Új privát üzeneted érkezett!

Erzsébet!
22 napnál tartasz,azt mondod,ilyen hamar megjönne?!
Hány napra szokott megjönni?
Ne add fel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az én hasszurkám is bár mitől lehet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reménykedek,de nem élem magam bele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Sikerült haza érnem 1 órától. Jót tekeregtem.Vettem egy halászgatyót, meg a barátnőmmel elrakattam egy csomó mindent, majd kedden megmutatom a páromnak, úgy hozom csak el. Hagy érezze, hogy fontos a véleménye.
Már nem is emlékszem mennyire fel tud dobni a vásárlás, ha nem muszályból vásárolok.
Szóval most felpörögtem, úgyhogy rendet vágok itthon.

Ti hová tűntetek?

Zsu

Kép
bvigh

Én vagyok!
Nincs jobb dolgom,szunditottam ebéd után a meleg elnyomott!!!!!
A fiam lent van a lányom a szomszéd községbe van táncolni,falu nap van,mármint fellépnek ERIKA C tánccsoportba táncol,szokták őket vinni rendezvényekre.
Én is szeretek vásárolni,főleg ha van miből!!!!!
Én már legközelebb nyaralás előtt vásárolok,kell egy pár dolog.
Vendég

Kriszti! Mikor mentek nyaralni?És hová is?
Remélem mi is eljutunk valahová, de még ezt a hosszú hétvégét se tudjuk beütemezni.Ha mást nem, majd elmegyünk ősszel. Pedig olyan jó lenne semmit se csinálni, csak csavarogni.Meg a páromra is ráférne egy kis pihenés.El sem tudom képzelni, hogy a férfiak hogy bírják ezt a hajtást.Valószínű ezért ők a családfenntartók, és nem a nők.

Zsu

Kép
bvigh

Bogácsra megyünk,1 hétre júni végén.
A párom cége álja több mint a felét,100 ezerbe kerül, 60 e a cég 40 e mi fizetünk!!!
Ebbe benne van a mindennapi strand,regg,eb,vacsi,a reggeli svédasztalos,szauna,szoli,masszázs,tv,a szobában,telefon,minden ami kell extra dolgog ben van a strand területén,nem fogunk strandolni egésznap,mert lehetőség van rá,hogy este és reggel mikor még nem nyit ki a strand lehet fürödni,csavarogni fogunk ami közel van.
Bent van a strand területén a szálloda.
Tiszújvárost is kérhettük volna,de az drágább!!!!!!!!!!!!
Vendég

Mivel nincs senki!

JÓ ÉJSZAKÁT KIVÁNOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Az nagyon jó, És annyiért meg pláne. Hogy mi soha nem fogunk ki ilyen munkahelyet! Azelőtt a Volánnnál volt lehetőség ilyenre, de csak egyszer voltunk, utána megszüntették. Pedig egy hétre vagy 2-3 ezerért voltunk Hjadúszoboszlón.

Nem értem miért írja a vonalzóm, a 29 napot, amikor a 31.-en vagyok????? Pedig tuti jól állítottam be!

Képzeljétek ma egyedül kell aludnom. A párom már az anyjáéknál van, én holnap megyek utána, reggel a 7.40-es busszal. Hogy fogok én felkelni????????

Zsu

Kép
bvigh

Krisztiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Há itt vagyok én, csak te hamarabb fejezted be az írnivalódat!
De ha már te sem jössz vissza, akkor jó éjszakát!

Zsu

Kép
bvigh

Még itt vagyok,de már azért köszöntem el mert azt hittem nem ir senki!!!!
Hátha még nektek is összejön valami nyaralás!!!!
Hogy,hogy a férjed hamarább elment?
Vendég

Na én is megjöttem,csak egész nap itt voltak a hugomék...

Kriszti:Azt hallottam,hogy az a Bogács nagyon jó hely,az öcsémék minden évben ott nyaraltak.
Nekem is kéne nézni valamit addig amig még nem leszek hatalmas.Muszály valahova elmennünk,mert a férjem kapott üdülési csekket,és nem akarom,hogy elússzon.

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!

Voltunk strandolni Túrkevén. Jó volt, csak szegény páromnak meleg volt a víz, de azért kibírta :D

Zsú! Én megértem, hogy nem csináltad meg a tesztet. Bár szerintem se kell félni tőle, de én pl. nem is fogom megcsinálni, csak egy héttel az elmaradt mensi után. Hajrá neked!

