Új privát üzeneted érkezett!

Zsu! Szerintem még ne add fel ezt a hónapot! Amint már írtam nekem is barnázással kezdődött a terhességem Bencével. És itt a babaneten már sokan voltak így! Azért dobsz egy görbét csak úgy kíváncsiság képpen?

Egy kis sztori: A 39. héten befeküdtem Bencével a kórházba, mert az NSt-n valamit nem találtak rendben, és felkészítettek, hogy lehet, hogy valami baja van a babának, ezért nem kockáztatnak, másnap megcsászároznak. Szóval amikor ott voltam és tiszta ideg voltam, hogy mi lesz a babámmal volt egy szobatársam, aki szintén a szülés küszöbén volt, és magas vérnyomással fektették be, kb óránként bagózni járt, még hajnalban is felkelt csak ezért, és olyan stílusban beszélt a terhességéről, hogy abban az idegállapotban legszívesebben jól fejberúgtam volna. Én soha nem cigiztem ezért nem tudom, hogy milyen nehéz abbahagyni. De abban biztos vagyok, hogy akiket kicsit is érdekli a babájuk egészsége, azok vagy megpróbálnak ilyenkor leszokni, vagy ha ez nem megy legalább csökkentik az adagot. De ez a nő, szörnyű volt. Vol már neki egy akkor 2 éves kisfia, aki bejött hozzá, de a nőt szinte nem is érdekelte, és már tök régóta bent volt és egyáltalán nem hiányzott neki a gyerek, azt mondta, hogy szívjon csak vele az apja, meg az anyósa. Na hát ilyeneken én is teljesen kiakadok!
Vendég

Zsu:Remélem,hogy csak barnázol,és nem pirul be. :oops: :oops:

Azzal a nővel kapcsolatban,meg én is megmondtam volna neki a magamét.Engem mélységesen felháboritanak az ilyen emberek,pláne azok akik durvább dolgokat művelnek.................

Kép

Kép
ancsa03

Little:Én is dohányoztam anno,és mindig úgy voltam vele,hogy én nem is akarok soha leszokni,mert szerettem dohányozni.Amolyan feszültségoldó volt,de amikor megtudtam,hogy babát várok,nem volt kétséges,hogy leteszem.Úgyhogy bárki letudja tenni,nekem ne mondják,hogy nem..

Tudod hányat láttam most a korházban akik nagy hassal szivják a bagót!!

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!

Itt az alvás ideje, tehát én meg jöttem :lol:
Én is cigiztem annó, de amikor megtudtam hogy terhes vagyok, még annó Petivel akkor abban a minutában letettem. Nem is hiányzott, mert sokszor volt hányingerem.

Aztán amikor vége volt a szoptatásnak, pár szál erejéig még "visszaszoktam", de ez már nem volt igazi bagózás. Aztán elmúlt augusztusban úgy döntöttünk, hogy annyit meg már minek, és végképp letettük, így ug.ban lesz egy éve hogy nem szívtam, és nemis hiányzik.
Szóval le lehet és le is kell szokni, ha tervez babát az ember, ha nem.

Zsu! Még a barnázás nem biztos hogy rossz, bár nem tudom mennyi jön.
Petivel nekem ilyen nem volt, viszont most, az első halovány teszt után másnap volt egy pici barna. Azt hittem vége mindennek. Aztán abbamaradt hamar, és azóta sem volt.....remélem nem is lesz, és a következő teszt már erősebb volt.
Ha nem pirul be pár nap alatt, akkor érdemes tesztelni, ha mégis megjön rendesen, akkor én is elmennék már dokihoz.
Hány hónapja próbálkoztok? 9-10? Ha a dokinak 1 évet mondasz, akkor még jobb.

Kriszti!!! Izgulok miattad, bár még valóban korai, de mikor tervezel egy tesztet?

Erzsi! Neked is drukkolok!!!

Reméljük jövő héten lesz több zebra is!

Ildi! Nagyon durva amit írtál, nálunk a szülés után volt a szobában egy csaj aki lejárt cigizni, egyszer még a szoptatásra is késve ért vissza.......

