Sziasztok!
Bettica, nem tudom, hogy ha a háziorvosod belgyógyász, ő adhat-e beutalót. Mert az ő beutalóján háziorvosként lesz feltüntetve.
Viszont kapcsolatai lehetnek!
A vécukor úgy tudom kb 100 ft!
Ha inzulint önköltségesen csinálod, menj az MM-be, Norka azt mondta olcsóbb, mint a prodia.
Apple, a dianéval kapcsolatban én elfogult vagyok. Nekem ez hozta ki a pcos tüneteket, és ismerek egy szintén pcos lányt, neki rosszabb lett a pf-e! Nem értem! Azt látom, hogy a pcos-ban nem igazán lehet törvényeket felállítani, vannak dolgok, amik nagyjából igazak mindenkire, más dolgok viszont teljesen különbőzően működnek nálunk!
Egyébként nekem is elfeljetettek szólni, hogy cisztás a pf-em. Pedig egy pcos szakértő uhuzott. (mint utólag kiderült). Nem hibáztatom, arra gondolhatott, majd a saját nődokim felvilágosít. Persze, az, akinek fogalma sem volt arról mit jelenthet az a kifejezés "pcos jellegű petefészkek ábr."
Charlotte, én is szedtem bromichriptint. Nekem nem volt tejcsorgás, viszont kicsit magasabb volt a határétéknél a prolaktinom.
Nekem se szólt a doki, hogy kis adaggal kezdjem, és este, meg is lett az eredménye... De a követketkező nap már este szedtem be, bár egy egészet, és nem lett semmi bajom.
Ha már elkezdted, szedd legalább pár hónapig. Érdemes lenne egy koponya MRI-t csináltatni, ahol az agyalapi mirigyedet nézik. Nekem ez is megvolt, nincs elváltozás. (Hangsúllyozom, ha van elváltozás, az nem rák!!!)
Amióta a metformint szedem, felére csökkent (vissza) a prolaktinom! A következő 3 hónap dönt arról, hogy elég e a metformin, vagy kell e bromo.
Tiszta szívből ajánlom Tűű doktort!
Norka, ez horror!
Nagyon is jól csináltad, amit csináltál! Hibák nélkül nem lennénk emberek. Ezt el kell fogadni!
A honlap nélkül még most is a fenekemen csücsülnék, és a legnagyobb problémám a tökéletes alapozó megtalálása lenne. Arról nem is beszélve, hogy pár év múlva kisebb esélyekkel mennék neki a babavállalásnak!
Én ismertem Tűű doki hírét, de nem jelenteztem be hozzá, egyrészt, mert a babakérdés még nem aktuális, másrészt csak a tétényis rendelésről tudtam! A honlapon olvasottak döbbentettek rá, hogy esetleg már most érdemes lenne lépnem! Az ismetenhegyis telefonszám pedig megerősített ebben! Sajnos nem tudom megmondani, hány hónapot, esetleg évet nyertem miattad, de biztos vagyok benne, hogy nagyon sokat!
Az, hogy az Ács Nándor féle ékrezekciót rakta fel, elmond róla mindent! Ez a legszomorúbb az egészben!