Új privát üzeneted érkezett!

Fioona: megnéztem az albumot, Olivér tündéri és hát Lilla is. Úgy tűnik nagyon szereti az öcsikéjét.

Szeri: Sajnálom, hogy ilyen rosszul érzed magad. Én nem is tudom mit tennék a helyedben, mert nekem a fejfájás a gyengém. Tutira nem bírnám fájdalom csillapító nélkül. Remélem hamar elmúlik és nem kell 6 hétig szenvedned. Balázska dönölű!!! Ha egy kicsit jobban leszel várunk még képeket.
toti77

Pinkiné: továbbra is mennek a drukkok++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Marietta: örülök hogy ilyen jó passzban vagy. Szerintem most már nálatok is jór fordulnak a dolgok és megérkezik a babócátok.
toti77

Marietta, gondoltam Rád ma, h ugye holnap mész. Számolj majd be, mit beszéltetek a dokival. A vizsgálathoz meg drukkkkk!
Jó lehetett csavarogni! Mi egész nap itthon voltunk ,de legalább az este jól telt.

Szeri, nagyon-nagyon szép Bali baba! Drukkolok, h ne legyen igaza a dokidnak a fejgörcsöt illetően. És remélem, van segítséged. Feltétlenül fogadd el, ha ajánlják, h neked csak Balival kelljen foglakoznod azon kívül, h elviseled a fájdalmat. Ahhoz meg sok-sok erőt küldök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fioona, nagyon szép baba Olivér ezeken a képeken is! Kösz, h elküldted.
Majd én is megtanulom, h kell ilyen albumot csinálni, h láthassátok Dorót.

Esztora, pihenj sokat!

Ja, és kösz a válaszokat telefon-ügyben!

Kép

Kép
nán-dorka

Marietta: drukk Neked holnapra!+++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pinkiné: én is küldök Neked pozitív energiát, sokaknál bejött.

Erika: gyönyörű baba Bali. A fejfájás durva lehet, de biztosan hamar el fog múlni. Jóval vigasztalt a doki.
Küldök fájdaloműző energiákat ++++++++++++++++++++++++

Nán-dorka: annyira izgalmas, lehet, hogy 1 perc múlva elindul a méhedből Dorka, lehet, hogy csak 7 nap múlva. Sokat gondolok Rátok és küldöm az erőt előre is.

Nálunk már kb. 3. napja minden nap irtó meleg van, aztán délután irtó vihar dörgéssel és villámlással tarkítva. Annyira rossz. Minden nap aludtam, mert folyton álmos vagyok. A leghülyébb pózokban is képes vagyok elaludni. pl. ülve. Szerintem lemegy a vérnyomásom olyankor. A lábam nekem is dagad. Ráadásul hiába esik, a levegő nem lesz frissebb. De nem csak rossz dolgok vannak.
Mivel ennyire nyomasztóak a nappalok a heti 2X edzésemet hajnalra raktam. A kerózás jön be leginkább. A dokinőm olvasta, hogy a chi hajnalban a fák alatt jár és tényleg. Gyönyörű a napfelkelte, a hegyek, friss a levegő, harmat cseppek a növényeken. Legutóbb találkoztam őzzel és láttam 5 nyuszit is. Az őzike kb. 10 méterre volt tőlem és végig nézett rám ahogy elhaladtam mellette. A nyuszik szintén csodálkozva szemléltek. Legközelebb viszek gépet magammal és igyekszem fotózni.
Olyan érzés, mintha kicsit visszacsöppennél a természetbe és megszűnne a civilizáció még ha egy órácskára is, de irtó mennyiségű energiát tölt belém ez az élmény.
Aztán Müller Péter Szeretetkönyvét is elkezdtem olvasni. Hát ledöbbentem. Amiket a múltkor írtam, hogy lehet nem vagyok normális, most azt éreztem, hogy honnan tudja miket érzek, gondolok, stb. Sok kérdésemre választ kaptam újra. A babák sok sírásával is foglalkozik. Egy fejezetet szentel nekik. Mindenkinek csak ajánlani tudom a könyvet.
Egyre tisztábban érzem, hogy a mi babánknak egy stabilabb, szellemileg fejletebb anya kell, arra vár. Az elmúlt hónapok alatt nagyon sokat változtam, de még mindig nem eleget. Mióta ezt érzem megnyugodtam teljesen és igyekszem felnőni a feladathoz.
meriann

Meri, jó volt olvasni a soraidat! Mindjárt én is elindulhatok, nemsoká itt a hajnal...

Addig is berakok egy pocifotót.

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Húha Nán-dorka. Hatalmas a pocid.

Hoztam Nektek egy Tiszás fotót és egy pipacsmezőt a bicajozásból. Vittem a gépet, így persze nem találkoztam most vaddal.

Ezeket a kerékpárútról látom:
Kép
Kép
meriann

Sziasztok!

Meri ezért a látványért én is felkellnék bicklizni reggel!

reggelre előkerült a bokám!kiváncsi vagyok meddig tart ,mert ma össze kell pakolnom a ruhákat meg a porszívozás sem ártana.

Nándorka szép nagy ez a poci! 6 napból kiváncsi vagyok mennyi lesz?!

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok Drága Lányok!

Elősör is elnézést kérek mindenkitől, de technikai akadályai vannak a pocakfotónak-úgyhogy lehet, hogy Pinkinét fogom megkérni, hogy készítsen egyet-amit egyébként már kedvesen fel is ajánlott a múlt héten:D:D

Fioona:D:D:
Ez a két Gyermek gyönyörű!!! Te pedig irtó csini és fitt vagy, meg nem mondanám, hogy még alig egy hete, ogy szültél! Lilla hihetetlen édes, ahogy Olivérrel van, nem semmi kiscsaj.. :D

Szeri:D
Balázs csodás!! :D:D: Szegénykém, ez a fejfájás iszonyatos lehet, én is drukkolok, hogy nem legyen igaza a dokinak, és mihamarabb múljon el ez a dög. :evil:

Remélem Angyalka, Ágota és Adri is rendben vannak, várunk Titeket, csajok!!! :D:D

Dorka:D
Nagyon izgalmas, mindjárt itt a következő "babánk" :D:D:D Aztén szép sorban Arwen, Esztora...
Nagyon szép a pocid!!

Édes Nikolkám:D
Gyanús vagy Te nekem (is). Remélem, bejön, amit mondtam, csak annyi kellett, hogy kicsit megnyugodj és már jön is a bébi...:D:D:D

Marietta:D
Nagyon jó ilyen kis napsugarasnak látni megint!

Vickyvel mizu?
És Bodzika is rég járt erre MAszatkával...:D:D:D
Meg persze mindenkit hiányolunk, aki rég nem volt!!
puszik

porsika

Hello!

