Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Én is itt vagyok....

A felújítás ezerrel folyik,nagyon gáz,mert nem látom a végét,iszonyú sok még a munka,remélem ha kész lesz eljöttök hozzánk is...

Gombócka megkaptam,asszem kinyomtatom és elviszem. :D

Anna,na ne? Én is gondolok valamire...de jó!!!

Szilvi,de ügyes a Melcsi,hogy csak 1x kel. irigykedem....
El tudom képzelni,amint óvatosan leszáll az ágyról...tök ari lehet.
Ő kislány.
:D Láttátok volna a Dávidot, ő még a leesésgátlós ágyikóról is le tudott szambázni :D :D :D

Meddig tart az előadás?
Ja már valami rémlik 25-30 perc,igaz?Mintha olvastam volna a honlapjukon. :? Akkor lehet,hogy Réka kíbirja etetés nélkül addig,ha úgy jön ki az etetés.

Ismerem ezt a honlapot,néha szoktam olvasgatni,mert a mondókás forumban ír a Móni,aki itt tartja a Tücsizenét nálunk is. Ismeritek.....de a többi részébe is néha beleolvasok,nagyritkán.

Most bemásolom a Vecsési topikba már egyszer leírt panaszáradatomat,meg a képeket...

Ja és most kipanaszolom jól magam. :evil: Képzeljétek a lökött anyósom betápozta a Rékát amíg angolon voltam a Dáviddal. Pedig direkt megetettem előtte,biztos nem volt éhes. HA egy kicsit sír,már rögtön azt hiszik hogy éhes. Pedig akkor volt tápi utoljára húsvét körül,Tiszta pipa voltam,mikor megtudtam. Most miért csinálja ezt velem? Direkt vittem egy kis mecsek teát üvegben,tudom,hogy szereti valamivel "tömni",mert már egyet elrontott,de akkor miért????Úgy utálom,hogy nem kérdez meg semmi...szó nélkül feljött a sógornőm,levitte a tápot és kb. 60 ml-t evett a gyerek,állítólag ettől nyugodott meg.
Megígértem,hogy nem beszélem ki nyílvános topikban,de ezt muszály volt kiírnom magamból. :(
Én vagyok a hűlye,hogy nem dugtam el,vagy nem dobtam ki egyáltalán. Na mindegyj,még mindig jobb,mint az eper. (Dávid ennyi idősen azt kapott :oops: :( )

Nem tudtam választani,kicsit sok lesz:Voltunk fényképésznél,vagyis a barátnőmnél:)
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Ildikó
ilgya1

Hahó!

Ildi,

Nagyon szépek ezek a képek, gyönyörűek a gyerekek! Tök sokat változott Réka, mióta nem láttam, már nem olyan picibabás :)

anyós téma: sztem egyszerűen azért csinálja, mert azt hiszi, hogy ő mindent jobban tud.... Minden anyós ilyen sztem... :(

Az előadás tényleg kb. 30 perc, de után lehet még maradni kicsit játszani. Elvileg megjárjátok két etetés között.

Úgy néz ki, hogy kocsival megyünk. Sztem egyszerűbb lenne, ha utánunk sorolnátok, lldi, és úgy mennének Gombóckáék felé, de nekem mindegy.

Kép
szeee

Szilvi,oké.
Ha kocsival jöttök,akkor tényleg egyszerűbb így. :D

Közelebb vagytok :D
nem baj,Gómbócka? :shock:
ilgya1

Sziasztok!

Ildi, ezek a képek...hát tisztára meghatódtam. Nagyon jók!!!!

Anyós...inkább nem mondok semmit... :wink: :wink:

Persze, hogy nem baj. Majd csörögjetek rám, ha indultok a Szilviéktől és addig lecuccolom én is a gyerkőt! :lol: :lol:

képzeljétek, kész katasztrófa volt a mai ringató. Azt hiszem most voltunk utoljára. Mincsi egyáltalán nem maradt meg a fenekén, jött-ment....már tiszta ciki volt, aztán elvette a gitárt is a csajtól... :roll: :oops: :oops: Tudom, kivülről vicces, de én már tök kellemetlenül éreztem magam... :oops: :oops: Mióta járkál azóta nincs megállás. És nem hagyja ám még azt se hogy fogjam a kezét, állandóan elráncigálja, na de majd meglátjátok.
Úgyhogy Szeee, ne akard annyira, hogy elinduljon a Melinda, bár ő sokkal nyugodtabb természetű... :lol: :lol:

Kép
gombocka

Helló lányok!!!

Ildi: A képek egyszerűen eszméletlenek!! Réka baba imádni való és a nagyfiú is!!! Anyos nem semmi!!!

