Sziasztok!
Itt az alvás ideje, tehát én meg jöttem
Én is cigiztem annó, de amikor megtudtam hogy terhes vagyok, még annó Petivel akkor abban a minutában letettem. Nem is hiányzott, mert sokszor volt hányingerem.
Aztán amikor vége volt a szoptatásnak, pár szál erejéig még "visszaszoktam", de ez már nem volt igazi bagózás. Aztán elmúlt augusztusban úgy döntöttünk, hogy annyit meg már minek, és végképp letettük, így ug.ban lesz egy éve hogy nem szívtam, és nemis hiányzik.
Szóval le lehet és le is kell szokni, ha tervez babát az ember, ha nem.
Zsu! Még a barnázás nem biztos hogy rossz, bár nem tudom mennyi jön.
Petivel nekem ilyen nem volt, viszont most, az első halovány teszt után másnap volt egy pici barna. Azt hittem vége mindennek. Aztán abbamaradt hamar, és azóta sem volt.....remélem nem is lesz, és a következő teszt már erősebb volt.
Ha nem pirul be pár nap alatt, akkor érdemes tesztelni, ha mégis megjön rendesen, akkor én is elmennék már dokihoz.
Hány hónapja próbálkoztok? 9-10? Ha a dokinak 1 évet mondasz, akkor még jobb.
Kriszti!!! Izgulok miattad, bár még valóban korai, de mikor tervezel egy tesztet?
Erzsi! Neked is drukkolok!!!
Reméljük jövő héten lesz több zebra is!
Ildi! Nagyon durva amit írtál, nálunk a szülés után volt a szobában egy csaj aki lejárt cigizni, egyszer még a szoptatásra is késve ért vissza.......
Krisztinka, neked is jövő héten, vagy inkább az után nem kell megjönnie, ugye?
Ancsa!
Te hány szemet, és milyen időközönként szedsz folsavat??
Én nem is nagyon akarok mást, régen Petivel ugyanis az Elevittől brutál étvágyam lett, és most nem akarok megint 21 kilót hízni. Pláne hogy ezt most sikerült leadni.
És mikor, hanyadik héten voltál először dokinál?
Én hanyadik hétben vagyok szerinted, ha kb 29-30 napos ciklusaim voltak, és most máj. 27-én kellett volna megjönnie.
2.? vagy 3.?