Új privát üzeneted érkezett!

Bocs...nem tudtam visszaolvasni :(

:cry: :cry: 13. DPO teszt nega. Ugye a duphaston szedése mellett nem tud megjönni a menzi? Szóval csak mert akkor álljak le vele?

Pussz :(
Vendég

Kép
Vendég

Gina!

Ne dühíts fel!
És legközelebb majd 12. napi negatív teszt után hagyod abba a progipótlást?
Várj még 2-3 napot, ha utána sem pozitív, csak akkor hagyd abba!

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

ok, várok szerdáig :oops: :oops: Köszike :)
( a menzi nem jöhet meg duphaston mellett?? )
Vendég

Norka drága!!!!!!
Semmi sem feneklik meg, csak lassabban halad, mint ahogy gondoltad. Abba ne hagyd, könyörögve kérlek!

Nagyon sajnálom ezt a történetet, borzasztó lehet végig élni. Olyan miatt bántanak, amiben nemhogy vétkes nem vagy, de ráadásul a lány által vetített "kép" meg sem fordult a fejedben.
Két dolgot szeretnék mondani:
1., Mindenki magából indul ki!!! A hátsó szándék nem benned volt, hanem a lányban! Csak nem jött be, és emiatt eléggé berágott.
2., A munkád nélkül mi mindannyian félig meddők lettünk volna, több műtéttel a hátunk mögött, sikertelen lombikok traumáival a lelkünkben!!!

Norka! Hogy segítsek???? Hogy segítsünk? Vagyunk sokan! Nincs rá semmilyen mód, hogy segítsünk?
Vendég

Ja, és még valami! Nagyon kellene neked egy-két pihenés!!!!!!!!!!! Rettenetesen el vagy fáradva!!!!
Vendég

És egy kis önzőzés! Ha valaki tudja a megoldást, az szóljon...... Miért nem reped meg????????????
Vendég

Kép

Az előbb lemaradt a görbe................ :oops: :twisted: :twisted:
Vendég

Norka, fel ne add! Ezek után amit eddig elértél? Nem szabad! Nézd csak meg a topikot, hány embernek segítettél, mennyien vannak akik csak olvasnak bennünket és így találtak rá a PCOS oldalra.
Minden sikerhez göröngyös út vezet. Ha nem kezded el, akkor sokan nem is ismernék a metformint, nem lennének babásak, informolták stb. Most pedig légy önző, foglalkozz magaddal és pihenj!

Rambóka, köszönöm, már az x-edik alkalommal a segítséget! Nem hagyom, h a ronda pf. az utamba álljon! Ami a többi tünetet illeti, az arcom szép, szőrzet is csökkent, a hajhullásom 3-4 hete bedurvult, de remélem ez is javulni fog. Ja, meg ahogy a talin már említettem, rettenetesen csökkent az étvágyam. Mostmár a 2x500 mgnál tartok, és kibírom, h egész nap ne egyek semmit. Fogytam is :(

Rejó, szerintem, mivel te tovább szedted, a pf.-nek volt ideje kitisztulni. Nálam viszont 3 hónap alatt, elég rövid ideje volt bármire is. Az arcomat rakta rendbe.

Kép
apple

Norka nem tudunk mi írni neki? ha a te leveled visszadobja, akkor ír neki valaki más, ha ez fontos neked, de miért is fontos? Sztem szard le! :wink:

Eléggé gyerekes a lány, ha azt hiszi, Tűű emilcímét nélküle nem tudtad volna megszerezni!! :lol: :lol: :lol:

Hát istenem, piacgazdaság van, Tűű doki nem az apukája, mit gondolt, ha jobb ajánlatot kap, nem megy el, akkor is az ő két szép szeméért fog a honlapján tanácsokat adni??? :shock: :twisted: :lol: :lol:

mellesleg számíts rá, el tudom képzelni, majd pár év múlva ezen a topikon is szid majd valamelyik ismeretlen, aki azt se tudja, te ki vagy, meg az egész rendelő hogy indult (ti. nem lehet máshogy terheléses inzulint intézni, meg tüszőt lesni )hogy ez a Norka milyen szemét, szegény PCOS, meddő, gyereket akaró lányokon akar meggazdagodni! :wink: :lol:

Ilyen a világ, tessék felülemelkedni! :wink:

ja, ha adsz emilcímet írok neki! Elég diplomatikus tudok lenni! :wink:

