Új privát üzeneted érkezett!

csajok
ti besötétítetek a nappali alvások alatt?

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Én nem... :D :D Nálunk csak este van sötét, ekkor már tudja, hogy az esti alvás következik! :lol: Így külön van választva a nappal és az éjszaka!

Timi
Kép Kép
timocska

Hahó!
Emma kicsit nyugtalanul aludt délelőtt, úgyhogy "ebéd" után hagytam magamon elaludni, és így legalább én is szundiztam kicsit :D
Mazsi! A sok látogatás nálunk meg pont csökkent ;) EGyedül anyum jön minden héten, de az én kérésemre, na meg ő egyikünket sem zavar: nagyon jól bánik Emmával és nincsenek hülye kérdései, tanácsokat is csak akkor ad ha kérdezzük ;)
Anyósom kedvenc kérdése: "Miért sír?" :lol: Gábor először kiakadt rajta, mostanában viszont csak annyit szokott válaszolni, hogy "Nem tudom, nekem nem mondta meg, de kérdezd meg tőle Te is!" :lol:
Timi, és nálatok komolyan kérdezi Bali??? Vagy csak húz vele? :wink: Én most nagyon nem szeretnék még kistesót, a tabival is tutira akartam menni, és mivel vki (asszem Lin) írta, hogy csak 2 hét után ad védettséget, így mi azt becsületesen ki is vártuk :D Ja, és sajnos nem volt "egyszerű" a dolog :? :oops:
Vendég

én eddig lehúztam egy kicsit a redőnyt és tök jókat aludt nappal is de lehet hogy ez lesz a gond és felcserélte a nappalt éjszakát... :shock: mert az esti kajcsi után kipattannak a szemei és vidáman nézelődik :lol:

Ati is kérdezte már mikor lesz második de ő csak húz vele :lol: anyós viszont halálosan komolyan kérdzi mintahpgy többször összevesztem vele amikor az első unokáért nyafizott állandóan ( még csak együtt jártunk, főiskolásak voltunk mindketten, albérletben ) más se hiányzott mint egy gyerek!

De most itt van és már hiányzott :lol: :oops: Imádom !Napról napra változik tényleg ahogy ti is írjátok és egyszerűen meg kell zabálni :lol: :lol: :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Bali is csak húz vele, bár néha azt hiszem, komolyan gondolja! Ennyi szopis probléma után én sem szeretnék nagyon kistesót! :(

Barbi!
Mi volt a gond?

Hát az anyósokkal nem egyszerű. Én most a tanácsadásra menet összefutottam az enyémmel. Hazafelé elkisért (ja, a kutyájával volt). Lilla elaludt a babakocsiban és kérdezte anyós, hogy sétáljunk még vagy megyünk haza. Mondtam, hogy sétálhatunk, csak előbb felviszem a cuccot, amit a boltban vettem. Erre mondja, hogy inkább ő meg hazamegy, mert nagoyn kell pisilnie. Mondtam, jöjjön fel, azt nálunk is lehet. De inkább hazament mégis! :shock: :shock: Mindegy, ki érti?

Timi
Kép Kép
timocska

Ágiboldi,
Ami ronda, még nem biztos, hogy rossz is! Nagyon kreatív lettem a hogyan hozzuk ehető állapotba az elszúrt kajákat témában. Gyümilevesbe nem is emlékszem, hogy kell tojás :) Én habarom. Persze dicsekszem azzal a kb egy alkalommal, amikor nem szúrtam el. Én ma dobtam ki a szülinapi torta prototípusát. Ehetetlenül édes lett és a kristálycukor porcukor helyett tovább rontott a helyzeten.

Barbi,
Ha van két ciciből 20-30 ml, már azt is le tudod fagyasztani, de az is igaz, hogy akkor tovább tart, amíg eláll. Vszínűleg azért csöpög, mert tele van.
Nekem való recept! Sima főzőtejszínt használsz?

Ujjgyömöszkölés: Mivel még nagyon kezdő Szabi, csak úgy sikerül neki, hogy a tenyere nyitva és a hüvejkujját tövig benyomja. Ennek két jó eredménye van még az elalvás mellett. Egy: Az ujjai pont beleérnek a szemébe. Amikor már idegesíti, akkor jön a valami vadááálat ki akarja nyomni a szememet nyüszi. Kettő: Olyan mélyen ledugja, hogy kész bulímiagyanús. Igencsak aggódok néha a fél órás nyügi alatt beletömködött mennyiség miatt.

Nanica,
Oldalmon fekszem magzatpózban, picit hátradőlve, kitámasztva. Szerencsémre egyébként is így szoktam aludni. Szabi előttem háton, így a szája pont ideális magasságban van, ha oldalra fordítja a fejét. Még ha abba is hagyja a szopit, akkor sem kell felébrednem, hogy segítsek neki, önkiszolgáló.

Ébresztés:
Mivel Natihoz kell igazítani a sétát, Szabit általában ébreszteni kell délután. Nem szokta bánni, ha szerencsém van, lent folytatja a szundit.

