Új privát üzeneted érkezett!

Erszénykém-szerintem nem nagy cucc az,ha 5 pontos,vagy ha nem.A lényeg,h.van neki :wink: .És,h.megéri az árát,de komojan.Mondom Indinek is ijet vettem,még soha nem esett ki belőle,könnyű és nagyon klasz.Én legalábis meg vagyok elégedve vele és a nővérem is,pedig nálalál finyásab embert nem lehet elképzelni. :lol: Szerintem nézzétek meg feltétlenül.És hidd el,birja a strapát.Szuper anyaga van,jó tartós.És vastag,meg merevitő is van a hátába.Szoval cucc... :wink:
Majd ird már meg,h.megvetétek-e vagy sem,ok?

Voltam NST-n,minden a legnagyob rendben van,vasárnap kell ujra menni,hát már nagyon unom... :roll:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Kicsit el vagyok veszve...

Visszaolvasni most sem tudok :( :(

EGy kis segítség, info kellene :) hátha valaki tud valamit, valakit...

Szóval mégis szeretnénk menni tengerpartra is nyaralni. A férjem ragaszkodik Horvátországhoz... 2 hete keresek, de nem találom az igazit...Jó délre szeretnénk menni. Split-ig már bejártuk.

AZtán most eszembe jutott hogy mi lenne ha Montenegroba mennénk. :). Szeretnék róla valakitől személyes tapasztalatokat (mindennél fontosabbnak tartom) de mi ismerőseink, család közül senki nem járt még arra.

ESetleg ISMERTEK VALAKIT aki volt már? :)

Előre is köszi és bocsi h ilyen "bunkó" vagyok. :oops: :( :D :oops: :roll: :roll: .... csak kérdezek, kérek... :)

Balim
Kicsit megkésve :oops: de nagyon Boldog névnapot Kívánok Neked és Eszternek is. :)

KépKép
KépKép
nana09

Ja és TIMCIKE sokat gondolok rád! :) Szoríííííííííttttttoooookkkk!!!!!!!! :D

KépKép
KépKép
nana09

Na csak bekukkantottam :wink:

Bea
NAgyon jól néztek ki Lilla királylánnyal! :wink: :D Szép, kis gömbölyű már a pocid. :)

HAjny
Aranyos vagy hiányolsz. :) Jól vagyunk, csak Botival állandóan kint kell lenni, egyátalán nem bírja már a lakásban :( ja és Szerelmes :D :D :D
Kupon... :oops: szégyellem, de megyek ám! :D
Annát (azt hiszem) tagnap megint láttam. :D

Dettus
Tényleg nagyon örülök hogy találkoztunk. Ha van kedvetek valamelyik délelőtt átugrani, nagyon örülnénk! :D

Seriff
AZért majd máskor is figyeld ám a kisfiú cuccokat. :wink: :D Én is voltam kedden, de csak lány ruci volt. :( Vásároltam , de sajna csak kislányruhákat. :cry: :)

Roz
Nemrég fogtam fel, hogy sajnos így bizti nem tudsz nekünk tortát sütni. :(
Szorítok, hogy Szegeden minden ok legyen.

ennyi... :( mennem kell :(

KépKép
KépKép
nana09

Nana
Sajna nem tudok segíteni

Kép
Kép
Kép
thymi

Köszi Thymi. :)
Aranyos vagy h írtál :)
Remélem veletek minden ok. Peteérés :( Szorítok hogy mihamarabb beköltözzön pocilakó. :)

KépKép
KépKép
nana09

nana-Horvátországról tudnék mesélni,hisz körbejártam... :oops: de sajnos Montenegroba még nem voltam,ugyhogy nem tudok mit mondani rólla.Nézz utána a neten.Rengeteg infót tudsz szerezni rólla.Köszi,aranyos vagy,h.gondolsz rám. :wink: 8)

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Thymi-hogy vagytok?Mizus veletek?Olyan szűkszavú vagy... :roll:
Mesélnél nekem arról az állásról? :?:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Nana, erszényes,
nektek is nagyon köszönöm a köszöntést.

