Sziasztok!
Tiop, Kati, nagyon jók a képek!!
Tiop, tiszta jó ötlet volt megszervezni ezt a gyereknapot! El is hiszem, hogy élvezték a gyerkőcök.
Kati, gondolom el voltak ájulva az ismerősök Levitől! Olyan szép kisfiú!
Szantre, Márk nagyon édes, és milyen ügyesen beszélget. Ez után már csak többet, és többet fog beszélgetni.
A kajával kapcsolatban, ahogy írtad, hogy miket nem eszel, az szerintem úgy jó, szép lassan kezdheted kipróbálni, hogy mit szól Márk a "tiltott" dolgokhoz, ha bírja, akkor eheted, ha nem, akkor majd később. Lehet, hogy a borsótól nem fog fájni a pocakja, ez is babafüggő. Mondjuk Sárikának még négy hónaposan sem tetszett, hogy székelykáposztát ettem
de tovább nem bírtam várni, nagyon szeretem
Anita, épp kérdezni akartam, hogy vagytok. Szorítok nektek, már nincs sok hárta!
Jutta, jó, hogy jelentkeztél, nyugodj meg, ha minden rendben veled, és a babával, akkor nem is lesz baj, csak úgy nem szoktak idő előtt születni a babák. Egyébként tényleg a 37. héttől számít nem koraszülésnek.
Klmaria, örülök, hogy rólatok is olvastam, nem tennél fel pár képet Alexáról, rég láttuk.
Linda, drukk a holnapi vizsgákhoz, én szombaton megyek...
Brera, a CTG a magzati mozgást, szívhangot mutatja, és a keményedéseket, fájásokat, ha van. Akkor érdemes menni, mikor rendel bent a dokid, mert meg kell neki mutatni az eredményt, szóval először kell meni CTG-re, utána a dolihoz. Minden hétköznap megcsinálják. két gép van, tehát elég lassan haladnak vele, egy vizsgálat kb.15-20 perc, van, hogy fél óra. Általában érkezési sorrend van. (ill. volt 9 hónapja) ha valami változott az óta, javitsatok ki, akik mostanában szültetek.
Ildikó, sajnos nem ismerem Szabó dokit, így nem tudok segiteni.
szép napot mindenkinek!