Új privát üzeneted érkezett!

Andi! Azt elhiszem.
Én inkább azért szoktam hülye lenni, mert ilyen a hormonok megzavarodnak bennem.

Van még itt valaki rajtunk kívül????????????????????????????

Zsu

Kép
bvigh

Zsu: hát amit most az elmúlt napban a hormonjaim műveltek.....csodálkozom,hogy nem öltem meg senkit :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Én itt vagyok,most!!!!

Már kész a lecsó,muszály volt főzni,mert tegnap délután nem csináltam semmit,a párom holnap nappalos,lessz mit elvinni!!!
Hát mit mondjak,erre a hormon dologra,nagyon tudják,ám hogy kell az embert kikésziteni!!!!!!!!!!!
Én bennem ráadásul van is hormon pótlás,/closty/
Én már most érzem a végzetem,hogy nem sikerül,nagyon feszült vagyok,de lehet,hogy a meleg okozza!!!!!!!!!!!!!
Végül is már megszoktam,hogy megjön,lehet,hogy kell neki 3 hónap,hogy a closty hatni tudjon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Én úgy gondolom,hogy megvan irva a sorsunk,előbb utóbb mindenki bebabásodik!!!
Nem kell messze menni!!!!
Kacika,Enik!!
Nem rég még itt bosszankodtak,hogy megjött,most megmár örülnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Úgyhogy,KITARTÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

lányok hétfőn kellett volna mennem hogy nőtt-e de nem mentem mert a bankba kellett menni szerződést kötni így ez a hónap elúszott kezd megjönni :roll: de majd a köv. hónapba és akkor végigkisérik hogy reped-e vagy sem és ha nem akkor kapok szurit.
erzsebet0312

ERZSÉBET!
Hogy érted,hogy kezd megjönni?!
Ne már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csak az a fontos,hogy ne keseredj el!!!!!!!!!!!!!!
KITARTÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Azért jó, hogy a rossz kedvünket a hormonokra lehet fogni :lol: :lol:

Nekem viszont a mai főzésem is az éjszakába fog nyúlni. Most beszéltem a drágámmal, és még el kell menni egy ismerőséhez, ahol kis gyerek van, úgyhogy onnan nem szabadulunk egyhamar. Utána meg el akarok menni vásárolni. Az persze a város másik végébe van.

Zsu

Kép
bvigh

Helló! :D

Egy mosoly mindenkinek! :D

Meg még egy :D

És még egy :D
kislibus

Aki bebabásodott annak azért :D

Akihez beköszöntött a fránya piri annak azért, hogy jobb kedve legyen :D

Akinek melege van a kádfürdőt, vagy hűsítő zuhanyt tudom ajánlani apával.... :lol:
kislibus

Ja? És a tesztre várókat majdnem kifelejtettem! :D

Nekik még egy hangos hajrá is!!!
kislibus

És a pocilakóknak is :D
kislibus

Sziasztok!

Csináltam új profilt..............
A régi már uncsi volt.............

Andi:Kitartás a következő hónapra!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ancsa03

Ari az új profilod Ancsa! A gólya hozza a babát :lol:
kislibus

Kislibus:Köszi szépen :D :D :D

Kép

Kép
ancsa03

Lehet, hogy szemtelenül jó kedvem van ma, de meg tudom magyarázni és szívesen adok is belőle... :wink:

Tegnap 23- ra lettem kész a zöldséglevessel.
Előtte más dolgunk volt :roll:

A hétvégén is más dolgunk lesz :lol:

A nőgyógyászat tankönyvemet meg kidobom a kukába..... :twisted:
kislibus

Ancsa! Neked egyébként vannak most tüneteid? Jövő héten mész 12 hetes Uh-ra?
kislibus

Kislibus:Csak hajrá!!!!!!!!!!!!Mindent bele :oops: :oops: :oops:
Semmi tünetem azon kivűl,hogy leszakad a cicim.Meg néha olyan furcsa érzés van a hasamba,mintha megmozdulna,de hát ez lehetetlen még...Igen a 12hetes UH-ra megyünk...

Kép

Kép
ancsa03

Lehetetlen? Olyat én nem ismerek. Mozog ő már a 6. héttől, csak nem érezni. :D
Te pontosan mit érzel? Ált. úgy írják le, hogy olyan, mintha buborékok jönnének felfele, vagy mintha finoman bizgerálná az ember hasát valami belülről. Legalábbis ezt mondják.... :roll:
kislibus

Most megyek, filmet nézünk apával, jó éjt!
kislibus

Mármint az lehetetlen,hogy érezzem még.

Kép

Kép
ancsa03

Kislibus:Igen pontosan ilyen érzéseim vannak,de ezt csak a 16.hét köröl lehet érezni.Legalábbis az előzőnél csak akkor éreztem,hogy megmozdult.