Szeee: MI volna az a másik 2 dolog, csak mert hát ha kitalálod!!!

Anna
KépKép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Hahó!

Ildi,
sztem úgy 10 óra körül találkozzunk itt a házunk környékén vhol. jó ez?

Anna,
nem mondom el mire gondolok, mert lehet h lelövöm a poént... :twisted:

amúgy nem is volt gázos a Mincsi a Ringatón, egyszerűen eleven. sztem nem volt zavaró, inkább aranyos :) és legalább nem bánt senkit :wink:

nálunk holnap szülinap. délelőtt anyuékkal, du anyóséknál. remélem túlélem... :?

Kép
szeee

Sziasztok!

Huhh, lement a délelőtti menet. Most ejtőzünk egy kicsit, aztán du folytatjuk a tivornyázást :wink:

Itt van néhány kép. Igazából azért sír, mert szeretné a Micimackót megkaparintani :)
Joghurtos vadcseresznye tortánk volt, iszonyat finom. Melindának is ízlett :) Persze nem én csináltam :D

Kép Már ilyen öreg vagyok... :( Kép Mamával

Kép
szeee

Már úgy megijedtem,hogy lemaradtunk a köszöntéssel,látván a képeket.... :oops: de utánanéztem :D

de akkor:

Kedves Melindababa!
Isten éltessen sokáig! Nagyon sok boldog születésnapot kívánunk első szülinapod alkalmából!

Kép

És Szilvi neked is jár a virág,ilyenkor tavaly már közeledett az idő... Kép

Nagyon édi,és az a torta nagyon jól néz ki.

Ildikóék
ilgya1

Nem, nem maradtatok le, köszönjük szépen :)

Akkor a holnap 10 óra rendben? Gombóckáéknál meg úgy 10.15 - körül, nem?

Kép
szeee

Sziasztok,
Szeee,
nagyon szép tortátok volt, ez igen.
Micimackó... :wink: :wink: :wink:
Nekünk jó a 10.15 körül.
Mennem kell, Mincsi extra nyűgös volt ma, remélem, holnapra megjavul. :lol: :lol: :lol:
(jézusom, remélem nem lesz beteg, mint a múltkor...)
Jó éjt mindenkinek

Kép
gombocka

Szilvi,10-kor ott leszünk előttetek.
Csörgök,ha odaértem,oké?
ilgya1

Gombóc,szorítok,hogy ne legyen beteg Mincsi!
ilgya1

Nálunk szerencsére minden oké, nagyon jó kedvvel ébredt Mincsi. Mondtam neki, hogy kikkel találkozunk ma, erre azóta egyfolytában azt mondja: Me, Me, Me (sztem Melinda akar lenni. :wink: )
Köszi Ildi a szorítást!
pusz

Kép
gombocka

OK lányok. Akkor 10 körül indulunk innen.
Mincsi: :lol: :lol: :lol:

Kép
szeee

Sziasztok,

mindenki szerencsésen hazaért?

Szeee,
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
elfelejtettem odaadni a pénzt!!!! :oops: :oops: :oops: :oops:
ááááááá, tiszta égő.Elnézést.

Nem vagyok napok óta a helyzet magaslatán, azt hiszem ez a fogorvosdi nem tesz jót nekem.
(ma sót tettem akávémba reggel....)

Képzeljétek nem aludt el Mincsi hazafelé, végigdumálta az utat és egy csomószor mondta megint, hogy Me, Me, Me.
Persze mindig ezt csinálja a mamákkal is. Egész úton be se áll a szája, hogy mama, mama, mama, de mikor odaérünk nem mondja nekik. :twisted:

Végül fél 2-kor 10 perc ordítás után kidőlt, még mindig alszik.
Ha felébred átviszem anyósékhoz én meg meglépek. A bnőm pénteken szült és megnézem őket a kórházban. Én nem nagyon akartam menni, mert én utáltam, ha bárki is jött a páromon kívül, de ő ragaszkodott hozzá, hogy menjek be. Mondtam neki 10 percre beugrom. Szóval ma fogok látni egy 2 napos babát! Be-be-be.
Az Istvánba szült egyébként annál akinél a Szilvi.Szintén császárral, mert a baba nem fordult be.

További jó 7végét, már amennyi még hátravan.
Szilvi nektek holnapra jó medvefarmozást!!!
És köszönjük a párod közreműködését is!

Kép
gombocka

Hahó!
Úgy látszik, akkor tetszett Mincsinek a színház :)
Hát Melinda beauldt az utolsó 500 m-en hazafelé és tök sokáig aludt.
A pénz nem gond, találkozunk még, vagy nem? :roll: :wink:

Ma megvettük az autósülést, Römer Kinget. Ez az egyik legjobb, ha nem a legjobb a kategóriájában és most kuponakciós a Brendonban. Így volt 45 :? Bár após fizette a Melindának a szülinapjára.

