Új privát üzeneted érkezett!

Szeri, hogy ez a fiúcska hogy tud nézni! Mintha egy sokkal nagyobb baba volna, olyan éretten, kifejezően néz! Ő maga már egy óriási jó hír, sztem ne kenődj el.
A betegséggel kapcsolatban: azt mondják, eleinte még az anya szervezetéből annyi védőanyag van a baba szervezetében, h nem kap el jóformán semmit. Esetleg még add neki azt a 10-20 gr tejcsit, ha megy, az is besegít, mint immunizáló. Ja, ezt azu orvosunk mondta. Nálunk az első héten beteg rokonok jöttek látogatni :? , de a ksifiam makkegészésges maradt.

Kép

Kép
nán-dorka

Adri, sajnálom, h szenvedtek (ki miért), nagyon nehéz lehet. Sovány vigasz, de sok baba túlesik ezen, és nem hagy maradandő nyomot benne. Én is hasfájós baba voltam...

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Na, fülfájás elmúlt, most épp a torkom kapar. :oops: Mintha a testrészeimen menne végig valami baci. :evil: De hála istennek ez nem elviselhetetlen, mint a fül volt tegnap, úgyhogy túlélem :wink:

Holnap egész nap tanulhatok :( :shock:
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok!

Szerike:
jajjjjj, de édes ez a baba:)
Szopihoz kitartást. Drukkolok, h meginduljon.

Adri:
sajnálom a pocifájást, remélem hamar túlvészelitek.

Pocikép, h lássátok nem csak úgy mondom, h bálna leszek. :oops:
Kép
Vendég

Sziasztok!

Hajni!
Nagyon csini vagy!!!! Dehogy leszel Te bálna!!!!!!!! Csak lesz egy gyönyörű hatalmas pocid!!!!!!!!!!!!

Porsi!
Köszönjük a képeket! Nagyon édi pocid van és Te is nagyon csini kismami vagy!!!!! Pinkinének pedig a segítséget!!!!

Pinkiné!
remélem javulgatsz és nem lesz semmi komoly bajod!!! Én is a többiekkel értek egyet hogy inkább egy hatalmas meglepi érjen mert ha esetleg mégse jött össze akkor nagy lesz a csalódás!!!!!!!!!! Tapasztalat!!!!! :twisted:

Szeri!
Örülök hogy legalább a fejfájás elmúlt!!! A többihez pedig kitartás!!!!!!!!!!!
Bali bébi egyszerűen tündér!!!! Hát nem olyan egyáltalán mint aki 1 hetes,sokkal nagyobbnak tünik,nagyon édi!!!!!!!!!!!!!

Meri!
További drukk a házhoz!!!!!!!

Vicky!
Tényleg szép helyen jártatok!!!! Hátha meglesz a gyümölcse!!!!!!! :wink:

Szerintem is jó lenne személyesen találkozni,a baj csak az hogy sztem nem lenne olyan könnyű összehozni! De én mindenbe benne vagyok!!!!!!! :lol: :lol:

Rólam annyi hogy még mindig jól vagyok remélem így is marad! Csak van egy gondolat ami nem hagy nyugodni! Lelkiismeret furdalásom van a párommal szemben hogy miattam nincs és nem lehet gyereke. És akaratom ellenére nem tudom ezt megadni Neki!!! Azt gondoltam hogy mégiscsak elkéne menni egy konzultációra a profhoz aki kezelt az endo miatt hogy ő mit mond!!!! SZERINTETEK??????????????????? Félek hogy kiújul a bajom és inkább belekezdenék a megtermékenyítésbe ugyse megy egyik napról a másikra!!!!!!!!!

További szép estét!!!!!!
csipcsab

sziasztok lányok!

Szeri, mielőbbi jobbulást NEked!!! Bali baba gyönyörű! És tényleg, idősebbnek tűnik, olyan komolyan néz!

Meri, sok sikert a papírozáshoz. Nekünk a szocpol 4 hónapba tartott elintézni, remélem, Nektek nagyobb szerencsétek lesz...Nagyon szépek a házak amiket föltettél!!!! :D

Porsi, nagyon csini a pocid!! Én is hasonló alkat vagyok, legalább látom, mi vár majd rám :lol:

Marietta, szerintem abból gond nem lesz, ha konzultálsz a proffal, főleg, ha ez Téged megnyugtat!!! Örülök, hogy pozitívan állsz a dolgokhoz!!! Csak így tovább!!! És igenis lesz a pároddal gyereketek, nem is egy!!!!!!!!!!!!! :D Ne tessék ilyeneket gondolni!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hajni, irtóra csinos vagy, nagy pocival is az leszel, ebben biztos vagyok!!!!

Vivi, Te meddig dolgozol még? Megvan már az utódod?

Kriszti, köszönjük a szüléstörténetet, nagyon jó volt olvasni!!! Jobbulást a gátsebednek...de elhiszem, hogy a gyönyörű baba mindenért kárpótol... :D

Adri, nem semmi, hogy csak 2 kg maradt rajtad.

Fiona, megnéztem a képeket, a legaribb, amikor Lilla ölében van a pici!!! Annyira aranyosak!!!!!!!!!!!! :lol:

Niki, neked mennek a drukkok!!!!!!!!!! És jobbulást!!! Mikor is tesztelsz????

Ágota, Csongor még mindig egy tündér!!!!!!!!!!!!!

Nándorka, nem semmi, hogy még nekivágtatok kirándulni!!! Képeket majd még teszek föl, rengeteg van és nagyon szépek! :D

Arwen, Neked is csini még mindig a pocakod!!! Hihetetlen, mennyit nőtt!!!

Toti, vannak híreid állás-fronton? Drukkolok nagyon!!! :D

Orsi, nagyon szép Domi szobája!!! Hogy tervezed átalakítani?

Bodzi régen volt, mi lehet vele???

Esztora, kérünk képet a kiságyról!!!

Mi ma egész nap füvesítettünk, és virágokat ültettünk. Olyan szép a kertünk!!! És még milyen szép lesz, ha egyszer kinő a fű :lol: :lol: Már alig várom :lol: De most hulla fáradt vagyok, megyek pihizni :D

Puszi
V.
vickybabe

Sziasztok Drágáim!

