Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Andi! Gratulalok! Kiszamoltad mar hogy mikor fog szuletni? Kép
En nem tudom, remenykedjek-e, de nekem is kesik mar par napot es nem szokott, de nem igazan van semmifele terhessegi erzesem, viszont a hasam valtozatlanul fajdogal... a het vege fele csinalok egy tesztet.

En nem hallottam arrol, hogy a kimarado menzi idoszakaban jobban kellene vigyazni, de van benne logika es azt hiszem en mindent meg fogok tenni (nekem is pont akkor ment el a babam es ki tudja?).
Van abban is igazsag, hogyha egy baba meg akar maradni akkor hacsak komolyabb gond nem tortenik megmarad, ennek ellenere, talan mivel mar tudom, milyen erzes elvesziteni egy babat sokkal jobban fogok vigyazni mint az indokolt lenne...

Niki! Borzalmas elmeny lehetett amin atmentel, nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen a kesobbiekben! Arrol nem irtal, vegul mikor jelentetted be parodnak a babat? Eskuvo elott vagy utan? Szulok tudjak mar?

Nadin, Te mikor mesz dokihoz?

Tovabbi jo napot es csikozodast a tobbieknek! Picur
Picur

Jó reggelt mindenkinek!

Andi!
KépKépKép<BLINK>GRATULÁLOK ÉS SOK BOLDOGSÁGOT!!!</BLINK>KépKépKép
Vigyázz nagyon magatokra! Azt hiszem még egy jó darabig nem fogod tudni elhinni, én még most is kételkedem, hogy tényleg igaz!

Jázmin!
A Vizer dokiról tudsz valamit? A barátnöm jár hozzá (7 héttel jár elöttem), az Édesanyák útjára. Kicsit hajlok felé. Sajna a te dokidat nem tudom elérni, és bár a magán számát megtaláltam a telefonkönyvben, nem akarom otthon zavarni.

Sziasztok!
Orsi
Orsi

Sziasztok!

Ma már írtam, de mikor el akartam küldeni
lefagyott a gépem (szokás szerint) és annyi.
Kezdhettem elõlrõl.

Andi drága!

EZER GRATULAAAAAAAA!!!KépKépKép
Ez csodálatos, hogy sikerült. Nagyon sok
boldogságot kívánok az elkövetkezendõ idõre.Kép
Mennyi idõ múlva jött nektek össze?

Boglárka!

A Serophene hatását tekintve ugyan az mint a
Clostilbegyt, segíti a peteérést.

Kedves PK!

Köszönöm, hogy aggódsz értem. De most mentem
át egy dokihoz, aki nagyon jó hírben áll és
számomra is nagyon jónak tûnt így elsõre.
Szerinted ebben az esetben is hagyjak itt
mindent és mindenképpen menjek Bp.-re?
Kérlek válaszolj, mi a véleményed. Köszi

Rita!

Köszönöm, hogy megerõsítetted a döntésemet
Fábiánnal kapcsolatban, bár PK most egy
kicsit elbizonytalanított. Most még maradnék
ennél az új dokimnál, de a ti véleményetek
is számít nekem.

Nadin! Mi újság?

Sziasztok

Éva
Éva

Andi,GRATULAKépKépKépKépKépKép!!!!!

Mariann
Mariann

Drága PK!

Hol vannak azok a linkek, amiken fentebb
említettél. Szeretnék benézni oda!
Lécci írd meg nekem, ha nem gond.

Lécciiiii!!!!!

Elõre is köszönöm.

Puszi

Éva
Éva

Andi!

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép !!!!!!!!!!
Végre van egy uj zebrácskánk! Nagyon gratulálok Neked, vigyázz magatokra. Kispocokra külön ügyelj, nehogy ugy járj, mint én.

Monika!

Köszönöm!

Picur!

Esküvö elött mondtam a páromnak, rajzoltam egy kis fejet a pocimra felállo pár hajjal, vigyorgo szájjal, és köré irtam, hogy "szia apa!!" Mondtam neki, hogy huzza már fel a polom, és adjon puszit a hasamra. Persze meglepödött a rajzon, aztán adott egy puszit, és nyugodtan majszolta tovább a sütiét. Mondom neki, hogy HAHOOO, felfogtad, hogy mit láttál??? Válasz: aha, biztos igy becézel.. Mivel továbbra sem esett le neki (ja, a gyerekfejet napocskának nézte.....), ezért odahoztam neki a két tesztet, amit elötte csináltam. Aztán végre kezdett valami derengeni neki, és nagyon nagyon boldog volt. Egész nap viháncolt. Szoval általában igen éles eszü az én egyetlenem, de ez valahogy nagyon nehezen jutott el neki.
Anyukámnak az esküvö vacsoráján mondtam el, elsirta magát.. Elötte valo nap volt a szülinapja, és ez még egy potajándék volt neki. Persze 5 perc mulva az egész vendégsereg tudta, aki a családunkban volt.. Nagyon meg volt hatodva, olyan aranyos volt!

