Új privát üzeneted érkezett!

Zsu:a megérzések általában be szoktak jönni,de szívemből kívánom,hogy most kivételesen ne :wink: :lol:
vedresandi

JÓ ÉJT!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Úgy látom, mindenki eltűnt! (Kriszti, Andi)
Megyek én is egy kicsit odabújok a szerelmemhez. (nehogy már nyugodtan tv-en)
Jó éjszakát mindenkinek!

Zsu

Kép
bvigh

ZSU!
Megjött vagy nem????

Jó éjt!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

JÓ REGGELT KIVÁNOK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HOGY VAGYTOK????
Vendég

Lányok!Mi van veletek??????????????????????????????????????????
Vendég

sziasztok! zsu: megjött vagy sem???? írj! tűkön ülünk :lol: t.kriszti: a multkor azt hittem megfog jönni mert elkezdtem barnázni utánna meg semmi ki érti ezt??? neked mikor is kellene nem megjönnie?
erzsebet0312

Sziasztok!

Már én is itt vagyok! Mi szombaton mentünk a mamiékhoz és éjjel olyan vihar volt a Mátrában, úgy dörgött villámlott, hogy még az ágy is rezgett. Nagyon féltem, de odabújtam, apához!

Zsu!!! Na mi van már??? Ugye nem jött még meg??? Jaj és mikor tesztelsz már? Kilukad az oldalam!

Kriszti! Ez tuti jó nyaralás lesz!!! NAgyon irigyellek :oops: :wink: :lol: :? ! Masszázs hmmmmmmmmmmmmmm. Én is akarok egy ilyet!!!!
Te aztán egy meleg csajszi vagy! Kivi vagyok a végeredményre! Még 1 hét! Jaj de izgi!

Mi Horvátországba megyünk júli végén a barátnőmékkel, nekik is van egy kis lurkójuk, aki 9 hóval fiatalabb a Manómnál. Remélem jó lesz!

Ancsa! REmélem nem takarítottátok halálra magatokat???!!! Utána olyan jó élvezni a rendet meg a tisztaságot!

Little! Jaj úgy izgulok érted is, remélem sikeres hónap elé nézünk. 1-2 kismami becsúszhatna. De szépen is kezdenénk a júniust!

Erzs! Hogy vagy??? Nálad mi újság? Ma nem dolgozol?

Kislibus! Jó mozgalmas volt a hétvége! Azért remélhetőleg nem fulladtatok ki teljesen?!
Figyuka a vonalzód akarna az ott lenni az aláírásnál ugye? Nem jó kódot másolsz oda! az URL-es kód kell!

Kacika! Hol vagy? Mi újság nálatok? Hogy vagy?

Denni! Olyan régen írtál már! Mi van veled? Pocaklakó???

Andi! Piroska elhúzott már a jó fenébe??? Azért a takarítás mellett maradt időd pihizni??

Juj remélem senkit nem hagytam ki? :? :oops:

Én viszont így állok:

Kép

Jó nagy pusszantó Mindenkinek!
Vendég

Erzsébet!
Mikor volt pé-d?
Mikor nem kéne megjönni?
Én modtam neked,hogy lehetett az egy beágyazódás is!!!!
Nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Krisztinka!
A ti nyaralásotok is jól hangzik!!!!!!!!!!
Jól indul a hőgörbéd,neked is lehetne rajta egy jó kis beágyazódás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!

Én jelenleg felvagyok készülve mindenre,hogyha megjön!!!!!!!!!!!
Folytatódik a closty 2 hónapig ha ezalatt a 3 hónap alatt nem jön össze,akkor mással próbálkozunk,dokim szerint!!!!!!!!!!!!!

Bár én nagyon szeretném ha nem kerülne sor arra,de hát ezt nem lehet tudni,hogy mi lessz!!!
A tegnapi hőm 37,4-ről mára lecsökkent 37,3-ra jó lenne ha beindulna a beágyazódás,a múlt vasárnap volt tojásfehérjés napom,a hőgörbe szerint kedden volt pé-m!!!Akkor elvileg 7 vagy 8-ik dpo-n vagyok!??

Zsu????????

