cipeljem én. Valami rendezvény volt, de félt mindentől.... Bohóctól, rendőrtől, kommandóstól... semmi nem volt jó. Nem sok kellett hozzá, hogy valamelyik kommandós fegyverével fejbe ne lőjem magam.... :evil: Most alszik a drága.....

Jók legyetek!

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Melinda!

Sajnálom, hogy ennyi gondod van, de ha az segít írd ki nyugodtan magadból.
Benivel kapcsolatban már nincs sok ötletem, el nem tudom képzelni, hogy miért ilyen nyűgis.
Az biztos, hogy neked ez nagyon megeröltető, de nem tudok mást írni csak, hogy kérdezd meg a dokit hátha akad valami használható ötlete.
Vagy még a homeopátiát lehetne kipróbálni, mert Istinek az unokatestvére kínlódott ennyit a gyerkőccel, ott is jellemző volt a nem alvás, meg még egy csomó hasonló tünet amiket Te is szoktál írni, aztán elmentek valami homeós specialistához aki rendbehozta a gyereket valami bogyóval.
Ha szeretnéd utánakérdezek pontosan, hogy hova vitték és mit kapott a gyerkőc.Persze nem akarok nyomulni csak úgy szeretnék segíteni Neked, mert féltelek, hogy teljesen kikészülsz.
Marcikának is jobbulást, gyógypuszik mennek.

Gigi!

Apukádnak gratula, a mai világban tényleg nagy szó, ha valaki ilyen munkát talál, ráadásul nyugdíj mellett.
Gyerekorvos:
Nálunk 13500 lakosú városra jut 3 gyerekorvos, és azt mondhatom, hogy egészen tűthető, igaz néha kell várakozni de alapból gördülékenyen mennek a dogok.
Nálatok is elkelne még legalább plusz 2 dokker.

Részletek rólunk:
Pénteken voltam az első vizsgálaton a nőgyógyásznál.
Hála Istennek minden rendben van, babóka jól érzi magát a pocakban.
Most 9 hetes, és 27.mm. :), olyan jó volt hallani ahogy zakatolt a kicsi szive.
Van Uh.-képem de szerintem ha lefotózom és úgy akarom feltenni nem sokat látni belőle.
Kedden kapok kiskönyvet, és megyek vérvételre, aztán két hét múlva megint nőgyógyász.
Az orvosom nagyon kedves volt, örült nekem és elvállalt szivesen.
Azt viszont már most megmondta, hogy megint császáros leszek.
A szülés várható időpontja is változot egy picit, 2007.12.31. a mostani dátumom.Úgyhogy szilveszteri bulit nem tervezek azthiszem.:):)
Hát röviden ennyi, ha van fejlemény majd írom, persze csak ha érdekel valakit. :wink: :wink: :wink:

Mindenkit puszilok, Saxi
Búcsúzóul képek a csajzikról.
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Kép
saxi

Nagyon örülök, hogy minden rendben van hármaskával!!! :D Én amikor elöször hallottam meg Oli szívhangját, elsírtam magam! Régi szép emlékek! :D
Lányok még mindig nagyon szépek, most már igazán jól nézne ki köztük egy helyes kis krapek! :wink: Az idei szilveszteretek elég emlékezetes lesz!! :lol:

Az egyik ismerősömnek van egy nagggyon problémás gyereke. Csak azért nem akarom veletek összehasonlítgatni, mert ott a szülők nagyon gázak. Ott a gyerek mióta él, állandóan ordít. Vitték már mindenféle vizsgálatra, hogy hátha fájdalma van, de nem találtak semmit. :shock:
Marci jól van? Ab kellett?

puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Csak életjelet adok, mert Ketteském már a hiszti közelében leledzik. Na de azért előtte szétpakolja a lakást, függönyt rángat (a karnist már egyszer Gábornak vissza kellett erősítenie, mert úgy megtépte :shock: ), porszívót felborít, teraszra kimászik 8) Tiszta Kánaán az életem :roll:
Annyira aranyosak vagytok csajok, hogy ennyire segíteni szeretnétek, gondolom amiatt, mert annyit panaszkodok, meg már érzitek, hogy már teljesen kész vagyok. Én életemben nem képzeltem tényleg, hogy ilyen gyerkőc létezik :( Aranyos meg minden, de ha rájön, akkor az ember néha ki tudna futni a világból :cry: Azt meséltem már, hogy mennyire anyás?! Anyum ölében tartja és frankón kimászik a kezéből, hatalmas erővel elrúgja magát, amint meglát. Na meg, ha átmerészelem adni valakin másnak, hörögve, ordítva, rekedten ordít :shock: Félek, hogy ez később sem lesz jobb. Itt van rá példaként a szomszéd kisfiú, aki márciusban múlt 3 éves és az ovit is abba kellett hagyniuk, mert a gyerkőc lényegében depresszióssá vált az Anyukájától való leválás miatt :( : csak feküdt, nem szólt egy szót sem :( Az anyukával már bezsélgettünk és Zsombija is tisztára ilyen volt, mint Benyó :shock: Komolyan mondom félek!

