Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Betti1! De jó, hogy újra itt vagy! Remélem, hamar begyógyul a sebed, de tudom ez nem könnyű. De gyer és nyugodtan írj bármiről, amit érzel. Nem csak babáról!!!

Juca! Boldog szülinapot Kingának!

Kép

Szilvi! Akkor mindent bele a hétvégén!!!! Kitartást a mai napra!

Little! Márti! Többiek!Mi van veletek???

Én azért nem voltam tegnap, mert reggel baba-mama tornán voltunk a barátnőmékkel. Nem volt rossz sőt jó volt, csak az volt a baj, hogy pont akkor volt 9-től amikor Manóm aludni szokott és végén már nagyon nyűgi volt. Az elején ababákat tornáztattuk, már amikor Manóci hagyta magát. Ő volt a legnagyobb, főleg kisebbek voltak, aztán mi anyák zsírégetőt tornáztunk, közben e gyerekek meg kúsztak-másztak játszottak.
Aztán meg itt voltak egész nap a barátnőmék, ezért nem tudtam jönni. Mikor elmentek vissza akartam olvasni, de Manó nem bírja, ha a gép előtt ülök, így ma pótoltam az elmaradást.
Szóval jó lenne ez a torna, de így nem hiszem , hogy sokat fogunk menni, mert nem akarom nagyon felborítani a napirendjét, főleg, hogy szükségét érzi még a délelőtti alvásnak. BNiztosan egy idő után már csak délután fog aludni. Kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy ti mit csinálnátok a helyemben. Mert hát én nem látom értelmét, hogy ott nyűglődjön,m ikor akkor aludni szokott. És az sem utolsó, hogy 1000 Ft 1 alkalom és akkor nem 100%-an veszünk rajta részt. Ráadásul olyan meleg volt a teremben, hogy patakokban folyt rólam a víz.

Pusszantás Mindenkinek!
Vendég

Krisztinka!
Elég sok érved szól a torna ellen, így inkább szerintem ne járjatok! Lassan át fog térni magától Gergő a napi egyszeri alvásra, akkor viszont még jót is fog tenni neki az alvás előtti torna :) Ti csak az általam megadott lányos napokon próbálkoztok? Olyan jó lenne, ha valakinek bejönne! Mikor fogsz ovutesztelni?
Vendég

Hát még semmi tojásfehérjém nincs, talán szombaton a 17. napon kéne csinálni az első tesztet.
Hát eddig 2 naponta akciózunk. Most elég sok lányos nap van.
Vendég

Krisztinka!
Kíváncsi vagyok, mikor lesz péd. Most is méred a hődet? Rég raktál fel hőgörbét..
Vendég

Betty!

Mikor kell ovu tesztet csinálni, és hogy kell értékelni az eredményt, mert eddig én csak mikroszkópon néztem.

Temélem veled minden ok!

Carpediem, hol vagy???

KépKép
bnesz.eva

Hát még a hőm nem igazán érdekes, de ha izgi lesz majd dobok görbét!

Éva! Az ovu tesz olyan mint a terhességi, két csíknak kell látszani, de itt a halvány csík még negatív és csak az erős csík a pozitív.
Ha figyeled a váladékaidat, akkor érdemes, ha tojásfehérje van.
DE van rá rendes szabály mikor kell csinálni:
http://www.diagnosticum.hu/hun/data/lab ... flh105.pdf

http://www.hazipatika.hu/store/product?pid=1955

http://www.movomed.com/index.php?pID=te ... rm_rh_otgy
Vendég

Sziasztok!
Irok ide gyorsan,mert nem járok már a babanetre igazán,igy nem tudok minden privire válaszolni.De mindenkinek köszönöm,aki írt,nagyon arik vagytok!

Olvashattátok,hogy miért lett totál elegem.Fenntartom,hogy unalmas volt már az a cirkusz,és sztem az,hogy nekünk milyen elveink vannak,az miért ilyen elítélendő?Mi így gondolkodunk,de mi a saját gyerekeinkről,nem máséról.Ezért sem értettem a felháborodást odaát,de mint írtam,ezen csak nevetek.