Többi leányzó??????Mi van veletek???????????????????????
Vendég

t.kriszti: bár igazad lenne de majd kiderül :roll: hát nekem 31-1-jén nem kellene megjönnie. akkor fej fej mellett haladunk :lol: krisztinka79: de dolgozom indul a bérletes szezon minden nap vagyok 12 órába :twisted: zsu: mikor jön már ???? nem birom jobban izgulok mint ő :lol:
erzsebet0312

krisztinka79: nagyon szépen alakul a görbéd ám :lol: maradjon is fennt :lol: t.kriszti: de jó is lenne ha mind a kettőnknek ott lenne a babó :lol: sőt mindenkinek :lol:
erzsebet0312

t.kriszti: te érzel egyébként valamit?
erzsebet0312

Erzsébet!!!
2 nap eltérés van köztünk,ha jól számolunk!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

SZép napot!!!

Látom lassan mindenki visszatér a hosszú pihenés után! Csak Zsu játszik az idegeinkkel és nem jelentkezik! :evil: :lol:

Kriszti! Azért ne csüggedj, ha nem esik le a hőd, mert nem mindenkinek esik le a beágyazódáskor!!!!! :wink:

Erzsi! Hát ez a barnázás dolog, tényleg gyanús. De már csak napok kérdése és kiderül, hogy mi a helyzet nálad! Mennek a drukkok!

Krisztinka! Az annnnnnnyát, de szép a görbéd! Nem is emlékszem, hogy láttam e már tőled ilyen jó kis görbét.

Nekem a ferty adott vipes napokat, úgyhogy most szép színes lett a görbém!
Íme:

Kép
Vendég

Sziasztok!

Mi is visszatértünk a Bakonyból!! Gyönyörű volt, jártunk a Balcsinál is, Andris fürdött, nagyon tetszett neki! Nem is sírt!!

Megmásztunk egy nagy hegyet is (Kőris-hegy), de jól bírta! Megszokta már a kirándulást!

Most jönnek a dolgos hétköznapok (OLYAN értelemben is

:lol: :lol: :lol: :lol: )

Majd még jelentkezem!!! Mindenkinek nagyon drukkolok!!

ZSU! Mi van veled?????????????????????????

Klarka Kép

Ez a kép hazafelé Agárdon készült, ahol beugrottunk az ismerősünkhöz..

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Klarka!
De édes a fiad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mindent bele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ildi!
Jól alakul a görbéd!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Erzsébet!
3,4 napja tompa kis görcsölgetést érzek,ma elkezdett fájni a derekam!!!
Ezenkivül semmi!!!!
Gondolni sem merek,kombinálásra!!!!!!!!!!!!!!!
Lehet,hogy megjön pár napon belül,a has és a derék görcs lehet attól!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Elég sok a munkám, csak látom, hogy izgultok itt miattam. Nem kell. Még nem teszteltem, de még nem is jött meg. Ha 1-2 napig még barna sem jelentkezik, akkor tesztelek.Egyébként holnap, holnapután szabin vagyok. Nagytakarítani akarok, de ígérem szakítok időt rátok is. Puszi, szép napot mindenkinek!
Ha tudok délután jövök bővebben.

Zsu

Kép
bvigh

zsu: mi ezt már nem birjuk megettük a kefét :lol: nagyon szorítunk neked :lol: little: neked szokott barna lenni? vagy volt valami amikor terhes voltál?
erzsebet0312

Sziaszto,én is itt!

Forgatok ma,így már 3 kor keltem.

Nálam piri elhúzott már,hál istennek,neki láthatunk a tutinak :wink: :lol:

Littla: miért jár VIP a fertiben???Én még sosem kaptam :(

Zsu: remélem nem lesz barna,és dobsz egy zebrás tesztet :wink: :lol:

Mi nem nagyon csaviztunk,mert a mai forgatás miatt ezer intéznivalója volt a páromnak és nekem is.Azért mozizni és bowlingozni elvittük Danit!!
vedresandi

ZSU!
Most már kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha eddig piri nem volt,jó volna ha nem is látogatna meg!!!!!!!!!!!!!!!!
Drukkolok nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ANDI!
Mindent bele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Én úgy érzem,hogy megfog jönni!!!!!!!!!!!!!!
Nem tudom miért érzem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De nem leszek csalódott!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Már meg edzödtem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aki régen jelentkezett,feketepontot kap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nincs mentség,legalább egy életjelt,hogy jól vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti: már én is megedződtem!!! :lol:
Jól mondod.Pénteken mikor szembesültem pirivel,kicsit lekonyultam,közöltem a párommal,hogy gyúrunk tovább,és nem firtattuk tovább a kérdést.Csússsz tovább!!!
És hidd el,ennek hamarosan meg lesz a gyümölcse!!!
vedresandi

andi: hol is forgatsz és mit?????????? t.kriszti: nagyon szorítok neked hogy ne jöjjön meg :lol:
erzsebet0312

Most szörfösztem az iwiwen és basszus 2 lakót is kihagytam!
Tőlük ezer bocsi!

