Új privát üzeneted érkezett!

Chesti!
Nagyon sajnálom,hogy ennyi rosszon kell keresztül mennetek!Jobbulást a férjednek és a lánykádnak,no meg a te lelkednek!Örülök,hogy hazajöttetek!
Share!
Nagyon jó,hogy itthon lehettek már.Nem fogja elfelejteni a papáját a kis lurkó!
Lukrécia!
Nagyon komoly az a dagadt gyerkőc a vonalzódon!Tök jó!
Vendég

Sziasztok LÁnyok!

Nem tűntem el, csak a múlt héten Sopronban voltunk egy kis kikapcsolódáson. Kicsit meleg volt, de jó volt kimozdulni a nagyvárosból. A gyerkőcök nagyon rendesen viselkedtek, nem volt semmi gond velük. Persze már nem bírok hosszú utakat megtenni velük, de rövidebb sétákra még alkalmas vagyok... :) Átruccantunk egy-egy nap Ausztriába is, úgyhogy már külföldön is voltak a babák... :)

Chesti!
Olvastam, hogy szegény Niki kórházban volt, örülök, hogy már nincs ott. Azért felháborító, hogy egyes anyukák ennyire felelőtlenek - ezek után elgondolkodik az ember, hogy el merjen e menni babaúszásra... A férjednek megy a drukk, hogy minél hamarabb felépüljön.

Naposoldal!
Aranyos a pocakod! Nagyon jól nézel ki! Szerintem az a pár kiló amiről írtál, az pocakodon van, és nem más helyen... :) Egyébként szerintem sem kell ebben az állapotban a kilókkal törődni. Én is maradtam amilyen voltam és csak a pocakom nőtt meg jól.
Brúnó tök jópofa kutya... :) A babának majd lesz kin lovagolni jövő ilyenkor!

Lukrécia!
Alakul a vonalzó... :) Hogy vagytok? REmélem minden rendbn veletek!

Bibar!
Ti hogy vagytok?

Brigi!
Úgy tűnik ez a kórházasdi dolog tényleg szokás kérdése. A szülővárosomban (Nyíregyháza) szintén befektetik az ikres kismamákat a 30. héttől kezdve.. :roll:

Zsókuci!
Remélem jól érzitek magatokat Gyulán. Aranyos vagy, hogy mindenkiről hozod a híreket! Olyan jó, hogy mindannyiunkkal törődsz!

Puszi Mindenkinek
Gica

Kép
gica1

Sziasztok!

Valaki kérdezte, hogy együtt lehettem e Nikivel.
Igen 3000 Ft/nap. Voltak nagyon aranyos nővérkék, meg kevésbé szipmpatikusak. Némelyik olyan durván bánt a gyerekkel, mondván úgy sem fáj neki..... kész voltam. Utánna minden egyes vizsgálaton, branül cserénél is vele voltam. Volt, hogy forgatták a tűt a kezében, mert hogy nem jött a vér...ahogy kiszedte ömlött.
Szóval jobb, hogy túl vagyunk rajta, a dokik viszont nagyon aranyosak voltak. Nem rohantak, nyugodtak voltak, bármit kérdezhettél.
A kajáztatással gondom volt, de nem csak nekem. Anyukáknak másik épültebe kellett menni, gyereket nem lehet vinni.
Nem kajáltam.
Egyik éjszaka betörő járt az osztályon...még jó hogy a szobatársam épp akkor etetett előtte. Megkérdezte ugyan már mit keres....
Nővérke elfeljtette bezárni az osztályt...

Most 2 hétig egy nitrofurantuinpur nevezetű gyógyszert kap reggel, és este, utánna meg sziruposan még pár hétig egy másikat.
Közben adom neki a normaflore nevezetű cuccot, a bélflóra miatt.
Kicsi keze, ahol a barnül le volt ragasztva, a ragasztó kikezdte a kezecskéjét, fel van hólyagosodva, betadinnal kezelem.

Na most megyek fürcsi aztán pihi.
Jóéjt mindenkinek, még nem tudtam nagyon visszaolvasni.

chesti

Sziasztok! Már jó régen nem jelentkeztem. Zsókuci, köszi az érdeklődést! Konferencián volt az egész család (anya, apa és babácska), utána meg nyaraltunk még egy hetet és így tegnap értünk haza. Képzeljétek el már érzem, hogy mozog a hasamban, ezért most az aktuális neve éppen Mocorgi lett. Először akkor éreztem mikor egy nagyon büdös sajtot ettem (már nincs hányás) és meg is állapítottuk, hogy nagy ínyenc lesz a mi kis Mocorgink és kétszer arra keltem, hogy simogatja a hasamat belülről, annyira aranyos volt :D. Kívülről még nem lehet érezni, hogy rúgna, de gondolom nemsokára az is eljön.

