Sziasztoooooooooooook!
Jo kis mozgalmas hetem lesz!Kell mennem hazidokihoz,hoyg vegre lezarja a tappenzt,meg meg az utolso dolgokat beszerezni a korhazi cuccoshoz (friss hazassagi akvi, kontos....)megyek majd laborerdmenyert es penteken meg az elso CTGre
De legalabbb nem unatkozom.
Menzis fajdalmak tovabbra is vannak,napi 1-2 befigyel.
Esztora,
hat bizony mar Neked is siman kezdodhet a joslofajasok idoszaka,olyan izgalmas,es egyben gyomorszorito is,nem?
En si ettem hetvegen cseresznyet,de sajna nem volt olyan fini,szedtunk unokatesomeknal egy nagy tallal,de olyan tok apro szemu es nem valami edes sajna,uyghoyg ez megovott attol,hoyg bezabaljak belole
Nandorka,
Skanzen,az tutko jo hely!!!Mi imadjuk Szentendret
Ott volt a templomdombon levo templomban az eskuvonk is
Es nem kizart,hoyg oda fogunk koltozni,ott is nezelodunk haz-ugyileg
Orulok,hoyg a doki jo hirekkel szolgalt,de en tudtam,hoyg minden okes Dorkaval
En is azert is varom a penteket,mert egy kicsit baratkozni szeretnek a korhazzal,ha lehet,megnzni a szuloszobat,beszelek szulesznov(kk)el....szoval jobban kepbe kerulok,es az olyan megnyugtato lesz,ugy erzem.Most meg csomo kerdes van bennem....
Angyalkrisz,
koszi a beszamolot!!!!!!!!!!!!!Nagyon jo,hoyg leirtad!!!!!!
Hat nem volt epp gyors szules,de ahogy leirod nagyon ugyesek voltatok!!!!Es hat mindent meger egy ilyen gyonyoruseg!!!!!!!
A varrast hoyg elted meg?Az fajt?
Gatseb:a homeos cuccok kozul en is az arnikat hallottam,ismeroseim azt mondtak,hoyg gyorsitja a sebgyogyulast tenyleg!!!!!!!!!!!Amit en meg hallottam az a koromvirag kenocs.
Pinkine,
nekem a 7-8.hettol voltak rosszulletek es a 12-13.heten megszuntek.Elotte nem voltam rosszul.De igazabol mindneki mas
En is ugy vagyok ezzel,mint ahoyg Toti is irta,hoyg inkabb ne eld bele magad,hanem utana erjen egy nagyon kellemes csalodas...
A tuneteid erdekesek,de varjuk ki a penteket es utana izgalmasabb lesz ahelyzet!!!En nagyon drukkolok,hogy baba legyen a dologban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Marietta,
nagyon latszik rajtad a sugarzas
Elvezzetek a 2 szabad honapot en is azt mondom!!Ha van ra lehetosegetek,sztem utazzatok is el valahova,akar egy hosszu hetvegere,az is tuti kikapcsol Titeket es nagyon meg is erdemlitek!!!!!A programozott szex tenyleg nem tesz jot a parkapcsolatnak.Es tudod en titkon azt remelem,hoyg ez be is johet Nalatok,mint ahogy sokaknal
Ne gondoljatok smemire,legfokepp ne arra,hoyg mikor kell megjonnie,aztan meg majd lesz,ahoyg lesz
Az meg tok jooooooooo,hoyg a ciszta eltunt!!!!!!!!!!!!!!!!
Toti,Nandorka,Ti nem alszotok ejjel?