Nana,
mi is oda megyünk, csak mi vitorlázni fogunk :oops: . Dubrovnikból indulunk és megyünk lefelé, Kotori-öböl, állítólag gyönyörű. Szerintem sok képet és leírást találhatsz róla a neten. Nekem a képek alapján nagyon tetszik :).
balim

Balim
Nem mondod hogy vitorlázni fogtok??? :shock: :D :D :D
Jó Ég!! Fantasztikus lehet! de törpék nélkül, ugye?

Persze, képet,leírást találtam már..de én már sokszor csalódtam helyekbe honlapok és leírások alapján :( a személyes tapasztalatot tartom a legtöbbre. :)

Pont most néztem ha Szerbián át megyünk (jó igaz nem autópálya, de mondjuk hiába a horvátoknál autópálya, ha egy-egy alagút előtt hosszú órákat vársz :( :evil: )
Mi mentünk éjjel és nappal is. Éjjel monoton az autópálya, nappal meg dugó, dugó hátán....:(
Szóval Szerbián át a kiszemelt Budva ill. inkább nyugis környéke "CSAK" 750 km. ami nem sok. (az először kiszemelt Makarska-i Riviéra is min. ennyi és igazából a hidegráz a turisták által megszállt helyektől.

Montenegró érintetlenebbnek tűnik... :D...a természeti csodáiról nem is beszélve....bár 2 törpe mellett...mindegy :D :D

2 hétre tervezzük és ti? hogy zajlodik egy ilyen út?
Ismerősnek van vitorlása vagy béreltek?

KépKép
KépKép
nana09

Nana,
persze, gyerekek nem jönnek. Egy hétre megyünk, béreljük. Ismerősökkel megyünk, ők már voltak többször, de most mennek először arra a részre, állítólag gyönyörű.
Én még sosem voltam Horváto-ban, úgyhogy nem tudom mikor és merre érdemes menni :roll: .
balim

Nana, mindjár írom, pont a napokban derült ki,h volt osztálytárasmék, barátnőmék odamennek nászútra-nyaralni, szeptemberben.Ők már voltak ott 2 évvel ezelőtt,még kettesben, nagyon tetszik Nekik, szuper, rendesek, félpanziós és elég jó áron van, főszezonban 26euro/fő/nap, később 22.
Anyósék is voltak már Montenegroban, nekik is nagyon bejött!

Kép
seriff

ja a lényeg: www.poseidon-jaz.com Ha Nektek is bejön, jövőre mi is kipróbáljuk! :wink: :D

Ma is bekukkantottam a turiba, állítólag ma volt árucsere, hát nem tudom, hétfőn sokkal több minden volt, azért üres kézzel nem bírtam eljönni(fürdőbugyi+az 5000. kantáros szoknya) :oops:

Balim, ez a vitrolázás állati jól hangzik, bizti gyönyörű lesz! Milyen jó, h van ilyen hajós ismerősötök! és lesz osztrák motorozás?Milán-mandula :cry: , jobbulást!

Timci, pedig azt hittem arra a nagy dörgés villámlásra kíváncsi lesz a kisfiad! De hidd el,mindjárt ittlesz!

Kép
seriff

Bár ha jól tudom, ez olyan 900km, de sztem bírni fogjátok, Nekik is van egy most 15hós kisfiuk, ja majd elolvasod, de repcsivel is lehet menni.

Kép
seriff

Sziasztok!

