Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nem semmi idő van! :shock: Most tereltem be őket a teraszról, ahol eddig lavóroztak, mert meglehetősen lóg az eső lába. Mint június végén!!!

Egcsi!
Tényleg tuti az ágy! Milyen hosszú? Sokáig jó, vagy "2-3 év és úgyis elunja akkor meg minek nagyobb" fazon?
Pocak! Szép, nagyon csini vagy vele és épp akkora amekkorának lennie kell!

Vera!
Nos a Mirás kép az amit azt hiszem mindig irigyelni fogok. Én sosem fogom összedmérni a pocakom a lányommal. Hüpppp!
Herzig kis pocak!

Rita!
Jók a fotók! Látom lányod élvezte! :)
Legkésőbb tízre szerintem mi is odaérünk, és kb fél egyig maradunk....vagy ezt már írtam???? :shock: őőőőőőő.... Szóval megyünk! :oops:
egy kis saját készítésű bodzaszörpöt?

Orsi!
Én is várom már a nagy összeeresztést! :)
Ha pedig még jó idő is lesz... !

Mekse!
Gyönyörűek a gyerkőcök! Neked is küldöm enyhén irigykedő szavaim...
Igaz le nem cserélném őket, mert nagyon jól elvannak! Ők pont így alkotnak egy nagy párost! :)
Suli?

Timi!
Szépek a lánykák! Lesz miért aggódnod egy tizenegynéhány év elteltével! :)

Bocsánat, mennem kell! Oroszlánkirály!

Még gyorsan... úgy néz ki megint fogok dolgozni! Igaz alkalmi, de felpezdít nagyon! :lol:

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Eszter :)
Az ágy heverő nagyságú, egy nem túl nagydarab felnőtt is elfér rajta. Gondoltam a jövőre amikor beruháztam, mire Berci megunja, Bence pont belenő. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk!
Sajnos Bori Dorkája lebetegedett :( ,nem tudnak menni a talira.Így mi sem. Szép időt Nektek és jó szórakozást! Képeket majd várjuk!!!!! :D
A vasárnapi börzén 1330-as az asztalunk,ha valaki kijön.

Puszi:Anikó
vakili

Lanyok!

Aki autoval jon, az ne a hazunk elott hanem joval elobbre vagy egy masik utcaban parkoljon, mert javitjak az aszfaltot.
Holnap varlak benneteket!

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok :D

Nekem is csak bekukk volt, erre mit látok! :(

Anikó
Nagyon sajnálom, hogy nem jöttök! Andreáék nem jönnek véletlenül? Nem férnétek oda be?
Börzére én tuti nem megyek, minek ha úgysincs píz. :? Turiztam egy csomót Gergőnek, Flórának meg még majd meglátjuk mi lesz a nyáron. :oops:

Bori
Kicsi Dorkádnak jobbulást! Azért remélem hamarosan találkozunk!!! Legfeljebb csinálok én is egy talit és akkor arra majd eljöttök! :wink:

Rita
Már nagyon várom!!!! Sajnos reggel nem lesz időm megsütni a legújabb kedvencemet, most este meg már hulla vagyok, mert reggel fél 6 óta talpon vagyok, Gergő nem aludt nap közben...szóval ez most nem fog összejönni, pedig nagyon akartam. :( Sajna most bolti dolgot viszek, remélem nem lesz baj!

Mindenkinek puszi és akik nem tudnak jönni azoknak külön is, mert hiányozni fognak!

Pussssz :D

Orsi

avocado

Sziasztok!

Már írtam egyszer, de valahol eltűnt... ha közben előkerülne, akkor bocsi.
4D-s UH, Bence méretei: 2O98g, BPD 8.44, HC 3O.93, AC 27.99, FL 6.16.
Egy héttel nagyobb mint az átlag. :)
És akkor a képek:
Kép
Kép

Jó talizást! :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Rita!

Köszönjük a vendéglátást :) Ahogy hazaértünk Míra elaludt, s felkelt rögtön azzal kezdte "menjünk Ritáékhoz " :)
Képeket majd rakok kicsínyíteni kéne... :oops:

pusz Vera

KépKép
viranka

én nagyon elszúrtam valamit..
kedden még tudtam hopgy megyünk, apa közölte h fél 2- re Cib bankba vagyunk hivatalosak csüt, és onnan már csak azon görcsaöltem hogy épp alvásidejükben, és mi lesz ha.. erre hazajövünk, és leesik h ma nagyon kihagytam valamit :-(((
ezt nem is hiszem el..
úgy sajnálom, pedig úgy vártam..
bocsi, pedig én akartam nagyon h ne 10-én legyen.. :-(

Mese

és Levi is nagyon szerette volna, most meg se merem mondani neki, hátha elfelejtette h mit is ígértem pár napja.. :-(

babafalva.hu vonalzó
meske

Rita
Mégegyszer nagyon szépen köszönjük, mi nagyon jól éreztük magunkat! Gyermekeim szinte rögtön elaludtak a kocsiban, úgyhogy nem volt gondom a délutáni alvással, kipihenték magukat. 8)

Mese
Úgy sajnálom!!! :( Annyira szerettelek volna látni Titeket! DE nem baj, lesz még tali reméljük ősz előtt és akkor Ti is eljöttök! :D
És ne aggódj, én is szoktam ilyeneket csinálni, sőt rendszeresen elfelejtem a növendékeimet, hogy jönnek fuvolaórára, elmegyek a gyerekekkel sétálni, vagy boltba és este jut eszembe, hogy hú, ma lett volna fuvolaóra. :shock: :? De egy kétgyerekes anyukától ez tök ok, úgyhogy ne emészd magad!

Vera
Képeket én nagyon várom! Anikó elküldte az övéit és annyira édesek! Csak sajna most nehezen megy a kicsinyítés. :?

Egcsi
Édes a kiskrapek! :D És szép méretei vannak!!! :D

Na, most csak ennyi voltam, mert Gergő nem akar elmenni aludni, úgyhogy be kell vetnem magam. :roll:

Puszi mindenkinek :D

Orsi

avocado

Sziasztok!