Timocska,
Szabi is body+rugi együttesben van, igaz, nálunk elég friss a levegő. Meg még egy zokni is, mert Nati ragaszkodott hozzá. Este meg egy textilpelust szoktam még a hátára rakni. Az akkor is rajta marad, ha pont mászkál.
A dokinénidtől meg ne kérj szopis tanácsot :)
Nekem sógor a munkahelyéről hazajárt wcre, úgyhogy értem anyósodat.

Mazsi,
Nálunk is az van, hogy néha velem alszik, néha külön. Natival is így volt, mégis gond nélkül azonnal rászokott, hogy a másik szobában egyedül aludjon. A mostani "keménykedéssel" szerintem egy csomó alvásproblémát lehet okozni a későbbi évekre. Legalábbis szerintem. Így teljes mértékben igazolva érzem, hogy az van, amit a gyerke akar :D
Alváshoz nem sötétítek, Natinál kb egy(?) éves kora óta, amióta éberebb.

A második gyerekes kérdésekről annyit, hogy én is pofátlan módon meg szoktam kérdezni. :oops: Csak azt utálom, amikor anyukám kérdezi tőlem. Aaaaz más! Még ha tudom is, hogy szeretnék egy második/harmadik gyerkőcöt, nem szeretném, ha a fülembe lihegne, hogy hol tartunk már?! :wink: Nekem Nati után, szülés, félórás varrogatás után a szülőágyon is egyértelmű volt, hogy kell egy második. Szabit meglátva, ahogy lóg a fejéből az infúzió, meg hogy már megint napok óta nem tudok járni a stoppolás miatt, egy kicsit azért meginogtam.

Kép KépKép
lorca

Timi :lol: Én már letettem róla, hogy mindent megértsek :lol:

Hááát... A legnagyobb gond az volt, hogy iszonyúan paráztam :shock: :oops: Kb 1-2 hete ugyanis spontán egymásnak estünk - volna :shock: Viszont semeddig sem jutottunk, mert mintha össze lettem volna varrva olyan volt :shock: :oops: :cry: Most viszont türelmesebbek voltunk, és hát nem volt mindegy, hogy merről is kezdtünk neki :oops: Na, nem részletezem, csak ugye Emma anno olyan hévvel jött, hogy a varrás mentén jócskán tovább repedtem, és ez még mindig iszonyat érzékeny, pontosabban baromira tud fájni úgy egyébként is :cry: Sebaj, majd ebbe is belejövünk megint :lol:

Móni és Gabi merre vannak? Tud vki róluk vmit??
Vendég

Lorca! Ehhez habtejszínt használok, nem főzőt!
Jót röhögtem a "Szabi a kezét a szájba tömi" dolgon :lol: Emma ugyanezt csinálja :lol: Ja, meg azt is, hogy cumizva alszik el, de egyszer-egyszer akkorát cummant, hogy iszonyat nagy cuppanás hallatszik, amire viszont felriad és keservesen sírni kezd :shock: :lol: :lol: :lol:
Na, megyek, ébredezik
Vendég

Eddig csak ez a három szülinapi kép van, mert ezeket nem én csináltam :)

Kép Kép Kép

Kép KépKép
lorca

Barbi!
Én hiába csaszis vagyok, én is úgy éreztem először, másodszor, hogy össze vagyok varrva alul.. :oops: :oops: Aztán a gyakorlás meghozta az eredményt! :D :D (na, nem mondom, hogy már az igazi, de klasszisokkal jobb) :lol: :lol:

Lorca!
Nem fogok tanácsokat kérni tőle! :) A védőnőm azért rendi volt, mert mellém állt és mondta, hogy de hát nem fáj a pocakja Lillusnak, nyugodt baba stb. Úgyhogy marad minden a régiben! :)

Gabi valamelyik nap írt még régebben, Móni viszont jól eltűnt. És Cat is.
Kami sem írt még ma, ami tőle szokatlan! :shock:

Timi
Kép Kép
timocska

Nagyon aranyos Nat, ahogy ott trónol az asztalon?!
És ki a játszópajti?
Volt sok ajándék?

Timi
Kép Kép
timocska

Barbus,
A mintha össze lettem volna varrva dolgot eléggé értem. De azt hiszem, egyikünknél sem "mintha" :oops: Nem csinálsz valami tornát? Hivatalosan már nem lenne szabad fájnia. Persze erről Pann is tudna egy-két keresetlen szót mondani szerintem.

Kép KépKép
lorca

Timocska,
A játszópajtás Bogi, a szomszéd, a díszvendég. Ő az, akivel már kb 3 hónapos koruk óta együtt van, az utóbbi időben majd napi szinten. A legjobb dolog, ami Nati mellett érhetett. Nagyon sajnálom, hogy Szabinak nem lesz olyan haverja, akivel kb egyidős. :( Nem baj, ott lesz neki Nati és Bogi is!
A kapcsolatukra egyébként a 3. kép a jellemző. Bmije van az egyiknek, a másiknak is kell és azonnal. Bogi babáját át kellett nevezni Dollira, mert Nati azt hordta le a játszira és mindig összevesztek rajta. És ahogy nőnek, változik a dominancia, nagyon érdekes figyelni őket. Rengeteget tanulnak egymástól.

