Új privát üzeneted érkezett!

katata, köszi jól vagyok! Remélem hamarosan kezdhetitek ti is a bababulit :wink:

Képzeljétek tücsökbogárról kaptam híreket! Most tart a 21 hétnél, és ma be kellett feküdnie a kórházba a várandósság végéig :shock: Szóval lehet neki szurkolni, hogy minden a legnagyobb rendben legyen!

Szép hétvégét mindenkinek!
bbilona

Boriska!

Nagyon szep ez a kep! :D Alig varom mar, hogy nekem is legyen ilyen!

Ilonka!

Remelem odaernek hamarosan a golyak! Jol rajuk piritottam! :wink:

Domo!

Köszönöm szepen! :D

Pandacska!

Köszi! :D En egy kicsit keveseltem de azt mondtakl a Kaaliban, hogy jo. Jövö kedden megint megyek vervetelre megnezetem a progit is akkor talan nyugodtabb leszek.

Kata!

Köszi jol vagyok, csak nagyon meleg van..nemsokara mehetsz konzultalni. Ja, es mondani akartam majd ha legközelebb teszel tablat javitsd ki legyszi a koromat..35 :oops:

Kellemes hetveget lanyok! Kép

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc,
Voltál vérvételen de nem néztek progit?
Vendég

Pandi,

Igen. A haziorvos küldött el beta hcg-re. Tegnap voltam nala megint es irattam beutalot progira is Harcika tanacsara. Kedden megyk ujra vervetelre.

A haziorvos nincs kikepezve ilyen teren.

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc,
mindjárt itt az a kedd és megnyugodhatsz! :wink: Biztosan minden rendben van! :wink:

Pandácska,
neked két hétig semmi újabb infó nem lesz?
katata

Szegény Tücsökbogár, :? én ezért nem akarnék 3 babát visszatenni, mert a hármas ikrek már nem sétagalopp....
Nagyon szorítok nekik!!
katata

Kata,
Addig csak növeszgetem a pocim tartalmát :lol:
Vendég

sziasztok, jucmuc, hamarosan lesz neked is ilyen képed :lol: :lol:
még szebb is :!: :!: keddig azért ne idegeskedj :lol: :cry:

katica, a 3. inszemem volt, kitartást neked :!:

pandi, de jó, már szépen cseperednek a kispandák :lol: :lol:

kata, köszi, mindenki olyan aranyos ebben a topikban :lol:
hú és javítanád nálam a hetek számát? vasárnaptól már a 8. hét lesz, úúújjjééé

hát tücsökbogárra remélem vigyáznak a dokik :roll:

ilonkám mikor fogsz tesztelni?

gyöngyike, neked is köszi, jól vagyok, végre fürödtem kádban, persze óvatosan, már úgy hiányzott...

tiza? odry? babszi? andiról nem tudunk semmit, teljesen eltűnt, sajnos... móni? és a többiek is mind mind jelentkezzetek :lol: :o

Kép
kicsiboris

nagyon jó kis hosszúhétvégét lányok, azért majd bekokkantok :lol: :lol: :lol:

Kép
kicsiboris

jucmuc, akkor tárt karokkal várjuk őket, köszönöm a fáradozást :wink:

kicsiboris, június 1-én kiderül minden, alapvetően nem tesztelek, 1-én kellne mennem biostripre, de nem tudok így ha addig nem jönne meg, hát akkor talán vennék egyet :?

bizony katata 3-nak már jó sok hely kell, reméljük jól bírják majd!

pandácska, csak növesztgesd, hogy aztán gyönyörködhessünk benn :wink:
bbilona

Mindenkinek:
Kép
Vendég

Szisztok!

Kellemes hosszú hétvégét mindenkinek!