Egcsi: Gyonyoru az UH kep! Nagyon jol kiveheto Bence arca a masodik kepen es gyonyoruek a meretei. :) Nem kis baba lesz. Bertold mennyivel szuletett?

Nagyon jo volt a tali, mi is nagyon jol ereztuk magunkat, csak nagyon rovid volt. :( Szerencsenk volt az idovel, hogy ki tudtunk menni a kertbe.

Aniko: kepek nagyon jok! :)

Eszter: Nagyon finom a bodzaszorp. :) Megkostoltuk. Endre imadja. :)

Mese: Borzasztoan sajnaltam, hogy nem jottetek. Pedig mindenki vart titeket. Sebaj, majd legkozelebb. :)

Gyerekek nagyon megnottek, amiota utoljara lattuk oket. Hihetetlenul sokat valtoztak. Floracska nagyon edes, Vera szep gombolyu es boldog. :) Mira igazi nagylany lett es Gergo igazi nagyfiu. :) Bence meg egy kis tunder. :) Oliver nagyon komoly es jol viselkedik, Marci meg rettento magas. :)
A tobbi anyuka nem sokat valtozott, kiveve, hogy Esztert alig ismertuk meg a hosszu hajaval. :wink: Ami mindenki szerint fantasztikusan all neki. :)

Vera: kepeket varjuk! :) Itt hagytad a mellszivot... De igy lesz modja ujra talalkozni. :wink:

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Rita
Nagyon szépen köszönjük a vendéglátást! Mindkét legény nagyon jól érezte magát!
Én is sajnáltam, hogy ilyen hamar el kellett jönni, de másként nem is én lettem volna. :S
Örülök, hogy ízlik a szörpi!
Lányok csinik! Igyekszem illedelmes kérőket faragni a fiúkból! :lol:

Vera!
Szerintem nagyon kis formás a pocid élőben és képeken egyaránt! Míra pedig egy vérbeli lányzó!
Hordozó kendőt meg valahogy majd átadom!

Anikó!
Nagyon örültem, hogy eljöttetek! Bence nagyon aranyos! És szereti a kisautót! :)
Remélem használtunk a közérzetednek! :lol:

Orsi!
Gergő belopta magát Olivérhez a számolással! :)
Flóra hamizott otthon?

Egcsi!
Tényleg! Látod én el is felejtettem ágy üggyel kapcsolatban a kistesót! Hát persze! Hiszen neked is két legény jutott! :D
Jó lesz majd meglásd! :lol:

Meske!
Ejnye no meg bejnye!!!!! :evil:
Hát ilyet!
Na nem mintha én nem csinálnék ilyeneket, de azért olyan jó a májamnak! :lol: :oops:
De lesz még ilyen! Már találkozó! És azt nagyon nem fogom hagyni, hogy elfelejtsd!!!! :lol:

Képeket felraktam http://kep.tar.hu/tar/galeriaim/50477906#2

remélem működik a link!
Igyekeztem rendesen feliratozni, hogy a meg nem jelentek is azonosítani tudják a látottakat!

Egyszer majd veletek is találkozunk!!!!! Egcsi ugyan necces, de ki tudja! Hátha egyszer mi járunk majd arra! :lol:

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

bocsi!!!

azt hiszem ez a jó link!!!!!! http://www.kep.tar.hu/ironram/50477906#2

Igen ez a jó

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Szórakozik velem a rohadt internet és elszállt az üzenetem, tiszta ideg lettem! :evil:

Eszter
Köszi a sok-sok képet, mind szuper lett! :D Annyira édes rajtuk minden gyerkőc! :D Magamat azért kitörölném némelyikről..., de ez van. :? :roll:
Én lemaradtam ám erről a számolós esetről, majd elmeséled? Amúgy amennyire emlékszem mi nem lakunk egymástól túl messzire, minitalizhatunk, ha már a fiúk így összebarátkoztak! :D
Flóra nem evett túl sokat itthon sem, de a cici kellett, szóval nem halt éhen. :wink: De a főzeléket ma sem nagyon ette, én a fogára tippelek, hogy azért.

Rita
Mégegyszer köszi! :wink: Nem is írtam, hogy milyen édes a két csajszi! :D És Te meg nagyon ügyi vagy fogyi ügyben! :D Én stagnálok a 3 kilónál, de már ennek is örülök! MÉg 5 van, ha az is lemegy hiperboldog leszek! :D

Bocsi lányok, de másodszor írom és iszonyú fáradt vagyok, napok óta már 9-kor csukódnak le a szemeim. :roll:

Orsi

avocado

Kedves anyukák és csemeték!
Fiatal iparművészként gyerekszobák meseszép kifestését vállalom!
Ha bizalmat kapok, kedves figuráimmal megtöltve, meséssé varázsolom gyermeke szobáját, segítek megvalósítani álmait elképzeléseit.
Kifejezetten egyedi elképzelések megvalósítását tervezem, saját figuráimmal karaktereimmel dolgozom, Walt Disney-t ha lehet szeretném elkerülni...

A szoba adottságait az ön elképzeléseit, álmait figyelembe véve arra törekszem, gyermeke a legnagyobb örömét lelhesse leendő szobájában.

Rólam és a munkáimról itt lehet egy kicsit többet megtudni:

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=199434

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Rita :)
Te festetted ki Lilit? Nagyon klassz! :) A tali biztos jó volt, látni a képeken. :)
Berci 31OOg-mal született, de végig nagyobbnak gondolták, lehet, hogy most is így lesz. :)

Jók lettek a képek! Mindenki nagyon jól néz ki! :)

Orsi :)
A képeken nem látszik, hogy van rajtad egy deka felesleg is! :)

Vettünk Bercinek homokot a homokozóba. Hát ne tudjátok meg, hogy már 1/4 7-kor felkelt és ki akart menni homokozni. :roll: A másik mániája a dinoszauruszok. Tegnap 3 gumiállatot is megvetetett velem, még jó, hogy több nem volt a polcon. :shock:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Szia Egcsi!

