Új privát üzeneted érkezett!

Kép
Kép
Kép

Sziasztok!
Teszek fel képeket, igaz hogy egy hónapja készültek, de jelenleg ezek a legfrissebbek.

Anikó
örülök, hogy Ágoston szépen fejlődik. És várjuk a képeket!!!!!!

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Pupy :) Csatlakozom a többiekhez: ez a tábla gyönyörűséges és rengeteget dolgozhattál vele, köszönjük szépen!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Lányok! A babákok nagyon arik :lol:

Anikó :) Gratula a hurkásodáshoz és várjuk a képet!

Dobok én is kettőt.

Jó éjt!

Kép
Kép

KépKép

KépKép
timika

Szép jó reggelt!

Eszter
Bocsi, a privis felsorolásból kimaradt a szoftverüzemeltető és webtervezői papírom. :oops:

Pupy
Jól éreztük magunkat, nagyon aranyosak voltak a kis ballagók. Kicsit meglepődtem, mert a kis- és középső csoportosok elbúcsúztatták a "nagyokat". Még ilyenben nem volt részem.
Viszont nagyon édesek voltak. Vasárnap volt ebéd, jólakott a pocink is. :)
Zebrát nem merek még ígérni. ;)
A tábla pedig gyönyörű lett. Nehogy visszacsináld! :)

Anikó
Örülök a gyarapodásnak, várom a képeket. :)

A babókák nagyon édesek.
Úgy mennék strandolni, egy kis élményfürdőzés, dögönyözés....
Vendég

Anikó!
De jó, hogy végre jelentkeztél!!! Szopihoz kitartást, vigyázz Magatokra, és várom a képeket!

Évi!
Nagyon csendben vagy! Mi van Veletek???

Bogi!
Izababa gyönyörűséges, azok a kék szemek! Bámulatos!

Timika!
Hú, Kristóf már alig fér bele a babakocsiba... ;) És most nézem, mindjárt Nálatok is kezdődik a tesóprojekt! :)

Syry!
Micsoda husika ez a Máté baba! :D

Ma reggel a gyerekem hatkor kezdte a napot... A kis goni... :twisted: Már kezd szokásává válni, hogy fél hat-hat tájékán jelzi, hogy "anya, reggel van ám!"... Na gondolhatjátok, hogy most meg már újra szunyál... :P Én meg megyek takarítani...

Pussz!

Kép
Kép
norwell

Pupy!

Nagyon szupi lett a tábla, vissza ne csináld! :D :D :D

Maci!

Örülök, hogy jól telt az utazás :D
Látom, te is megcsináltál néhány sulit, tanfolyamot. :) Én is, de most, hogy melót keresek, sajna a hajamra is kenhetem :(

eszter82
Budapest

Norwell
Kellemes pünkösd ünnepi takarítás. :D
Otthon hatalmas ruhakupac vár rám, hogy elpakoljam. Kocsitakarítás is be van ütemezve....

Negyed 8 fele elaludtam, 9 után ébredtem fel. Még mindig kómás vagyok. Szegény munkatársammal jól kitoltam. :oops: :(
Vendég

Eszter
Sose tudhatod, mikor veszed hasznát valamelyiknek.
Tegnap, mikor jöttünk hazafele, mondtam a páromnak, hogy majd a babóka mellett nyelvet szeretnék tanulgatni. Visszatornázni az angolomat a régi szintemre és esetleg belevágos ismét a németbe vagy az olaszba.....
Vendég

Sziasztok!

Örülök nagyon,h. tetszik nektek is így tábla, attól féltem esetleg nagyon giccsesnek fogjátok tartani. :oops: Végre megszületett az a formája amit szerettem volna az elejétől :lol:

Norwell!
Bizony ez a nagy meleg mindenkit megkínoz, elég nehéz így pihenni. Mi a nappaliban alszunk,mert ott van klíma, amit beállítunk este 0,5 – 1 órára, és így azért elviselhetőbb.

Fleur!
Milyen volt a 4D? Kiderült Pindúr neme?? :wink:

Anikó!
Nagyon örülök,h. jelentkeztél!! :lol: Már Hiányoztál nagyon Nekünk!!! :lol: Örülök annak is,h. a kis tökmag hurkásodik. :lol: ÉS már alig várom a képeket Róla!!!

