Sziasztok!
Betti1! De jó, hogy újra itt vagy! Remélem, hamar begyógyul a sebed, de tudom ez nem könnyű. De gyer és nyugodtan írj bármiről, amit érzel. Nem csak babáról!!!
Juca! Boldog szülinapot Kingának!
Szilvi! Akkor mindent bele a hétvégén!!!! Kitartást a mai napra!
Little! Márti! Többiek!Mi van veletek???
Én azért nem voltam tegnap, mert reggel baba-mama tornán voltunk a barátnőmékkel. Nem volt rossz sőt jó volt, csak az volt a baj, hogy pont akkor volt 9-től amikor Manóm aludni szokott és végén már nagyon nyűgi volt. Az elején ababákat tornáztattuk, már amikor Manóci hagyta magát. Ő volt a legnagyobb, főleg kisebbek voltak, aztán mi anyák zsírégetőt tornáztunk, közben e gyerekek meg kúsztak-másztak játszottak.
Aztán meg itt voltak egész nap a barátnőmék, ezért nem tudtam jönni. Mikor elmentek vissza akartam olvasni, de Manó nem bírja, ha a gép előtt ülök, így ma pótoltam az elmaradást.
Szóval jó lenne ez a torna, de így nem hiszem , hogy sokat fogunk menni, mert nem akarom nagyon felborítani a napirendjét, főleg, hogy szükségét érzi még a délelőtti alvásnak. BNiztosan egy idő után már csak délután fog aludni. Kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy ti mit csinálnátok a helyemben. Mert hát én nem látom értelmét, hogy ott nyűglődjön,m ikor akkor aludni szokott. És az sem utolsó, hogy 1000 Ft 1 alkalom és akkor nem 100%-an veszünk rajta részt. Ráadásul olyan meleg volt a teremben, hogy patakokban folyt rólam a víz.
Pusszantás Mindenkinek!