a lényeg, hogy ha zárós határidőn belül (mondjuk az 1 éves kort, meg az elindulását veszem mérföldkőnek) nem változik a helyzet, lehet, hogy igénybe veszem a segítségeteket, azaz homeos dokker, meg egyéb kivizsgálásra javaslatok.

Saxi!
Egy kicsit már kezdtem izgulni, hogy nem jelentkeztél, mármint, ohgy minden rendben van-e Hármaskátokkal. De annyira örülök, hogy minden oké :D :D :D Gratulálok a szivecske dobogáshoz! Annyira klassz! Hogy érzed magadat? Hányinger, álmosság van?
A Lányok tüneményesek! Hihetetlen nagy haja van Lilikének, csodaszép :D Na jó, Bogi sem panaszkodhat :lol:

Gigi!
Egyébként én is gondoltam a frontra, mert tényleg gázos volt az állapot. Pláne, ha Olika is "rosszalkodott", meg hisztizett, akkor tényleg volt valami hiperbazinagy front a láthatáron :lol:
Én tudod min döbbentem le a Vasúttörténetiben? Hogy 2 percenként húznak el a repülők totál alacsonyan és nagyon hangosak :shock: Egy barátnőmék a környéken terveznek lakást venni, hát?! :shock:
Anyu interneten keresett munkát és egy helyre hívták be és oda fel is vették :lol: Leaseplan (?), autólízinggel foglalkozó cég. Könyvelni fog. Apudnak is gratula!!!

Ma volt a védőnő (persze előzetes bejelentkezés nélkül, épp Benyót szoptattam és altattam :evil: ) és érdeklődtem gyerekorvos ügyben. Szerinte az anyukáknak kell lépniük és jelezni a polgármesternek, hogy az 1 orvos kevés. Beindulok, és szabad félperceimben nézegetek a neten őrbottyáni anyukák után... aztán majd meglátjuk :wink:

Gyerkőcök felváltva szörcsögnek, köhögnek. Szerencsére lázuk már nincs, ez már a levezetése lesz a betegségnek. (REMÉLEM!!!) Marci ügyesen orrot fúj, azért reggel-este majd bejátszik egy-egy orrszívás. Marcikám immáron másodszor életében közöttünk aludt: egyszer dörgött az ég, most meg az orra-köhögés miatt. Nem hiába vettünk 180cm széles ágyat :lol:

Többiek! Merre vagytok?

Kata! Vizsgák? Küldök egy rakásnyit, hátha kell :wink:

Mica! Hármaskával mi van? Hogy érzed magad? Készülsz a versenyre?

Évi! Noémi remélem már nem sztrájkol és csak mosolyog egész nap :D Rolcsi miket művel? Ő se pelusos már? (Te jó ég, már csak Marci hord pelust? :shock: )

Györgyi!
Hogy álltok lakásügyben? Készül a tetőtér?

Na megyek! Benyó egész jól elvolt, de most elkezdődött a MAMAMAMA! című rapszódia :lol: :roll:

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Egy kis Offtopic:
Én egy másik topicban szoktam irogatni, de most szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy nyaralási lehetőséget.
A képen látott nyralóban apartmanok kiadók. Tihanyban van, nagyon szép helyen a strandtól 50 méterre. Anyósomék adják ki. Ha valakit érdekel mail-ben írok többet is.

Kép

Nicol
francsek@chello.hu

Kép
[/url]
fnikol

Sziasztok!

Norbika!

Névnapod alkalmából sok boldogságot, minden szépet és jót, na és millió szép ajándékot kívánunk Neked!!!

Puszi: Melinda, Marci, Beni

Kép

KépKép

KépKép
bujka

Norbika :D
Mi is hasonló jókat kívánunk!!
Kép

KépKép
gigi28

Norbika!

