Új privát üzeneted érkezett!

Hajni, és ugye jól vagy? Vigyázz magatokra! Most látom csak, h már Lillát írsz? De jó!

Esztora, remélem, jól mulattok!
Porsika, nagyon hangos volt a zene? De legaláb bannyit élveztetek, amennyit maradni tudtatok.
Én még jövő hétre tervezek egy koncertet... Szabadtéri, Igaz, a kocsiba beteszem a kórházi cókmókot. :) És közelebb leszek a koncerthelyszínen a kórházhoz, mint otthonról. Szóval akár jó is, ha onnan megyünk. :lol:

Kép

Kép
nán-dorka

megjöttem!
persze végig maradtam.olyan isteni feketeribizli bort ittam (2003-as) hogy vettük is 2 üveggel.
Lurkónak hangos volt a zene ezért betakartam Anyu kardigánjával hogy ne zavarja.

ezen a héten néha már érzem a csontomat odalent,valószinű készül a nagy eseményre!

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora:
Egészségedre a zenét és a bort. Mennyit mersz inni? Én mindig tűnődöm, mi fér bele, mi nem. Pár kortyot engedélyezek időnként.
Igen, ezt a kardigános módzsert hallottam már mástól is, sőt, én is alkalmaztam.
Hogy érzed a csontodat? Én azt hiszem, a medencealapi izmokat érzem, néha mensinél is volt ilyenem. A keméyedések időnként a méhem aljának fájdalmával és ezzel a medencefájdalommal társulnak, és igen hosszan tartanak. Lehet, h ez jósló? De az hetekkel előtte is lehet, ugye?

Kép

Kép
nán-dorka

Fioona!
Gratulálok a gyönyörű kisfiadhoz mégegyszer! :)

Majd ha lesz időd mesélj! :)

Bocsi Lányok most csak ennyit írok,pedig lenne mit mesélnem,de szerintem holnapra marad. Jó éjt!!!

KépKépKépKép
*orsi*

Jó éjt, ha alszol, ha nem, én itt vagyok még egy kcsit, mesélhetsz! :wink:

Kép

Kép
nán-dorka

Lányok, vki vitt be zenét a szülőszobára?
Nekem azt mondta a szülésznő, vigyek, meg egy barátnőm is, h azért is érdemes, mert esetleg egyébként nyugtatónak szánt, idegesítő zenét kell hallgatnom. :) De én olyan nehezen képzelem el, h mindenki hallgatja ott az én kedvenc zenéimet. :shock: :)

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok Drága Lányok!!

Fioooooona:D:D:D:D:D:D
De jó, hogy újra itthon! Olivér gyönyörűséges, nagyon hasonlítanak Lillával!!Mesélj majd, milyenvolt, hogy fogadta aKiskirálylány a Tesót...:D:D:D

Dorka:D
Nem volt vészesen hangos, szabadtéri volt, inkább az zavarta aGyermeket, hogy nem volt támlája az üléseknek, és kissé összevolt nyomva szegény.:( De amíg bírtuk, addig istenivolt!!

Arwen:D
Ne is mondd....úgy táncoltam volna, de hát ez most kissé viccesen nézett volna ki:D:D:D Kismama a "küzdőtéren"...:D:D:D:D

Fúúúúúúúúú, Esztora, ez a feketeribizli bor nagyon jól hangzik!!

Kőpzeljétek, már olyan szépen alakul a kis házunk! Márvan villanyórának kijelölt helyünk is!! :D:D:D:D

porsika

Nándorka nagy ritkán 1/2 vagy 1 dl tényleg minőségi vörösbort engedélyezek.ezt is azért ittam mert csülköt ettünk és olyan jól esett az a dl.

a csontomat olyan érdekesen érzem kicsit olyan feszítő érzés ,lehet csak a szallagok de olyan mintha csont lene.

megyek pediküröshöz majd jövök!

Bridzsi

Kép
esztora

Fioona: valóban gyönyörűseges Olivér. Szerintem is tisztára Lilla.

Porsika: én aztán tudom mennyire lehet örülnek a házzal kapcsolatban még egy helynek is. Hurrrráááá!!!

Klassz lehetett a koncert. Örülök, hogy jól szórakoztatok.

A borrol én is hallottam a sógornőmtől (neki 3 babája van már), hogy mértékkel jótékony hatású. Jól hangzik Esztora szerintem is a feketeribizli.

Orsi: várunk a meséléssel.

Nán-dorka: gőzöm sincs milyen lehet szülés közben zenét hallgatni. Nekem ha fáj valamim akkor egyrészt bezár a fülem és nem hallok semmit, másrészt meg mindentől idegesebb leszek. Vagy a babának jó?! Az lehet.

Képzeljétek hazajött a házunk régi tulaja. Jaj, annyira izgi. Ma megyünk le, és ha minden igaz kedden ügyvédhez. Mindjárt kiugrom a bőrömből. Egyszerre izgatott vagyok és várom és félek egy picit. De ez már csak ezzel jár.
meriann

Elsősorban Nán-dorkának, de Mindenkinek aki szereti a falusi házakat:
Valami ilyesmit szeretnénk:
Kép
Vagy ilyet:
Kép
Vagy ilyet:
Kép
Vagy ilyet:
Kép

Szóval ezek közül fogunk választani a tervezővel, annak függvényében, hogy a miénkből melyik verziót lehet megvalósítani, ugyanis az alap és a főfalak adottak.
Nálam a jelenlegi favorit a legalsó. Már a fotóktól is lázba jövök.
meriann

Ja, csak az alsó kép annyi módosítással, hogy nekünk nem nádfedeles lesz, hanem cserép. Nagyon tetszik a nád, de nem merjük ezzel fedni.

A páromnak meg Torockó és házai az álma. De szerintem ő inkább oda is költözne. Őszintén szólva valóban csodálatos helynek tűnik. Egyébként Erdélyben található és hét forrásuk van, onnan isznak és mosnak is. És náluk kétszer kel fel a nap, amit egy tündérmesével meg is magyaráznak.
Ez a hely valóban hetedhét országon is túl, még az üveghegyeken is túl, ahol a kis kurta farkú malac túr,... van.

Kép
meriann

Sziasztok Lányok!