Syry!
Úgy örülök,h. tettél fel képeket, annyira aranyosak vagytok!!! Milyen szép szeme van Máténak!!! :lol:

Éva!
:lol: Örülök,h. tetszik,magunknak csináltam. Balhéé? Remélem azért semmi komoly?! :lol:

Timi!
Nekem nagyon tetszik a kép Kristófról, olyan igazi kis vagány a babakocsiban. :lol:

Maci!
Örülök,h. jól éreztétek magatokat! :lol: Kell egy kis kikapcsolódás! Bizony én is mennék napozni, csobbani nagyon…. A zebrát úgy gondoltam,h. régebben kialakult,h. mikor Évi elutazott,mindig zebrára jött vissza. ÉS azóta ha valaki elutazik mindig kérjük,h. hozzon valakinek vagy épp saját magának zebrát. :wink: Nekem is van egy nagy halom vasalni valóm, amivel meg kellene gyűrköznöm. Jó ötlet a baba melletti tanulás, nekem is tervbe van véve, kérdés,h. lesz-e rá energiám. :oops:

Eszter!
Örülök,h. tetszik Neked is. :lol: Tényleg hőd hogy áll?

Puszi!
Vendég

Pupy
Nemsokára kiderül, hoztam-e esetleg valakinek zebrácskát. ;)
A tanulás nálam is energia és kedv kérdése lesz. Ma valahogy híjján vagyok mindkettőnek. 5 percenként leesik a fejem és már alszok is. :?
Vendég

Hello Lányok!
Tegnap nem voltunk itthon, ma pedig kint dolgozgatunk a kertben a férjemmel, igy nem sok időm van irni (usa klaviaturánk van, ezért nem tudok hosszú 'i'-t irni, mert egyel kevesebb billentyű van rajta, és nincs ahova beprogramozni).

Pupy!
A tábla hihetetlenül szép. Vissza ne csináld!
A belefektetett munkád hozza meg mielőbb a gyümölcsét!!!

A meleggel úgy néz ki nekünk sincs gondunk. Szegénykémet a szelek kinozzák meg, most próbálom szoktatni a hason alvásra. Legutóbb két órát aludt hason, és az segitett babókámnak megszabadulni a gázoktól. Az elején napi háromszor is volt nagyobb mennyiségű széklete, de az utóbbi időben napi 2-re aztán egyre redukálódott. Ez normális, vagy valami gond lehet? Az az egy viszont normál állagú.
Este teszek fel friss képeket. Akkor talán tudok bővebben is jönni. Rengeteg a dolgunk.

Puszó!
Vendég

Angie!
Teljesen normális a napi egy széklet, kizárólagosan szoptatott babáknál az is normálisnak számít, ha egy hétig nincs, de az is, ha egy nap hét van (védőnőm mondta). Ilyen jól feldolgozza a pocija a tejcsidet. A hason alvás általában tényleg beválik a hasfájós babáknál. Puszi Sziszkó pocijára, hátha segít ez is! ;)

Maci!
Jó kis ünneplés pünkösd tiszteletére, mi? :twisted: :D
Háááááát, őszintén megmondom, nekem nem lenne enerdzsim Kende mellett tanulni... Egyrészt, másrészt sajnálnám az időmet a könyvek fölött tölteni, mikor itt van nekem ez a rosszcsonthétördögfélhuligán (aki ma délelőtt, míg kapáltam, csak kétszer evett földet :twisted: ).

Kép
Kép
norwell

Angie
Szegény Szilárd baba! Egyik ismerősöm nagymamája azt mondta nekem, hogy ilyenkor köményes leves kell enni, az segíti a gázo távozását.

Norwell
Könyvek fölött görnyedni nekem se sok kedvem van. Elég lusta röfi voltam tanulni. :roll: Nyelvtanuláskor se vacakoltam sokáig a könyvek felett, ráérek megérteni. :D Ha eljön az ideje, eldöntöm belefér-e az életembe vagy se.
A földevés annyira nem nagy gond. Annak idején válogatott dolgokat ettek az ovistársak. :D
Vendég

Maci!
Szerintem ezt a nagy meleg okozza, én is nagyon bágyadt vagyok. :(

Angie!
:lol: Én is remélem nagyon. Várom,h. este gyere és hozz képeket! :wink:

Norwell!
Sebaj, szerintem ezt minden gyerek kipróbálja, én pl. könyvlapot ettem. :shock: :lol: De LAci pl. szintén evett földet. :lol:
Vendég

Pupy
Lehet, meg hidegfront jön. Keveset is aludtam... :( De majd ma bepótolom. :)
Ha jól emlékszem, akkor mostanában kell szeretgetned Lacit... Jól emlékszem? ;)
Vendég

Bezárok mára, vár a ruhakupac és a kocsitakarítás.
Szép napot mindenkinek!
Vendég

Helló!