Ha senki,akkor én is megyek.Jó éjt!!!!!!!!!

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa és Kislibus!
Jó elvoltatok!!!!

Kislibus de jó kedved van!?Örülök neki!!!!!!!!!!!

Ancsa!
Én 3 hónapos kor körül már éreztem,nagyon apró kis mozdulatokat,még nem az igazi volt,de tényleg olyan buborékosat éreztem,vagy inkább bizsergő érzés,de nagyon ritkán lehet érezni,ha nagyon nagyon nyugalmi állapotba vagyok,és ha nagyon koncentrálsz rá!!!

JÓ ÉJT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kislibus: rám ragadt a jókedved...hálás köszönet érte!!!!Pedig nagyon el voltam szontyolodva :lol:

Ancsa: kedvet kaptam tőled arculatot váltani...nem hozott volna szerencsét a régi vonalzóm :wink: :lol:
vedresandi

Sziasztok! Kép Ilyen gyönyörű napsugaras szép napot kivánok mindenkinek!!!!!!!!!!!!!

Kriszti:Köszi szépen az infót.Tényleg csak nagyon nyugalmi állapotban lehet érezni,és nagyon ritkán

Andi:Igazad van?Új hónap,új vonalzó,új szerencse!

Kép

Kép
ancsa03

jó reggelt. hát úgy kezdek barnulni maszatolgat, bár ma reggel nem volt semmi de ez mindig így kezdődik :roll: zsu mi van teszt???
erzsebet0312

JÓ REGGELT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Erzsébet!
Hanyadik napnál tartasz?
Én úgy emlékszel egyszerre haladtunk!?
De lehet tévedek!!!!!!!!!!

Zsu!
Drukkolok!!!!!!!!!!!!
Siess mert kiváncsi vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reméllem ez lessz++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Csináltam még egy vonalzót,mert a másiknál nem váltott át a következő napra

Kép

Kép
ancsa03

ANCSA!
Nagyon jó!
Bárcsak már én is ilyet csinálhatnék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De tartok tőle,hogy olyan lessz ami most van!!!!
Pesszimista vagyok!!!!!
De azért nem kesergek,egyszer úgy is sikerül!!!!
Nem jó minden hónapban beleélni magam!!!
Inkább igy gondolkodok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti:Bár én is elég pesszimista vagyok,pláne magammal szemben,de most azt mondom,több optimizmust.Rám ugyanez vonatkozik,nem vagyok kivétel.Állandó rettegésben vagyok,hogy újra megtörténik a tragédia :( :( Egyszerűen nem tudok nem gondolni rá.

Kép

Kép
ancsa03

Megértelek!Csak magammal szemben vagyok pesszimista!!!!!
Másba optimizmust beszélek,csak magamba nem tudok!!!!
De ez van!!!!!!!!!!!!!!!
Ancsa!
Nem lessz semmi baj!!!!!!!!!!!
Mindent megteszel annak érdekében,hogy minden rendbe legyen!!!!!!!
Ne aggódj,mert te is tudod,hogy egyikőtöknek sem jó!!!!!!!!!!!!!!
Zsu ugyan tesztelt e már?!
Már jöhetne jó hirekkel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ZSU??????????????
Vendég

Jó reggelt!!

Kriszti:teljesen igazad van.lelket könnyebb másba önteni,másba optimizmust beszélni.Én is így vagyok vele.Magammal pesszimista vagyok,sőt,egy teszől is megijedek :wink: :lol: :lol:
vedresandi

Akkor nem csak én vagyok ilyen!
Szerintem ez a természetes!!!!!!

Zsú-ra,már nagyon kiváncsi vagyok!!!!
Jöhetne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Remélem az öröm könnyei miat nem tud írni...nagyon várom én is,hogy megtudjuk,mit tesztelt!!!!

Zsu: gyere lécci,lécci.lécci!!! :lol:
vedresandi

Vagy még alszik,vagy már megcsinálta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lassan bele kellene kezdenem a főzésbe!
De jó lustálkodni!!!!
Sajnos korán kellett kelni,mert apa nappalos a fiam focizik!!!!
Vendég

Jó reggelt a koránkelőknek!
Sajna nem fogtok nekem örülni. Andi ezt írta az előbb:
[quote]e írta:gy teszől is megijedek

Hát jelentem én is. Úgyhogy nem is csináltam meg.Pedig a vonalzóm szerint is ma kellene. De azt mindjárt átállítom.
Olyan rosszul aludtam, azt álmodtam, hogy tesztet akarok csinálni, de mindig megzavarnak, és képtelen vagyok annyi pisit összegyűjteni, ami a teszthez elég lenne. Ezek után inamba szállt a bátorságom, és úgy döntöttem várok még egy pár napot.
Egyébként 1-ig dolgozom, úgyhogy legalább addig nem jár ezen az agyam.
Puszi, szép napot mindenkinek!