Na, a jó hír, hogy szerda este óta egyáltalán egy csepp vérecske vagy barnázás nem volt. Szóval csak jól rámijesztettek. :) A dokit nem hívtam fel, mert ha elmúlt, hát minek (alapon). Az étrend kiegészítőt abba hagytam (egyébként sem fogytam egy dekát sem).

Egyébként szerintetek az hogy lehet, hogy már 2 hete edzek mindennap itthon és nagyuperul formálódom mindenhol (kisebb a hasam, a hátam, a fenekem) és a mérleg mégsem mutat kevesebbet. Pedig nem is nassolok, kerülöm a kenyeret is. A férjem szerint egyszerűen annyiról van szó, hogy a zsír átalakult "izommá" (vagy legalábbis kezdeménnyé) :) és az nehezebb. Mondjuk baromira nem érdekel hogy mit mutat a mérleg, ha végül úgy fogok kinézni, ahogy szeretnék :) Talán a júliusi nyaralásig el is érem ezt :) Muszály lesz :) És napi 15-20 perc nem is olyan gyilkos. Esténként valami film előtt nagyon jól meg lehet csinálni :)

meriann, nagyon jók a házak amik közül stílusban válogattok :) Egyszer voltam Székelyföldön és valami hasonlóban laktunk :)

Fioona, gyönyörű a kis manó, remélem sikerül minél hamarabb kialakítanotok a napirendeteket, s tudsz hozzánk jönni sokat, elmesélni az élményeket. :)
pinkiné
Kistarcsa

SZIASZTOK!

Fió: de jó, hogy máris itt vagy. Remélem hamarosan több időt hagy NEked Olivér, és tudsz jönni mesélni, és nagyobb képeket felrakni, hogy jobban tudjunk gyönyörködni.
Addig is vigyázz Magatokra.

Meri: a házak tényleg jók, kíváncsi vagyok melyik lesz a végleges.

Porsi: én annak úgy örültem, amikor nekiálltunk ásni a vízóra aknát. Ez volt az első dolgunk, de nagyon élveztem. Mint ahogy utána a többit is. Most épp a festés és a fugázás a kedvencem (mivel éppen ez van soron)

Pinkiné: a tornához kitartást, biztosan van eredménye.
vivi79

Sziasztok!!

Először is szertném elmondani a kedves anyukáknak hogy nagyan-nagyon GYÖNYÖRŰSÉGESEK a babáitok!!

Anygalkrisz!
Tündéri bébi Csenge,és hogy mekkora haja van. Arról nem is beszélve hogy jó kis husika!

Fioona!
Örülök hogy már itt vagy! Várunk a beszámolóval! És a nagyobb képekkel: De így is látom hogy nagyon édi helyes kissrác Olivér! Nagyon hasonlítanak Lillával. Ahogy ránéztem a képre és megláttam kis arcocskáját olyan mintha Lillát láttam volna!

Meri!
Nagyon jók a házak. Kíváncsi vagyok hogy melyik mellett döntötök végül. Én is szivesen eljárnék egy dokinőhöz mint Te. Biztos rám is rámférne!!!!

Többiektől bocsi de most lépek!!!
csipcsab

Sziasztok!!!!!

Irto gyorsan irok,mert mindjart jonnek ertem!

Fioooooooooooooooooooonaaaaaaaaaa,
Isten hozott Tieteket itthon!!!!!!Nagyon szep Oliver!!De meg szeretnenk nagyobb kepet is latni!!!!!!!!!!Es nagyon kivancsi vagyoka beszamolodra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Varunk,ahoyg tudsz ,gyere!!!!!!!!!!!

Angyalkrisz,Rad ugyanez vonatkozik :wink:

Szeriek is sztem a hetvegen hazamennek :wink:

Hu tegnap jo suru napom lett a vegere....megjartam a hazidokit,akihez vegul meg egyszer kell mennem,hoyg lezarja a tappenzt,csak akonyvelonket kell megkerdeznem,hoyg mikortol megy a szulesi szabi...egy honappal a varhato szulesi datum elott,vagy 28 nappal...vagy hogy?neki kellene kiszamolni,remelem ez nem lesz neki tul nagy feladat... :roll:
Akkor volt estere a labfejem,mint egy elefantnak,tok durvan nezett ki.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Hiaba,ez az ido :shock:
Es ma felhivott dokim,elintezte az elso CTG idopontot,ami jovo pentek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Es ott lesz o is,megminden!!!!Tokjooooo!
Raadasul ma megkaptam az elso tappnezt reggel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!WOW!Mondjuk erdekes modon nem a legelsot,hanem a masodik havit,szoval sztem csak lehet vmi gebasz azzal az elso honappal..na de ugyis kell beszelnem akonyvelovel.....

Meri,
nagyon drukkolok!Elhiszem,hoyg izgatott vagy!!!!!Nagyooooooooooon joooooooooo!!
nekem is az a haziko jon be,amire irtad,hoyg neked!!Hat igen a nadfedel szep,de nem tul praktikus :wink: De a haaaaaaaaaaaaaaaaaz!Nagyon joooooooooooo!!!Huuuu de drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!

Pinkine,
jol mondja a ferjed,tenyleg igy van a fogyassal,ha edz a z ember,akkor ez ahatranya,hoyg kiloban nem lesz kevesebb,viszont formalodik!!!!!!!!!!!!Mert sajna az izom tenyleg nehezebb.....

Nandorka,
nalunk is lehetne zenet hallgatni,de en meg nem utdom viszek e vmit...ugy erzem,ahoyg Meri is rta,hyog ugysem tudnek arra figyleni,es felek meg az is idegesitene :oops: Bar nem tudom..vegulis max viszunk,aztan nem tesszuk be :lol: :lol: Dorka meretei miatt pedig egy percet se aggodj!!!

Esztora,
en is szoktam inni neha-neha 1 dl vorosbort,de nagyon ritkan,ugy havi egyszer.De siman lehet inni akar hetente is,mert ugye verkepzo,szoval nekunk kulonosen jo.Mndjuk persze naponta nem innam,de neha-neha siman lehet!!!!!!!!!!!!
De ez a feketeribizli bor marha jol hangzik!!!!!!!!!!!!

Orsi,
juuuuuuuuuuuuuuuuj de izgi,varom,hyog meselj!!!!!!!!!!