Na látom, a ruhakupac és a házimunka mindenkit kisért!
Engem is :( Pedig hogy utálom.... :?

Pupy!

Hőm? hát 4. napja 36,9, és napközben, mikor csak úgy rámjön, hogy vajon mennyi, akkor 37,0.
Vélemény?

eszter82
Budapest

Maci!
Igen nagyon jól emlékszel. :wink:

Eszter!
:lol: Szerintem ez mindednképp jó, ezek szerint megvolt a a PÉ-d. :lol: De ha gondolod küld el a táblit priviben. :wink:
Vendég

Sziasztok Lányok!
Akkor teszek fel pár képet nektek!
Még tartozom a pocakossal is igy abbol is teszek,ha nem baj!

Ez a két kép a 36-ik héten készült!
Kép
Kép

És a pindurkámrol a höségben!
Kép
És "zaklatottan"!
Kép
És persze a nagyfiamrol!
Kép

KépKépKépKép
aniko24

Aniko :D

Hatalmas volt a pocakod! Nagyon szep :) Es a fiaid is csodasak! :D

Nagyon varom mar azt az erzest, hogy anya legyek!

Remelem jol telt mindanyiotoknak a hetvege! :D

Szep napot mindenkinek! :D

Kép
Kép
jucmuc

Anikó!
Szerintem csodaszép pocakod volt, olyan gyönyörű formája van! :lol: Köszönjük a képeket is!!!!

Jucmuc!
Még kb. 8 hónap és anyuka leszel végre!!!! :lol: Hogy érzed magad?

Eszter!
Privi ment! :wink:
Vendég

Anikó!
Ágoston babának nagyon boldog első névnapot kivánok!!!

Köszönöm a tanácsokat! Egyébként nem hasfájós, mert éjjel nincs vele gond, csak három óránként enni akar éjjel is. Napközben kinozza meg a puki egy kicsit, aztán ha távoztak a szelek, alszik nagyokat. Ja, és most délután óriásit kakilt, és ahogy kicseréltem a pelust, még egy majdnem ugyanakkorát.

Ma nem biztos, hogy lesz erőm jönni, főleg nem a képekre. Itt vihar készülődik, Sziszkó is nyűgös, gondolom, emiatt.
Vendég

Pupy!

Privi ment.
Egyébként én is vezetem, de azt csak a kézzel írott változaton. Bár a PG-n nincs mit vezetnem, mert még mindig csak a mensim első napján kristályosodik :( Hogy miért??? :oops:

eszter82
Budapest

Eszter!
Hú, ez a hő nagyon-nagyon bíztató!!! Mikor is tesztelsz? ;) Volt már olyan a történelemben, hogy vkinek mensi alatt volt peteérése... ;)

Ágoston baba!
Kép
Isten éltessen első névnapod alkalmából! Sok-sok puszi Neked!

Anikó!
Aztaaaaaaaa, mekkora pocid volt! :shock: :D Gyönyörű fiaid vannak, Marci akkora szívtipró lesz, hogy csak na...

Itt most jó kis eső esett, vééééégre lehűlt egy picit a levegő... Kinn voltunk délután az udvaron, szépítési munkálatokon. Kende annyit ment, hogy hihetetlen, állítom, hogy legyalogolt vagy egy kilométert...

Néhány kép, ha már így felhívtatok keringőre: ;)

Elnyomott a buzgóság:
Kép

Izmaim: :D
Kép

Jöheeeeeeeeeeeeet!!!
Kép

Homokozom:
Kép

Cogito ergo sum...
Kép

Szép álmokat mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Anikó!

Megnéztem az Ágoston napot,mert elszégyelltem magam,h. nem köszöntöttem a pici Fiad,de látom,h a fő nap augusztusban van, de ettől függetlenül:

Ágoston! Isten éltessen sokáig, és nagyon Boldog Névnapot kívánok!!!!
Kép
Vendég

Norwell!

Megzabalnam Kendet! Edes kismaszat! :D

Pupy!

Draga, aranyos vagy köszi! Jol vagyok, csak egyetlenegyszer volt nagyon erör hanyingerem, azon kivül szinte semmi. A cicijeim nönek, fajnak, viszketnek..
Ma kimentem a piacra, viszketett, majd megörültem, hogy nem tudtam megvakarni. Nagyon kellemetlen tud lenni.