Annyira drága vagy!!! :D :wink:
Homokozó :lol: Dinoszauruszok 8) Hát igen, csak győzze Anya pénztárcája! 8) Nálunk szabáj, hogy ha valamit akar a boltban,. akkor csak 1 dolgot kérhet, tehát ha választott egy kisautót, akkor annyi, hiába akarna valami mást is. Muszáj, mert különben mindent megvetetne! :shock: :roll:

Na, most ennyi voltam.

Puszi :D

Orsi

avocado

bocsi, a szabály azt hiszem ly. :?

avocado

Általában nálunk is ez van, egy dolog és utána befejeztük. Tegnap kivétel volt, mert olcsók voltak a jószágok. 8) Jó befektetés volt, azóta velük is aszik. :D Azt nem szeretem, mikor megvetet valamit és utána rá se néz. :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Jó lett volna veletek találkozni. Talán legközelebb rászánom magam és elzarándokolunk. :D

A képeket még csak most nézegetem...

Egcsi!

Emléxem, mikor Lilla megszületett, Bercinek akkor mértek olyan 2100g-os méreteket. :shock: Lehet, hogy a picurmicur is így jár majd. :)

Orsi!

Mi már régóta várjuk Csigi felső két fogát. Nem eszik szinte semmit, sőt már szopizni sem akar. :? Minden kaja előtt min. fél óra üvöltés, de úgy, hogynem tudom megnyugtatni. Majd győz a tápszer cüvegből. Szopi csak hajnalban megy, mikor álmos. TEgnap már elkezdtem fejni, mert annyira fájtak a melleim... :(

Vera!

Ha megyek Vácra, mindenképpen találkozunk! :)

MOst ennyi, piszkálnak a lányok!

Pussz!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!

Na,csak idejutottam! :D Csajok! Nagyon jó volt a tali!!!!! :lol: Még 2 napig mondogattam Attilának,hogy milyen hálás vagyok Neki.

Rita:még egyszer köszi a lehetőséget! :D Lányaid édesek nagyon.Kitti milyen kis mosolyalbum!Lili meg olyan édesen kínálgatta a kaját Bencének,azt hittem megzabálom. :lol: Útfelújítás hogy áll?
Holnapra boldog névanpot!!! :D

Orsi:annyira jó volt végre látni Titeket.Ahogy néztem az autós képeket,először azt hittem Gergőre,hogy Bence.Szerintem tökre hasonlítanak,most Gergő arca valahogy keskenyebb lett,nem? Olyan fura volt,hogy mindannyian milyen szépen beszélnek már. :D Flórácskád pedig egy tünemény!!!! Lehet,hogy ellopom???? :wink:
Nem értem,mi bajod van magaddal,szerintem jól nézel ki a képeken.

Vera:aaannyira helyes a pocid! Meg kicsi lányod is! KÉpek????

Eszter:Marcin teljesen elképedtem.ÓÓÓÓriási!!! És nagyon kis nyugodt,aranyos gyerkőcök mindketten. A hajad meg.........szerintem is nagyon szupeeeeer! Sokkal nőiesebb vagy így.Én bizony alig ismertelek meg. :lol: Apa mit szól hozzá?
KÉpek nagyon jók lettek.A Te e-mailcímedet nem tudom,ezért nem küldtem az enyémeket. :oops:
Közérzetemnek kifejezetten jót tettetek! :lol:
Igen,Bence szemmel láthatólag élvezte a kisautót,kicsit szégyelltem is magam,hogy így kisajátította. :oops:
Hú,ez a bodzaszörp kimaradt nekem,pedig de imádom!!!! :cry:

Egcsi:de szép a pocakod!!! És Bence is!!! Meg az autós ágy is,valamikor láttam a képét. :oops:

Na,mennem kell alukálni,Bence már nyúz. :?

Mese:sajnálom ,hogy nem találkoztunk.
Timi:hátha legközelebb! :)
Tandrea:merre vagy?
Hú,ki van még,bocsi,Nekik is puszi:

Anikó

Puszi:Anikó
vakili

Hali!

Nem találom a vonalzószerkesztést a babafalva.hu-n :( Tényleg nincs ott vagy csak vaksi vagyok? :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Rita, Boldog Névnapot kívánunk!!!!/természetesen még tegnapra :oops: /
manóci

Hali,

Rita,
Utólag is Boldog névnapot :D
Nagyon sajnáltam h nem tudtunk menni a talira, a képek alapján nagyon jó lehetett.

Eszter,
Tehetnél fel egy képet magadról is , kíváncsi lennék a hajadra. A talis képek nagyon jók

Képzeljétek manó bárányhimlős lett. Vasárnap jött ki rajta néhány bibircsók, hétfő reggelre már mindenhol piros pöttyös lett. Egyedül az orra hegyén nincs pötty. Ráadásul 38 fokos láza van és extra nyűgös. Viszont ma este megyek én is George Michael koncertre, majd nézelödöm hátha látok valakit.

Anikó,
Hogy sikerült a börze?

Mindenkinek puszi

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Esztereknek boldog névnapot kívánunk :)

Képek még gépen, Robi nem töltötte át, én meg nem tudom mert megint vmi újabb verziót tett fel :shock: Remélem hétvégén már feltölthetem őket :)

Anikó!
Milyen volt a börze?Végül én sem mentem, győzőtt a lustaság :)
Köszönöm a képeket :) Bence olyan édes volt a kisautóban :)
Annyira örültem mikor megláttalak Ritáéknál :)

Eszter!
Kendőt elöre is köszi :) A rövid haj is jól állt szerintem :) Az vagányabb volt :) :) Fiúk meg annyira aranyosak voltak :)

Orsi!
A füredi nyaraló mindenféle elérhetőségét elküldött mélben?
Csináltam gergőről egy olyan ari képet, sajna kicsit homályos lett :(
Ritkán veszem kézbe a gépet :) Ruhákat vmikor talán a jövő héten tudok válogatni s majd szólok :) Koncert milyen volt?

