Sziasztok!
Tegnap a dokink az aloe first-öt, és körömvirágot ajánlotta. Agnese mindenképpen kikérem a doki véleményét.
Azt mondta készüljünk fel lelkileg mikor leveszik a kötést, akkor csúnya lesz.
Viszont az évek alatt halványodni fog, a nap is segíteni fog, és mire a fiuk képbe jönnek szinte már nem is lesz nyoma valószínű.
Nézem azt a gyönyörű kis arcocskáját, sokszor sírhatnékom van, hogy és miért történt ez, ezzel a kis ártatlansággal.
Persze nevetgélek vele, imádom még jobban, mint valaha, de ha anyósom átveszi tőlem elvonulok, és magamba roskadok.
Aztán megrázom magam, mert nem a szeme, itt van velem, és mindig az a kis gyönyörűség marad nekünk.
Ennyit rólunk.
Mindenkinek köszönöm a vigasztaló szavakat, és hozzászólásokat, sokat segítenek.
Lanett Én is szeretnék gratulálni a kislányotokhoz, Zsókuci tájékoztatott a kórházban. Várjuk a képeket, és szüléstöridet.
Share drága bármi telefonon vigasztaltuk egymást, örülök, hogy Ti is otthon vagytok a kis Mátéval. Puszi neked drága.
Máté hatalmasat nőtt, és sokat változott, nagyon jóképű
Lukrécia,
Bibar de jó látni, hogy lejebb költöztetek egy topiccal.
Tessék itt is olyan sokat "pofázni", mint ott anno.
Boldog boldog pocakosodás nektek.
Benszi micsoda kis puklid van már.
Nekem ilyenkor még semmi nem látszódott.
Egyszer láttam egy olyan montázst, hogy egy kismami mindig ugyanazon a helyen, ugyanabban a pozicióban fotoztatta hétről-hétre a pociját. Nagyon látványos volt.
Zsókuci nekked hatalmas, és még nagyobb ölelést! Imádlak csajszi,köszönök mindent neked
Manda drága, neked is köszönöm a telefonokat, jól estek. Meglátod hipp-hopp itt lesz a fránya 3. nap.
Agnesm köszi a lámpa tippet, tesóméknál van is egy kölcsönben. Megkérdem majd dokit mikortól ajánlja.
Süni, kedden veszik ki a varratokat, akkor megkérdem majd azt a dokit is, ő ajánl e valami krémet. Hát igen legyen okos az ember. Mindenki tök ellentétes dolgokat mond. Félek, nem akarom jobban rontani a helyzetet, mint amilyen.
Lucia drága nagyon aranyos vagy. Ismerősödet megkérdeznéd ő egyáltalán ajánlana e valamit? Bioptron lámpához mit szól?
Próbálok nem bezárkózni, de most már 1 hét alatt annyi minden történt...
Mot apu köszönöm a telefont, de jó lenne ha ide is irkálnál, még ha időhiányban is szenvedsz. Csak pár sor, mi van a kis hercegnővel. Puszi neked.
Most mennem kell, bocsánat akinek nem írtam,
Mamm, Gica, Kriszti, Napcsi, nektek is köszönöm a hozzászólásokat.