Ha valaki mégis erre jár, lenne egy kérdésem, elsősorban azokhoz, akik babát várnak (és hát vannak itt sokan :lol: ): a melletek folyamatosan nagyobb és a érzékenyebb volt a peteéréstől, vagy beültetéstől kezdve?
Csak azért van ilyen furcsa kérdésem, mert az enyém mára összeesett kicsit, és hát még úgy szeretnék reménykedni :wink

Kép
domo

Domo,
Nekem nem volt se érzékeny se kemény se feszes csak nagyobb lett szerintem az is csak a hormonoktól.
Vendég

köszi Panda! de ha egyszer már megnőtt, akkor utána már nem is ment össze :? (néha, kicsit..)

Kép
domo

Sziasztok!

Boris!
Gratula a dobogó szívecskéhez! Látom nálatok is a3-as volt a nyerő szám!

Kitartás mindenkinek!

Tücsökbogárt üdvözlöm, ha valaki beszél vele adja át neki, és hát kitartás!!!

Talán most már sűrűbben fogok tudni jönni, mert megvannak azok a vizsgáim, amit szülés előttre terveztem.
Képket a házról, és a növögető pocakomról az albumomba tettem:
http://kom.kepeim.hu

moni

moni, milyen jól belaktátok már a házikó-várat, igazán klassz :shock:

domo én is hasonlóképpen vagyok sajna, bár tudom te nem engem kérdeztél. Remélem mindezek ellenére szerdán két csíkos teszttel ébresztesz minket :D
bbilona

Sziasztok Lanyok! :D

Remelem jol telt a hetvegetek! Nalunk eleg sokat esett de igy is nagyon jol elvoltunk.:)

Tücsökbogar remelem jol van, sokat gondolok ra!

Puszi mindenkinek! Kép

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!
Itt is sok eső volt, és nagyon le is hült. MOst is csak 7 fok van. :?

Ilonkám,
te mikor tesztelsz?

Reni,
és te?

Domo,
kitartás, hamarosan kiderülnek a dolgok! :wink:
katata

Jucmuc,
akkor holnap megint vérvétel? :wink: Majd gyere az eredménnyel!!!!
katata

Ja és majd elfelejtettem! :D Nekem ma megjött! :lol: Ez azt jelenti, hogy kb. 14 nap múlva kapok vissza két babát!!! Végre!!!! 8) :lol:
katata

Sziasztok!

Meeeeeeegjötteeeeeeeeem!

Először is! Örömmelolvasom a babás híreket! Panda! Jucmuc! Gratulálok! Valami ilyesmire akartam hazajönni!

Kicsibé! Vörösbegy! Gyönyörű szép apró pici babszemeket, vagy Boriskám stílusosan borsószemet hordoztok a pocikátokban! Mi is szeretnénk már ilyet. ( a férjem és én)

Annyit írtatok, hogy el is felejtem, mire ideérek, hogy írni tudjak mindenkinek. Így majd lassan visszaolvasgatok, de addig is kicsit önzőzök! :oops: Naggggyon jót nyaraltunk. A víz kellemes volt, hideg, de bele lehetett menni. A nap sütött, le is égtem, de már bebarnult. Sokat kirándultunk, jókat ettünk, fürcsiztünk sütkéreztünk. A hét tömény, aktív pihenéssel telt. Egész délen, Brac szigetén voltunk. Szerintem egy hegy ami kilóg a vízből.... Óriási sziklák vannak mindenhol. A sövény gránátalma és leander bokrokból áll, vagy kőből van építve, az udvarokon a fenyők között pálmák, citrusfélék, vagy olajfák, lugasnak kivit futtatnak a rácsra. A városban annyira szűk utcák és sikátorok vannak, hogy nem lehet autózni,mindenki sétál, vagy robogózik, nincs kipufogógáz...
Nappal átlag 24 fok van, de magas páratartalom miatt sokkal melegebbnek lehet érezni, télen meg a leghidegebb 9 fok plusszban, s ez csak februárban fordul elő. Csoda, hogy nem akartam hazajönni???????

Aztán tegnap megünnepeltük a hetedik házassági évfordulónkat. Előtte hat évig együtt éltünk...