Zsu

Kép
bvigh

Hát Zsu!
Kicsit csalódtam!
De ha igy döntöttél!!!!
Drukkolok,hogy pár nap mulva pozitiv legyen!!!
Csodállak,hogy kibirod!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SZÉP NAPOT NEKED IS!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Zsu:részemről tiszteletben tartom a döntésedet, de kilyukad az oldalam a kíváncsiságtól.Remélem mihamarabb kiderül :wink: :lol: :lol:
Most olvasom,hogy dolgozol ma is....át akkor holnap reggel??
vedresandi

Sajnálom, ha csalódást okoztam, én sem gondoltam magamról, hogy ilyen gyáva vagyok. Sokkal jobban félek a csalódástól, mint amennyire kíváncsi vagyok.
Andi , annak viszont örülök, hogy már jó kedved van.

Ki merre megy a hosszú hétvégén?
Szerintem én sehova, mert a párom ma meg holnap dolgozik, hétfőn meg nem tudom lesz-e kedve valamihez, vagy pihenni akar majd.Szegénykém mostanában annyit dolgozik, hogy esténként amint leteszi a fejét már alszik is. Pedig nagy éjszakai bagoly ám.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu:mi is itthon,mert a párom nekem is dolgozik,és szeretném végre rendbe rakni a lakást,mert 12-től elkezdek forgatni,és már nem nagyon lesz az apróbb dolgokra majd időm.
Egyébként tényleg jobb a kedvem,de tuti ez Dani miatt van.Nyilván ha nem lenne,akkor sokkal jobban el lennék keseredve,de tudom,ami késik, nem múlik :lol:
vedresandi

[quote]a írta:mi késik, nem múlik Laughing

Ez remélem a mensimre nem vonatkozik!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsu

Kép
bvigh

Na ez az idézet most nem úgy sikerült ahogy gondoltam

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Zsu! Miért hagysz minket kétségek között????? Nyugi, nem harapnak a tesztek, csak van közöttük jó pár utálatos, amin csak egy csík van! De ugye Te nem olyat vettél???? :lol:

Ancsa! Nyugodj meg és élvezd a terhességedet. A villám nagyon ritkán csap kétszer ugyanarra a helyre! Nem lesz most semmi gond, majd meglátod. De ha csak aggódsz az egész terhesség alatt, akkor később megbánod, hogy nem élvezted ki minden percét. Persze egy kis egészséges aggódás mindenkiben van, még abban is, aki még soha nem veszített el babát!

Hát lányok én is úgy vagyok vele, hogy másnak könnyen mondom a bíztató szavakat, de saját magammal már nem így vagyok. Amikor megjön teljesen padlóra kerülök, és csak akkor bírok felállni amikor már újra túl vagyok a peteérésen, és újra bízhatok egy szép két csíkos tesztben. Attól félek, hogy a vetélés után valami gond lett nálam. Mert eddig mind a két terhességem egyből első próbálkozásra összejött, most meg ez már a harmadik próbálkozós hónap. Persze ez hülyeség, mert biztosan csak az a gond, hogy a szervezetem még eddig nem állt készen egy újabb terhességre, csak ezt olyan nehéz elfogadni. Olyan furcsa, hogy amit eddig kétszer is egyből megkaptál, most hónapokig várnod kell rá, pedig szerencsésnek mondhatom magam, mert van aki évekig küzd az első babájáért, nekem meg már van egy gyönyörű kis babucim.
Amúgy ma nagyon örültem, mert ismét emelkedett a hőm, úgyhogy ha holnap is így marad, akkor az azt jelenti, hogy csütörtökön amikor én is éreztem meg volt a pé-m!
Vendég

Szia Little!

Igen,neked egy picit nehezebb,de sztem is jól látod,a szervezeted jelzi,ha már jöhet a kistesó.Hidd el,a lehető legjobb időt fogja kiválasztani :wink: :lol: és reméljük,hogy a nyáron sikerülni is fog.Én is próbálom magam türelemre inteni,és már tudom,hogy nekünk iért kellett tovább menni a "rögös"úton :lol:

Zsu: a babóra vonatkozott,természetesen,nem pirire 8)
vedresandi

Zsu:Remélem egy-két nap és pozitiv tesztel jössz!

Mi is itthon a hétvégén.Holnap jönnek a barátnőmék a babával.Hétfőn meg kénytelenek vagyunk itthon maradni,mert kedden 24 órás gyűjtött vizeletet kell vinnem,és azt csak itthon tudom csinálni..

