Új privát üzeneted érkezett!

nyhk

Ja és tubus, azért kell nekünk is mert rosszul, a dobhártya mögött folyadék van, és valószínű atól hall roszul, atubus ezt megszünteti, iigy a nagyott hallásnak is meg kellene szünnie. Kriszti neki kell tubus 8 éves volt most januárba.
borsika33

nyhk

rosszul hall
borsika33

Borsika-ez borzasztó,h.semmi sem lehet zökkenőmentes,ugye?De reméljük,hamar túllesztek rajta és minden a legnagyob rendben lesz.

Csajok!Nem tudjátok véletlenül holvan itt Kecskeméten Bió üzlet,persze jó lenne,ha itt a szécsényi városba mondanátok egyet,mert azt meg is találnám,de a főtéren már nehezebben... :lol:Azért érdekel,mert a picinek szeretnék venni mandula,meg levendula olajat,h.minden fürdés elött megmaszirozhassam vele.És máshonnan nem merek venni,mert azok nem természetes kivonatból vannak.

Erszényes-hol vagy?Nem irtál!Megnéztétek végül a babakocsit?!Holnap megint megyek NST-re 12 után.Utána meg beugrok a főtérre megvenni azt a sterilizálós vizet,mert félek,már nem lesz,vagy mire nekem kellene,te már nem leszel itthon.Ugyhogy a biztonság kedvéért én holnap megveszem.

Hajni-szerencsésen hazaértetek?Látod a kisfiam megvárt.:lol: :wink: Mesélj,hogy telt?

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timci,
a Március 15. u. 1/E alatt van. Apu felesége üzemelteti :D

Borsika,
pü-ben írd meg a lányaid születési dátumát, meg az e-mail címed, és akkor csinálok neked vonalzót. E-mailben elmegy neked a kód, azt már csak itt a profilodban be kell másolni az aláírás helyére.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Aranyosak vagytok lányok.
Orsinak mandula gyulladása van. Hülyén hangzik, de örülök. Nem hugyúti. Már parázok, ha láz van, de más tünet nincs. Pedig tudom, hogy sok oka lehet. De mostanában annyian vannak ebben a hugyúti fertőzésben. Olyan alattomos betegség :cry:

Lina, igen, nekem is az jutott eszembe, de szerencsére nem kell. Öröm a bajban, hogy jó helyen, jó kezekben volt Lili.

Timcike, Erszényesék még lehet, hogy nem értek haza Egerből. Bio üzlet Alföldiben lent, Katona könyvtár mögött, Kápolna utcán. Hirtelen ennyi jut eszembe.

Vicces volt, hogy szombaton összefutottunk Erszényesékkel Egerben. :D Itthon nem találkoztunk még csak úgy véletlenül.
Lillafüreden meg a volt főnökömbe botlottam. :)

Borsika, szép nagylányod van! Tubus nagyon rosszul hangzik. Szegény Krisztire rájár a rúd. :(

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Timci: hazaértünk, jó volt a 7vége nagyon, a babakocsit még nem néztük meg de szerdán megyek és akkor tuti venni fogok nem húzhatom tovább az időt. :wink:
Szerintem holnap fog megszületni! Pont azon gondolkodtam milyen jó lenne mert te is én is 20-án születtünk, nekem Jana meg 28-án így ha holnap születne akkor ők meg 28-asok lennének... :lol: :lol: :lol:

Borsika: Boldog Szülinapot lányodnak! Nagyon guszta az a torta! :wink: :lol:

Pille: gyógulást Orsinak!! Lehet h azért volt nyügi?? Mit mondtak az ügyeleten? Olyan jót nevettem h Egerben pont talizunk itt Kecskeméten meg sose futunk össze. Nagyon szépek a csajok, Orsi olyan nagylány lett...:)

Lina: örülök, hogy jól sikerült a bentlét a kórházban, mielőbbi gyógyulást Lilinek, reméljük nem lesz több poz. pisi.