Hogy én hogy útálom ezt az időjárást :(

Már 2 napja fája fejem, hányingerem van és néha szédülök is. Tegnap este már kénytelen voltam bevenni egy fejfájás elleni bogyót. Még a filmet sem tudtam élvezni annyira (moziban voltunk, Karib Tenger Kalózai 3.) a hülye fejfájás miatt. Este amikor hazajöttünk kicsit hánytam is. Reggel pedig a hasam ment.

Mi a fene történik velem? :( Lehet, hogy benyeltem valami bacit?
pinkiné
Kistarcsa

Halihó!!!!!!!!!!!!

no itt vagyunk. Csongor most alszik, még pár percig, bízombenne. Nagyon jó fiú!!!!Eszik-alszik. Kezdenek kialakulni a szokásai. Este fürdés után 5 órát alszik a Szentem, utána 2-t, de akkor nem is tud utána könnyen elaludni. Ilyenkor Apa lejön Vele, és elringatja. A fiúk hagyják anyát pihenni egy 2 órácskát. Szuper!

Nagyon gyarapszik a Tündérke. Nem csodálom, eszik is rendesen. Van tejcsim, de tegnap elkezdtem fejegetni. Egészen sok jön (már a semmihez képest, mert eleinte semmi sem jött).

Eléggé bajban vagyok az öltöztetéssel. Csupaszon nem lehet, de plüss rugdalódzókkal... (ugyi tavaszi babának indult, hát most nyári lett belőle). Milyen rucit adjak Rá, ez a vacak idő !!! :evil:

Csajok, Ti hogy csináljátok a fürdetést és a pelusozást. Etetés előtt vagy utána? Én közben, 2 cici között. Nem tudom ez jó -e, mert így ugyi eltelik egy fél óra a két cickó között, mellesleg kajával a pocijában nem jó emelgetni a pelusozásnál. De ha nincs valami a pocijában, akkor ordít nagyon keservesen. Így legalább nyugodt... Fene se tudja :roll: adjatok tanácsot, mert ebben teljesen bizonytalan vagyok.

És hogy álltok a cumival?

Húú, nem könnyű ez a dolog. A legjobbat próbálod adni, de vajon tényleg az a legjobb Neki?

Fio, Szeri, nagggggggggggggggyon szépek a babák!!!!! Lilla olyan édes a kis kukissal!!! Ja el is feledtem, benne vagyok a Lilla-Csongor párosban :twisted:

Szeri, jajj, de sajnálom! Nekem egy napig fájt a fejem elég erősen, kibírhatatlan volt. Bízom benne, hogy nem tart el 6 hétig!!!!!!!! Kitartást!

Próbálom frissíteni én is a képeket, mert hát naponta 10-20 kép készül ám, csak elöbb le kell kicsinyíteni őket, szal elég macerás, de igyekszem.

Mindenkinek minden jót, most mennem kell lassan.

Pusszancs

Ág

KépKép
KépKép
ragota

Kép

Kép

Csak egy-két kedvenc :lol:

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok!!!

jaj de szepek a babak!!!!!!!!!!!!!

Szeri,
udv itthon Balazs gyonyoru!!!!!!!!!!!!!!!!nagyon sajnalom a fejfajasod :( Remelem hamar elmulik...mert 6 het az szornyu lenne....
Ha tudsz gyere,es meselj!!!!!!

Olyan kivancis vagyok a szulessztorikra,akinek van kis ideje,irja le,legysziiiiiiiiiiiiii :wink: :wink:

Ragota,
olyan edi Csongor,hihetetlen edes kis buksija van!!!!!!!

Fioona,
en is megneztem a kepeiteket!!!!!!!!Olyan szepek vagytok!!!!!!Es mindkettotokre hasonlitanak a gyerkocok,es hogy szeretik egymast!!!NAGYON szepek!!!!!!!!!!!!!
Es Te vmi fantasztikusn jol nezel ki!!!!!!!!!!

Nandorka,
wow,jo nagy poci!!!nem semmi,hoyg mar mindjart szulsz :wink: Nem izgulsz?En csomoszor...mikor ramtor....es csak arra tudok gondolni,hoyg majd eljon a pillanat,amikro indulni kell,es mar csak 3an jovunk haza...... :lol:
Amugy napjaban tobbszor van menzis jellegu pocifajdalmam.Ma reggel elmondtam Attilanak,hogy meg maradjon egy pirinyot :wink:

Pinkine,
en nagyon drukkolok,hoyg ne virus legyen :wink: :wink:

Marietta,
tok jo,hoyg jol sikerult a baratnos hetvege :wink: Varjuk a hireket a doki utan :wink:

Meri,
huuuuuuuuu de szep helyek mellett kerekezel!!!Tok jol indul igy a napod,szuper lehet,gondolom,hoyg nagyon felfrissit.E is imadok bringazni,csak mar reg volt ra modom,mert miota nem lakom otthon (4eve),nem igazan......de majd ha kertes hazba koltozunk (nemsokara :lol: :lol: ),tuti lesz az egesz csaldnak bringaja es jarunk erre-arra :lol: :lol:

Nekem is dagados volt a labfejem a hetvegen...
Nalunk nagy buli volt,Apukamnak ma szulinapja van,szoval tegnap is ot unneoeltuk,de meg ma is :lol: :lol: Nagyon jo volt,kertiparty,miegyeb :lol: Jo szinem is lett :lol: :lol: Csak hat pocak vilagosabb,mert azt nem merem nagyon napoztatni.

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok Kedves Lányok!

Nán-dorka!
Irtó hatalmas a pocid!!! Köszönjük a képet!! Köszi hogy gondoltál rám! :D Mindjárt be is számolok!

Porsi!
Akár így akár úgy bizony várjuk azokat a poci képeket!! :lol:
Igazad van tényleg sugárzok mint a napocska! Ezt én is érzem és körülöttem is mindenki észreveszi!
Pl. a főnököm tisztára bevan indulva rám. Igaz tudom hogy évek óta tetszem neki de mostmár odáig fajult a dolog hogy smseket ír!!!! Kérdezi benne hogy randizom e vele meg ilyenek. És hogy soha nem adja fel!!! Ilyeneket ír!!!! :lol: :lol: :lol: Meg még a többi szexes ajánlat a pasiktól! Jókat szoktam mulatni rajtuk! Ja és hazudnék ha azt mondanám hogy nem élvezem!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Pinkiné!
Mennek a drukkok! Érdekes tünetek ezek!!!!!!!!! :roll:

Meri!
Jó volt olvasni soraidat!!!!! És sok sikert a holnapi naphoz!!!!!!!!!!!!!

Szeri!
Nagyon édi a kis Balázs bébi!!!!!!!!!!!!!!!!
Neked pedig mielöbbi jobbulást!! Tudom milyen rossz lehet mert én nagyon migrénes vagyok és hát az csak egy sima fejfájás ez meg ugye annál több!!! Remélem mihamarabb elmúlik!!!!!!!