Sziasztok!

Niki
Niki

Sziasztok!

Andi!
Hat ez FANTASZTIKUS!!! Gratulalok nektek! Kép))Nagyon vigyazz most mar magatokra! S nyugogtan sirhatsz is! Elo az oromkonnyekkel! Kép))

Mariann
Tegnap este felhivtam a dokimat, ugyhogy penteken elballagok hozza, de sajna nem a pozitiv tesztet fogom lobogtatni.

Zsofi!
Jo lenne nagyon, ha tudnal infot szerezni, errol a nyavalyarol. Nekem a 14 nap mindig megvan, sot legtobbszor pontosan annyi.
Nagyon varom a hireidet!!

Eva!
Most latom csak, hogy elfelejtettem Neked valaszolni a kerdesedre! Szoval az Illetekhivatalban dolgozom, s a Schmidt Mihaly utcan (Csalokozben) lakunk. Es Ti?
Szerintem szavazz nemi bizalmat ennek a dokinak, sokminden kiderulhet par honap leforgasa alatt. (Eszembe jutott, hogy Fabiant a fodraszom is dicserte nagyon, mert szerinte nagyon lelkiismeretes).
Ha nincs valtozas, akkor a helyedben bizony en is vonatoznek egyet-kettot Pestre a Kaaliba. Tudom hosszu az ut odaig, meg penz meg minden, de szerintem hosszu tavon ez biztos befektetes!

Rita
Krita

Sziasztok lányok, szép jó reggelt mindenkinek!

AndiKépKépKépKép Millió gratula Neked!!!!!!! Hát ez szuperKépKépKép Várunk a "Friss kismamák topic"-jában IS! Kép

cupppppppp, Beja
Beja

AndiKépKépKép!
Szívb&#337;l gratulálok a pocaklakódhozKép Nagyon sok örömet és problémamentes terhességet kívánok.

Éva!
Szerintem, ha már elmentél ehhez a dokihoz, várd meg, mit mond a vizsgálatok után. Gondolom, ha kiderülne valami gond, megmondaná.
Bízzál benne feltétel nélkül addig, amíg nem ad rá okot, hogy kételkedjél benne. Kérdezz rá, mennyi id&#337;n belül várható eredmény, babuci. Ha azid&#337; alatt nincs eredmény (remélem nem így leszKép), akkor még mindig elmehetsz Pestre is. Nem hiszem, hogy hosszú id&#337;tartamot fog mondani, hiszen tudja, mennyire szeretnétek gyereket. Próbáld meg gyorsítani a kivizsgálást!
F&#337; a bizalom és a hit, hogy manapság már mindenkinek lesz babájaKép

Picur! SzurkolokKép

Pussz Zsó-fi
Zsó-fi

Andi!

Én is szeretnék csatlakozni az elõttem szólókhoz, és sok-sok boldogságot kívánni a következõ hónapokra.Kép

Rita!

Én sok-sok éve küszködöm azzal amit leírsz. Elõször még azt mondták a dokik, hogy csak rossz fogamzásgátlót szedek, és váltsunk. Ez ment egy darabig, majd meguntam, úgy a 10. fajtánál, és abbahagytam az egészet. De sajna azóta is van ez a barnás izé, általában a ciklus 18. napjától tart a mensiig. Elég kellemetlen, állítólag mostmár tudni fogjuk, hogy mitõl is van, mert hormonvizsgálatokra járok, aminek egy idõ után csak lesz eredménye.Kép De hogy tovább adjam a horrort, nekem rendszeresen megvan a 14 magas hõs napom, de úgy, hogy ált. a 3-4. magasabb nap után még tovább ugrik. Szóval ennek az egész hõmérõsdinek az égvilágon semmi értelme, max. a mensi megjövetelének nem várása utáni napoktól.
Na jó, nem rontom itt tovább a levegõt.
Szép és kellemes napot mindenkinek!!!

Ujka
ujka

Nagyon szépen köszönöm a sok gratulációt, remélem, hogy hamarosan én is gratulálhatok majd Nektek!

Picur!
A Babanetes szüléskalkulátor szerint Manóka dec. 21-én fogja meglátni a napvilágot. Nem bánnám ha egy kicsit kapkodós lenne mint én és egy pár nappal elöbb akarna érkezni, hogy ne kelljen kórházban lennünk karácsonykor, de ha mégis ott fogjuk ünnepelni a karácsonyt, hát oda se neki!