Lili: szerdán gondolok rád!! :)

Dóra: nagyon szép Tejo-ról a kép, szerintem is olyan kis fiús... :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hajny: Na milyen volt a 7vége? hazaértetek?
Csütörtökön várunk titeket!:wink: :lol:

thymi: hogy vagytok? Holnap egy randi?? :lol:

Nálunk a fiúk épp alszanak. Jana nagyon nyűgös mostanában néha olyan nehéz eldönteni, hogy a foga miatt (mert nagyon jönnek neki!!!) vagy csak az akaratosság miatt. :roll: Mostanában nagyon önállósodik és akaratosabb is úgyhogy nem unatkozunk... :lol: :lol:

Én meg délelőtt nagyon rosszul voltam, hányinger, hányás, gyomorrontásom van sajna, de már legalább nem fáj, levest is tudtam enni. ... :roll:

KépKép
erszényes

Pille: szinte egyszerre írtunk.... :lol: Örülök, hogy nem a hugyúti, tényleg olyan sokszor fordul elő sajnos...:(
Gyógyulást kívánunk Orsinak! Láza lement amúgy?? Gondolom akkor az étvágyán is látszik, biztos fája torka szegénynek... :(

KépKép
erszényes

Timci: elírtam.... :oops: , ma kell születnia a 28-hoz.... :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Erszényes, igen az volt a gond Orsival. Igazából nem akartunk aznap bemenni Egerbe, csak a hőmérőt itthon hagytam és azt vettünk. Inkább azt írom, hogy most nincs láza. Étvágyát nem tudom mire fogni, a foga is jön ezerrel, teljesen véraláfutásos ahol áttör.
Egyébként detto, mint Jana. Nyűgös, akaratos, raplis. Persze egy tündér egyébként. :D
Remélem gyorsan átfut rajtad ez a nyavaja.

pillle

erszényes-már a 28-ról is lemaradtunk! :lol: Ő egyedi dátummal akar világrajönni :lol: ...Figyelj csak.Ha szerdán még nem szülök,akkor randizunk egyet?Nem is meséltél a kiruccanásotokról... :(

Csajok-köszönöm az útbaogazitást.Holnap ugyis mennem kell az Alföldi mellé megvenni a sterilizáló löttyöt,ugyhogy akkor bemegyek az Alföldibe,megnézem hátha megtalálom a bió üzletet,és benne azt amire szükségem van.Ma elsétáltunk a párommal a Márc15-ön végig,de az 1-est nem találtuk,se a bió üzletet sajna.Nem baj,hátha lesz az Alföldibe,amit keresek. :roll:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timci,
az 5-ös út felöli oldalon van az 1-es, egy négy emeletes cseréptetős ház, utána már csak az autókereskedés van. Életvíz van kiírva az egyik garázsra. Húsbolt és állateledelbolt között.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Pillle!

Gyors javulást kívánok Nektek!:-)

Nyhk!

Ez nagyon szuper,hogy ilyen jól viselte Ádám!Láttok rajta már változást?Remélem Barbi javulni fog!:-)

Borsika!

Nekem is Nyhk segített a vonalzókban:-)

Erszényes!

Jobbulást kívánok Neked!:-)

Dóra!

Nagyon édi kép a Tejóról!:-)

Linácska!

Hogy vagytok?Lili?

Balim!

Ti hogy vagytok?Olyan ritkán vagy mostanában.

Roz!

Te is nagyon ritkán vagy!Nincs semmi baj ugye?
Vendég

Sziasztok !

Timc, az éjjeli vihar sem? :wink: Jól van,nem idegesítelek, tudom,h mennyire bosszantó tud lenni,h mindenki kérdezi:Egyben vagy még?...Miért veszel sterilizáló löttyöt?

Lili, egy gyerekkori barátnőm eskvőjén voltunk szombaton, hű nagyon jó volt látni, olyan vidám volt az egész! Zsófi tündéri lehetett a majdnem meztelen táncával :wink: !
Holnap szorítunk!Mikorra ígértek eredményt?

Pille, remélem már gyógyul Orsiborsi! Flóra nagylány hogy van? Mikor van a nyári szünet az oviban?Mentek nyaralni?

Balim, remélem,h Eszter nem lett beteg!

Kép
seriff

Erszényes jobban vagy?

Dora, tök jó a tejó kép, és tényleg mintha kisfiú lenne! :wink:

Lina,ma van az utolsó szuri? De jó,utána jöhettek végre haza!

Kép
seriff

sziasztok :)

Pille
Orsi jobban van ? Micsoda véletlenek vannak :D

Erszényes
Te jobban vagy?

Timcike
Én azt hittem, hogy már friss baba fotókat fogok itt látni :lol: :wink:

seriff
Hannácskának hogy tetszett a lagzi ? Vagy Ő nem volt veletek ?