Rólam!
Reggel megjártuk a dokit! Volt egy jó és egy rossz híre!!
A jó az hisz nincs cisztám elmúlt magától!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
A rossz az hogy nincs pésem!! Ami miatt egyáltalán nem kenődtem el mert én már annak is örülök hogy elmúlt az a fránya ciszta!!
Megbeszéltük a dokimmal hogy most tartunk 2 hónap szünetet semmi hormongyógyszereket nem kell szednem egyedül csak a duphastont az pedig ugye sárgatsthormon. Azért döntött így mert cisztásodásra hajlamos vagyok és a closti ugyan nem okoz cisztát de mivel pés elősegítő így megmozgatja a petefészkeket és ezért jönnek a ciszták! Azt mondta hogy csak jót teszünk ezzel a szünettel aztán a m2-ik mensim is ha megjött akkor elkezdem megint a clostit és utána tüszőnéző és ha minden oké akkor tüszőrepi!! Mondtam neki a megtermékenyítést azt mondta hogy ha gondolom most is elmehetek akár konzultációra a klinikára! De úgy döntöttünk a párommal hogy ez a szünet nekünk is jót fog tenni úgyhogy csak ha a szünet utáni hónapban se lesz sikerünk akkor megyünk!!! Olyan jó hogy most jó 2 hónapig nem kell dokihoz mennem semmilyen vizsgálatra és akkor szeretjük egymást amikor jól esik!!!!!!!!!!! Nincs aki azt mondja most kell!!!! Nagyon nyomasztó tud ám lenni így 2 év után!!!!!!!! És lehet nem hiszitek el de már most érezzük a változást,olyan volt ez a napunk is mintha a mézeheteinket élnénk. Sokkal másabb a szex!!!! Olyan jó minden!!! Bocsi hogy így leírom de a barátnőim vagytok és ezért nem szégyellem ezt leírni!!! Akit ez esetleg zavar hogy ilyen őszinte voltam attól a legőszintébben elnézést kérek!!!!!!!!!!!!!

Bocsi hogy ennyit írtam!!!!!!!!!!!!!
csipcsab

Ágota!

Nagyon édi Csongor!! Nagyon formálódik a kiskrapek!!!!!!!!!!!
Tündéri!!!
csipcsab

Bocsi de ezt nem birom ki hogy ne tegyem fel! Azért hozzáteszem nem vagyok önimádó!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
Csak nekem még nincs gyöyörűséges babám hogy az ő fotóival áraszthassalak el Titeket!!!!

Ennyire jól vagyok! Kép Kép
csipcsab

Sziasztok lányok!

Nagyon hiányoztatok már, csak nem nagyon tudok ülni a gátseb miatt, ezért nm jöttem eddig...

Megpróbálom leírni a szüléssztorit, remélem addig nem ébred fel a szentem. :wink:

Szóval:
Május 19-én 5kor egy nagyon nagy fájásra ébredtem. Rögtön felkeltem, beültem a fotelba, és elkezdtem mérni az időt. De persze, ahogy írtam is még délelőtt nektek, sajnos rendszertelenek voltak, de mindegyik 20 percen belüli, és a legtöbb eléggé fájdalmas... Délre mentünk volna családi ebédre, de mondtam a páromnak, hogy menjünk be előtte a kórházba, hogy nézzenek meg, mi a csuda van. Bementünk, megvizsgált az ügyeletes, és már 2 ujjnyira ki voltam tágulva, utána csináltak nst-t, és rögtön elsőre egy 80-as erősségű fájást mutatott ki. Majd 2 óra múlva megvizsgált a doki, akkor már 3 ujjnyira nyitva voltam. Ekkor mondta, hogy akkor telefonálnak a dokimnak, mert itt baba lesz még aznap. Majd borotválás, beöntés. Próbáltam sétálgatni, de eléggé erősek voltak a fájások, úgyhogy többnyire csak ültem. Utána a szülésznő mondta, hogy próbáljak meg mélyeket lélegezni, bent tartani 3 másodpercig, majd kifújni. Megpróbáltam.... Jobb is lett, és rá 5 percre elment a magaztvíz :) Ez volt 18.30kor. Utána még erősebbek lettek a fájások, de sosem lettek rendszeresek, mindenesetre beszélni már nm tudtam, csak mélyeket lélegeztem. A szülésznő mondta, hogy próbáljam ki a vajúdókádat, úgyhogy 7-8ig benne voltam a jó meleg vizben, és tényleg enyhítette egy kicsit a fájásokat. Úgyhogy ajánlom minenkinek, akinek van rá lehetősége. 8kor megjött a dokim, megnézett, és azt mondta, hogy már majdnem teljesen eltűnt a méhszáj. Azt mondta, hogy próbáljak meg felkelni, járkálni, mert gravitáció is segít. Próbáltam, de ekkor már szinte elviselhetetlenek voltak a fájások. Bekötöttek infúziót (azt hiszem oxitocin), mert azt mondták, hogy sokszor a tólófájások erőssége gyengül, és elakadhat a pici a szülőcsatornában. Majd jöttek a tolófájások. Mondta szülésznő, hogy tovább el fog tartani nálam, mert nagy a baba. Végül sajnos gátmetszést is kellett csinálni (elég nagy vágásom van, amivel most rendesen szenvedek még). És a doki is a hasamnál nyomta a babát lefelé, szóval eléggé megszenvedtünk mire kibújt a pici. Utána rátették a mellemre, ami elmondhatatlanul szuper érzés volt. A párom vágta el a köldökzsinórt, és ő egyébként végig mellettem volt, és ez sokat segített. :D Majd megfürösztötték a picurkát, és szopiztattam is egy kis előtejcsivel. Ezután összevarrtak (majdnem 1 óra), majd kivittel a kórterembe, és reggel 6kor már hozták is nekem a drágaságomat, és onnatól kezdve végig velem volt. Hát nem mondom, hogy egyszerű volt a szülés, de mikor ránézek Csengére, tudom, hogy megérte! :lol: :lol:

Kérdés azokhoz akiknek volt gátmetszése: Mennyi idő mire ez begyógyul?

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Marietta, örülök a jó hírnek, és annak is, h a rossz hírt is sikerült jóvá formálnotok és mézesheteztek!

Arwen, Atti biztosan fog Rád hallgatni!! És szeretnélek megnyugtatni, h a csomag összepakolását nem figyelik a pocakbabók. :D Onnan tudom, h a kisfiamat 4 és fél éve egyáltalán nem hatotta meg, h még nem szereztem be a megfelelő sporttáskát- jött, mi meg így zacskókkal vonultunk be. :oops:

Rólunk: jó CTG, doki szerint megfelelő méretű lehet a baba, méhszáj másfél centire nyitva. De ettől még szerinte akár túlhordás is lehet. Én örülök neki, olyan érzésem van, h már erre a msáfél cenitre sem kell majd külön várni.
Olyan jó volt, megint a szülőszobán voltam, kezd otthonossá válni. Úgy érzem, ez ót fog tenni a szülés haladásának majd. Mp3-at hallgattam, amíg várakoznom kellett egy kicsit - ha még nem lesz fájás, akkor még biztos jót fog tenni a zene, úgy érzem. Kicsit kiemelt onnan, vhogy más megvilágításba helyezte, ami körülöttem van. Könnyebb volt a hely szépségét meglátnom. No, fel is töltöm az mp3-at.