Nekem brutal rossz ejszakam volt,alig birtam elaludni,total legszomjam volt ettola melegtol,pedig minden ablak nyitva volt..megorultem mire elaludtam... :shock: Es raadasul ejjel arra ebredtem,hyog vmi iszonyat faj a derekam.....kesz voltam teljesen..jarkaltam,meg piciltem,aztan jobb kett es ujra birtam aludni..sztem ezek mara joslok lehetnek :shock: :shock: :shock:

Huuu tenyleg mennem kell,majd jovok!!!!!!!!!!!!!!!!
pusziiiiiiiii

Kép

Kép
arwen07

Még csak bele-belekaptam az új hsz-ekbe, de két dolog:

Meri, ezek gyönyörűek. Teljesen elvarázsolódtam ezektől a képektől!!!

Pinkiné, hát a mérleg nem mutatja azt, h vmi izom vagy nem izom!

(Majd jövök rendesen is! SZorítsatok, h ma ne kínlódjuk végig a fiammal a du-t! Tegnap azt is mondta, h megöl. :shock: Kicist mérges volt :) , h nem játszhat alvás helyett.)

Kép

Kép
nán-dorka

MErike:D
NEkem is a legalsó tetszik leginkább, de mind gyönyörű!!
ŐN nagyon sokat voltam Erdélyben - 6 éven keresztül minden nyáron - , imádom, és voltam Torockón is!! Hát az tényleg a szívem csücske...olyan, mintha az ember visszament volna pár száz évet az időben. Úgyhogy teljesen meg tudom érteni a rajongásotok. Egy időben komolyan gondolkodtam rajta, hogy Erdélyben kéne élni, de nagyon nehéz...viszont egy kis telek valahol Gyergyóban, vagy Hargita Megyében még mindíg nagy álmom....:D

Vivi:D
A festést én is imádom, egydül az a nagy szívfájdalmam, hogy most nem csinálatom. De alig várom, hogy színeket válogathassak!

Arwen:D
Szegénykém, ez a táppénz-dolog ezek szerint nálad sem nagyon jn be...:( A meleget én is naygon nehezen bírom, tök furcs, mert amúgy annyira nyári ember vagyok...kitartás!!!
Hihetetlen, hogy Neked is már csak 34 nap!!

puszik

porsika

Sziasztok!
Gyorsan leírom a tegnapi eseményeket aztán olvasok vissza. :)

Semmi komoly, csak panaszkodás szintű dologról van szó. :D

Szóval írtam régebben,hogy milyen szuper védőnőnk van és ,hogy ez fura mert ilyennel még nem volt dolgunk.
Na hát elkiabáltam...
Felhívott kedden egy tök ismeretlen számról az AFP eredménye miatt. A telefonom meg levolt némítva ,így nem hallottam,hogy valaki hív.
Aztán megkerestem internet tudakozóban a számot,és a védőnőnké volt.Na mondom már akkor nem hívom fel, mert csütörtökön úgy is bemegyek hozzá.
Első szava az volt,hogy én miért nem veszem fel neki a telefont és miért nem hívom vissza,hogy képzelem mindezt?
A válaszomat meg sem hallgatta,elfordította a fejét és láttam akármit mondok el sem hiszi...mintha direkt nem akartam volna felhívni...Most mit idegeli magát azon 2 napon? 2 nap múlva bementem hozzá személyesen...de én vagyok a szemét ugye.
Aztán közölte,hogy ő nem szereti ha átvágják. Mondom miért,én átvágtam? Igen mert nem jelentem meg áprilisban nála pedig megbeszéltük.
Na ez megint nem így igaz,mert azt beszéltük meg,hogy majd megbeszélünk egy időpontot.
Közölte,hogy ő beírta a kiskönyvembe is az időpontot. Jó megnéztük és persze,hogy nem volt benne semmiféle időpont.
Ezek után is csak az igazát hangoztatta és hogy de nem szereti ő az ilyet...
Szóval úgy döntöttem,van még egy húzása,és lemondom őt levélben a francba.

A másik a dokim...igen még a régi. (csak most találtam egy újat)
De még jövő héten a régihez kell mennem a genetikai UH-ra.
Szóval ezzel a régivel megbeszéltem,hogy csütörtökön tudok csak a táppénzes papírért menni, mert elvileg szerdán kellene,de ezen a napon gyalog kéne mennem, ami 2 óra csak oda.
És a Domit is vinnem kéne,pedig ugye őt kitiltotta onnan a többi kisgyerekkel együtt.
Azt mondta 2 hete,hogy jó akkor csak nekem csütörtökön fogja adni.
Erre tegnap beégetett az asszinsztense elött,hogy ő ilyet nem mondott és most miattam nem fog sorra kerülni pár ember mert nekem kell a papírt írogatni. :shock:
Az egész nem tartott 2 percig egyébként.
És hogy jön ő ahhoz hogy rámfogja,hogy miattam nem kerülnek emberek sorra, mikor őurasága méltóztatik bejönni fél 1 helyett fél 3-kor. és 3-ig van a rendelése. Kb 15-en vártunk rá kint órákig.

Na bocsi csajok de muszáj volt kiírnom magamból...

KépKépKépKép
*orsi*

Ágota!

Megnéztem a képeiteket,nagyon jók! :D
Nagyon édes Csongi baba, és pont olyan cipőcskét vettem múltkor mint az a kék pillangós Csongi lábacskáján, csak én zöldben. :)

Viv!

Tényleg jó vásár volt ez a sok ruci ennyi pénzért!

Angyalkrisz!

Csenge nagyon édes kislány! És milyen sok a haja!!! :D Ha lesz időd még tegyél be sok sok képet! :)

Szeri mikor jön haza szerintetek?

Nikó!

Nagyon kedves vagy,hogy ajánlottad az orvosodat, de úgy néz ki találtam egyet akihez járni fogok. Azért köszönöm szépen!

Vicky!

De jó nektek,hogy utaztok!!! Érezzétek nagyon jól magatokat,gondolom menni fog! :D

Nándorka!

Jaj nagyon aranyos vagy, tegnap már nem volt erőm elmesélni a történteket...

Dorkával meg nem lesz semmi gond. Az én babámat is kisebbnek mérték a 4D-n és amikor itthon megnéztük a felvételt,kiderült,hogy csak rossz helyre rakta a nő a mérő bigyókat... :roll:

Porsika!