Olik és Enik! Kismamik! Hogy vagytok? Gyertek meséljetek magatokról! Millió pusszantás nektek!
Vendég

Itt vagyok :D Jól vagyunk!!! Az étvágyam meg még jobban :roll: Úgy érzem most többet fogok hízni, mint Zolcsival :oops: Remélem majd lejön...

Enikő asszem elutazott ezen a héten nem lesz, de nem vagyok benne biztos.

Zsu:
Most Miattad benéztem, azt hittem már van egy ++++teszted :wink: Elég nagy türelmed van :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok!

Először írok pár sort, aztán visszaolvasok. A vihar miatt napokig nem volt netünk, majd felrobbantam mérgemben.

A zebrám erősebb lett, úgyhgy icipicit megnyugodtam, dokihoz is bejelentkeztem, jövő hét csüt, negyed 6.

Na jövök nemsokára vissza, Pusszi
Vendég

Hát Zsu, nem semmi törelmed van..., én már rég lőttem volna egy tesztet.

Én egész nap álmos vagyok, aztán este alig bírok elaudni...

Már nincs premens tönetem se, kicsit feszül a hasam, meg éjjelente kb 6 szor kimegyek pisilni.
Étvágyam korrekt, hányinger nincs, csak néha ég a gyomrom, de ez lehet a kávétól is. Amit ugyan csökkentettem, és csak neszt iszok, de néha ettől is ég.

A tesztet nem bírom lekicsinyíteni, ha valaki tudja, és elmondaná, hogy kell.... :oops:
Vendég

Basszus!!!!!!!
Most tudtam meg, hogy az egyik koleganőm terhes, ráadásul nem is akart az lenni, és lehet, hogy nem is tartja meg. Ja, és egyfolytában cigizik az udvaron. Na ettől tudok kibukni, nem attól, hogy ha megint megjön!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egyébként már nem érzem azt, hogy mindjárt megjön, de mást se.
Lehet, hogy tényleg tesztelnem kellene??????
Ma mértem hőt, 37,1 volt. De ugye ez már a múlt hónapban is becsapott..

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!! Tesztet kérünk!!!!!

Nekem is végig 37,1 volt a hőm a tesztelés napjain, és nekem is elmúlt a meg akar jönni érzés.

Szerintem lassan muszály lesz tesztelned!!!

Amúgy tényleg durva amit a kolléganődről írtál!
Vendég

Olgi, neked mikor jött meg utoljára?
Vagyis mit mondott a doki, hányadik héten vagy?
Vendég

Megszabadultam egy vonalzómtól, ha meglesz a doki, csinálok 40 heteset is, addig azért nem merek, akármennyire optimista tipus vagyok is.
Vendég

kacika: de legyél mert már van egy babód :lol: a pocidba :lol: zsu: basszus tesztelj :lol: hidd el meg fogja érni :lol:
erzsebet0312

:lol: :lol: úgy látom, itt pattanásgi feszült már a húr... :lol: :lol: :lol:

Zsu, ha úgy gondolod csak akkor tesztelj, ha elérkezettnek látod az időt, de azért én is türelmetlen vagyok.... :shock: :lol:

Én ma elhatároztam, hogy a következő gyerekünk megfoganásáig lefoygok, mert 65-el mentem férjhez, aztán szülés után 75-ön stagnálok és azért sokkal jobban néztem ki régen...tisztára löttyedt érzésem van...és nem szeretném, ha a következő várandósságom egy +10 kg-os alapról indulna, mert az nem tesz jót a szívnek. Én Andrissal 15-öt híztam, ami jelenlegi állapotomnál egy 90 kg-os eredmény lenne...Balatonon készült rólam fürdőruhás kép, ami eléggé lehangolt...Drukkoljatok, hogy kibírjam!!!!!!

Megyek, mert Andris a súlyzókat görgeti a padlón,... :)

Kép
klarka

Peti a mamánál, úgyhogy van némi szabadidőm.