Isten éltessen sokáig névnapod alkalmából!

Sok puszi, Saxi és lányok. :)
Kép
saxi

Sziasztok,

Bocsánat, de csak röviden írok, mert hullafáradt vagyok. Kora délután értem haza a VBről, délután a családdal telt, de most lassan kidőlők :) (A záró bankett után hajnali 4ig buliztunk..)
Az eredményem nem lett nagy szám, 8. lettem, de nagyon jó buli volt az egész, irtó jó bandával, szuper csapattal és tündéri "staff"-al (ők építették a pályákat, de ha megkértük őket, akkor a vállunkat masszírozták :) Én pl. az egyikkel haláli jót quadoztam az egyik pályán, persze verseny után)
Azért a magyarok 6 érmet elhoztak, 2 arany és 4 bronz került hozzánk.

Hármaska remélem jól van, semmi nyoma, hogy gond lenne. Majd a héten megyek vérvételre és a 12. héten UH-ra (most kezdem a 10. hetet).

Puszi mindenkinek,
Mica

Kép
Kép
mica-

Sziasztok!

Bocsi lányok, hogy nem írok, csak meg szeretném köszönni Norbi nevébe a névnapi köszöntőket!

Puszi Mindenkinek

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Mica!
Gratula a VB-hez!!! :D A 8. hely is hely, pláne, hogy VB-n szerezted :wink: Azt azért elhülve olvastam, hogy quadoztál, már úgy értem, hogy egy piciri pocaklakóval én rinyáltam volna... De mint tudjuk, Te egy nagyon laza és bátor csaj vagy :wink:
Most látom csak, hogy Gyuszkónak a múlt héten volt a szülinapja! Nagyon boldogot kívánok Neki! :D Kép

Többiek!
Merre vagytok? :wink:

Srácaim már nem köhögnek, már Benyót sem kell szivattyúzni. Viszont Marci a porszívózástól félve, mostanra totálra megtanult orrot fújni, olyan erővel, hogy csak lesünk. :shock: :lol:

Drukkoljatok, hogy MArcinak ne legyen semmi baja a tehéntejtől. Eddig ugye csak tejterméket kapott, de tiszta tejet csak nagyon minimálisan főtt kajában, sütiben. MA viszont annyira szépen kért, hogy adtam Neki egy keveset, de azóta már cirka a 2-3. decit issza. :lol:
Ja és Marcitól a múlt héten allergiavizsgálat miatt vért vettek. Mindezt minden mukkanás nélkül végigülte, csak annyit mondott, amikor megszúrták, hogy "Jujj". De ezt is csak épp hogy hallani lehetett 8) Úgy örültem neki, mert én már kész lelkibeteg voltam a rohadt vérvétel miatt.

Na megyek, Ti pedig gyertek a helyemre :wink:

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok,

Györesz,
Bocsánat, a nagy rohanásban lemaradt a Norbinak szánt Névnapi köszöntőm, így most: BOLDOG NÉVNAPOT NORBI!

Melinda,
Köszönjük a köszöntést, igen, naaaagy 6 éves lett a fiú :) Mivelnemvoltam itthon, így előtte ünnepeltünk együtt, aznap pedig az Apukája lepte meg a tortával (amit Anya jó előre megrendelt, tüzijátékkal és teknőcös marcipánnal, amit azóta is őrizget, imádja:))
A quadozás nem volt annyira veszélyes, mert nem volt rázós a terep, csak dimbes-dombos :) Meg jó sofőröm volt :)

Más:
Hogy miért is ne legyen mindig valami, amiért aggódhat az ember: Zolcsinál (igaz még nem bizonyítottan) Lyme-kórt állapítottak meg. Semmi más tünete nincs, csak a május vége óta a füle tövétől induló, azóta egyre szélesebb körben terjedő bőrpír. Ami azért érdekes, mert kullancsot nem találtunk benne... Rokon dokinőnk azt mondta, hogy ez más is lehet, ne aggódjak. Most 3 hétig antibiotikumot kap folyamatosan, meg kenni kell a bőrét. Vettek tőle vért (Marcihoz hasonlóan semmi gond nélkül, Zolcsi meg se mukkant, csak a homlokát ráncolta), ennek az eredménye 2-3 hét múlva lesz meg (és még ez is bizonytalan eredményt hozhat).

