Sziasztok!
Voltunk strandolni Túrkevén. Jó volt, csak szegény páromnak meleg volt a víz, de azért kibírta
Zsú! Én megértem, hogy nem csináltad meg a tesztet. Bár szerintem se kell félni tőle, de én pl. nem is fogom megcsinálni, csak egy héttel az elmaradt mensi után. Hajrá neked!
Kriszti, Erzsi! Kitartás, hamarost kiderül, van-e bent valaki és mind szorítunk, hogy legyen! Erzsi! Azt a mensis dolgot én se értem! Neked akkor hány napos a ciklusod?
Kriszi! Hol is dolgozik a párod? Elkénen nekünk is egy ilyen nyaralást fizető munkahely...
Ancsa! Bármilyen hihetetlen is nagyon úgy tűnik, hogy ez tényleg a baba lesz !?
Én is csak azt tudom mondani, hogy élvezd minden percét ennek az áldott állapotnak! Hú ez a profil még jobban tettszik !
Andi! Örülök, hogy jobb a kedved! Nekem is jó volt, hogy itt voltatok, amikor el voltam szontyolodva. De most bizakodok megint. Egyszer fennt, másszor lent szokják mondani, de nincs verem amiből ne lehetne kimászni !
Krisztinka! Korábban írtam, hogy a hétvégén is más dolgunk lesz...
Egyébként megyünk Pestre, meg Fehérvárra, meg Veszprémbe, meg Bicskére és mindezt hétfőn és kedden tesszük meg! Ja? És közben megyek konntrollra is nőgyogyihoz. Meg barátnőm szülinapját ünnepelni.
Litte! Azért a te vágyaid is érthetőek és attól, hogy már van egy gyerkőc, te ugyanúgy csalódsz, ha két csíkos teszt helyett csak a piri van. Meg a gyerkőcnek is jó egy kistesó. Nekem három kissebb tesóm van. Néha ilyenné tettek:
De nagyon szeretem őket
És még egy kis lélekmelegető: Mint kiderült nekem lettek volna ikernővéreim, de sajna úgy alakult, hogy anyukám nem tarthatta meg őket. (Mind a mai napig nagon szomorú miata) Első tehessége volt. A műtét után fertőzést kapott, ezért azt mondták neki, hogy ne élje bele magát, hogy valaha is lesz gyereke. Erre fel megszülettünk mi négyen. Az utolsó fogitabi melett...