Borsika
Szegény Kislányod :( reméljük a tubus tényleg használni fog. Apukámnak is nem nemrégen rakták be és sokkal jobb volt neki bár sajnos elég hamar kiesett magától és most megint sokat fáj a füle ...

donoé
Nem sok időm van mostanában ... most is kicsit úszik a héáz rengeteg mosni valót hoztam haza na meg ugy Tibor itthon volt egyedül, azt hiszem ezt nem kell részletezni :roll:

nyhk
itthon vagytok már anyukádéktól ? Tudtál pihenni kicsit Te is?

Lina
Lili jól van ? Jöhettek haza?

nana
????

Hajny
nektek hogy sikerült a kirándulás??

Lili
Elküldenéd nekem a kerti játszótér készítő tel.számát ? Egy ismerősömnek kellene .

cukker
???

Nekünk a kirándulás jól sikerült sétáltunk nagyokat, voltunk az Attila forrásnál, Bogácson strandolni ( szakadó esőben :lol: :? ) Kácson, esténkét kártyáztunk a sógorommal meg jó nagyokat sétáltunk haza felé beugrottunk a Zsóri fürdőben, hááááát azt hiszem nem leszek ott sűrű vendég, nekem egyáltalán nem tetszik egy nagy medence nem működik pont az a amedence ami az élményrészét nyujtaná (és a jegy ára igy is ugyan annyi 1200 ft ) a gyerekmedence vize hideg és csak 3 éves kortól lehet belemenni vagy még az is kevés, mert veszélyes az egész a csúszda is rosszul van megoldva és még mély is a víz a külömböző extrák nem működtek mert a fürdőmester szerint leveri a villanyórát :shock: egyszóval érdekes volta hely...nem is voltunk ott sokáig. Ákoskám mindnehol a lábmosó vízig jutott :roll: :oops: :? félt a viztől hiába fogtam vagy tettem úszógumiba, anyukám meg egy hatalmassat esett a strandon mert annyira csúszott a lerakott kő Ők el is jöttek kiderült hogy két bordája elrepdedt a könyökét össze varták meg egy kis darab porc le vált a könyökéből :(

Kép

Kép

Kép
roz23

Don,
aranyos vagy, hogy hiányolsz, kicsit zsúfolt volt a hétvége, de most már vagyok...

Ser,
hát azt hiszem megyünk orvoshoz, mert váladékozik a szeme és köhög is, bár láz nincs, de jobb, ha megnézi. Milán javul. Ha nem lesz E. beteg, akkor megyünk felétek a héten, megnézzük azt a klassz hintát. :wink:

Lina,
ezt a bacit még nem hallottam. Minket valami Protheusszal riogattak (azt állítólag nagyon nehéz kiírtani - na akkor készültem ki teljesen a kórházban :(, aztán kiderült, hogy mégsem az...). Kitartás, már jöhettek haza. Gondolom kiírnak majd Lilinek vizsgálatokat későbbre.

Geli,
Eszternek havonta van pisivizsgálat, uh-ra csak szeptemberben kell mennünk.
balim

seriff- igen még egyben.Ez a gyerek tud valamit,amit mi nem. :lol: Fogalmam sincs miért nem akar már kibujni.De nagyon itt lenne már az ideje.Lehet elhúzza juniusig? :roll: Ne már. Egy vihar se befojásolja,és a front sem,se a telihold...Én nem értem...Valami különleges gyerek lesz.És minnél jobban húzza az időt annál kiváncsibbak leszünk rá,és annál jobban várjuk. :lol: 8) Tudja ő,mit miért csinál. :lol: Anyja fia... :lol: 8) A sterilizáló lötty az kell a cumiknak,meg a mellszivónak.

linacska-ha az Alföldibe nem találok,akkor hazafele benézek oda,köszike. :wink:

erszénykém-meggyógyultál?

Hajni-ujra itthon?

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Balim, remélem idejében elkapjátok Eszter betegségét. Talán nem esik bele jobban.
Milyen volt a hétvégi névnapozás?
Egy hét vitorlázás "gyerekmentesen". Nagyon jól hangzik! :)

Dóri, jó a kép kistesóról. Gondolom egyre határozottabban érzed a mocorgást.

Roz, ti aztán fürdőről fürdőre jártatok. Szegény anyukád :(
Szekrényről a képet nem felejtettem ám el. Ha láttad Beáék szekrényét, nem teszem fel. Ugyan olyan, mint az övék.

Nyhk, jó, hogy Ádám könnyedén vette a tubus beültetést. Petrus hogy van?