Tényleg, nem is emlékszem olyan napra, hogy Kami ne jött volna..

Kép KépKép
lorca

Kami már tegnap sem írt.. :cry: Elutaztak vajon?

Timi
Kép Kép
timocska

Lorca! Nagyon jók a képek :P Édesek a lányok :D
Lehet, hogy kéne vmi intim tornát csinálnom :roll: Na, majd utána nézek...

Timi! Szerintem ne izgasd azon magad, hogy hányszor eszik Lillus! A lényeg, hogy a napi adagja meglegyen, az meg megvan ;) Ha ő többször kevesebbet eszik, hát legyen :D Pont pár napja olvastam egy cikket egy régi Kismamában, hogy a csecsemőknél mennyire nem tolerálja a mai "rendszer" azt, hogy vmelyik kevesebbet eszik és lassabban gyarapszik, és emiatt sokkal több a tápis baba...

Tényleg, Kami merre van??? Nem lehet, hogy a múlt hét után Gedeiapu kivett 1-2 napot és azért tűnt el?
Vendég

barbi

a barátnőm kislány júliusban lesz 2 éves, 10 hónapig szoptatott és azóta is van még tejcsi... :shock:

nem próbálod meg a more milket?
a honlapon szereplő ajánlások szerint van esély még ... :shock: :lol: vagy inkább már nem kísérletezel?

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Na, megjöttünk a sétából :P Hazafelé még be is vásároltam, persze csak apróságokat. Nem értem, hogy a közeli boltban miért csak bevásárlókocsi van és nincs kosár :roll: Vittem mindent a kezemben, közben meg lavíroztam a babakocsival :? Tudom, hogy nem a pénztáros dönt erről, de kérdeztem, hogy nincs-e tervbe véve a kosár, mert én konkrétan ezért nem járok ide több kisgyerekes anyuka-társsal egyetemben. Mondta, hogy többen szóltak már, de nem történt semmi :shock: Hát akkor rohadjon rájuk a sok cucc ha ennyire bénák egy ilyen helyen, ahol hemzsegnek a kisgyerekesek :evil:

Mazsi! Írtam privit!
Vendég

hali!
Csajok,
akkor most végül mire jutottatok, lesz tali a Margit-szigeten csütörtökön? (ja, sorry, most jöttünk vissza anyóséktól egy igggen hosszú hétvégéről :lol: )

Ha igen, hány óra körül és pontosan hol?

Barbi,
ha délelőtt, akkor el tudnálak vinni kocsival csak valamikor délután (még nem tudom pontosan mikor) apának szüksége lesz a kocsira és időre haza kell jönnöm.
jaj, mennem kell, Roli hivat...
Vendég

Barbi,
Ha nincs kocsi, akkor a babakocsi tetejére szoktam pakolni a cuccot. Megy egy rakás mást is. Még nem szóltak rám, hogy lopom, de gondolom csak idő kérdése :) Majd akkor visszamorgok.

Mazsi,
Lehet, hogy barátnődnek meg kéne nézetni a prolactin szintjét. Gondolom, már tele van a tejcsivel a hócipője :wink:

Kép KépKép
lorca

Kép Kép Kép
Ilyen, amikor pont ki akarja nyomni a szemét. Most szerencsére becsukta.

Kép KépKép
lorca

Jóreggelt! :D :D

Képzeljétek, Lilla este fél 10-től hajnal 5-ig aludt egyfolytában! :) Aztán gyors szopi és még most is folytatja eme hasznos tevékenységet! :) Persze, 5-kor annyira megörültem és izgatott lettem, hogy nem tudtam visszaaludni! :twisted: :twisted: :twisted:

Közben telefonált anyósom, hogy ömlik a wc-ből a tartalma.. :( Valszeg eldugult a lefolyó! :shock:

Timi
Kép Kép
timocska

Valaki még kérdezte anno, hogy ki csinál valamiféle naplót a baba fejlődéséről stb.
Én már egy ideje vezetek, itt van: http://kicsililla.freeblog.hu/
Akit érdekel, olvassa el nyugodtan. :)

Timi
Kép Kép
timocska

Timi, nagyon jó kis napló, alig bírtam "letenni" :D

Kép
Kép
agiboldi

Ági!
Az érdem Lillusé, ő írja sutyiban! :D :D

Timi
Kép Kép
timocska

Jó reggelt!

Emma ma megint előadta a hajnali műsort... Az 5 órás kaja után nem aludt, csak végig hisztizett :shock: Lehet, hogy megint front van? Mondjuk én is tök koki vagyok, már tegnap is csak szédelegtem, nem tudom mi van velem, tiszta lassított felvétel vagyok :roll: És állandóan elszédülök, pedig iszom kávét :?