Kép

Kép
nán-dorka

Helloka!

Lányok, véleményeket kérnék.

Nem tesz jót nekem az internetezés, folyamatosan azt erősítem magamban (az olvasottak alapján), hogy ott a bébi. 8)
Egyébként a hányinger émelygéssé" szelidült de a közérzetem nem túl jó. Nem tudok semmi olyat enni, ami jól esne :( Mindent csak megkívánok, aztán alig eszem belőle.
Szóval, a 30. napon tartunk. Múlt hét szerdán a 24. napon véreztem picit, (amit még soha egyébként) tehát 6 nap telt el a "beágyazódás" óta. Okozhatja ezeket a tüneteket, ilyen "korán"? Ez az egy, ami miatt nem "akarom" ezt gondolni. Mert hogy mindenhol a 2 hetet olvasni.

Utálom, hogy megint indul a várakozás. Péntekig minimum ki kéne bírni, akkor van a 35. nap, addig kéne megjönnie. Bár múlt hónapban nem voltak ilyen tüneteim.

Mind1, majd ti tartjátok bennem a lelket :)

angyalkrisz, én valahogy úgy képzelem el a szülésemet, hogy 1. egyszer csak elfolyik a magzatvíz az éjszaka közepén, 2. valahol az utcán rámjönnek a fájások :) Szeretném ha a párom bent lenne velem, de csak a vajúdás alatt, a kitolási szakban meg valaki velem lesz :)

Marietta, nálunk valami hasonló történt. Érdekes, mert amíg anyu élt, iszonyatosan akartam a teherbe esést, hogy még tudhassa, hogy úton van az unokája. Minden hónap maga volt a görcsölés (gyertya, cervix váladék figyelése, célzott együttlét. Figyeltem, hogy a férjem hány fokos vízben fürdik, a kis fickók épsége miatt.) Most, hogy elment, az elvesztése felett érzett fájdalom kívül nem foglalkoztam mással (és ezáltal a szex kötelező jellege is megszűnt). A múlt heti vérezgetésig egyáltalán nem gondoltam arra, hogy összejöhetett a bébi :) Mondjuk még ez a gondolat sem zavartat minket a házas élet gyakorlásában. :)
Tegnap még edzettem is, de most a rossz közérzetem miatt valahogy nem érzek erőt rá. Pedig kéne :)
pinkiné
Kistarcsa

Hú, Nán-dorka, te sem pamaszkodhatsz a pociméretedre! Örülök hogy végre jó híreket mondott a doki. Szerintem Dorka tudja hogy mikor kell neki jönni. Még az is lehet hogy pontos lesz :wink:
Egy biztos, tutira nem fog bent maradni :lol:

Angyalkrisz sajnálom a gátsebet, de aszongyák jobb így mint ha repednél, mert így egyenesek a sebszélek ezért gyorsabban gyógyul. Sajna arról nincs információm, hogy mit jelen a gyorsabban.
Meri, nincs valami seb kezelő gél a homeós könyvben? Hátha gyorsítana kicsit a gyógyuláson.

Pinkiné, szerintem tudd be a rosszulléteket ennek a hülye időnek, mert szerintem is korai még... meg talán a hasmenés nem is jellemző. Nehogy bele éld magad, aztán koppanj. Sokkal jobb szerintem ha nem számítasz semmire, aztán kellemesen csalódsz :lol: Bár ez csak az én véleményem, lehet hogy a többiek mást mondanak.
Azért én inkább a kellemes csalódásnak drukkolok++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
:wink:
toti77

Angyalkrisz, köszönjük a beszámolót. Nem lehetett könnyű, de az nagyon szép lehetett, h Rádtették a babát és már szopi is volt!!!
Gátseb: Nekem elég lassú a sebgyógyulásom, én is szenvedtem a gátsebtől. Nehéz megmondani, meddig, mert egy idő után ugyan begyógyult, de még egy darabig érzékeny volt. Jaj, nem akarok hülyeséget mondani. Lassacskán, talán a gyremekágyi időszak végével (6 hetet véve) elmúlt a rossz időszak a gátseb miatt, az érzékenység talán eltartott egy fél évig is, de az már csak nagyon enyhe érzés volt. És aztán végleg visszaállt a rend. :)
Azóta mondjuk tanultam intimtornát is, az biztosan még fittebbé teszi azt a területet. (Én elsősorban azért tanultam meg, h ne kelljen most másodjára gátmetszés, vagy ha kell, könnyebben gyógyuljon az edzett terület. Talán nemsokára be tudok számolni az eredményekről.)
Viszont van homeo bogyó a gátseb gyógyuláásra, azt hiszem, Árnika, meg kéne tudakolni, most hasznos lehet-e ez Neked.

Kép

Kép
nán-dorka

Meri, de szépek a képek! Látva a képeket, úgy döntöttem, én is hozzájuttatomn magam még lehetőség szerint egy kis természethez, mielőtt pár hétre bezáródok ide a kis házunkba. Bár most lehetek a kertben is, ne múgy, mint a fiam születése után dec-ben, juhéjj!

Pinkiné, nekem leghamarabb 5 hetesen kezdődtek az émelygéses tünetek mindkét alkalommal. Előtte kifejezetten jól éreztem magam. Totihoz hasonlóan én is azt a stratégiát választanám, h lebeszélném magamat a dologról. Aztán ha mégis amúgy, arra igazán könnyű átállni. :)

Most nézem, a babafalva vonalzók micsoda feliratokat raknak nekem be! Eddig a nagy pocakomról beszélt, most meg felveti a baba a lehetőséget, h lehet, h ma születik meg. Tegnap megbeszéltem a dokival, h 16-áig leszünk türemesek Babócával (12 nap túlhordás). Mert most meg ott tartok, h tudom, milyen bizonytalan volt ott az utolsó mensi körül minden, nem szeretném, ha az én pontatlanságom miatt (barnázás kezdete vagy rendes vérzés kezdete számít, ilyemsik) hamaarbb kellene beindítan ia szülést, minta saját ideje. No, nem fárasztalak Titeket ezekkel a számolgatásokkal, ez már biztosan csak nekem érdekes. :oops: Bocs.

Kép

Kép
nán-dorka

Tegnap egy hirtelen ötlettel elmentünk a szentendrei skanzenba a pünkösdi programokra, nagyon jó volt. Fényképezőt sajnos nem vittem, pedig nagyon jópofa dolgok voltak. Irtó gyerekbarát az egész, lépten-nyomon ilyen-olyan népi játékok, játszóház stb. Pl. az egyik színpad mellett - ahol amúgy a gyerkőcök a színpad előtt is nagyon édesen táncoltak az ismert dallamokra (Hopp Juliska, ilyesmi) - egy jó nagy kör alakú filcanyagon vagy 10 színes textillabda, rajtuk textilfülek, a labdák oylan méretűek, h egy ovis épp jól rá tud feküdni. A mi fiunk pl. így ugrándozva-ringatózva élvezte a színpadról szóló zenét - miért is kéne illedelmesen ülni egy hoppjuliskához? :D
Egy kicsit néztük a szép házakat is, Meri, onnan is lehet ötletet lopni. A Felső-Tiszavidék házainál voltak amúgy a programok.