Seriff, nyári szünet majd 07.02-től lesz. Flóra jól van, bár egy kicsit folyik az orra, meg rekedt egy kicsit. Lehet, hogy betett neki a mindennapi jégkrém adag. Nyaralásról még nem tudok semmit. Talán Balaton...

Lili, gondolok rád holnap!

Nekünk is tök jól telt ez a pár nap, attól függetlenül, hogy Orsi belázasodott.
Nagyon klassz volt a szállásunk. Egyszerű, de nagyon családias. Voltunk Szilvásváradon, Lillafüreden, Felsőtárkányban. Hegyet másztunk, sétáltunk. Szalajka-völgyét végig gyalogoltuk oda-vissza. Csodálkoztam is Flórán, hogy a 8-9 km-es távot ilyen ügyesen megtette.

Kép
Szalajka-völgyben, patakmederben :)

Kép
Ez a kép tárult a szemünk elé, amikor felmentünk a hegyre, mely a szállásunk felett magasodott.

pillle

roz-nem úgy néz ki,h.hamarosan láthattok képeket rólla :roll: ,de én minden tőllem telhetőt megteszek,beszélek vele meg minden,de látod,nem hallgat rám. :lol:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Pille, gyönyösrű! Mindig elámulok, olyan csodaszép helyek vannak Mo-n is!

Roz, mi csak az esküvőn voltunk Hannástól, persze,h odament az ifjú párhoz még a legelején a fotózásnál :oops: :lol: ....
A zsóri fürdő így azért elég gáz, én kicsi koromban voltam ott, jó emlékeim vannak, persze már nagyobb voltam,mint 3 , épp akkor tanultam meg úszni,na ott aztán lehetett bemutatóznia körmedencében :D . Azért örülök,h ki tudtatok kapcsolódni! Anyukád :cry:

Balim, várunk!

Timci, sztem a forró víz is pont elég. Mármint a sterilizáláshoz, én nem használtam semmi ilyen extra cuccot-csak felforraltuk a vizet, vagy a mellszívó alkatrésszel együtt, vagy később csak vízforralóval öntöttem rá,és abban állt néhány percig(igaz cumink sem volt)

Kép
seriff

seriff-Ismerem a sterilizálásnak azt a részét.Sok időt vesz igénybe,meg olyan gammat lesz tőlle egy idő után a szilikonos cumi.Nem tudom...Ezzel meg megvan pár másodperc alatt minden.Tudod az idő ilyenkor sokat számit. :wink:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Seriff, tényleg az! De pár évig várok egy újabb ilyen kiruccanással. Flóra már Nagykőrösön azt kérdezte, mikor érünk már oda, milyen messze vagyunk még. Orsit meg oda-vissza fogtam a kezemben az utazás alatt. Nekik még a játszóterezős, pancsolós nyaralás való. Én viszont az aktív pihenést szeretem. Menni, látni, minél többmindent. De azt majd férjjel kettesben :D

pillle

pille-gyönyörű helyen voltataok.Irigykedek. :oops:

Én most fölteszek nektek egy pár Erdélyben a kedvenc hejeimen készült képeket.A tavajiakból. :wink:

Kép
Most aztán lesz itt mit nézni :lol: Bocsi előre is,akit nem érdekel...
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Pille, Flóra :lol: :lol: , csak mint a Shrekben :wink: !Sztem pár hónap és Orsi jobban bírja majd az autózást :) !

Timci, gyönyörű képek! Gyönyörű hely! Mindig betervezzük Erdélyt is, csak.....na de majd egyszer! Különben semmi közöm hozzá, de miért akarsz egyáltalán cumit?

Kép
seriff

pille
igazán egyik starndon sem voltunk 3-4 óránál többet, nekünk felnőtteknek ez is elég volt hogy rohangáljunk utánnuk. Klasszak a képek :) Mi nem csináltunk most fotókat .. Nálunk az utazzással nem volt gond csak amikro sétálni kellett, Áki a forráshoz is felcipeltet a fenekét, és utánna még egy kilátóhoz is, hegynek felfelé izgi volt :D be is van csipődve a hátam :D Igen láttam Beáék szekrényét :)
Már kitaláltuk a sógorommal hogy megyünk mégegyszer és viszünk bicajokat is és megyünk túrázni, annyi felé mehettünk volna még, de a gyerköcök a labdázásnál és a fűben hempergőzésnél leragadtak :D Én meg hoztam formám a térképpel és sikerül ugy 40 km kerülnünk :oops: :lol: egy helyen elnéztem a lefordulót :lol: :? :oops:
egerbe is akartunk átmenni de arra már nem volt idő ...

timcike
nagyon klasszak a fotók :)

don
most jutottam a másik oldalra és beleolvastam Barbi apja :x :twisted: .... nem is modok rá inkább semmit ...