Megjöttünk ultrahangról. :D Gyermek óriásit nőtt, a méretei alapján most majd' egy héttel idősebb, mint eddig az LMP alapján, úgyhogy az alsó vonalzómat átállítom. A kiírt időpontunk most épp aug. 08., de volt már 15, 14, 13...LMP alapján 13-a lenne...hát, kíváncsi leszek ;):D
Képet nem nagyon tudtunk Róla csinálni, mert mindkét tappancsa és mindkét keze a kis arca előtt volt, de a kukacát természetesen megint mutogatta tisztességesen...:D Azért holnap reggel megpróbálok kivarázsolni valait, hátha, de sajnos nem fűzök túl nagy reményeket a dologhoz:(
Még annyi, hogy kicsit nyitva van a külső méhszájam, de a doki azt mondta, semmi gond, ne törődjek vele, csak annyit kér, hogy ne fogjak bele semmiféle ugrándozással járó tevékenységbe, és szedjem a magnéziumot, hogy ne legyenek összehúzódások. Egyébként tündér volt megint, már a szülésről is beszélgettünk, ami meg is lepett, mert általában mindíg mindent az utolsó pillanatig húz...:D:D
NAgyon jó volt, na.
Ne haragudjatok, hogy önző módon most csak magunkról, holnap írok mindenkinek, ígérem, de nagyon álmos vagyok :oops:

Jó éjt, millió puszi mindenkinek!

porsika

Porsika, nem baj, h magatokról írtál! Örülünk a jó híreknek, és mi is vigyázunk majd Rád, h ne ugrálj. Pl. amíg itt beszélgetünk, biztos nem ugrálsz! :)

Hajni, kezdek elbizonytalanodni, h jól tudom-e, melyik állat a bálna. Raknál be róla képet? Mert semmi esélyt nem látok arra, h ahhoz hasonlíts majd, amit mifelénk bálnának hívnak... :lol:

Viki, várjuk a képeket, a hétvégéről és a kert virágairól is.

Marietta, én is azt gondolom, h ha piszkál Téged a gondolat, egy konzultációt megér a dolog. És sztem arról van szó, h NEKTEK nem született eddig gyereketek - a párod nyilván csak Tőled szeretne, szóval ne válaszd ezt így szét, h kinek ki miatt. Tudom, h felmerül, de valójában együtt, Rólatok van szó. És biztosan nem marad ez így sokáig! :)

Hú, írnék még, de azt hiszem, ma túl keveset pihentem - nem esik jól ülni. Holnap megyek CTG-re, aztán ha minden igaz, koncertre, remélem, mindkettő jól sikerül. :D

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok Drágáim!
Hát, két olyan képet sikerült készítenem a Fiatalúrról, amin nagyjából látszik, ezeket mosz gyorsan meg isosztom Veletek:

Itt igazából csak azt látni, mennyire összeolt gabalyodva: a pofi előtt egy kéz és egy talpi (a szája és az orra látszik kicsit)
Kép

Itt pedig sacc per kb. látszik a pofi profilból, de egy kezecske persze itt is befigyel:D
Kép

porsika

Ja, most nézem, hogy az orra nem is látszik a felső képen:D

Dorka:D
Drukk a CTG-hez! A koncertez pedig jó szórakozást! Köszönöm a "felvigyázást", álni fogok a lehetőséggel:D:D:D:D:D:

Hajnikám:D
Csatlakozom Dorkához, lehet, hogy hiányosak az állatrendszertani ismereteim! :D
Hihetetlenül csinos vagy, és a pocid is gyönyörű!!

Marietta:D
Megintcsak Dokával értek egyet, bár biztos vagyok benne, hogy hogy hasonló szituban úgy élném meg ezt a dolgot, mint Te.
A kivizsgálással kapcsolatosan bizonytalan agyok, ha Téged megnyugtatna, menj el, de nagyon drukkolunk, hogy ne újuljon ki a problémád, és miért is tenné? Majd itt megwoodoozuk;):D

Szeri:D
Balázs annnnnnnnnnnnnnnyira édes!! És ahogy néz.....el lehet tőle olvadni! Remélem a tejcivel kapcsolatos gondok is rendeződnek, annak meg háromszoros hurrá, ogy a fejfájás odébbállt! A kettőslátás mondjuk szintén nem kellemes, de most így hirtelen kétgyerekes anyuka lettél;) Sőt, férjből is kettő van;):D:D:D:D
Remélem, azért ez az állapot is hamar elmúlik!

Adri:D
De jó, hogy jöttél! Majd ha lesz egy kis időd, szívesen nézegetnénk képeket a Kiskirályfiról!A hasfájósságot sajnálom, remélem, hamar tóllesztek rajta!

puszi mindenkinek!

porsika

Sziasztok Lányok!

Bocsi, hogy nem tudok gyakrabban...
Csongor egy tündér! este 6-8 órákat alszom, teljesen kipihentnek érzem magam. Gyöngyöm 5 órát kibír fürdés után.

Beteszem a tegnapi kedvenc képem. Jó tanács: ha sír a baba fürdetés közben, kapcsoljátok be a porszívót. Olyan nyugodt lett egy fél pillanat alatt. Altatáshoz pedig nyugodtan lehet használni a szagelszívót, akinek van :twisted:

Kép

Adri: a barátnőm a Mecsek babateára esküszik, picit megcukrozva. Infacol van még, de a Mecsek teát kipróbálnám először, ha ezt még nem tettétek volna.
Bízom benne, hogy hamar elmúlik Nála ez a fránya hasfájás. Csongor szerencsére nem az, jönnek-mennek a szelek :twisted:

Szeri: sajnálom, ez tényleg szörnyű, de hamar rendbejössz, mert ennek a szép Kisfiúnak szüksége van az egészséges anyukájára :wink: Tényleg sokkal idősebbnek néz ki a kis Bali!!!!

Figyu, mi is tápszerrel jöttünk ki, összesen 20 grammot tudtam szoptatni a kettőből. Itthon egyszer adtam Neki, mikoris eldöntöttem, hogy igény szerint szoptatok, hiszen minden adottságom megvan, hogy ellássam a gyerekem. Azért született Ő hozzám, mert Neki rám, és az én tejemre van szüksége, mért ne lenne elég. Akkor adtam Neki, amikor kérte, és lám, nem is kell pótolnom, van annyi, ami Neki elég. Én nem is fejek, mert a cickóm tudja, mennyi kell a Kisfiamnak. Közben masszírozom, így jól kiszopizza, nincsenek csómók, nem is durran be a mellem. Legalábbis egyelőre nem történt ilyesmi.

Képzeljétek, Csongor ma először nevetett. Tehát nem csak félálomban, hanem nézelődés közben, miközben beszéltem Hozzá!!!!!! :lol:

Én is nagyon szorgalmazok egy találkát, ill. akár rendszereset is. Főleg, ha picit nagyobbak leszenek a csemeték!!!!!!!!!

