Sziasztok!
Remekül érzem magam a hányingert leszámítva, de olyankor iszom egy gyömbérteát, vagy szénsavas vízet és mindjárt jobban leszek.
Ebben a hónapban is csupa ünnep lesz nálunk, de most nem fogom megtartani a név- és szülinapokat, majd mindenki külön lejön felköszönti a csemetéket.
A nagyim a kórházban sírva felhívott és megkérdezte, hogy haragszom-e rá, meg hogy olyan hirtelen jött ez a dolog, hogy elhamarkodottan beszélt, ne haragudjak. Így kibékültünk.
Anyu itt van és sokat segít, tulajdonképpen mindent megcsinál.
Csak szegény tesóm árválkodik otthon. Szóval minden jó.
Kérdés: Érdekel valakit a Suzuki WagonR autóm? Még nincs egy éves, eladó. Nekünk nem kell fizetni, csak a banki kamatokat kell átvállalni. Ha vkit érdekel, írjon, vagy hívjon.
Annyira sajnálom a kisautót, de három gyerekhez kicsi. 4 személyre van vizsgáztatva.
Verus! Nagyon megható volt a történetetek.
Ijedelem:
Én is félek egy kicsit, azért ez már a harmadik császárom lesz.
Judó! Nem is tudtam, hogy megszültél, csak most olvastam el. Minden jót kívánok nektek és gratulálok!
Cory! Hány hetes vagy? Mikorra leszel kiírva?
Hajni! Jól eltüntél megint! Hogy érzed magatokat? Vikinek elmondtad?
Pele! Köszi, hogy ilyen kitartóan tudósítottál rólunk!
Katica! Milyen jó, hogy jelentkeztél! Emailemet nem kaptad meg legutóbb?
Banett! Üdv közöttünk!
Ildi, Snoopy, Anikó! Írjátok meg légyszi, hogy mi a kiírásotok napja?
Erikám! A nagy igyekezetben nem is írtam, hogy itt is, még egyszer gratulálok és jó egészséget, sok tejet kívánok!
Áronnak és Lucának gyors gyógyulást!
Lillának, Tominak, Jancsinak és Csonginak boldog szülinapot kívánunk és nemkülönben az Ildikókat is isten éltesse.
Aki nincs a levlistán, írtam, hogy amíg bent feküdtem a kh-ban, dúla voltam. A szobatársamra éjjel 3-kor rájöttek rendszertelen 7-5-6-4 perces fájások. Sétálgatott a szobában, masszírozgattam, csináltuk a légzögyakorlatokat, mértük az idöt, stb. Aztán 4.15 felé bementünk a szülöszobába, felhívták a dokiját, én a férjét, de egyik sem ért be, mert 5.50-re két nyomásra kibújt a baba. Gyönyörû kisfiú!
A lány egy tündéri teremtés, a neve Mónika, nemsokára, ha minden igaz, csatlakozik hozzánk.
Lehet, hogy nekem tulajdonképpen ezért kellett a kórházba bemennem? Hogy ezt a gyönyörû élményt megéljem? Csodálatos volt!
Puszi, Evey