Holnap megyek ujbol vervetelre.

Es Te hogy vagy Pupyka?

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc!
Köszi jól vagyok, bár 1-2 napja elég ingerült vagyok. :evil: Biztos csak a nagy meleg. :x Egyébként igyekszem nem figyelni magamat, és nem beképzelni mindednféle tünetet.
Örülök,h. jól vagy, igen a cici viszketés ismerős, és valóban nyilvános helyen kellemetlen tud lenni. Mikor mész a vérvételre? Ugye az eredményt hozod nekünk? :lol:

Norwell!
Tündériek a képek Kendéről!!! :lol:
Vendég

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok :)
Bogi :)
Nagyon édes Iza baba :)
Hogy milyen nagy már

Pupy :)
Fantasztikus a tábla :D Nagyon tetszik :D

Anikó :)
Örülök, hogy jól vagytok és Ágoston ilyen szépen növöget :)
Nagyon szép pocakod volt :) A fiaid meg egyszerűen gyönyörűek :)
Ágostonnak boldog névnapot :)
Kép

Syry :)
Nagyon szépek vagytok :)

Timi :)
Nagyon helyes Kristóf :D Látom nagyon nyáriasan öltözött a fiatalember :D

Maci :)
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat :)

Angie :)
Ahogy már Norwell is írta teljesen normális a napi 1 széklet. Sőt nekünk a védő nénink azt mondta, hogy anyatejes babánál az sem ritka, hogy hetente 1-2 széklete van :)

Judit :)
Hamarabb itt lesz az anyaság érzése, mint gondolnád :D Úgy elröpül ez a néhány hónap, hogy el sem hiszed :)
Drukk a holnapi vérvételhez :)

Norwell :)
Nagyon helyes a kis pasid :D A nagy melegben hogy kitikkadt :)

Holnap megpróbálok többet jönni, de most rohanok aludni, mert összeesem :)
Szép álmokat :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Szép jó reggelt!

Ruhakupac eltüntetve, már csak a vasalnivaló van. :?
Tegnap meleg ebéddel, megterítve vár a másik felem otthon. El is mosogatott. Délután sütöttem neki epres sütit. :)

Pupy
Akkor hajrá!!! ;) Remélem, sikerül neked zebrát hozni. :D

Anikó
Köszi a képeket! Nagy aranyosak a fiúk, Marci kész férfi. :)

Jucmuc
A ciciviszketés nagyon kínos tud lenni. Van 1 melltartóm, amitől nekem is mindig vakarózhatnékom van. :?
Várom a vérvétel eredményét. :)
Vendég

Sziasztok!

Előkerültem én is :) Jól telt a hétévge otthon, kár, hogy vége. Ma meg elutazott a férjem Írországba, csak csütörtök éjjel jön majd haza :( Árvák leszünk a pipicsekkel :( És fáj a hasam, tele lett a képem rügyekkel, és egy terrorista mellettem max csak ipari tanuló :evil: Na, ezek a hírek, nyilván meg fog jönni :(

Bogi!

Iza egy tünemény a nagy kék szemeivel! Megzabálom :)

Pupy!

Nagyon tetszik a tábla, ügyes vagy! Rengeteg munkád lehet benne. Olyan jó látni benne ezt a sok képet!

Anikó!

Örülök, hogy szépen növekszik a kis picuri, aki már nem is olyan pici :) Gyönyörűséges! A nagyfiad meg tényleg egy szívtipró. Köszi a pocifotót is, szép kerek volt :)

Syry!

Máté is édespofika :) Olyan érdeklődően tud nézni :)

Timi!

Hogy Kristóf milyen vagány ezen a kanalas képen! Még a szeme se áll jól :)

Norwell!

Biztos írtam már, de egyszerűen oda meg vissza vagyok Kende alvós képeiért :) Persze az ébrenlétesek is gyönyörűségesek ám!

Maci!

Milyen kis házias a férjed :)

Na, írjatok csajok, legyen mit olvasnom majd, amíg alszik a nokedlim :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Éééééééééééééééééés a lényeg majdnem lemaradt:

Juca!