Puszi,
Mica

Kép
Kép
mica-

Örülök, hogy a skacok már jól vannak. Régebben Oli is fújta az orrát, most meg elfelejtette.. :shock: De ez a gyerek olyan csodabogár, hogy reggel maga kéri, hogy szívjam ki porszívóval... :shock: Ő is kicsit taknyos volt a múlthéten, nem is mertünk menni a kersztlányomhoz :wink:
Marci nagyon ügyes, hogy ilyen jól bírta a vérvételt. Olitól eddig talán kétszer vettek, de akkor volt nagy sírás. De szerintem nekem jobban fájt mint neki.. :lol:
Légyszi tegyél már fel a fiúkról képet!! Benyót meg sem ismerném már!! :evil:

Mica :)
Lyme kór..... :( Bízom benne, hogy bebizonyosodik, hogy nem az volt. Ha igen, akkor milyen szövődményei lehetnek? (ha egyáltalán lehetnek? nem vagyok valami tájékozott :oops: )
Quadozás: Én biztos, hogy kihagytam volna. Két vetélés után, összeszorított lábakkal otthon ülnék! :oops: :wink:
Szerintem a 8. helyezés is szuper! Főleg, hogy nemrég kezdted csak az egészet! Irigylem, hogy van egy ilyen "hobbid". Én egy időben keresztszemeztem (na jó, ez tök más.... :D ), jól kikapcsolt, de baromi időigényes.
Nagyfiadnak én is boldog szülinapot kívánok!!

Mi jól vagyunk. Ismét szinglin.... Hétvégén lemegyünk Füredre és átmegyek megnézni a Harley fesztivált! :D Oli teljesen meg van őrülve a motorokért. Igazi szakértője, ismeri a márkákat, fajtákat... A neten motoros filmeket nézett egy időben. De én abban bízom, hogy ez a szenvedély elmúlik a műanyag motor kinővése után. Főleg, hogy ma reggel láttam a híradóban a frontális motorosbalesetet.............. :cry: :cry:

Jók legyetek!

KépKép
gigi28

Sziasztok,

Most jöttem meg a dokimtól, minden rendben Pocimanóval, 33mm-es CRLje van, és iszonyatosan élénk :) :) A szívhangját alig bírta megnézni a doki, mert mindig mocorgott :) Jó helyen tapad, jobb oldalon, elég fent :)

Puszi,
Mica

Kép
Kép
mica-

Mica :D
Ezek nagyon szuper hírek! Csodálkozól, hogy ilyen anyukának, mozgékony bébije van?? :D

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Mica!

Gratulálok, szerintem is szuper ez a helyezés.
Örülök, hogy pocilakó jól van.
Zolcsinak pedig szorítunk, hogy nem legyen semmi gond.

Melinda!

Marcika nagyon ügyi, hogy ilyen hősiesen tűrte a szurit.
Nálunk is hamarosan eljön az ideje a kontrollvérképnek, a lányok betegeskedése után, de valahogy nincs most erőm két gyerekkelegyszerre vérvételre menni.
Bár Bogikám már nagyon ügyi, de liliána a sok szuri miatt ordít, ha csak tűt lát.

Gigi!

Nek is ez jutott eszembe, mikor írtad, hogy Olika imádja a motorokat, hogy remélhetőleg kinövi.
Bár Isti szerint minden fiúnak eljön az a pont az életében, hogy bármi áron de motorozni akar.
Remélhetőleg ésszel fogják csinálni ha itt van az ideje.

Nálunk őrültekháza van még mindíg.
Istiém non-stop dolgozik, hétvégén is, így az itthoni munka áll.
A kupi meg baromi nagy, most már kezdi egy kicsit őrölni az idegeimet.
Mindenhol bútor a szoba közepén, az asztal betolva a szekrény elé,
a ruhák hegyekben a kanapén, mert ugye a szekrényhez nem lehet odaférni..................
Takarítani sem tudok, meg ugye nincs is sok értelme, mert a port hordjuk a még el nem készült szobából.
Szóval már nagyon unom.
Annyi, hogy a konyhám rendben van, legalább főzni tudok a családnak.
Különben minden rendben, sokat vagyunk a lányokkal anyuéknál, legalább addig sem kell néznem az itthoni kupit.
Csak este jövünk haza, hogy Istikémnek kaját hozzunk.
Hát ez van, ha nem írok akkor kiköltöztem anyuékhoz, mert már nem sokáig fogom ezt bírni.
Most rohanok főzni.
Mindenkit sokszor puszilok, Saxi

Gyuszkó!

