Hahó
Na, akkor most megpróbálok reagálni, remélem sikerül.
Andi
Megvagyok.
Neked is nagy élmény volt a koncert? Különben nekünk is ülőhelyünk volt, de én nem is jártam ott, mert mi fent maradtunk ott, ahol a büfék voltak és ott táncoltunk, ugráltunk, én nem is bírtam volna ülve maradni.
Különben szerintem szuper közönség volt, annyira élveztem, mikor mindenki egyszerre énekelt, óriási élmény ennyi ember! Remélem lesz majd erről a turnéról dvd, nagyon szeretném újra látni az egészet! Mi a Hugival úgy voltunk másnap, hogy ha este lenne mégegy koncert akkor arra is elmennénk, annyira jó volt! És ami nagyon tetszett, hogy GM tök jó fej, szerintem tetszett neki a közönség és a végén az a Freedom!!!!
Na akkor már teljesen kiüvöltöttem a hangom!
Gondolj bele, aki ott volt közvetlenül a színpad előtt...
Én ott lehet, hogy elájultam volna, ha olyan közelről láthatom!
Veronikának jobbulást a bárányhimlőre.
Manó
De jól nézel ki!!!
Nagyon szép a pocid, már jó méretes, az igaz, de hát azért Te már a finisben vagy.
Elhiszem, milyen jó lenne becsücsülni neked is a medencébe, de megértelek, hogy nem teszed. Tényleg elég korán itt a nagy meleg, de én most nem bánom. Azért tavaly én is nehezen bírtam nagy pocakkal. Olyan izgi, hogy már csak pár hét és Te is megint babázol!
Már nagyon várom a híreket!
Egcsi
Puszi!
Aztán már tényleg csak a pocidra és magadra figyelj...ja és persze a nagyobbik szemed fényére.
Anikó
Kérdésedre már fentebb gondolom elég kimerítő választ találtál, de nem bírok eleget áradozni a koncertről!
Börze: sajnálom, hogy ilyen rossz volt.
Én már letettem róla, hogy kimenjek, innen bebumlizni, meg tipródni a tömegben már nem megy, ráadásul Anyukám mindig szuper cuccokat turizik, szóval elvagyunk azzal.
Vera Drága
Ha ezt elküldtem, akkor küldöm a füredi adatokat.
Kép: már nagyon várom, hogy lássam a tieidet is! Homályosság meg nem érdekes, engem nem zavar!
Ruhák: aranyos vagy, de ráér akkor, mikor neked jó!
Szegény kis Mírádnak jobbulást! Amúgy meg nem hiszem én sem, hogy túl jó ötlet ez a bárányhimlő dolog, szerintem amíg terhes vagy ne legyen az!
Timi
Most vettem észre, hogy olyna régen nem írtam, hogy még a tiédre sem reagáltam.
Bocsi!
Hát elég gáz ez a fogzás! Szerencsére nálunk a szopival nincs gond, max.éjszaka nem mindig akar, csak forgolódik és nyekereg, de azért én addig tuszkolom a cicit, amíg csak szopizik és az meg is nyugtatja. Sajnállak, nem lehet túl könnyű!
Én is nagyon sajnálom, hogy nem juttok el a talikra, olyan jó lenne már találkozni, a pocakos tali óta azt hiszem nem is láttuk egymást. De lehet, hogy rosszul emlékszem és voltatok a Mikka-Makkában? Szóval klassz lenne legközelebb, ha eljönnétek!
Rita
Merre jársz? Lehet, hogy még alszol a koncert óta?
Na, azt hiszem senkit nem hagytam ki, ha igen nyugodtam rúgjatok senékbe!
Most elpályázok a tv felé, muszáj egy kicsit hülyülnöm, mert még túl okos maradok.
Puszi mindenkinek
Orsi