Képet nem teszek fel a színházról, mert amelyiken mindenki rajta van, az nem sikerült vmi jól... :?

Anna,
hát jól megleptél, erre nem gondoltam... Sajnálom, hogy elmentek, de biztos tök jó lesz :)

Ildi,
hazaértetek időben? :wink: Ugye azért tetszett Dávidnak az előadás? (nekem azt mondta, hogy nem.... :shock: :D )

Kép
szeee

Sok-sok szeretettel köszöntjük a MI kedves Melinda barátnőnket 1 születésnapja alkalmából!!!! Sok boldogságot és örömet kívánunk neki az életben!!!!
Kép

Szilvi neked is sok boldogságot kívánunk, hisz egy éve te is anya lettél!!! Kép

Melindának:

"Vár a mosoly és a dal,
maradj mindig fiatal.
Soha bánat ne érjen
hozzád rossz szó ne férjen.
Kicsi madár válladra
vidáman repüljön.
Kacagó nótát
csak Neked fütyüljön.
Csillogó szemedből
könny sose guruljon.
Lágy tavaszi szellő
arcodhoz simuljon.
Az igaz boldogság
ne hagyjon el soha.
Kísérje utadat
angyalok mosolya."

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

DRÁGA MELINDA!!!

ELSŐ SZÜLINAPOD ALKALMÁBÓL NAGYON SOK SZERETETTEL KÖSZÖNTÜNK!!!!

:wink:

Kép

MINCSI BARÁTOD ÉS GOMBÓCKA

Kép
gombocka

Várjuk ám a medvefarmos beszámolót is!
Reméljük bírtátok a meleget!!!
Persze, hogy talizunk, remélem minél előbb, mert egy kis meglepim is van a Melindának. :wink: :wink:
Sok puszi mindenkinek!

Kép
gombocka

Sziasztok!

Köszönjük szépen mindenkinek, olyan aranyosak vagytok :D Tisztára meghatódtam :)
Voltunk a medvafarmon, aranyos hely, Melindának is nagyon tetszettek a macik.
Aztán itthon megkapta tőlünk is az ajándékokat, a nyuszis motort, meg a kockát. Nos, a motoron még persze nem tud menni, de a szemét rögtön lekapta :) Ez a kocka meg eddig a legjobb játéknak bizonyult nála (a könyvek kivételével :)). Első körben 1,5 órán keresztül játszott vele :shock: Minden oldalán más játék van, szóval el lehet mókolni vele tényleg...

Teszek pár képet.

Kép Mi :)
Kép Macik:)
Kép Hú de vagány motorom van...:wink:
Kép Ezt valahogy vissza kéne tenni...:?
Kép A legklasszabb játék...

Na, megyek enni meg szállásokat nézegetni a neten. Balatonalmádiba megyünk, csak még nem tudjuk, hová.

Pusz.

Kép
szeee

Sziasztok!

Bocsika,hogy így eltűntem,de ezer a dolgom....

Nagyon jó volt a színház,személy szerint nagyon tetszett és sűrűbben el mennék,ha úgy adódna. Dávid is élvezte,hiába mondta azt neked Szilvi,hogy nem tetszett :wink:

Micsoda klassz játékokat kapott Melinda,ez igen. Ez a doboz tényleg szupernek néz ki.

És a Medvefarmosról pedig nyithatunk külön egy albumot,már csak Anna ti nem voltatok,nem? Vagy rosszul tudom? :oops:

Ja és időben hazaértünk,Réka majdnem végig aludt,nagyon jól viselkedett :D

Pár kép:
Kép
Kép
Kép
Kép
Dávid csinálta:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Ildikó

Átküldenétek nekem,amit ti csináltatok? :oops:

Puszika
ilgya1

Sziasztok!

Ildikó,
Nekem most nincs energiám lekicsinyítgetni a képeket, de ígérem, hogy majd felteszem a mieinket. Örülök, hogy tetszett Dávidnak és hogy Rékával sem volt gond.

Gyerekem két napja ordít, mászik rám, ha elmegyek mellőle 2m-t, én nem tudom, hogy mi van vele. Olyan jól elvolt már az utóbbi időben, most meg....
Most megyünk ráadásul beadatni a 3. meningo oltást... :? Már akkor is ordít az orvosnál, ha mérik, nem tudom most mi lesz... Beküldöm az apjával :twisted:

Gombócka,
Holnap?

Kép
szeee

Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy most hétvégén Családi Hétvége rendezvény lesz a Margitszigeten, ha esetleg vkit érdekel... Mi megyünk.