Éva!
Én azok közé tartozom akiknek nem tette tönkre a hormonháztartását a fogamzásgátló. Két és fél évig szedtem Femodent és decemberben hagytam abba és azonnal visszállt normálisan a ciklusom, volt peteérésem. Még decemberben elmentünk a Bolgárkerék utcai Családtervezési központba, ott elvégeztek rajtunk minden szokásos vizsgálatot (vérvétel, vizelet, spermavizsgálat, vérnyomás, stb.) és mondták, hogy mérjem a hömérsékletemet és 3 hónap mulva menjünk vissza. Amikor letelt a 3 hónap és visszamentunk egy nagyon helyes védönöhöz kerültünk aki pontosan megjelölte, hogy melyik napokon érdemes próbálkozni. Nagyon igyekeztünk és a megadott határon belül minden nap próbálkoztunk.

Niki!
Nagyon fogok vigyázni és nagyon örülök annak, hogy Nektek sem esett komolyabb bajotok! Remélem nem lesz több ilyen "kalandod" az elkövetkezö hónapokban!

Picur!
Nekem sincsen semmi más tünetem csak, hogy nem jött meg és idönként fájdogál a hasam.

Ne haragudjatok, hogy ilyen hosszú voltam, de aférjemen kívül csak Veletek tudom megosztani a történteket.
Sok puszi

Andi
Andi

Sziasztok!

Andi!
De jó neked! Kép Gratulálok és jó egészséget kívánok!

Lányok!
Ma 14 óra után megtudom a víruseredményemet. Aki tud/akar szorítson!

Puszika nektek!

Mamacica
Mamacica

Andi!

Gratulaaaaaaaa! Kép Kép Kép Nagyon jó egészséget kívánok nektek, vigyázz nagyon magatokra, és várunk a Friss kismamák topicjában is!

Rita!

Csatlakozom Mariann véleményéhez: mi sok nagyon jó tanácsot adunk itt egymásnak, de vannak esetek, amikor dokihoz kell menni.
Hát a tied itt most az az eset. Légyszi menj dokihoz!

Éva!

Szerintem, ha most találtál egy olyan dokit, akinek jó híre van, most egyelore maradj nála. Ha pár hónap múlva sem történik semmi, akkor lehet a Kaáli intézetre gondolni.

Niki!

Örülök, hogy megírtad a pocaklakó bejelentésének történetét. Én bizony megkönnyeztem, annyira meghatott!

Puszi mindenkinek: Laura
Laura

UI. - Andinak.
Én is Femodent szedtem és amikor abbhagytam azonnal visszaállt a ciklusom. Úgy látszik ez a gyógyszer nem tesz annyira tönkre. Igaz én 5 évig szedtem, de bíztató, hogy Neked sikerült a baba.

Mamacica
Mamacica

Mamacica!

Szorítok ezerrel!!!

Pussssssssza: Laura
Laura

Kedves Zsófi!

Én is így gondoltam. Most, ha már elmentem
ehhez az új dokihoz, akkor megvárom, hogy
mi lesz, milyen eredmények születnek, és ha
nem lesz semmi, akkor már Pest következik.
Köszi a bíztatást.

Rita!

Én a kórházban dolgozom.

Drága kismamák!

Legyetek szívesek megírni, hogy ki mikorra
várja a babáját!Kép

Puszi

Éva
Éva

Mamacica!!!!!!!!! Szorííííííítok!!!!!!!!!!!!Kép
cupppp, Beja
Beja

Sziasztok!

Én is csak a Femodent akarom dícsérni, én is azt szedtem már kétszer is, egyszer a fiam el&#337;tt, utána rögtön visszaállt a ciklusom, majd terhes is lettem, majd most nem régen, de ez után is rögtön visszaállt a ciklusom, és most ismét terhes vagyok.

Andi!
Nagyon-nagyon gratulálok, és nagyon jó egészséget kívánok Neked és a pici-pocakodnak is!
Beját csak ismételni tudom, várunk a Friss kismamák topicban.

Sziasztok!
BGabi
Bánhidi

Mamacica!

Én is nagyon szorítok Neked!

Majd írj, hogy mi hír!

Éva
Éva

Jo reggelt!

Annyira hianyoztatok muszally lesz otthonra is beszereznem netet.
Mindenkinek szoritok akinek kell!!!KépKépKép

Mamacica!

Ugy orulok,hogy mar jobb passzban vagy!

velem semmi kulonos reggel 4 kemcso vertol szabaditottak meg,2 heten belul eredmeny,majd meglassuk.

puszzz Kriszti
kriszti

Éva!