Pusza, megyek reggelizni.

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok!

Na, végre nem fáj semmim :) Gyorsan le is kopogom. Se a fejem, se a fülem, se a torkom. És mellé úgy aludtam, mint akit gyonvertek :) Igaz este edzeni akartam, de elkezdett szurkálni a pocim hasazásnál, úgyhogy nem is csináltam.

Ma elvileg az egész napom a tanulásé, de azért majd benézegetek :)

Bobokám, nagyon édes Ákos, ahogy keze, lába a feje előtt van. Szegénykém jól össze van csomagolva :)

Hajni, ha bálnát akarsz majd látni, nézz meg engem majd várandósan :) Teljes bizonyossággal ki merem jelenteni, hogy nagyon messze állsz ettől a kategóriától. Én viszont nagyon közel :) (Porsi, nem ér képzeletben sem megverni a kijelentésemért, nem ugrálhatsz :twisted: )

Marietta, csatlakozom a többiekhez. Ha úgy gondolod, hogy a lelkibékédhez ez hozzájárulhat, menj el. (lelkibékéről papolok én, aki tegnap este azt ecseteltem az Uramnak, hogy már megint olyan gondolataim vannak, hogy nekünk sose lesz gyerekünk.)

Tegnap jöttünk haza Porsikával autóval és az egyik lámpás kereszteződésben ott mászkált a kocsik között kéregetve egy nőci, kenguruban a gyerekkel (kb. 2-3 éves volt). Dög meleg volt, szmog, szegény gyerek ott nyöszörgött, miközben az anyja tartotta a markát. S ekkor fogalmazódott meg bennem a kérdés, amit fel is tettem Porsinak, hogy ez a Nő mitől jobb mint mi, akik babára várunk? Mindannyian többet tudnánk nyújtani a gyerekünknek, mint hogy a kereszteződésben kocsik között mászkálunk velünk, pénzt kunyerálva.
Persze ilyenkor az a válasz, hogy a gyereket a jó isten nem érdem szerint osztogatja. Azt is tudom, hogy türelmesnek kéne lenni, de nem mindig megy. Annyi kisbaba és kismama van a közelemben és nagyon örülök az Ő boldogságuknak, de vagyok annyira önző :oops: , hogy azon gondolkodom, nekem/nekünk mikor lesz részem benne. Mikor mehetek a férjemmel én is ultrahangra, hogy lássuk a babánkat.

Na, elég volt a kesergésből, ezzel nem jutok előbbre. És csak nektek is sok olvasni valót adtam :)

Bocsi :oops:
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok!

Vagyok ám, csak olvasó üzemmódban :)

Minden anyukának gratulálok a kis picúrokhoz, gyönyörűséges mindegyik. Hiába, a mi topicunkba csak gyönyörű kisbabák születnek :)

A kismamák szintén nagyon csinosak.

Marietta
neked mindenképp akartam írni, hogy menj el a kivizsgálásra, tudom, nálam is mi lett a vége :) Nem beszélve arról, hogy jobb időben elkezdeni, mert több hónap, míg eljuttok a kezelésig. Szerintem addig kell gyorsan intézni a dolgot, amíg nem nő vissza az a frány endó.

Úúúúúúgy izgulok Nándorkáért! Minden nap jövök és nézem, nincs-e új babánk :)

Mi jól vagyunk. Szépen elkezdett növögetni a pocakom, bár természetesen még sehol sem vagyok hozzátok képest. De szerintem az enyém is méretes lesz :)

Kép
bodzi

Sziasztok lányok/asszonyok!

Látom nincs még új baba. Na, nem sok idő, és az is meglesz. :wink:

Kérdeztétek a szüléstörténetem. Hát nem egy nagy kaland. Azt tudjátok, hogy 5 óra körül ment el a magzatvíz. Persze fájások sehol. Telefonáltam apának, lefürödtem, kb. 6-ra bent voltunk a kórházban. Ott elintézték a papírokat, átöltöztem, elfoglaltam az ágyam, és 7 körül megvizsgáltak. Bő 2 újnyira voltam nyitva még mindig, és buroksapkát kellett repeszteni. NST, ami nem mutatott fájást. A baba még mindig nagyon fenn volt, amit a szülésznő meg is jegyzet a dokinak, de ő csak annyit mondott, hogy nem vészes. Nem tudom, nem e csak miattam mondta. :? Kaptam oxitocin szurit, hogy legyenek fájások.
Lettek is pár perc múlva, egyből 3 percesek.
Mivel a szobába api nem jöhetett be, a folyosón, fapadokon vajúdtam. :x Pedig mondtam a szülésznőnek, hogy már 2 perces fájásaim vannak.
Ja, azt nem mondtam, hogy pont az én dokim volt ügyeletes. :D
Innentől kezdve nem tudom, hogy telet az idő. Végül előkerült megint a szülésznőm, NST, ahol megjegyezte, hogy nem nagyok a fájásaim. :roll: Igaz, utána megbeszéltük, hogy a gép nem mindig mérvadó, pl. ha kisugárzik a derékba. Na, nekem pont ez volt.
Végül beöltözhetett apa, és onnantól már a szülőszobába vajúdhattam. " perces fájások mellett borotváltak, kaptam beöntést is, ami nem hatott. :twisted: Apa végig masszíroztam a derekam, ami hiper-super jó volt megint. Ennek ellenére sokkal nehezebb volt az egész. Talán azért mert fent volt a baba, talán mert nagy volt, vagy mert beteg voltam előtte, és nem éreztem elég erőt magamba. :( Mindenesetre kellett a dokinéni segítsége. Ő is nyomta ki a babit. Mikor mondta, hogy a következő fájásra meglesz, nagyon örültem. De mégse lett meg, mert kicsi gátmetszést vágott. Jót akart, gondolom, hogy ne legyen nagy sebem. Végül tovább vágott, és akkor meg is lett Olivér.
Nehezen tudták leszívni az orrát, mert erősen tiltakozott az én kis manóm. :twisted: Amikor pedig a mellkasomra tették, egyből felemelte a fejét, amitől persze mindenki el volt ájulva. 8)
10/10-es Apgar értéke lett. 8)
Apa kiment vele a csecsemős szobába, amíg engem elláttak.

Így aztán Kriszti nekem is nagy sebem lett. Arnikát szedtem, meg egy másik homeós bogyót. Lillával hetekig fájt nekem is a sebem, de most már a kórházban elmúlt. Talán épp a bogyók miatt, szóval érdemes szedni, még most is, mert fájdalomcsillapító is.