Kép
szeee

Kedves anyukák és csemeték!
Fiatal iparművészként gyerekszobák meseszép kifestését vállalom!
Ha bizalmat kapok, kedves figuráimmal megtöltve, meséssé varázsolom gyermeke szobáját, segítek megvalósítani álmait elképzeléseit.
Kifejezetten egyedi elképzelések megvalósítását tervezem, saját figuráimmal karaktereimmel dolgozom, Walt Disney-t ha lehet szeretném elkerülni...

A szoba adottságait az ön elképzeléseit, álmait figyelembe véve arra törekszem, gyermeke a legnagyobb örömét lelhesse leendő szobájában.

Rólam és a munkáimról itt lehet egy kicsit többet megtudni:

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=199434
Kép[/url]

Kép
Kép
Kép
mamacka

Helló anyócák!!!

Mi ez az élettelenség????

Voltunk szombaton a M.szigeten a rendezvényen Lizus irtóra élvezte!!! A költözködés már ezerrel folyik így alig van időm, de próbálok mindennap benézni!!!

Nálatok mi a helyzet?

Szabus mi van veletek aggódom értetek!!! Jelentkezzz!!!!

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok,

hááááááááát,
azt hittem temérdek mennyiségű hozzászólást fogok olvasni, és majd alig győzöm behozni a lemaradást... :wink:
Nálunk megkergült a szgép, e-mailünk volt, netünk nem...még a szerelő se értette, hogy mi van....mindegy, most már működik a net is.

Mi jól vagyunk, pár dolog történt velünk.
Sikerült gyerekorvost váltanunk, végre. Ennek nagyon örülök!!!
Levágattam a hajam. Extra rövid. :lol: :lol: :lol:
Mincsi már egyre több szót próbál mondogatni, néha utánozza a kutyát is, persze nem az ugatást, hanem a lihegést.
Ha inni szeretne, akkor pedig mondja, hogy innnn-ni.
Viszont nagyon küzdünk a kajákkal. Amik eddig a kedvencek volatak, nem eszi meg . (ja jut eszembe a rossmannba 169ért van 8hós bébikaja)
Alig bírok beletukmákolni valamit, állandóan innnn-ni akar.
Biztos a meleg miatt.

Szeee,
holnap? Jó lenne talizni mert van itt még Mlindának egy kis meglepink. :wink:

29-én elutazunk 1 hétre Balcsira, úgyhogy akkor igazoltan leszek távol. :lol:

Ildi, én alig csináltam képet, de ami van átküldöm.

Anna,
mikor is utaztok?

Mennem kell.Ébredezik a Mincsi

Kép
gombocka

Sziasztok!

Na, bejelentkezem én is. De most meg rajtam tört ki vmi "tavaszi fáradtság" szerű, de igazából nem az, csak vhogy egy kicsit kipukkantam 1 év babázás után.... Egy kis szabadságra vágyom :oops:
Gombócka,
ok, menjünk holnap. Szokott időben, szokott helyen :)
Amúgy voltunk hétfőn foglalkozáson, azt mondta a csaj, hogy lettek rólatok jó fotók, ha viszel cd-t kiírja nektek.

Mi is voltunk a hétvégén a Margit szigeten. Mi vasárnap. Tetszett Melindának, mert volt egy csomó kutya. Kihoztak örökbeadandó kutyákat vmi állatos egyesülettől, szóval azoknak sikítozott :) Meg ugye a lufik, azokért tökre odavan, meg kapott állatfigurákat, szóval meg volt elégedve :)

Mi június 18-tól megyünk Almádiba, már úúúúgy várom.

Amúgy meg ebben a nagy melegben kifundáltam, hogy el kéne menni vmi strandszerűségre. Itt nálunk a Bókay Kertben van egy uszoda, ahol van kültéri medence meg kis medence is babáknak, állítólag. Erre ma elmentünk megnézni, és az van kiírva, hogy hétköznap 6-9-ig és 16-tól 20-ig van nyitva. Köszi... :evil:
Még felhívom őket, hogy nyáron mi a helyzet...

Amúgy nálunk nincs különös, kiscsaj próbál egyedül állni, olyan boldog, amikor megdícsérem, hogy milyen ügyes, hogy majd kiugrik a bőréből. De nagy franc, mert a franciaágyon próbálgatja főleg, mert ott ugye puhára esik.

Elegem van amúgy ebből a melegből, úúúútálom.