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

tegnap jól kitoltam magammal.csomó cseresznyét megettem aztán olyan szarul voltam bevetettem a legjobb megoldásom szilvalekvár!
hatásos volt.

A.krisz amit én tuti viszek magammal ha császár ha természetes az az aloe-s first.mindenre használjuk sebekre stb (viva cicának begyulladt a szeme most azt is ezzel fújom imádja :? )
egyből elkezdem fújni vele.

Marietta örülök hogy jól érzed magad és látszik is tényleg!
én néha már "terhes"vagyok igencsak.pedig hála isten jól vagyok.

Arwen hasonló dolgokat produkálok én is néha.éjjel pl én is mensis hasfájásra ébredtem.gondoltam veszek be mg-ot de visszaludtam.
Lurkónak én is mondta hogy még minimum 2-3 hétig tessék maradni.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztoooooooooooook!

Jo kis mozgalmas hetem lesz!Kell mennem hazidokihoz,hoyg vegre lezarja a tappenzt,meg meg az utolso dolgokat beszerezni a korhazi cuccoshoz (friss hazassagi akvi, kontos....)megyek majd laborerdmenyert es penteken meg az elso CTGre :lol:
De legalabbb nem unatkozom. :lol:
Menzis fajdalmak tovabbra is vannak,napi 1-2 befigyel.

Esztora,
hat bizony mar Neked is siman kezdodhet a joslofajasok idoszaka,olyan izgalmas,es egyben gyomorszorito is,nem?
En si ettem hetvegen cseresznyet,de sajna nem volt olyan fini,szedtunk unokatesomeknal egy nagy tallal,de olyan tok apro szemu es nem valami edes sajna,uyghoyg ez megovott attol,hoyg bezabaljak belole
:lol:

Nandorka,
Skanzen,az tutko jo hely!!!Mi imadjuk Szentendret :lol: Ott volt a templomdombon levo templomban az eskuvonk is :wink: Es nem kizart,hoyg oda fogunk koltozni,ott is nezelodunk haz-ugyileg :lol: :lol: :lol:
Orulok,hoyg a doki jo hirekkel szolgalt,de en tudtam,hoyg minden okes Dorkaval :lol: :lol: :lol: :lol:
En is azert is varom a penteket,mert egy kicsit baratkozni szeretnek a korhazzal,ha lehet,megnzni a szuloszobat,beszelek szulesznov(kk)el....szoval jobban kepbe kerulok,es az olyan megnyugtato lesz,ugy erzem.Most meg csomo kerdes van bennem....

Angyalkrisz,
koszi a beszamolot!!!!!!!!!!!!!Nagyon jo,hoyg leirtad!!!!!!
Hat nem volt epp gyors szules,de ahogy leirod nagyon ugyesek voltatok!!!!Es hat mindent meger egy ilyen gyonyoruseg!!!!!!!
A varrast hoyg elted meg?Az fajt?
Gatseb:a homeos cuccok kozul en is az arnikat hallottam,ismeroseim azt mondtak,hoyg gyorsitja a sebgyogyulast tenyleg!!!!!!!!!!!Amit en meg hallottam az a koromvirag kenocs.

Pinkine,
nekem a 7-8.hettol voltak rosszulletek es a 12-13.heten megszuntek.Elotte nem voltam rosszul.De igazabol mindneki mas :wink:
En is ugy vagyok ezzel,mint ahoyg Toti is irta,hoyg inkabb ne eld bele magad,hanem utana erjen egy nagyon kellemes csalodas...
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
A tuneteid erdekesek,de varjuk ki a penteket es utana izgalmasabb lesz ahelyzet!!!En nagyon drukkolok,hogy baba legyen a dologban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Marietta,
nagyon latszik rajtad a sugarzas :wink: :wink: :wink: Elvezzetek a 2 szabad honapot en is azt mondom!!Ha van ra lehetosegetek,sztem utazzatok is el valahova,akar egy hosszu hetvegere,az is tuti kikapcsol Titeket es nagyon meg is erdemlitek!!!!!A programozott szex tenyleg nem tesz jot a parkapcsolatnak.Es tudod en titkon azt remelem,hoyg ez be is johet Nalatok,mint ahogy sokaknal :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: Ne gondoljatok smemire,legfokepp ne arra,hoyg mikor kell megjonnie,aztan meg majd lesz,ahoyg lesz :wink:
Az meg tok jooooooooo,hoyg a ciszta eltunt!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Toti,Nandorka,Ti nem alszotok ejjel? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

most is cseresznyét ettem de korlátozom magam nem viszem tulzásba.ez sajnos nagyon finom és roskadozik a fa tőle.

öszinte leszek amikor tegnap az egész hasam bekeményedett egy pillantra majdnem frászt kaptam.eszembe jutott amit dokibácsi mondott az a különbség a rendes és a jósló között hogy az nem múlik el.a mensis nekem is néha jelentkezik,most nyugi van.

lelakkoztam a kiságyat végre.(kaptam is Ricsitől hogy nem lett volna szabad)direkt aroma mentes lakkot vettünk.viszont dekor még mindig nem az igazi nem találok semmi kedvemre valót.fa betüket szerettem volna de nincs sehol.most valami édes lámpában gondolkodom.figurákról letettem már.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok Drága Lányok!

Most csak dobok egy pocak fotót (Pinkiné közreműködésével). Aztán majd később visszaolvasok és jövök.

Pusza

Kép

Kép

porsika

Sziasztok!

Na, csak nem érem utól magam. :(

Porsika:
nagyon csini pocid van, és milyen picike.
Nekem sokkal nagyobb, bálna leszek. :cry: :cry: :cry:

Nándorka:
Te pocid is gyönyörű :)

Kriszi:
köszönjük a szüléstörténetet, nagyon megható volt.
Nekem is nagy a gátsebem, pár napig fájt nagyon, utána csak picit, de nekem kb 6 hónapig érzékeny volt, sőt.. még néha ma is az.
Én körömvirágkrémmel kentem, de ha van biopron lámpátok az is nagyon jó rá.

Szerike:
remélem már elmúlt a fejfájásod. Gyógyenergia++++++++++++

Na, rohanok is, mert annyi a dolgom. :( :?
Vendég

Sziasztok!
Hú mennyit írtatok a hétvége alatt.

Fio: gyönyörűséges Olivér baba. És Lillával nagyon édes párost alkotnak.

Szeri: Balázs baba és elképesztően szép. Sajnálom a fejfájást, remélem nem lesz igaza a dokinak, és hamar elmúlik.