Most hirtelen ennyi, mert tényleg csak kicsit tudtam elolvasni az elmúlt hét termését. a férjem kisajátította a gépet tegnap, mert vizsgázni megy holnap..

Puszika mindenkinek, most visszaolvasgatok!

Kép
Kép
Kép
zel

zel,
de jóóóóó!! Örülök,hogy ilyen jól sikerült a pihi!!! :lol: MOst már csak a baba(k) jönnek!!!
katata

Kata,
De jóóóóó :lol: :lol: Reninek már nem kell tesztelnie :cry:

zel,
üdv újra itthon :lol:
Vendég

Sziasztok!

Kata!
Örülök és drukkolok neked is! Egyre több a kismami és te is bőviteni fogod a kört, ennek örülök :wink:

Moni!
Jó nektek..... mi a tetővel teljesen kész vagyunk és most leállunk. A keritést még megcsinálják, hogy le tudjuk zárni a házat. Aztán itthon festünk és pakoljuk a picinek a szobát,készre. Talán tavaszra tudunk a házikóba költözni, de nem is baj.

Kisboris!
Annyira örülök nektek, hogy többször végig gondoltam az elmúlt másfél évet és nagyon jó a lelkemnek...... mindig mosolygok, hogy tavaly ilyenkor még én is inszemre készültem, most meg arra, hogy a babánk szobáját kialakítsuk. Puszi!

Odry

Kép

Kép
odry

Ó, Pandácska, sajnálom Renit... Nekik van fagyibabájuk? Nem emlékszem. :oops:

Odry,
Köszike! :D
Igen, igen, milyen jó dolog is, amikor a baba szoba készül Hjjjajjj! Isteni lehet!! :D
katata

Kata,
Igen van nekik fagyibabájuk.
Vendég

Na kicsit sikerült átolvasni.

Pandus! Mi van Renivel? Vagyis átmegyek hozzátok a lombikosba, megnézem....

Bbilona! Mintha szabit terveztél volna! Gyere hozzánk!
Domo! Milyen konzultációd lesz? Én holnap megyek lombikos dokival dumcsizni. Pécsre. Bejelentkezek oda is, meg nemsokára megyünk Pestre is, így talán kapunk valahova egy korábbi időpontot lombikra az októbernél...

Kata! Neked most, hogy fagyibabáid vannak, miket kell a beülti előtt csinálni? Ilyenkor is van gondolom valami "kezelés", hogy a lehető legjobb időben tegyék a babikat a helyükre.. A tied is aza a ritka mensi, aminek örülünk!

KIcsibé! Látom, már hét közepére vártál. Akartam jönni, volt is net a recepción, de k... sokat kértek egy óráért.

Ja, és kicsit még a nyaralásomról... Pont előtte este kezdtem pecsételni, és induláskor meg is jött teljesen a mensim. Biztosan ő is kíváncsi volt a tengerre.. :lol: Remélem, otthagytam. Ja, mert új ciklus, új remény!

Pusszantás!

Kép
Kép
Kép
zel

Reni!

Megtaláltam. Sajnálom. Olyan sokszor eszemben voltál. Ne add fel, nem ér kiszállni. Az endó meg le van sz@rva. Emlékszel az endos oldalról Ritucira? Babás. Lombikra kellett volna menniük előtte tök spontán babás lett. És IV. fokó endója volt. Vagy csak nézz meg engem. Mire kikezeltek az endómból, átmentünk négy inszemen, hat ciklust végigszuriztam, mire már én akartam volna abbahagyni az egészet, kiderítették, hogy a férjemnél van a baj. Én egészséges vagyok... Persze félek, hogy az endó majd valami bajt okoz még...

tehát most kicsi pihi, a babák a hidegben rád várnak...

Puszikállak, sokszor!