Kép

Kép
rejo

Rambóka: Nagyon szép történetet írtál! :)

Norka: Igazuk van a többieknek: pihenj egy kicsit, mert rád fér. Hidd el, ha egy kicsit ki tudsz kapcsolni, sokkal jobban fogod érezni magad. Ne hagyd, hogy ez az egész letörjön, Te megpróbáltad elmagyarázni neki, hogy mi történt, de ő nem hallgatott meg vagy nem hitt neked. Ezzel így nem lehet mit tenni, nem? Nem tudom, hogy azon az oldalon van-e fórum, ha van akkor esetleg beírhatnál és megpróbálhatod így tisztázni, bár szerintem Te mindent megtettél az ügy tisztázása érdekében!
Nem mentek mostanában majd nyaralni? Rád férne!!!

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Bettica, nem tudom, hogy ha a háziorvosod belgyógyász, ő adhat-e beutalót. Mert az ő beutalóján háziorvosként lesz feltüntetve. :( Viszont kapcsolatai lehetnek! :)
A vécukor úgy tudom kb 100 ft! :) Ha inzulint önköltségesen csinálod, menj az MM-be, Norka azt mondta olcsóbb, mint a prodia.

Apple, a dianéval kapcsolatban én elfogult vagyok. Nekem ez hozta ki a pcos tüneteket, és ismerek egy szintén pcos lányt, neki rosszabb lett a pf-e! Nem értem! Azt látom, hogy a pcos-ban nem igazán lehet törvényeket felállítani, vannak dolgok, amik nagyjából igazak mindenkire, más dolgok viszont teljesen különbőzően működnek nálunk!
Egyébként nekem is elfeljetettek szólni, hogy cisztás a pf-em. Pedig egy pcos szakértő uhuzott. (mint utólag kiderült). Nem hibáztatom, arra gondolhatott, majd a saját nődokim felvilágosít. Persze, az, akinek fogalma sem volt arról mit jelenthet az a kifejezés "pcos jellegű petefészkek ábr."

Charlotte, én is szedtem bromichriptint. Nekem nem volt tejcsorgás, viszont kicsit magasabb volt a határétéknél a prolaktinom.
Nekem se szólt a doki, hogy kis adaggal kezdjem, és este, meg is lett az eredménye... De a követketkező nap már este szedtem be, bár egy egészet, és nem lett semmi bajom.
Ha már elkezdted, szedd legalább pár hónapig. Érdemes lenne egy koponya MRI-t csináltatni, ahol az agyalapi mirigyedet nézik. Nekem ez is megvolt, nincs elváltozás. (Hangsúllyozom, ha van elváltozás, az nem rák!!!)
Amióta a metformint szedem, felére csökkent (vissza) a prolaktinom! A következő 3 hónap dönt arról, hogy elég e a metformin, vagy kell e bromo.
Tiszta szívből ajánlom Tűű doktort!

Norka, ez horror!
Nagyon is jól csináltad, amit csináltál! Hibák nélkül nem lennénk emberek. Ezt el kell fogadni!
A honlap nélkül még most is a fenekemen csücsülnék, és a legnagyobb problémám a tökéletes alapozó megtalálása lenne. Arról nem is beszélve, hogy pár év múlva kisebb esélyekkel mennék neki a babavállalásnak!
Én ismertem Tűű doki hírét, de nem jelenteztem be hozzá, egyrészt, mert a babakérdés még nem aktuális, másrészt csak a tétényis rendelésről tudtam! A honlapon olvasottak döbbentettek rá, hogy esetleg már most érdemes lenne lépnem! Az ismetenhegyis telefonszám pedig megerősített ebben! Sajnos nem tudom megmondani, hány hónapot, esetleg évet nyertem miattad, de biztos vagyok benne, hogy nagyon sokat!
Az, hogy az Ács Nándor féle ékrezekciót rakta fel, elmond róla mindent! Ez a legszomorúbb az egészben!

Kép
mamint

Én Ács dokit is sajnálom, mert úgy tudom, hogy ő sem alkalmaz ilyen műtéteket, ha elkerülhető. Vöcsök nála szült és én is szerettem volna hozzá járni, mert csak jókat írt róla. A végén máshoz lerültem, de szerintem ez a cikk nem vet rá túl jó fényt, legalábbis a pcos-sok körében.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok lányok,

jó régóta nem jelentkeztem.... el kellett utazzak külföldre, munka ügyben, az utazás előtt pedig folyamatosan este 8-9-ig dolgoztam... jó fáradt vagyok, de hála az égnek, túl vagyok rajta, és innentől nyár végéig elég laza lesz minden, lesz munka, de csak lightosan ! Hurrá ! :lol: :lol: :lol:

Látom, zajlik közben az élet.....

