Új privát üzeneted érkezett!

:lol: :lol: :lol: olyan édes most egy picit fáj a hasa és feélbredt, nem marad a kiságyban
itt szundikál a karomban és mosolyog :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Mazsi! Nagyon ügyik vagytok :P
Emmát nem nehéz lekapni, mert mostanában állandóan mosolyog :D

Csajok, néztetek vissza mostanában pocakos fotókat? Baromi jó! Én most találtam meg az Emma születése előtt pár nappal készülteket :D
Vendég

Mazsi: én kb. ugyanabban a cipőben járok, mint te, ráadásul bejött még ez a 3 hónapos növekedési ugrás is. El kezdtem szedni én is a more milket 4x1, de egy reggeli szétdurranás után nem sokminden változott. Sajna akkor már Csenge elkezdett fogyni (és előtte sem ment jól a gyarapodás...) akkor már nem cicóztam és elkezdtünk pótolni tápival - majd' megszakadt a szívem :cry: . Aztán írtad, hogy áttértél a 3x2-re, gondoltam én is megpróbálom. Plusz beiktattam egy szopinapot, vagyis órákig csak hevertünk a kanapén és oda-oda kínáltam a cicit és sokszor kortyolgatott belőle, és aznap csak 1x adtam neki pótlást. Másnap, vagyis tegnap 4x evett 170g-ot, 1x 140-et + a hajnalit nem mértem, de az mindig a legtöbb. Szuper kedvem volt tegnap, de az esti csupasz mérés kevesebbet mutatott, mint az előző napi. Na ezt már végképp nem értem. Amikor pótoltunk, akkor 150-re egészítettem ki a szopikat és meglódult a hízás, amikor meg eleve többet eszik akkor nem hízik??? Hülye méregetés. Este aztán alig tudtam elaltatni - szerintem a meleg miatt. 22:00-kor elkeztem a szopit, de csak hajnali egyre aludt el :shock: Azt hiszem ma is csinálok maratoni szopit ill. gyakrankeveset-szopit. Sajna nekem is be kéne szereznem egy újabb adag more milket, mert lehet, hogy az is segített és ha most hirtelen abba hagynám, lehet nem lenne jó (mekkora biznisz :twisted: )

Kép
Kép
deako

Barbi!
Én most olvasgattam kicsit vissza a fórumot. Ilyen beszólások vannak:

- Boldiági: "hagyom én cummogni az ártatlant vagy 50 percig, de Boldi ha tehetné, a mellemről menne érettségizni!"

- Sági: "megvan Petike legújabb foglalkozása: gáztöltő állomás és kukkolda üzemeltető"

- Barbi: "Jajj, én már örökre terhes maradok. Tudom, gyerek még nem maradt odabenn, de már elfogyott a türelmem!"

És ez csak egy-kettő a sok közül! :)

Mazsi!
Időközben rájöttem, hogy már régóta nem pótoltok, bocsi! :oops: :oops:

Orsi!
Tényleg idegőrlő ez a méregetés! Kérdezted már a védőnőt vagy a gyerekorvost, hogy mitől lehet az, hogy sokat szopizik és mégis kevesebb a súlya? Vagy egyszerűen csak rosszul mér a mérleg?
Nálunk Lillát szinte képtelenség megmérni, folyton kapálózik. Így van, hogy 50!!! gramm a különbség a két mérés között, pedig egymás után rakom rá! Volt úgy, hogy szopi után kevesebbet mutatott a mérleg, mint szopi előtt! :twisted: :twisted:

Timi
Kép Kép
timocska

Timi! Nagyon jók :lol:
Én most azon a pocifotómon röhögtem jót, amin 10 hetes terhes voltam, és baromira büszke voltam az "óriási" hasamra :lol: Persze azon nem nevettem ilyen jót, hogy ahhoz az időszakhoz képest most mennyi plussz kiló van rajtam :?
Vendég

orsi
eszel rendesen?
a more milket addig szedheted amíg elégnek nem találod a tejcsit

estére nekem is lecsökken de reggel duplán jön és napközben mindig fejek egy kicsit így az este 8as kajcsi üvegből megy és így majdnem 12 óra marad újratelítődésre mindkét cickónak

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

ja és a full dózisa 4x2!