A laboreredményeimet ma reggel kaptam meg.MINDEN TÖKÉLETES!Nem egyszerüen jó,hanem minden olyan,mint a nagykönyvben!A doki még úgymond b-próbát is kért,mert neki is meglepő volt,hisz erre csak a 3. hónap után számított.Most már azt mondta,hogy ennek fényében messze nem lesz egy év a kezelés,és el is hagyhattam két gyogyit.Most már azt mondta,hogy 2-3 hónap és jöhet a baba.Most stimuzunk és járok naponta majd uh-ra,lesz tüszürepesztő szuri.Szóval minden annyira szuper!

A boltunk is beindult,a párom van ott ált. én csak itthonról szurkolok neki.Úgy néz ki,ez a kis bolt jó lesz nagyon.
Picit unalmas itthon,így,hogy nem dolgozom,de járok edzeni,meg szervezem a hosszú nyárra a nyaralásokat.

Mindenkinek szurkolok,hogy legyen baba minél előbb!

Most nem fórumozom sehol egy jó ideig,most csak a család és a leendő baba érdekel.

Sziasztok!
Vendég

Sziasztok!

Kriszta!
Azért néha nézz be, nagyon fogsz hiányozni. :cry:
Szívbol orulok, hogy jól alakulnak a dolgaitok.Nagyon - nagyon sok szerencsét.

Betty1
Részvétem. Átérzem a bánatod, én vasárnap vesztettem el az Apósomat, szintén hirtelen. Bár tudom, neked rosszabb, mert az Apukádról van szó. Próbálj csak a szépre emlékezni, sok erot kívánok hozzá.

Évi
Az ovu tesztekhez sajna nem értek.

Krisztinka
Szerintem se járjatok addig tornára, míg a kicsi igényli az alvást. Nincs értelme felborítani a napirendjét, így csak nyuszi lesz, és az egyikotoknek sem jó.

Elég megrázó volt a tegnapi nap. Voltam dokinál is. Még egy eredmény mutatott ki gyulladást. Most két antibiotikumot kell szednem, egyiket szájon át, a másik meg krém, amit a huvelybe kell felnyomni. Elvileg ezek a bacik okozhatták, hogy nem tudtam teherbe esni. Remélem most már sikerulni fog. Doki szerint ezek nem a gyogyik nem ártalmasak, ha véletlenul most esnék teherbe.
Érdekesség: péntekre számoltuk a pét /doki is/ és már megvolt a tuszorepedés vagy kedden este, vagy szerda reggel. Tegnap látta az uh-n. Én csak csutortokre vagy péntekre terveztem akciót, de valami angyali sugalltra akcióztunk kedd este, vagyishogy feltehetoleg pontosan pé-kor. És képzeljétek, a hom ki sem mutatta. Ezután már nem fogok homérozni. Inkább figyelem a nyákot. Bár az sem volt tojásfehérjés, inkább egyhe vérfolt.

Bocsi a hosszú hsz-ért.

Csatolom a gorbém okulásként: Kép
Vendég

Sziasztok!
Krisztinka, Carpediem,évikülédtem privit de tényleg csak privi!!!

Bm Kriszta !
Nagyon sajnálom hogy nem jössz gyakrabban felénk de nagyon örülök hoghy minden jól alakul azért néha kukolj be JÓÓÓ????!!!!

Kép
Kép
Kép
márti80

Sziasztok

Ne haragudjatok a zavarásért.
Szavaznátok a barátnőm kislányára?
A 20as versenyző lenne Ő.

http://www.kapos.hu/index.php?lap=babavoks.php

Köszönöm
B.
frigo

Sziasztok!

Márti: köszi, hogy vagy?