Kép

Kép

Kép
roz23

Örülök,hogy ti is jól éreztétek magatokat-Kács,Bogács......irigyellek....csupa-csupa szuper élményem van Sziasztok!!!!! :D

Előkerültem én is :D !

Lari rendbejött az indulásra(igaz a nyügösség megvan sajnos-na de fogjuk a fogára 8) ).Csütörtökön már nem volt lázas,vittem pisit is a korházba,rendben volt az is :oops: .
Jól éreztük magunkat,de az út nagyon hosszú volt.Majd rakok fel képeket!A táj gyönyörű volt!!!Voltunk szarvasfarmon,ahol meg lehetett simizni őket :D :shock: Kép nem sok lett mert a fényképező mindig lemaradt. :?

Roz:
róla :D
Timivel nem tartom a kapcsolatot,de azt tudom,hogy terhes,szept. végére várja a kisfiát.

Lili:
Köszi,hogy gondolsz ránk!Holnap én is veled leszek gondolatban,ne idegeskedj minden rendben lessz!!!Meddig maradsz végül?

Timci:
Szerintem nem jó az a fajta sterilizáló,főleg nem cumihoz,mert bele folyik a belsejébe,a gyerek meg kiszipákolja :oops: ,nekünk mikrós volt,az 9perc alatt kész,igaz szopis babának felesleges,Larikának nemigen kellett.
kazi

Sziasztok!!!!! :D

Előkerültem én is :D !

Lari rendbejött az indulásra(igaz a nyügösség megvan sajnos-na de fogjuk a fogára 8) ).Csütörtökön már nem volt lázas,vittem pisit is a korházba,rendben volt az is :oops: .
Jól éreztük magunkat,de az út nagyon hosszú volt.Majd rakok fel képeket!A táj gyönyörű volt!!!Voltunk szarvasfarmon,ahol meg lehetett simizni őket :D :shock: Kép nem sok lett mert a fényképező mindig lemaradt. :?

Roz:
Örülök,hogy ti is jól éreztétek magatokat!Kács,Bogács......irigyellek.....csupa-csupa szuper emlékem van róla :D
Timivel nem tartom a kapcsolatot,de azt tudom,hogy terhes,szept. végére várja a kisfiát.

Lili:
Köszi,hogy gondolsz ránk!Holnap én is veled leszek gondolatban,ne idegeskedj minden rendben lessz!!!Meddig maradsz végül?

Timci:
Szerintem nem jó az a fajta sterilizáló,főleg nem cumihoz,mert bele folyik a belsejébe,a gyerek meg kiszipákolja :oops: ,nekünk mikrós volt,az 9perc alatt kész,igaz szopis babának felesleges,Larikának nemigen kellett.
kazi

Hát ezt hogy csinálta???????? :shock: Na mindegy,a második a jó :P
kazi

Seriff,
sajnos egy szuri még biztosan van. A tegnapi pisiben még volt egy-két fehérvérsejt, a mai elvileg negatív, de a mait elküldték tenyésztésre is, az max. holnap lesz kész. Mivel így is úgy is csütörtökig Pesten lennénk, holnap mi megyünk a barátnőm kislányáért, mert sokáig dolgozik, szóval, ha úgyis itt vagyunk lehet, hogy megkapja a 6. és 7. antibigyót is szuriban. Te mit tudsz erről a pseudomonas-ról? A net nem túl biztató cikkekkel van tele, de a doki azt mondta, hogy a Lilinek nem a vérében van, mert attól tényleg rettegnek az orvosok...

Roz,
talán csütörtökön mehetünk már haza...annyira várom, két hete nem voltam otthon, nem aludtam a saját ágyikómban...

Na Lili nem hagy írni...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kazi, és milyen volt a mese szoba?Mesélj! Tetszett Mirinek? Hogy ment a mindenki Larival egy szobában alvás ?

Kép
seriff

Lina, emlékeim haloványak, kiélesítem őket ha Hanna felkelt,mert a legjobb könyvem bentvan nála :wink: ! Ne érdemes túl sok mindennek utánaolvasni a neten,mert csak frászt hozza az emberre!!!!!