De jó, biztos jó lehetett a koncert. Én is voltam 30 hetesen szilveszteri buliban. :D Bár a Dominak annyira nem tetszett a dolog,de nem lett a hangos zenétől semmi baja. :)
Örülök,hogy alakul a házikótok!
Bocs hogy már megint megkérdezem,de mikor teszel fel képeket? :D házról..pocakról....

Pinkiné!

Láttam a cicusodat iwiwen, gyönyörű macsek!!! Én is akarok ilyet! :D
A torna meg ilyen, eleinte nem látszik a súlyodon,csak kicsit később fog.

Meri!

Szerintem is jó végülis hogy csak pár napig kell majd bent maradni,legalább is a lelkemnek, de lehet,hogy a babának meg veszélyes dolog ez. Külföldön pl ugyanígy hazamehetnek 1-2 nap után ,de hozzájuk naponta kijár a doki,hogy megnézze a babát.
Mi 6 napig voltunk bent Domival...sokat sírtam emiatt..hiányzott a párom,meg az otthoni légkör,minden...

A házatok nagyon jól fog kinézni!!! Nekem is az tetszik a legjobban ami alá a Szigliget van írva. :D

Hajni!

Gratulálok Marcinak nagyon ügyes!

Arwen!

Jó,hogy rendeződni látszik a táppénz dolog!
CTG? De jó akkor már lassan értetek is izgulni lehet. :D

Domi most közölte,hogy: Álmos vagyok alszok,cumit akarok. :D Majd kidőlt. :D
Én meg megyek mosogatni... :roll:

KépKépKépKép
*orsi*

Szeriék már biztos otthon vannak mert tegnap reggel fenntvolt az iwiwen.

Szeri!

Akármilyen fáradt vagy dobj fel légyszi egy két képet a picuridról!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Nem ér megfosztani minket a látványtól!!!!!! :twisted:

Porsi!
Én is csatlakozom a többiekhez! POCIKÉPET KÉRÜNK!!!!!!!!!!
Még nem is raktál fel!!!!
csipcsab

Marietta nem tudom Szeriéknél hogy van nálunk császár után 7 napig kell bent lenni nem hiszem hogy már otthon lennének!

Orsi te mindig kifogod ezekkel a dokikkal.
mondjuk aki nekem a tppapirt adja az is érdekes.mindig megkérdezi hány hetes vagyok,mondom neki szerdán hogy 33 erre azt mondja ja maga mindig 1-el többet mond!csak a betöltött hetek számítanak erre mondtam neki hogy 33+1 vagyok .na azt mondja és még igaza is van...

Bridzsi

Kép
esztora

Csak azért gondoltam hogy otthon lennének mert az iwiwen tegnapi dátum van neki hogy akkor lépett be utoljára.
Most akkor biztos hülyeséget mondtam végülis a férje is lehetett aki bejelentkezett. :oops:
csipcsab

Nem is tudtam hogy Szeri is fent van az iwiwen.

De most már tudom :twisted: , nem menekülsz Szeri!!!
Jelöltelek! Majd ha hazajössz azért remélem visszajelölsz :roll: .

Csajok, nem tudjátok Arwen merre ment? Írtam neki privit és fontos lenne :(
toti77

Toti,
most jottem meg,es gyorsan valaszoltam is a privire :wink: Remelem sikerul!! :wink:

HUlla vagyok,nagyon sokat setaltunk,csomo aprosagot vettem meg akorhazi cucchoz,meg otthonra is a babanak,meg magamnak.
Pl vettem husito labfurdo-sot :wink: Meg husitos labkremeket :wink: :wink:
Muszaj :lol: Tiszta Frodo a labam :lol: :lol: :lol:

Szeriek sztem meg nem lehetnek otthon...kedden csaszaroztak,kizart,hoyg tegnap hazament volna.....Vagy a ferje volt fent sztem,vagy bent laptopozik :wink: Sztem inkabb a ferje :lol: :lol: :lol:

Muszaj ledolnom,mert erzem,ahoyg log alabam es dagad :shock: Itt agepnel meg nem tudom feltenni...de majd megprobalom odavinni a laptopot a kanapera,es akkor irok :wink:

pusz

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok4
Hulla fáradtak vagyunk. Éjjel Olivérezünk, nappal pedig Lillázunk.
De ma megláttam a mérleget, és Arweni sugalatra rááltam. Azért elmondom, hogy egy régi, békebeli rozoga mérleg. Szóval én anno védőnőnél mindig mezitláb áltam rá, most pedig vaskos gyógypadiba 1 kilóval mutatott többet a mérleg, mint az első méreckedésnél!
Remélem ez erőtad annak, akinek szüksége van rá. (azért megjegyzem, ez látványban nem érzékelhető) :roll:

Puszi!

KépKép
KépKép
fioona

Merike, nagyon átérzem, amit írtál, az izgalom-félelem keverékét. Gyönyörű házatok lesz, ezt már biztosítva látom! Nagy-nagy drukkok mennek: ++++++++++++++++++++++++

Fio, ezt hogy csináljátok, h Olivér máris mosolyog??? Ugye mondtam én már, mikor amiatt szomorkodtál, h a pocakbabád sír, h a Te babád tuti mosolyog? :)
Űűűűű, hát ez a nappal Lilla, éjjel Olivér bizony fárasztóan hangzik. És ránk is ez vár, csak más nevekkel...
Majd tudósíts Lilla viselkedéséről! Irtó kíváncsi vagyok.

Orsi, hát ez a védőnő. Nem lehet, h épp most tudta meg, h csalja őt a férje...? Úgy viselkedett, mintha nem is tudom, milyen nagy bűnt követtél volna el!
A doki pedig legalább egy percig sem ingatott meg abban, h jól döntesz-e, ha eljössz tőle...

Pinkiné, jó edzést! De ugye úgy csinálod, h azért kímélő is? Pl. ugrálás kevés, ilyesmi. Csak h lehetőséget adjon egy babucinak is a Hozzád érkezéshez... :)

Arwen, én is épp kaptam anyukámtól egy "cooling foot and leg gelt". Csak azt nem tudom , a jó érzésen kívül mit csinál ez?
Rakd föl a lábad, amikor csak tudod!