Meri: kedd van. Alíártátok már a szerződést? Minden rendben volt,

Marietta: a képekről sugárzik a jükedv. Csak így tovább.

Porsika: szép nagy már a pocid. Kb. az enyém is ekkora, na jó egy kicsit kisebb.

Olvasás közben annyi mindent akartam írni, de elfelejtettem hogy mit is. majd még jövök.
vivi79

Hajnikám:D
Köszi :oops: , de vedd hozzá, hogy 160 cm vagyok, szóval egy nagyobbal szerintem tuti orra esnék:D:D:D: Ilyen butaságot meg, hogy bálna leszel...kishíján megfulladtam a röhögéstől!! Annyira csinos kismama vagy, nem is tudom, hogy csinálod!! Pláne, hogy második baba;)

Vivi:D
A Te pocidat is megnéznénk!!:D:D:D:D:D
Hogy van Enikő mostanség? Ákos nem nagyon csípi ezt a meleget.:D

Ágota:D
Csongor annnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnyyyyyyyyyyyyyyyira édes!!! Már úgy várom én is, hogy kis kapcis-törcsis képeket lehessen Ákiról csinálni:D:D: Persze ezt a 10 etet még reméelm kihúzzuk egyben;)

Marietta:D:D:D
Jó lvasni minden sorodat, úgy árad belőled a pozitivitás! Nem csoda, hogy le sem bírod kaparni magadról a pasikat...;):D:D:D

Arwen:D
Jó mozgalmas heted lesz :shock: Hihetetlen, Ati is mindjárt itt lesz:D

Merike:D
A múltkor elfelejtettem, gyönyörűek a fotók! Isteni leet ilyen környezetben bicajozni. Míg jártam futni, én is a reggeli edzést preferáltam-ugyanezen okokból.:D

Dorka:D
Szupi hírek!! Szentendre, én is imádoooooooooooom!!!! Csodás hely.

Esztora:D
Én is nagyon rá vagyok kattanva a cserkóra. A kerti még nem érik, de tegnap ettem egy barátnőméknél;):D:D:

Angyalka:D
Köszönjük a beszámolót! Szép szülésed volt ígs a leírtak alapján.
Remélem, hamar elmúlnak a gátseb okozta gondok.

puszka

porsika

Porsika: de édi a pocid. Nagyon csini.

Meg akartam nézni a homeos bogyókat gátsebre, de nem tudom hová raktam a könyveket egyenlőre, de ha megtalálom írok.
Direkt kivettem a könyvespolcról, hogy közel legyen ha kell. :x

Voltunk ügyvédnél. Végül is aláírtunk egy előszerződés félét, ugyanis a vételárból 105 eFt-ot meg kellett hiteleznünk, hogy el lehessen adni az ingatlant. Reggel kiderült a földhivatalban, hogy nincs náluk nyilvántartva az a ház, amire felvették a szoc.polt, így nincs miről töröltetni, és a végrehajtást is rendezni kellett. 14 e Ft eredeti tartozásra 38eFt járulékot még számoltak. Szerencsére az ügyvéd mindent csinál helyettünk. Az adás-vételi június 20-a körül lesz meg, akkor fizetünk és onnantól a miénk.
Holnap jönnek feltérképezni az "új" házat és nyilvántartásba vetetni, mi meg a telket is felméretjük ha már itt lesz a szakember. Végtelen hosszúnak tűnt a napunk és halálosan elfáradtunk. Mára már csak annyi feladat maradt, hogy a tulajjal elő kell kerestetnünk a használatbavételi engedélyt, és a szoc.pol-os papírokat, és kész.
Ha netán nincs meg, akkor holnap polg. hiv és otp ahol kikunyerálhatom a másolatokat. Komolyan mondom kiég az ember, mire a tényleges munkához ér.
meriann

Meri,
de ez a sok utanajaras mar tok joooooooo!!!Mert tudod,hoyg miert teszed,latod a veget!!!En nagyon orulok!!Szuper!!Kitartas a sok iromany beszerzesehez!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Porsi,
szep kis poci!!Csini es formas!!!!!Veeeeeeeeegre,hoyg lattuk :lol: :lol: :lol: :lol: Koszonet erte Pinkinenek is :lol: :lol: :lol:
Mindjart berakok egy olyan "koru" pocikepemet,ahol most Te tartasz es egy mostanit...es majd ott lathatod,hogy huuuuuuu de megno a vegere... :lol: :lol: Szoval meg lehet,hoyg orrabuksz a vegen :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép Kép

Naaaaaaaaaaaaaaaa?Jol megnott azpota,mi?
Pont most neztem,hoyg nekem ugy a 22-23.heten kezdett latszani vmi,de addig..........
Most meg :shock:

Hajni,
tenyleg ne irj butasagokat,hoyg Te balna leszel!!!!!!!Marcival is a legvegen is tok csini voltal,csak eppen volt egy hatalmas pocod!!!! :wink: :wink: :wink: DE mashol nem lattam semmi felesleget!!Most meg aztan plane nem!!!!!

Esztora,
mintha lattam volna fa betuket valahol,valamilyen lakberendezesi aruhazban...csak mar nem emlekszem....lehet,hyog a Kikaban...de sajnos nem tudom mar.... :? Mar varom nagyon a babasarkotok kepet :wink:

Kép

Kép
arwen07

Megneztem az en homeos konyvemben,hoyg mik jok a gatsebre:

ARNICA 15CH napi 2x5 golyó
A szules utan verzescsillapito,sebgyogyito,fajdalomcsillapito hatasu.

STAPHYSAGRIA 30CH napi 2x5 golyó
A gatmetszes vagy csaszarmetszes sebgyogyulasat serkenti, javitja, es fajdalomcsillapito hatasu.
A sebszelek gyorsabb,szebb gyogyulasat segiti elo.

APIS 30CH napi 3-4x5 golyó
A gatmetszes utan javasolt,ha a gat es kornyeke duzzadt,szuron fajdalmas es a jegeles jolesik.

APIS MELLIFICA 15CH napi 3-4x5 golyó
Ha a vulva duzzadt,odemas,szuro,eros fajdalom erezheto.Az ules fajdalmas, a jegeles enyhiti a panaszokat.

Ez meg sokunknak jol johet :wink:

Kép

Kép
arwen07

Ja sztem az utolso ketto az ugyanaz,csak azt mashonnan neztem :wink: (egyiket a szules utani resznel, a masikat meg a gatmetszesnel :wink: )

Kép

Kép
arwen07

De szép pockók! Porsika, Arwen, nagyon csinosak vagytok mindketten. Arwen, jó ez az összehasonlítás!!! Amúgy én is 160 körül vagyok. Nme bukom orra, de azt már kezdem elfelejteni, milyen a lábam... :P

Röhögtem magamon, mert olyan izgalommal nyitom meg a topikot, szokásból, h kinél érkezik baba. Aztán rájövök, h jó sokáig csak én tudok ilyen hírt hozni. :lol: Sőt, még viccesebb: mikor privit kaptam a babanetről, egy pillanatra olyan érzésem volt, mintha saját babám üzenne. :oops: :lol:

Meri, együttérzésem a rohangálás miatt, de azért mégis milyen jó, h rohangálhattok, nem? :D

Arwen, a SztImrében van tanfolyam, meg ami még jobb, a szülésznőkkel való találkozásra alkalom, a szülőszobát kell azt hiszem felhívni és érdeklődni, mikor (hacsak nincs a honlapon). Akkor lehet szülőszobát is látogatni, kisebb csoportokban. Sztem ragadd meg az alkalmat az ilyen ismerkedésekre. Van még a gyermekágyas nővérek vezette gygondozási alkalmak is, az sem rossz.