Ami viszont az én gondom, hogy erősen vérzek még mindig. Ráadásul löketszerűen önt el, ami nagyon kellemetlen, és félek, hogy nem is normális. :shock:
Tejcsi van, Olivér szépen szopik, sokat alszik. Most kedden pont annyi volt a súlya, amennyivel született. Már az első naptól kezdve levegőzünk, jókat alszik kint is.
Rengeteget mosolyog, ami nagyon szívet melengető. :lol:
Lilla rajongása változatlan, bár vannak érdekes megnyilvánulásai, szerencsére nem Olio felé.
Inkább az okoz gondot, hogy távol tartsuk tőle.

Ágota, ha majd megint meleg lesz, szerintem nem muszáj rugit adni rá. Elég egy bady is, max. egy vékony takit dobsz rá. Mi babagamiztunk a nagy melegbe. :wink:

Szeri, sajnálom, hogy az első idők nem mennek könnyebben nektek. Viszont tényleg tündéri Bali baba! :D Sokat nézegesd, azt emlékeztet, hogy megéri! :wink: Kitartást, és mielőbbi jobbulást!

Krissz, ezt neked is kívánom! Nagyon rossz érzés a gátseb. Emlékszem, én még bőgtem is anno miatta.

Adri, a te babád már elég nagy! Hogy repül az idő! :wink: nemsokára kinövi a hasfájós kort, és akkor könnyebb lesz.

Szopiztatós anyukák, ti ugyanúgy esztek mindent? Kávét cappucinot isztok?

Porsi, Ákos baba kívülről és belülről nézve is csodaszép! :wink:

Hajni, csatlakozom a többiekhez! Nagyon csini vagy! :wink:

Meri drukk a házhoz, bár talán már nem jöhet semmi közbe. (kopp-kopp)

Leendő kismamik, sok sikert, sokat gondolok rátok is, remélem mihamarabb pozitív tesztet látunk, még ha orvosi segítséggel is!

Még egyszer szeretném megköszönni mindenkinek a kedves szavakat, amikkel a csemetéimet illettétek! Nagyon jól esett.
Ami a fittségemet illeti........ mint Makóhoz Jeruzsálem. :roll: :mrgreen:

Mennem kell, bocs akinek személyesen nem írtam, de mindenkire sokat gondolok! Puszi!

KépKép
KépKép
fioona

Na, lehet hogy véget ér minden reménységünk. Szurkál a pocim, egy picit. Nem vészes, csak úgy néha odabök :shock:
pinkiné
Kistarcsa

Nándorka SMS 12:16-kor:

A kórházban vagyok, 5 cm, puszi!

Azt hiszem, hamarosan új babánk lesz :lol: :lol:
vickybabe

Sziasztok!
Vagyok én is, de a héten helyettesítek a recepción. Semmire nincs időm. Néha tudok olvasni, de írni ritkán.

Fio: örülök, hogy benéztél, és megosztottad velünk a szüléstörténetet. A vérzést sajnálom, de biztosan elmúlik. Arra nincs valami homeo bogyó?

Bodzi: muti egy pociképet légyszi!!!!

Pinkiné: ne tessék egyből rosszra gondolni, még lehet ott baba. De ha mégsem, akkor se keseredj el, majd következő hónapban.

Marietta: a kivizsgálás jó gondolat, hátha már a puszta tény, vagy első találka segít, ha elkezditek. Lásd Bodzikát.

Porsi: nagyon szép Áki baba, szerintem jól kivehető. Kb Enikőből is ennyi látszott amikor voltunk 3D-n.

Ágota: nagyon szép a Babácskád továbbra is. Azt hittem ekkora korban még félnek a porszívó hangjától, de akkor ezek szerint nem.

Szeri. remélem jobban vagy, és minden panaszod elmúlott, és hozott helyette tejcsit.
vivi79

Nán-Dorkának hatalmas drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Remélem Dorka baba nagyon ügyes lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Csak beugrottam es latom Nandorka a korhazban van!!!!!!!!!!!
Millio drukk megy nekik,jaj de izgiiiiiiiiiiiiiii!!!!Nagyon varjuk,hogy kibujjon!!!!!!!!!!!!!
Ugyesek legyetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sajnos most nincs idom tobbet irni,mert mennem kell a laborba a leletekert es a hazidokihoz a lezaro tappenzes papirert 8)

Huuu en most nagyon izgalomba jottem Nandorkaektol!!!!!!!!!!!

Ha hazajottem irok mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hatha addig mar ujabb baba is lesz :wink: :wink: :wink:

Nagyon +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!

Kép

Kép
arwen07

kuukkkkkkk. :)

Nándorka:
dejó. :) Gyors könnyű szülést Neked. :) drukkkkkk
Vendég

Sziasztok!

De izgi!
Nándorka, gyors szülést kívánok én is!

Vivi,
majd igyekszem egy fotóval, bár még annyira nem érdekes, mint a Tiétek :)

Kép
bodzi

nán-dorka!
szorítok nagyon!
Gyors szülést kívánok!
vivi79

Juj de jó Nándorkaaaaaa! Drukkolok nagyon!!!!! :lol: :lol: :lol:

(bocsánat,hogy megint nem írok bővebben,próbálom este pótolni...) :oops:

Puszi mindenkinek!

KépKépKépKép
*orsi*

Sziasztok!

micsoda hírek nagyon szorítok Nándorka!

megvan a papirom hogy hajadon vagyok már csak az apasági kell.
azt majd a jővőhéten!

Lurkó éppen csuklik!
tegnap megjöttek a takarói a novetextől,nagyon tetszik a kiságyba sima kétoldalú merinoi gyapjú.a babakocsiba pedig 1 oldalú oliva mintásat vettem.
már csak lepedő, takaróhuzat kell.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Nándorka! Nagyon drukkolok! Gyors és könnyű szülést!

Hajni! Nagyon szép pocid van!

Szeri! Jobbulást! Pihengessél! Nagyon tündéri Bali baba!

Ágota! Nagyon édes a fürcsis kép! Mi is terveztük, hogy csinálunk képet, de igazából még csak tegnap volt az első nap, hogy nem ordította végig... Na majd ma!