Porsika, örülök a ház alakulásának. És csatlakozom a képkövetelőkhöz! :P

Képzeljétek, a pocim olyan kis viccesen néz ki. Fölülről nézve szinte háromszög alakú!
Amúgy akivel csak találkozom, mindenki olyan jókedvű lesz, h nahát, mekkora pocak! Szóval jókedv terem a lábam nyomán... :D Persze a legtöbben maguk is anyukák és nyilván szép emlékeket ébreszt a látványunk. De múltkor a vonaton egy idősebb férfikalauz is olyan lágy mosollyal nézett ránk, h azt kell gondoljam, h Dorka sok örömet fog hozni ebbe a világba.

Kösz a zenés hozzászólásokat. :) Hát igen, nem biztos, h jó lenne. De Arwennek igaza van, be lehet vinni és bmikor ki lehet kapcsolni. :P

Köszi a megnyugtatásokat a baba méreteit illetően. Próbálok úgy számolgatni, ahogy segítettetek is. Azt hiszem,, kb megvan a 10. Hétfő ctg-t várom. Arra számítok, h azt mondják, minden remek. :wink:

Kép

Kép
nán-dorka

A végéhez: már h napi, reggel 9-től este 9-ig megvan-e a 10 komplex mozgás, azt számolgatom.
De érzésem szerint sokat mozog.

Holnap jön haza a férjem. Nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki, megúsztuk a papanélküli szülést. Hurrá! :D

Kép

Kép
nán-dorka

megint itt vagyok. Most fürödtem, Lilla ágyban, fél óra múlva szopi, szóval nincs értelme "aludni" addig. :roll:

Nán-Dorka, épp ma gondolkoztam, hogy miért mosolyog ennyit! Nekem is feltünt. Tudom, hogy ezek még csak reflek szerű mozgások, de biztos nem véletlen, hogy pont ezeket az izmokat tornáztatja. Azon gondolkoztam miért. Nem sokra jutottam. :roll:
Látom már csak 9 nap! Drukkolok, és olvasni biztos benézek sokat, mi hír van felőlled.

Meri olya szépek ezek a házak! :D Nekem főleg a 2. tetsz. Olyan kis erdészlak szerű. :lol: Én párom is sokat mondogatja, milyen jó lenne egy erdő közepén lakni. :wink:

Bocsi a helyesírási hibákért, főleg az előző hszben. :oops:
Ma már elkezdtem egy oldalra feltölteni képet, de persze nem sikerűlt befejezni. Mikor meglesz jövök.

Amúgy rengete tejcsi van, már fagyasztottam is. 8) Olivér rengeteget alszik, viszont épp most ébredezik! Puszi, és jó éjt mindenkinek!

Lilla folyton simogatni, puszilni akarja Olio babát, ahogy ő mondja! :D :D :D

KépKép
KépKép
fioona

Fioona, nem mondod komolyan, h nem tudod, miért mosolyog ennyit Olivér!!!! Mert jól érzi magát!!!!!

Azt mondják, h csak kb. 2 hónaposan jelenik meg az első mosoly, de ez csak azért van, mert az az a mosoly, ami személyre irányul, úgynevezett "szociális mosoly". Előtte a kellemes érzetek okozzák a mosolyt, amiket átél, de attól még igazi ez a mosoly is. A kellemes érzetek közé tartozik az is, ha megkönnyebbül a pocakja, ezért nevezik ezt "gázmosolynak" is, de ezen kívül általában az, h jól érzi magát, az váltja ki a mosolyt. Szóval muszáj lesz elhinned, h Olivér boldog, h megszületett Hozzátok!!! :D

Kép

Kép
nán-dorka

Nándorka, nem tudom mennyire kímélő az edzés, 2 hete csinálom de egyszer sem volt izomlázam :) Az ugrálást nem bírom (nem is szeretem). Úgyhogy van benne egy kis lábemelés alsó hasizomra, egy kis hasprés, meg hátizomra edzés hason. Ja, meg súlyzózás 2,5 kg-val, karra, hátra és mellre. Szerintem egyikkel sem okoznék kárt a babának. Jó, valszeg a hasazást abba kell majd hagynom, de ígérem ha megtudom hogy érkezik, átváltok majd kismama tornára :)

Fioona csatlakozom Nándorkához. Olivér baba biztosan a tudat alattiból érkező pozitív élmények miatt mosolyog ennyire :) Örülök, hogy sok a tejcsi, és tartsatok ki. Nemsokára biztosan kialakul majd a napirendetek és akkor talán már Ti is fogtok tudni aludni :)

Lehet, hogy mégis csak igaza van a férjemnek hogy ikreket kéne szülnünk, mert akkor egyszerre le van a gond? :):) Mert hogy neki nagy vágya, hogy egypetéjű iker lányaink legyenek :) Flóra és Lili.
pinkiné
Kistarcsa

Pinkiné, jól van, megnyugtattál. Az ugrálás a leghúzósabb azt hiszem, a babaügyben.
Flóra és Lili, nagyon szép. Csak ahhoz azért genetikai hajlam és szerencse egyaránt kell. Nem baj, fog ő örülni mindenképp. :D

Képzeljétek, reggel vagy egy óra hosszat mensisen fájt a hasam. Végül a dúlámat felhívtam, úgyis kérdezni akartam tőle a homeós bogyikat is. Megnyugtatott, h ez szokott lenni, különösen többedik szülésnél. Mert én aggódtam, nem felszálló fertőzés miatt van-e (volt streptóm, tudjátok). De csak azt jelenti, h szülni fogok. Ma vagy 2 hét múlva. :D Azért is írtam be, h Ti legalább ne parázzatok, ha ilyen lesz Nálatok.
Persze a legjobb az lesz, h hétfőn megnéz a dokim és ctg is lesz.

Kép

Kép
nán-dorka

Kép Kép Kép Kép

Tegnap estétől nem volt net. :x :x :x

Nán-dorka: annyira olyan érzésem volt, hogy most érkezik Dorka. Bár még ki tudja, nincs vége a napnak.

Pinkiné: én is úgy tudom, hogy a rázkódás nem használ a kismamiknak. De én azt vallom, ha meg akar születni megfog, ha meg nem akár ágyban is fekhetsz végig, mégsem fog. Legalábbis eddig ez volt a tapasztalatom.

Orsi: hát ez elég durva. Ne húzd fel Magad, nem érnek annyit. Már amennyire lehet.