Kép
seriff

seriff-cumi?Mert inkáb cumizzon,minthogy az ujjacskáját szopja,amiről nagyon nehéz leszoktatni.Tapasztalatból mondom... :oops: Örülök,h.tetszenek a fotók,élőben még gyönyörübb,és vannak még ennél is csodásabb helyek. :wink:

roz-örülök,h.neked is tetszik.El kell menni,megnézni. :wink:

Sajnos nem találtam sterilizálós vizet,elfogyott...Én nem tudom,most végül mi a jó.Egyesek a vizet tartják jónak,mások a főzést,nem tudom. :roll: Majd eldöl.
Mandulás illoólajat nem találtam csak a levendulásat,de ha nem megyek korházba,akkor lesz mandulás is.
Az NST eredmny jó,de viszont a dokim azt mondta,ha csütörtökig nem jön a világra,be kell feküdnöm,h.szem alatt legyek... :cry: Én meg nem akarok befeküdni.Majd eldöl csütörtökön,h.mi lesz. :roll:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Ser:
A mi szobánk nem volt túl nagy,és a fürdőhöz is ki kellett menni a folyosóra,ezek nem tetszettek.Főleg,hogy ugyan annyiba kerül egy nagyobb szoba fürdővel,káddal.Szóval ha még elmegyünk már tudom,hogy melyik szoba(k)ba érdemes menni.Mirának tetszett a szálló is,de az udvar,meg a pancsikolás volt neki a legtutibb!
Larival nem volt semmi gond éjszaka,Mirabelell meg apával több volt :lol: ,alig kelt néhányszor,gyors cici és aludt tovább.Szóval a félelmeim alaptalanok voltak :roll: Kép Kép Kép Kép
kazi

Timci, sztem meg nem feltétlen vagy egyik vagy másik-lehet, sőt biztos, csak szerencsénk van, de egyik sincs. Mondjuk én egyébként is nagy cumiellenes vagyok, de ez csak az én véleményem,nem akarok vitát kelteni!
Figyelj, azért nem kell steril körülmények között tartani egy babát-sztem tökéletesen megfelel, ha kifőzöd ezeket a dolgokat, de ha mindenképp akarsz,akkor tényleg a mikros sterilizáló a leggyorsabbb.

Kép
seriff

Kazi, tök jók a képek! Örülök,h az éjszakák is simán teltek! Kocsiban alvós és a meztelen Miri:lol: :lol: :lol: !

Kép
seriff

Timci:
Lari se cumizik,se nem szopja az ujját(állítólag igény szerint szoptatott babák nem igénylik),de én se akarok vitát.Nem mindig úgy alakul ahogy eltervezzük,én nem ítélek el senkit.Mirabel is cumizott,mert nem tudtam szoptatni-habár nagyon szerettem volna :cry:
kazi

Ezt szeretném megosztani veletek. De van benne valami igazság. bocsi ha valakit nem érdekel.

Egy nőtől - miközben jogosítványát újította meg egy önkormányzati hivatalban - egy adatfelvevő hölgy megkérdezte, hogy mi a jelenlegi foglalkozása. A megkérdezett egy ideig tétovázott. Bizonytalan volt, hová is sorolja magát.
"Arra gondolok," magyarázta az adategyeztető, "hogy van-e munkája, vagy csak... ?" "Természetesen van munkám!" csattant fel a nő. "Anya vagyok." "Nincs 'anya' kategóriánk foglalkozásként. A 'háztartásbeli' fedi le ezt." mondta az adatfelvevő segítőkészen.

