Ágiboldi,
Ami ronda, még nem biztos, hogy rossz is! Nagyon kreatív lettem a hogyan hozzuk ehető állapotba az elszúrt kajákat témában. Gyümilevesbe nem is emlékszem, hogy kell tojás
Én habarom. Persze dicsekszem azzal a kb egy alkalommal, amikor nem szúrtam el. Én ma dobtam ki a szülinapi torta prototípusát. Ehetetlenül édes lett és a kristálycukor porcukor helyett tovább rontott a helyzeten.
Barbi,
Ha van két ciciből 20-30 ml, már azt is le tudod fagyasztani, de az is igaz, hogy akkor tovább tart, amíg eláll. Vszínűleg azért csöpög, mert tele van.
Nekem való recept! Sima főzőtejszínt használsz?
Ujjgyömöszkölés: Mivel még nagyon kezdő Szabi, csak úgy sikerül neki, hogy a tenyere nyitva és a hüvejkujját tövig benyomja. Ennek két jó eredménye van még az elalvás mellett. Egy: Az ujjai pont beleérnek a szemébe. Amikor már idegesíti, akkor jön a valami vadááálat ki akarja nyomni a szememet nyüszi. Kettő: Olyan mélyen ledugja, hogy kész bulímiagyanús. Igencsak aggódok néha a fél órás nyügi alatt beletömködött mennyiség miatt.
Nanica,
Oldalmon fekszem magzatpózban, picit hátradőlve, kitámasztva. Szerencsémre egyébként is így szoktam aludni. Szabi előttem háton, így a szája pont ideális magasságban van, ha oldalra fordítja a fejét. Még ha abba is hagyja a szopit, akkor sem kell felébrednem, hogy segítsek neki, önkiszolgáló.
Ébresztés:
Mivel Natihoz kell igazítani a sétát, Szabit általában ébreszteni kell délután. Nem szokta bánni, ha szerencsém van, lent folytatja a szundit.
Timocska,
Szabi is body+rugi együttesben van, igaz, nálunk elég friss a levegő. Meg még egy zokni is, mert Nati ragaszkodott hozzá. Este meg egy textilpelust szoktam még a hátára rakni. Az akkor is rajta marad, ha pont mászkál.
A dokinénidtől meg ne kérj szopis tanácsot
Nekem sógor a munkahelyéről hazajárt wcre, úgyhogy értem anyósodat.
Mazsi,
Nálunk is az van, hogy néha velem alszik, néha külön. Natival is így volt, mégis gond nélkül azonnal rászokott, hogy a másik szobában egyedül aludjon. A mostani "keménykedéssel" szerintem egy csomó alvásproblémát lehet okozni a későbbi évekre. Legalábbis szerintem. Így teljes mértékben igazolva érzem, hogy az van, amit a gyerke akar
Alváshoz nem sötétítek, Natinál kb egy(?) éves kora óta, amióta éberebb.
A második gyerekes kérdésekről annyit, hogy én is pofátlan módon meg szoktam kérdezni.
Csak azt utálom, amikor anyukám kérdezi tőlem. Aaaaz más! Még ha tudom is, hogy szeretnék egy második/harmadik gyerkőcöt, nem szeretném, ha a fülembe lihegne, hogy hol tartunk már?!
Nekem Nati után, szülés, félórás varrogatás után a szülőágyon is egyértelmű volt, hogy kell egy második. Szabit meglátva, ahogy lóg a fejéből az infúzió, meg hogy már megint napok óta nem tudok járni a stoppolás miatt, egy kicsit azért meginogtam.