Ildi? Mizu nálatok?
Szabus tényleg jelentkezz, mert nem tudjuk hogy most mi van. Remélem nem bántottunk/bántottalak meg vmivel, vagy ilyesmiért nem írsz... :roll:

Kép
szeee

Sziasztok Lányok,

csak elköszönni ugrottam be.
Egy kis ideig nem leszünk, holnap indulunk B.földvárra.
Remélem, jó idő lesz és a Balcsit is tudjuk élvezni!

Szeee, ez a strandos dolog jó ötlet, ha találsz vmit mi is szivesen csatlakoznánk! :)))
Tudunk autóval is menni!
Remélem, később is ki tudja írni a képeket, mert belátható időn belül nem tudunk menni a foglalkozásra, az tuti.

Képzeljétek, péntek óta a Mincsi mondja az apjának, hogy apa.
Azóta jön megy a lakásba és apa, apa, apa ezt mondogatja, persze a páromnak meg csak úgy dagadnak a mellei. Én is meghatódtam, mikor először kimondta, annyira aranyos.
Meg ha rúgja a labdát, akkor mondja hogy Gó, gó, gó (gondolom gól akar lenni) és közben a magasba emeli mind a 2 kezét.
Napról napra többet tud, annyira élvezem.

NA jó, nem ömlengek itt tovább, írjatok, hogy tudjak mit olvasni ha hazajöttünk!

Még vmi, bocsi. :lol:

2 napja, ha felébred egyedül lejön az ágyáról és megkeres a lakásba. Vmelyik nap majd frászt kaptam, mikor megjelent a konyhába, tök csöndben. :shock: :shock:
Szombaton meg mi is lepihiztünk duán amikor aludt és egyszer csak megjelent a hálóban! :lol: :lol:
Remélem, ez nem az éjszakai barangolások előjelei!!! :wink: :wink:

Mindenkinek sok puszi!!!

Kép
gombocka

Sziasztok!

Gombócka,
jó pihit nektek!!! Mikor jöttök haza? (Jún. 3-án gyereknap lesz a Bókay kertben) Majd írd már le hogy mikor nem lesztek itthon, mert most úgy néz ki, hogy mi is vagy 3-4x megyünk nyáron ide-oda, szóval azért majd talizzunk, ha épp mindketten itthon vagyunk.
Amúgy babaklub már nem is nagyon lesz, mert sokszor elmarad, de biztos Te is kaptál e-mailt a csajszitól.

Aranyos Mincsi, hogy ilyeneket mond már :)
Megkeres a lakásban :) Nálunk 1x volt ilyen, ugyanis Melinda úgy alszik, hogy ki van véve két rács és az ágyából a fr. ágyunkra mászik, onnan meg profin le, úgyhogy engem is meglepett már 1x így :)

Amúgy már tök ügyesen áll egyedül, de csak itthon, máshol nem produkálja magát, se anyuéknál, se a másik nagyszülőknél nem lehetett rávenni.

Huhh jövő héten elvileg lehűl kicsit az idő, tök jó! Öööööö, Gombócka, remélem a Balcsin nem :wink:

Anna,
Biztos nagy költözködésben vagytok, de a játszóházas talit nem felejtettük ám el :wink:

Ildi,
Egy kis életjelet, please!

Szabus???? Továbbra is hiányolunk. Biztos rohangálsz Zazi után :)

Kép
szeee

Szeee,
köszi.
Azt elfelejtettem írni, hogy nálunk is úgy volt, hogy először a franciaágyon állt egyedül a Mincsi és sokáig csak ott csinálta, aztán egyszer-kétszer elfelejtett kapaszkodni....szóval jó úton haladtok! gratulálunk!!! :lol: :lol:

Egyébként nem bánom, ha kicsit lejebb hül az idő, én se bírom már ezt a 30 fokot. Bőven elég a 23 is!!! :lol: :lol:
Én csak azért imádkozom, hogy ne essen sokat. tudom, tudom kell az eső, de ne napközben. Jó kívánságok mi?

5-én jövünk haza, úgyhogy sajna nem tudunk menni a gyereknapra.
És 9-én újra megyünk Dobogómajor-ba 16-áig.
Utána elvileg júl. végéig itthon vagyunk, max. pár napra lemegyünk a dédihez.
Persze mindenképp talizzunk!!! :lol: :lol:

én bekukucskáltam a vecsési topikba :oops: , láttam Réka doktornőt és Dávid doktort :wink: valamint a csodaszép szobákat. :lol:

Mennem kell, vki kiabál aja!!!

Kép
gombocka

Sziasztok!!!

Nagyon ég a pofám, hogy nem írtam, bocsi bocsi bocsi!

Szerencsére semmi gáz, csak géphez nem jutok nagyon, Tomi mostanság (nem panaszképpen) elég sokat itthon van, dolgozik, és Zalán miatt én is korlátolt időben tudnék ideülni, na, lényeg a lényeg, ki vagyok szorítva. A másik, hogy Zazi elindult (ezt sem panaszképpen, már alig vártam) így most már végképp nem tudom egyedül hagyni egy percre sem.