Lapajka már most milyen kis fotogén! Ilyen fekete pontnak szerintem mindenki örülne :) Örülök, hogy kicsit megnyugodtál!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi
Elég sok a fiú a családban, neki is ki kellett vennie a részét a házimunkából. Ma rántott husit csinál krumplival és salátával. :)
Azt mondta, ha nem kell sokat ügyintéznie, akkor fel is porszívózik. :) Kár, hogy ritkán van otthon.
:lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól telt a 7vége, nekünk most eseménytelen volt, anyósnak azért sikerült kiakasztania az okoskodásával, de jól beolvastam neki :lol: 8) Anyukám még 1x sem szólt bele, hgy mit hogyan csináljak Emilivel kapcsolatban, de anyósnak mindig van vmi "jó ötlete". :twisted: Nagyon kibuktam rá.Még egy ilyen, és megfenyegetem, hogy többet nem megyek! :evil:
Emili is nyűgös volt vasárnap este, 4 órán át üvöltött, nem tudtunk vele mit kezdeni :cry: Majd megszakadt a szívünk, de ő vigasztalhatatlan volt, elaludni sem akart, nagyon kitartó.Időnként megitattam, de amint meglátott, mégjobban sírt, így a ringatás sem használt.Nagyon rossz volt.Éjjel is nyugtalanul aludt, de reggelre szerencsére kialudta magából a nyűgit :wink: Tegnap egész jó babab volt, nem nyűglődött.Szerintünk az időjárás viseli meg ennyire.

Pupy!
Annyira tetszik a tábla!!! :D Nagyon ügyes vagy, maradjon csak így! 8)

Bogi!
De jó hogy jelentkeztél, nagyon aranyos Iza!Tényleg kishölgy már! :D

Andy!
Hú a ki fügyis!Isten éltesse sokáig! :D

Unique???
Zsúka???
Sziszka???

Syry!
Nagyon édesek vagytok!! :D

Anikó!
Örülök, hogy jól vagytok, puszi a kis Ágostonnak! :D És nagyon sok boldog első névnapot kívánok neki!
Húha, micsoda szép nagy pocakod volt!Nagyon aranyos a babó, és a nagyfiad igazi sármos "férfi"lett!Nagyon helyes!Biztosan döglenek majd utánna a lányok!

Timika!
Juj de jó a kanalas kép Kristófról! :D
Hogy van a kis torka?Kiheverte már a műtétet?
Gondolom az orvos fóbia megmarad. :(

Norwell!
Jók a képek!Kis zabálnivaló husika!Emilit én is mindig agyonpuszilgatom(amig hagyja magát).
Sötét van Kende szobájában?Mert Emili is kukorékolt hajnalban, de aztán lehúztuk nála a redőnyt, azóta ha fel is ébred, könnyebben visszaalszik. 8)
Ja, a föld az nagyon finom, nem tudtad? :twisted: :lol:
Én az újságpapírt ettem, mert olyan jó illata volt. :oops: :lol:

Eszter!
Hááát.... :wink: Én drukkolok!Esetleg tesztelsz vmikor?

Maci!
Milyen házias pasid van!Epres süti jöhet ide is! :wink:

Évi!
kitartás, már nem sok van hátra csütörtökig.Én sem szeretk egyedül lenni.Jobb már a hangulatod?

Itt hűvös lett nagyon, és esőre áll,pedig mentem volna csavarogni. :?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok!

Andy!

Drága Dani baba!
Nagyon Boldog 1. Szülinapot kívánok!!!!

Kép

Annácska!
Köszi! :lol:

Maci!
Te aztán tényleg nagyon ügyi vagy. :lol: Én is vasaltam sokat, de még mindíg maradt. :? A Párod nagyon kedves Veled. :wink: Epres sütit sütöttél? Nyamm-nyamm! :P ÚÚ, egyre biztosabb vagyok benne,h. egy nagyszerű Párt választottál. :wink:

Évi!
Örülök,h. visszajöttél, Hiányoztál már nagyon!!! :lol: Sajnálom a tüneteket, de ezek még nem jelentenek semmit sem. Amúgy én is olyan feszült vagyok,h. azt sem tudom,h. maradnak meg az emberek a közelemben. :evil:
Sajnálom,h. Apa elutazott, de azért bizti jól meglesztek a Pipivel! :wink:

Panka!
Sajnálom a hétvégi nyügit, de örülök,h. már jobb. :lol: Itt is kicsit mérsékeltebb az idő, de én ennek csak örülök,mert ez a meleg eléggé megkínoz! Jól tette,h. kiosztottad anyóst, ha nem volt igaza! :evil: :wink:

Tina????
Vendég

Pupy!