Bigsis! Hú de rendi vagy! Köszi a felajánlást, de inkább majd legközelebb élnék vele ha még állni fog az ajánlatod és nektek is meg nekünk is úgy alakul, mert most bejelentkeztek a kollégák egy látogatásra és asszem a 2 progi sok lenne Emmának 1 napra :? Mindenesetre nagyon köszi!!! :)

Lorca! Szabi nagyon jó fej :D Tök jók a képek! Tehetnél fel sűrűbben!

Timi! Szuper a blog én is elolvastam :) Nekem van egy zsebnaptárnál valamivel nagyobb naptáram, és a teendők stb mellett abba írogatok, de csak ilyen jegyzet formában + 2 barátunknál is pici baba van (Zsombor majd' 2 hónappal, Rózi meg csak 1 héttel idősebb Emmánál), és ott a csajokkal szinte napi szinten vagyunk levelezésben - na itt szépen meg is van fogalmazva minden :D Zsombor-apuka megígérte, hogy majd ír egy progit, ami összefűzi a leveleket és az is látható lesz, hogy akkor éppen melyik gyerkőc mennyi idős volt :D Kíváncsi leszek, hogy lesz-e belőle vmi :lol:
Vendég

Barbi!
Lehet, hogy a hideg és a szeles idő van hatással Emmára! Lilla most egy tünemény, 8-kor kelt, evés, kis játszás és most megint alszik! :lol: :lol:
Ja, eleinte én is a határidő naplómba irogattam, hogy mikor mi van stb, de aztán gondoltam kipróbálom magam és csinálok egy ilyet. Nem biztos, hogy mindig fogom írni, de egynek jó lesz! :D
Emma most hány kg?

Lorca!
Tényleg tehetnél fel sűrűbben képeket!
És ez Ágiboldi rád is vonatkozik! :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

Emma a tegnapi mérésen 4860g (3770nel született) volt! Hosszban is nőtt: már 60 centi! Azt vettem észre, hogy az 56os rucik nyaka egyre lejjebb van :lol: Aztán megmértük és tényleg nőtt :D Kár, hogy most vettem neki 56os rövid ujjú bodykat :twisted: Így muszáj leszek megint vásárolni neki :lol:
Sági merre van? Még mindig tart a hosszú hétvége? :lol: Mondta, hogy elutaznak, csak nem tudom, hogy mikor jönnek vissza
Vendég

Én úgy tudom, hogy már hétfőn hazajöttek.. :(
Nem tudom mi van, de se ő, se Kami, se Pann nem ír.
Nálunk az 56-os bodyknak egy hátránya van, combiban szorít! :lol: :lol: :oops: :oops: Meg szélességben is úgy néz ki Lilla a bodyban, mint valami artista! :lol: :lol:
Ja, jók ezek az ürügyek a vásárlásra! Nálunk is bevált módszer! :D

Timi
Kép Kép
timocska

Egyébként az 56os és a 62es között van méret? Csak mert az 56os ugye már kicsi, a 62esben meg kicsit még furin néz ki :lol:
Pénteken jön anyu, én meg elmegyekvásárolni, mert nincs normális nyári cuccom ami rám jönne :shock: :( Tök gáz, de én olyan fáradt vagyok még tornázni is :oops: :oops: :oops: Mondjuk sose voltam ilyen szempontból példa értékű, de akkor is :?
Vendég

Nekem az evés felemészti az összes energiám, tornázni már nem marad! :lol: :lol: Na, komolyra fordítva a szót, kellene venni egy jó kis tornás dvd-t és itthon nyomulni. Mert arra már tényleg extra lusta vagyok, hogy el is menjek. Gondoltam, hogy majd Riával megyek baba-mama tornára, de még barátkoznom kell a gondolattal! :lol: :lol:

Ja, Lillán a 62-es body kábé a térdénél záródik! :shock:

Timi
Kép Kép
timocska

hali!

úgy látom még mindig tart a hétvége ... :lol:

éjszaka
az elalvás megint kint a nappaliban anya mellett zajlott azután ügyesen aludt a szobájában f3ig amikor úgy döntött kialudta magát és enne is egy kicsit :lol: úh evett gyorsan és bealudt hálistennek újra 6ig
azért 5kor ugrottunk az ágyból mert a légzésfigyelő szirénázott :shock: de csak Lea akrobatikázott egy kicsit és lemászott róla :lol: :lol: :lol:

Lilla egyre ügyesebb lesz ezek szerint! hagyja anyát aludni :lol: dícséretes dolog :lol: mondjuk nem is csoda egy ilyen naplót megírni nem kis meló nap mint nap :lol:

rucik
én épp a hétvégén konstatáltam hogy vhogy kihagytuk a 62 méretet :shock: vagy csak sokáig használtuk az 56ost.De kb 3-4 hete vásároltam be jónéhány ujjatlan ill nyári rugit amit momentán izompólóként lehet használni...hasonlóan mint Lillánál :lol: Úh a vadi új bodykat el is csomagoltam és elmentünk rucit venni.
Van olyan szoknyája a mi 74es :shock: vagy csak el van mretezve nemtudom de többnyire a 68 a méretünk 1-2 hétig :shock:

Ma megyünk védőoltásra és méricskére... :lol: Apa is jön de jobban izgul mint a kicsi lánya :lol:

lorca
csatlakozom a többiek kéréséhez!!
egyébként a fotón az egyik kislány Te vagy? olyan rossz hogy nem láttam még fotót rólad így arc nélkül dumcsizni nem az igazi szóval ha nem Te vagy dobj légyszi egy sztárfotót magadról...

ágiboldi
tényleg! Te sem halmozol el bennünket fotókkal...félted Boldit a sok csajtól igaz? :lol: :wink:

babanapló
én mint jeles paramami még mindig méricskélem Leát és a kis füzetkébe minden hónap végén írok egy rövid összefoglalót ill ha vmi különleges dologtörténik egy-egy nap akkor azt gyors leírom az adott nap végén...
ja és ajándékba kaptunk egy BABANAPLÓ könyvet amit próbálok szintén töltögetni :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Lillán a 62-es rugik lógnak.. :( Még mindig 56-ban nyomulunk, illetve egy-két KenguruGoldos 62-es jó rá.

Egy kalappal az oltáshoz! :)

Tényleg, Barbi!
Emma nem volt nyüszi este? Aludt rendesen?

Timi
Kép Kép
timocska

Nem, tegnap aludt egész nap :shock: De tényleg! Csak kajálni kelt fel pontban 3 óránként, egyébként már büfi közben bealudt, pedig mostanában kaja után közvetlenül nem szokott aludni :shock: Szóval ezért sem értem, hogy miért vagyok ilyen fáradt meg szédelgős meg minden :roll: Most aztán tényleg egy szavam sem lehet :wink: Mondjuk a ma hajnal elég gáz volt, de ez a koki állapot nálam már tegnap elkezdődött :?

Mazsi! Egy kalappal! Biztos ügyes lesz Lea :)
Vendég

Közkívánatra Boldizsár :D Kép

Kép
Kép
agiboldi

És egy alvós: Kép

Kép
Kép
agiboldi

Tényleg, hol van mindenki??? Kami, Sági? Pann? Stb?

Kép
Kép
agiboldi

barbi
nem örülök, h nálad se ment simán az "újrakezdés", hiába, szegény embert az ág is húzza :? . de annak örülök, h feljött a téma, mert mikor én kérdeztem a múltkor senki se reagált és azt hittem, h egyedül vagyok a problémával. bár mi csak most kezdtük, szvl rem,h belerázódunk mihamarabb.

timo
kele már csak 6-7szer evett mostanában, és mégis 3 napja visszaállt a 8szori kajára. igazság szerint nekem tökmindegy, a szoptatás most már a legegyszerűbb dolog az összes közül (basszus ki gondolta volna ezt egy hónapja?!). én is csak onnan tudom,h egy b/4-es naptárban (egy nap egy oldal) irogatom, h mikor van szopi (a védőnő ragaszkodott hozzá az elején, most meg már tök megszoktam), meg az attrakciókat is le szoktam írni oda. tök jó a blogod!

tali
tekintve, h holnap már csüti, el kéne döntenünk! bevállaljuk a margitszigetet v éljünk sági ajánlatával? jó lenne, ha nem maradna el...

torna
én találtam (interneten http://www.tornastudio.hu/) a baross utcánál egy baba-mama tornát, tökre kipróbálnám (nekem ságiéké messze van). van vlkinek kedve velem tartani??? deako? ágiboldi? (azért titeket névszerint, mert tudom,h ti nem laktok túl messze) naaaaaaa

mazsi
kele az utóbbi egy-két hétben már magától aludt el, bugyola + cumi segítséggel. tegnap viszont sokat sírdogált (el)alvás helyett. az igazat megvallva bennem fel se merült, h hagyjam sírni, így nem tudom, akkor mi lett volna, de így pár perc alatt megnyugodott és visszaraktam. lett még mondjuk pár ilyen kör, de sztm összességében rövidebb ideig tartott, mintha megvárom, míg magától megnyugszik.

majus3

Tényleg, hogy lesz akkor holnap? Ha ilyen időben nem akarunk szabad térre menni és Ági nem jelentkezik, akkor én szívesen bevállalom a vendéglátást! :D :D

Timi
Kép Kép
timocska

Május,

Ok, én szívesen kipróbálnám a baba-mama tornát!!! Nagyon ügyi vagy, ez tök jó helyen van nekem is (mi a Szentkirályin lakunk), és eddig én is azért nem mentem, mert amiket tudtam, azok messze voltak.
Kedden és csütörtökön van úgy látom, hát holnap Margisziget vagy Sági (ha jelentkeznek a többiek és kiderül, h lesz-e valami)..
aztán mi a következő másfél héten Boldival Debrecenben leszünk.
De amúgy mindenképp menjünk!
Lehet valamelyik sétánk alkalmával felmérem a terepet addig..