Kénytelen vagyok az ebédutáni alvást kivéve délelőttre is és délutánra is programot szervezni neki, mert egyszerűen a lakásban nem tud mit kezdeni magával, csak a rosszalkodás, az a kb. 3-4 dolog érdekli, amit nem szabad, és nem is tudok gyerekbiztossá tenni. Emiatt hol a játszótéren vagyunk, hol itteni gyerekekkel járunk össze, szóval zajlik az élet!

Vasárnap utazunk mi is Földvárra, alig várom, és úgy néz ki, hogy lesz még két belföldi hétvégénk is, plusz aug-ban egy horvátországi egyhetes nyaralás. A tavalyi itthon dekkolás helyett idén utazunk egy csomót, remélem, hogy Zazi is bírja majd.

Örülök, hogy Ti jól vagytok, nagyjából visszaolvastam, látom, mindenhol pörögnek az események :D

Jövök, ha tudok! Puszilunk Mindenkit, Melikének utólag is boldog szülinapot kívánunk!!!

Kép
szabus

Szia Szabus!!!!

Köszönjük szépen :)

Örülök, hogy jelentkeztél és hogy minden OK nálatok.
Gratula Zazinak a járáshoz, már én is alig várom, de néha elgondolokodom, hogy lehet, hogy jobb, amíg nem tud szaladni :)

Ez az délelőtt-délutáni program ismerős. Illetve mi nem feltétlenül programozunk, de sétálunk. De a múlt heti dög melegben ez leredukálódott de. 9 és 10 óra közöttre, mert utána képtelen voltam kilépni a lakásból :? Meg nem árt, ha megtanul itthon is ellenni, mert nem viheti az ember mindig valahová. Nálunk a tv most a fő rosszalkodási pont. Hiába van elkerítve a puffokkal a szobának az a része, már átmászik rajtuk és ki-be kapcsolgatja a tv-t, dvd-t, pakolja a dvd-ket, nyúlkál a virágokhoz... :?

Irigyellek nagyon a Horváthország miatt, hová mentek pontosan? Mi többször is jártunk ott, nagy szerelmünk Rovinj, épp pár napja nosztalgiáztunk, hogy milyen jó lenne lemenni megint. Elvileg már végig autópálya van és kb. 5 óra alatt ott lehet lenni, de sajna az én lányom erre még nem érett meg, már Veresegyházra lemenni sem volt egyszerű, visszafelé voltak gondok... Na, szóval majd jövőre, de akkor már tuti megyünk, mert muszáj tengert látnom :wink:

Azért jelentkezz néha, ha tudsz!
Apropó, csak halkan kérdezem meg, ha nem vagyok indiszkrét, hogy mi van a tesó "projekttel"?
Pusz.

Kép
szeee

:lol: szóval nem Horváthország, hanem Horvátország :lol: :oops:
A helyesírásmániás :oops: :wink:

Kép
szeee

Trogirba megyünk, én is sokat voltam már Ho-ban, de itt még nem, régóta vágyom látni. Kíváncsi vagyok, hogy Zazi hogyan bírja majd az utat, remélem, nem lesz gázos!!!

A tesóprojektre lélekben készülök, gyakorlatban nyár vége, ősz, majd meglátjuk. Igazából úgy érzem, hogy akár holnap mennék szülni, csak az a 9 hónap ne lenne előtte..... (valszeg nem normális kismama voltam, de én nem éreztem áldottnak azt az állapotot...) :oops:

Kép
szabus

Sziasztok!

Élek még....vagyis nem...

Már elegem van a felújításból,fújjjjj!!!

A fenti rész nagyjából kész van,de az alsó szint még sehol,vagyis :? alakul,már leszedték a tapétát és feltörték a követ. :oops:

A képek a vecsési topikba ill. blog.

köszi Gombóc a képeket,átjött.
Gratula a beszédhez,olyan ari lehet!Jó pihit és várunk vissza a rengeteg képpel!

Szabus,örülök,hogy jól vagytok!Jó pihit nektek és hajrá tesóprojekt! :D Irigykedem rendesen.

Szilvi,mentek a gyereknapra?
Ó,jajj ez nem eccerű korszak :D a kis felfedezők útra indultak :D
tv,hifi veszélyben. :D

Anna,te is eltűntél. Remélem még nem mentél el.

pusz:Ildikó
ilgya1

Sziasztok!!!