Borzasztóan elszomorított, amit írtál Norka, nem hiszem el, hogy már itt tart a dolog, hogy téged kezdenek támadni. :cry: :twisted: Tudod, a sikeres embereknek mindig vannak irigyeik, akik fogást keresnek rajtuk. Rajtad ez a liba per pillanat ezt a támadási felületet találta, hogy "őt kihasználva szerezted meg" Tűű email címét..... nevetséges. Mintha olyan ördöngős dolog lenne egy email címet megszerezni.
Figyelj, Te egy okos, ügyes, talpraesett csaj vagy. Létrehoztál egy szenzációs dolgot,ami szerintem - ha ügyesen csináljátok - nagy vállalkozássá nőheti ki magát, és ugyanakkor rengeteg nőnek hozza majd el a boldogságot egy kisbaba formájában. Hogy egy megkeseredett liba mit irogat neked, és a magyarázataidra nem reagálva tovább rágalmaz, nos, szerintem ezen neked azonnal és csont nélkül felül kell emelkedned ! Nem akadályozhat meg téged egy ilyen jelentéktelen kis nőcske a terveid véghez vitelében ! Nehogy elhagyd magad, pont most, mikor ennyi munka után talán végre kezd beérni a munkád gyümölcse !!!!! :!: :!: NE foglalkozz vele ! Kérlek szépen !!!

Charlotte, szia, mi még nem "találkoztunk"...nekem is tejcsorgás miatt kell szednem a bormokriptint, már lassan egy éve. Én voltam agyi MR-en is, ahol megállapították, hogy van egy 4 mm-es daganat az agyalapi mirigyemben, ami SOHA (remélem) nem lesz rákos, a bormoval el lehet sorvasztani szépen, pár év alatt.
Pont a fentebb említett hipofizis oldalon lehet erről bővebben olvasni. Azért kellene neked is MR-t nézetni, mert ha van valami a hipofizisben, akkor viszonylag sokáig kell szedni majd a bormot, hogy elmúljon a "göb", ez nagyon fontos, mert ha nagyon megnő, akkor viszont bajokat okozhat. Endokrinológushoz kellene menned.

Mamicskák, nem olvastam rólatok semmit! Azt mondjátok, olvassak vissza pár oldalt...? Na jó, akkor most visszaolvasok !
zsizsik

Sziasztok!
Hozom a hírt az nlc-ről, a maximában megjelent a pcos cikk!!!! :)
Hajrá az újságoshoz!
Vendég

Kép
Vendég

sziasztok, végigolvastalak titeket. jó sokat írtatok :)
volt itt minden érzelem az elmúlt 4 napban :) de kívánom mindenkinek szép és jó és sikeres hete legyen :)

itt nincs semmi extra. dolgozok :? de minek......
melegben dagadok. a kéz ujjaim. kicsit. kiszsé nem bírta a hétvégi frontot, éjszakánként bokszversenyt tartott a pocakomban. én meg virrasztottam :?

mikor lesz tali megint? :)

mingyá elalszok......
dimet

Sziasztok!

Norka, kedves!
Ne edd magad feleslegesen, szerintem.
Elég, ha csak végignézed a "metforminbébik" diavetítést, és minden kérdésedre, kétségedre választ kapsz. S emlékezz, hogy végződik: "A történetnek nincs vége - folytatás következik!" :)
Itt a lényeg! :wink:

(Azt pedig tudjuk, hogy sajna nem lehet úgy élni, hogy mindenkinek "megfeleljünk" :(.)

Tükörvíz

Kép
tukorviz

Sziasztok!

Tényleg nagyon sokat írtatok! :) Nem is tudok most mindenkire reagálni :oops:

Monácska, veszem az újságot! :wink: Veled mi újság, hőd hogy áll?

Niki, holnapra nagyon-nagyon sok drukk! Remélem megtalálják végre a sikertelenség okát és még a nyáron meglátogat a zebra Téged!

Lafim, nagyon tetszenek a megjegyzések a táblában! :lol: De azért Magadról is írj kicsit!!!

Andika?!