Egy heti termést most nem tudok visszaolvasni, csak írok gyorsan.
Szóval úgy volt, hogy ma jöhetünk haza a kórházból, de Lili pisijében mára megint lett valami baci. A vérképe már teljesen jó, nincs gyulladás a szervezetében, de a bacit ki kell irtani. Szóval úgymond "bejárósok" lettünk, még keddig megyünk vissza napi egy szurira. Pesten vagyunk, messzebb nem mehetünk. Nekem kellett választanom, hogy vénás legyen, izomba, vagy valami kevésbé hatékony szirup. Hát köszi... Végül az izmot választottam, igaz öt szúrás, de a branül mizériától már frászt kaptam. Így meg két perc alatt elfelejti, és nem kell vigyázni, hogy hogy koszolja... főleg, így, hogy hazajöttünk, ez tűnt jónak.
Egyébként nagyon szupi volt minden, mindenki végtelenül kedves volt, nagyvizit közben kukuccsoltak a lányommal, utána a doki repülőzött vele (nem is a mienk), soha nem keltették fel vizsgálat miatt (egyszer muszáj volt), kivárták akár a két órát is még felébredt. Volt szerdán gyereknap, kapott Lili édes baseball sapkát, két plüss-t, egy összerakós elefántot, volt pogi, üdítő... Ült rendőrautóban, tűzoltóban, voltak kutyusok, bohócok... Tegnap bohócdoktorok voltak bent, szóval amúgy hülyén hangzik, de jól éreztük magunkat :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok :)

Timcike
Szorítunk nektek :)

seriff+nana
gyönyörű ez a hely :)

balim
2 hét "kettesben" huuu de szupi :)

nana
4. megyünk azt modták 1 hét -re kell mennünk nem tudom még hogy lesz pontossan ... :(

Kazi
hogy vagytok ? tudtok menni kirándulni ? Timivel Te tartod a kapcsolatot ? Ma nézegettem az iwiw.-en a képeiket és azt irja egy fotóra hoyg 3.-as ban babát vár?

cukker
itthon vagy már?

hajny
mikor indultok ? Képzeld ma tudtam meg hogy nem is Egerszalókra hanem Noszvajra megyünk :D mindegy Szalókra is átugrunk egy napot fürdeni szerintem :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Jó utat mindenkinek!

Kép
seriff

Sziasztok!

Köszönjük mindenkinek a bókokat!
A vizsgám egész jól sikerült.Ez volt az írásbeli,még június 5-én lesz egy szóbelim.

Balim Eszternek és Neked Boldog névnapot kívánunk!

Roz mi az Újklinikára megyünk. :( Olyan jó lett volna egy helyen lenni.

Don örülök,hogy jól van Barbi.

Nagyon irigy vagyok ám minden nyaralóra. :wink: :oops: :D Nekünk ez az idén most kimarad.

Lina őrület,hogy mit összeszenvedtek ezekkel a bacikkal.Mire meggyógyul szegényke,addigra itt a másik.De nagyon erős és ügyes Lili,és le a kalappal,hogy ilyen hősiesen viseli.Jó lehet az a kórház nagyon.

Holnap nem tudom,hogy lesz-e időm gép elé ülni,vasárnap pedig a csajszival ketten leutazunk anyukámékhoz egy hétre,s csak a jövő hét szombaton jövünk vissza.Kívánok mindenkinek jó hétvégét és kellemes jövő hetet.Vigyázzatok magatokra!Puszi Bea

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Mindenkinek jó pihenést a hétvégén és jó mulatást :D !!

Az összes gyerkőcnek pedig Nagyon Boldog Gyereknapot kívánunk :D :D :lol: !!!!!

Kép Kép

Kép
dettus

Sziasztok!

Linácska!

jaj,de örülök,hogy jobban vagytok már azért,majd kimegy ez a baci is.Annyit gondoltam Rátok!

Balim!

Nagyon sajnálom,hogy megint betegeskedtek! :( Jobbulást Nektek,remélem Eszter nem kapja el.

Dettus!

Nagyon aranyos vagy,én is Nagyon Boldog Gyereknapot kívánok Nektek is és az összes picúrkának,nagyocskának!!! :D

Erszényes!

Ha bé-bé-go mellett döntesz,miért rendeled?Az Alföldben ugyanazok vannak 9950.-ért vettem.Ahogy írtam előző oldalon,pont annyival drágább,mintha rendelnéd+száll.

Nekünk egy rendelésnél csúsztak 1 hetet az interstore.nál,elég szűkös az időtök.Meg ebben benne van pünkösd hétfő is.
Vendég

Sziasztok!

Nana
a kuponok várnak,majd jövöhéten hátha sikerül odaadni!

Roz
jó pihit ,akárhol is lesztek!

