SZIASZTOK!!!!
Megjöttünk tegnap, csak annyi a dolgom....
Szóval nagyon jól éreztük magunkat, az idő is kitűnő volt, egy nap volt csak szeles, a többi szuupi volt, ott egyáltalán nem esett, sütött a napocska, Balcsiban is fürödtünk!
Megpróbálok pár képet feltenni.
Bővebb beszámoló majd később, a lényegs dolgok, új szavunk van: jagyi ez a fagyi!!!
És apának olyan szépen mondja, hogy APA!!!
Szilvi, sztem hamarosan elindul, ha már egyedül feláll. Nálunk fordítva volt, először ment, utána állt fel egyedül! Mire mentek a balcsira már sztem elindul!!!
Jaj, nekem is annyira jó volt, hogy már ment és nem mászott, bárhol le lehetett tenni!!!
A strandolásban benne vagyok, bár átugrottunk Kehidára egyik nap, és nagyon nem akart belemenni a vízbe, sztem félt a csobogástól.
Viszont felfújtuk a kerti kis medencéjét, abban vígan pancsolt!
Motorozáshoz gratulálunk, (apja vére
) majd mondom a Mincsinek, hogy vegyen leckéket, mert az istennek nem akar vele menni.
Szabus,
örülök, hogy jól vagytok, Zaziznak gratula a menéshez!
Ismerős a szitu, nálunk is állandó program kell, hogy legyen, nálunk se nagyon van el alakásban. ezek szerint Zazi sem egy "sarokbann ülős" tipus.
Anna,
nem lehet könnyű apa nélkül, nekünk ez a pár nap is rossz volt, még így is, hogy hétvégére lejött hozzánk.Amúgy jót tett nekünk egy kis "különélet".
Ti mikor mentek?
Ildi,
ne idegeskedj, lassan kész lesztek és akkor már csak élvezni fogod, hogy minden olyan szép!
A strandra feltétlen várunk titeket is!!!
Most mennem kell, takarítanom kell meg mosnom, mert szombaton újra utazunk.
Addig még megpróbálok jönni, de ha nem tudok, bocs!!!
MILLILÓ PUSZI MINDENKINEK!!!