Képzeljétek most olvastam a helyi lapban, hogy a kórházból elengednek sok főorvost. :shock: Remélem az én dokim nincs közöttük.
Tegnap egyeztettünk egy utolsót a ház régi tulajával . Picit engedett az árból és kedden megyünk ügyvédhez. Már nagyon várom, hogy kedd legyen és lássam végre az aláírását a szerződésen. Majd akkor leszek nyugodt.
meriann

Juj, Meri, ez nagyon jónak hangzik. Jaj, rettenetesen szorítok, h kedden pontot tegyetek az izgalmak végére, vagyis h megkezdődhessenek a még jobb izgalmak!!! Olyan klassz lesz tervezgetni. Ezek mind olyan szép dolgok, a házasságkötés (vagy összeköltözés), a saját kuckó kialakítása, megtervezése, majd aztán a benépesítése... Most mindjárt meghatódom ezeken a gondolatokon...

Meri, lehet, h gondolkodott a dolgon Dorka is, de végül úgy dönt, h még egy kicsit pihizik a jó kis klímás helyen. :D Bár most is fáj, mintha meg akarna jönni. Érdekes lesz, ha 2 hétig ezt foogm érezni. No, sebaj, annyi baj legyen.

Ma nálunk tiszta bolondokháza volt, úgy értem, lótás-futás, jött az én kis családom, h vigyék a kisfiamat magukkal egy lakodalomba (én már inkább nem megyek, hosszú lenne 12-től 12-ig), közben anyósomék is jöttek, váratlanul és fölrakta apósom a fedést a teraszra, abban segített a tesóm neki, de közben a fiút elő kellett készíteni az útra... Eszembe jutott a Janikovszky-könyvből, a Velem mindig történik valamiból az a mondat, h "mi itthon is elég elevenek vagyunk"... :D
Már most hiányzik a fiam. Pedig máskor azért nagyon tudtam örülni, ha elvitték kicsit... Remélem, azért túlélem. Pár napig ui. nem lesz itthon.

Kép

Kép
nán-dorka

Nán-dorka: köszi a drukkot. Nem is írtad, hogyan alakult a délutáni alvás ? Sikeres volt?
Elhiszem, hogy hiányzik a Nagyfiad. De meglátod hamar elszalad ez a pár nap.

Nálunk irtó nagy a hőség. Így is nagyon durva, gondolom pocakkal még megterhelőbb.
meriann

Jaj, de aranyos vagy, h kérdezed. Hát sikeres volt, de előbb megint volt nagy mérgeskedés. De legalább nem órákig. Viszont tegnap nem épp a a vihar idejére esett a fektetés, talán azért is ment gyorsabban. Most izgulhatok, h az, h pár napot külön vagyunk, milyen irányba befolyásolja a dolgot. Az az igazság, h rettegek attól, mi lenne, ha annyi szusszanásom se lenne a két gyerekkel, mikor hármasban leszünk a nyáron, h a fiú alszik egyet délután. Jó dolgunk lesz, mert a nagyszülők biztosan fognak segíteni, de az sem lehet állandóan. Attól talán még a nemalvásnál is jobban tartanék, h sülve-főve együtt legyek az egyébként jóindulatú nagymamikkal... :wink:

Nem tudtam, h csak jobban van időm észrevenni, h mekkora a hőség, vagy tényleg nagyobb ma. De ma már engem is kifejezetten zavar. Eddig egész jól bírtam. (Tudom, mázlista vagyok. Pedig a házunk egyik hátránya, h meleg a déli oldal. Ahol persze a nappali van. :) )

Ma úgy látszik, rajtunk kívül, Meri, mindenki hűsöl vhol. Remélem, mindenki jól van.

Szülinapomra vezeték nélküli vezetékes telefont szeretnék. :D Akinek ilyen van otthon, tud tanácsot adni, milyet érdemes venni? :?: A baba miatt szeretném, h ne kelljen a cicimen lógva a telefonhoz velem jönnie (fiacskámmal volt ilyen).

Hazajött a férjem, tök jó, jönnek a mézesnapok. :D Most éppen füvet nyír, de majd elmegyünk sétálni, remélem. Megállapítottam, miylen más volt, mikor még a fiamat vártam.

Kép

Kép
nán-dorka

Nán-dorka nekünk van vezeték nélküli telefonunk. Nem rég vettük, abból az indíttatásból, hogy engem este rendszerint vacsora főzés közben találnak meg. Na most, a telefon zsinór nincs akkora, hogy elérjen a konyhapultig :) 6e Ft körül vettük az Auchanban, ha jól emlékezem Trend márkájú. Az olcsósága hátránya, hogy kicsit zajos a vonal, szóval érdemesebb egy drágábbat vennetek. De volt hasonló árban Panasonic, szerintem azt érdemes kipróbálni :)

Mi a ház déli oldalával rosszabbul jártunk, mert a hálószobánk és a jövendő gyerek szoba fekszik is déli oldali :) Férjem mondja, hogy viszont úgy ébredünk, hogy hasunkra süt a nap :):) Ja, és ez az oldal van az utca felöl is, ráadásul a hálószobával majdnem szembe van egy villanyoszlop is, ami szolgáltatja az utcai világítást. Na, és ki alszik az ablak felöli közelebbi oldalon? :):) Hát én :twisted: :(
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok!

olvastalak benneteket egész nap de nem volt erőm írni (köcsög szomszéd 6.45-kor már hozatta a betont és erre kelltem...

vettünk ma nagyon szép függő kaspós virágokat végig a terasz egyik oldalára.nagyon szépek!
meg futó epret volt is rajt 2 érett szem és olyan finom, csomó hajtása van már most így szaporítani is fogjuk már most az ősszel.

megyek zuhanyoztatom a lábam nagyon elfáradt ma és ez mindig bevállik.