Gina, holnap akkor még egy teszt?! Drukkk!!!

Mamint, édes vagy de a teszt még nagyon nem aktuális, majd max. egy hét múlva! De én már a görbémnek is örülök, ilyet még nem produkáltam!

Kép

Mindenkinek nagyon szép napot! Végre nincs hőség!!!

Kép

Kép
anyoooka

:( hőm a pincében, várom a menzit :( Nem tesztelek, szerintem felesleges ma.

Anyooka a gőrbéd csodás :wink:

Norka!
Véleményem: te önzetlenöl segitesz és segítettél másoknak, csodállak érte. Gondolj arra, hogy mennyi embernek tettél így jót. Sajnos ha valaki vállaja a nyilvánosságot, kap hideget és meleget is. Mert az emberek nem csak jók.Pfuj. Kitartás és pihengess. Próbálj kikapcsolni.

Pussz
Vendég

Ginuska :cry:

Kép

Kép
anyoooka

:cry: :cry: :cry: :cry:
Kép
Vendég

nem baj......nyáron már lombik ikreim lesznek a pociban!!!! :D
Vendég

Gina, ez bizony tényleg menszi-gyanús... :( De a lombik ikrek sikerülni fognak!!! Sikerülniük kell!!! :wink:

Kép

Kép
anyoooka

Gina, sajnálom, de majd a lombik vagy ... lombik előtt közvetlenül spontán!
És amúgy meg nagyon szép volt a görbéd, végre kaptál feritól csíkocskát és ez nagyon jó!

Anyókám, a Te görbéd nagyon fantörpikus!Gratulálok!
És igazán nem történik velem semmi különös, azért nem is írok....de köszi, hogy hiányoltál!Jól esett!

Norka, mi veled vagyunk és köszönjük, hogy segítettél és segíteni fogsz másokon!
Vendég

Kedves érintettek, küldtem emailben a szigorúan titkos táblicskut!!!!!!!!!!!!!

Aki még szeretne benne lenni, jelezze püben!
Vendég

Lafi, köszönöm, megkaptam!

Niki, gondolunk rád holnap!

Mindenkinek szép estét!

Kép
apple

Sziasztok csajok!

Remélem a hosszú hétvége után egy egész Zabra csorda rohan felétek... :wink: :wink: :wink:

Norka!
Csak az az ember támad téged, aki nem szívből hanem anyagi okból akar valamit elérni!!!! Ha az a hölgy , akiről szó van igazából az egészség és a jó cél érdekében cselekedne, akkor nem ezt írta volna, hanem csakis az elismerés és a közös jó cél vezérelte volna minden gondolatát!!! ...

Rólam : most jöttem nőgyógytól, és beutalt az 1. számú női klinikára, mert hogy én nem vagyok olyan egyszerü eset. ireom mit irt a leletemre:

St: Rendes nagy anteflectált uterus szabad környezetben.B.O. zölddiónyi tap.ovarium.
Tk: Sima portio.norm fluor
Vag. UH: Ép kontúrú hólyag mellett, norm bagyságú uterusban 4mm nyh.reflex. B.o. össztömegében 50mm ovarium latható, mely echosűrű részeket is tartalmaz. J.o. polycystas ovarium.

Na mit szóltok???...én szóhoz sem jutok
Pusza
csipi78

Sziasztok!

Niki: Holnap reggel én is drukkolok nagyon. Ügyes légy! ;)

Lafi: Nekem is megjött a táblázat, köszönöm.

Gina: Neked is drukkolok, hogy még lombik előtt sikerüljön spontán. Ha nem jön össze, akkor biztos vagyok vagyok benne, hogy a lombikkal sikerülni fog!

Anyoooka: Tényleg szép a görbüszod. Irigyellek ám :D

dimet: Eleven kis pocak lakód van :D Nem sokára majd futhatsz is utána :D

Holnap reggel megveszem a maximát, úgy is lesz 2 órám olvasgatni, kíváncsi vagyok a cikkre.
Voltam ma a háziorvosnál... Hát, lányok! Tőlem kérdezte meg, hogy mi az a PCOS. De aranyos volt, mert érdeklődött a betegségről. Szépen elmagyaráztam neki nagyvonalakban, beszéltünk a metforminról is. Meglepődött, hogy ilyen nagy arányban vannak IR-es PCOS-es betegek. Mondta, hogy nem tudott erről az összefüggésről, és megdícsért, hogy milyen tájékozott vagyok :)

Pussza nektek!