Remelem ma vidamabb a hangulat! :D :wink:
Ma reggel volt5am vervetelen, delutanra meglesz a hcg. A progit eredmenye meg nem tudom mikorra lesz meg.

Nagyon szep a tabla! Gratulalok! :D

Anna!

Köszönöm! :D Delutan negyre megyek az eredmenyert.

Macika!

Alig vartam, hogy a kocsiban legyek.. :lol:

Panka!

Orülök, hogy mar jobban van Emili! Az anyosok pedig mind egyformak... :evil:

Andi!

Nagyon Sok Boldogsagot Kivanok Danikanak! :D

Kép
Kép
jucmuc

Bogica!

Köszönöm szepen! :D Nagyon szep kislany Iza!

Kép
Kép
jucmuc

Minden ünnepeltnek nagyon sok boldogságot kívánok!

Panka
Sajnálom az okos anyós témát, de tudod, ő mindig csak jót akar.
Emili valószínű, hogy észrevette a feszültséget benned, azért volt nyűgös. Örülök, hogy megnyugodott.
Sütit majd fénypostán küldök. :)

Pupy
Köszönöm a dicséretet, majd átadom az illetékesnek is. :) Tegnap mondtam neki, hogy talán meg se érdemlem őt. :D
Bár, amikor hülyeségeket kérdez, akkor gondolkodóba esek. :D:D:D

Jucmuc
Elhiszem, én is állandóan bújkáltam. :D
Nagyon várom a vérvétel eredményét.
Vendég

Panka!

Nem irigyellek a 4 órás bömbi miatt :( Lehet, hogy tényleg az időjárás viseli meg :(
Köszi, jobb a kedvem, Dorci remekül vigasztal :)

Pupy!

Igen, én is mindig ezt mondom (másnak :oops: ), hogy a tünetek semmit nem jelentenek, de érzem, hogy nem jött össze. Ez a feszültség a legrosszabb, de nekem ez is tipikus piri előjel :( Dehát ez még csak a harmadik hónap volt! Majd júniusban összejön, és szülök még egy februári gyerkőt. Úgyis szökőév lesz, amilyen szerencsénk van pont 29-én lesz a nagy nap :) Majd csak figyuzzatok :)
Nagy terveim vannak a kövi ciklusra: hőmérőzés és/vagy ovuteszt, valamint a pct vizsgálat is meglesz, és bejelentkeztem egy másik pajzsmirigy ambulanciára is, mert ahova eddig jártam, az az ismert univerzum másik szegletében van.

Danika!

Isten éltessen első szülinapod alkalmából!

Jucmuc!

Majd gyere ám a véreredménnyel! Ez a ciciviszketés télleg elég ciki tud lenni :) De ez jó jel, csak hadd nőjenek a kannák :)

Maci!

A te babaprojectes vonalzód is szépen számolgat vissza :) Mindjárt start :)

Junkó, Dido, merre vagytok?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Jucmuc!
Igen ma már nem vagyok annyira feszült, de a pocim elkezdett picit fájdogálni, aminek nagyon nem örülök... :(
Kíváncsian várom a hcg-d eredményét! :wink:

Maci!
:lol: Igen a férfiak néha hajlamosak arra,h. hülyeségeket beszéljenek!! Na persze azért mi nők sem panaszkodhatunk!! :lol:

Képzeljétek, másoknak is nagyon tetzsik a táblánk!!! :lol:
Vendég

Évi!
Örülök,h. már jobb a kedved. :lol: És annak is,h. nem adod fel, ha esetleg mégis megjönne, támogatom a terveidet, és már alig várom a 2008. február 29-ét!!! :wink:
Nekem is elkezdett picit fájni a pocim... :evil:
Vendég

Sziasztok,

Előkerültem én is, lám-lám, milyen sokat számít a hívó szó :) Köszönöm, Panka, tényleg jólesett! :)

Fantasztikus a tábla, gratulálok hozzá!!! :)

Évi :)
Én is kb hasonló horrorisztikus vagyok, nekem is most várható Piri :) Egycsónakban evezünk? :roll: Milyen lett a lakás?

Juca :)
Még egyszer gratulálok a kis fekete Pöttyhöz! Most már kicsit nyugodtabb vagy?