Klarka, és milyen diétát akarsz csinálni? A 90 napos állítólag először kemény, de aztán megszokja az ember, és hatásos.
Vendég

Kacika! Hát tegnap elolvastam a 90 naposat is (többek között), asszem azt fogom választani, de addig is megpróbálok a kenyérevős étkezéseket zöldségre cserélni... :)

Kép
klarka

Kacika!
Örülök neki,hogy erősebb volt a teszt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nekem nem hiszem sikeres lessz ez a hónap is,már küszöbön érzem pirit!!!!!!!!!!!!!!!!
Fáj a derekam,és megjön érzésem van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pedig hétvége még odébb van,a pé-m is a múlt kedden volt a hőgörbe szerint!!!!!!
Nem értem!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti! Azért 22 nap elég rövid lenne...Volt már ilyen rövid?

Kép
klarka

Kriszti! Azért 22 nap elég rövid lenne...Volt már ilyen rövid?

Kép
klarka

Igen voltak 21 napos ciklusaim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De mióta ittam a cickafarkfű teákat és szedem az E vitamint,azóta 3 alkalommal 30 napra jött meg!!!!!!!!!!!!!
Csodálkozok én is rajta,hogy megjönne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hát igen 22 napnál tartok kb. 7-8 dpo-n!!!!!
Vendég

De a pé-d az tuti egy hete volt, nem?

Kép
klarka

Szombaton volt egy hete,hogy voltam uh-on,azt mondta doki,van peteérés 2 nap múlva mégjobb lessz,még mondta is,hogy mindent bele 2 nap múlva,rá vasárnap ömlött belőlem a tojcsifehérje,a hőgörbe szerint kedden volt pé-m!!!!!
Igen a múlt héten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Hát.........akkor reméljük a legjobbakat...mondjuk neked már van élettapasztalatod, de ha gondolod, akkor a normál levélben küldök neked pár oldalt abból a könyvből, ami alapján mi is "élünk" :lol: :lol:

?

Klarka

u.i.: én most kimegyek Andrissal cserkót szedni... :wink:

Kép
klarka

Klarka!

Bocs,de nem igazán értem mire akarsz kijukadni?!
Ha gondolod priviben megirhatod!!!!!!!!!!!!!
Már nem a pár oldalra gondoltam,csak arra mire céloztál!!
Élettapasztalattal kapcsolatban,meg,hogy ti mi alapján éltek!!
Nem értem az összefüggéseket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

jajj lányok ki lesz vagyis kik lesznek a júniusi kismamik? :lol: reméljük nagyon sokan :lol:
erzsebet0312

Én biztos nem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Erzsi:a TV2nek a nyári mini filmeket,amik a műsorok között vannak,és egy video klipet.de már itthon,mert leesik a fejem.

klarka: visszaigazoltalak :wink:

kacika,most egy kicsit hangosabb gratula,mint múltkor :wink: :lol:

Kriszti:tudod pozitívan.ha idő előtt leírod a ciklust,akkor az úgy is lesz!!!Pozitiv teszted lesz a ciklus végén :wink: :lol:

Krisz:ígéretes görbe,babaragacsok,hőfenntartó energiák mennek!!!!

Zsu:lécci lécci lécci tesztelj :lol: :wink:
vedresandi

Andi!
Köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De tudod,inkább nem élem magam bele,csak reménykedek!!!!!!!!!!!!
Majd kiderül mi lessz!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti:persze jó ha felkészítjük magunkat pirire,de amíg nincs piri,addig a babában kell hinni!!!!! :lol: 8) :wink:
vedresandi

OKÉ!

Akkor igy teszem!!!!!!!!!!!!!!!!!
A babára gondolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Na sziasztok én is itt vagyok.Nem takaritottam halálra magam,mert annyira szenvedtünk apával a fejörcstől,hogy edész nap nem csináltunk semmit....

Ugyan fényképet nem kaptam,de ime az óriásbébim adatai:
CRL:60mm
BPD:20mm
THQ:18mm
Tarkó:1.5mm

Klarka:Ha elfogadsz egy tanácsot,akkor arra figyelj,hogy próbálj meg legalább ötször enni egyszerre keveset.Azt nem javaslom amit én csinálok,mert az elég kemény szénhidrát diéta,bár nekem a cukor miatt muszály.Január óta nálam 16kg-ot jelent.

kacika:Nagy gratula a babóhoz!!!!!!!!!!

Zsu:Annyira szoritok neked,és becsülöm a kitartásodat.Én már biztosan nem birtam volna teszt nélkül.

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa: köszi! Apukám is ezt mondja...igazatok van.. :D

Kriszti: küldtem privit, azt hiszem kétszer is elment...

Klarka

Kép
klarka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?