Szüléskalkulátorral dec 10.

Pusz,

Niki
Niki

Sziasztok rég nem látott (olvasott) Lányok!

Már hónapok óta nem jártam errefelé, és
most meglepõdve (?) látom, mennyi új kismamánk
lett! Kép
(bevallom olyan szomorú lettem, hogy sírni tudnék)
De azért reményt ad, hogy talán nekünk is sikerül
végre.

Nem tudom, vajon emlékeztek-e még rám (remélem)
"együtt jártam" ciklusban Viráganyával, Bejával,
és tessék, mindketten kismamák már azóta...Kép

Jövõ hét végére nemvárom a mensit, hát nem tudom..
semmit sem érzek, még reményt sem.

Örülök az új belépõknek is!

Továbbra is mindenkinek sok sikert,

Ancsi
Ancsi

Mamacica!
Nagyon szorítok az eredményedért és biztos vagyok benne, hogy Nektek is sikerülni fog hamarosan!

Éva!
Szüléskalkulátorral dec.21.

Puszi
Andi
Andi

Niki, köszi a választ, és még egyszer sok
boldogságot és jó egészséget kívánok NektekKépKépKép

Andi!

Most látom, hogy ma van a névnapod!
Hát Isten életessen sokáig erõben, egészségben
boldogságban a pároddal és a babáddal együttKépKépKép

Ancsi!

Én még nem ismerlek téged, de örülök, hogy
visszajöttél ide hozzánk.
Ti mióta próbálkoztok a babával?
És kiderült már, hogy mi a baj?, mitõl várat
magára a baba?

Puszi mindenkinek

Éva
Éva

Andi!

Neked is köszönöm a választ.

Éva
Éva

Sziasztok!

Annyi dolgom lett (és marad is), hogy csak napi egy bejelentkezésre futja. De azért igyekszem.Kép
Elöször is: NAGYON köszönöm a sok aggódást!Kép
Az a helyzet, hogy nem vagyok elkeserdve abszolút, hanem ez reményt adott. A kényeg: NEM 100%, hogy ez történt. Ez csak egy eshetöség, amit a dokim a sárgatest és a méhnyálkahártya vastagsága miatt gondol. Ezt nem lehet bebizonyítani. Szóval én csak annak örülök, hogy a dokim, aki egy évvel ezelött csak "illúziónak" tartotta, hogy hamar teherbeeshetek(és igaza is volt), most azt mondta, hogy : igen, lehet, hogy ez történt!Kép Szóval lát arra esélyt, hogy csak úgy teherbe eshetek mostanában. Ennek örülök.Kép
Különben a sárgatest elégtelenség miatt mehetett el (ha ez történt), mert a ciklus elején volt megint barna folyásom, ami a progeszteron hiányt mutatja és ez felelös a megtapadásért. De ebben a hónapban minden rendben van.Kép

Andi, GRATULA!KépKép
Végre! Megtört a sikertelenség-lánc!Kép

Ujka és Rita
CSINÁLTAK NEKTEK HORMONVIZSGÁLATOT???? A progeszteron hiánynak ez a barnás folyás a tünete! Ez volt nekem múlt hónapban is (csak akkor a ciklus elején) és ezért nem is maradt meg a baba, mert nem tudott megtapadni!
Ja és régi hormonvizsgálat nem számít, 3-4 hónap alatt fel tud borulni a hormonháztartás!

Niki,
akkorát nevettem a bejelentös sztoridon!KépKép Nagyon aranyos lehet a férjed.Kép

Orsi,
Arany doki után a Vizer a legjobb.Kép Az én dokim is hozzá küld, ha valamiért nem tud Ö vizsgálni, szóval az jó választás.
Nem csodálom, hogy nem sikerült elérned az enyémet.Kép Erröl bezéltem.Kép

Picur,
csak neeeem?!?!!KépKépKépKép
Nagyon szorítok ám!Kép

Mamacica,
szorítok délután!Kép

Mónika,
nem kell várni, mert még sejtes formába volt (ha volt), tehát ez nem vetélésnek számít, hanem nem sikerült teherbesésnek.Na de majd most!Kép

Beja,
köszi.Kép Bár inkább a kismama listán szeretnék mint lenni!Kép

Éva,
a dokim a méhnyálkahártya vastagságából és a sárgatestböl sejtette, hogy ez lehetett. Ez nem 100%-os tény, mert ezt nem lehet bizonyítani, csak nagy esélye van, hogy ez történt. Szerintem jó úton haladok!KépHa lesz egy dokid, akibe megbízol, hidd el máshogy fogod nézni a dolgokat!Kép