Kép

Kép
nán-dorka

sziasztok, csak gyors bekukk, megérkeztünk a hosszú hétvégéről, nagyon szuper volt, gyönyörű helyeken jártunk, láttunk alpesi állatokat, pl. mormota, kőszáli kecske. Mindjárt megpróbálok föltenni néhány képet.

Örülök, hogy mindenki jól van!
Nem nagyon volt időm visszaolvasni még, de Szeri, Balázs képét nem lehet nem észrevenni!!!!!!!! Nagyon aranyos!!!!!!!!!! Vigyázz Magatokra, jobbulást a fejfájásodnak!

Nándorka, még egyben ezek szerint?? Gondolom idegesít már ez a kérdés :lol: De többször is eszembe jutott, mi lehet Veletek!

Majd jövök még!

Puszi
V.
vickybabe

Sziasztok!

Na, hát a hányinger, émelygés, fejfájás elmúlt. Most épp a fülem fáj és kicsit kapar a torkom. Egyre biztosabb vagyok vele, hogy összeszedtem valamit.

Mindenesetre nagyon nem élvezem. Ráadásul ma felhívtak az új melóhelyemről, hogy most pénteken és hétfőn vizsgáznom kell és utána elkezdhetek dolgozni. Repesek az örömtől, hogy a köv. napokban tanulhatok :evil:
Dehát muszály :shock:
pinkiné
Kistarcsa

Kép ez volt a kilátás a szobánkból

Kép ilyen szép helyeken jártunk

Kép :)) gyönyörű hegyeket, gleccsereket láttunk
vickybabe

Vicky,
gondoltam,hoyg szuper volt!!!!!!!!!!Nagyon szepek a kepek,kulonosen az utolso :wink: :wink: :wink:
Orulok,hoyg jol sikerult a kikapcsolodas!!!!!!!!

Nandorka,
igen,tudom,hoyg vannak ilyen szervezett dolgok a Szt Imreben,majd meg is kerdezek mindent,engem kulonosen aszuloszoba foglalkoztat.De a dokim azt mondta,ha van ra lehetoseg nem kizart,hoyg o is meg tudja mutatni nekem a szuloszobakat.Majd meglatjuk. :wink: A CTGt szuleszno csinalja nem?Mert ot is kifaggatom mindenfelerol kozben,gondolom nem fog megharagudni.Es ha szimpi,akar meg fel is fogadom szulesznonek.Ha vallal. :wink:

Pinkine,
azert remelem nem leszel beteg....
A tanulas miatt meg ....:?

Porsi,Nandorka,
hat en sem nottem sokkal nagyobbra,164-165 vagyok :lol: Amugy pont ezen a felbukason ment a poenkodas hetvegen,hoygha nagyobbra no a pocim,orra fogok esni :lol:
Mindenesetre tenyleg erdekes,hoyg az ember nem lat lefele..el sem tudtam ezt kepzelni azelott,hyog milyen lehet...na meg azt hittem regen,hyog zavaro lehet a nagy pocak..kozben nem...mert oylan,mintha mindig is ott lett volna..na meg az ember fokozatosan hozzaszokik,ahogy no...szoval olyan termeszetes....nem egyik nap ugy ebredsz,hoyg ekkora :lol:
Azert annak furi lehet,akinek sorhasa van,es tenyleg nem latja,hyog mi van odalent :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Porsika!

Köszi a képet!!! :D Tényleg édi a pocakod!
És azon gondolkodom nekem miért nagyobb már most? :shock:
Biztos mert 2. baba...de de a Dominál 27 hetesen ekkora volt:

Kép

A mostaniról nincs még képem,de nem sokkal kisebb... :oops:
Pedig esküszöm nem zabálok sokat.... :D

Arwen!
Jók a képek!

Nándorka!
Látom Doró még szépen elvan anya pocijában. :)

Szeri!

Bali nagyon édes, és hasonlít rád szerintem!

Most rohanok,holnap jövök bővebben. :D

ja még egy két régebben ígért kép Domi szobájáról.
De át lesz festve,mert kitaláltam jobbat! :D
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKépKépKép
*orsi*

a pocakhoz még annyit,hogy 159cm magas , és általában 47-54 kiló vagyok :D

KépKépKépKép
*orsi*

Sziasztok!

Jaj lányok, pokolian fáj a fülem. Teljesen be van dugulva és már nem is hallok rá :(
Már próbáltam a meleg sót is, de csak rosszabb lett :( Holnap délutános a házidokim, szerintem meg fogom látogatni, mert eléggé gáz éjszaka elé nézek, úgy érzem :( Ráadásul 1-2 napja a szívem is szúrogat. Lehet, hogy előjött a régi, tini "betegségem". Jaj, de nem kéne.

Férjecském próbál viccelődni, hogy süket vagyok mint az ágyú, és milyen igaza van.
pinkiné
Kistarcsa

Pinkiné, drukkolok, h ne legyen komoly betegség belőle. Sőt, semmilyen! A meleg sóról eltérően a vélemények, sok helyen olvastam, h nem minden időszakában jó a fülfájásnak, ahogy régen gondolták, néha csak további gondot okoz, ezért mi végül nem is nagyon hasznáéltunk még a kisfiamnak, ha fájt a füle.

Orsi, gyönyörű az a szoba - van szíved átfesteni?? :) No, persze, ha vki olyan ügyes, mint Te, akkor ki kell élnie magát vhol! MIndenféle felületre Te festetted a nyomokat? Nagyon édi!

Viki, gyönyörű helyen jártatok! Gondolom, fel vagy töltődve nagyon! Ha van még kép, én örülöök neki, ha felteszed!!!

Igen, egyben vagyunk, Orsi, Viki, és még nem bosszant a kérdés! :D Bár lehet, h elkezdek mindenkinek 16-át mondani és akkor nem is kapom meg a kérdést olyan gyakran majd. Elvégre 16. a végső időpont.
MIndenesetre úgy néz ki, Dorka szeretne még eljönni a holnap esti koncertre. :oops: :) No, ha annyira akarja... Meg lehet, h lesz egy (az első) fellépés a kórussal, amiben nemrég elkezdtem énekelni, lehet, h végül oda is elmegyünk vele együtt? :shock: Ja, most meg csinálom a férjemnek a munkája átnézését, amit megígértem neki. Úgyhogy viszlát legközelebb!
(Ja, Arwen, nekem ez továbbra is a legyünk-néhány-órát-ébren-éjszaka projektje a babának. Már kezdem megszokni. :D )

Kép

Kép
nán-dorka

Jó reggelt!