Chesti! Szomorúan olvastam, hogy min mentetek keresztül az elmúlt hetekben. A lényeg hogy most már otthon vagytok. Gyógyuljatok meg teljesen, aztán várjuk az újabb Niki sztárvideókat.

Még nem tudtam mindent végigolvasni, de majd bepótolom!

Bibar, most látom, hogy te is egy topikkal lejebb költöztél! Gratulálok! És persze mindenkinek , akinek az elmúlt két hétben sikerült.

Most akkor pénteken végül lesz találkozó?
gombahölgy

Tali!

Bocsi kicsit elmaradt a szervezés...
Felhívom holnap a helyet, ha a péntek ok nekik, akkor lefoglalom!
Remélem akik jelezték, hogy jó neki azokra számíthatunk,.

chesti

Sziasztok!

Hazajöttünk :D Tegnap helyett ma indultunk csak haza, mert nagyon jól éreztük magunkat. Megnéztük a gyulai várat, és persze 2x is voltunk a strandon. Nagyon jó idő volt ott is, bár többször volt nagy dörgés-villámlás, de csak egyszer volt nagy égi áldás belőle (de akkor jég is esett :shock: )
Az út odafelé nagyon hosszú volt, de hazafelé más úton jöttünk, így sokkal rövidebb volt. :D Szóval nagyon jóóó volt :D:D:D:D

Chestikém,
De jó újra olvasni Téged!!!! Örülök, hogy Zonak nem lett komoly baja, nagyon szerencsés, vigyáztak rá az Őrangyalai, az tuti!!!
Szegény kutyiddal mi történt???? :( :( Próbáltalak hívni még aznap, de nem vetted fel… Remélem azért viszonylag már jól vagytok!!!!
További gyógyulást a kis Lencsilánynak!!!!

Napcsi,
Ez a kép Brúnóról…:D:D:D Jól megvakargatnám a pociját :wink: Tündéri!!!

Lippa,
Jót mosolyogtam az Oszkáros-fagyigépes történeten :D:D:D:D:D

Share,
Téged is jó újra olvasni!!! :D Szerintem a történtek fényében inkább ne vidd Mátét úszni. Jobb az óvatosság.

Lukrécia, Bibar :D
Nagyon édi a vonalzótok!!! :D:D:D:D

Gica,
Örülök, hogy jól vagytok!

Gomba,
Örülök, hogy ti is jól vagytok, Morcogival :D:D

Tali:
Annyi változott, hogy nekem a péntek úgy néz ki egyáltalán nem jó… :( A közvetlen kollégám ugyanis kilép :evil: :evil: :evil: , így ÚJRA helyettes nélkül maradok :( :( :( Ráadásul a héten délutános vagyok, úgyhogy duplán nem tudok most menni sajna!!!!

Utólagosan minden gyerkőcnek Boldog Gyereknapot kívánok! :D

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Drága Chesti!
Sajna a péntek nekem sem jó...Nappalos vagyok! :cry: Örülök, h már otthon vagytok!!!!!

Mindenkinek jó egészséget!!!!!
Vendég

Chesti!
Ez a kórházas sztori kész rémálom lehetett!
Nekem bármikor jó a tali!
Gomba!
Nagyon klassz lehet érezni,amint mocorog benned a baba!Miért nincs vonalzód?Hány hétnél tartasz most?

Csajok!
Se a lábújjamat,se a micsodámat nem látom ha lenézek!Nyújtani kell a nyakam,mint egy gúnár ,hogy lássam!!!Hihetetlen! :lol: :oops: :lol: :oops:
Vendég

Sziasztok!

Egy kellemes hetet töltöttem el Mamánál, a kórház fáradalmait pihentük ki anyukámmal. Nagyon jól éreztük magunkat. Sokat sétáltunk a friss levegőn (nem értem, miért csak reggel és este vitt el anya :roll: ), nagyokat ettem, jókat aludtam.
Amikor elfáradtam, anyukám letett aludni a kiságyba, amiben még ő aludt kisbaba korában. Klassz fejvédőt készítettek nekem törölközőből, mert már olyan nagyfiú lettem, hogy a kezeim beakadnak a rácsokba, amikor forgolódok. Nagyon élveztem az alvást a hűs teraszon, csak azt nem értettem, hogy miért kellett letakarni egy függönnyel. Frászt kaptam, amikor felébredtem!
Kép Kép

Később anyukám betakart azzal a takaróval, amivel őt takarták be kisbaba korában. :wink: Kép

Amikor felébredtem, anyukám tisztába tett. Ezt nagyon szerettem, mert sokáig szellőztethettem a kukimat. :oops: Kép

Ezután kényelembe helyeztem magam... Kép Kép

...és olvasgattam a könyvemet, amit Mamától kaptam Gyereknapra.
Kép

Estefelé buborékokat fújtam.
Anyukám azt mondja, hogy a nyálcsorgásom a fogzás előjele, és mindig kis zsebkendőket rakosgat a nyakamba. Hmmm, nem tudom, én élvezem, hogy buborékolhatok, és utálom a zsebkendőket, igyekszem megszabadulni azoktól. :lol:
Kép

Anyukám nevében is sok puszit küldök mindenkinek!