Betti: Sajnálom, ami történt, sok erőt és kitartást kívánok, az idő segíteni fog

Carpe: Örülök az actionnak, remélem jó időben volt, az az angyal nem hiába súgott, tudta mikor kell.

Kriszti: Én azért szívesen megnézném a görbédet! Köszi az ovu tesztes ismertetőt.

puszi mindenkinek

É.

KépKép
bnesz.eva

Na ma csináltam egy ovu tesztet!

Ovu teszt:

Kép
Vendég

Hát Kriszti ez egy gyönyörű pozitív teszt. Akkor ma action 1000-rel!!!!

Szorítok!

Évi

KépKép
bnesz.eva

Krisztinka!
Ma akcióra fel! Május 26. 06:17-ig kislányos nap van, így mindenképp jó az időzítés :) Hisz még ha az ovuteszt után 36 órával lesz a peteérés, még akkor is lányos övben lesz pár órát.
Vendég

Krisztinka!
Közben visszanéztem a 13.oldalon. Ha megnézed Te is, pont mára írta a Jónás napodat, és kislányt ír :)

Juca!

Voltál dokinál? Minden okés?
Vendég

Ja tudom Bettsy! Izgulok is!
Vendég

Krisztinka!
Ne izgulj! ;) Kispárnát készíts! :)
Vendég

Lányok!

Köszi a drukkokat. Ideért. Még mondjuk nem hangosan, de már bizakodóbban... A nagy délutáni görgések a kövek voltak.
Az orvosom bizakodó, ennek jeleként képet is kaptunk (nem osztogatja ám feleslegesen). Két hét múlva, ha a saját tempójában jól növekszik, akkor elkezdődik a terhesgondozás. Kinga is később fogant, de ez a baba még később . Így egy kicsit értelmetlen a hőmérőzés, meg számolgatás nálunk. Holnap remélem beszkenneli a képet Kofa és felteszem a fekete pontomat.
Mindenkinek köszi még egyszer.

Most pedig lövöm a pizsit, mert az izgalom, hő, utazás, Westendben lógás kivette a zsírom. Ja és rögtön meg is ültük a pöttyöt egy pohár jeges kakaóval. :twisted:

tjuca

Szia Juca! Azért csak óvatosan azzal a lófrálással!
Várjuk a képet!

Na képzeljétek tegnap este apa olyan fáradt volt, hogy én spannoltam őt! DE nagyon jó volt! Jaj de izgi! De sajna éjjel ki kellett mennem ppisilni és láttam, hogy néhány katona megszökik! De remélem maradt bent elég!!!
Most viszont fájdogál a bal oldalam.
És így alakulok:

Kép

Puszi Mindenkinek!!!
Vendég

Sziasztok!
Csak egy gyors vissza olvasás kivel mi történt aztán rohanok mert a gViktor kint fürdik a medencébe de épp vihar van készülőbe.
Na én nem teszteltem de szerintem ma kezdődik a pé-m mert nagyon fáj a hasam alja de lehet hogy csak holnap van pé-Minden esetre 23-án volt akció és ha most van pé még az is lehet hogy összejön.

Krisztinka szorítok nektek hogy össze jöjjön a baba.!!!

És a többiek merre vannak?????

Na megyek kellemes hétvégét mindenkinek és akció dús estéket!!!!

Kép
Kép
Kép
márti80

Sziasztok lányok!

Hogy bírjátok ezt az orult hoséget?ä

Juca
Orulok, hogy jó híreket kaptál. Nagyon szép kis "pottyod" van, és jó lett a vonalzód.

Krisztinka
Az nem baj, ha néhány katona megszokott, maradt még ott elég, hogy bevegyék a várat. :wink:

Márti
Nektek is sok sikert!

Nálam most szunet van. 22-én volt akció, akkor volt pé is, 23-tól meg szedem az antibiotikumokat, és míg adagolom huvelybe a krémet, addig tilos az akció.
Most nagy esélyem van a babóra, csak nagyon félek, mivel gyogyikat szedek, és ha épp most jonne, nem lesz e baj. Bár a doki megnyugtatott, hogy ezek nem ártalmasak , de én mégis félek. Hiszen antibiotikumokról van szó.