Lányok,
Gyönyörűek a babák! Elolvadok mindig amikor nézegetem a képeket... És elkezdek vágyakozni egy kistesó után :) :)

Néha olvasgatlak Benneteket, de bevallom férfiasan, abszolút nem tudom már követni az eseményeket, így inkább nem is próbálkozom meg hülyeségeket írni, mert csak összekeverek mindent :(

Jól vagyunk, hiányoztok, de sajna amikor Laura fenn van, akkor 100%-ban Vele kell lennem, elindult Őnaccsága :) Már akkor is hiszti van, amikro főzök :( Amikor meg alszik, akkor dolgoznom kell, mivel a munkámat senki nem csinálja meg helyettem. Tömören ennyi. :)
Laura szépen fejlődik, rengeteget eszik, ebéd után szokott 1x aludni 1,5-2 órát, jól alszik már éjjel is, este 8- reggel 7-ig. folyaamtosan, már nem is kel fel szopizni hajnalban. Szépen felszedett magára, már 9,4 kg. Ez nála nagy szám, mert ugyan annyit eszik, amitől mi rosszul lennénk, felnőttek, de nem egy hízékony típus. :) Remélem, megtartja ezt a jó szokását. :)
Készülgetünk a névnapjára, már vannak tippjeim, mit kap :)
Nyaralást szervezem, egy hét Zalakaros (nem, nem a felkapott Kolping, mert oda már áprilisban nem volt hely :(), egy hét itthon, nagyszülői felügyelettel Laura, szülők kettesben el :)

Még 1x szopizunk, este, Laura nagyon cicifüggő, nem akar megválni tőle, a reggelit is úgy kellet elvennem tőle, de muszáj már, hiszen lassan 14 hónapos, és tudom jól, h egyre nehezebb lesz elválasztani, mert egyre okosabb. Nagyon okos kislány, rengeteget mutogatok neki, énekelgetünk, és mindent szinte elsőre megjegyez. Magyaráz egész nap (megzabálom! :lol: ), csak nem mindig érteni, amit mond :) :)

Tesó projekt: nyárban maradtunk Apával, de még a kilóimat szeretném jobban lefaragni, mielőtt belevágunk. jan óta fogytam 12 kilót, szeretnék még 3-4-et és jöhet a mehet :) Mondtam, hogy vagy most, vagy soha :) :)

Teszek fel képeket kislánykámról, nagyon édi, a szemei mit sem csökkentek vonzerejükből:

Kép

Kép

És itt kitalálhatjátok, melyik Laura baba és melyik Laura babája :) :):
Kép

Puszi

KépKép
unique

A pocifájás még jó jel is lehet! Azért nekem még keresztben az ujjaim :)

KépKép
unique

Évi, Pupy!
Hátha azért fáj a pocitok, mert a benne lévő babó rosszúl tűri a frontokat! :wink: :lol:

Pupy!
Ki dícsért meg a tábla miatt?

Emili ma alvó napot tart, aminek csak részben örülök, mert így haladok a dolgaimmal, de remélem éjjel is fog aludni.! :twisted:

Maci!
Anyós inkább magának akarjon jót, mert ha tovább osztja az észt, akkor megrakom! :lol:

Képzeljétek Emilinek már alig van 1-2 rongya amit felvehet, kinőtte a ruhatárat!Ma mnnék turiba, de nem a legjob az idő.Na ha majd felket, elosonok vele. :wink:

Jucmuc!
Minden rendben lesz, nyugi!

Juca Kismami!
Hogy vagy?

Kép
pankaa

Unique! :D
Tényleg nagyon csábos a kis bestia! :wink:
Tesóproject?Ez is jól hangzik.12 kg mínusz?!Ez is! :lol: Ügyes vagy, hogy csinálod?
Mit fog kapni a kis névnapos?
Hát gen, ezek a mai gyerekek már csak ilyenek, mindig rajtunk lógnának. :lol: Én is úgy vasalok, ha ébren van Emili, hogy a pihiszékében hurcolom magammal, hogy lássa megvagyok. :lol:
Minden jót továbbra is!Puszi Laurának!És előre is sok boldog névnapot Neki!