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Bigsis,
Nem vagyok olyan bátor, hogy tömegben szoptassak, szerintem olyan ideges lennék, hogy tej nem lenne, az tuti. Ősszel szeretnénk kimenni Londonba. Akkor még szeretnék szoptatni, és a fel-leszálláskor ajánlják, hogy legyen valami a gyerek szájában. Hát cumizni nem akar. Az esetleg számít tömegközlekedésnek?
Játszótérre és a Fiumei temetőbe gyakran járunk, ott többször volt rá alkalom. A legrosszabb kocsiban, mente közben :wink:

Kami,
Szóltam Robinak, megpróbálunk nem etetés-altatás-sétáltatás időben zavarni :)

Ágiboldi,
Sütésben én is kezdő vagyok. Ma csináltam egy tortát holnapra, de nem volt itthon porcukor. Gondoltam, úgy is jó lesz. Hááát. Majd csinálok még egyet :D

Kép KépKép
lorca

húú mindjárt leszakad az ég!!jön a zuhi :shock:
most akatrtunk menni barátnőmékhez a csodaszép kertjét megcsodálni :shock:
na lehet hogy azért elmegyünk esőben is biztos szép :wink:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Csajok!

Tali????
Kinek , mikor jó??? egyezzünk ki egy napban, ha jó az idő akkor megyünk a szigetre, ha rossz akkor pedig jöttök hozzánk!
Jó lesz? Vagy már nem akarunk talizni?!
Szóval nekünk bármikor jó, Kaminak szintén.
:?:
Vendég

Sági: A Szigetre már én is vágyakozom, de frusztrál az, hogy hol fogok pisilni, kezet mosni szopi előtt? Vagy bejárkálunk a Holdudvar-ba(vagy mi a neve...)?
Neked bevált a more milk?

Kép
Kép
deako

Gyerekek.... Aron szinte egesz nap alszik... Torna utan, pancsi utan (tettem neki a medenvece vizet)... most kb 2 oraja alszik... :D Ennyit a napirendrol :D Utoljara 11-kor evett...
kami

Deako! De jo, hogy itt! Mi legyen az esernyoddel????
kami

Orsi!
Egész kulturált wc van a szigeten, fizetős.
More milk: nemtom, hogy az vagy a még több folyadék, a gyakoribb szopi, de van tejem. 3X2-t szedek én is a 64 kilómra, mert a 4x1 semmit nem csinált.
Vendég

Kami!
Tegnap Lilla is egész nap szinte aludt. Ma viszont annyira meleg és fülledt a levegő a lakásban, hogy csak nyűglődik... :cry: :cry: Aztán vele együtt én is! :twisted:

Nekem jó a Sziget vagy Sági nálatok is. Kedd kivételével bármikor.

Szigeten pisi a fizetős wc-ben, kézmosás max. ásványvizes flakonból! :shock: :shock:

Timi
Kép Kép
timocska

Most nem azert, de ilyen fulledt idoben szerintem nem kell pisilnunk... marmint nem tudom, ti hogy vagytok vele, de en mind a 4 litert felhasznalom Aronnal... ma is meg csak reggel voltam kint, pedig iszom rendesen!!!!! Meg amikor agioval a varosligetben nyomultunk kb 4 oran at, akkor se kellett egyikunknek sem, igaz, Sagi?????

De persze mindannyian masok vagyunk... lehet, hogy nalatok ez nem igy mukodik...
kami

sziasztok

tali
legyen-legyen-legyen!!!! nekünk a jövő héten kedd-szerda-csüti jó! és persze margitszigetre szavazok, de sági tök rendi tőled,h felajánlod a fedelet a fejünk felé, nekünk az is jó, ha sz.r az idő

deako!
mindenképp gyertek (vilizhetünk együtt, ha gondolod), én is tudom, h hol van a klotyó, tök normális, majd vlhol a közelben táborozunk le :)

barbi
el nem tudom képzelni, hol lehet rajtad az a sok plusz kiló, sztm végig te voltál a legcsinosabb kismami, és most is mint anyuka (bár tény, h szoros a verseny, mindenki n jó formában van, legalábbis akit a talin láttam :D )