Manó!
Mi van veletek? Pocakbaba jól van? Azért tessék sűrűbben jönni jóóóóóóóóó :)

Andi!
Szegény Veronika :( De legalább átesik rajta :) Nem találkozunk ? Jó lenne ha MÍra is elkapná mielőtt kispasi megszületik. Nálunk most kötőhártyajárvány dúl a bölcsiben s óviban is állítólag :(

Egcsi!
Babafalva oldalt szolgáltatások és ott van a vonalzó :)
Megtaláltad?

Rita!
Itt is boldog névnapot :) Orsival, vagy Andival találkoztatok? Milyen volt a koncert :)

Míra is beteg,vasárnap elkezdett váladékozni a szeme, s lett belőle kötőhártyagyulladás, ma éjjel meg a fülét fájlalta, elmentünk s az is begyulladt neki :evil: nagyon örülök neki :( még most is alszik, lassan 3,5 órája :) Mi lesz itt este :)

pusz mindenkinek :)

KépKép
viranka

Sziasztok!

Eszter,és Manó Esztere:BOLDOG NÉVNAPOT!!!! :D

Andi,Vera: soha ilyen sz@r még nem volt a börze.Ezt nem csak én mondom,hanem mindenki,akivel beszéltem. Keveset árultunk,és szinte semmit nem tudtam venni!!!!! Pedig az nálam nagy szó. :? Az egyetlen amiért megérte kimenni,hogy találkoztam Borival és Szöszivel!!!! :lol: MIndketten nagyon jól néznek ki,Szöszinek szép pocakja van már. Sokat nem tudtunk beszélgetni,mert Katának pont akkor kellett pisilni. :cry:

Bori:hogy van Dorka? Voltatok dokinál?

Andi,Vera:jobbulást a lányoknak! :cry: At hiszem,nem lenne túl szerencsés,ha most bárányhimlős lenne Míra.Az veszélyes lehet kismamákra szerintem.KÉpzeld,ha övsömört kapnál! :? Én is nagyon örültem,hogy találkoztunk! :lol:
Nekem van hosszúhajas képem Eszterről. :lol: Küldök,ha adsz e-mailcímet.

Orsi,Rita,Andi:milyen volt a koncert?

Egcsi,Timi,Eszter,Manó és Mindenki:

Sok-sok puszi:Anikó
vakili

Bocs,a hajas képet Andinak akartam írni. :oops:

Pussz
vakili

Anikó :)
Hogy vagy? Vérnyomásod? :)

Vera :)
Köszi a vonalzós infót, így már megtaláltam. :)
Mírának jobbulást! :)

Andi :)
Bárányhimlő :? Legalább túl esztek rajta. :)

Berci megkapta a Hepatitis A utolsó oltását kedden. Nem is sírt! :D
Ma voltam dokinál, minden ok. Vettek vért, kaptam szurit a vércsoport miatt. 3 hét múlva kenetvétel, talán méhszájellenőrzés... 8)
Jövő héten megyek már csak suliba, utána gőzerővel készülök a babára. :D
Most megyek tanulni, holnap teszt. Adminisztráció, könyvelési alapfogalmak.... :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Anikó, Vera,

Drágák vagytok köszönjük a köszöntéseket! :)

Mirának jobbulást, te meg vigyázz magadra!
Köv vizsgálat?Mikor, mire mész?Hogy bírod a meleget?

Eszternek mi is boldog Névnapot kívánunk!
:)

Csajok én alíg bírom a meleget, pedig örültem, hogy nyár elején megszülök, de hogy ilyen hamar jött a kánikula?! :roll: hétfőtől állítólag jobb lesz a helyzet!Hát remélem.Eszti jól érzi magát, most is töltjük a medencéjét :wink: jó neki, de én nem akarok még bemenni vele, amíg a baba velem van.Ugyhogy kintről sóvárgokk! :?

Voltam tegnap dokinál, és tök szépen fejlődik, növöget a baba.Már 2500g, és szombaton megyünk is az első CTG-re!
Csinált apa egy képet tegnap, hát nem kicsi már a hasam így elnézve!
Fölrakom nekktek is

Kép
manóci

Sziasztok,

Anikó,
küldjél :D kostyika@freemail.hu köszi elöre is. Szóval azt mondod h nem volt túl jó a börze? Pedig készültem én is de aztán inkább elmentünk epret szedni. A koncert szerintem nagyon jó volt, ugyan mi ültünk úgy öregesen de pont szembe voltunk a színpaddal. Nem semmi egy pasi h egy szál mikrofonnal kiáll a színpadra és az emberek örjöngenek. Nem láttam egyik lányt sem, csak a Kókát. Volt egy VIP sátor és ott pezsgőztek. Egyébként rengetegen voltak, nem csoda h nem találkoztam senkivel.

Vera,
Én is azt olvastam h veszélyes lehet a terhes kismamákra :D De már van védőoltás csak a mi doktornőnk nem ajánlotta amikor tavaly megkérdeztem aztán meg elfelejtettem. Hát most már mindegy. Hogy van Míra?

Egcsi, Manóci
Hihetetlenül gyorsan megy az idő, már csak alig egy hónap és jön a baba. Szépek a pocakjaitok.

Orsi.
Merre vagy?:)

Mennem kell mert hív a lányom, puszi mindenkinek.

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Bocsi, hogy ennyire eltűntem, de tegnap próbáltam kiheverni az előző éjszakát (azért az a 3 óra alváskiesés a koncert miatt hiányzott egy kicsit :roll: ) és közben egész nap kint voltam a kertben és ültetgettem a kis bokrocskáimat. Alakul, de egyedül nagyon lassan halad. :? Karcsi szegény meg állandóan dolgozik, most nem tud nekem segíteni.