Tényleg mi van a holnapi talival??

Május, biztos virágnyelven kérdezted és nem esett le :D :oops: Szóval nekünk se volt fényes az újrakezdés, eléggé fájós :( Meg ráadásul az időhiány se kedvez neki, merthogy ugye mikor Boldi végül bealszik 11-éjfél körül, akkor én is mihamarabb követem, h ne ájuljak el a hajnali szoptatáskor, hétvégén meg a "na végre elaludt, vajon mikor nyikkan" sem kedvez a spontaneitásnak...

Kép
Kép
agiboldi

Sziasztok!

Itt vagyok ám! Nálunk két napja nem volt babanet.
Jól vagyunk. Na és természetesen áll a vendéglátás csak tényleg döntsük el mi legyen!!! :D
Vendég

Na haj!

Epp ezt akartam en is irni: hozzank ma reggel koszont be eloszor ismet a Babanet...

Jol vagyunk, Aron kiabal, berreg es rohog :) Timo, koszi az SMS-t!!!

Ime egy kis berreges...

http://www.videa.hu/main.php?page=play& ... smu1vDVuGe
kami

Kami, ez haláli! :D :D :D
Lilla is hasonlóan berreg és nyálbubikat fúj közben! :D :D

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!

Őrjítően lassú ma a Babanet!!! :evil: Tegnap este jöttünk haza Balcsiról, dobok fel néhány képet:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Ma de. bementünk a kórházba, a kikönyörgött új papírunkért, majd onnan a Lőportár u-ba mentünk elintézni a családi pótlékot és az egyszeres anyaságit, de a kapott sorszám szerint 83-an :shock: várakoztak előttünk, úh úgy döntöttünk, hogy majd máskor próbálkozunk. Már alig várom... :?

Tali: lehet, hogy jobb lenne most Ságiéknál vendégeskedni, mert attól tartok, hogy ha a levegő 20-25 fokos, akkor a föld még hidegebb, ami nem túl ideális egy baba-piknikhez. Hm? :roll:

Varrat fájdalmak: hááááát, én már több mint három hónapja várom, hogy helyrerázódjon, de nagyon-nagyon-nagyon lassan halad. :(

Ruha: most vettem Gergőnek egy tök aranyos 62-es kantáros rövidnacit, de nem jó rá!!! :shock: + 3 pamut rugit is vettem (pizsinek), szintén 62-eset, ami most éppen jó rá. Kb. még kétszer tudom ráadni. :? nem baj, azzal vígasztalom magam, hogy jó lesz a következőnek.

Következő: mi kb. 3 év korkülönbséget tervezünk, aztán meglátjuk, hogy sikerül.
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm az üdvözlést!

Nem is tudom, hol kezdjem. Először gyorsan magunkról:
a cici problémám még nem teljesen oldódott meg. A gyuszi után felére csökkent a termelés, úgyhogy még dolgozni kell rajta, hogy helyreálljon. Most fejéssel, gyógyteával próbálkozom és próbálok nem stresszelni a tejcsin....
No meg várom az eredményeket a more milkről.
Én is kipróbálom, hogyha valakinél használ! Mazsi?

A gyerkő nekem is egyre élénkebb napközben és egyre többet tudunk 'játszani, beszélgetni', szeretgetni egymást....lol: :lol: :lol:
Ez azért bíztató, hogy már nem csak sír és alszik. :D

A héten elkezdett síkítani és kiabálni a játékokra, ránk meg mosolyogni! Jókat vidulunk apával, meg gyönyörködünk!

A héten viszont alig aludtunk napközben, úgyhogy estére jól lefárad. Talán túl sok inger éri nap közben, vagy a hülye időjárás...
No mindegy, jelenleg már 2 órája alszik és ez az utóbbi napokban nem volt jellemző.
Hozzáteszem, kisebb könyvnyi repertoárom lett mondókákból és dalokból! Tegnap apának el kellett énekelnem újra 1 dalt, mert visszatapsolt....

Lorca, irigykedem, hogy Szabi megtalálta már a szájához vezető vissza utat. Nálunk most talált rá a hüvelykújjra, de arra sír fel alvásából, hogy nem találja és nem tud mit visszarakni...... :cry: Cumival egyébként ue. a helyzet....

Eddig azt vártam, hogy 6 hetes legyen, most meg a 3. hónap az álom, bár nem akarom én siettetni a dolgokat, felcseperedésének minden percét szeretném kiélvezni....remélem nem hangzott nagyon önzőnek...Nálunk ugyanis apa nem szeretne tesót, úgyhogy nekem lehet, hogy nem lesz legközelebb.....
:wink: :cry:
Bár aljas módon mindig mondom neki, hogy a döntés a nő kezében van.... :wink: :lol:

Na most hirtelen ennyi.