Máté

Kép
share

Kedves Máté :lol:

Nagyon aranyos a történeted (képregényed :wink: ), és egyszerűen zabálni való helyes kissrác vagy! :D :D Az tuti, hogy a lányok oda lesznek érted :lol: :lol:

Puszi Neked és az Anyukádnak is!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!!!

Kissé eltűntünk de itt vagyunk ám!!

Ohh drága Chesti minden jót nektek, párodnak és kicsihercegnődnek gyógyulást, te pedig nyugodj meg ha megoldható! Szörnyen sajnálom, hogy ennyi megpróbáltatással kell szembenéznetek!!

Share édes a képregény, és várjuk a következőt is, pusszantsd meg helyettünk a kis Mátét!

Lányok pusssza nektek, élvezzétek a kellemes enyhe időt!!

Kép
tini75

Share!
Hát csodálatos ez a kis pöcsös!Ahogy alszik és a kis ökle a feje tetején!Nagyon édi!nem látszik rajta a beteges kórházas időszak!
Vendég

Sziasztok,

Újabb rossz hír Chestitől... :(:(:(:(:(

Leesett egy pezsgősüveg náluk, és ahogy visszapattant felvágta Niki baba orrocskáját, egészen a szemzugig :(:(:(:( Összekellett varrni, nem kevés öltéssel, és a dokik szerint maradandó nyoma marad :cry: :(

Próbáltam Chestit vígasztalni, hogy biztos meg tudják majd úgy plasztikázni, hogy ne legyen nyoma. Szegény nagyon kivan!!! :(

Most egy darabig biztos nem jön, azt mondta, hogy a tali szervezését vegyem át én, de nélküle úgy sem tali a tali, úgyhogy mondtam, hogy természetesen megvárjuk vele, és majd lesz, amikor lesz, most ez nem annyira fontos véleményem szerint.

Sajnálom, hogy megint nem jó hírekkel jöttem...:(

Kép

Kép
zsókuci

Chesti drága!Szörnyű ami Veletek történik mostanában,nagyon sok erőt,kitartást kívánok :!: Biztos vagyok benne én is,hogy meg lehet majd úgy plasztikázni később,hogy ne is látszódjon!Párodnak is jobbulást kívánok!

Zsókuci drága én is osztom a véleményed,hogy a talival várjuk meg Chestit!Örülök nagyon,hogy jól éreztétek Magatokat és szuper az a 90%-ék :wink: .Puszillak én is!

Máté baba tüneményes kisfickó vagy,és rengeteget nőttél ám :D :wink: .Csuda klassz Anyukád van,hogy ilyen jó helyekre visz el Téged,de megérdemlitek nagyon Mindketten.Millió puszi Neked és Anyukádnak is!

Bibar,Lukrécia örömmel látom a vonalzótokat :D .Nagyon szép mindkettő :wink: .Remélem jól vagytok!

Gomba gratulálok a kis ínyenc Mocorgihoz!Most már nemsokára kívűlről is fogjátok érezni :wink: .Hány hetes is vagy most?

Gica örülök,hogy jól vagytok :D !Vigyázz Magatokra,pihizz sokat :wink: !

Tinike ismét nagyon jók amiket küldtél,köszi :lol: !Remélem jól vagytok Pindurkával :wink: !

Benszi tök jó,hogy már nem látod a dolgokat :D .Nemsokára már a nyakad sem lesz elég hosszú :wink: .Kérünk szépen képet!

Mindenkinek szép napot,ebben a kellemes időben!
Lippa

lippa

Jaj, szegény Niki, reméljük, hamar rendbe jön!

Ma már szerintem is remek plasztikai sebészek vannak, biztosan meg tudják oldani, hogy ne maradjon látható nyoma.

Vigyázzatok Magatokra!

Puszi!