Egyébként én is tápszerrel jöttem haza a kórházból. Bent szinte csak azt evett Csenge. Nem akart beindulni a tejci. Aztán utolsó éjszaka éreztem, hogy fájdogál a cici, és mikor Csenge felébredt, akkor szóltam a csecsemősnek (akivel nagyon nagy szerencsém volt, iszonyat sokat segített), és segített kimasszírozni, és kezdett beindulni a tej, de még kevés volt. A kettőből evett 10-et. Hazajöttünk, még egyszer adtam neki tápszert, aztán úgy beindult a tejcsi, hogy azóta nincs szükség rá. Mindig szopi után lefejem a fölösleget, és elrakjuk a fagyasztóba ínségesebb időkre. :) Eleinte egy kicsit nehezen ment a szopi :csak bimbóvédővel, de most már szinte teljesen elhagytuk .
Délutánonként szokott nyűgősködni, és néha éjszaka. Nem igazán tudjuk ilyenkor, hogy mi baja lehet. Már gyanakodunk arra, hogy a hasa fáj. Amikor hazajöttünk a kórházból, az egész délutánt végigüvöltötte, később rájöttünk, hogy lehet, hogy attól, hogy én sárgadinnyét ettem. Azóta nem eszek azt, és sokkal nyugadtabb lett.
Éjszak csak egyszer kell hozzá felkelni 1 körül, előtte 9 körül eszik, majd reggel fél 6, fél 7.... úgyhogy nagyon jó kislány! :D

Gátseb: most már egyre jobb. Már nem fáj annyira. Köszi a homeós tippeket! Tegnap óta szedem az arnicat.

Arwen! Az összevarrás szinte egyáltalán nem fáj! Az előtte lévő fájdalmak után az már meg se kottyan. Csak kellemetlen széttett lábakkal egy órán keresztül tűrni, amikor inkább a babában gyönyörködtem volna.

Szülés óta már 14 kiló lement, aminek nagyon örülök. Bár 20-at szedtem fel, úgyhogy 6 még rajtam van.

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Ja, elfelejtettem írni, hogy köszönjük a gratulációkat, és a dicséreteket! :D

Egy mai kép:
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Sziasztok lányok, még nem volt időm visszaolvasni, de mindjárt.

Az államvizsgával egyenlőre végeztem, ma voltam, ami sajnos olyan jól sikerült, hogy ismét meg szeretnék hallgatni, csak kissé bővebben, majd októberben vagy novemberben. Ez van, de vége, már nagyon kikészültem a sterssztől, és hiába tanultam minden nap reggeltől estig kőkeményen, nem ment. Túl nagy volt az anyag, és túl kevés az idő. Hiába tanultam már meg egyszer ezeket, újra kellett tanulni, mert azóta már legalább 3 félév eltelt, úgyhogy elfelejtettem. Na de nem untatlak benneteket ezzel.

Most teljes erővel a pihenésre fekszem rá, most már tudok jönni rendesen ide is.

Holnap megyek nődokihoz, szedem a clostyt, kíváncsi vagyok, mekkora petesejtjeim lesznek. Bár szombaton kellett volna menni, de hát szombaton nem rendel. Gondolom nem lesz túl nagy gond, hogy korábban megyek egy kicsit. Szerintem úgyis vissza fog hívni a jövőhétre mégegyszer.

Most megpróbálok visszaolvasni, megnézni, hány baba született, mióta nem jártam erre. :))))

Olyan furcsa, hogy most újságoltátok el jó páran, hogy pozitív lett a teszt, és már a kezetekben van a babátok. Nem is érzékeltem az idő elteltét, hihetetlen. :)))))

Képzeljétek, szombaton ültem kinn a kertben, tanultam, egyszer csak egy puffanás mellettem, és megjelent az egyik macskám, amelyik több mint egy hónapja nem jelentkezett. Kandúrozni volt, iszonyatosan néz ki. Az a baj, hogy ő vadmacska, és nem is lehet megfogni, úgyhogy nem is tudom rendbetenni. Az anyamacskám sajnos nem került elő, ő már 2 hónapja eltünt. :((((

Nikó

Kép
nikóska

Csenge milyen jó kislány!!!! és milyen szép!

HAJRÁ Dorka!!!bujj ki mielőbb!

Na holnap valahogy lemérem a súlyomat...már én is kíváncsi vagyok.
Nekünk is tegnap volt, hogy nem ordibált, a porszívónak köszönhetően.

No várom a híreket.

Megyek, mert leég a pipim.

Pusszancs

KépKép
KépKép
ragota

Nándorka!

Drukkhegyek mennek hozzád!!!!!!!!!!!! Remélem mihamarabbb jóhírt küldesz nekünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lányok!
Köszi mindenkinek a véleményt! Tegnap este megszületett a döntés! Úgy határoztunk hogy megyek a profhoz!!!!!!!!!!!!!! Vesztenivalóm nincs!!!!! :D Majd hétfőn telefonálok Neki hogy mikor mehetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Olyan izgi!!!!!!!!!!!!
csipcsab

Na itt vagyok.
Jaj remelem mar kibujt a kicsi lany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon gondolok Rajuk!!!!!!!!!!Huuu de varom a hireket!!!

Holnap megyek az elso CTGre! :lol: Izgulok!

Ragota,
ez a porszivos sztori erdekes,egyik ismerosunk mondta,hoyg naluk a hajszarito valt be :lol:
Csongi sztem Rad hasonlit nagyon!!!!!!!!!!Olyan cukorfalat!!!!!!!!!!Orulok,hoyg van szepen tejcid!!!!!!

Niko,
sajnalom az allamvizsgat :? Na de majd osszel!Ne is torodj vele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Holnap varjuk a nodoki hireket!!!!!!!!!!!!!!!!

Angyalkrisz,
nagyon szep Csenge!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
14 kilo az tok jooooooooooooooo!!!!!!!Csak ugy olvadnak le,majd meglatod!!!!!!!!!!!Sajnalom,hoyg nyugos szegenyke,lehet tenyleg a pocija.... :roll:
Az viszont tok jo,hoyg igy beindult a tejcid,remelem meg jo sokaig igy marad!!!!!!!!!!
Hat en is remelem,hoyg nem fog fajni a varras.... :roll: :wink:

Fioona,
nagyon ugyik voltatok a szulesnel!!! :wink: :wink: Azert a fapadokon valo vajudas az brutal lehetett :shock:
Az elejen jot rohogtem a"hat nem egy nagy kaland" mondatodon!!!! :lol: Haha,na ne mondj ilyet!!!!!!Ez igenis egy nagy kaland!!!!!Es raadasul nagyon buszke is lehetsz,hoyg mar ketszer tulestel ezen a kalandon! :wink:

Bodzi,
keeeeeeeeeeeeeepet!!!!! :lol:
Orulok,hyog jol vagytok!!!!!!!!!!