Krisztinka, neked is jövő héten, vagy inkább az után nem kell megjönnie, ugye?

Ancsa!
Te hány szemet, és milyen időközönként szedsz folsavat??
Én nem is nagyon akarok mást, régen Petivel ugyanis az Elevittől brutál étvágyam lett, és most nem akarok megint 21 kilót hízni. Pláne hogy ezt most sikerült leadni.

És mikor, hanyadik héten voltál először dokinál?

Én hanyadik hétben vagyok szerinted, ha kb 29-30 napos ciklusaim voltak, és most máj. 27-én kellett volna megjönnie.
2.? vagy 3.?
Vendég

kacika köszi hát majd meglátjuk :roll: én már nem igazán reménykedem :roll: és hogy érzed magad? érzel valamit? rosszullét? valami tünet:? t.kriszti: pár nap és minden kiderül :lol:
erzsebet0312

Egyébként a csecsemős nővér megmutatta milyen annak a lefejt teje, aki bagózik, és képzeljétek kékes színe van, tehát a nikotin ott is meglátszik!

Kacika! A terhességi hetet az utolsó mensi első napjától számolják. Tehát már amikor nem jön meg a mensi 4 hetes az ember, ha ilyen ciklusai vannak.
Vendég

Kacika:Napi egy folsavat szedek.
Mikor volt az utolsó menz első napja?

Kép

Kép
ancsa03

Ápr. 27-én jött meg utoljára, azaz én most pénteken leszek 5 hetes??
Király! Akkor amikorjövő héten megyek a dokihoz, csütörtökön, már lehet hogy szívhang is lesz? vagy az még éppen nem, majd a 7. hét körül?
Vendég

Király! Akkor amikorjövő héten megyek a dokihoz, csütörtökön, már lehet hogy szívhang is lesz? vagy az még éppen nem, majd a 7. hét körül?
Vendég

Vendég

Te jó ég, hülye ez a gép, ennyiszer nem nyomtam az elküldés-re...
Vendég

Zsu: még ne add fel!!!!!!!!!!!!!! A barna az nem piros:)

Kacika: ez már az 5. hét!!!!

Ne írjatok ilyen csúcs recepteket, mert én most a fogyókúrám 2. napján vagyok!!! :evil: :lol:

Andris épp egy gyűrűs mappába szeretett bele, úgyhogy néha odalesek...

K

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Sziasztok!
Utálok pakolni!!!!!!! Szerintem normális embereknek nincs ennyi ruhájuk, mint nekünk. Vagy nagyobb lakásuk van, és több szekrényük.Már egy csomó mindent kidobtam.
Gondoltam most lazításképp benézek ide.
Sajna a barnám egyre erősebb, úgyhkokgy én már nem reménykedem, de semmi baj, jól vagyok, próbálom másfelé terelni a gondolataimat.
Kacika, neked viszont nagyon örülök. Még nem is gratuláltam az erős csíkjaidhoz.
Lányok, most olyan szépen beindultunk, az nem lehet, hogy júniusban ne legyen új kismamink!!!!!!!!

Zsu

Kép
bvigh

Zsu! Mint már írtam az iwiwen a június a nagyon szerencsés hónap! :lol:
Vendég

Kacika!
Elvileg 5 napom van mensiig,ha 28 napra jön meg,attól függetlenül,hogy a vonalzóm 30 napos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hogy mikor tesztelnék?
Jövőhét elejére gondolok!!!!!!!!!!!
Ha nem jön meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Erzsébet!
Mi baj van már?
Miért nem bizol benne???
Vendég

Képzeljétek, mit csinálok most!! Férjem öntözőrendszereket tervez és telepít, most is kinn van éppen egy magánkertben, de itthon hagyta a terveket és én magyarázom neki telefonon, hogy mi hogyan van a rajzon, de őszintén szólva nekem ez kicsit kínai, ezért inkább lehet, hogy hazajön érte.....nehogy aztán rövid legyen a vezeték:)