Judit

jucicuki

Chesti!
Szörnyen sajnálom Nikikét!A kicsiknek annyira rugalmas a bőrük,hátha!Jó krémek is vannak!
Gyógyulást neki!
Zsókuci!
Ha eddig is ilyen nehezen jött össze ez a tali,akkor ráéramíg Chesti nem tud jönni!
Lippa!
Rakok majd fel képeket!Ruhában tök kerek a hasam,mintha dinnye lenne!Pucéran meg,puklis és csak 3kg-ot híztam!Gondolom majd kitöltődikidővel!Napról-napra nő!
Vendég

Kép
Kép

Hát csajok ez az én kis puklis hasam!Már az elejétől kezdve ilyen gyomrom lett!Pedig előtte nem volt,csak az injekciók óta!De most már csak 3db szuri kell és vége!!!!
Majd csinálok kevésbé intim képet,olyan ruhásat is! :oops:

Akék folt a lábamon az nem a férjem volt hanem az ágy sarka, :lol: remélem elhiszitek :lol:
Vendég

Zsókuci!
Sajnálom, hogy Chestivel kapcsolatosan nem jó hírekkel érkeztél. Nagyon sajnálom a kis Niki babát. Szörnyű, ami mostanában velük történik. :cry:
A talival pedig szerintem is meg kell várni őket, ez egyértelmű!

Lippa!
Igyekszem vigyázni a lurkókra! Csak módjával van a jövés-menés! :) És képzeld egyre többet érzem őket. Néha már úgy kinyomják magukat, hogy a hasam egyik oldala teljesen kidudorodik... :)
Remélem a lányok jól vannak!

Benszi!
Aranyos a pocid! De számíthatsz rá, hogy hamarosan még nagyobb lesz. :) :) A kék folt? Hát nem tudom elhiggyem-e ezt az ágybeverős mesét... :D

Share!
Máté baba egyszerűen csodálatos! Annyira szép kis formás baba!

Gica

Kép
gica1

Gica!
Kék folt:Tudod az a fránya szado-mazo az oka mindennek :lol: :lol: :lol:
Vendég

Drága Chesti, és kicsi Niki baba!
Ez már tényleg sok, ami mostanában veletek történik :cry:
Szívből kivánom, hogy hamarosan csak egy rossz álom legyen ez az egész!!!!
Pici Niki sebe pedig majd szépen begyógyul, meglátjátok!

Zsókuci, örülök, hogy klassz volt a gyulai kiruccanás! :lol:
Minnél több ilyet kívánok a nyárra!
:wink:

Share!
Drága kicsi Máté babán bizony nem látszik a kórházasdi!
Semmi nem látszik rajta abból sem, hogy hogy megküzdöttetek a tejcsiért!
Nagyon szép kis baba :lol:

Benszi, az a poci bizony gömbölyödik már! :wink:
Annyira jó, nem?
Nekem is van egy jó kis kék foltom, csak én a kutyaház sarkának mentem neki :roll:

Gica, örülök, hogy újra hallok felőletek! :wink:

KépKép
naposoldal

Sziasztok!

Mindig olvaslak benneteket és a másik topikot is, de ott már olyan sok az új (legalábbis nekem) kismami, és leendő kismami, hogy biztos nagyon sokan nem is tudják, hogy én is írogattam oda régen, ezért is nem szoktam jelentkezni.

Bibar, Lukrécia, örömmel olvasom, hogy végre ti is ide tartoztok!!! :D

Anyukák, annyira jó, amikor képeket tesztek fel a törpikéitekről, egyszerűen csodálatos mindegyik!!!!

Lanett, nagy-nagy gratula a kislányodhoz! Képzeld, Tanczy rögtön hívott, amikor megszületett Réka baba, így még mielőtt olvastam volna a topikot, már tudtam, hogy mi a helyzet! Most már Tanczynál is közeleg az idő, alig várom!!!!

Zsókuci drága, örülök, hogy mostanában rólad is gyakrabban "hallani" itt a topikon. Szeretnélek megkérni, hogy ha hívod Chestit, a nevemben is vígasztalgasd egy kicsit, szegénynek annyi minden összejött, szüksége lehet minden bíztató szóra... :cry:

Puszi mindenkinek!
Mamm
mamm

Jajjjjj!Szegény Chesti!!!!Ez már több mint sok!!!A múltkorit még ki sem heverték.....Akkor nem nagyon tudtam hozzászólni, a döbbenettől.....
És persze minden kisbaba törénete aki beteg volt, vagy baj volt vele, teljesen megrázott, még ha nem is írtam, idő hiányában!!!!És Zsókuci! Nyugtasd meg Chestit, meg lehet szépne plasztikázni, nekünk az öcsémnél is lehetne plasztikát a baleset miatt, de ő nem akar......
Ma már olyan az orvostudomány, hogy minden megolkdható!!!
Kitartást, és nagyon sok erőt kívánok nekik!!!És sok sok gyógypuszit Nikinek!!!!!

Share!
Máté csodálatos!!!!!!