Kellemes hétvégét!
Vendég

Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm biztató szavakat!
carpediem!
ne aggódj ha olyan kedvezőtlenül hatnak a gyógyzserek akkor a baba sem fog jönni ha pedig jön akkor biztos nincs baj!
Szóval csak biztatni akartalak mégha nem is sikerült túl jól!!! :oops:
Mindenkinek szép napot!
Betti
betti1

Sziasztok!
Hol vagytok?
Betti
betti1

Szia Betti!

Én vagyok, csak valahogy na itt a pangás, ezért nem írtam ide!

Mi újság veled? Vonalzót még mindig nem sikerült csinálni? Segítsek?
Vendég

Sziasztok!

Hova tunt mindenki!

Betti
Koszi a nyugtató szavakat. Remélem így lesz.

Ildi
Mi újság veletek? Lassan tesztelhetunk :lol: , bár én most nemhiszem hogy fogok. Igaz, múlt hónapban is ezt mondtam. :oops:

Kismamik
Hogy vagytok!

Krisztinka
Volt akció?
Vendég

Na sziasztok!

Látom mindenkinek más dolga van mostanában. Nagyon nem írtok semmit velem az élen. !

De azért én minden nap be nézek ide hátha valaki jó hírrel szolgál.

Capredien!
Mi majd nem egyszer tesztelünk ha nem jelentkezik a piri!!

Képzeljétek tegnap a nagyobbik gyerekem közölte velem hogy van baba a hasadba pedig neki még nem mondtam hogy akarunk még egy tesót, én azt válaszoltam hogy nincs baba a hasamba mire ő akkor csak játékból legyen jó anya??? Én mondtam neki hogy bár lenne!!!

Betty, Éva, Betti1 merre vagytok hogy vagytok?

Krisztinka!
remélem volt akció?
Little!
El olvastam amit a holdállásról írtál remélem nekünk is be jön a dolog.

Na megyek mert ha fel kelnek a fiaim készülődni kell mert ovis évzáróra megyek a Viktorral!Anyám meg jön bébicsősznek a Gergő mellé!!

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
márti80

Sziasztok!

Jó nagy pangás van!

Megmutatom hol tartok és az akciók is rajta vannak:

Kép

Egyébként el sem hiszem, hogy talán most normális ciklusom lesz, ami azt jelenti, ha lehet hinni a fertinek, hogy 30-31 nap körüli lesz a ciklusom és jövő péntek körül kéne nem megjönni!

Szilvi! Azért remélem nincs igazad magaddal kapcsolatban!

Hahó! Többiek gyertek!!!
Vendég

Szia Márti

Nemcsak mi, hanem Ildi is a kozeljovoben fog tesztelni. Nagyon izgi, remélem mindhárman zebrát fogunk látni.

Vasárnap voltunk az Ádámmal állatkertben. Látott gólyákat, és elkezdte hangosan kiabálni, hogy "gólya hozzál nekem sok kistesót". Én beérném az eggyel is. :wink:
Vendég

Szilvi! Jó fej a kisfiad! :lol:
Vendég

Krisztinka
Hát ez nagyon normális gorbének néz ki.

Most nekem is akkorra jelezte a ciklus.hu a pét, mikorra a doki is mondta, ill. látta uh.

Nekem ilyen a gorbém:

Kép
Vendég

Nálunk utoljára 22-én volt akció, mert aztán krémet kellett "felnyomogatnom" magamnak, és azalatt nem lehetett osszebújni.
Vendég

Halihó!!!

De jó, hogy ide is visszatér az élet! Persze én is írhatnék ide is többet! Na majd most! :wink:

Márti, Szilvi! Tényleg nagyon egyszerre haladunk! Remélem ez a szép tavaszi /néha nyári :lol: / idő meghozza a termését!