Kép
pankaa

Unique!
Úgy örülök,h. jelentkeztél. :lol:Laura gyönyörű, azokkal a hatalmas barna szemeivel! :lol:
Teljesen megértelek,h. ritkán tudsz jönni, de ilyenkor annál jobban örülünk neked. :lol: Hamarosan indul a tesóprojekt?? Úgy örülök ennek is, hátha ez a kettesben eltöltött hét hozza meg majd a gyümölcsét.
Köszia biztatást, de nem tudom.... azt sem,h. mikor volt PÉ-m, vagy volt-e??:oops:

Panka!
Isten szólna belőled!! :lol: felettünk 2-vel topicból (nem jut eszembe a neve :oosp: ) írta Málna,h. tetszik neki, és csinálna maguknak is hasonlót. :lol: Úgy tetzsett ahogy írtad,h. megrakod anyósodat. :lol: Jó vásárolgatást!!! Azért nekünk is megmutatod majd az új rucikat? :wink:

Kacsa!
Rég jártál már itt, jól vagytok??? Hiányozgatsz! :lol:
Vendég

Panka :)
Köszönjük előre is a köszöntést! :)
A kilók nehezen, de mennek le, havi átlag 2 kg mínusz. Este kevés (vagy semmi) vacsi, reggeli és ebéd rendesen. Semmi nass (max néha fagyi, de az is csak ebéd körülig), torna heti 2-3x.
És rohangálás Laura után. De nem ez a húzóerő. :)
Névnapos egy kis fűnyírógépet fog kapni meg valószínűleg motort. (bele van zúgva a babákon kívül a motorokba, kocsikba). Néha nem is tudom, lányom, vagy fiam van-e :)
Én már nem tudok mellette vasalni, mert belekapaszkodik a vasalódeszkába és magára húzza :( És hisztizik, mert nem körülötte forgok éppen :) :) Majd meglátod... :)

Köszi a dícséretet!
Az még nem baj, h nem tudod, mikor volt PÉ-d. Elég, ha akkor együtt voltatok Apával :) :)

Puszi

KépKép
unique

Sziasztok!

Pupy!

Köszi a hiányolást! Olvasgatok, olvasgatok ... Láttam a gyönyörű táblicskut is!!! Nagyon tecc!!! Ügyi vagy! :)

Engem is leköt a gyermekem, csinálja nekem a plusz melót ezerrel: pont tegnap este húztam át az ágyát (az egy dolog, hogy egész éjjel riasztott a l.figyelő, lehet, kicsit jobban szorult a matrac ..., úgyhogy Zombianyaként keltem reggel) erre reggelre életében először nyakig és matracig tojta magát a kis drágám! Szóval kezdődött elölről minden!
Mostmár ébren is egyre többet van és olyankor igyekszem vele foglalkozni, bár néha már egyedül is egészen jól elvan. Mikor meg alszik, akkor rendezgetek itthon ezt-azt.

Lányok!

Van 2 doboz (ill. még 1 fél, de azt beügyeskedtem a fürdőszoba szekrény mögé és nem lehet hozzáférni) Babymarkt (Rossmann-os) LH tesztem, esetleg nem érdekel vkit? 2008. febr-ig jó. Addig meg én nem tervezek tesót. Ha kellene vkinek írjon privit, mert arról kapok emilkét.

kacsa14

Unique!
Én pl. imádtam legózni nagyon sokáig, aztán csak később jött a babás korszakom. :lol:
Hát igen, ebben igazad van, végülis elég sokat tettünk az ügy érdekében,mert ebben a hónapban minden másnap volt hancúr. :wink:

Kacsa!
Örülök,h. jelentkeztél. :lol: Igen, elhiszem,h. leköt Timcsa, hisz megváltozott az életed. Elképzeltem,h majd ha lesz kisbabám milyen arcot fogok vágni ha nyakig összefossa magát. :lol: :evil:
Vendég

Unique!

Szijjjjjjjjjjjjjjjjjja! Jó, hogy újra benéztél :) Laura tényleg ugyanolyan kis csábos, mint eddig :) Grat neki az elinduláshoz :) Olyan édesen tologatja a babakocsit, az nálunk is nagyon menő. Meg a műanyag bevásárlókosár :)
Január óta 12 kilót fogytál? Te jó ég, ez igen! Nagyon ügyes vagy!
A hangszigetelésre gondolsz? Egyszerűen tökéletes lett a falunk, egy mukkot se hallunk a szomszédból! Minden fillért megért, amit ráköltöttünk :)

Kacsa!

Nyakig kaka :twisted: Jó kis mutatványokra képesek :) Nekem volt, hogy a tenyerembe fosott :twisted:

Panka!

Remélem eljuttok turizni. Majd fotózd ám le a szerzeményeket!

Juca!

Hogy vagy?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!
Köszönjük a köszöntéseket!
Dobok gyorsan pár képet! Este ha tudok, jövök élménybeszámolót tartani!
Puszi mindenkinek!

Kép

Kép

Kép

Andy

Kép
oriandy

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?