Kriszti, Erzsi! Kitartás, hamarost kiderül, van-e bent valaki és mind szorítunk, hogy legyen! Erzsi! Azt a mensis dolgot én se értem! Neked akkor hány napos a ciklusod?
Kriszi! Hol is dolgozik a párod? Elkénen nekünk is egy ilyen nyaralást fizető munkahely... :D

Ancsa! Bármilyen hihetetlen is nagyon úgy tűnik, hogy ez tényleg a baba lesz !? :D Én is csak azt tudom mondani, hogy élvezd minden percét ennek az áldott állapotnak! Hú ez a profil még jobban tettszik !

Andi! Örülök, hogy jobb a kedved! Nekem is jó volt, hogy itt voltatok, amikor el voltam szontyolodva. De most bizakodok megint. Egyszer fennt, másszor lent szokják mondani, de nincs verem amiből ne lehetne kimászni ! :)

Krisztinka! Korábban írtam, hogy a hétvégén is más dolgunk lesz... :lol:
Egyébként megyünk Pestre, meg Fehérvárra, meg Veszprémbe, meg Bicskére és mindezt hétfőn és kedden tesszük meg! Ja? És közben megyek konntrollra is nőgyogyihoz. Meg barátnőm szülinapját ünnepelni. :)

Litte! Azért a te vágyaid is érthetőek és attól, hogy már van egy gyerkőc, te ugyanúgy csalódsz, ha két csíkos teszt helyett csak a piri van. Meg a gyerkőcnek is jó egy kistesó. Nekem három kissebb tesóm van. Néha ilyenné tettek: :x :evil: De nagyon szeretem őket :wink:

És még egy kis lélekmelegető: Mint kiderült nekem lettek volna ikernővéreim, de sajna úgy alakult, hogy anyukám nem tarthatta meg őket. (Mind a mai napig nagon szomorú miata) Első tehessége volt. A műtét után fertőzést kapott, ezért azt mondták neki, hogy ne élje bele magát, hogy valaha is lesz gyereke. Erre fel megszülettünk mi négyen. Az utolsó fogitabi melett... :lol:

Kép
kislibus

Ancsa!
Gyertek Bogácsra!

Kislibus!
GE Consumer & Indstrial Ózdi gyára!
Kismegszakitók és ÉV relék minden tipusát,gyártják!!!!
Na itt dolgozik!!!
Vendég

Ancsa!
Nézd meg a neten a Bogácsot,nagyon jó panziók appartmanok,vannak elfogadható áron!!!!!!!!!!!!
Vendég

Hát én Bogácsra nem szivesen mennék nyaralni, mert az első nagy szerelmemnek ott van nyaralója, és amilyen szerencsétlen vagyok még összefutok velük. Vele nem is lenne semmi gondolm, de a barátnője, meg az anyja...........Szóval ez nekem olyan mumus.

Még mindig nem gondoltok hülyének???????? :oops: :oops: :oops:

Zsu

Kép
bvigh

Köszi Kriszti! Ha egyszer úgy alakul, hogy Ózdra költözünk, akkor fontolóra vesszük. :)

Viszont az Biztos, hogy én is megnézem magamnak azt a Bogácsot!
kislibus

Zsu!
Miért lennél hülye?!
Én is igy tennék a helyedben!!!!!!!!!!!!

Kislibus!
Nézd meg Bogácsot!
Tök jó lenne ha egy páran pont ott pont akkor össze futnánk!!!!!!!!!!
Megbeszélhetjük!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Megirom majd a pontos dátumot,mert azt tudom hogy június csak a napokat nem tudom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JÓ ÉJT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

No elköszönök, jó éjt!
kislibus

JÓ ÉJT, ÉN IS ELMEGYEK TENTÉLNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti:Ráadásul az én párom is jun.végén van szabin.Na azt hiszem szétnézek egy kicsit.
Tök jó lenne összefutni....

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa!Vissza jöttem mert láttam irtál!!!!
Tényleg jó lenne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Most már tényleg megyek,holnap jövök!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jó éjt!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Ancsa!
A strand panziót nézd!!!!
Vendég

Sziasztok!

Mi is strandoltunk egy kicsit! Már pár nappal ezelőt felállítottuk a kertben a nagy vízforgatós medencét, hogy melegedjen a víz. Igaz, hogy ma még jó sok melegvízet kellett bele tenni, de szuper lett, és most már bármikor lehet használni ha ilyen dög meleg lesz, és Bencus is annyira élvezte, hogy ki sem akart jönni. Aztán még este felé ahogy a "zizegővel" a füvet locsoltuk kiszaladgálta magát alatta, úgyhogy jól kifáradt és tök hamar elaludt.

