Sziasztok!
Gyönyörű ez a baba!!! Milyen békésen alszik. Nagyon szép formás, tényleg!
S mikor engedik őket haza a kórházból? Gondolom most már egy-két napon belül hazamehetnek!
Hajni: nagyon édesek a szülinapi képek. A legutolsó csokis különösen tetszik, még Marcikán is túltett maszatolásban
Mind a két tortája nagyon aranyos volt!
Azért az jó lehet, hogy így össze tudtok jönni a sok gyerkőccel. Nálunk ez az egy ami hiányzik, kocsiba kell ülni, ha egy normális játszótérre akarunk menni. Mondjuk most, hogy beköszöntött a jó idő, itt a házban illetve az udvaron is megélénkült a társas élet, csak a legtöbb gyerek már nagyobb, mint Marci. Ő pedig imádja a gyerektársaságot, még ha idősebbek is.
Mi is kint voltunk a repülőnapon, megnéztük, hogy repül Apa. Sejtettük hogy ezer fok lesz a betonon, úgyhogy jól felkészültünk, szalmakalap, vastag réteg naptej stb. Itt volt a két nagymama és a nagypapa is. Úgyhogy Marci jól bírta, ki se lehetett szedni a helikopterből.
Tegnap meg elmentünk az abonyi vadasparkba. Nekem nagyon tetszett! Jó, hogy lehet etetni is az állatokat, nagyon aranyosak. Én is úgy élveztem, mint egy gyerek
Szilbee! Mi úgy csináltuk a névválasztást, hogy mindketten összeírtuk az utónévkönyvből, kinek milyen név tetszik, fiú-lány.
Végülis nem sok volt, ami egyezett... Ha a következő fiú lesz, mi is bajban leszünk.
Jó éjt mindenkinek!