Pinkine,
remelem nem leszel beteg!!!Es en tovabbra is szoritok,hoyg legyen lakod :wink:
Sajnos igazad van abban,hogy a JOisten nem erdemek alapjan osztogatja a gyerkocoket...de mast sem az eletben....ezert neha kicsit igazsagtalannak tunik minden,de hidd el,nemsokara bekoltozik hozzatok is a golya es onnantol mar nem is fogsz emlekezni erre a sok nehezsegre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Porsika,
tok jol latszik mindket kepen Akos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nagyon aranyos!!!!!!!!!jaj egyem a szivet ahoyg bujik :lol: :lol:

Vicky,
majd kerunk meg kertkepet!!!!!!! :wink:

Marietta,
ha ugy erzed,hoyg megnyugodnal,menjetek el konzultaciora,kivizsgalasra.Es ugyebar az sem kizart,hoyg akozben jon a baba :lol: De lehet,hoyg ugyanakkor tenyleg jot tenne egy kis szunet most,hoyg nem gondolnatok annyit erre,es nem jarnatok dokikhoz.lehet,hoyg az szabaditana fel benned vmi gatat vagy ilyesmi..nehez kerdes,en azt mondom,hallgass a szivedre!!!!Ha ugy erzed,megnyugtatna egy orvosi konzultacio,akkor menjetek el :wink: Parod mit mond?

Szeri,
Balazst megzabalom!!!Es milyen nagyfiusan nez!!!!!Hat ez kesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Torokgyulladas,laz?Jaj szegenykem!!!!!!!!!!!Remelem hamar tulleszel rajta!!!Es drukkolok,hoyg a teci is beinduljon rendesen!!Csak tedd ra cicire szorgosan,hatha beinditja az urfi!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Hajni,
na neeeeeeeeeeeeeeee!Balnaaaaaaaaaaaa?Viccelsz????
A pocid nagyon szep formas!!!!!Es mashol meg aztan tok vekoyn,csinos vagy!!!!Az hoyg nagy pocid lesz,nem balnasodast jelent!!!!!!!!! :wink: :wink: Ugyhogy Te nem leszel balna,az tutko,hanem eg ynagyon csini kismami!!!!!!!!!!!!Mint Marcussal!!!!!!

Ma a hazidokinal megint megkaptam,hyog huuuuuuuuu de nagy a pocim es huuuuuu de nagy gyerek lesz!!!En mar ezt elengedem a fulem mellett,mert nem akarom magamat paraztatni..
Sztem nincs aranyban a pocakmeret es a gyerek nagysaga egymassal....Legalabbis pl volt baratnom,akit allandoan azzal piszkaltak,hoyg huuu de pici a pocija es a gyreek tuti nem fejlodik jol,meg ilyesmi..es tok normal meretekkel szuletett a baba.
na meg Ragotanak is nagy pocija volt megsem lett Csongi 4 kg!Szoval igyekszem nem felvenni ezeket!!!! :wink:

Adri,
orulok,hoyg bejon a babakocsi,en is sokat tologattam benne Sogornomek legkisebbjet,meg most is neha beleul,amig at nem hozzak,es nekem is bejon a kocsi :lol: Panelliftben is van vele tapasztalatom :lol: Amig nem koltozunk,addig nalunk is ez lesz :wink: Hat sokan nem ferunk a kocsi melle,az teny :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nandorka,remelem mar a karodban tartod Dorkat!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Marietta,
ugy latom mar megszuletett a dontes :lol:

Jaj mar nagyon varom,hoyg jojjon vmi hir Nandorkatol!!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Hatalmas hírekkel szolgálhatok:

Tündérdorka 2007. május 31-én 14.47-kor megérkezett.

Mindenki jól van.
meriann

Kép Kép Kép Kép
meriann

Helyesbítenék és Dorkától bocsánatot kérnék az elírás miatt:
Kép Kép
Kép Kép
meriann

jó reggelt!!!

Látom, Meri megelőzött :D :D

GRATULÁLOK INNEN IS NÁN-DORKÁÉKNAK, ISTEN HOZOTT, PICI DORKA BABA!!!!!

V.
vickybabe

Jó reggelt!

Isten hozott Dorka baba! Legyél mindig boldog, s egészséges! :)
Nán-Dorka remélem jól vagy Te is :)

Én egyre biztosabb vagyok benne, hogy meg fog jönni. Bár ez már a 34. nap, a reggeli hőm csúfosan alacsony, 36,6 volt. Úgyhogy most már csak arra várok, hogy elinduljon és elkezdhessem a Clostyt.

Tegnap egész nap itt paráztam, hogy nem leszek kész a mai vizsgára, mert egy csomó beadandó dokumentációról csak szerdán szóltak és hát necces volt, hogy elkészülök-e (még mindig nem fejeztem be teljesen). Felhívtam a "mentoromat", hogy mi van ha nem lesz meg minden? A válasz: hát, lehet hogy nem engednek ma a házi vizsgára. Mondtam jó, én emiatt nem fogok egész éjjel fent lenni, elkészülök amíg elkészülök, ha nem, akkor az üzletkötést csinálom majd mellékállásban és keresek majd egy 8 órás státuszt, főálllásba. Aztán ennyi, csókolom.
Úgyhogy erre jutottunk párocskámmal. Tegnap írtam is 2 helyre ide a XVII. kerületbe álláshirdetésre, legyen jó közel :)

De azért elmegyek a mai vizságra (10-től), úgyhogy szorítsatok nekem, de nagyon :)
pinkiné
Kistarcsa

Nagyon gratulálok Dorka babához!

Arwen mi jövünk!

ma megint ügyet intézek aztán Anyukám jobban ráér és mindent átadok neki.

Bridzsi

Kép
esztora

Jó reggelt mindenkinek!

Micsoda hírek!!
Isten hozott idekinn, Dorka baba!!
NAgyDorkának is millió puszi, remélem, hamarosan ismét körünkben leszel!!

Jaj, lányok, el is felejtettem tegnap írni, hogy szerintem is nagyon jó ötlet lenne a találkozó! Úgyhogy ezt mindenképp tartsuk evidenciában!
Képzeljétek, tegnap megérkezett a szakdolim írásos értékelése: 5öst kaptam, és az értékelésben a témavezetőm azt írta, sok új, jól hasznosítható, egyedi meglátást tatalmaza dolgozatom, és publikálásra is javasolná!!!!! El sem hiszem, annyira boldog vagyok, ez volt a titkos nagy vágyam! Úgyhogy mostmár tényleg elküldöm mindenkinek, akinek megígértem, és bocsánat, hogy eddig mindíg elfelejtettem. :oops:

Niklokám:D
Egy kalappal mára!És teljesen igazad van, nem kell ezen görcsölni, a B-variáció is teljesen jó!

