Sziasztok még egyszer!
Nagyon örülök, hogy el tudtunk végül menni a talira, tök jól éreztem magam, és hát a gyerekeim is!
Tünde-Manó!
Köszi még egyszer a segítséget, puszi anyukádnak is! Éljen a budapesti közlekedés!!!! Főleg most, hogy megszüntették a nagycsaládos kedvezményt is!
Köszönjük mindenkinek a sok-sok finom sütit, pogit, muffint. A képek alapján is kiderült, hogy minden gyerekem evett mindenből!!
Prücsök!
Jók lettek a képek! Legközelebb úgy intézzük, hogy te is rajtuk legyél! A muffin receptedre igényt tartok!!!
És mindenki, akivel most találkoztunk először: Ágiboszi, Toreau-Edina, Prücsök, Ranpo Évi, Cserági + csatolt részek!! Jó volt látni titeket, gyerkőcök tündériek! Blanka Panka kreol bőrét a képeken is megcsodáltam!!!!!!
Anid, Lilló!
Végül beszéltetek egyáltalán a játszótéri szitukról? MI azért produkáltunk ott a homokozóban ezt-azt. Nagyon nehéz téma!! Én általában rászólok a gyerekekre, ha másokat bántanak, Petitől most mindenki fél a lovagi kardja miatt, pedig én tudom, hogy ha őt nem provokálják, akkor nem üt vele meg senkit. Pankát se ütötte meg soha. De egy játszótéri közösség kész szociológiai tanulmány!!!! Amúgy hagyom őket játszani, barátkozni.
Szerencsére most nem dekkoltunk sokat a parkolóban és mire elértünk a sétány végére, Pannika már aludt is! Jól elfáradtam, de itthon is elfáradok velük, úgy hogy legközelebb is megyünk!!
Szombaton pici babát látogattunk, délután meg szülinapi partyra voltak a gyerekek hivatalosak. Nagyon készültek. Végül én is mentem, mert kitolás 3 gyereket csak úgy otthagyni. Felnőtt fejjel azért nem olyan izgalmas egy ilyen gyerekzsúr, de ők élvezték!!!
Teletubbi-s torta volt (
) volt, meg lufi tenger. Szerintetek Petike milyen formájú lufit kért?? Kardot!!!!
A gyereknapozás ma lett volna, de hát ez elmaradt! Délután elmegyünk az erdőbe sétálni, meg locsolunk az udvaron, azt is élvezik!
Puszi, Zsu