Lányok
A koncert FANTASZTIKUS volt!!!!!! Életem legnagyobb élménye, komolyan majdnem elbőgtem magam, amikor kijött GM a színpadra és az egész koncert csúcs szuper volt!!!! Tökéletesen énekel élőben és ezt én úgy mondom, hogy vájt fülem van, iszonyú érzékeny vagyok a hamis, rosszul sikerült hangokra, de Ő tökéletes volt!!! És mindezt úgy, hogy közben bejárta a színpadot, tök egyedül totál elvarázsolta a közönséget! Nem volt 1 táncosa sem, és így annyira jó volt!!!! És annyira jól néz ki!!!! 8) :oops: A technika elképesztő volt, olyan fények és háttér, hogy totál lenyűgöző volt! Fantasztikus a háttércsapata is, szuper vokálosok és zenészek, szóval ÓRIÁSI élmény volt!!!!!!!! Annyira sajnálom, hogy valószínűleg ez volt nálunk az utolsó koncertje, mert anyira elmennék még!!!!! :roll: :oops: Éjjel 1-kor értünk haza, Flóra fel is kelt szopizni, szóval volt vagy fél 2 mire elalaudtam, és kicsi lányom éjjel is nyüszizett, szóval alig aludtam, másnap teljes kóma volt, úgy kertészkedtem. 8)

Ne haragudjatok, majd később megpróbálok még jönni és válaszolgatni, de egyedül vagyok a gyerekekkel és Gergőt lassan vinnem kell aludni.

JA!!!!

Eszterek és Rita
Utólag nagyon boldog névnapot kívánok mindannyiótoknak!!!! Bocsánat a késésért! :oops:

Még próbálok ma jönni.

Pussssz :wink:

Orsi

avocado

Hahó :D

Na, akkor most megpróbálok reagálni, remélem sikerül. :wink:

Andi
Megvagyok. :wink: Neked is nagy élmény volt a koncert? Különben nekünk is ülőhelyünk volt, de én nem is jártam ott, mert mi fent maradtunk ott, ahol a büfék voltak és ott táncoltunk, ugráltunk, én nem is bírtam volna ülve maradni. :D Különben szerintem szuper közönség volt, annyira élveztem, mikor mindenki egyszerre énekelt, óriási élmény ennyi ember! Remélem lesz majd erről a turnéról dvd, nagyon szeretném újra látni az egészet! Mi a Hugival úgy voltunk másnap, hogy ha este lenne mégegy koncert akkor arra is elmennénk, annyira jó volt! És ami nagyon tetszett, hogy GM tök jó fej, szerintem tetszett neki a közönség és a végén az a Freedom!!!! :D Na akkor már teljesen kiüvöltöttem a hangom! :oops: 8) Gondolj bele, aki ott volt közvetlenül a színpad előtt... :shock: Én ott lehet, hogy elájultam volna, ha olyan közelről láthatom! :oops:
Veronikának jobbulást a bárányhimlőre. :cry:

Manó
De jól nézel ki!!! :D Nagyon szép a pocid, már jó méretes, az igaz, de hát azért Te már a finisben vagy. :wink: Elhiszem, milyen jó lenne becsücsülni neked is a medencébe, de megértelek, hogy nem teszed. Tényleg elég korán itt a nagy meleg, de én most nem bánom. Azért tavaly én is nehezen bírtam nagy pocakkal. Olyan izgi, hogy már csak pár hét és Te is megint babázol! :D Már nagyon várom a híreket! :D

Egcsi
Puszi! :D Aztán már tényleg csak a pocidra és magadra figyelj...ja és persze a nagyobbik szemed fényére. :wink: :D

Anikó
Kérdésedre már fentebb gondolom elég kimerítő választ találtál, de nem bírok eleget áradozni a koncertről! 8)
Börze: sajnálom, hogy ilyen rossz volt. :( Én már letettem róla, hogy kimenjek, innen bebumlizni, meg tipródni a tömegben már nem megy, ráadásul Anyukám mindig szuper cuccokat turizik, szóval elvagyunk azzal.

Vera Drága
Ha ezt elküldtem, akkor küldöm a füredi adatokat. :)
Kép: már nagyon várom, hogy lássam a tieidet is! Homályosság meg nem érdekes, engem nem zavar! :wink:
Ruhák: aranyos vagy, de ráér akkor, mikor neked jó! :D
Szegény kis Mírádnak jobbulást! Amúgy meg nem hiszem én sem, hogy túl jó ötlet ez a bárányhimlő dolog, szerintem amíg terhes vagy ne legyen az!

Timi
Most vettem észre, hogy olyna régen nem írtam, hogy még a tiédre sem reagáltam. :? Bocsi! :oops:
Hát elég gáz ez a fogzás! Szerencsére nálunk a szopival nincs gond, max.éjszaka nem mindig akar, csak forgolódik és nyekereg, de azért én addig tuszkolom a cicit, amíg csak szopizik és az meg is nyugtatja. Sajnállak, nem lehet túl könnyű!
Én is nagyon sajnálom, hogy nem juttok el a talikra, olyan jó lenne már találkozni, a pocakos tali óta azt hiszem nem is láttuk egymást. De lehet, hogy rosszul emlékszem és voltatok a Mikka-Makkában? Szóval klassz lenne legközelebb, ha eljönnétek! :D

Rita
Merre jársz? Lehet, hogy még alszol a koncert óta?

Na, azt hiszem senkit nem hagytam ki, ha igen nyugodtam rúgjatok senékbe! :roll: :wink:

Most elpályázok a tv felé, muszáj egy kicsit hülyülnöm, mert még túl okos maradok. 8)

Orsi

avocado

Sziasztok!

Képek lekicsínyítve v. ma 8ha nem alszok el) v. holnap felrakom :)
már jön a jóillatú nagytesó :)

joccakát :)
pusz

KépKép
viranka

Sziasztok!

Elnezest, hogy igy eltuntem, de Kitti szuletesnapi elokeszuletei nagyon lefoglaltak. Ma tartottuk meg es nagyon jol sikerult. Szerencsere jo volt az ido is. Kitti nagyon elvezte a sok embert, a sok ajandekot. :) Es nagyon jo kislany volt. Lili is nagyon jol viselkedett es azert o is kapott ajandekot.
Csinaltam kepeket, lejjebb lathatjatok.

Koszonom mindenkinek a nevnapi koszonteseket es Esztereknek en is Boldog nevnapot kivanok utolag is! :)

Orsi: tenyleg allati volt a koncert! Baromi jol ereztem magam es nagyon de nagyon latvanyos es jo volt. En is tancoltam meg enekeltem. :) nagyon jo helyen ultunk. A VIP szektor mellett, pont szemben a podiummal. :) Mi is 1-re ertunk haza es Kitti is felkelt akkor. A babak mar csak ilyenek. :wink:

Mano: Hatalmas a pocid! :) Tavaly nekem is ilyen volt ekkor. :)

Vera: Kitti is most gyogyul a kotohartyagyulladasbol. Mar egy hete tart neki, de most van a vege fele. :?