Zsófi,
Orsi,
nem a forró zuhanytól ment el. Hanem a progeszteronom megint rossz volt és nem tudott megtapadni. De azért ebben a hónappban a langyosnál maradok, ok.?Kép

Jövök, amikor tudok.Kép
Puszi:
Jázmin
Jázmin

Lányok,

miért nem csináljátok a listát?Kép Irgum-burgum!Kép

Kriszti: 8 c 37 cn Galagamacsa 29 év
Erika: 12 c 38 cn Románia 27 év
Rita: 6 c 26 cn Nyíregyháza 26 év
Anna: 5 c 20 cn Hamburg/Szolnok 35 év
Mónika: 7c/9hó 19 cn Budapest III. 27 év
Jutka: 36 c 17 cn Vidék 29 év
Szonja: 55 c 15 cn Budapest 27 év
Mamacica: 1 c 10 cn Szolnok 27 év
Lotti: 4 c 8 cn Budapest 31 év
Boglárka: 4 c 8 cn Györ 24 év
Zsófi: 2 c 7 cn Lappeenranta-Finnország 25 év
Eva: 21 c 7 cn Nyíregyháza 26 év
Jázmin: 24 c 6 cn Pécs 22 év

Erika,
veled mi a helyzet mostanság? Elvileg ma ez a 38.napod!
Jázmin

Sziasztok!
Andi!
Nagyon sok boldog névnapot, és hatalmas nagy gratula a pocaklakóhoz!!! Kép
Jázmin!
Még egy emilre sincs id&#337;d?... Kép
Picur!
Most aztán izgulok érted! Kép
Magamról: a h&#337;m a 9-ik ciklusnapóta 37 és 36,9 között mozog. Kezdem azt hinni, hogy tényleg a 7-8 nap körül lehetett ovulációm. De nem tudom, hogy ez lehetséges-e mert a Closty-t a 9-ik napig kell szednem, és a gyógyszer adatbázis szerint a 11-ik naptól várható az ovuláció. Ráadásul eddig nekem a 17-ik nap körül volt ovulációm, ami megfelel a 32 napos ciklusomhoz...Nem tudom mit gondoljak. Szerintetek?
Sziasztok! Puszi, Szonja
Szonja

Sziasztok!
Andi!
Sok boldogsagot a kisbabadhoz, vigyazz magadra es a babara.
Ujabb remenyt es bizakodast adtal a meg nem ketcsikosoknak.

Puszi
Sunflower
Sunflower

Éva!
Igazság szerint "csak" január óta, de februárban
kórházban voltam, márciusban szintén beteg voltam
2 hétig, így az áprilisban van némi reménysugár.

A vesémmel volt egy kis probléma, vesemedence-gyulladás, és vesekõ.

Mivel még tényleg nem találkoztunk, röviden
az elõtörténetem:
Tavaly májusban lettem terhes, mintegy véletlenül,
egyetlen egy alkalommal nem védekeztünk a férjemmel, és láss csodát...határozott két csík
jelezte a babucit.
Boldogságunk határtalan volt, de csak néhány
napig, mert vérezni kezdtem.
Befektettek a szülészetre "ágynyugalomra", majd
1 hét után, a panaszok megszüntével hazamehettem.
Sajnos újból vérezni kezdtem, újból befeküdtem
a kórházba. Ekkor már 10 hetes voltam, a babának
a szívhangját már hallgathattam, láttam az UH-n,
ahogy mozgatta a gerincét.
Csodálatos volt.
14 hetesen mentem egy kontroll UH-vizsgálatra,
amikor az orvosom a szobájába hívatott.
Szárazon elém tette az eredményt, amin az állt,
hogy a magzat életviszonya: HALOTT.
Így, nemes egyszerûséggel. Kép
Teljesen kiborultam, zokogtam, nem akartam
elhinni.
Másnap befeküdtem újból, hogy elvegyék tõlem Õt.
Olyan üresnek éreztem magam, és képtelennek
mindenre.
Egy héttel késõbb erõs görcsökkel vittek kórházba,
kiderült, benn maradt egy kis lepénydarabka.
Újból mûtét. Leírhatatlan érzések. Kép

Fél év kihagyást javasolt az újbóli próbálkozáshoz, ami januárban telt le.
Azóta minden hónapban reménykedem, hogy hátha...

Verset is írtam már ezekrõl a dolgokról, majd
behozom és megosztom Veletek.

A történet nem is röviden, ennyi.

Ha ebben a hónapban is megjön, akkor felkeresek
Bp-n egy másik orvost, nézzen meg, maradt-e valami
szövõdmény.

Veled mi a helyzet, mióta próbálkoztok?

Ancsi
Ancsi

Ancsi, Éva, mindenki aki átélet ilyen szörny&#369; dolgokat!