Pann! A Balatonon voltatok???? HMMMMM...... De szeretnék én is... :lol:

Mazsi, én azt vettem észre, ha nincs nálunk senki "idegen", olyan kiegyensúlyozott napjaink vannak... Aztán amint valaki jön, borul minden... Úgyhogy én is örülök ilyen szempontból, ha nem jönnek. Másrészt viszont, nekem személy szerint hiányzik a társaság.

Ezért is jöttem!!!! :lol:

Bea

KépKép
babzsak27

túlétük a szurit :lol: :lol: :lol:
apa is bár ő nem jött be velünk mondván nem nézi hogy hogy fáj Leának :cry:
Lea nagyon ügyi volt persze volt egy kis sírás de sikerült hamar megnyugtatnom.A gond az volt hogy a 9 órai kajcsi után nem aludt és mire 11.30-a a tanácsadóba értünk már koki fáradt volt...
na mindegy aludt egyet itthon kajcsizott egy nagyot és most itt vigyorog a játszószőnyegén :lol:

58cm és 5700g :shock: (jók ezek a védőnős mérlegek mert itthon tegnap este 5590g-t mértem)

a BCG oltás helye a dokinő szerint nagyon csúnya (én már kezdtem örülni hogy nem is olyan gázos...) és ki fog fakadni ne ijedjek meg :shock: valakinél hasonló kifakadás?

Áron
haláli!!!!!! alig várom hogy Lea is hasonlóakat produkáljon :lol:

Gergő
olyan kis helyes fickó és azok a kék szemek :shock: :oops:

Boldi
pedig a kis séró báró :lol: csini a frizije :wink: nem hullik neki sem?mert Leának szerintem eddig egy szál sem hullott még ki pedig állítólag ki fog :cry:

majus
mi sem "bőgetjük" a gyereket egyszerűen nem bírom... :oops: akkor 1x próbáltuk meg a 5-7 percet magára hagyást de azóta inkább kihozom magam mellé a nappaliba és kb 2 perc múlva nyugodtan durmol...
ha ez elknyeztetés akkor elkényeztetem :oops: :lol:

Kele fotó???

hagy válogassak már Leának :lol: a gond csak a távolság de talán működni fog a távkapcs is... :shock: :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

more milk

csajok nekem működik!!!!!!!!!!!
próbáltam a hétvégén leépíteni, de tegnap hogy már nemvettem be egyet sem Lea ismét 60-70perceket cummogott mire megvolt az adag úh tegnap este bevettem 2 kapszit és ma reggelre tejözön!!!!!! :lol:

ma beszéltem a Várkonyi Timivel (More Milk termékmenedzser) azt mondta az esetek 99%ban fennmarad a tejmennyiség a leépítés után :shock: naná hogy én abba az 1%-ba tartozom!!! :lol:

na mindegy lehet folyamatosan szedni az lehet hogy nem 3x2 vel fogom de majd kititrálom :lol: 1doboz More milk=2 doboz tápszer ára akkor már inkább cicizzen!!!! :lol: :lol: :lol:
ja és van 120szemes kiszerelés amit a Timitől telefonon tudunk megrendelni és az olcsóbb vmivel.

csak ajánlani tudom de tényleg! angolos kevés tejcsis kismamik olvasgathatnak a www.motherlove.com oldalon is hasonló jókat írnak

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Mazsi!
Lea is jó húsban van! A kis hős! :D :D
Nekünk is kifakadt az oltás helye, most már szép piros.

Honnan lehet tudni, hogy kevés a tejcsi? Ne mondjátok azt, hogy sír a gyerek, mert a mi esetünkben ez nem működik. Lilla nem sír. Már a mérlegre sem merek hagyatkozni, mert van, hogy egymás után kétszer is ráteszem a mérlegre és 30-40 gr eltéréseket mutat. Lehet, hogy azért kér 2,5 óránként cicit, mert kevés neki? :shock: :shock:

Pann!
Igazad van, inkább menjünk Ságiékhoz! :lol: :lol:
Ja, néztem ám, hogy a legutóbbi talihoz képest is mennyit változott Gergő!!! Azért a haja is nő! :lol: :lol:

Lillának elől és hátul kopik ki a haja. Tiszta bébihaj a kiságy! :shock: :shock: Szolidaritásból hullilk az enyémmel együtt! :roll:

Timi
Kép Kép
timocska

Mazsi, Boldinak is ronda, és ki is fakadt.

Pann, olyan nyaralhatnékom lett a képektől, és tök jó a Gergő kalapja!

Akkor Sági, ha fogadsz minket mondd el, akár priviben, h hova menjünk, de részletesen, mert én bénán tájékozódok. Metróval megyünk sztem kenguruban.
Vagy Május, ha oda is villamossal mentek, akkor megyünk veletek.

Mazsi, és nem gyullad be a melled a sok tejtől? Még emiatt félek és nem merem kipróbálni.. akkor éjjel nappal fejni kell??