Lina
hát makacs ám nálatok az a baci!Gyógyi puszi ment.

Erszényes
oké,akkor majd csörgök,szerintem csütörtökön kiszaladok hozzád Annával,délelött és jól kipletyizzünk már magunkat megint.Jó pihit!

Mindenkinek naon szép és jó hétvégét,gyerekeknek én is kívánok boldog gyereknapot!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Don,nem válaszoltam a gyógyszeres kérdésedre. :oops: Azt hiszem,h a felírt gyógyszer alapján nem lehet meghatározni a depresszió súlyosságát,és őszintén megvallom,h gőzöm sincs a depresszió,főleg meg gyermekkori, gyógyszeres kezeléséről hiába vagyok orvos. :oops:
Amúgy milyen Barbi mióta hazajött?

Lina, ezt nem hiszem el, hát nem indulás előtt beszéltünk?De legalább nem kell bentfküdni! Mostmár csak at nem értem,h a kezelés mellett lett a vizeletben megint vmi baci?

Erszényes bébégo-k még a Babybellben is vannak, bár árat nem tudok, de ott legalább megfogod,kiválasztod, kitolod.

Pille, Kazy hogy vagytok?

Nana, Ti merre a hétvégén?

Kép
seriff

Seriff,
akkor beszéltem veled, mikor mentem át a büfébe. Mire visszaértem, már keresett a doki az új hírekkel. A lényeg, hogy ugye a háziorvos lecserélte Summetrolimra Lili gyógyszerét, és így, mikor a kórházba értünk nem tenyészett ki semmi, tehát vakon kezelték elvileg az E.colit, ami az előző tenyésztés volt. Aztán a szerdai vizeletben már volt valami, de szennyeződés mértékű, és a pénteki tenyészett ki. Lehet, ha nics a Summetrolim, rögtön kitenyészik, nem egy hét múlva. Szóval meg is mondták az orvosok, hogy ezért szívnak Lilivel rendesen, mert elő van kezelve...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Világos, sztem először is az volt a baj, h az adott antibiotikum elkente a tüneteket, de nem a valódi bacit "nyírta ki", ezért lehetett kezelés mellett újra beteg.

:evil: :evil: :evil: ilyen mérges vagyok, a vasárnap ültetett 5 kis szegfűnkből 3-t elloptak reggelre-nem értem az embereket,miért csinálják? Ilyenkor mindig elkeseredek és le akarom betonozni az egészet.

Kép
seriff

Sziasztok!

Még mindig egyben vagyunk... :oops: Akik mennek "nyaralni" jó útat és kellemese időtöltést,akik meg itthon töltik el a hosszú hétvégét,azokank jó pihit,a babóknak baboknak meg BOLDOG GYEREKNAPOT!!!!
Ez a baba nem kiváncsi ugy tünik,se a dörgésre,se az esőre se a napsűtésre,semmire... :lol: De viszont én már borzasztóan kiváncsi vagyok rá,meg már szeretnék babázni is.Remélem,h.mostmár csak kibujik a kicsi drága. :lol:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timci, pünkösd vasárnap lesz,mint Hanna :wink: !

Kép
seriff

Sziasztok!

Ser!

Nem baj,ha nem tudod,csak kérdeztem,esetleg volt-e szó erről is az egyetemen.Mondjuk azt gondoltam,hogy a rtg-hez nem fűznek pszychés tanulmányokat :lol: Jobban van Barbi,de képzeld,az apja tudta,hogy kórházban van,a volt sógorom felhívta(ők testvérek)be sem ment hozzá,mikor hazajött Barbi,küldött neki egy sms-t,hogy hogy nevezheti magát apának,ha ennyire nem volt képes,hogy felhívja legalább,ha le se megy hozzá.Erre az a szemétláda felhívta,mindenféle köcsög elkényeztetett kis kurvának lehordta,a sperma szó csúnyábbik kifejezését használva,szemét kis köcsögnek,stb.:-(((Azt mondta neki,ha ő nevelné,az ilyen sms-ért olyan pofont adna neki,hogy vérezne az orra is.Pedig csúnyát nem írt bele,csak ezt amit rtam.Meg hogy nehogy már az ő dolga legyen keresni a saját gyerekét,keresse a Barbi.Na,milyen apja van? :( Ne mondjam ez rendesen visszavetette a gyógyulásban,tökre kikattant,nem is csodálkozom.
Vendég

Timci!