Andris most alszik, úgyhogy van egy kis időm...majd küldök képeket, mert annyira édesek készültek......:)))))

Zsu....azért én még bízom benne:))

K

Kép
klarka

Na, felteszek egy édeset, de szóljatok, ha sok vagyok.... Kép
Andris itt éppen a Kőris-hegy "megmászásának" fáradalmait pheni ki evés formájában :)

Kép
klarka

t.kriszti: nem arról van szó hgoy nem bízok benne, csak már nem merem beleélni magam. hogy nekem lehet zebrás tesztem???? :roll: hú de vágyom rá
erzsebet0312

Ja!Én meg már azt hittem,pirizel!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elkerülhetne bennünket,úgy 9 hónapig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elég sokan vágyunk már a zebrásra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Már csak az kell,hogy a zebrák miatt Győzikével álmodjak :lol: :lol: :lol:

Én sem bizom,nem élem magam bele!!!!!!!!!!!!!
De reménykedni lehet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsu!
Ha csak barnázol,lődd már el azt az egy tesztet,annyit megér,hogy ne
idegeskedj,tudom azt irtad,nem idegeskedel,de legalább tudnád mi van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Erzsebet: bízzál csak, mert a gyerek nem csak rajtunk múlik..:) :), hanem egyrészt kelletek hozzá te és a párod, másrészt fenntről jön a segítség :) Úgyhogy én mindenkiért imádkozom egyet este, hogy potyogjanak a babucik...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
klarka

Kriszti, én is remélem, hogy most már nálad is beköszönt a kismamaság időszaka :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
klarka

Zsu, ne koncentrálj annyira a branázásra, mert még amiatt megy el. Ha van időd, feküdj le aludni, sétálj egyet, ha van a közeletekben valami szép zöld hely :D :D :D

Kép
klarka

Mondjuk az imának nem ilyenkor van értelme, hanem az akciózáskor......na de mindegy, akinél van már baba, csak még nem tud róla, annk még jól jöhet.. :wink:

Kép
klarka

Na Lányok!!! Mi ez a pesszimizmus!
Tessék egy kicsit bízni! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Már én is irtóra szeretném, ha jövő péntek lenne. Mert kb akkorra nem várom a mensit!

Klarka! Irtó édes a fiad!
Vendég

Na megjöttem én is csak rendberakattam a körmeimet a sógornőmmel,aztán elmentünk a párom báttyával a Campónához,mert ott csinálják a világ legjobb gyros-át.

Kacika:Akkor pénteken töltöd be a hatodik hetet,tehát a jövő héten már lehet hallani a szivhangot...

Kép

Kép
ancsa03

Klarka én igértem neked,hogy küldök egy beszámolót!!!!!
Nem sokára megirom privibe!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Krisztinka: köszi!

Kacika: irigyelve vagy (hogy szépen fejezzem ki magamat....)

Kép
klarka

Klarka!
Nagyon édi a fiad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti: Köszi, már nagyon várom!! Annyira jó, hogy itt lehetek "köztetek", bár kicsit béna, hogy ilyen messze vagyunk egymástól és nem személyesen beszélgetünk, de legalább így van lehetőségünk arra, hogy megdumáljunk mindent....

Kép
klarka

Hát igen!
Nagy a távolság köztünk,igaz beszéltünk mi már egy taliról,nem tudom,hogy a többiek emlékszenek e rá,én még benne vagyok!!!!!!!!
Egyedül,hozzám Zsu van a legközelebb,vele már találkoztunk,igaz egy pici időre de jó volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Én júni végén megyek Bogácsra,aki szeret csavarogni utazgatni,jó lenne össze futni!!!!

Ancsa!
Te tudsz már valamit a nyaralásról,beszéltél már a pároddal róla??
Jöttök akkor ti is Bogácsra???
Olyan jó volna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Zsu! Na mi a helyzet az alsó zónádnál???? Barna vagy piros??? De legjobb, ha semmi!!!
Vendég

Klarka:annyira pasis a fiad,miniemberke :wink: :lol: :lol: :lol:
Csinálunk neki egy kislányt :wink: megvártok? :wink: :lol:
vedresandi

Kriszti:Annyi a gond,hogy a párom junius végén van szabin,az üdülési csekket,meg csak júliusban adják.Na de megpróbálom megfűzni,egy hétvégére....