Kép

Kép
bettica

Hi!

Lafi!
Köszi! Megkaptam! :)

Kép
lara26

Sziasztok!

Anyoooka, a görbuszod fantörpic! :D

Ginuska, annyira tetszik a hozzáállásod és az optimizmusod! :) Szerintem ez már fél siker. :wink:

Csipike, :shock: . Annyi biztos, hogy a jobb oldali ováriumod policisztás. :wink: De szerintem - már amennyit értettem a latin szövegből - a többi sem jelent rosszat. Az anteflectált uterus előrehajló méhet jelent. Arról lövésem sincs, hogy az "echosűrű részek" mik lehetnek. :roll: Talán az orvos csajszik többet tudnak segíteni neked.
Mindenesetre klinikára fel! Kíváncsi leszek, hogy ott mit fognak mondani. Hidd el, jó, ha több orvos is lát. :)

Bettica, szerintem az én házidokimnak sem volt lövése a PCOS-ról. :lol: Annyit érthetett a zárójelentésemből, hogy gyerket szeretnék, és nincsenek rendben a hormoneredményeim. Mondjuk engem nem kérdezgetett, én meg magamtól nem beszéltem (túl sokat). :wink:

Én még mindig mensire várok...
Viszont június 1-től - piritől függetlenül - emelem a meforalom 3x500 mg-ra. :D

Pusszancs nektek,

Tükörvíz

Kép
tukorviz

Szia vizecske!

Hát kicsit óckodom a női klinikától....valahogy nem számítok tőlük sok jóra.....vagy mégis???
Nem tudom mit csináljak.....
Majd itt együtt kiokoskodjuk

Amúgy 1 hónapnyi met szedés után kellet volna már valamit észre vennem???
csipi78

Csipike, miért tartasz a női klinikától?
Én itt Szegeden a női klinikára járok, a dokim is ott orvos. Csak jót tudok róluk mondani. Annyira, hogy már több barátnőm is átjött a női klinikára más kórházak nőgyógyászatairól. Elvileg a klinikán megvan mind a eszköz-, mind a tudásbeli háttér. Szerintem. :wink:

Én is nem sokkal több, mint egy hónapja szedem a metet. Én érzem a jótékony hatását: már az előző mensim is "rendes" volt, nem csak pecsételgetés. Fogytam, nem kívánom az édességet annyira, a szőrikéim visszább húzódtak (bár nem voltam előtte sem túl szőrös, vagyis szőke a szőröm, így nem olyan "feltűnő").
Szerettem volna egy kicsit rövidebb mensit, mondjuk olyan 30-31 napost. Ez nem jött össze... (bár ma éreztem PMS tüneteket - alhasi görcsöt, de majd kiderül, az volt-e)
Te nem érzel semmi változást?

Tükörvíz

Kép
tukorviz

Vizecském!

Hát sajna én nem nagyon érzek semmi hatást.....de remélem fogok...
Hát a női klinikáról nem sok jót hallottam eddig, meg vagy valahogy olyan rossz érzésem van attól, ha rá gondolok....ez úgy belülről jön.......na meg ott megint keresni egy normális dokit...bár már meg se kottyannak :wink: :D :D
De nagyon ari vagym hogy így biztatsz... :lol:
csipi78

Csipi, egyébként melyik női klinikáról van szó? (Nem mintha ismernék másikat a szegedin kívül... :lol: ) Hátha a többiek tudnak valami jót mondani arról, ha ismerik.
Ne parázz, találni fogsz rendes nődokit! Biztos vagyok benne.
:wink: (Mert nem adod fel, és addig mész, míg találsz. Nem kell már messzire menned, szerintem. :))

Tükörvíz

Kép
tukorviz

Sziasztok!
Tegnap nem tudtam jönni már este, nem működött a babanet.....
Tükörke! Nem baj a menzi, spontán menzi yessssss!!!! Ez jó hír!!!
Csipi! A baloldalad cisztás, a másik rendben! Pont mint nekem..... Ha nem tetszik a klinika, akkor mész tovább és kész. Van mááááááááásik!!!
Anyóka! Köszi az érdeklődést, sehogy sem állok, ellentétben veled, valami tünemény ez a görbe..... Az enyémről jót nem lehet, de ne szidjátok nagyon, mégis "belőlem" van na!!! :lol: :lol: :roll: :wink: Tudod, "nem is kocka a fejed kisfiam"...... Már nem is idegesítem magam, teljesen tisztában vagyok vele, hogy ez a hónap megint Norcolutos befejezésű lesz. Majd 21-én megyek Tűű dokihoz, és minden kiderül.
Lafi!! Nem történik semmi??? Pici babszemecske növekszik a pocódban! Belül széééépséges történések vannak, csak még nem látszik!!! :) Vigyázz magadra!