Szüljetek már!!!!!!Olyan kíváncsi vagyok,szorítok Nektek nagyon!!! :D
Vendég

Lina,
hát ez az új baci nem hangzik jól :(, mi a neve, melyik ez? Remélem, hogy minden rendben lesz most már.

Roz,
"csak" egy hétre megyünk, de az igazi pihenés lesz :lol: .

Ser,
olyan szép a kerted, úgy látszik másnak is tetszett :( :evil: .

Don,
apuka :(, bár nem tudom szabad-e ebben a helyzetben így nevezni őt...

Dettus,
köszönjük, nektek is jó pihenést!
balim

Sziasztok!

Köszönöm, h. egyet értettetek velem, én is azóta sokkal nyugodtabb vagyok, mióta leőjegyeztek. Szerda.... :)

Don, :( Hát, ez megdöbbentő, h. ilyen emberek is vannak.....

Balim, fúúúúú, de jó lesz nektek! :) Mi is utólag nagyon sok boldog névnapot kívánunk Eszternek! :)

Beáék, nagyon szépek vagytok! Láttunk ma benneteket biciklizni, mentünk a Hunyadi felé. Olyan jó volt ott lakni! :)

Ser, sajnálom a virágaidat! :( Azt hittem arra felétek "normális" emberek laknak!

Nyhk, örülök, h. jól van Ádám! Ha egyszer jó lenne nektek egy talira, szívesen várunk benneteket! :) A játszóteret kipróbálni. Nándika már felavatta. :)

Lina, nagyon sajnálom! Gyors felépülést! De ez a kórház szuper lehetett! Bár ez tényleg kicsit furán hangzik....de jó, h. van még ilyen. :)

Thymi, mikor tudod meg, h. lesz - e babátok? Szorítok!

Timci, olyan jó ez a vége! Izgi nagyon. Én tudom, mikor mentünk be a szülőszobára, már bejelentve, h. szülünk, anniyra remegtem....most is fogok sztem. De olyan jó az egész. ( Az idő megszépíti..... :) :wink: )
Szorítunk nagyon! Hétvégén tuti babázni fogsz! :)

Kazi, ti eljutottatok pihenni? Sokat gondoltam Rátok![size=9]Ha nem is írok ide.....olyan gyakran.

Dóra, ti hogy vagytok? Babócád? Én még nem érzek mozgásokat. Már várom pedig. Múltkor mintha ő lett volna.... :)
Mindjárt itt van az újabb uh, vérvétel. :D Mikor mész?

Mi ma legzizni megyünk. :) Zsófi be van sózva. :D Táncolok a menyasszonnyal, és a vőlegénnyel. :) Csak kibírja...... 5órára megyünk.

Aki pihenni van, annak jó pihenést kívánok! Mi majd júliusban megyünk.

További szép hétvégét az itthonmaradottaknak is! Jó gyereknapozást!
birolili

Csak egy kérdés.....

Kell vkinek egy iwiw-es meghívó? Most néztem, h. 4napig tudom már csak felhasználni.
birolili

Borsika-a tegnapra igy utólag kivánoka kislányodnak nagyon sok boldog születésnapot,kicsit megkésve,de annál nagyobb szeretettel!!!
remélem,h.kedden atlizunk a szülőszobán,vagy a 3-dikon. :wink:

lili-nagyon nem úgy néz ki,h.babázni fogok a hétvégén.De adja Isten,h.igazad legyen. :wink:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Seriff,
az első hugyútinál jó volt a tenyésztés, direkt nem kapott addig ab-t, még le nem vettük a pisit. Megvolt a pisi, utána mentünk vissza a szurival. Az rendesen ki is tenyészett. A mostani kiújulásnál lett elcseszve az új ab-mal.

