Sziasztok,
Előkerültem én is, lám-lám, milyen sokat számít a hívó szó
Köszönöm, Panka, tényleg jólesett!
Pupy
Fantasztikus a tábla, gratulálok hozzá!!!
Évi
Én is kb hasonló horrorisztikus vagyok, nekem is most várható Piri
Egycsónakban evezünk?
Milyen lett a lakás?
Juca
Még egyszer gratulálok a kis fekete Pöttyhöz! Most már kicsit nyugodtabb vagy?
Lányok,
Gyönyörűek a babák! Elolvadok mindig amikor nézegetem a képeket... És elkezdek vágyakozni egy kistesó után
Néha olvasgatlak Benneteket, de bevallom férfiasan, abszolút nem tudom már követni az eseményeket, így inkább nem is próbálkozom meg hülyeségeket írni, mert csak összekeverek mindent
Jól vagyunk, hiányoztok, de sajna amikor Laura fenn van, akkor 100%-ban Vele kell lennem, elindult Őnaccsága
Már akkor is hiszti van, amikro főzök
Amikor meg alszik, akkor dolgoznom kell, mivel a munkámat senki nem csinálja meg helyettem. Tömören ennyi.
Laura szépen fejlődik, rengeteget eszik, ebéd után szokott 1x aludni 1,5-2 órát, jól alszik már éjjel is, este 8- reggel 7-ig. folyaamtosan, már nem is kel fel szopizni hajnalban. Szépen felszedett magára, már 9,4 kg. Ez nála nagy szám, mert ugyan annyit eszik, amitől mi rosszul lennénk, felnőttek, de nem egy hízékony típus.
Remélem, megtartja ezt a jó szokását.
Készülgetünk a névnapjára, már vannak tippjeim, mit kap
Nyaralást szervezem, egy hét Zalakaros (nem, nem a felkapott Kolping, mert oda már áprilisban nem volt hely
), egy hét itthon, nagyszülői felügyelettel Laura, szülők kettesben el
Még 1x szopizunk, este, Laura nagyon cicifüggő, nem akar megválni tőle, a reggelit is úgy kellet elvennem tőle, de muszáj már, hiszen lassan 14 hónapos, és tudom jól, h egyre nehezebb lesz elválasztani, mert egyre okosabb. Nagyon okos kislány, rengeteget mutogatok neki, énekelgetünk, és mindent szinte elsőre megjegyez. Magyaráz egész nap (megzabálom!
), csak nem mindig érteni, amit mond
Tesó projekt: nyárban maradtunk Apával, de még a kilóimat szeretném jobban lefaragni, mielőtt belevágunk. jan óta fogytam 12 kilót, szeretnék még 3-4-et és jöhet a mehet
Mondtam, hogy vagy most, vagy soha
Teszek fel képeket kislánykámról, nagyon édi, a szemei mit sem csökkentek vonzerejükből:
És itt kitalálhatjátok, melyik Laura baba és melyik Laura babája
:
Puszi