Krisztinka Ti aztán nem lazsáltok! Én a pé utáni akciókat már nem is jelölöm, mert úgysem számítanak semmit!!! :wink:

Hát nagyon remélem, hogy bejön ez a holdállásos dolog, mert nekem a pé-m éppen a lányos holdállással egybeesett, és az akciókat is próbáltam akkorra időzíteni! Bár előbb kellene az a két csíkos teszt! :lol:

Annyira jó fejek ezek a gyerekek. A Bence részéről most "csak" annyi volt,hogy "a huginak majd azt mondjuk, hogy nem vettünk neki fésűt". Na hát ezt aztán végképp nem értettük, hogy miért mondja. Kérdeztem is, hogy milyen huginak /mert a fésű már nem is izgatott :lol: / erre ő: "aki anya pocijában van".
Lassan már minden hónapban belémbeszéli a hugit, csak a kisasszony úgy látszik szereti megvárakoztatni az embert! :lol:
Vendég

Ildi
Ezzel mi is így vagyunk. Ádi állandóan azzal jon, hogy kisbaba van az Anyu hasában.
Vendég

Hát Little mostmár nagyon kíváncsi vagyok, hogyan is alakul ez a hónap! Remélem jól???
Vendég

Ezekl a lurkók!!! Az enyém sajna még nem beszél ilyenekről! :?
Vendég

Little!

Ha a pé utáni akció nem számítana, akkor nem jött volna a baba a 25-26. napon a 31 napos ciklusból :wink:

Nagyon drukkolok mindenkinek!

Én jól vagyok, eltekintve attól, hogy Kinga most kezd hisztizni, de úgy igaziból. Reggel Vuk is megjött így már nyugodt vagyok, hogy a babával minden rendben. :-)

tjuca

Juca! De jóóóó! Reméljük hamar túl lesztek a hisztis korszakon!!!
Bocsi , de a VUk miatt nem sajnállak!!! :lol: :lol: :lol:

Pusszantás és ha lesz kép a pocaklakóról kérjük mi is!!!!
Vendég

Sziasztok csajok!

Egy kicsit eltűntem, de olvaslak titeket. :oops:

Carpdiem: mit tudnak a gyerekek, amit mi még nem? Mártiéknál is gólya szállt, ez zebrát jelent? Mikor lesz a teszt? Szorítani akarok+++++++

Ildi, márti: mikor lesz teszt drágáim???

Juca: örülök, hogy minden rendben van veletek.

Én nem nagyon alakulok, Tegnap óta ovu tesztelek, de még egy csíkos, pedig val, szín pár nap és peteérés. Holnap megyek a dokimhoz a hormon vizsgálat eredményért, meg remélem ultrahangor is csinál, hogy hogy áll a kis petém...

Segít valaki nekem a fertyn görbét csinálni?

Puszi mindenkinek!

Évi

KépKép
bnesz.eva

Sziasztok!
Örülök hogy beindultunk!
Little!
Emlékeztél a vonalzós dologra ritka egy béna csaj vagyok de figyelj csak!!!

Kép
betti1

Sziasztok!

Írjátok meg, hogy kinek mivel egészítsem ki a táblázatot!

Kép Kép
Vendég

Krisztinka, Szilvi, Ildi, Márti!
Mikor teszteltek? Írhatok valamit a táblába? Nagyon drukkolok mindenkinek! Jó lenne, ha hirtelen ilyen sokan lennénk a kismami táblában!

Juca!

Remélem, most ez a hányós időszak nem lesz olyan húzós, mint Kingával!
Vendég

Sziasztok csajok!

Mizujs leendő kismamik?

Betti, az én kiegészítéseim: ciklus hossz: 27 nap, ma remélhetőleg pé. uh, 10-én hormon vérvétel(21. napos)

Köszönöm!

Jól vagy?

Többike?

Carpe, Márti?

Puszika

KépKép
bnesz.eva

Jó reggelt!