Mindenkinek nagyon jó egészséget kívánok!!!!!!!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Csak egy gyors bekukk, mert mindjárt jön az éjféli etetés. :lol: :lol:
Mindenkinek nagyon szépen köszönjük a gratulációkat, a szorítást a drukkokat! Hála Istennek szépen rendbejöttünk és ma délután hazaérkeztünk, pici kislányom nagyon jól viselte az utat hazafelé az itéletidőben. Mikor hazaértünk akkor kiváncsian nézegette a rokonokat, és most mély álomba merült.
Megpróbálok majd visszaolvasni igérem, de most csak gyorsan ezt szerettem volna tudatni Veletek.
Nagyon nagyon sok puszi mindenkinek!

Zsókuci drága Neked még külön is sok puszit küldünk!

Chesti!
Istenem! Szegény kicsi lány! Remélem nem marad heg. Az Aloenak van erre egy speckós kréme. Ha kell, szívesen utánaérdeklődök.

lanett

Zsókuci
mondd meg Chestinek légyszi hogy gondolok rájuk és kitartás neki,nagyon sajnálom hogy igy rájuk jár a rúd mostanában :cry: :cry: még szerencs hogy nem a kis szemébe ment az üveg :cry: :cry:

Benszi
aranyos a pocakod nagyon :lol: :lol: nekem is már megnött ám,az elsö vérvételnél már eléggé kerek volt,ez a sok hormon ugy látszik hamar megnöveszti :lol: :lol: :lol:

Mamm
aranyos vagy,remélem hamar jön a spontán babó nektek :lol: :lol:

bibar

Bibar!
Köszönöm!Én is a hormonokra tudok tippelni csak!
Te kapsz Agolutynt vagy progeszteront?Írtam püt!
Vendég

Lanett drága,

de jó, ez nagyon szuper!!!! Pont ma hívtalak volna, hogy mi a helyzet, de akkor megelőztél, hogy írtál :D:D:D:D:D:D
Örülök, hogy végre otthon lehettek! Puszillak drága!

Mamm,
jó rólad is hallani! Köszönöm, aranyos vagy!

Puszi, és szép napot mindenkinek!
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Nem tünök el, Zsókucira gondolok olyankor ha elkap a szomorúság.
Nikinek erős leszek.
Ő nevetgél amugy, és tegnap háromszor egymás után kimondta apa, apa, apa. Bár nem volt tudatos a férjem elsírta magát. :)
Arra gondolok csak egyfolytában, hogy nem a szeme. Azt nem lehet pótolni. Kis para az van bennem, nem merek kimozdulni itthonról.
Az eset a barátainknál történt. Niki fel volt kötve kenguruba, az asztalról pedig lekapott egy ajándék tasakot amiben benne volt az ominozus pezsgó. 2 pillanat alatt történt. Ahogy fogta erősen a tasak fülét, lerántotta, utánna nézett...szörnyű volt..Először azt hittem csak megijedt azért sír. Nem felejtem el, ahogy hallom mondják "ömlik a vér a szeméből"
Ömlött, nem tudtam honnan, iszonyat volt.
Heim Pálba mentünk azonnal, este 9-kor altatásban 10 öltéssel varrták. (azért ilyen későn mert a kocsiban megetettem hogy megnyugodjon, és a könny ne marja még jobban a sebet)
Jövőhéten szedik ki a varratokat.
Aki esetleg tud egy jó homeopátiás dokit azt megköszönném. Hátha tudnak rá valamit amitől szépen gyógyul neki.
Most megyek vár a mi kis tündérünk, gyógyul a kis család.

Puszi nektek.

chesti

Chestikém, rettenetesen sajnálom! Tényleg nagyon rátok jár a rúd mostanában. De... a férjed jól van, és Niki szeme világa is ép maradt. Az tényleg pótolhatatlan. Én kenőcsöt ne mtudok, meg kissé óckodom is tőlünk, némelyik nagyobb bajt csinál mint hasznot, mert kiszélesítheti a heget, szóval mielőtt bármelyiket használnád, írd meg, megkérdezem egy bőrgyógyász ismerősömet én is. És hát hátha meg lehet plasztikázni, ha nagyobb lesz, ez ügyben igérem körülnézek. Szerencse hogy ilyen kis korban történt, mert ami most hatalmas nagy sebnek tűnik, az felnőttkorban egész picike lesz, és ki tudja lehet ez lesz a szexepilje. Nekem is van egy hintabalesetem, sztem nektek fel sem tűnt. :)

Vigyázz magatokra, de azért éljetek tovább ,ne zárkózzatok be!