Bridzsi

Kép
esztora

ma megint vettem fribizli bort.
annyira finom hogy gondoltam nem árt tartalékolni. :lol:

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Ma egesz nap pihengtem,rohadt meleg van....na meg tusolgattam szorgosan :wink:
De azert kitakaritottam,mert mar nembirtam magammal :lol:

Ejjel megint 2x arra ebredtem,hoyg fajt a derekam,de kurv@ra....
Sztem ez mar jsolo lehet..de azert meg maradjon bent ugy 3 hetig,aztan johet! :wink:
En meg nem pakoltam ossze a korhazi cuccomat....ugy 90%ban mindent megvettem mar,es be vankeszitve a pelenkazo komod egyik fiokjaba,csak meg taskaba nem tettem,na meg pl vekoyn kontost meg szereztem be......de valahoyg nem merem osszerakni,mert az meg olyan,mintha azt mondanam Attinak,hoyg johetsz...hulye vagyok? :lol:

Meri nagyon drukkolok,hoyg megleygen az alairas es aztan hajraaaaaaaaaa!!!!!!

Nandorka,
nekunk Panasonic van es mar tobb fele is.
Nemreg vettunk egy 2 keszulekest is,es van egy egy keszulekesunk mar regota.Szuperul mukodnek :wink:
Tok jo,hoyg otthon a ferjed :wink: :wink:
nekem is volt az elmult par napban menzis jellegu fajdalom,na meg ez a franya derekfajas.....parszor.... :roll:
Kivancsi vagyok hetfon mit mondanak Neked :wink:
En penteken megyek CTGre,remelem sikerul szulezsnovel is beszelnem :wink: Meglatjuk :wink:
A husito labkrem-gel,nagyon tuti!!Felraktama labam es nekem estere mar le is huztam 80%ban,szoval nekem bejott.
Es kepzeljetek ma nem is dagadt...pedig meleg van,meg takaritottam is meg foztem...szoval nem tudom mitol fugg....a mindegy,jo latni ujra a labikomat :wink:
Viszont a jegygyurumet es a kiserot levettem,barmennyire is fajdalmas ez szamomra,mert soha nem vennem le,de mar igy is szinte leoperaltam magamrol..a jegygyurut most felraktam a lancomra,igy is mindig velem van :wink: Csak a nyakamban :wink:
Besz@rtam,mert az egyik ismerosom meselte,hyg neki vegul csaszar lett es nem birtak leszedni rola es levagtak rola gyurut :shock:
Ilyet meg mastol nem hallottam,de lehet,hyog masnak le birtak szedni :wink: Mondjuk lehet,hyg nekem is lejonne meg avegen is,de hat ezt ki tudhatja elore?

Esztora,
ne is mondd,en is imadok a szomszedra kelni :shock:

Fioona,Oliver baba tuti nagyon jol erzi magat Nalatok!!!!Nagyon szep csalad lettetek!!!!!!!!!!!!!!Orulok,hoyg van tejci meg minden!!!Ugy varom,hoyg meslej a szulesrol!!!!!!

Remelem majd Angyalkrisz is jon es mesel!!!

Orsi,
ez a vedono nem normalis.....
Amugy en sem szoktam visszahivni,ha vki ismeretlen szamrol hiv..ha fontos,ugyis hiv ujra....sztem.Nem ertem,ha olyan k.va fontos volt neki,miert nem hivott ujbol???aaaaaaaaaaa
A doki meg....utalom az ilyet....

Meg mindig 28 fok van es nem mozdul semmit a levego a lakasban...meghalok..

Porsi,
kepek????????????????????????????? :wink:

Puszi

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok Lányok, csak bekukkantottam.

Egész nap tanultam, már nagyon elegem van. Nem tudom, csütörtökig hogy bírom ki a tanulást. Pedig még rengeteg anyagot kéne beletömni a buksimba.

Reggel óta rettenetesen fáj a derekam, nem tudom mi baja lehet.

Amúgy a mensim tegnapelőtt végre megjött rendesen, úgyhogy holnapután kezdem megint a clostyt szedni, kicsit nagyobb adagban. Remélem ez már használni fog.

Bocsi, hogy senkinek nem írtam, de nagyon fáradt vagyok, csak hírt akartam adni magamról.

Üdv mindenkinek, kitartást a melegben!

Nikó

Kép
nikóska

Hello Csajok!

Szerika tegnap este visszajelölt az iwiwen. Lehet hogy már otthon vannak?
Mondjuk még csak 5 napja szült, de lehet hogy a császárra is vonatkozik ez a napcsökkentéses dolog.

Arwen: sikeresen megcsináltam az ostoros rétest! Nagyon fincsi lett, 2 perc alatt elfogyott az egész. Az első fonat kicsit nehezen sikerült, de a második már olyan lett mintha a századikat csináltam volna. :lol:

Fioona: megnéztem az iwiwen Lilla képét, tényleg nagyon hasonlítanak egymásra. Gyönyörű gyermekeitek vannak. Hát hiába hozott anyagból lehet dolgozni! :lol:

Nálunk is nagy a hőség, a lakásban stagnál a 27 fok. Már éjszakára sem hül le egyáltalán. Bár szeretem a meleget, de azért éjszaka kicsit hülhetne.

Nán-dorka: kiváncsi vagyok Dorka meddig bírja odabent. Már egyre izgalmasabb. Rágota babáján kívül mindenki előbb jött átlag négy nappal. Vajon erősíted a statisztikát???

Niko: egy kalappal a vizsgákhoz!!! Már nincs sok hátra!Kitartás!

Remélem Hajniéknál nincs semmi gond, nem erőltette meg magát.

Pussz mindenkinek
Timi
toti77

Sziasztok!

Hát, nálunk stabilan 26,5 fok volt egész nap a lakásban. Ezen felbuzdulva folyamatosan ment a ventillátor hogy hűljünk kicsit. Következmény: estére úgy bedagadt a térdem meg a lábfejem, hogy járni alig bírtam. Nagyon-nagyon fájt. Mondjuk valószínüleg hozzájárult az is, hogy délelőtt 11-től du. 3-ig vásároltunk, járkáltunk (Auchan, Tesco). Majd amit vettünk husikat (azt a kb. 6 kg-t) még itthon feldolgoztam, hogy mehessenek fagyoba. Szóval még álldogáltam a konyhapultnál majd 1,5 órát.
Ez mondjuk azért érdekes, mert nekem soha a .... életben nem dagadt és vizesedett a lábam. Soha. Este 1/4 9-kor majdnem bealudtam, pedig még mentünk 1/2 10-kor megnézni a majálist Rákoscsabára. Dehát eléggé hanyagolható volt, úgyhogy hazajöttünk filmet nézni. De biztos vagyok benne, hogy az időjárás az oka a folytonos álmosságomnak.
De a szédülgetést és az enyhe hányingert mivel magyarázzam? :shock:
Bár, nem hiszem hogy ez az lenne. Valószínüleg megint csak a szervezetem akar átverni. Hiába, a tudat alatti nagyon tud, ha akarjuk :) Mind1, majd meglátjuk. Jövőhét vége felé kéne megjönnie, most vagyok a 29. napon. Nem baj, utána majd kezdjük a Closty kúrát :)
De azért a folsavat 1 hete szedem már szorgosan :)