Kép
Kép
Kép
zel

zel Kép
na végre itt vagy :lol: :lol: vár rád ez a szuperséges új kezdés, új lehetőség és én nagyon-nagyon fogok szurkolni :lol: :lol: :lol:
köszi a kedvességedet :lol:
zelem, Brac szigeten nincs sekély aprókavicsos part? mert lehet, hogy mi is majd elmennénk a párommal :lol: :lol:

reni kitartást :!: hamarosan minden jórafordul.

kata, nagyo örvendek a mesidnek, újjjéééééééééééééééééééééééé, 14 nap és te is kapsz zebrácskát itt a tpoikban :lol: :lol: :lol: :lol:
nagyon pazar lesz ez a május, lassan kezdhetjük számolni, hohy egy hónap alatt hány új babásunk lett :P

odry, meg kell mondanom, egyáltalán nem számoltam azzal, hogy 3.-ra sikerülni fog a babus....sőt...már azon gondolkodtunk a párommal, hogy majd kérünk a 6 fölött még 4 inszemet, hogy ne kelljen lombikra menni....és jellemző..amikor ezt megbeszéltük, megnyugodtaunk + tesztem lett, pedig kerítést építettem inszem másnapján+elég sokat stresszeltem magam+egyáltalán nem vigyáztam és nem pihentem olyan mértékben mint ahogy ajánlják..és mégis sikerült, úgyhogy előre csajok :lol: :lol:

Kép
kicsiboris

jucmuc, jó volt a hosszúhétvége, voltunk Orfűn (van egy szép tó),
és Palkonyán is (2007-ben Európa Kulturális Faluja lett), jó kis banzáj volt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: szerencsére csak estére lettrossz idő.

hogy vagy??

Kép
kicsiboris

sziasztok csajok,

zel köszi a felajánlást, vigyázz mert a végén még élni fogok vele :D Jó lenne pár nap tapétaváltás, pár hét múlva talán :?
Fantasztikus csaj vagy, anyósékkal, pirosan mégis boldogan. Így kell ezt, jól csinálod. Kíváncsi vagyok mit sikerül inténetek időpont ügyben!

reni, oh de nehéz lehet. Rengeteg erőt kívánok nektek!

katata, szuper hírek, ujjé :D Kezdődhet a visszaszámlálás :wink:

babszi, te hogy állsz piroskával, vagy már el is indult a gyevac kúra?

sapé, kabócabogár, tamaranna, tiza, gyöngyi pihiztek?

mágnes, hazajöttetek?

Szép napot csajszikák!
bbilona

ilonkám, pénteken izgulhatok érted... :lol: :lol: :lol:

domo, nekem nagyon fájtak a cickóim már a beülti után pár nappal,
és egyre nagyobbak, nehezebbek és még mindig fájnak, feszülnek.
de ez is lehet más-és más, pandinál pl. nem ez volt..azért reménykedni!!!

csajok, edejött a főnök, hogy lent miért van behúzva a nyitva lévő programok listája a monitoromon....na szép volt mondhatom, azt mondta, megcsinálja, mert így nem lehet használni...mondtam neki, hogy nekem így jó..el kellett árulnom, hogy a babanet miatt vannak összehúzve...mert nem szeretném ha más látná.....tök ciki volt...

babszi, tényleg mi van veled?? és a többiek?? mindenki megint eltűnt :cry: :cry: :cry:

Kép
kicsiboris

Sziasztok!
Tegnap jöttünk haza, Pannámnak fülbevaló van a fülecskéjében! :) Kulövettük, egész jól viselte, szerintem nagyon jól áll neki a fülbevaló!
Elintéztük a keresztelőt is, július 22-én lesz.

bbilona: tali? mikor?

kicsiboris:
a vonalzó, amit feltettél már megszületett babák korát számolja, ha megnézed, 12-ig van bekalibrálva. Neked pedig 40-ig kell! :lol:

hol vannak az új zebrások?? :)

Jajj most megyek! Ébred a csaj!