Csak egy gyors bekukk. Visszaolvasás nuku!!! 31-én elrepült a párom, én pedig beköltöztem a nagyanyámékhoz!!! Jól vagyunk..stb!!!
Majd ha már kipakoltunk jövök ám bővebben is!!!

Sok puszi mindenkinek!!!

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Látom, mindenki megvan, ennek örülök!

Ildikó, nektek kitartás!!! Nemsokára bizti tök szépek lesztek és nyugi lesz!

Anna,
majd kérünk beszámolót! Milyen kinn a párodnak? Hol lakik? Olyan izgi :)

Szabus,
tesó :) Izgi :)
Trogir jó lenn van, ha jól emlékszem. Hááát, jó utat előre is Nektek, bátrak vagytok :wink: Mi mindig csak az Isztria környékére merészkedtünk, mert én magam sem bírok ki sokat kocsiban.

Nálunk annyi újdonság van, hogy egy ideje (Isten tartsa meg jó szokását) kb. 2 órát alszik egyfolytában napközben Melinda. Ez tök jó :) Azelőtt stabil alig 1 órákat aludt.
Lehet, hogy azért van, mert többet mozog. Már stabilan áll egyedül (a talajon is, nemcsak az ágyon :)) és fel is tud állni kapaszkodás nélkül. Szóval kíváncsian várom, hogy elinduljon. Szerintetek ez ettől az "állomástól" kb. mennyi idő? Olyan jó lenne, ha már tudna menni, mikor a Balatonra megyünk, de az már csak 2 hét :? Na, mindegy.

Babaruhabörze. Ha esetleg vkit érdekel www.babaruhaborze.hu. Most hétvégén lesz, ha a babaszoba.hu-n regisztráltok, akkor ingyen adnak jegyet, de el kell menni érte. (az első 1000-nek, mi beleestünk) Ez nem csak börze, hanem ilyen babás rendezvény is.

Pusz.

Kép
szeee

ja, Gombócka,
jó hír, hogy itt az usziban, amiről beszéltem, van kültéri felnőtt és babamedence is. Körülötte jó kis füves placc, fákkal, tehát árnyék is van. Nyáron napközben is nyitva lesznek hétköznap.

(Bár nem kéne fürdőruhát húznom idén nyáron, basszus, úgy nézek ki :( , hiába, a terhesség hagy nyomokat... Illetve arra fogom :lol: de nem bírom ki ilyen melegben...)

Majd kérünk beszámolót és képeket!!!!

Kép
szeee

SZia Szilvi!
Jó hogy jöttél.

Gratula Melindának a "jó" szokásához! És szorítunk hogy elinduljon a kismanó. :D
De jó nektek,hogy mentek nyaralni.Te se felejtsd el a beszámolót!

A strandra mi is benevezünk,ha mehetünk...

Anna,én is kiváncsi vagyok hogy hogy alakululnka apa dolgai.
Milyen a dédinél? És nem hiányzik apa?

Én kaptam belépőt a Kismamától. Az előfizetőknek jár minden évben :D de oda adtam a barátnőmnek. Egyszer már tényleg rá fogom magam szánni és kinézek egy ilyen börzére,eddig nem sok jót hallottam.

puszi
ilgya1

Ja, azt elfelejtettem, hogy tud már motorozni a lány :shock: :lol:

Kép
szeee

Ildi,
egyszerre írtunk :)

jó, hogy jelentkeztél, majd egyszer elmegyünk egy össznépi strandolásra :)

Amúgy ez most nem az a kismamás börze, hanem vmi más. Majd meglátjuk. Szandit akarok venni a csajnak.

Kép
szeee

SZIASZTOK!!!!

Megjöttünk tegnap, csak annyi a dolgom....
Szóval nagyon jól éreztük magunkat, az idő is kitűnő volt, egy nap volt csak szeles, a többi szuupi volt, ott egyáltalán nem esett, sütött a napocska, Balcsiban is fürödtünk!
Megpróbálok pár képet feltenni.
Bővebb beszámoló majd később, a lényegs dolgok, új szavunk van: jagyi ez a fagyi!!!
És apának olyan szépen mondja, hogy APA!!!

Szilvi, sztem hamarosan elindul, ha már egyedül feláll. Nálunk fordítva volt, először ment, utána állt fel egyedül! Mire mentek a balcsira már sztem elindul!!! :lol: :lol:
Jaj, nekem is annyira jó volt, hogy már ment és nem mászott, bárhol le lehetett tenni!!! :lol: :lol:
A strandolásban benne vagyok, bár átugrottunk Kehidára egyik nap, és nagyon nem akart belemenni a vízbe, sztem félt a csobogástól.
Viszont felfújtuk a kerti kis medencéjét, abban vígan pancsolt!
Motorozáshoz gratulálunk, (apja vére :wink: ) majd mondom a Mincsinek, hogy vegyen leckéket, mert az istennek nem akar vele menni. :oops:

Szabus,
örülök, hogy jól vagytok, Zaziznak gratula a menéshez!
Ismerős a szitu, nálunk is állandó program kell, hogy legyen, nálunk se nagyon van el alakásban. ezek szerint Zazi sem egy "sarokbann ülős" tipus. :lol: :lol:

Anna,
nem lehet könnyű apa nélkül, nekünk ez a pár nap is rossz volt, még így is, hogy hétvégére lejött hozzánk.Amúgy jót tett nekünk egy kis "különélet".
Ti mikor mentek?