Minden csodálatom a tiétek. Fantasztikusan er&#337;sek vagytok. Eszméletlen, hogy mit kibir egy n&#337;. Egy n&#337;, akinek közvetlenül át kell élnie ezeket a borzalmakat ha véletlenül bekövetkeznek. Megpróbálom átérezni, de félek, nem tudom. De minden szó amit leírtok megérint.
Kívánom, hogy leljétek meg a határtalan boldogságot és legyen hamarosan egészséges kisbabátok!

Puszi,

Mamacica
Mamacica

Kedves Szonja!

Nem igazán tudok hozzászólni az ovuláció témához.
Én úgy tudtam, hogy az ov. mindenkinél a
13.-14.nap körül van, függetlenül a ciklus
hosszától. Ez tehát nem így van?
Akkor honnan lehet ezt egyáltalán tudni, hogy
kinek mikor van ov.? Hõmérõzéssel, vagy a drága
ov. teszttel?

Ancsi kedves!

Mi másfél éve próbáljuk összehozni a babát.
De semmi. Egy éve vizsgál ez ügyben egy doki,
de éppen most mentem el egy új dokihoz, mert
az elõzõ egy év alatt nem tudta megállapítani
hogy mi lehet a baj.
Jövõ héten megyek hüvelyi uh.-ra, utána többet
fogok tudni. Hát ennyi.
Pocaklakó meg sehol.............Kép

Sziasztok

Éva
Éva

Ancsi!

Ne haragudj! Önzõ módon csak a kérdésre
válaszoltam és az érzéseimet le sem írtam.

Borzasztóan sajnálom, ami veled történt.
Hatalmas fájdalom lehet elveszteni egy
babát, fõleg ha annyira várták õt, mint
ahogy ti is. De ha olyan könnyen teherbe
estél akkor, hátha most is hamarosan
beköltözik a pocakodba a babóca.
Átérzem a fájdalmadat, és nagyon szorítok
neked, hogy sikerüljön és hogy ne történjen
semmi de semmi baj.
Ugye tudod, hogy veled vagyok?

Szia

Éva
Éva

Éva!
Az ovuláció csak akkor van a 14-15-ik napon ha 28-29 napos ciklusaid vannak! Kb mindenkinek félid&#337;ben van ovulációja, de vannak eltér&#337; esetek (lásd Ildikó) A h&#337;mér&#337;zéssel elég jól be lehet l&#337;ni az ovulációt, de az sem biztos. Szóval semmi sem biztos! Kép
Szonja
Szonja

Éva!

Légyszi olvassad ezt a topicot alaposabban, hisz heteken át arról szól, kinek mikor lehet ovulációja! Nagyon naív volt az elképzelésed, meglepett, azt hittem, nem véletlen, hogy itt hõmérõznek, ov. tesztelnek lelkesen a lányok. (bocs, nem bántani akarlak, csak tényleg meglepett)

Szonja! Kitartás! Én hiszek benne, hogy veled most megtörténtek a dolgok!

Ildi
Pethes Ildikó

Ildikó! A próféta szóljon beloled! Kép Kép Kép
Szonja

Kedves Szonja! A hõddel kapcs.: A Closty okozhat hõemelkedést, asszem ez a papírjában is benne van... De lehet hogy a Nõk Egészségkönyvében olvastam errõl. Lehet hogy csak emiatt lett 9. naptól magas a hõd... De lehetett ez egy kivételes eset is a Closty miatt, amikor ennyire elõretolta az ovulációt... Hát kiváncsi leszek, mi lesz veledKép Voltatok együtt a 9. nap körül?

Kedves Éva! Az ovuláció mindig a menstruációt megelõzõen 14 nappal van, tehát sajnos csak utólag lehet kiszámolni napra pontosan, hogy mikor is volt az ovuláció, mégpedig akkor, mikor megjön. Az ovuláció elõtti idõszak a változó, az ovuláció utáni idõszak mindig 14 napos. Igen, a hõmérõzéssel, vagy az ovulációs teszttel lehet megállapítani az idõpontot. Én úgy voltam vele mult honapban, hogyha nem jött volna össze, nem érdekelt volna, hogy mennyibe kerül a Corax, vettem volna...

cuppppp, Beja
Beja

Beja!
A 7-ik nap éjjelén (pontosan éjfélkor) voltunk együtt a párommal szerintem ez pont jó id&#337;pont lenne ha hinni lehet a h&#337;mérsékletemnek. Nagyon sok mellékhatásáról tudok a Clostynak, de ezt nem tudtam, hogy magas h&#337;t is okozhat Kép Azért ma és 2 nap múlva mindenképpen próbálkozunk, biztos ami ziccer Kép
Puszi, Szonja
Szonja

Mamacica!
Én is szorítok, már csak 20 perc!