A mi ismerősünknek is van Bogácson nyaralója. Még soha nem voltam ott, de azt mondják, hogy jó hely. Nekünk júni vége tutira nem jó, mert akkor van anyukáméknál a búcsú. Pont az előttük lévő játszótéren vannak minden évben felállítva a körhinták, és már kiskorom óta ugyanazok járnak oda, így ismernek, és Bencének protekciója van, így ingyen körhintázhat.

Mi még nem tudom, hogy hová megyünk nyaralni. Külföldre tuti nem, csak valahol itt belföldön fogunk kirándulni. Az én párom is kap a munkahelyérőll üdülési csekket és azt ellőjük majd valahol. AZ biztos, hogy olyan helyre megyek, ahol teljes ellátást kapunk, mert én még egy kenyeret se akarok a nyaralás alatt megkenni. :lol:

Holnap csak délelőtt vagyok, mert délután elmegyünk gyereknapozni, legalább apa nyugodtan nézheti délután a forma 1-et. :lol: Aztán hétfőn mamákhoz megyünk!

Puszi! További jó hétvégét!
Vendég

Ancsa!
A hotel is jó!!!!!!!!!!
Mi még nem döntöttünk,hogy a panziót vagy a hotelt válasszuk!!
A hotel csábitóbb!!!!

Ildi!
Jó szórakozást a 2 napra!!!!
Azt a nyaralást össze hozhatjuk,lehet utolsó előtti hét is!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Na,látom mindenki kihasználta a jó időt...csak én nem :( :lol:

Én ma háztartási alkalmazott voltam,és kiglacoltam a lakást...
Nekem holnaptól van pihi!

Bogácson én is jártam egyszer.Ugyan nem nyaralni,de biztos jó lehet!!!

Kislibus:ha jól emlékszem,anyukámnak a bátyám és én köztem volt ikerterhessége,de elég korán véget ért.Sajnos nem tudok erről többet,de úgy tudom,ilyenkor a génjeinkben van az ikerterhesség.
vedresandi

Jó reggelt mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!

Hogy vagytok?????
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Ma apával ténykedünk itthon.Picit rendet vágunk,mert holnap vendégeink lesznek...

Azér majd be-be nézek hozzátok.....

Kép

Kép
ancsa03

Jó reggelt!!!

Ma én is korábban keltem, mert gyorsan előkészítettem a kaját, hogy ha Bence felkell ma csak vele tudjak foglalkozni. Legyen neki gyereknap! :lol:

Ma reggel a hőm elérte a bűvös 37-et. Most olyan érdekes, mert már csütörtökön meg volt a pé-m, ezt a hőm és a fájdalom is alátámasztja, és mégis fájdogálok. Nem vészesen és nem folyamatosan, de érzem a jobb oldalon, és ugye azon volt az érett tüszőm is. Nem tudom, hogy ez mitől lehet, mert nem szoktam ilyet érezni. Remélem a petevezetőmben osztódik a kis petesejt akit apa katonái meghódítottak, és most tartanak a méhem felé, és ez az oka a fájásoknak. :lol: Úgy, de úgy szeretném!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na megyek is, már csak el kell mosogatnom, Bence meg mindjárt végez a reggelivel, és indulhat a gyereknap!

Mindenkinek szép napot!!!!
Vendég

Az én hőm ma elérdte a rekordot 37.4!!!!
Én annak örülnék ha lassan lemenne és újra fel,és fent maradjon!!!!
Nekem vasárnap volt a pé-m akkor indult a tojásfehérje,kb.3 napja görcsölök,de hogy mitől?!!!!!

Nálunk,borul,de kicsit süt a nap!!!!
Vendég

Sziasztok,Jó regelt!!!

Este pont lemaradtam rólatok!

Nálunk csak pici gyereknap,délután mozi.
Most kicsi főzöcske,de leszek,mert itthon vagyunk!

pusszantás!
vedresandi

Kriszti! Megnéztem a görbédet, szerintem 22-én, azaz kedden volt pé-d! Ez a görbéd baromi jól alakul most !!!! :lol:
Vendég

ANDI!
Jó mozizást délután!!!!
Holnap mi is csinálunk valamit!!!!!!!!!!!!
Vendég

Hol van Kriszti görbéje???
vedresandi

Ildi!
A görbe szerint kedden,de a tojcsifehérje vasárnap öntött el!!!!!!!!!

Andi!
Privi ment!!!
Vendég

Kriszti! Akkor reped meg a tüsző, ha a tojásfehérje eltűnik, ezt már több helyen is olvastam. Így szerintem lehet a kedd. Nem?
Vendég

Ildi!
Biztos neked van igazad!!!!!!!!!
Nem nagyon vagyok szakértője,nekem a végeredmény a lényeg!!!!!!!
Vendég

Andi! De jó is volna ikeket várni! Kicsit olyan lenne, mintha kárpótolt volna a Jóisten az elvesztett babáért. Egyébként erről én is hallottam, jó lenne, ha bejönne. :lol: Jó mozizást! Mit néztek?