Isten éltessen sokáig szülinapod alkalmából!

Sok puszi, Saxi, és a lányok

Kép

Kép

Kép

Kép
saxi

Sziasztok!

Akkor a megrendelt képek :wink:

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép

Kép

Mica!
Drukkolok, hogy ne legyen Lyme-kór!!!
Örülök, hogy Picurkával minden rendben. Izgő-mozgó?! Minő csoda :lol:

Saxi!
Sajnálom, hogy nem könnyű (ismételten) Neked/Nektek. Istvánnak a közeljövőben csak lesz egy kis ideje. Csak az a szörnyű, hogy akkor meg eshet Neki a lakásnak, így pihenni gondolom, Neki sem lesz nagyons ok ideje...
Nálunk az a csoda, hogy Marcitól a kórházi benntartózkodásaink alatt kismilliószor vettek vért és ennek ellenére, nem fél sem a fehér köpenytől (néha kéri, hogy menjünk a dokinénihez :shock: ), sem a vizsgálattól.
Hihetetlen,hogy már a 12. hétben vagy :D

Gigi!
Szingliség :( , Füred az már jobb :D Motor-vonat-autó mánia nálunk is meg van :lol:
A képek alapján már remélem ráköszönsz Benikére, ha szembejön az utcan :lol:

Na megyek, Marci könyvet pakola polcról, Beni pedig csimpaszkodik belém.

ui: bocs, a képek gigahatalmasak lettek :oops:

KépKép

KépKép
bujka

Melinda!

Húúúú, ezek a srácok, gyönyörűek!
Azok a szemek................................. :) :) :) :) :)

Hát tényleg mindíg vannak bonyodalmak nálunk, de szerintem már unatkoznék ha minden simán menne.
Istikém jövő héten két napot itthon lesz (ezért is úgy kellett könyörögni a főnöknél), akkor talán sikerül pihenni és dogozgatni itthon, hogy végre készen legyünk.
Lilkémnek nagyon betett a szurisorozat, remélem előbb utóbb megszünik ez a nagy sírás.
Úgylátszik már ilyen korán megmutatkozik, hogy a fiúk keményebbek mint a csajzik.
Liliékm amúgy is olyan kis mimóza, ha hangosabban szólok rá valamiért rögtön elkezd pityeregni.
Na megyek mert vércsepalánták éhesek.

Puszi, Saxi
saxi

Skacok nagyon édesek!! Benyovszki még mindig nagyon szép! Jó jó, tudom, hogy tök mindegy, hogy egy szép vagy egy csúnya gyerek idegel e ki!! :wink:

Szegény István, jó sokat dolgozik... Ismerős a helyzet.

Bocsi, de most nem írok többet. Kissé le vagyok pukkanva. Amúgy is rosszúl alszom, hogy szingli vagyok. Ráadásúl tegnap éjszaka egy lájtos krupp is bejátszott... :twisted: Szerencsére nem volt nagy gáz, de egy kicsit köhécsel még Oli. Én meg jó fáradt vagyok. És már megint nem tudtunk menni Éviékhez.. :?

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gyorsan írok, amíg nem jön senki!

Melinda!
A fiúk nagyon édesek! Ámélkodva bámultam, hogy Beni is már ilyen nagy! Annyira rohan az idő!!! Jól összraktátok mind a két fiúcskát, jó pasik lesznek!!!!!

Bocsi, de nem nagyon vagyok képbe a többiekkel, mert nincs időm elolvasni! Az is csoda, hogy most tudok írni!

Velünk minden ok. A tetőtér nagyon jól halad!
A konyhabútorunk kész, majd teszek fel róla képet, bár még minden tiszta kosz, por, de már alig várom, hogy takaríthassak!
A tetőtér annyira lesz kész, hogy meglesznek a szobák meg lesz fent egy wc, de a festés, burkolás még várat magára! Úgy tervezzük, hogy mire jön ketteske, addigra NOrbi már megszokja a fenti szobáját, de ez még odébb van egy kicsit!

Norbi kukujával még nem mentünk sehova! Júliusba leszek egy hetet szabin és akkorra tervezem, hogy elviszem, meg a szemészetre is akkor megyünk vissza!