Balim,
mondták a nevét, de nem jegyeztem meg. Számomra ismeretlen valami, még soha nem hallottam, talán nem is coccusra végződik, majd holnap megkérdezem. A

Lili,
Lili tegnap nem akart hazajönni, betettük az autóba, elkezdett sírni, mutatott a kapura, és mondta, hogy vissza.
Ma mikor visszamentünk, ment volna a szobájába, aludt két órát a gyerekjátszóban, kapott ott ebédett, aztán játszott még, szóval az egy szuri olyan 3 órába telt. De reggel is ébredéskor rögtön azt mondta, hogy Niki, ez egy kislány, aki szintén ott volt, le akart menni a vonatokhoz az udvarra, ja meg azt is mondta, hogy Marci alszik. Marci a kis hat hetes szobatársunk volt. Szóval fel sem fogta, hogy már nem ott vagyunk.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Timci Köszönöm a jó kívánságokat!
Az én részemről teljesen renben van a keddi randi! Rakok fel képet a szülnapiról
Kép
borsika33

Borsika, Boldog Szülinapot a lányodnak! Mit kapott még?

Balim, ja szép, de érdemes ezért kínlódni, vagyis nem is kínlódás, csak.....Mikor jöttök felénk Eszterrel? Kipróbálhatná már a hintát Ő is! :wink:

Don, "Apukát" sajnálom,mert sztem mást nem érdemel....
Az azért nagyon nem jó,h Barbit visszaveti a gyógyulásban! :cry:
Különben biztos volt szó róla az egyetemen, de már 6éve(úristen) végeztem,és nem is írok fel gyógyszereket, egyáltalán nem is ismerem az újabbakat,+2éve itthon is vagyok :wink: :lol: .

Lili, tudom nem értem az embereket, mit csinál a 3 kiszedett szegfűvel,elülteti a kertjében és nézegeti,h de szépet loptam? Legközelebb csalánt vagy villanyvezetéket ültetek :twisted: .
Milyen volt a lagzi? Meddig maradtatok? Mi is esküvőn voltunk ma, láttunk "királylányt" :D .

Lina, én értem, de tenyésztés eredménye után kapta az ab-t Lili? Úgy emlékszem,azt írtad,h csak 3 féle gy-re nézték meg,h érzékeny-e a baci,stb......De javíts ki,ha nem!

Na megyek alszom!

Jó éjt mindenkinek!

Kép
seriff

Seriff,
igen, érzékenység alapján lett kezelve. A 3 között volt egy használható is, ez volt a Cedax. Meg még Summetrolim és Nitrofurantoin.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Aha, akkor viszont tényleg érdemes lenne azt is megnézni,h mi van a háttérben, vagy van-e vmi, miért tért vissza kezelés mellett.Na de nem is érdekes mit beszélek én, hiszen nálam ezerszer jobban értenek hozzá ott! :wink: Minden rendben lesz, már csak 2 nap!

Kép
seriff

Ser

Igazábol pénzt kapott mert fel akar menni Pestre cipőt venni, magának, meg már múlt hónapban kapott egy AMOR-AMOR parfümöt.Neki már elég nagy igényei vannak kössétek fel a gatya szárat, a kicsinek még sokkal könnyebb és egyszerűbb meg nem olyan kölcséges, cipő az nem jó amit itt lehet kapni csak az jó ami Pesten van, De aranyos mert elment dolgozni nyáro hogy nekem könnyebb legyen, mert menni akar a szigetre is.
borsika33

Balim,
megkérdeztem a bacit, valami pseudomonas (vagy valami ilyesmi...)

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Ser!

Ez jó volt,hogy villanyvezetéket ültetsz legközelebb :lol: :lol: :lol: Különben én hiszek abban,hogy Isten nem ver bottal,biztos megkapja még a magáét az életben.Van neki azt hiszem 6 gyereke,persze mind külön anyától :shock:

Balim!

