Sziasztok!
Köszi a sok választ, egy kicsit megnyugtattatok császár ügyben, az elsõ két szülésem nagyon könnyû és gyors volt, remélem, hogy most sem lesz másként.
Az Ikrek könyvérõl már hallottam, de eddig nem láttam sehol, majd megnézem még könyvesboltokban, szeretném megvenni.
Egyébként Budapesten a 15. kerületben Rákospalotán lakunk egy családi házban, az alsó szinten a szüleim, fölül mi, külön lakásban, de mégis közel, így legalább lesz segítségem a gyerekekkel.
Zsuzsi!
Mi is azért mentünk külön gimibe, mert meguntuk az állandó összehasonlítgatást, pedig mi tényleg csak annyira hasonlítunk, mint két normál testvér. Ezért lenne jó szerintem, ha egyik fiú, másik lány lenne, ezzel talán ki lehetne védeni az ilyen dolgokat. Meg majd megpróbálom nem egyformán öltöztetni õket, úgyis a meglévõ ruhákat fogják hordani, azok között pedig nicsenek egyformák.Most már örülünk, bár eredetileg csak három gyereket terveztünk volna, és kissé sokkolt a hír, de kezdünk hozzászokni. Sokat nem tudok róluk, annyit, hogy az egyik biztosan fiú.
Vikics!
Nekem is az a tapasztalatom az ovival kapcsolatban, hogy az ovónéni sokkal fontosabb, mint az óvoda. Andris egy sima önkormányzati oviba jár, nem túl jó a tárgyi felszereltségük, de két nagyon jó óvónénit fogtunk ki, akik tényleg szeretik a gyerekeket, foglalkoznak velük, és Andris nagyon szeret oda járni.
Éva!
Milyen kutyáid vannak? Sajnálom a kislányt
, de úgy tudom fajtiszta kutyákkal elõfordul ilyesmi. Nekünk is mindig voltak kutyáink, de azok keverékek voltak, és volt, hogy egyszerre 13 is született, persze nem tudtunk mit kezdeni velük, meg az anyjuk sem tudott volna ennyit ellátni.
A többiek jól vannak?
A sóbarlanról én eddig csak jót hallottam, érdemes kipróbálni szerintem.
15 hetes vagyok, és a Nyírõ-ben fogok szülni, mert ott dolgozik az orvosom. Zsófit még a MÁV-ban szültem ugyanennél a doktornõnél, de most átment a Nyírõbe.
Marcsi!
Nekünk is olyan fa etetõszékünk van, ami szétszedhetõ asztallá és székké, én nagyon szeretem, jól ki tudtuk használni, Andris még most is sokat használta (5 éves lesz nyáron), csak most már Zsófinak kell, ezért újra etetõszékként mûködik. Én ilyet szeretnék majd mégegyet, ha szükség lesz majd rá.
Az albumok közül egy párat én is megnéztem, nagyon klasszak a képek, öröm nézni õket.
Most mennem kell Andrisért az oviba, bocs, kissé hosszúra sikeredett.
Zizi