Nos, úgy ébredtem, hogy nem fájt a fülem :) Tegnap este a férjem már nem bírta tovább nézni a szenvedésemet és adott nekem fájdalomcsillapítót. Még szét is rágatta velem :( :oops:
De most már sokkal jobb és aludni is tudtam. Egy picit még érzem, hogy be van dugulva, úgyhogy azért meglátogatom a doki bácsit.

Mindenkinél ilyen hülye, borús idő van? Hihetetlen, de idáig a fejem fájt tőle, most meg egyfolytában álmos vagyok :) Hiába, nekem semmi sem jó :)
pinkiné
Kistarcsa

Vicky: szép helyeken jártatok, elhiszem, hogy jól éreztétek Magatokat.

Meri: a házhoz mennek a drukkok, a sok járkáláshoz kitartás.

Pinkiné: hogy vagy? Mi újság a füleddel?

Nán-dorka: bizony, Te vagy a következő, úgyhogy várjuk a híreket.

Arwen: szép a pociösszehasonlító kép.

Orsi: nagyon szép a gyerekszoba most is, de biztosan nagyon jó új ötleted van, ha át akarod festeni.
vivi79

Sziasztok!

Sajnos Gabi baba nagyon hasfájós, sokat sirdogál emiatt :( :( Ez a mindennapjainkra is rányomja a bélyegét, már alig várom, hogy elteljen a 6 hét, 3 hónap, félév??!! :( Nem is nagyon szoktam írni. Persze azért olvasgatok, de írni már nincs erőm. Tejcsire sajnos semmi sem hat. :cry: Beállt a két ciciből összesen 80-ra és bármit is teszek nem lesz több, igy tápszerrel egészitem ki a kajcsit. Étvágya van a nagyfiúnak :lol: Már szokott sokat nézegetni és nagyokat mosolyog. Ilyenkor persze olvad mindenki :lol: :lol: :lol: Szóval remélem, túljutunk a hasfájáson.

Fiona, Angyalkrisz, Agota, Szeri
Nagyon szépek a babák. Elfogulatlanul állíthatom, hogy ebben a topicban csak gyönyörű kisbabák születnek :lol: :lol: :lol:

Olyan jó lenne személyesen is találkozni, kár hogy sokan sokfelé lakunk, mert egy nagyon jó kis csapat született itt most. Meri, Vicky, Pinkiné, Marietta, Nikó (remélem, nem hagytam ki senkit) rátok is gondolok itt.

Nán-dorka,
nagyon sokat gondolok rád, hiszem most te következel ;)

Pinkiné,
nagyon rossz a fülfájás :( A meleg són és a dokin kivül semmi nem jut eszembe. Nekem 3 évesen rendszeresen felszúrták a fülemet. A fülfájás fájdalma ma is bennem él, szóval nagyon együtt érzek.

Vicky,
gyönyörű helyen voltatok. Remélem, sikerült jól kipihenni magatokat.

Porsi, Arwen,
nagyon csinosak vagytok ám :)

Jaa, képzeljétek már csak 2 kg van rajtam. Ez a legjobb fogyókúra. Semmit nem teszek érte, sőt erre mennek le rólam a kilók :lol:

Szeri,
sajnálom a fejfájást. :( Remélem, hogy tényleg nem tart ki 6 hétig. Köldökzsinórvér levétel rendben megvolt?

Orsi,
nagyon klassz a Domi szobája, én sem értem, hogy miért akarod átfesteni.

Kép
Kép
adrienna

Adri!
Sajnálom, hogy Gabi baba hasfájós. Sajna nem tudok semmi tippet adni, mit csinálhatnál vele. Biztosan van a tapasztalt anyukáink között valaki, aki tud tanácsolni valami okosat.
Kitartás kinövi, csak az a kérdés, hogy mikor.
vivi79

Vivi,
köszi a biztatást. Az az igazság, hogy gyakorlatilag mindent kipróbáltunk és semmi sem használ. Már a doki néni is írt fel egy kanalas görcsoldót, de semmi :( Azt mondja, hogy majd kinövi. Ma pl. kicsordult sirás közben az első könnycseppe. Azt hittem, hogy ott szakad meg a szivem érte :cry: Olyan borzasztó, hogy nem segíthetek neki, pedig gyakorlatilag már szinte alig van egy két étel, amit meg merek enni. Remélem, hogy már nem fog ilyen gonddal küzdeni rajtam kivül

Kép
Kép
adrienna

Toti,
az előző levélből kihagytalak :( ne haragudj, szóval tök jó ez a topic és olyan jó lenne, ha tudnánk személyesen is találkozni :)

Arwen,
kérdezted a babakocsinkat (már mint a tiéteket és a mienket) :) Szóval nekünk nagyon bejön. Stabil, jól irányitható. Egyelőre a mózessel használjuk. Nos a panel liftbe nehezen fér be, de kicsit trükközve, nem megoldhatatlan. :)

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok Lányok!

Egy kicsit volt időm és visszaolvastam és meghatódva láttam, hogy mennyire drukkoltatok értem. Nagyon-nagyon KÖSZÖNÖM nektek!!!! Olyan aranyosak vagytok, jól esik és örülök, hogy ide tartozhatom közétek!

A fejgörcseim úgy néz ki elmúltak (gyors lekopogom), viszont kettős látás alakult ki a fejfájásom miatt, így most ezzel szenvedek, valamint elkaptam egy jó kis torokgyulladást is lázzal együtt. Én nem tudom, hogy mi a fenéért kell ennyire szenvednem??? Mit vétettem??? :( :( :( Nem is az a baj, hogy én vagyok gyenge, hanem, hogy Bali baba el ne kapja, őt nagyon féltem.

Tejcsim az nem igen van, ez is aggaszt. 10-20 gramm van egy-egy mellemben, sajnos ez semmi, úgyhogy tápszerezünk... :cry: Pedig én nagyon-nagyon szeretném szoptatni, úgyhogy küzdünk vele, hátha megindulna a tejem.

Hát sajnálom Lányok, hogy semmi jó hírrel nem tudtam szolgálni részünkről. :(
Bali baba viszont egészséges, boldog, nyugodt babuci, imádnivalóóóóóó kiscsávó!!! Ha meggyógyulok, akkor agyonra fogom szeretgetni!!! :)

Adri te kérdezted, hogy rendben volt-e a köldökzsinóros dolog: IGEN!!! Éppen ma szóltak vissza, hogy minden oké.

Bocsi, hogy most ego módon csak magunkról írtam, ha lesz energiám, akkor tudok jönni rendszeresen, de most gyógyulnom kell.

PUSZI MINDENKINEK!!!!
szerika

Kép Kép
szerika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?