Hát,ez az apa szó erős lenne rá szerintem :lol:

De képzeljétek,tegnapelőtt kint voltunk az Auchanban,pont lehajoltam Noémihez,hát ki megy el mellettem?Az apja...Még hozzám is ért.Azt sem tudtam,hogy hajtsam mélyebbre a fejem,észre ne vegyen,biztos megszégyenített volna mindenki előtt.Ő is a pc-s játékokhoz robogott,ahol Zoliék is voltak Donáttal,én meg a sor végén.Elég muris volt,hogy ott álltak egymás mellett közvetlen,s nem tudják a másikról,hogy ki is Ő :lol: :lol: :lol: Akkor nem vigyorogtam,gyorsan felhívtam apát,hogy gyere már,erre ő,kiszól a sorból,hogy nem egyszerűbb,meg olcsóbb,ha odamegyek,s elmondom Neki? :lol: Utána mondtam miért nem mentem oda.Még jó,hogy Tamás nem nézett felém... :roll: :lol:
na,ennyi a történet.
Vendég

Sziasztok lányok!

Tegnap este haza jöttünk Szarvaskőröl, ma de. helyett. Szombat óta belázasodik Orsi, lehúzzuk, újra felmegy a láza. Más tünet nincs. Ma megyünk ügyeletre....

Később jelentkezem.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sziasztok!

Balim, utolagos boldog nevnapot Eszternek! :D :oops:

Lina, azert sajnalom, hogy korhaz lett a vege! Az viszont jo hir, hogy odabent jol ereztetek magatokat ( a lehetosegekhez kepest ). Remelem gyorsan meggyogyul Lilike es innentol csak negativ pisimintak lesznek!

Timcike, hogy vagytok? Meg egyben? Latom mar tulhordod... :wink:

Borsika, kar hogy keson vettem eszre, hogy ott parkoltatok melletunk. :? Kicsi lany hogy van?
Hugod szulinapja volt? :wink:

Lili, koszi minden rendben van velunk. Csutortokon voltam dokinal, uh-an is megnezte a kicsit, kaptam kepet, pedig nem is kertem. :D AFP-re jovo het elejen megyek.
Neked mikor kell szoritani?
Milyen volt a lagzi?

Sbea, nagyon csini kismama vagy! Lilla meg kis vagany! :D

Don, sajnalom a tortenteket... :(

Ha nem haragszotok, tennek uj kepet Tejorol, aki TALAN fiu... :lol:
Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

:lol: :lol: :lol: :lol: Még mindig egyben avgyunk... :twisted: Már megvadulok csajok! :roll: Nem birom elviselni,h.már minden barátnöm tlvan a szülésen és már babázik,még azok is,akik késöbre voltak kiirva,mint én. :?
Tegnap voltunk a Gokart páján,megnézni a motrokat,nagyon szuper volt,csak úgy leégtünk,mint a rák. :lol:
Én nem tudom,mikor akar már kijönni,pedig annyira kiváncsi vagyok már rá,és nagyon szeretnék babázni. :roll: Az éjjeli nagy idő egy kis fájásokat okozott,hisz még én is néha megijedtem,biztosan ő is félt,de nem annyira,h.kibujjon...

Borsi-milyen volt ujra együtt?Biztosan nagyon boldogok vagytok,h.végre apa is köztetek van. :wink:

Egyébként minden a legnagyobb rendben van még. 8)

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Dora-nagyon édes a pici Tejo,és ti mit szeretnétek,persze az egészségen kivül,kisfiut vagy kislányt?

Pille-hogy van a lányod?Ugye nincs már láza?

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Pille,
nézess pisit!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Dora

Mi mindig igy futunk össze szerintem mi csak akkor tudonk beszélni ha direkt találkozunk! Nem ő a nagylányom!!!!!!!!!!!!!Ilyen öreg vagyok!
borsika33

Dora

Ja Krisztinek tubus kell a fülébe, kedden beszélem meg a doki néninek mikor? Nem ő a nagylányom! Látod ilyen öreg vagyok.

Pille

Szombat óta Vivi /a középső/ is lázas, 2x hányt, azóta semmi baja, mág láza volt tegnap, semmi más baja nincs, felhívtam a nálunk, doki nénit azt mondta lehet hogy valami vírus.Nem adtam neki csak lázcsillapítót, meg normofort. Most már jól van.
borsika33

Sziasztok!