Ágota:D
Csongi szerintem is rád hasolnít! Olyyan kis Cukorfalat!!!

Angyakka:D
Örülök, hogy javul a gátsebed!Éshogy Csenge milyen kis tündér!! Az már csak plusz ajándék, hogy milyen csodaszép is mellé:D. A szpotatással kapcsolatos tapasztalataidnak is nagyon örültem, a leírtak is szépen példázzák, hogy neéz kezdet után is lehet eredményesen szoptatni, ez szerintem nagyon sok aggódó kismamit megnyugtat.

Arwen:D
Mostmár Ti jöttök Atival:D:D:D:D::D Gondolom, már nagyon várod, én már most teljesen be vagyok zsongva, pedig van még időm...:D

Fioona:D
Lillában is feltámadt az "anyai ösztön?" Nagyon aranyos lehet!
A szülésről leírtakat köszönjük, szerintemmindenkit érdekel mindenféle sztori ezzel kapcsolatban, hiszen tapasztalatgyűtés ez is. És annyira jó, hogy ennyiféle "szülésünk" volt már.:D

Marietta:D
Örülök, hogy megszületett a döntés, és annak is, hogy Téged ennyire feldob a tudat! NAgyon jó, hogy ennyire lelkes vagy, meglesz az eredménye, ebben biztos vagyok! :D

Bodzikám:D
Szeretnénk látni azt a pocakot! :D

Orsikám:D
Ezt is elfelejtettem:D: nagyon szép Domi szobája! Hihetetlen, mennyire kreatív és tehetséges vagy! És mik az új tervek?

millió puszi mindenkinek!

porsika

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!

Na tudtam en,hoyg hamar ment Nandorkaeknak!!!!!!!!!!Nagyon gyorsak voltak!!!!!!!!!
Szivbol gratulalok nekik,sok boldogsagot Dorkahoz,sok tejcit es jo egeszseget!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ahoyg nezem igen szep sulya lett :lol:

Meri,nem mondod,hoyg o is 55cm? :lol: :lol:

Jaj ne is mondjatok,tudom,hoyg en jovok Attival :lol: Frankon izgulok!!!!!!!!!!!!!!!!Pl most indulok nemsokara CTGre,es kesz vagyok....arrol nem beszelve,hoyg ejjel es reggel is ment a hasam :oops:

Porsi,
szupi vagy a szakdolival!Majd tenyleg kuldd!!!!!!!!!!!!!!!!!

Orsi,
en sem irtam,pedig akartam,hoyg Domi szobaja nagyon tetszik!!!Es az agya!!Tok jooooooooooooo!!!Jo kis helye van a fiatalurnak,es nagyon ugyes Anyukaja!!!!!!!!!!!!!!!

Na megyek keszulodni!
pusz

Kép

Kép
arwen07

Nándorka:
Gratulálok! Sok tejcsit, jó egészséget nektek.
Kicsi Dorka legyen hosszú, szép életed. :)

Figyelitek, újabb 55 cm-es babó. :wink:
Vendég

Sziasztok!

Kép

Isten Hozott Dorka baba!!!!!! Gratulálok a családnak!!!!!!!!

Akkor ezek szerint teljesen egészséges Dorka baba!

Orsi valóban gyönyörű a szoba! Ez Ikeás ágy ugye? Én is ezt néztem ki Lillának csak fehérben, de apa megfúrta. Szerinte kórházi ágy. :roll:

Arwen gyanús vagy!!!!!!! Remélem Ati baba megvárja a 37. hetet.

Marietta jól döntöttél, sok sikert, és kitartást!!! :wink:

Esztora, gyadjú derékalj? :lol:

Porsi nagy gratula! Publikálás!? :shock: És te még izgultál, hogy nem lett jó! :wink:
Ákos baba tünemény! Sztem jól látni az arcát is. :lol:

Pinkiné, most vizsgázol! Drukkok mennek! :!:

Ágota, tök jó, hogy így beindult a tejcsi4 Ügyik vagytok.

Kriszti, örülök, hogy múlnak a fájdalmaid. :D Kis idő, és nem is emlékezel rá. :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

De jó hír!
Kicsi Dorka, ÜDV IDEKINN az 55 cm-es babák táborában! :)

Szépen gyarapodunk!

És lassan izgulhatunk Arwenért!

Porsikám,
hatalmas gratula a szakdolidhoz!!! De kis ügyes vagy!

Pinkiné
egy kalappal!

Kriszti,
Csenge egy tündérbogár. Annyira édes a sok sötét hajával!

Kép
bodzi

Arwen: tényleg gyanúsak ezek a jelek. Vagy sok gyümit ettél? Írj, ha hazaértél ctg-ről.

Bodzi: csatlakozom. Pocifotót kérünk!

Vicky: megelőztelek, mert az sms-re azonnal kipattant a szemem és rögtön felébredtem. Valahogy éreztem, hogy Nán-dorka, pedig tegnap nem is voltam gépközelben, így nem tudtam, hogy 5 cm.

Porsika: nagyon várom a szakdolidat. Ügyes csaj vagy.

Adrienna: mekkora már Gabi baba. Biztosan hamar túl lesztek a pocakfájáson. Legalábbis drukk hozzá.

Gyönyörűek a topic babái, de ez természetes. Tegyetek fel minél több fotót. Olyan jó nézegetni.

Marietta: drukk Nektek!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Orsi: nekem is nagyon bejön Domi szobája. Nagyon ügyes vagy. Az újról is rakj majd fel képeket.

Erika: remélem jobban leszel hamarosan. ++++++++++++++

Kriszti: örülök, hogy jobban vagy. Szőrén szálán eltűnt minden homeos könyvem.

Fioona: vérzés ellen jó pl. gyógynövényes fürdőfilter drogériákban kapható. Itt az oldal:
http://www.geoproduct.hu/hazipatika.htm
A dobozán rajta van, talán a tölgyfakivonatos jó vérzés ellen.

Nikol vajon levizsgázott már?

Nikó: fel a fejjel! Pihenj, töltődj ! Hátha ősszel már ketten államvizsgáztok.

Ágota: várandósan sokat porszívóztál és ismerős neki a hang?

A mamáknak mielőbbi felépülést és rengeteg tejcsit kívánok!

Hajni: szerintem Te nem is ismered a bálnákat.

Esztora: ügyes vagy, hogy mindent elintéztél.

Vivi: már kevesebb van hátra, mint 100 nap. Hú de múlik az idő.