Sok-sok puszi
Lucia

Kép
lucia1

chesti!
Rémálom ez a sztori!Reméljük tényleg nem lesz semmi nagyon maradandó nyoma a kis arcán!Nem nyúlkál az arcához a varratok miatt vagy a kötéshez?
Én is meghatódtam,ahogy olvastam,hogy Niki mondta háromszor,hogy apa,apa,apa
Vendég

Chesti, nagyon sajnálom, ami Nikivel történt, de lényeg, hogy nagyobb baj nem esett. Hidd el, ezek után már csak jó történhet Veletek!
Krémről annyit, hogy nekem nemrég volt egy kisebb plasztikai műtétem és a sebész azt mondta, hogy nem szabad semmilyen krémmel kennem a helyét. Mástól meg azt hallottam, hogy a körömvirágkrém szépen gyógyítja a hegeket. Szóval ahány ember/doki, annyi javaslat. Ezért érdemes jobban utánaérdeklődni. De biztos szépen el fog múlni a helye!
süni76

Süni!
Én a körömvirágról azt hallottam,hogy nagyon jó,de sebes ,ami még vérezhet,olyan felületre nem kenhető,mert csak rosszat tesz!Meg kell várni a eagesedést!
Vendég

Sziaszotk!

Chesti,
szívből sajnálom, ami veletek törtent, kívánom, hogy minel hamarabb megnyugodjatok es Niki mielőbb gyógyuljon meg.
En azt tudom ajánlani, hogy kremek helyett tegyetek egy próbát bioptron lámpával. A fenye a szemre nem ártalmas, es szerintem tenyleg csodákra kees. Anyukámnak nehány evvel ezelőtt el kellett távolítani a fel állkapcsát es kívülről vágták. Ő ugye már nem fiatal, megis a lámpa hatására csak egy nagyon vekony csík maradt, elsőre sokan eszre sem veszik, pedig bizony eleg szörnyen nezett ki a harmincvalahány öltes helye. Es ezzel biztos, hogy semmilyen káros anyag nem jut be a kicsi szervezetebe.

Vigyázzatok magatokra, es sok puszit küldök a kicsi Lencsilánynak!

Ági

Kép
agnesm

Eszi :cry:
Nagyon sajnálom, remélem megkaptad az sms-emet!
De tényleg jobb, hogy nem a szemével történt valami!!!

Mary hír:
Tegnap hívtam fel, még mindig egyben!!!
De már nagyon elege van, nem tud feküdni rendesen, alig alszik.
Az egyik csajszi már befordult, a másik keresztben fekszik, mindenét nyomják!
De azért nagyon boldog, hogy már lassan betölti a 37. hetet.
Azért izgul, hogy a babók 2500 gr körül ill. felett szülessenek, mert akkor mehetnek haza és nem kell bent maradniuk, ugyanis másik kórházba kerülnének akkor.

Share
Csodaszép fiú a kis Máté!!! :D

manda

Chesti örülök,hogy jelentkeztél,meglátod Niki baba hege nagyon szépen be fog gyógyulni,hihetetlen hogy regenerálódnak a babák.Sok gyógypuszit küldök Nikikének!

Lanett örülök,hogy hazamentetek és jól vagytok :D !Minden időt használj ki a pihenésre,bár tudom az ember mindig talál valami tenni valót.

Benszi nagyon szépen gömbölyödik a pocakod :D !Nekem is van ám egy csomó lila foltom az ágy sarkától :wink: :lol: !

Gica köszi,jól vannak a csajok!Olyan jó érzés,amikor mocorognak egyszerre több helyen is.Most hogy fekszenek a Babócák?

Manda szuper,hogy Maryék még mindig egyben vannak,szorítok hogy ne kelljen bent maradniuk,ill.másik kórházba menniük.Egyébként nekem a Petra 2250 gr-al született és nem kellett inkubátorba sem tenni és 6 nap után mehettünk haza(mehettünk volna már hamarabb is,csak besárgultak :cry: ).

Mindenkinek puszi
Lippa

lippa

Drága Chesti!
Reméljük ez volt a magyar igazság ráadása!Mielöbb gyógyuljon meg ez a kis drága!Van egy pár fajta krém amit patikában lehet kapni ami hegesedésre való.Pl:Contratubex gél,Dermatix krém.De én Ágnesem véleményét osztom, a Bioptron lámpáról én is csak jót hallottam barátainktól!
gabicsibe

Lippa!
Köszönöm!
Éjjel szoktunk karambolozni az ágy sarkával!
Vendég

Sziasztok!

Chesti
Nagyon sajnálom, hogy megint rossz dolog történt veletek. Remélem Niki arcocskája szépen rendbejön. Bármivel próbálkoztok, előtte kérjétek ki szakemberek tanácsát. Minden oldalról. Szerintem a babák bőre sokat tud javulni, megújulni. Vigyázzatok magatokra és a kicsi lányra.