Eszter: nagyon jok lettek a kepek! :)

Egcsi: Nem en festettem ki Lilit. :) Az egy arcfesto neni volt. :) Holnap lesz gyereknap Godon, es ott is biztos lesz arcfestes. Kivancsi vagyok, hogy ott is kerni fogja Lili.

Aniko: Jo, hogy nem mentem a borzere. :?

Most mennem kell, de meg felrakok a kedden lesz egy evesrol. :)
Kittike es a torta :
Kép
Lili:
Kép
Ket lany fujja a gyertyat:
Kép
Finom a torta:
Kép
Egy fulig ero mosoly:
Kép
Kukucs:
Kép
En vagyok a sztar:
Kép
Nagy puszi mamanak:
Kép
Ezt is kaptam:
Kép
Csinos vagyok es mindig mosolygok:
Kép
Kép
Eg a gyertya eg:
Kép
Kép
Kitti mutogat:
Kép
Lili cseresznyet eszik:
Kép

Kép
Kép
trita

remélem működik :)

http://www.babanet.hu/album/main.php?own=1&album=6391

s igen :))))))))))))))))))))))))))))

KépKép
viranka

Rövid leszek, mert már tényleg lefordulok a székről, de ezt most halál komolyan írom. Nem tudom mitől vagyok ilyen iszonyú fáradt, ma nap közben is ez volt. :?

Rita
Örülök, hogy Ti is ilyen élménnyel jöttetek haza a koncertről! :wink:
Kittinek NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT előre is! A képek nagyon édesek! :D

Vera
Olyan jók a képek!!! És milyen sok van rólunk! :oops: Főleg Flórácskáról, látom tetszett Neked a leányzó! :wink:

Érdekes volt látni azt a pár fotót még 2 évvel ezelőttről (azt hiszem a dátum kicsit korai lenne 2004-re :wink: ), hogy azóta mennyire megnőttek a manóink!!! Lili is olyan nagylány lett és Gergő...komolyan elképesztő így összehasonlítani!

........na most másztam vissza az asztal alól, már kóma vagyok, húúúúúz az ágyikóm. Bocsi. :oops:

Holnapra nagyon jó gyereknapot mindenkinek! 8) :wink:

Pusssssz :D

Orsi

avocado

Szép jó reggelt :)

Orsi!
Igen, tetszik Flóra :) Csak nem egy új babát növesztesz? :)
2005-ek az előzőek :)

MAnó!
Szép nagy pocakod van :)HOgy bírod?

Rita!
Kittinek oldog szülinapot :)

pusz vera

KépKép
viranka

Sziasztok!

Rita!!!
Nagyon boldog névnapot neked, Kittinek pedig sok boldog születésnapot!!!!
Aranyosak a képek nagyon! :) És dögös a torta!:D

Anikó
Küldtem priviben e-mail címet!!!!
Légyszilégyszi.....

Orsi!
int kideült Apukám is volt a barátosnéjával a koncerten! neki is nagyon tetszett, leginkább mert még sosem volt ilyenen! :)
Nálam is dúl az álomkór! Bár nekem inkább az a 39 óra talponlét tette be a kiskaput! Megérte, mert elégedett volt a megrendelőnk! :D

Kostyika!
Nálatok olvastam a bárányt? Drukkolok, hogy simán lemenjen!
Nálunk Olivér oltva van, pont Marci miatt, és nagyon remélem, hogy nem volt hiba ez a lépésünk!

Manóci
Boldog névnapot a lánykának, kis druszámnak! :D

vera!

Jók a képek!

Megyek, fiúk kint pancsolnak, remélem du. is ilyen idő lesz, mert elvileg szalonnát sütünk vendégestől!

Sziasztok!

Eszteer

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Boldog Szülinapot Kittinek!
Nagyon klassz tortája volt! :)

Manó :)
Pocak! :D Nem is igaz, hogy Hanna Baba kicsike. :D
(Mindjárt szülünk! :shock: )

Mindenkinek pussz!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Kitti neveben is koszonom a szuletesnapi koszontoket. :) Ma egy eves! Hogy szalad az ido! Emlekszem ilyenkor mar a korhazban fekudtem, eberen, es mar tudtam mikor lesz a mutet, igy nagyon vartam ot. :)

Vera: Nagyon jok a kepek! Mint mindig. :)

Egcsi: es te hogy vagy? Hogy birod az utolso heteket? Nalatok is nagyon meleg van most? Bar nalunk tegnap este jott egy kis vihar sok esovel, ami jol jott, hiszen kicsit lehutotte azt a nagy meleget, es nem kell locsolni. :)

Hol vagytok lanyok?
Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Rita, Boldog Szülinapot Kittynek!! :lol: :lol: :lol:
Eső nálunk is jó nagy volt, és szerintem most is nemsoká lesz, olyan sötétség van :shock:
De én is örülök, nem kell locsolni :wink:

Egcsi, :lol: :lol: én is ezt mondom, még a végén nagyobb lesz mint Eszti volt!
Mindjárt szülünk???Mit szóljakk én??????? :roll:
Még a jövő hééten nem szeretnék, de utána jöhet bármikor!Olyan furi lesz, de úgy várom megint a babázást :)
Ma is voltam CTG-n, minden ok! :wink:

Vera, képek tutik :)

Eszter, köszi, a kis drusza nevében is :P

Gyereknapozni voltunk mi is, de csak itthon.Nem akartunk bemenni azért Bp.-re a nagy tömegbe!
rakok képet, Eszti így is élvezte, 3 dollogra felült, bábszínházat nézett, evett, ivott, szóval jólérezte magát!
Kép

Kép
manóci

Sziasztok!