Én ma csak gyorsan jövök, mert annyira fáj a derekam, hogy alig bírok ülni. Nem tudom mi lehet ez, de már az ágyból alig bírtam kikelni, még szerencse, hogy apa mától nem dolgozik, így Bence őt fogja fárasztani.

Betsy! Írd be tesztelésnek június 7-et. Ha már a ferty olyan édes volt és adott vipes napokat és még a tesztelés dátumát is bejelölte, hát legyen akkor!

Egyébként ez a görbém:
Kép

Megyek, mert most vízszintesen sokkal jobb lenni!
Vendég

Évi!
Beírtam. Köszi kérdésed, annyira nem vagyok jól, mert visszajött a hányinger, hányás, de talán lassan már elmúlik.

Ildi!
Olvastam, amit írtál a Jónásba. Ha jól nézem a hőgörbéket, Neked, Krisztinkának, és Szilvinek is pont lányos napon volt a pé :)
Vendég

Sziasztok!

Bettsy! Nekem írd be a a június 11-et, igaz az még csak a 34. nap, ami ellenkezi az 50. napos elvemmel, de most jónak tűnik a ciklusom. Jaj remélem nem szólat el magam.
Remélem mostmár lassan elmúlik a hányás, hszen már betöltötted a 12 hetet.

Betti! Klassz a vonalzó, csak mostmár a profilodba kellene bemásolni a kódot, amit a hozzászólásodba is bemásoltál, mert akkor többet nem kell bemásolni mindig megjelenik!
Azt úgy tudod megtenni, hogy felül van a segédletek és mellette van a kis lefelé nyíl gomb megnyomod és rákattintasz a Profil menüpontra, aztán azon belül megkeresed az ALáírás ( Ez a profil információn belül van) részt és oda bemásolod a kódot a végén pedig az Elküld gombra katt!

Éva! De jó, hogy jöttél! Még csak a 10 napon vagy, ne akarj pozitív tesztet. Én akkor csináltam most az Lh tesztet, amikor volt tojásfehérjém. Talán az előző oldalra fel is raktam róla képet. Szoktad figyelni a váladékokat? Hány napos viklusaid szoktak lenni? Hőmérőzöl?

Lányok! Nem tudjátok mi van Bartikaval, Jandival, Pkágival???

Szilvi! Hogy áll a hőd???

Márti! Hogy vagytok??

Dobok nektek egy görbét:

Kép

Puszi Mindenkinek!
Vendég

Krisztinka!
Ági a "Terhesség örömei" topikba ír, Bartika a "2006.tavaszi babák"-ba, Andival pedig napi szinten tartom a kapcsolatot mailben ;)
Vendég

Értem! És ide akkor már nem is jönnke?
Vendég

Sziasztok!

Betti! Szegénykém, ez a fránya hányinger. Elűzöm, jó? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kriszta! Már a 11. napon vagyok, és a 13. napon szokott peteérésem lenni. 27 naposak a ciklusaim. Hőmérőzök, és a váladékot is figyelem, de az még fehér és krémes, ragadós.

Segítenél nekem a fertyn görbét csinélni?

Köszi!

Puszi mindenkinek!

Évi

KépKép
bnesz.eva

Betti!

Szedek elevitet, heti 1 e-vitamint és maca kapszulát.

köszi

puszika

KépKép
bnesz.eva

Krisztinka!
Sajna azt nem tudom, hogy fognak e jönni. Andit majd megkérdezem, szerintem ő biztos :)

Nemrég értem haza az UH-ról, CRL=55,2mm BPD=20,5mm NT=2mm A csontok szépen végigkövethetők, az andexumok vetületében kóros elváltozás nem látható, tehát mindent rendben talált a doki. AFP-re június 25-én kell mennem. Most megint 1 nappal nagyobb a picikénk, mint a múltkori UH szerint. Tehát már csak 2 nap az eltérés a mensi szerinti hetek és az UH szerint.

Kép Kép
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?