És végül a görbém, csak elrettentésnek.
Kép
Vendég

Jó reggelt!

Csajok, a görbém egyre kuszább... :shock:
Nem tudom mire vélni. Hogy lesz ebből piri? :?: :roll: (Mert hogy baba nincs, az több, mint valószínű.)

Kép

Tükörvíz

Kép
tukorviz

Tükörke!
Passz! Itt még akármi is lehet, ne aggódj!!! De legalább célkereszted van, és az már nagyon jó!!! Szerintem lesz mensid rendben!
Vendég

Elvette a ferty a csíkocskámat. :( Mondjuk már tegnap is necces volt, de ma tényleg levette. Szerintetek az normális, hogy 36,3 fölé csak 1* ment a hőm, akkor is 36,5-re. KI FOGOK HŰLNI! Mondjuk mikor legutóbb hőmérőztem, akkor se volt túl magas. Akkor a dokinénim azt mondta, hogy valami jó kis mediterrán klíma kellene nekem a babásodáshoz :) Ez indok lenne valami jó kis nyaralásra, de az idén nem lesz rá pénzünk. :?
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky! Hol méred a hődet?? Próbáld meg hüvelyben!
Vendég

monácska: Szájban, mert reggelente elég beszámíthatatlan vagyok és nem merem hüvelyben mérni. Meg idegenkedek is tőle egy kicsit. Mennyivel lehetne ott magasabb? Nem mind a kettő maghőmérséklet?
vicky79
Budapest III. kerület

Nem, nem!
Kb 3-4 tizedet is csalhat a szájban mért adat, a hüvelyihez nézve, és ha digivel méred, akkor még többet, és ezt lefelé!!!! Ha nyitott szájjal alszol, akkor még többet......
Szóval gondold csak át, ez összesen majdnem egy egész fokot is kiadhat!!!
Az a kis barlang a csodák birodalma, több szempontból. A testünk része! Nem tudod eltörni, akármit is csinálsz, ennél azért erősebb a hőmérő. Próbáld ki, nem tudsz akkorát szorítani, hogy eltörjön, persze ne a hőmérőn, de hidd el nekem! És én hajnalban 2.40 órakor is hüvelyben mérek......
Csak egy hónapot próbálj ki, meglátod, sokkal szebbek lesznek az adatok! Csak egy ksi vatta és alkohol kérdése a dolog!
Vendég

Monácska,

...hmmm... :oops: :oops: ... technikai kérdés: a vattával és alkohollal törlöd le a hőmérőt ? Én eddig lemostam minden reggel. Nem árt az alkohol a kis barlangunk flórájának ?

Egyébként tényleg a lehető legprecízebb mérés csak ott lehetséges, illetve még végbélben, de azt tuti, kihagyom.... :lol:
zsizsik

Höhöhöhöhöhö
Zsizsik! Azt én is! Oylan isten biztosan nincsen!!!!
Nem tudom.... Én alkohollal törlöm le, eddig nincsen bajom tőle. Reggel megtörlöd, semmi nem marad belőle másnap reggelre, elpárolog! De lemosni is lehet. Szerintem..... :):):):)
Vendég

Sziasztok!

Ginuska!

Sajnálom! Ez tényleg mensi lesz! :(
De aztán kösd fel a gatyádat az ikrekhez! :wink:

Csipi!

Amennyire értek hozzá, a méhed, méhnyakad normális.
A jobb oldali petefészked PCO-s, a bal a gyanús! Az h. echosűrű, azt jelenti, h. az UH képen a PCO-ra jellemző kis fekete lyukak helyett fehér vmiket lát, tehát nem ciszták vannak, hanem tömör részek. Azért küldött tovább, h. megnézzék, h. mi az. Mindenképpen járj utána, mert nem ártana kideríteni, h. mi okozza (pl. endometriózis, dermoid ciszta)!

Bettica!

Csak terjeszd az igét! Nem árt, ha legalább mi felvilágosítjuk az orvosokat! :lol:

Lara, Lafi!