Kép

Kép
ancsa03

SZiasztok!

Klarka, nagyon édes a kisfiad, rakjál bármikor képet.

És csajok, ahogy Krisztinka mondja, csak optimista hozzáállás.

Én nagyon bíztam ebben a hónapban, szinte éreztem ahogy megtermékenyült a petesejt. Ezt nem szó szerint értem persze, de átélve, és örömmel kell csinálni, különben nem fog jönni.
És nálunk is meg lett az eredménye, nektek is meglesz, de ehhez bízni kell magatokban.

Mennem kell Petinek az esti tejét meg kell csinálni. Ő még vacsi után mindig iszik egy pofa tejet... :lol:
Tényleg, meddig kell forralni a tejet? Nem túlzás ez már egy 2.6 éves gyereknek???

Jó éjt mindenkinek!!!
Vendég

Ancsa!
Az nagyon jó lenne,de lehet,hogy a lúli első hete lessz,mert nekünk is úgy lett beadva,hogy júni vége,júli eleje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Majd egyeztetünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Füzd meg a párod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Lányok 7 napig elkell viselnetek a parás napjaimat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sajnos!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sárgás fehéres fojásom van!!
Az most mit jelent?Mitől van????
Nekem nem szokott lenni!!!!!!!!!!!!
A mensi egyfajta előjele!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Én mára elköszönök,mert még vár rám egy Interspáros vásárlás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JÓ ÉJT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Klarka,holnap délelőtt lessz időm több irom a privit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Andi! Várjuk a lánykát!!!

Kriszti: várom a levelet!! Egyébként a folyás az nálam a terhesség jele volt és ezt írják is több helyen. Miután megvolt a tojásfehérje, után száraz napok, és aztán újból bővebb nyák. Reméljük, de azért ne vedd biztosra....:) De én bizakodó vagyok!!

Ilyen állapotot kívánok mindenkinek: Kép Kép

Kép
klarka

Sziasztok!

Voltam nődokinál. Minden ok, 3 mensit mondott, de ezzel asszem elkésett... :roll:
Voltunk Fehérváron is meg Bicskén, meg Tápiószecsőn a hétvégén. Mozgalmas volt ez a hétvége is.
A kolléganőim meg nagyon nem akarják, hogy újra terhes legyek úgy érzem...
:(

Ma azt hittem felrobbanok. Hát a suliba a srácok az öltözőbe mint a vadállatok, de szó szerint. Ilyen vásott kölyköket nem szeretnék... Persze nem a gyerek tehet róla,hanem a szüleje, aki nem tanítja meg viselkedni. A gimisek meg szimplán bunkók. Lehet, hogy csak dolgozni ne kéne...

t.kriszti! Ne légy úgy letörve! Biztos meglessz a fáradozás eredménye! A folyás nekem is bővebb volt amikor terhes lettem. Ömlöttem :oops:

Imádom a babás, kismamás képeiteket! Olyan szivet melengető nézni!
Ancsa! Örülök, hogy szépen fejlődik a baba!

Denni! Jelentkezz légyszi!

Zsú, kitartás! Nem erősödött a mensi?
kislibus

JÓ REGGELT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ancsa03

jó reggelt mindenkinek!!

Kriszti! Nekem is bővebb a folyás mint szokott :oops:
Sőt, a tesztelés előtt kb egy héttel már ilyesmi volt.

Zsu, el is felejtettem, köszönöm a gratulációt, nálatok is hamarosan bekövetkezik, csak higgy benne!

Klarka! A képen te vagy Andrissal?
Nagyon helyes kép, és csinos voltál nagyon!
Vendég

Most egy kicsit igy nyugodtabb vagyok!!!!!!!!!!!!!!
A hőm is felment 37.2-ről ma 37.4-re!!!
De ha megjön nem leszek nagyon mérges,csak egy kicsit!!!!!!!!!!!!