Már el is felejtettem ezt a történetet, mígnem egyik nap ugyanilyen helyzetben találtam magam a városházán. A hivatalnok nyilvánvalóan egy karrierista nő volt. Magabiztosan, hatékonyan dolgozott, olyan jól csengő címet viselt, mint például "Hivatali kikérdező" vagy "Városi adatfelvevő". "Mi a foglalkozása?" kérdezte. Mi késztetett arra, hogy ezt mondjam?
Nem tudom. A szavak egyszerűen kibuggyantak belőlem.
"Gyermekfejlődési és emberi kapcsolatok területén dolgozom társkutatóként." A hivatalnok abbahagyta pillanatnyi munkáját, golyóstolla megállt a levegőben. Felnézett, mint, aki rosszul hallott. Megismételtem a titulust lassan, kihangsúlyozva a leglényegesebb szavakat. Aztán csodálkozva láttam, hogy ezt mind leírta nagy fekete betűkkel a hivatalos kérdőívre.
"Megkérdezhetem," mondta a nő érdeklődve, "egész pontosan mit csinál ezen a területen?" Hűvösen, az izgalom legkisebb jele nélkül a hangomban, szinte kívülről hallottam, amint így válaszolok: "Folyamatos kutatási programban veszek részt (melyik anya nem) laboratóriumban és terepen is. (normálisan azt mondtam volna kint és bent). Dolgozom a Felettesemnek (elsőként az Úrnak, aztán egész családomnak), és van már négy kreditem is (mindegyik lány). Természetesen a munkámhoz tartozó tevékenység igényli a legtöbb figyelmet az ember-szakmákban (melyik anya tagadja?) és gyakran
dolgozom 14 órát 1 nap (inkább 24-et). Ebben a munkában jóval több a kihívás, mint más, "átlagos" foglalkozásoknál. A jutalom inkább a megelégedettség, mint pusztán a pénz.
Érzékelhetően folyamatosan nőtt az elismerés a hivatalnok hangjában, amint kitöltötte a nyomtatványt. Felállt és személyesen kísért az ajtóig.

Miközben hazafelé vezettem, fényes új karrierem lebegett a szemem előtt. Otthon 13, 7 és 3 éves labor-asszisztenseim üdvözöltek. Az emeletről hallottam új (6 hónapos) kísérleti modellünket gyermekfejlesztési programunkból, amint új hangmintáit próbálgatja. Úgy éreztem, ütést mértem a bürokráciára. Hivatalos feljegyzés készült rólam egy, az emberek számára elfogadhatóbb foglalkozásról. "Egy újabb anya", vagy "Anyaság" már nem hangzik elég jól. Micsoda pompás pálya!
Különösen, ha van egy titulus is az ajtón. Netán ez teszi a
nagymamákat "haladó" kutatási munkatárssá a gyermekfejlesztési és emberi kapcsolatok területén, a dédnagymamákat pedig a haladó kutatási munkatársak ellenőreivé? Szerintem igen! Még azt is gondolom, hogy a
nagynénik kutatási munkatárs asszisztenssé léphetnének elő!

Kérlek, tudasd ezt a jó hírt a többi anyával, nagymamával, nagynénivel vagy más barátoddal, akiket csak ismersz.

Kép

Kép
nyhk

Köszi csajok azért a véleményeteket,azért vagyok itt,h.mindenkinek végigolvassam a véleményét. :wink: Nem fogok vitázni. 8) Mindenkinek megvan mindenről a saját véleménye,nem igaz? :wink:
A kisfiam majd eldönti,h.fog-e cumikázni vagy sem. :lol: Én nem eröltetek rá semmit.Se cumisüveget se cumit. :wink:

Képzeljétek,ha megszületik,ha nem a héten igy is ugy is be fognak fektetni... :cry: Ohhh,nagyon remélem,h.ma éjjel csak meglesz,vagy max.holnap éjjel.

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

ha vkinek még kedve van,mi megyünk az Arborétumba most

Kép
seriff

Seriff,
köszi, ha megnézed.
Na azért én is gyorsan abbahagytam az olvasást, túl rosszul hangzottak azok, amiket olvastam, az én lányom meg azokhoz túl jól van. A doki ma azt mondta, hogy jó immunrendszere van Lilinek, úgyhogy mehetnek a bacik melegebb éghajlata. :D

Timci,
én is úgy voltam, mint te, hogy csak ne kelljen befeküdni, otthonról akartam menni, együtt apával, végigélni az izgalmakat, hogy akkor ez most az, vagy nem az... Végül be kellett feküdnöm, most már azt mondom, hogy szerencsére. Minden rendben volt Lilivel, NST, UH, csak végül kiderült, hogy zöldült a magzatvíz minden egyéb jel nélkül. A dokim utólag mondta is, hogy nem érti miért, mert 3 dologtól szokott, de az egyik sem volt Lilinél. Így azért nagyobb volt a biztonságérzetem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nyhk, ez nagyon jó :)

Timici, jól látod, majd a babócád eldönti mi a legjobb neki. Még az is lehet, hogy az ujját fogja szopni, mint az én lányaim.
Pedig én aztán tényleg igény szerint szoptattam/szoptatom mind kettőt.
Drukkolok,hogy ne kelljen befeküdni és kibujjon végre kicsi fiad!