Toti: nagyon csendben vagy a babáról. Na, na, …

Nálunk zajlik az élet, ahogy szokott. Tegnap voltam pszichológusnál és most látom, hogy mekkora a pocija és várandós. 6,5 hónapos. És nem vettem eddig észre. Ő is mondta, hogy mekkora bálna lett én meg itthon áradoztam róla, hogy mennyire vékony. A pocakot bizti más a pocak mögül érezni és látni, mint elölről és oldalról.
Ház: alakulgat lassan szépen. Jelenleg minden papír az illetékeseknél van a tehermentesítéshez, illetve az egész teher letétbe van helyezve az ügyvédnél. Most annyi a dolgunk, hogy várjuk az ügyvéd telefonját, hogy mehetünk fizetni. Addig tervezgetünk. Tegnap az összes kapható ház, lakás és kert témájú újságot megvettem hátha találunk még jó ötleteket benne.
A dokinővel most nagyon durva témába másztunk bele. Már alig emlékeztem, és most úgy kibuggyant belőlem, hogy már 2 órát dolgoztunk rajta, de még nincs vége. A babatémát félre is tettük, persze ha most találná jónak a babánk az időt, hát most találná, de tova lett a görcsölés, az aggódás. Szóval nem is erőltetjük, de nem is tiltakozunk. Most értünk el odáig, hogy legyen ahogy lennie kell, hallod Fioona?
A találkozás jó ötlet, valahogy megoldanám én is szívesen.
meriann

Látom Meri, és gratulálok!!!!!!!!!!
Megkönnyebbűltél?

És egy kép, kérésedre :D :

Kép

KépKép
KépKép
fioona

Ja, köszi a linket, de tegnap api hozott nekem Arnika 15 CH-t, és már aznap sokkal kevesebb lett a vérzés! :lol:

KépKép
KépKép
fioona

Fioona: köszi. Igen, megkönnyebbültem. Nagy nyomás volt ez rajtam. Mindig mindent a felügyeletem alatt akartam tudni. És rá kellett ébrednem, ha nem tartom akkor is mennek a dolgok, sőt. Csak elég csökönyös vagyok, ha egyszer megmakacsolom valamiben magam, akkor aztán, mint Szamár a Shrekben. És annyit is beszélek. :mrgreen:

Örülök, hogy használ az árnika.

A tegnapi pszichológusi foglalkozáson rövid időre, de sikerült magamtól ellépni és kívülről szemlélni Merit. Szuper volt. Így sokkal reálisabban látja az ember magát. Olyan szívesen foglalkoznék pszichológiával. Bár, mit szóltok hozzá mostanában a munkámmal is jól érzem magam. Ez elég fura, mert eddig nem lelkesített. De most még vele is békében vagyok. Lehet beteg leszek, vagy csak normális lelkületű, vagy simán "csak" arról van szó, hogy jóban leszek önmagammal végre. :wink:

De jó lehet ilyen gyönyörű babákkal babázni.
Fotókat még, még, még.
meriann

Sziasztok Dragaim!

Na megvolt az elso CTG :lol:
Atti mozgott is,pedig ilyenkor nem szokott nagyon aktivkodni,de mondtam neki,hoyg most kell,uyghogy hajra es hallgatott ram :wink:
Nem egyszer akkorat rugott,hoyg az egesz hasam hullamzott es a szemben ulo csaj (3an voltunk bent egyszerre) elkezdett rohogni...en is majdnem,csak azert nem mertem,mert nem tudom,az befolyasolja e az eredmenyt,ha razkodom.De nehez volt megallni 8) 8)
Nem szuleszno csinalta,hanem vmi asszisztens,szoval okosabb nem lettem ezugyben....
Voltak mehossezhuzodasok,ahoyg nezem olyan 30-40esek...ereztem kozben neha kemenyedest,biztosan az volt...vagy nem :lol:
Dokival utana dumaltam,mondta,hoyg a CTG tokeletes,meg averkepet is nezte,az is :lol:
Jovo heten vezsi le a Streptot,es kernem kell UHra idopontot,kb a 38.heten kellene menni.
Lattunk a gyerekagyas resznel sok-sok ujszulottet,ki voltak rakva az ablakhoz a latogatoknak.hat olvadtunk Dragammal :lol: Olyan edik voltak!!! Es legfokepp olyan irinyo pirinyok!!!!!!!!!!
Vegul tegnap nem raktam ossze a cuccom,gondoltam csak nem :lol: DE ma mar pakolok :wink:
A hasmenes nem tudom mitol volt,pedig nem is ettem olyasmit....na mindegy.....nem votl vmi jo...

Meri,
nagyon atjon a pozitivitas a soraidon,jo olvasni!!!!orulok,hoyg ilyen jo hatassal van Rad ez a dokineni.Nagyon nagy lepe szerintem,hyog ahgyod magadat sodrodni babaugyben!!!!Es hoyg kivulrol tudod magad nezni,az meg nagyon szupi!!!
Hazugyben is sokat gondolok Ratok!!!!
A szamar a Shrekben a kedvencem :wink:

Ismeritek ezt az oldalt?Itt van mindefele homoes cucc,ami hazsnalhato,szules elott,szules kozben es utan...Sztem tok jo oldal :wink:
http://www.homeopathya.hu/terhesseg.php

Fioona,
jaj de zabalnivalo Oliver!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Fioona a derékalj még hiányzik a "gyüjteményből " magunknak is szeretnék venni hamarosan.
Lurkó matraca gyapjú boritású lesz így ő most nem kap külön derékaljat majd a párnával együtt ha már szükség lesz rá.

Bridzsi

Kép
esztora

mehetek vissza a dokihoz mert 8-as helyett 7-t írt az egyik tppapiromra!
ez pedig:Közegészségügyi okból foglalkozástól eltiltás vagy hatósági elkülönítés
na ez nem igazán igaz rám! :lol:

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Na, hát megjöttem és levizsgáztam, úgyhogy hétfőn mehetek a nagy, központi vizsgára. 94%-os lett az írásbelim, de a szóbelivel megszenvedtem. De legalább tudom, hogy mit kell átnéznem a hétvégén.

Bobokám, tegnap a telefonban nem is mesélted a szakdolit! :shock: Nagyon büszkeséges vagyok ám rád :)

Fioona, Olivér egyszerűen gyönyörűűűűűűűűsssssééééééggggggeeeees!!!!!! :P

Nálam még mindig semmi. A pocim néha szurkál, a melleim jól megduzzadtak, úgyhogy tuti, hogy hétvégén beköszönt hozzánk a "mikulás".
DEEE utána meg kezdhetem a Clostyt :)
pinkiné
Kistarcsa

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?