Ildi,
ne idegeskedj, lassan kész lesztek és akkor már csak élvezni fogod, hogy minden olyan szép!
A strandra feltétlen várunk titeket is!!!

Most mennem kell, takarítanom kell meg mosnom, mert szombaton újra utazunk.
Addig még megpróbálok jönni, de ha nem tudok, bocs!!! :wink:

MILLILÓ PUSZI MINDENKINEK!!!

Kép
gombocka

Sziasztok!

Gombócka,
Üdv itthon!
Majd kérünk képeket!
És Mincsi a Balatonban fürdött? Vagy ott sem akart?
Csak nem fagyit evett folyamatosan? :wink:

Jó szoros programjaitok vannak Nektek is. De mi sem unatkozunk majd. Balcsi után anyuékkal megyünk 1 hétre Velencére, plusz valamikor a nagymamámhoz is Kecskemét mellé, meg lehet, hogy nyár végén még pár napra valahová :)
Zsír :)

Na, mára ennyi futotta, megyek tentézni.

Kép
szeee

Sziasztok,
hát, lehet,, hogy sok lesz, de most elég sok jó képet tudtam csinálni, nehéz volt válogatni. :lol: :lol: :lol:

Szeee, a balcsiban fürdött volna, de azért elég hideg volt, úgyhogy nem nagyon engedtem be. :twisted:

evett fagyit is de van homokozóformája is fagyi :lol: :lol:

homokozom, "jagyim" is van!
Kép

egyedül csúszom
Kép

á, inkább hason csúszom
Kép

inkább gyalog megyek
Kép

pancsi Kehidán
Kép

A labda sokkal jobban érdekel!
Kép

Belemerem
Kép

Kiöntöm
Kép

Ez az elefánt
Kép

Ilyen erős vagyok
Kép

Melinda, megyek megkeresem neked Micimackót!
Kép

Fürcsi a Balcsiban
Kép

Fürcsi a lavórban
Kép

Pihi
Kép

Jó illata van
Kép

Kép
gombocka

Ezt még muszáj feltennem, ezen olyan jót röhögtem...

Kép

Kép
gombocka

Gombócka,
nagyon jók a fotók! Cuki ez a gyerek :)
Tisztára rá vagyok már én is kattanva a nyaralásra. Alig várom, hogy menjünk.
Velencén egy olyan frankó kis nyaralót sikerült kibérelni, hogy azt még jobban várom, mint a Balcsit.

Kép
szeee

De aranyos istenem ,megzabálom!!!!Mekkora lett azta,kis dumagép :D
fagyi :D méltó akar lenni a nevéhez! :wink:
Nagyon jó az a medence,az hol volt,vagy az a tiétek?

Szilvi,Velence Kép
és micsoda nyári progik,de jó nektek!

Ildikó
Kép
ilgya1

Sziasztok,

ismét csak elkösszönni ugrom be. :oops: :oops: :lol: :lol:

köszi lányok Mincsi nevében is. :lol:

drukkoljatok, hogy jó időnk legyen!

sok puszi mindenkinek

Ildi,
az a mi medencénk és tavaly azt hiszem az interspar-ban vettük, mintha idén is láttam volna. tényleg nagyon jó, mert van teteje is, ha nagyon süt a nap, akkor árnyékot ad.

Kép
gombocka

Kedves Réka!

Isten éltessen sokáig feledik szülinapod alkalmából!
:wink: :)

Kérünk szépen képet a fél éves Rékáról! :) (Lusta dög vagyok a weboldalakat nézegetni... :oops: )

Kép
szeee

Szia Szilvi!

Köszönjük kedvességedet!

Melindának tök jó a vonalzója ma:1éves,1hónapos,1napos :D

Gombócka drukolunk a jó időért!
Anna,hogy álltok?
Szabus?

Ilyen nagyok vagyunk már: (na nem súlyban,mert nincs még 7 kg. a drága. :? )
Kép
Imádják egymást:
Kép
Kép

ildikó

Rohanok,mert ballagásra megyünk.
ilgya1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?