Timci, sokat gondolok Rátok! Gyors, könnyű szülést! :)

Borsika, gyógyulást kívánok!

Pille, nektek is!

Zsófi is hányt tegnap, nem tudom mi lehetett..... ma semmi baja.

Dóra, de jó, h. kisfiú! :) Szerdán megyünk apával reggel. Jön anyu kedd este. Kíváncsi vagyok. Nagyon izgulok. Remélem minden rendben lesz tényleg.

A lagzi jó volt, Zsófi nagyon élvezte. Menyasszony, vőlegény is csak nézték...nem volt ilyen pici még egy. Mindenki gyönyörködött benne. Az volt a legjobb, mikor egy szál pelusban odatotyogott a menyasszony elé, vacsora közben, mert nagyon nagyon meleg volt, és elkezdett a sajátos módjában táncolni. :D Anniyra cuki volt. MIndenki fényképezte rögtön. :D :lol:
HAzahoztuk olyna fél 10körül, és mi még visszamentünk. Anyuék eljöttek pásztorkodni. Kb. 2-ig voltunk.

Ser, ti milyen királylányt láttatok a lagzin?
birolili

Donoé,
Köszi szépen, de az az igazság, hogy Ádám fel sem vette a tubusbeültetést. Szerintem engem meg apát jobban megviselt, mint Őt.
Remélem a nagylányod minél hamarabb helyrerázódik.

Dettus,
Köszi szépen megvagyunk, Ádám észre sem veszi, hogy tubus van a fülében. Petrus meg egy kis akaratos boszorkány, néha az idegeimen táncol. Most azzal borzolja a kedélyeket, hogy a vazi új szandálját eldugta valahova. Két napja keressük és nem tudjuk hol van. Már az egész házat fölforgattuk. Lehet, hogy majd akkor előkerül, ha már kinőtte. Most vehetünk újjat. Bár még egy lehetőség van, lehet, hogy kidobta a szemetesbe és így ki lett dobva. :evil:
Egyszer jó volna már összefutni. Kiváncsi vagyok a kicsi lányodra. Számomra ő nőtt a legtöbbet :)

Borsika,
Sok boldog szülinapot a lányodnak!
Sajnálom, hogy nektek is tubus kell, de szerintem ezerszer jobb, mint az állandó fülgyulladás. Ádámon lehet látni, hogy jobban van, és jobban hall, bár azért még mindig szelektív a hallása :) . Ádámot abszolult nem viselte meg, szinte észre sem vette. Igaz a te lányod már nagyobb, ő jobban érzékeli, hogy mi folyik körülötte. Ha megkapja a tubust kíváncsi vagyok a véleményére, hogy ő mit lát (hall) érez másképpen, ő már el tudja mondani.
Vonalzód még nincs?

Pille,
Orsinak gyors gyógyulást! Mit mondtak az ügyeleten?

Balim,
Eszternek boldog névnapot utólag is!

Nana,
Küldtem privit, remélem megkaptad, bár a gép szórakozott velem. Ha még érdekel a téma nyugodtan beszélj barátnőmmel, ők kocsival voltak kisgyerekkel, magánszervezésben.

Lina,
Gyors gyógyulást kicsi lányodnak. Szerencse, hogy ő a korházban töltött idő nem viselte meg őt nagyon.

Bea,
Szépek vagytok :)

Lili,
Skype-re írtam, majd átmegyünk, ha te is túlleszel a szerdai napon, meg az utána lévő pihenésen!

Seriff,
Én sem értem az embereket, miért kell virágot lopni? Főleg ültetett virágot. Biztos nem palántolta el! Otthon nálunk a temetőből lopják, és van hogy ültetett virágot a sírról. Ezt sohasem fogom megérteni.

Dora,
A Tejó nagyon aranyos. Békésen szundibundizik.

Timci,
Hajrá! :wink:

Kép

Kép
nyhk

nyhk

Nincs vonalzóm mert nem tudok csinálni, mindig elkezdem de föl is adon mert nem sikerül
borsika33

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?