Most új neveken gondolkodom, mert úgy érzem, hogy azokat a nevket amiket az előző babucinak találtunk ki (Boglárka és Levente) már nem szívesen adnám a következőnek. De asszem ebbe majd a baba is bele fog szólni. Olvastam a Lelki köldökzsinór c. könyvben, hogy ezt meg lehet bezélni a babával és egyértelmű jelet ad, hogy neki melyik név tetszik és melyik nem.

A férjemmel meg ma ünnepelünk, ma van az első találkozásunk 7. ávfordulója :D
Őszintén ez a dátum nekünk tán még fontosabb is, mint az esküvőnk napja.

Mindenkinek nagyon szép napot, a gyerkőcöknek jó szórakozást, hisz ez a nap az övék!!! :D
kislibus

Kislibus: gratulálok nektek az évfordulóhoz.Töltéstek nagyon kellemesen ezt a szép napot!!!!

Kriszti: köszi,megkaptam,válaszoltam!!!
vedresandi

ANDI!
Én is!!!
Válaszoltam is!!!

Kislibus!
Gratulálok az évfordulóhoz!!!!

Mindenkinek szép napot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Mára elköszönök!!!!

JÓ ÉJT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Hát látom ma mindenki élvezte a jó időt!!

Én is elteszem magam holnapra...

Jó éjszakát!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ancsa03

Szép jó reggelt mindenkinek!!!!!!!!

Mindeni alszik még????????Vagy csak lustizik egy kicsit?
Na jó pihenjetek!!

Kép

Kép
ancsa03

JÓ REGGELT ÉS SZÉP NAPOT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Én már fel vagyok,csak az ágy nem akart kidobni,könyörgött,hogy maradjak már még :lol: :!:
Fejfájással keltem,a kévé sem segitett!!!!
A mai hőm megint 37.4!!!Nem vagyok egy jégkirálynő!!!! :lol:
Ma délelőtt itthon leszünk,délután csavargunk egy kicsit!!!!

HOGY VAGYTOK???????????????
Vendég

Apa is iszonyú fejgörcsel ébredt.Annyira,hogy visszafeküdt,és csak most ébredezik....

nekünk lemondták a vendégek,úgyhogy nagytakaritunk....
Jó program...........nem???????

Kép

Kép
ancsa03

Az én páromnak is fejgörcse van,de mivel sztahanovista,ment maszekolni,de ráparancsoltam,hogy elne felejtse,hogy délután program!!!!!
A takaritás nem jó,de mikor kész öröm szét nézni!!!!
De Ancsa azért óvatosan a takaritással,semmi emelgetés!!!!!!!!!!!!
Vendég

Jó reggelt!

Hát ma nekünk is nehezen ment az ébredés. Igaz tegnap jól kifáradtunk, még mi is apával, pedig mi nem is ugrálóváraztunk. :lol: Aztán este még apa levágta Benci haját, én meg az övét, ugyhogy gyönyörűek lettek a fiúk. :lol:

Na gyorsan még megreggelizünk, azt irány a mamázni!

Puszi
Vendég

Kép
vedresandi

Jó reggelt! (vagy mit)
Úgy látom ez egy ilyen lustálkodós nap mindenkinek!
Ma úgy keltem fel,hogy ma tuti megjött, de mikor kimentem megnézni, nem volt semmi. Most is úgy érzem, hogy na mindjárt, de semmi, még barna se.
Tegnap jót játszottam a keresztfiammal. Csak nálunk elég rossz idő volt. Szinte egyfolytában esett.Ma már elég jó idő van, de szerintem csak moziba megyünk délután.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu:mikor tesztelsz egy zebrásat???
Vagy még a párod "nem engedi"???
vedresandi

Szia ZSU!

Ez szuper,hogy nem jött meg!!!!!!!!!!!!!!!!
Tesztelni nem akarsz????
Nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tegnap este itt is estt,de most meglehet főlni,olyan meleg van!!!
Most mi is lustizunk,délután egy kicsit csavargunk!!!!
Jó mozizást dlután!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mióta késik??
Vendég

Most nem érzek késztetést arra, hogy teszteljek. Ez a mindjárt megjön érzés.................Szóval, most úgy érzem fölösleges lenne.
Egyébként a páromnak még mindig nem mondtam, hogy van itthon egy tesz.

Zsu

Kép
bvigh

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?