Lanett

Örülök, hogy már otthonról jelentkezel. Amint időd engedi, és nem leszel fáradt, jelentkezz majd, hogy vagytok. És kérünk képet is lánykátokról.

puszi mindenkinek

Agnese

Kép

Kép
agnese

Sziasztok!

Tegnap a dokink az aloe first-öt, és körömvirágot ajánlotta. Agnese mindenképpen kikérem a doki véleményét.
Azt mondta készüljünk fel lelkileg mikor leveszik a kötést, akkor csúnya lesz. :cry: :cry: Viszont az évek alatt halványodni fog, a nap is segíteni fog, és mire a fiuk képbe jönnek szinte már nem is lesz nyoma valószínű.
Nézem azt a gyönyörű kis arcocskáját, sokszor sírhatnékom van, hogy és miért történt ez, ezzel a kis ártatlansággal. :cry:
Persze nevetgélek vele, imádom még jobban, mint valaha, de ha anyósom átveszi tőlem elvonulok, és magamba roskadok. :cry:
Aztán megrázom magam, mert nem a szeme, itt van velem, és mindig az a kis gyönyörűség marad nekünk.

Ennyit rólunk.

Mindenkinek köszönöm a vigasztaló szavakat, és hozzászólásokat, sokat segítenek.

Lanett Én is szeretnék gratulálni a kislányotokhoz, Zsókuci tájékoztatott a kórházban. Várjuk a képeket, és szüléstöridet. :)

Share drága bármi telefonon vigasztaltuk egymást, örülök, hogy Ti is otthon vagytok a kis Mátéval. Puszi neked drága. :)
Máté hatalmasat nőtt, és sokat változott, nagyon jóképű :)

Lukrécia, Bibar de jó látni, hogy lejebb költöztetek egy topiccal. :lol: Tessék itt is olyan sokat "pofázni", mint ott anno.
Boldog boldog pocakosodás nektek. :)

Benszi micsoda kis puklid van már. :) Nekem ilyenkor még semmi nem látszódott. :)
Egyszer láttam egy olyan montázst, hogy egy kismami mindig ugyanazon a helyen, ugyanabban a pozicióban fotoztatta hétről-hétre a pociját. Nagyon látványos volt. :)

Zsókuci nekked hatalmas, és még nagyobb ölelést! Imádlak csajszi,köszönök mindent neked :lol:

Manda drága, neked is köszönöm a telefonokat, jól estek. Meglátod hipp-hopp itt lesz a fránya 3. nap. :)

Agnesm köszi a lámpa tippet, tesóméknál van is egy kölcsönben. Megkérdem majd dokit mikortól ajánlja.

Süni, kedden veszik ki a varratokat, akkor megkérdem majd azt a dokit is, ő ajánl e valami krémet. Hát igen legyen okos az ember. Mindenki tök ellentétes dolgokat mond. Félek, nem akarom jobban rontani a helyzetet, mint amilyen.

Lucia drága nagyon aranyos vagy. Ismerősödet megkérdeznéd ő egyáltalán ajánlana e valamit? Bioptron lámpához mit szól?
Próbálok nem bezárkózni, de most már 1 hét alatt annyi minden történt... :cry:

Mot apu köszönöm a telefont, de jó lenne ha ide is irkálnál, még ha időhiányban is szenvedsz. Csak pár sor, mi van a kis hercegnővel. Puszi neked.

Most mennem kell, bocsánat akinek nem írtam, Mamm, Gica, Kriszti, Napcsi, nektek is köszönöm a hozzászólásokat.

chesti

Chesti!

Jó hallani rólatok, remélem, hamar és nyom nélkül gyógyultok :!:
Szorítok nagyon!

Lányok!

Holnap kell mennem a kórházba a következő kötelező UH-ra, és totál be vagyok szarva, mert a múltkor is ott kaptuk a rossz hírt :cry:
És hogy múlt héten Dorkát picinek mérte, hát van bennem para.
Olyan jó lenne már túl lenni a 15-ei kardiológián is, hogy tudjuk, hogy van-e baj...most meg, hogy nem is nő rendesen :?

Millió puszi Mindenkinek, vigyázzatok Magatokra nagyon!

Judit

jucicuki

Juci!
Mennyivel volt kisebb Dorka?Nem az a "normális",ha egyik baba kisebb,mint a másik?Én hiszen,hogy minden rendben lesz veletek!
Chesti!
Köszönöm a gratulát!
Valószínű neked azért nem látszott ilyenkor a pukli,mert csak Niki volt ott.Nálam ez az adat megduplázódott!
Ja és olyan körömvirágkrémet használj,ami nagyon citromsárga,mert abban van sok körömvirág!A DM-nek a Balea terméke nagyon jó a patikus szerint!
Vendég

Jó reggelt Csajok!