Norbi nagyon kezelhetetlen mostanába! Vannak jó pillanatai és akkor nagyon le vesz a lábamról, de különben nagyon rossz lett! Ami kiborít, hogy mindent dobál, a kájától elkezdve a kavicsig, meg mindig repül le az erkélyről és rettentő akaratos és szabályszerűen veszekszik velünk ha nem úgy történnek a dolgok ahogy Ő eltervezte! Jó lesz neki egy kis apai szigor!

Ezt most elküldöm és remélem lesz időm feltenni egy-két képet!

PUszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

A konyhánk:
Kép

Norbi+Gigi
Kép

Norbi
Kép
Kép

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Köszönöm a bókokat a Fiúk nevében is :D Tényleg nagyon jól sikerült mindkettő :lol:

Saxi!
Gondolok Rátok, hogy ebben a melegben mit dolgoztok a lakásban :shock: De röhej, hogy annak is örülni kell, hogy dolgozhat otthon :?

Gigi!
Krupp :cry: Basszus, ez a rohadék még nyáron sem hagy Benneteket? Remélem, hogy csak akkor este volt és azóta se (és soha többé!!!).
Ha mész Éviékhez, képeket csinálj légyszi ezerrel!!! :wink:
Angolozni még jársz, vagy nyári szünet van, vagy már vége a tanfolyamnak, vagy ez hogy van? Én sokat gondolok rá, hogy olyan jó lenne valamit tanulgatni, de ahogy mondom egy perc nyugtom nincs, még Benyó alvásidejében sem, mert ugye rajtam alszik, vagy közvetlenül mellettem :oops: Amikor más mesélt ilyet, frankón hülyének néztem, hogy egy ekkora gyerek!!! :roll:

Györesz!
Örülök, hogy haladtok :D Szép nagyon a konyha!!! Csak ismételni tudom magamat, hogy annyira tudom, hogy mit érzel most, a felfokozott izgalmat, hogy mennyire jó lesz pakolni, takarítani (!), amiket ugye egyébként nem nagyon szívesen csinál az ember :D
Hihetlenül nagyfiú lett Norbi és én már egyre inkább Párodat látom Benne. Rosszul látom? A quadon milyen szigorú, koncentrálós tekintetet vágott, meg kell zabálni :lol:
Gigi is milyen nagy csaj! :shock: Helyesek együtt! Add át üdvözletemet Mártiéknak! Mi van Velük?
Marci viselkedésével is így vagyok: egyik pillanatban angyal és meg tudnám zabálni, másikban egy olyan szintű kisördög, hogy ... (inkább nem folytatom :? ).

Kata!
Vizsgák???

Kismamik!
HOgy vagytok ebben a melegben?

Évi!
Már nem is akarsz ide írni? :( Pedig annyira jó lenne olvasni a soraidat és a GYerekeket nézni :D

Marcikám még csak most költözött rácsmentes ágyba. Lehet, hogy most néztek nagyot, de Érden képtelenség volt: életveszélyes lépcsővel ellátott padlástérben volt a szobája, az egészet be kellett volna rácsozni :evil: , na meg akkor még "csak" 1,5 éves volt. Vácon meg valahogy nem akartuk, az ott töltött félév alatt. Aztán most hogy megszokta az új helyet (mondjuk sok szoktatás nem kellett nála 8) , mert imád itt lenni), meg lezajlott a betegsége, gondoltunk egyet és a hétvégén leszedtük a rácsot. Szerencsére bejött a dolog. Gábor frankón félt, hogy majd átsétál hozzánk éjszaka... de eddig semmi ilyesmi (kop-kop!!!)
És mintha a "nagyággyal" ráérzett volna, hogy Ő egy nagyfiú és hétfőn csak kétszer pisilt bele a kisgatyába, de csak azért, mert nem voltam közelben, hogy elmenjünk a WC-re. De annyira édes volt, mert kiabált ezerrel és sírt,hogy becsurgott :)
Tegnap már nem volt ilyen sikeres napunk: elejét mindig becsurgatta kisgatyába, így cirka 8-szor cseréltünk :oops: De úgy érzem haladunk. Sőt ma reggel alig volt pisi az éjszakai pelusban, rögtön kéredzkedett a WC-re és szerintem kiáradt a Duna 8)

Viszont a tejivást szüneteltetni kell, mert tiszta ekcéma lett a lába :(

Na most ennyi, de még jövökma, mert lenne egy kérdésem hozzátok, illetve a véleményetekre vagyok kiváncsi.

KépKép

KépKép
bujka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?