Sziasztok!
Már én is itt vagyok! Mi szombaton mentünk a mamiékhoz és éjjel olyan vihar volt a Mátrában, úgy dörgött villámlott, hogy még az ágy is rezgett. Nagyon féltem, de odabújtam, apához!
Zsu!!! Na mi van már??? Ugye nem jött még meg??? Jaj és mikor tesztelsz már? Kilukad az oldalam!
Kriszti! Ez tuti jó nyaralás lesz!!! NAgyon irigyellek
! Masszázs hmmmmmmmmmmmmmm. Én is akarok egy ilyet!!!!
Te aztán egy meleg csajszi vagy! Kivi vagyok a végeredményre! Még 1 hét! Jaj de izgi!
Mi Horvátországba megyünk júli végén a barátnőmékkel, nekik is van egy kis lurkójuk, aki 9 hóval fiatalabb a Manómnál. Remélem jó lesz!
Ancsa! REmélem nem takarítottátok halálra magatokat???!!! Utána olyan jó élvezni a rendet meg a tisztaságot!
Little! Jaj úgy izgulok érted is, remélem sikeres hónap elé nézünk. 1-2 kismami becsúszhatna. De szépen is kezdenénk a júniust!
Erzs! Hogy vagy??? Nálad mi újság? Ma nem dolgozol?
Kislibus! Jó mozgalmas volt a hétvége! Azért remélhetőleg nem fulladtatok ki teljesen?!
Figyuka a vonalzód akarna az ott lenni az aláírásnál ugye? Nem jó kódot másolsz oda! az URL-es kód kell!
Kacika! Hol vagy? Mi újság nálatok? Hogy vagy?
Denni! Olyan régen írtál már! Mi van veled? Pocaklakó???
Andi! Piroska elhúzott már a jó fenébe??? Azért a takarítás mellett maradt időd pihizni??
Juj remélem senkit nem hagytam ki?
Én viszont így állok:
Jó nagy pusszantó Mindenkinek!