Jól vagytok?

Monácska!

Ne add fel. Már a görbéden is látszik, h. próbálkozik a szervezeted, de az LH tesztek pozitivitása is jelzi!
Ha most megindul felfelé, akkor most végre elég volt az LH csúcs a tüszőrepedéshez!
(Ezért jó, ha vki hőmérőzik is és nem csak arról panaszkodik, h. az a szar LH tesz neki egész hónapban pozitív!)
Remélem 21-ére már másfajta pozitív tesztet fogsz Tűű doki orra alá tartani!

Tükörvíz!

Látod neked is ilyen kétszer próbálkozós görbéd van. 15. cn-on már egyszer majdnem volt tüszőrepedésed, de aztán a 21. napon elég volt az LH csúcs a PÉ-hez. Ha az ott a 6. dpo-n egy beágyazódásos hőesés, akkor lehet h. ebből mostanában tényleg nem lesz piri (de nehogy meghozasd! :wink: ) Mindenesetre 5-6 nap múlva tesztelj egyet!

Vicky!

Ennyire alacsony testhőmérsékletet két dolog okozhat:
-pajzsmirigy alulműködés

A pajzsmirigy-alulműködés tünetei:
•alacsony testhőmérséklet
•hidegérzékenység, fázás
•ödéma (vizenyős duzzanatok leggyakrabban a szemhéjakon, az arcon és a végtagokon)
•„gumó a torokban” érzés, nyomásérzés a nyakban vagy nyakon, fojtogatásérzés
•gyakori krákogás, köhécselés, magas hang (hangszálödéma)
•depresszió, motivációszegénység, pánikrohamok
•izomgyengeség, izomgörcsök
•száraz, törékeny bőr, viszketés, a beteg alig, vagy egyáltalán nem izzad
•száraz nyálkahártya
•törékeny haj és köröm
•erős hízás
•emésztési zavarok, székrekedés
•libidócsökkenés
•menstruációzavarok
•izületi fájdalmak
•koncentrációzavar
•fáradtság

-mérési hiba

Ha szájban mérsz, akkor mindenképpen nyelv alatt, csukott szájban célszerű, mert a szájon át történő légzés során a párolgásból adódóan lehűl a szád! Mivel mérsz? Higanyossal v. digitálissal? Nálam a digitálist 3X kellett kikapcsolni és visszakapcsolni anélkül, h. kivettem volna a számból, ahhoz, h. reális eredményt mérjen! A higanyos megbízhatóbb!

rambóka

Tegnap nem gyenge időnk volt!

Kép

rambóka

fú, rambóka, jó ez a kép :)

hőmárőzés: szerintem ne bonyolítsátok túl. ha mindig ugyanott, ugyanakkor méritek, a kontroll megvan, úgyis ahhoz képest fog emelkedni-süllyedni.
dimet

Rambóka, ez egy jó kép! simán betehető a napkeltébe Pártai Luciához!

Kedves Niki-lapar, lécci találj Nikinél egy icipici-icipici valamit, hogy aztán 2008 elején egy kisbabókát tudjon szülni!
Niki, nagyon drukkolok!
Tudom, hogy nem olvasod, de lélekben küldöm ezeket a gondolatokat és a + energiát!
Vendég

Sziasztok, kaptam sms-t Nikitől. Hát nem tudom, mire számított, de szerintem nem teljesen erre, bár ez lehet jó hír is.

Minden szép, és rendben van, semmi rendellenes. :shock: Viszont a bal petevezetőjéből hiányzik egy kis darab, amit elfelejtettek vele anno közölni. :shock: Ugyanis régen volt egy méhenkívülije. Drilling is volt.

Ezek után imádkozom azért, hogy úgy járjon, mint én 2005-ben. Azért a károsodott baloldal is lehet egyfajta magyarázat szerintem...

Rejoka épségben hazaértél a MMECből? Én nem tudtam nekiülni egyből reggelizni, úgyhogy fél10kor utolért egy nagyon súlyos hypo... na ott kellett volna még egyszer megszúrni...
:evil:
Vendég

Hi!

Rambóka!
Az állapothoz viszonyítva jól vagyok (van minden): hányinger, álmosság, szagok... :( (de ezt akartam) :D
Kedden megyek magánra, kiváncsi vagyok mi lesz. :)
Azután rá egy hét múlva 12. heti UH. Akkor viszünk video kazit.

Kép
lara26

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?