Kép
Kép
Kép
mágnes

köszi , kicsiboriska. Én már feladtam a hétvégén amikor az az írtózatos mellfeszülés alábbhagyott, mára már el is múlt. Én már sajna rutinos róka vagyok, de nem lesz gond lépünk tovább.

mit keres a főnököd a te számítógépeden? Te sem vagy az a füllentős fajta igaz?
bbilona

mágnes, hm nekem jó lenne a jövő hét hétfő és a kedd. Mit szólsz?
Hol is van a fülbevalós Panna kép? Csináltassak szemüveget? Mit gondolsz, miért nem látom?
bbilona

Lányok,
bocsi előre, de negatív leszek. :(
Mivel megjött tegnap, felhívtam a rendelőt, hogy kell-e valamit tenni. Kiderült, hogy semmit, mivel hiperstimuláláskor ki kell hagyni egy hónapot. :cry: :cry: Komolyan, elbőgtem magam, az egyetemen voltam, éppen szünet volt. Képtelen voltam bemenni a következő órára, mert folytak a könnyeim. :cry: Ezért hazajöttem.Még 1 hónap, sőt,1,5 hónap,mire visszakaphatok 2 babát. :shock: Én ezt nem értem, miért történnek velem állandóan ilyen dolgok. Mintha minden és mindenki ellenem fordult volna és azt érzem, hogy sosem lesz babám. :cry: 3,5 év alatt, annyi minden történt (két vetélés is) és folyamatosan csak hátráltatva voltam, mintha szélmalom harcot vívnék, a nem is tudom kivel. :cry: Nem bírom tovább!! Egyszerűen nem lehet, hogy soha semmi ne menjen símán. Ilyen nincs!! Egyszerűen nem értem, miért történnek ezek velem? Mit tettem, hogy ennyire büntet a sors?????? :cry: Vagy mit kell tennem, hogy végre jól alakuljanak a dolgaim??
Ne haragudjatok!!!!!
Puszi!
katata

Kata,
A fenébe :( de nem értem nekem is megcsináltáka beültit pedig nálam is az volt mind nálad :roll: jól vagy már amúgy? hasad? Uh-on nem is néznek meg? mert lehet már szépen összementek a fészkeid...
Vendég

Pandácska,
nem néztek semmit, csak ezt így szokták és kész. Amúgy már semmi panaszom, semmim nem fáj. Pénteken megyünk ugyan a dokihoz,de pl.látni sem bírom ezek után. Azon kívül, ha most ki is erőszakolnám, tudom, hogy úgysem sikerülne, mert amit sürgetek, "megerőszakolok" az dafke nem sikerül. :(
katata

Kata,
Biztos van egy szokásuk de azért egyénileg is nézhetnék hogy kinek mire van szüksége. Sajnálom hogy így alakult és teljesen megértem hogy szomorú vagy én is az lettem volna ha kétszer is elmarad a beültetés :( legrosszabb várni az biztos :(
Vendég

Boriska!

Orülök, hogy jol telt a hetvege! :D En jol vagyok köszönöm. Ma reggel mentem ismet vervetelre delutanra lesz meg a hcg eredmeny.

Kata!

Nagyon sajnalom, hogy varnod kell megegy ciklust.
A hiperstimulacionak több fokozata is letezik. Ha enyhe hip. stimurol beszelünk akkor siman visszakapod a babakat a punkcio utan ugy mint Pandacska.
Valoszinü Neked sulyosabb hiperstimulaciod volt ezert is nem kaptad vissza rögtön es ezert kell kivarni legalabb egy termeszetes ciklust.

Ha nem vagy hiperstimulalt abban az esetben is kèt-harom honap mire nagyjabol kiürülnek a hormonok hat meg amikor tulstimuznak.

Tudom, hogy nehez de probald ugy felfogni, hogy a Te erdekedben teszik ezt, hogy nagyobb eselyed legyen!