De jól berreg Áron, nagyon vicces!

Orsi, megpróbálom csatolni a játszószőnyeg képét:

Kép

Kép
Kép
agiboldi

sági
csatlakozom ágiboldihoz, légyszi a címhez rövid útleírást is adj:))
és n n bízom benne, h tutira meglesz a tali, mert megsütöttem a sütit, amit vinni akarok, borzasztó lenne, ha nekem kellene egyedül megennem, mint a múlt héten :lol:

ágiboldi
írok neked privit, cseréljünk telcsiszámot! én is kendőt tervezek vinni, és v metró (ferenckrt) v vili - attól függ, hova kell menni :wink:

irtó jó a játszószőnyegetek. én most szutyurinál néztem ki azt is, sztm hamarosan megvesszük. jó lenne kelét rávenni a hasonfekve nézelődésre, mert a védőnő folyton rákérdez, és hát az kifejezetten gyenge pontunk. hátha ez motiválná...

mazsi
elvállaltad a felkérést? kedves tőled, h igényled kele fotóját, fogok is feltenni, de úúúgy utálok kicsinyíteni

digi fényképek
ha más is hadilábon áll az előhivatással (mi még egy db-ot se adtunk senkinek), ajánlom a drogerie markt honlapját http://www.dm-drogeriemarkt.hu/index1.html most n jó áron van az előhívás és sztm elég egyszerű a program is hozzá.

timo
ha szopi után fejést szimulálsz és akár egy csepp is kijön, akkor sztm elég a tej, ne parázz!!! persze nekünk bátran öntsd ki a lelked, de sztm drága kalács láttán hivatalos helyen nem vennének komolyan :lol:

babzsák
üdv újra itt, gyere sűrűbben! sztm nyugodtan próbáld ki a moremilket, én is kipróbálnám a semmire, ha nem tojnék a fejéstől mint ágiboldi...

majus3

sziasztok,

a BCG oltás nyoma: Rolié is kifakadt, de eddig csak egyszer (állítólag többször is előfordulhat).
Ágiboldi,
asszem van ugyanilyen játszószőnyegünk (kölcsön), de azt még nem avattuk fel. Talán holnap kimosom, mert Roli a mostanit mintha már únná... Hogy milyen sok haja van Boldinak! Csini pasika!
Persze Gergő is, nem kell ahhoz sok haj. Pláne ha van egy tuti kalpagja.
Roli bébi pont úgy kopaszodik, ahogy az apukája: elöl, kétoldalt.

Timo,
én kérdeztem a babanaplót: Lillusé profi, igazi 21.századi! Én csak egy guszta kis füzetbe jegyzetelek naponta-előnye: az anyucika kézírásával lesz (a fotók viszont hiányoznak belőle).
Mi is jártunk Egerben a hétvégén: a párom szülei Füzesabony mellett laknak: a tieid hol? (Nem dunaújvárosi vagy?)
ja, vagesz a frizurád!

Barbi,
ok, majd máskor is egyeztethetünk (addigra rendbeszedetem a saját autómat (még a nyári gumik vannak rajta, mert csak a múlt héten kapott új akkumulátort miután 4 hónapja a garázsban punnyadt). Abba viszont nem biztos, hogy befér 2 babakocsi.
(ja, a Madách u-ban lakunk, de nem Dunkaszin építkezünk, viszont majdnem megvettünk a közeletekben lévő 2 szép ikerház egyik lakását csak nem bízom a Dunában)

Lorca,
igen, a repcsin történőt határozottan nyilvános szoptatásnak tekintem. Sőt, a temetőit és játszótérit is. Én erre még nem készültem fel, talán ha még természetesebb lesz a szopiztatás. Tényleg, te vagy az a hosszúhajú a képen? (Nati nagyon édi az asztalon: majd amikor az asztalon fog táncolni!!!!!)

Bendi,
akkor a gyerekorvos már jó régi bútordarab, ha még gyerekként ismerted meg (már bocsi :wink: ). Nagykovácsiban építkezünk (mi is ikerházfelet). Érdekes módon nem volt drágább a telek, mint itt Dk-n. Sok sikert és kitartást nektek!!!

Kami,
tök jó az a kép, amin Áron mintha teljesen szétcincálta volna a körforgóját :)

Orsi,
amit leírtál, hogy mennyit evett Csenge, az elégnek tűnik: biztos, h kell pótolnod? Én pl. csak a heti hízásra vagyok kíváncsi (meg néha arra, hogy este még mennyi tejcsi van), de naponta nem izgatom magam, pláne, hogy pontatlan is lehet a mérleg.
(na jó, most én is aggódom kicsit, mert 10 nap alatt csak 4dkg-t hízott-állítólag, de nem tudok mit tenni, mert nem éhes, sőt sír, ha "tukmálom" neki a másik cickót. Elkönyveltük a párommal, hogy most ilyenje van...
na, mennem kell...majd teszek fel képeket...
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?