Sziasztok!
ZSu! Hát ez nem szép, kétségek között hagyni minket!
Egyébként még én sem teszteltem volna! Én a sokadik napon tesztelős leszek majd. De azért mindjárt kilukad az oldalam!!!
Erzsi! Ne parázz, lehet, hogy épp most kersi a heylét a pocakban!
Nagyon drukkolok!!!
Kriszti! Remélem nem betegszek le, mert lehet , hogy ez a hónap a befutó! Küldöm a ++++++++++++++++++++++++++ energiákat!!!!
Andi! Örülök, hogy egy kicsit felvidultál. De természetes, hogy megrázott a piri. Szerintem mindenkit megráz aki babát szeretne.
Hidd el én is csak úgy pörgetném az időt ilyenkor a pé-ig, aztán meg a ciklus végéig!
Ancsa! Pihizz sokat ebben a nagy melegben!
Enik! Együtt szoktunk porszívózni Manóval , azt eléggé szereti, mert hol kikapcsolja, hol gyengébbre veszi a szívóerőt, aztán meg hozza a felmosót, hogy mossunk fel.
Tegnap voltunk a belvásrosban, mert akció volt a Siesta cipőboltban gyereknapra és vettünk neki kisszandit, és még próbáltuk folyton egy olyan kiscipőt vett le, amilyet már kinőttünk, olyan aranyos volt az összes méretben összeszedte azt a típust.
Egy anyuka meg kislánynak nézte, miközben barna rövidnadrág és barna autós kalap volt a fején. Kicsit ideges lettem.
DEni! Hogy vagy?? Minden oké??
Kacika, Kislibus!!! Ti mit csináltok a hétvégén???
CSajok! Az lehetséges, hogy tegnap meg ma full negatív ovutesztet csináltam a csütörtöki totál pozitív után???
Tegnap a hőm 36,8 volt ma meg 36,7. Mi van ha nem is volt pé-m. Bár tegnap eléggé fájt a bal oldalam meg aztán egy kicsit a jobb is fájt, végülis egész nap érzetem a pocim.
Fura, mert most túl korinak tűnk nálam ez a pé dolog.
Én sem nagyon leszek a hétvégén, mert délután indulunk a mamikhoz, így legközelebb kedden leszek, de ha tudok bekukkantok a hétvégén.
Most még egy darabig kukucskálok!
Pusszantás!!!