Még este jövök,addig is további szép napot mindenkinek.

Kép

Kép
ancsa03

Little:Azért nem vagyok tiszta para,csak sokkal óvatosabb!!!
Sokkal jobban viselem,nincsenek ágynak döntő rosszullétek!Azt hiszem tényleg élvezem a terhességet!!!!!

Kép

Kép
ancsa03

t.krilszti: hát igen egy időben vagyunk most 22.nap körül erre tegnap volt egykis barna de olyan fehér sürűvel :roll: nem értem én ezt és te érzel valamit??? zsu: hú én biztos nem birtam volna ki de ha késik az nagyon jó :lol:
erzsebet0312

Erzsébet!
Nekem nem volt még ilyen!!!
De beágyazódás is lehet!!
Egy kicsit a cicim kezdem érezni,a hasam néha görcsölget,nem is igazán görcsölgetés,olyan szúrkálódásokat érzek!!!
A gyomromban érzek nagyon rosszat,de ez a melegtől van,vagy valami virus mert már egy pár napja kering körülöttem!!!!!

Én nem csinálok semmit a hétvégén,akarom mondani,nem megyünk sehová,a párom,Sztahanov!!!!!!
Ma nappalos,holnap délelőtt maszekol/kell a pénz a nyaralásra/azután megy éjszakára,másnap alszik délig,és jön a maszekolás!!!
Főzök,elténykedek a lakásban és pihenek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

ZSu! Hát ez nem szép, kétségek között hagyni minket! :wink: Egyébként még én sem teszteltem volna! Én a sokadik napon tesztelős leszek majd. De azért mindjárt kilukad az oldalam!!!

Erzsi! Ne parázz, lehet, hogy épp most kersi a heylét a pocakban! :lol: Nagyon drukkolok!!!

Kriszti! Remélem nem betegszek le, mert lehet , hogy ez a hónap a befutó! Küldöm a ++++++++++++++++++++++++++ energiákat!!!!

Andi! Örülök, hogy egy kicsit felvidultál. De természetes, hogy megrázott a piri. Szerintem mindenkit megráz aki babát szeretne.
Hidd el én is csak úgy pörgetném az időt ilyenkor a pé-ig, aztán meg a ciklus végéig!

Ancsa! Pihizz sokat ebben a nagy melegben!

Enik! Együtt szoktunk porszívózni Manóval , azt eléggé szereti, mert hol kikapcsolja, hol gyengébbre veszi a szívóerőt, aztán meg hozza a felmosót, hogy mossunk fel.

Tegnap voltunk a belvásrosban, mert akció volt a Siesta cipőboltban gyereknapra és vettünk neki kisszandit, és még próbáltuk folyton egy olyan kiscipőt vett le, amilyet már kinőttünk, olyan aranyos volt az összes méretben összeszedte azt a típust.
Egy anyuka meg kislánynak nézte, miközben barna rövidnadrág és barna autós kalap volt a fején. Kicsit ideges lettem.

DEni! Hogy vagy?? Minden oké??

Kacika, Kislibus!!! Ti mit csináltok a hétvégén???

CSajok! Az lehetséges, hogy tegnap meg ma full negatív ovutesztet csináltam a csütörtöki totál pozitív után???
Tegnap a hőm 36,8 volt ma meg 36,7. Mi van ha nem is volt pé-m. Bár tegnap eléggé fájt a bal oldalam meg aztán egy kicsit a jobb is fájt, végülis egész nap érzetem a pocim.
Fura, mert most túl korinak tűnk nálam ez a pé dolog.
Én sem nagyon leszek a hétvégén, mert délután indulunk a mamikhoz, így legközelebb kedden leszek, de ha tudok bekukkantok a hétvégén.
Most még egy darabig kukucskálok!

Pusszantás!!!
Vendég

Krisztinka!

Köszi a + energiát!!!!!!!!!!!!
Reméllen nem lessz semmi bajom!!!!
Nektek akkor jó hétvégét!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti, vigyázz ám magadra nagyon! Meg persze a többiek is!

Nekem mindjárt vége a munkaidőmnek, megyek csavarogni, meg vásárolni. A párom azt mondta, hogy nézzek magamnak valamit szülinapomra, úgyhkogy szaván fogom. Meg egy kicsit pletyizek a barátnőmmel.
Már annyit mondtátok ezt a tesztet, hogy én is egyre kiváncsibb vagyok.Ha megcsinálom, ígérem szólok nektek.

Zsu

Kép
bvigh

t.kriszti: bár az lenne de én már nem hiszem. a hasszurkálás az nagyon jó reméljük hogy ott van a babó :lol:
erzsebet0312

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?