Niki!
Nagyon eredeti volt a bejelentés, én is megkönnyeztem (igaz mostanában nem esik nehezemre Kép)! Az én párom is nagyon örült a hírnek, azóta kép puszit kapok, ha elmegy: egyet a számra, egyet a hasamra Kép.

Éva!
Szüléskalkulátor szerint dec. 15, a Kismamák, kisbabák egészségkönyve szerint dec. 22. Én jobban örülnék a dec. 15-nek, mert akkor az ünnepekre már otthon lehetnénk, de ez azt hiszem legkevésbé rajtam múlik!

Jázmin!
Köszi, hamarosan be is jelentkezem hozzá.

Ancsi!
Most, hogy újra itt vagy köztünk, biztos hamarosan neked is lesz pocaklakód!

Sziasztok!
Orsi
Orsi

Kedves Éva!
Igen, tudom, sõt érzem, hogy velem vagy.
Én is Veled vagyok, és csak szorítani tudok,
az érzéseim hasonlóak.Kép

Ha olvastad a régebbi üzeneteinket, akkor
tudod, az a jelszó, hogy:
NEM AKAROK TERHES LENNI!
Ahogy a tények igazolják, ez a babona itt már
sok maminak bejött azóta. Kép

Beja, drága!
Hogy vagy, mióta pocilakó van?
Gondolom boldogság a köbön!
Úgy irigyellek, de úgy....)))

Mikor sikeredett, és milyen elõzményeid voltak?

Pussz,
Ancsi
Ancsi

Szija Ancsi! KépKép

Köszönöm szépen, teljesen jól vagyokKép Igen, boldogság a köbön, de mivel pl. még egyszer sem voltam rosszul, olyan hihetetlen, hogy van odabent vki.
Ancsi, én nem is tudtam, hogy Veled már ilyen szörnyüségek történtekKép Nagyon sajnálom!!!! Õszintén kívánom, hogy mielõbb jöjjön az a pici pocokKépKép
Nekünk a 8. ciklusban sikerült. Elõzményeim annyi, hogy 6 évig szedtem Tri-regolt, múlt év május elején hagytam abba, augusztustol probálkoztunk. Volt egy honap mikor nem ment fel a höm, és nem is jött meg, csak barnás izé volt, elmentem dokihoz, aszonta hogy valószinüleg nem volt ov.-m, adott Clostylbegyt-et, két cikluson keresztül szedtem, aztán abbahagytam, és a köv. ciklusban jött össze a pici.... hát röviden ennyiKép)

Jövõ hét végén szoríííííítani fogok, hogy ne jöjjön az, amit nem vársz! Kép

cupppppppp, Beja
Beja

Lányok!

Köszönöm, hogy szorítottatok! Kép
Azt mondták kialakult a védettségem rubeola ellen, mostmár nincs mit&#337;l félnem! Kép Ez biztosan azt is jelenti, hogy nincs már vírus a véremben, ugye?

Puszi,
Mamacica
Mamacica

Andi!

Ezúton kívánok neked nagyon sok boldog névnapot! Szép ajándékot kaptál az élettol, kívánom, hogy ezután is legyél mindig ilyen boldog! Kép Kép Kép

Ancsi!

Már éppen kérni szerettem volna, hogy írj magadról. Nagyon sajnálom, ami veled történt. Kép Kicsit pozitív az, hogy most már tudod, hogy terhes tudsz lenni, és a következore már sikerülni fog! (Amúgy én is nagyon rettegek ettol.) Én nem emlékeztem rád, de örülök, hogy újra közöttünk vagy.

Puszillak benneteket: Laura
Laura

Sziasztok!

Tuti, hogy mindig a mensi el&#337;tt 14 nappal van ovuláció?
Segítsetek, mert eléggé belezavarodtam a témába.

Amikor egy kicsit lemegy a h&#337;, akkor van a peteérés, nem? Utána való napon nekem fel szokott menni, ugrásszer&#369;en a h&#337;m kb fél fokot, jóval 37 fölé. Akkor van az ovuláció, ugye?
Ett&#337;l kezdve kell 14 napnak eltelnie a mensiig?
Nekem innent&#337;l számítva mindig csak 11-12 nap telik el. Most akkor mi van? Rosszkor van az ovulációm? Kivételes eset vagyok?

Még valami. A fogantatásról olvastam itt a babaneten, hogy akkor van rá nagy esély, ha az ovulációt megel&#337;z&#337; 2 napban szeretkezett a pár. De akkor miért vizsgáljuk, hogy mikor van az ovu., ha már addigra rég (2 napja) lekéstük a "vonatot"?

