Sziasztok!!!!!
Irto gyorsan irok,mert mindjart jonnek ertem!
Fioooooooooooooooooooonaaaaaaaaaa,
Isten hozott Tieteket itthon!!!!!!Nagyon szep Oliver!!De meg szeretnenk nagyobb kepet is latni!!!!!!!!!!Es nagyon kivancsi vagyoka beszamolodra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Varunk,ahoyg tudsz ,gyere!!!!!!!!!!!
Angyalkrisz,Rad ugyanez vonatkozik
Szeriek is sztem a hetvegen hazamennek
Hu tegnap jo suru napom lett a vegere....megjartam a hazidokit,akihez vegul meg egyszer kell mennem,hoyg lezarja a tappenzt,csak akonyvelonket kell megkerdeznem,hoyg mikortol megy a szulesi szabi...egy honappal a varhato szulesi datum elott,vagy 28 nappal...vagy hogy?neki kellene kiszamolni,remelem ez nem lesz neki tul nagy feladat...
Akkor volt estere a labfejem,mint egy elefantnak,tok durvan nezett ki....
Hiaba,ez az ido
Es ma felhivott dokim,elintezte az elso CTG idopontot,ami jovo pentek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Es ott lesz o is,megminden!!!!Tokjooooo!
Raadasul ma megkaptam az elso tappnezt reggel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!WOW!Mondjuk erdekes modon nem a legelsot,hanem a masodik havit,szoval sztem csak lehet vmi gebasz azzal az elso honappal..na de ugyis kell beszelnem akonyvelovel.....
Meri,
nagyon drukkolok!Elhiszem,hoyg izgatott vagy!!!!!Nagyooooooooooon joooooooooo!!
nekem is az a haziko jon be,amire irtad,hoyg neked!!Hat igen a nadfedel szep,de nem tul praktikus
De a haaaaaaaaaaaaaaaaaz!Nagyon joooooooooooo!!!Huuuu de drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!
Pinkine,
jol mondja a ferjed,tenyleg igy van a fogyassal,ha edz a z ember,akkor ez ahatranya,hoyg kiloban nem lesz kevesebb,viszont formalodik!!!!!!!!!!!!Mert sajna az izom tenyleg nehezebb.....
Nandorka,
nalunk is lehetne zenet hallgatni,de en meg nem utdom viszek e vmit...ugy erzem,ahoyg Meri is rta,hyog ugysem tudnek arra figyleni,es felek meg az is idegesitene
Bar nem tudom..vegulis max viszunk,aztan nem tesszuk be
Dorka meretei miatt pedig egy percet se aggodj!!!
Esztora,
en is szoktam inni neha-neha 1 dl vorosbort,de nagyon ritkan,ugy havi egyszer.De siman lehet inni akar hetente is,mert ugye verkepzo,szoval nekunk kulonosen jo.Mndjuk persze naponta nem innam,de neha-neha siman lehet!!!!!!!!!!!!
De ez a feketeribizli bor marha jol hangzik!!!!!!!!!!!!
Orsi,
juuuuuuuuuuuuuuuuj de izgi,varom,hyog meselj!!!!!!!!!!
Nekem brutal rossz ejszakam volt,alig birtam elaludni,total legszomjam volt ettola melegtol,pedig minden ablak nyitva volt..megorultem mire elaludtam...
Es raadasul ejjel arra ebredtem,hyog vmi iszonyat faj a derekam.....kesz voltam teljesen..jarkaltam,meg piciltem,aztan jobb kett es ujra birtam aludni..sztem ezek mara joslok lehetnek
Huuu tenyleg mennem kell,majd jovok!!!!!!!!!!!!!!!!
pusziiiiiiiii