Kép
Kép
jucmuc

kata, hallottam róla, hogy ez a szokás, barátnőmnél is így volt, de ami fontos nagyon: mindannyiunknak nagyon nehéz időszak ez (jó nekem épp szerencsém volt), szóval nem szabad feladnod, gondold csak át? mennyit is küzdöttél eddig??? és most csak egy hónap van vissza, fel a fejjel!!!!

mágnes, tudom, nem jó a vonalzóm, de a babafalváról nem tudom bemásolni a kódomat...
kicsiboris

Reni csoda terhességének története!

Szombat!9nap reggel enyhe vérzésre és görcsre ébrettem!
Teljes összeomlás ,és kétségbeesés.
Iránya patika a legjobb,és legdrágább tesztett kértem.
Negatív! Maradt a bedepizés és a sírás.
Bizos nem sikerült!
Elmentünk vendégségbe és a 12kgos kersztlányomat emelgettem.
/ Hiszen nekem már ugy is mindegy/
Kedd 29,reggel erős hányinger és ideggörcs.
Kaáli 8-30vérvétel.
Biztos nem vagyok terhes hiszen véreztem!
Igen ám,dea hányinger csak nem akar múlni.....
szaladás a dm-be egy tesztért.

És csodák csodája!!!!
10percel késöbb két halvány csík

POzÍTIV::::.
Még ekkor se hiszem,el majd 10-45 kaális doki behív!
Igen renáta az ön hcg-je!
A 12napon 202.
a vérzés felszívódást ,vagy többesterhességet jelenthet,mivel hármat ültettek vissza!
Egyenlőre csak halkan örülök,hiszen 4éve 2műtét rengeteg hormon
és rengeteg csalódás után végre sikerült!
m. reni

bocs a helyesírási hibákért!
m. reni

na ide is leírom hogy nem hiszem el :lol: :lol: :lol: :lol: ja és azt is hogy én megmondtam ezt neked :wink: :wink:
Vendég

katata:
nagyon sajnálom, hogy megint várnod kell! Én hiszek abban, hogy mindennek megvan az oka, semmi sem történik véletlenül. Anno nekünk is ki kellet hagynunk egy hónapot, nagyon rossz volt, de lehet, hogy akkor most nem Panna szunyizna az ágyikójában. hamar el fog telni ez az idő(tudom, most nem úgy tűnik), és aztán készülhet a hely a táblázatban a zebrádnak! :D

kicsiboris:
azon az oldalon is van neked való vonalzó, amelyikről az előződ fent volt!

bbilona:
úgy tűnik a jövő hét jó, még nem megyünk sehová! Hétfő vagy kedd?

m.reni:
Nagyon örülök!!!! Vigyázz magatokra! Ez lehet több baba is??? :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

csak elmentem ebédelni és mennyi hír :)

katám oh de vacak lehet, a kutya meg a macska :x Mi van a magyarországi házikóval, nem tudod magad lekötni azzal? Vizsgaidőszak van, arra is koncentrálni kell, erős csaj vagy hamar elszáll ez a pár nap, segítek tolni az időt :wink:

reni, no hát mégiscsak örülhetünk, vigyázz nagyon magadra! És akkor most ketten vannak, mit jelent a 202-es szint? Még túl korai ugye, ilyet kérdezni?

mágnes, legyen hétfő úgy 17.15 körül.

Csók!
bbilona

A 12. napon a 202 hcg 1 babára utal persze lehetnek meglepetések :wink:
Vendég

pandácska, akkor megint hoppon maradok, pedig jó lenne ha már végre valaki odaadná a 2. vagy 3. porontyát. Én ezt olyan jól elterveztem, de nem is értem miért senki nem adja. Azt hiszem megsütött a nap egy kicsit, vagy ennyire örülök a jó hírnek :lol: Szupi!
bbilona

reni, azért ez valami!!!! gratulálok! és látod-látod most már babák egész hada van a pockódban :lol: :lol: :lol: örülök ezerrel, puszika :!: :!: Kép
kicsiboris

mágnes megcsináltam a vonalzót újból (a régit) de hiába másolom be a profilba nem jelenik itt meg...mit tegyek??

Kép
kicsiboris

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?