Hű de nagyon régen jártam erre :shock:
Utólag is boldog névnapot és születésnapot az érintetteknek.
A babák gyönyörűek és milyen nagyok már :shock: A pocakosokról nem is beszélve!Egcsi, Manóci már nincs sok hátra!

Június 30-.án lesz a záróvizsga, szakdolgozat védés,úgyhogy mostanában nem nagyon unatkozom(nem mintha eddig lett volna rá példa).Nagyon várom már, hogy vége legyen.Szeptembertől elmegyek angolra, de utána azt hiszem ezerszer meggondolom, hogy beülök e mégegyszer az iskola padba, így , hogy szinte semmilyen segítségem nincs.Máté szegénykém persze mindig vizsgaidőszak alatt betegszik le...
Képzeljétek 2 hete nincs pelus.Se éjjel, se nappal!! Egyik napról a másikra elhagytuk. Én nem erőlködtem, bár titokban már nagyon reménykedtem, hogy nyaralásra jó lenne pelus nélkül menni. Máté döntött a pelus sorsáról, és úgylátszik ő érzi a legjobban, hogy mikor kész rá. Annyira nem voltam rá felkészülve, hogy a pelus elhagyás elötti napon vettem még egy 60 db-os csomagot.Persze jelek azért voltak, mert reggelente száraz volt a pelus.Már csak a cumi van hátra :roll: :roll: ...

Sajnos a baba még mindig várat magára.Igaz két hónappal ezelőtt voltam nőgyógyásznál, szerencsére minden rendben van,már ami a ciklusaimat illeti, de gyenge a peteérésem, úgyhogy kaptam Clostyt.Ebben a hónapban szedtem be az utolsó szemeket.Remélem, hogy segíteni fog. Az uh-on már látszott a hatása, kiváncsi vagyok mikorra lesz belőle bab :wink:

Megyek mert még a júniusi hajrá elött holnap , meg pénteken még van egy-egy vizsgám, csak az íze kedvéért...
Remélem most már gyakrabban tudok jönni.
Sziasztok

málna2162

Elég jól vagyok, bár múlt éjszaka szenvedtem a gyomorégéstől és nagyon nehezen találtam kényelmes pozíciót az alváshoz, de hát ekkora pocakkal nincs mit csodálkozni. 8) Itt is meleg van 36 fok és még csak ezután jön a java... :roll:

Jók a képek! :) Gondolom minden kimosva, kivasalva, bőrönd összepakolva...na, ezek még várnak rám. :P Jövő héten már nem megyek suiba, úgyhogy megejtem az utolsó simításokat. :) Eszti kap valamit Hanna Babától? Bence hoz a nagytesónak valamit, még nem vettem meg, de vagy dinoszaurusz vagy dömper-markoló kategória lesz. Most ez a menő. :D

Rohannom kell, mindenkinek üdv!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Manóci, Egcsi
Hihetetlen! Mindjárt babáztok!!!
Olyan távolinak tünik, pedig Marci is még bőven pelenkás, mégis annyit számít ez az egy év!!!!
Nagyon drukkolok, hogy nagyon szép élmény legyen mindannyiótoknak, babáknak, szülőknek és minden hozzátartozónak!

Orsi
Elvesztél?

Málan
Szia! Tényleg nagyon régen nem voltál már! Jó is az, befejezni a sulit, ám azért mérget ne vegyél rá, hogy nem tanulsz többet! Azt hiszem lassan másképp nem is fog menni!
tesóhoz drukk!!!! :)

Rita
Most esik le a tantusz mennyire egy rugóra jártunk! Egy hónap és két nap!
teszem hozzá, a talin elejtett szavaidból ítélve most is egy a ciklus. :oops:

Egcsi
Hogy bírod azt a meleget? Én mindig ettől rettegtem! Csak nyáron ne kelljen pockosodni! Bár én alapból nyűgösen viseltem abból a szempontból, amikor mer nem mozoghattam úgy ahogyan megszoktam.

Manóci

Nálunk is hozott ajándékot Marci, gyönygyöket. Akkoriban Olivér azzal játszott legszívesebben. Azt hiszem most is szeretné, de Marci pillanatok alatt eltüntetné a bandőjében!
Igaz lehet, ő maga enné meg, mert most kezd ilyen hülyeségeket kitalálni. Múltkor Marci inggombját ette meg! :shock:

nem is tudom ki írta múltkor a kötőhártya gyulladást! Mi is megkaptuk! Most úgy néz ki Marcira ragadt át!

Másik sláger most az erkélyen ücsörgés apával és a repülőkkel, valamint a pont-pont vesszőcske rajzolása. Ügyesen csinálja, bár ha nem fér alá a "nagy a hasa" akkor körberajzolja a fejét. Végülis így is megteszi, az a felülnézeti rajz! :lol:
Marci ezerrel gyakorolja a járkálást. Fura benézni a szobába és látni ahogyan átsétál az ajtónyílásban! :)

Lányok van egy kérdésem!!!!
Tudna nekem valaki segíteni? Egy hétre szeretnék kölcsön kérni egy dönthető gyerekülést Olivérnek a nyaraláshoz. Cserébe átadom addig a miénket, ami jó, csak nem lehet dönteni, így hosszabb autóútra, ahol elalhat a gyerkőc nem az igazi. Épp ezért is kellene egy másik. A Fertőtóhoz megyünk majd júni végén.

Előre is köszi!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Málna :)
Drukk a kistesóhoz! 8) Jó lesz, ha mindig lesz pocakos utánpótlás. :D
Gratula a peluselhagyáshoz! Ügyesek vagytok! :D

Pont, pont, vesszőcske... :lol: Találékonyak a gyerekek. :D
Ha lehet nem megyek ki-persze Berci imád az udvaron lenni, állandóan medencézne-a klímás lakásban el lehet viselni a kinti hőságet. 8)
A Fertő tó jól hangzik, kár, hogy e-mailben nem lehet gyerekülést küldeni....nekünk olyan van. :?

Ez a kép különösen neked ajánlva....Berci verziója az arcfestésre. :lol:
Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Bocsi,de csak egy percre, ma fogorvosos napom volt. :cry:

Eszter:nem kaptam privit!!!!!! :?

