Sziasztok!
Meeeeeeegjötteeeeeeeeem!
Először is! Örömmelolvasom a babás híreket! Panda! Jucmuc! Gratulálok! Valami ilyesmire akartam hazajönni!
Kicsibé! Vörösbegy! Gyönyörű szép apró pici babszemeket, vagy Boriskám stílusosan borsószemet hordoztok a pocikátokban! Mi is szeretnénk már ilyet. ( a férjem és én)
Annyit írtatok, hogy el is felejtem, mire ideérek, hogy írni tudjak mindenkinek. Így majd lassan visszaolvasgatok, de addig is kicsit önzőzök!
Naggggyon jót nyaraltunk. A víz kellemes volt, hideg, de bele lehetett menni. A nap sütött, le is égtem, de már bebarnult. Sokat kirándultunk, jókat ettünk, fürcsiztünk sütkéreztünk. A hét tömény, aktív pihenéssel telt. Egész délen, Brac szigetén voltunk. Szerintem egy hegy ami kilóg a vízből.... Óriási sziklák vannak mindenhol. A sövény gránátalma és leander bokrokból áll, vagy kőből van építve, az udvarokon a fenyők között pálmák, citrusfélék, vagy olajfák, lugasnak kivit futtatnak a rácsra. A városban annyira szűk utcák és sikátorok vannak, hogy nem lehet autózni,mindenki sétál, vagy robogózik, nincs kipufogógáz...
Nappal átlag 24 fok van, de magas páratartalom miatt sokkal melegebbnek lehet érezni, télen meg a leghidegebb 9 fok plusszban, s ez csak februárban fordul elő. Csoda, hogy nem akartam hazajönni???????
Aztán tegnap megünnepeltük a hetedik házassági évfordulónkat. Előtte hat évig együtt éltünk...
Most hirtelen ennyi, mert tényleg csak kicsit tudtam elolvasni az elmúlt hét termését. a férjem kisajátította a gépet tegnap, mert vizsgázni megy holnap..
Puszika mindenkinek, most visszaolvasgatok!