Sziasztok!
Csirkesz
Barihimlőhöz kitartást a kölköknek és neked is! Remélem, gyorsan elszaladnak azok a fránya birkák, és nem marad hűlt helyük sem
. Én kitöltöttem a tesztet, de az ismerőseim egyáltalán nem hallották/használják az e-közig nyújtotta lehetőségeket, úgyhogy velük nem töltettem ki. Az viszont ugyancsak elgondolkoztató, hogy ennyien nem ismerik...
Judy
Jó, hogy már Ti is túlestetek a barihimlőn! Biztos büszke vagy, hogy már két ekkora fiad van: óvodások mindketten, már a kicsi sem pelusos, stb. A dolgozáshoz sok sikert, bár biztos nem lesz egyszerű a sok gyerekezős év után visszarázódni.
Liv
Nálunk is volt ilyesmi, de mikor láttam, hogy nem akar pisilni, hiába kell neki, mindenféle játékot találtam ki: pl. ki ér előbb a wchez, én vagy ő (persze hagytam nyerni
); "meglocsoltuk" a kert eldugottabb füves részeit; és ami még nagyon sokat segített, amikor megmutattuk neki, hogy kell a NAAAAGY WC-be állva pisilni (egy kissámliról
:)), mint a nagyok. Azóta gyakorlatilag csak így pisil, és rettenetesen büszke magára (meg mi is rá)
. Sőt, volt egy pár nap, amikor mindenhova
megpróbált belepisilni, nagyon résen kellett lenni, nehogy a dömperbe, a kis locsolókannájába, a talicskába, stb. menjen a lötty
. A leggázabb az volt, amikor büszke vigyorral a képén kérdezte, hogy nem baj-e, hogy lepisilte az egyik cserepes virágunk földjét !!!
:):)
Nálunk egyébként még a kakival vannak apró nehézségek: nem mindig akarja hagyni, hogy kijöjjön, se a pelusba, se wcbe, se bilibe. Inkább tartogatja egy napig, aztán már szinte magától pottyan ki a kis kakikukac. Remélem, ez majd idővel elmúlik, és az is olyan jól fog menni, mint a pisilés.
A fütyitéma nálunk sem rendeződött teljesen, néha teljesen váratlanul visszaszűkül, olyankor egy-két nap Ftorocortozás után újra rendesen hátra lehet húzni. Pici letapadás nála is van, de egy részen teljesen magától felvált, úgyhogy várok még, hátha a másik oldalon is magától megoldódik a dolog.
Reditke
Remélem, minden oké. Azt biztosan tudom, hogy még nem volt meg a műtét, 29-én még csak az előkészítő vizsgálatokat csinálták meg, a műtét az azt követő héten szokott lenni, de valószínűleg bent kellett maradnotok addig, mert nagyon nem jelentkezel. A biztonság kedvéért már a héten és az egész jövő héten megy nektek a rengeteg drukk és a gyógypuszik.
Mi egyelőre megúsztuk a katéterezést, amíg ilyen (viszonylag) jók az értékei mackónak, nem akarnak hozzányúlni. (Nagyon helyes
) Közben meg várjuk az értesítést, felvették-e az oviba. Nem mintha életbevágóan fontos lenne, mert még maradok egy picit itthon, viszont ő már tényleg jobban élvezi, ha sok gyerek között lehet, mintha csak az én képemet nézegeti egész nap
.
Most mennem kell, de még igyekszem jönni. Többiek bocsi és MUKKKK!
:):)