További szép napot mindenkinek! :)
pinkiné
Kistarcsa

Pinkiné, a mi hálószobánk ablakába is szépen beragyogott az utcai lámpa. És persze hozzám volt közelebb, és engem zavart amúgy is csak... De leeht bízni a magyar patópálos viszonyokban - elromlott kb. másfél éve és nem csináéták még meg... :lol:
Nálunk még a nappali fölött van a gyszoba (déli oldal), de eddig nem zavarta a fiút a meleg.
Pinkiné, nehéz most ebben a nagy melegben rájönni, mi miért van, de mi itt vagyunk Neked, ha így, ha úgy, jó?

Apropó fiú. Hazahozták a lakodalom után, nem vitték magukkal a nagyszülők, úgy bőgött utánam. Nem tudom, mit gondoljak erről. Általában, de főképp a kistesó jövetele szempontjából.
Úgyhogy nincsenek mézesnapok. Pláne, h a kertben dolgozik apósom és a férjem együtt egész délelőtt. Én meg olyan izé hangulatban vagyok, pedig sok okom nincs rá. Lehetne ennél sokkal rosszabb is. :? Lehet, h zuhizok és alszom egyet. Mert semmi nem tetszik. Ha elvonulok, legalább a gyerek se velem játszik megint.
Ja, és a közelben gyereknapi programot sem találtam. Utálok mindent!

Arwen, de jó, h jobb a lábadnak. Eszerint ilyen jó a kenőcs?

Toti, én is kíváncsi vagyok...
Próbálom úgy felfogni, h kicsit már türelmetlen vagyok ugyan, mert mostanra gondoltam őt körülbelül, de amit meg pluszban kapok napokat ehhez képest, azt pihizésre használom, szóval afféle bónusznapok. Á, kicsit kínlódom, az az igazság, lehet, h jódolgomban azt sem tudom, mit csináljak. :oops:

Most persze most kalapálni kezdtek a férfiak kint, miután meggyőztem magam, h az alvás lesz a legjobb... :? :?

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

annyira fáj ma a jobb bokám.be is dagadt mostanra megyek zuhanyoztatni.

én már ezt a felhomályt unom.egész lakás sötétítve de most jól beborult itt nálunk beengedem a fényt...

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok Csajok!

Örülök hogy mindenki jól van!

Nekem írtó jól telt a hétvégém!!!!! A párom tegnap reggel óta nincs itthon majd ma éjjel ér haza vmikor! És hát eljött a barátnőm tegnap és elmentünk moziba meg császkáltunk a westendbe. Vettem két tök jó felsőt magamnak! Annyira csini!!!!! Nagyon örülök neki! Bár mondanom se kell hogy annyi ruhám van hogy már szinte nem is férek tőle tehát nem volt égető szükségem rá de mégis! :twisted: Aztán megnéztük a moziba a taxi4 című filmet! Jó volt! :lol: :lol:
És most ment haza a barátnőm nemrég! Kicsit tartottam a találkától mert Ő most 16 hetes terhes és féltem hogy kicsit rossz érzés lesz nekem! De NEM!!!!!!!!! Vettünk neki bandázst. Úgyhogy szuper minden. Most pedig sziesztázok!!!

Ja és holnap reggel 8.15-re kell mennem a dokihoz uhra meg vizsgálatra! Úgy izgulok! De érzem hogy semmi különösebb baj nem lehet. Teli vagyok energiával és jókedvvel!!!!!!!!!

Puszi mindenkinek!!!!!
csipcsab

Fioona!

Most néztem meg a képeket! Hát egyszerűen szóhoz sem jutok!!!

Nagyon szép formás baba Olivér!!!!!!!!!! És hatalmas!!!!!!!!!!!!!
Nagyon szép kis család vagytok!!!!! Nagyon hasonlítanak a gyermekeid egymásra!
Lillus pedig egyszerűen egy tünemény!!!!!!!!!!!!!
További szép és nagyon boldog napokat kívánok!!!!!!!
csipcsab

Sziasztok Lányok!

Tegnap hazaengedtek bennünket. Képzeljétek totál elcseszték az érzéstelenítésemet és iszonyú fejgörcsökkel küzdök azóta is. Nem tudok ülni, állni is csak bizonyos pózokban, a legjobb a fekvés, de azt meg ugye nem lehet folyton, mert sok a dolog az élet nem áll meg :( :( :( Szóval egyenlőre szenvedek,még a gondolkozás is nehezen megy.

A bébink gyönyörű és nagyon-nagyon jó gyerek. Eszik-alszik. Ha ő nem lenne ilyen nyugodt, akkor nem tudom mi lenne velem.

Ígérem jövök, amint tudok és persze rakok fel majd képeket, meg beszámolok a dolgokról. Azt mondta a dokim hogy ez a fejgörcs 6 hétig is eltarthat. Nem kívánom soha senkinek,mert ez borzasztó!!!!

Puszi mindenkinek, remélem jól vagytok.
szerika

Bali bébi:

Kép
szerika

Szeri örülök hogy otthon vagytok és Balázs nagyon szép baba.
a fejgörcs iszonyú lehet,semmi megoldás nincs rá?

Fioona megkaptam az üzenetet az iwiw-en és megnéztem a képeket.olyan szépek vagytok és Lilla milyen aranyos a kistesóval.

aludtam 2,5 órát de már mennék is megint.
holnaptól lehűlés remélem igazuk lesz elég az a 24 fok is.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Csak gyorsan, mert apa péntektől hajnalig van csak itthon, így nem nagyon vagyok gép előtt, de majd holnap... :wink:

szerike, Fioona, Kriszti:
megnéztem a babáitokat nagyon szépségesek. :lol: :lol:
Fio:
olyan édes Lilla Olivérrel. :lol:

No ennyi is, megyünk vacsizni. :wink:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?