Puszi MINDENKINEK!!!!!!!!!!!

/Most készüklök dolgozni,délelőtt jövök!/
Vendég

Na megyünk fogdokihoz! :( :( :( Du-án jövök!

Addig is vigyázzatok magatokra!!!!!!!!!

Kép

Kép
ancsa03

Jó reggelt!

Kacika: igen én vagyok 8 hónapos tehén állapotomban. Itt Szentendrén készült a kép? Ténylge, ki az, aki közületek már járt itt? Nagyon szép hely!! Ajánlom hétvégi kiránduláshoz!!

Kriszti: ez nem rossz...mondhatni nagyon is jó előjel!!! Ma is van "bőségesen":)?

Megyek, mert össze kell készülnöm, megyünk be Apuékhoz unokázni..

Klarka

Kép
klarka

Az "Itt Szentendrén készült a kép" mondatvégi írásjele helyesen: .

Kép
klarka

Jó reggelt!

Ma nagyon gyors leszek, mert annyira fáj a derekam, hogy az ágyból alig bírtam kikelni! Szerencsére apa mától pont itthon van, úgyhogy ma egész nap pihizni fogok.

Megyek is, mert nagyon rossz ülni, vízszintesbe teszem magam!

Mindenkinek szép napot!

Vendég

Sziasztok!

Little! Akkor használd ki az alkalmat és pihenj! De azért egy hőgörbét még dobhatnál!!!

Kriszti! Neked továbbra is +++++++++++++++++++++++++++!
Juj de izgi!

Klarka! Nagyon csinos voltál! Meg most is az vagy!

Ancsa! Tök ügyesen lefogytál január óta! Nem lehetett egyszerű! Remélhetőleg nem talál semmit a fogdoki!

Kislibus! Tök jó, hogy minden oké! Nem kell mindig hallgatni az orvosra, ha a szervezeted felkészül a babára, akkor úgy is jön, ha meg nem ,a kkor meg nem jön. CSak mi vagyunk ilyen optimisták???

Zsu! Hol vagy már??? Mi van veled?

Denni!!! Kezdek aggódni érted!

Kacika! Hogy vagy?

Andi! Te ma is el vagy havazva munkával! Kitartást legalább gyorsabban telnek a napok!

Lányok tessék jönni!

Dobok egy görbét:

Kép

Pusszanat!
Vendég

Na itt vagyok,sziasztok!

Első babás kismamik,leendő anyucik.Elmesélem a mai napomat,mostanáig:
6.30 felkelés és ami ezzel jár
7.15 elinulás Danival a suliba
7.35 Dani kiszáll a sulinál (én elindulok az irodába)
7.40. Dani hív:anya otthon hagytam valamit,megbukok néprajból,ha nem adom le
7.41 Anya visszafordul,és haza megy
8.02 Iskola portája,leadom Daninak amit kért
8.40 beértem,reggeli kávé,Babanet visszaolvasása
8.59 Dani osztályfőnöke hív,hogy hányt,és elesett tesi órán,szarul néz ki,menjek érte.
9.28 Danit felvettem a suli előtt.
9.43 haza értem

Bent hagytam az irodában a laptopom hálózati csatlakozóját,és az egeremet,minnyá megyek érte vissza,mert nem tudok itthinról dolgozni,ha lemerülök.

Hát röviden ennyi,é ez nem elrettentés,csak egy kis finomság :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Klarka:Én elég sokat jártam ott,ugyan nem kirándulni,csk lakik ott pár ismerősöm,meg koleganőm,mert Budakalászon dolgoztam,és a Rómain laktam."Annó"
Szerintem is szép hely.

Andi:Nem lehetett egyszerű menet!!!!!!!!!!

Krisztinka:Csak a kismamikönyvembe kellett pecsét a fogorvostól.A fogyókura meg igazából a cukordiétának köszönhető.Nnem tudom,hogy másképp sikerült volna-e.........

Kép

Kép
ancsa03

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?