Sziasztok!
Csajok,nagyon szép helyeken voltatok,nagyon irigy vagyok!
Nyhk!
Ezt az emailt régebben én is megkaptam,nagyon szép,s igazság van benne tényleg.Noémi születésénél majdnem így jártam:-)
Borsika nem Nálad volt!
Éjjel 1/2 3-kor bemegyünk,felveszi a szülésznő az adatokat.Kérdezi,mi a foglalkozásom.Mondom,gyesen vagyok.Megint kérdezi,de a foglalkozásom mi?Mondom,otthon vagyok a fiammal,gyesen-hozzáteszem,2 perces fájásaim voltak,kb.32 fokban,szakadt a víz rólam-akkor kérdezi,hogy milyen iskolát végeztem?Jaaaaa,mondom felszolgáló vagyok.Ennyi.
Timci!
Unokaöcsém is szopta az ujját,most 14 éves,192cm,s már nem szopja az ujját
Csak poénból írtam ám,de így van
Mi először a Chicco ster.folyadékot használtuk,de elég furcsa szaga maradt a dolgoknak,mindig el kellett mosni,akkor minek sterilizálni?Aztán megoldottam,néztem a mikrós ster.gépeket,6-8 ezer ft körül volt,vettem 700ft-ért egy nagy szép fedeles gőz szelepes műanyag tálat Tescoban,majd mindent bele,vízzel tele,10 perc mikro aztán kész.Donátnál főztem a cuccokat,de úgy elcsúnyultak.
Isten ments,hogy beleszóljak,de a babácskát újszülött korától akarod masszírozni az illó olajakkal?
Roz!
Örülök,hogy jól vagytok,hiányoltalak!
Nálunk szerencsére Zoli rendszerető emberke,így nálunk nincs kupi,ha nem vagyok itthon.De nincs is olyan,hogy nem vagyok itthon
Mindig itthon vagyok
Barbi apja jópofa emberke
Hogy bunkó legyek,világra való pasi,csak nem erre
Tiszta poén vagyok ma
Nem hülyültem ám meg,csak valamiért olyan jó a kedvem.Pedig ma a gyerkőcök kiakasztottak rendesen