Donoé,
Köszi szépen, de az az igazság, hogy Ádám fel sem vette a tubusbeültetést. Szerintem engem meg apát jobban megviselt, mint Őt.
Remélem a nagylányod minél hamarabb helyrerázódik.
Dettus,
Köszi szépen megvagyunk, Ádám észre sem veszi, hogy tubus van a fülében. Petrus meg egy kis akaratos boszorkány, néha az idegeimen táncol. Most azzal borzolja a kedélyeket, hogy a vazi új szandálját eldugta valahova. Két napja keressük és nem tudjuk hol van. Már az egész házat fölforgattuk. Lehet, hogy majd akkor előkerül, ha már kinőtte. Most vehetünk újjat. Bár még egy lehetőség van, lehet, hogy kidobta a szemetesbe és így ki lett dobva.
Egyszer jó volna már összefutni. Kiváncsi vagyok a kicsi lányodra. Számomra ő nőtt a legtöbbet
Borsika,
Sok boldog szülinapot a lányodnak!
Sajnálom, hogy nektek is tubus kell, de szerintem ezerszer jobb, mint az állandó fülgyulladás. Ádámon lehet látni, hogy jobban van, és jobban hall, bár azért még mindig szelektív a hallása
. Ádámot abszolult nem viselte meg, szinte észre sem vette. Igaz a te lányod már nagyobb, ő jobban érzékeli, hogy mi folyik körülötte. Ha megkapja a tubust kíváncsi vagyok a véleményére, hogy ő mit lát (hall) érez másképpen, ő már el tudja mondani.
Vonalzód még nincs?
Pille,
Orsinak gyors gyógyulást! Mit mondtak az ügyeleten?
Balim,
Eszternek boldog névnapot utólag is!
Nana,
Küldtem privit, remélem megkaptad, bár a gép szórakozott velem. Ha még érdekel a téma nyugodtan beszélj barátnőmmel, ők kocsival voltak kisgyerekkel, magánszervezésben.
Lina,
Gyors gyógyulást kicsi lányodnak. Szerencse, hogy ő a korházban töltött idő nem viselte meg őt nagyon.
Bea,
Szépek vagytok
Lili,
Skype-re írtam, majd átmegyünk, ha te is túlleszel a szerdai napon, meg az utána lévő pihenésen!
Seriff,
Én sem értem az embereket, miért kell virágot lopni? Főleg ültetett virágot. Biztos nem palántolta el! Otthon nálunk a temetőből lopják, és van hogy ültetett virágot a sírról. Ezt sohasem fogom megérteni.
Dora,
A Tejó nagyon aranyos. Békésen szundibundizik.
Timci,
Hajrá!