Képek annyira édesek!!!!!! Átfutottam nagyjából a termést,de már nincs erőm írni. :oops: Ünnepek alatt nem voltunk,most meg az egész hetem tiszta káosz.Hétvégén nagy vendégsereg lesz Geri szülinapjára,ezen kívül 3 szülinapra hivatalosak a gyerekek. :? A fogam letört, a nyuszit oltatni kell,kész vagyok!!!!!!

Vera:milyen címszó alatt találom a képeidet? :oops:

Pusz-pusz MIndenkinek,Andi Neked próbálok képet küldeni.

Bocsika:Anikó
vakili

Csak pár sort tudok írni,, mert megint egyedül vagyok a gyerekekkel és Flóra már 2x felkelt, remélem ma este többször már nem teszi, csak majd éjjel a szopira. :roll: De nem venném a lelkemre, ha Eszter aggódna :wink: , mert el nem vesztem, de eléggé összecsapnak a fejem felett s hullámok. :? Ezer dolgom lenne, a lakás egy kupleráj, a kertben sem haladok, és Karcsi állandóan elvan szegény, ma éjjel jön meg a melóból, aztán holnap mennie kell ki Ausztriába a sulival, szombaton hazajön délelőtt, délután az oviban szerepelnek, vasárnap megint melózik. :? Legalább a sulinak lassan vége és akkor talán ő is tud egy kicsit pihenni, én meg talán haladok majd a dolgaimmal. Sajna az allergiám ezerrel nekemesett, idegbeteg vagyok tőle és ettől útálom magamat.....szóval most nem vagyok túl jó társaság. :? :evil: Ma még szegény Anyukámat is sikerült jól megbántanom, alig bírtam kiengesztelni, pedig nem direkt volt....na mindegy befejezem, mert nektek sem hiányzik most ez. :roll:

Bocsi, de ennyi volt, vinnem kell Gergőt aludni.

Puszi mindenkinek :)

Orsi

avocado

Anikó :)
Fogad :( Szülinapi bulik :D De ennék jó kis magyar tortát... :roll:
Boldog szülinapot Gerinek! :P

Kitartás! Lesz ez még így se... :wink:

Ma befejeztem a sulit egy időre. Okt 29-én kell visszamennem. Hiányozni fog a társaság... :(
Mindenki azt mondja, hogy nem leszek már egyben sokáig, nagyon lent van a hasam...hát a hónap végét jó lenne megvárni. :wink: Mindenesetre gyorsan írok egy listát a még beszerzendő dolgokról, mert hátha igazuk lesz. :D
Hétvégén kipucolom a szőnyeget a szobában és betesszük a kiságyat a helyére. Jövő héten babaruhamosás-vasalás és azt hiszem kész vagyok... :)

Te hogy állsz? :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Jó reggelt!

Egcsi:fényposta???? :lol: Szokásos Horváth cuki torta lesz,leguán formában.Gerinek átadom,köszi. Majd csak 12-én lesz 11 éves,de a jövő hét nem jött össze, utána meg már megyünk nyaralni. :D
Fogam:nem egyszerű,4-es korona,most csiszolták,jövő héten lesz meg a végleges. :?
Mát Te is nagyon a finisben vagy!De szeretttem ezt a babaruha mosást,kiságybeállítást! :lol: Azért csak óvatosan,még egy darabig egyben kéne lenned!
Igazi kis Picasso Berci! :lol:

Orsikám! Kitartás,én is úszok folyamatosan. :oops:
Anyukádal minden ok????

Mese:TÜNDINEK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

Bori:NEKED IS BOLDOG NÉVNAPOT,PUSZI!

Rita:hihetetlenül fotogének a lányaid.De a fotós se semmi!!!! :lol: Apuék el vannak ájulva az én képeimtől,de a Tiédhez képest kispályások.
Utólag si boldog szülinapot Kittinek!Milyen volt a torta? Én majd seggreültem most a Horváthban,egy 20 szeletes torta 10.000 Forint lett volna.Most csak 15 szeletes lesz. :oops: Majd kis szeleteket vágunk. :lol:

Manó:óriási a pocakod!!!!!!! HOgy állsz? Neked most már minden nap kell jelentkezni! :lol:

Málna:Te kis elveszett,örülök,hogy megvagy!Szobatisztasághoz gratula. :D

Na,ennyire futotta,puszi a többieknek is,mennem kell a piacra!

Anikó

Nem tudom már ki kérdezte,vérnyomásom április 28. óta ok.KOpp-kopp......
vakili

Sziasztok!

Anikó: 2004 Nyári Tali Ritáéknál
itt találod a képeket :) de én nem vagyok megelégedve magammal :)

Orsi!
mindenkinek vannak ilyen szar napjai, ne legyél elkeseredve jóóóóóóóóóóó :)

Egcsi!
Tök jó Berciről ez a kép :) Nagyon meleg van nálatok?
Dinók :) Szerencsére még ilyesfajta őrülrt nincs nálunk :) Bár ha boltba megyek vele mindent be akar pakolni ami tetszik neki :)De meggyőzhető mert mindig csak egy valamit kap :) S most épp rágómánia van, mindent visszapakol inkább :)

Eszter!
Sajna nem tudok segíteni :( Milyen munkát csináltál? Tudom mondtad a talin de elfelejtettem :oops:

Manó:?????????????????????

pusz megjöttek,vége a szabadidőmnek :)
vera

ha vmelyik kép kell nagyba akkor elküldöm csak írjátok meg melyik :)

KépKép
viranka

itt vagyok, csak olvasó üzemmódban.
vizsgák.. gyerekek.. vakolás..

Anikó!
köszi, megvolt az első névnapunk! :-) meg az első üres tölcsérünk! majd teszek fel képet :-) Levinek eszem ágában sem volt 9 hósan tölcsért nyomni a kezébe.. merthogy nem szabad.. bezzeg Tünde, nesze itt 1 tölcsér..

puszi

Rita, utólag is boldog szülinapot a kis 1 évesnek! hogy telik az idő.. azt a mindenit!

holnap megint viszgázom, azaz már ma :(

babafalva.hu vonalzó
meske

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?