Tényleg kezdem már azt gondolni, hogy semmilyen direkt akció, hüvelyvizsgálat nem számít, csak a szerelemKép A lényeg hogy a 12. naptól a 20.-ig kétnaponta legyen akció.
Mi a véleményetek err&#337;l?

Ancsi!
Iszonyú dolgokon mentél keresztül.Sajnos teljes mértékben át tudom érezni a fájdalmadat, én is ezen mentem keresztül 10 hetes terhesen. Mi is most próbálkozunk, illetve majd csak a nyáron fogunk 1000-rel.
Nagyon szurkolok neked, hogy minél hamarabb egy csodaszép babuci kerüljön a pocidba, aztán meg a családodbaKép

Mamacica!
Na mi van? Megjött az eredményed? Nagyon izgulok!!! Most akkor jöhet a szerelem, ugyeKép?

Pussz mindenkinek Zsó-fi
Zsó-fi

Úgy látom megkaptam a magamét!

Éva
Éva

Mamacica!

Örülök, hogy rendbe jöttél. Most akkor már
szabad az út az akciók, azaz a baba felé. Ugye?Kép

Zsófi!

Én nem nagyon tudok neked tanácsot adni ov. terén,
ugyanis kiderült, hogy teljesen HÜLYE vagyok
ebben a témában, sõt a legbambább amerre csak a
szem ellát.
A többiek biztosan készséggel segítenek majd
Neked.

Puszika

Éva
Éva

Lányok!
Volna egy kérdésem, mivel nektek már sok tapasztalatok van ilyen téren kérlek mondjatok véleményt.
28 naponta szoktam menstruálni, most is lett a 28. napra igen kevéske pecsétel&#337; vérzésem 4-5 napig ,de semmi több. Jó ideje nem szedek semmiféle fogamzásgátlót és azóta minden hónapban / úgy egy éve / igen er&#337;s vérzéssel járó menstruációim szoktak lenni /extra tampon + betét = 1 óra/ most meg voltaképpen semmi. A melleim azóta is fájnak, lehet hogy elvesztettem egy kisbabát? A hasam viszont egyáltalán nem fájt csak kicsit feszült.
Szerintetek??????
Lehetett ez normális menstruáció? Vagy ha nem lehet ett&#337;l baja egy esetleges kicsinek?
Válaszoljatok!
Köszönöm: Emma
Emma

Éva!

Úgy gondolom szabad, hiszen ha szépen kialakult ellenanyagom van rubeola ellen akkor a vírust már megölte a szervezetem. Logika szerint így van, nem? El&#337;bb a vírust beadták, elszaporodott, a szervezetem ellenanyagot termelt elpusztította a vírust és maradt az ellenanyag... valahogy így lehet... asszem. Kép

De mi az, hogy hülye vagy ov. terén? Honnan veszel ilyet?

Puszika.

Mamacica
Mamacica

Sziasztok!

Éva, azért meg ne bántódj légyszi!!!! Azt szeretem ebben a babanetben, hogy rengeteget lehet tanulni belõle.

Zsófi: ezt a 14 nap ovulációtól mensiig dolgot valaki már állította, akkor többen megkérdõjeleztük. Nem hiszem, hogy ez órára pontosan 14*24 óra kéne, hogy legyen, de az tény, hogy sokkal kisebb a szórása, mint annak, hogy hányadik napon van ov. (Ez ügyben mindig magamat reklámozom, nekem az akkor szokásos 26 napos ciklusom 7. napján történt akciójából van az elsõ fiam.)

Emma: szerintem a legjobb, amit tehetsz, hogy csinálsz egy tesztet. Ha volt vagy van baba, akkor jó eséllyel pozitív a teszt, ebben az esetben érdemes felkeresned egy dokit. Ha negatív, akkor szerintem ne lelkizz a dolgon, várj türelemmel, legfeljebb ha egyéb tüneteid lesznek, ill a következõ mensi is ilyes, akkor érdemes újra tesztelni ill. dokihoz fordulni. Van olyan, hogy baba mellett totál megjön valakinek, és mégsincs semmi baja a babának tõle.

Ildi
Pethes Ildikó

Kedves Mamacica!

Ov. területén tényleg nagyon butácska vagyok
mint kiderült.
De ha a mensi elõtt 14 nappal van az ov., akkor
nálam valami baj van.
Mert nálam az ov. a 13., 14. napon van a hõ
szerint és a ciklusom csak 26 napos.
Tehát legalább 27-28 naposnak kellene lennie.
Itt valami nem stimmel.........Kép

Szerinted??????

Éva
Éva

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?