:)

Egy kis helyzetjelentés: Tündérkénk úgy döntött, hogy nem hízik egy hétig (sőt 50 g fogyott), bár lehet, hogy el kéne már dobni a mérleget! Szóval jött egy kis para, de a dokinénk leápolt minket is, hogy nyugi, ő az apukájára fog hasonlítani, vékony kis leányzó lesz!! A lényeg, hogy amíg vidám és mosolyog, addig ne idegeskedjük!!! Tegnap már egy kicsit visszatért az étvágya!! 80-120 között evett!!! Meg kell kínálnunk tápszerrel nappal, de nem kell neki, el van ennyivel!! Viszont izeg-mozog, folyamatosan hasra fordul és úgy élvezkedik!! Imádom!!! Már megnyugodtunk és nem stresszelünk hülye grammokon, éhenhalni úgyse tud!!! :)

Kedvesem túl van a mellgyulladáson, az elején sikerült elcsípni, 5 nap antibiotikum - lehet, hogy ez is megzavarta a tejci ízét!!! :)

Mindenkinek millió puszi!!!

:)
mot

Benszi!

Három cm-vel mért kevesebbet a doki, mondjuk Lili teljesen kinyújtózva feküdt, Dorka pedig gombócban, nem tudom, az számít-e a mérésnél...
Ebben reménykedem!

Judit

jucicuki

Juci!
A gombóc póz szerintem nagyon is számít.Ne aggódj!Biztos,hogy félremért valamit a doki!Csak saccolni tudott Dorkára!
Mot!
Az idó is olyan,hogy nincs kedve semmihez az embernek és lehet tényleg az antibiotikumos kezelés nem tett jót a tejcsi ízének!minden rendben lesz a babóval!
Vendég

Benszi!

Köszi :lol: :lol: :lol:

Pusszantás!

Judit

jucicuki

Lányok!

Feltettem a mai pocak képeket :wink:

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Chesti,
Nagyon sajnálom ami veletek történt,de mostmár minden rendben lesz!A bioptron lámpárol én is sok jot hallottam!

Lanett,
Örülök hogy otthon vagytok és minden rendben van veletek!! :lol:
Majd ha tudsz kérünk képet!! :lol:
Sok sok tejcsit kivánok neked!!

Share,
Máté egyszerüen zabálni valo!! :lol:
Nagyon édes!

Benszi,
Szépen gömbölyödik már a pocakod! :lol:

Jucicuki,
Csak pozitivan szoritok neked holnapra nagyon! :wink:
Biztos minden rendben lesz!!! :D

Lányos anyukák,
Mikor szoktak fülbevalot tenni a pici fülébe?
:oops:

Puszi mindenkinek

Kép
bibike27

Bibike!
Köszönöm!
Juci!
Nagyot nőtt a pocakod az előző képekhez képest!Hány hét telt el azóta?És szép kerek!
Vendég

Sziasztok lányok!

Most egy kicsit elűntem,mert pár napig megint a wc-csésze volt a legjobb barátom! :shock:

Chesti!

Döbbenet ez az egész,hihetetlen!Szegény csöppség most mennyi megpróbáltatáson kell keresztül mennie.Kitartás és sok puszi nektek! :cry:

Gomba

De jó hogy már mocorog a kis drága!Nekünk is vannak jó neveink,eddig úszóbajnok volt,a mai UH után törökbasának hívja a párom.Olyan jóóóó......

Benszi

hát szép....mi lesz belőled a végére????? :lol: Gratulálok a termetes pocóhoz!

Share

Tündér a kisfiad!

Lanett

Olyan furi,hogy hipp-hopp anyuka lettél!Szép napokat nektek! :D

Mamm

köszi az üdvözlést,hát igen,nagy boldogság átkerülni ide....

Lippa,Benszi

Köszi a vonalzóm nevében a dícséretet,totál odavagyok tőle,csak vmi nem stimmel,sokszor eltűnik meg fura dolgokat csinál..... :roll: De felülkerekedek ezen az őrületes problémán.....

Sok puszi mindenkinek,külön a kis Lencsilánynak....

Kép
lukrécia

Lukrécia!
Én is félek majd a nagyságomtól!Annyira komolyan néz ki a dagi gyerekes vonalzód,még mindig nagyon bejön!Sajnálom,hogy rókáék látogatnak,de reméljük hamarosan elmennek már!
Vendég

Benszi
:lol:

És képzeld amikor majd kiderül a baba neme,megváltoztathatom a rucimat kékre vagy rózsaszínre és a bébi is kaphat masnit.Hát nem fantasztikus....??? :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
lukrécia

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?