Seriff, tényleg Shrek. És épp olyan idegörlő is volt :D

Kazi, nagyon jók a képek! Meztelenkedős csúúúúcs :lol:

pillle

Ser, nekünk sajna nem jó most.

Képzeljétek, Orsi csupa kiütés lett, valószínűleg a gyógyszertől(ír ilyen mellékhatást). Elmentünk a dokijához, szabin van, helyettesítés csak holnap du. :(

pillle

Lina

Megkaptam de hova kell bemásolni?
borsika33

Nem sikerül.
borsika33

péneteken megyünk tubus betételre, azt mondta a doktror néni hogy csak néhány perc az egész, és délután haza is jöhetünk!!!!
borsika33

Sziasztok!

Csajok,nagyon szép helyeken voltatok,nagyon irigy vagyok! :D

Nyhk!

Ezt az emailt régebben én is megkaptam,nagyon szép,s igazság van benne tényleg.Noémi születésénél majdnem így jártam:-)
Borsika nem Nálad volt! :lol:
Éjjel 1/2 3-kor bemegyünk,felveszi a szülésznő az adatokat.Kérdezi,mi a foglalkozásom.Mondom,gyesen vagyok.Megint kérdezi,de a foglalkozásom mi?Mondom,otthon vagyok a fiammal,gyesen-hozzáteszem,2 perces fájásaim voltak,kb.32 fokban,szakadt a víz rólam-akkor kérdezi,hogy milyen iskolát végeztem?Jaaaaa,mondom felszolgáló vagyok.Ennyi. :lol:

Timci!

Unokaöcsém is szopta az ujját,most 14 éves,192cm,s már nem szopja az ujját :lol: :lol: :lol:
Csak poénból írtam ám,de így van :lol:
Mi először a Chicco ster.folyadékot használtuk,de elég furcsa szaga maradt a dolgoknak,mindig el kellett mosni,akkor minek sterilizálni?Aztán megoldottam,néztem a mikrós ster.gépeket,6-8 ezer ft körül volt,vettem 700ft-ért egy nagy szép fedeles gőz szelepes műanyag tálat Tescoban,majd mindent bele,vízzel tele,10 perc mikro aztán kész.Donátnál főztem a cuccokat,de úgy elcsúnyultak.
Isten ments,hogy beleszóljak,de a babácskát újszülött korától akarod masszírozni az illó olajakkal?

Roz!

Örülök,hogy jól vagytok,hiányoltalak! :lol: Nálunk szerencsére Zoli rendszerető emberke,így nálunk nincs kupi,ha nem vagyok itthon.De nincs is olyan,hogy nem vagyok itthon :( Mindig itthon vagyok :cry: Barbi apja jópofa emberke :lol: Hogy bunkó legyek,világra való pasi,csak nem erre :lol: :lol: :lol:

Tiszta poén vagyok ma :lol: Nem hülyültem ám meg,csak valamiért olyan jó a kedvem.Pedig ma a gyerkőcök kiakasztottak rendesen
Vendég

Nem tudom mi volt Velük,de olyan hisztis volt mindkettő,hogy azt hittem falnak megyek már.Este már rendesen szúrt a szívem az idegtől.Na,de már alszanak :lol:

Kazi!

Nálatok Lari nem mászik fel arra a kis pados asztalkára,amit vettetek az Auchanban?Nálunk 2 hete falnak van támasztva,Noémi egy pillanat alatt fent van a tetején.Majdnem le esett múltkor is.

Borsika!

Az nagyon jó,hogy ilyen gyorsan végeznek,nem kell sokáig ott lennetek.Bizti használni is fog,bár nem értek hozzá :oops: Nekem Nyhk segített vonalzóban,ahogy múltkor írtam,amikor kapod emailban a kódot,valami PHBB valami ilyesmi,azokat kell bemásolnod az aláíráshoz,úgy,hogy egy sort kihagysz/entert nyomsz/ a vonalzók közt.Nekem így sikerült.Hetekig küzdöttem én is vele.Ja,és amilyen sorrendben írod be,olyan sorrendben jönnek elő.Úgy értem,hogy Barbi,Donát,Noémi
Vendég

Timci!

Írtam Neked pü.-t!
Vendég

Remélem ne tűnt ítélkezőnek,mert nem annak szántam :oops: !

Kép
seriff

Seriff,
ha találkozol Sygnumékkal, sok boldog szülinapot kívánunk Leonának!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?