ágiboldi
köszi a hiányolást, mélyponton volt a hangulatom pár napja, aztán meg olyan nehéz volt visszakapcsolódni. képet kaphatsz, de aztán ha mégis összejön boldi lillussal, akkor neh elkalapálja kelét féltékenységből :wink:
rem, te is jössz a talira, majd viszek olyan sütit, amit tejfölöspohárral kell kimérni, meggyes-csokis-piskótaszerű én imádom

pihenőszék
kele baromira bírja, ti mennyi ideig hagyjátok benne? mert a védőnő azt mondja, h max félóra, amíg nem tud magától ülni. hát nem mondom, h egész nap abban van, mert kiságyban alszik, és a kanapén is elvan ideig-óráig, meg ugye sétánál hordozó/kendő, de aztán csak a pszék marad. pl a mi ágyunkat utálja :P

szabadtéri szopi
én simán csinálom, ha "muszáj", mondjuk tömegközlekedést kihagyom így városon belül, de ha vonattal v távolságival kéne menni, ott bevállalnám, ha jönne a szopiidő

pluszfolyadék
én még nem próbáltam. kutacsát nem láttam még behorpadva, a pelusa mindig pisis, és a védőnő azt mondta, h ha min. háromóránként szopizik, akkor nem száradhat ki. ettől függetlenül hordok magunkkal babavizet (humana), de még nem kért.

kami
áron n okos kisfiú, annyira cuki a vizsgálatos képen, biztos felnőtt fejjel n büszke lesz a szüleire, h ennyire komolyan vették a fejlesztését
képeket légyszi küldd el nekem is tortahu@yahoo.com

bigsis
te aztán tényleg jól eltűntél, rem, most már maradsz

mazsi
mindenképp vállald el a more-milk felkérést, végre egy hiteles nyilatkozat!

bocs, h ennyit írtam hirtelen, de már hiányoztatok :oops:

még annyit, h vettünk használtan egy utazóágyat, hát basszus, tök jó, meg minden, de tényleg mindent autósoknak találnak ki, ezt aztán vonattal-busszal vinni lehetetlenség, iszonyú nehéz :evil:

majus3

Ahhh Majus, nagyon kedves vagy :) En aztan olyan jo formaban vagyok :D :D :D
kami

Kami!
A Kelés-nyalogatós kép nem is jött meg! :lol: :lol: Pedig az nagy kincs! :D

Drusza!
Pont a reggeli szopi közben gondoltam rád, hogy mi van veled, mert már rég jelentkeztél! Remélem ciciügyben minden okés, na és máshogy is! :D :D

Timi
Kép Kép
timocska

Ja, pisi: én kábé annyit pisilek, mint terhességem alatt. Éjszaka is, akárhányszor szoptatok, annyiszer pisilek is! :shock: :shock:

Timi
Kép Kép
timocska

Meeeeeegy, ne felj......
kami

Kami: ha összejön a tali, akkor megkérhetlek, hogy hozd el oda? Ha meg nem, akkor megpróbálok érte menni - csak nekem elég nagy túra, főleg ilyen kánikulában. De ha negyon zavar, meg is szabadulhatsz tőle ...

Kép
Kép
deako

Akkor kedd nem jó Timiéknek, na és most jövök rá, hogy nekünk se.
Szerda???
Vendég

Na, latszik, hogy a fiam kialudta magat:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Macika lesz.va, Zsebibabat nyomorgatja :D Most megint beajult, nem csoda, zengett a jatekatol a szoba :D
kami

Húúú Lorca! London miatt nagyon irigyellek!!! Voltam kint pár éve 2 hónapot és naggggggyon szerettem!!! :D

Május! Köszi a bókot, de sajna 6 kiló plussz még mindig van rajtam :? Ráadásul Gábor elkezdett futni meg súlyzózni, úgyhogy mostmár lelkiismeretfurdalásom is kezd lenni :roll: Na jó, azért nem annyira :lol:

Margitsziget - majd gondoljatok ránk is :(

Kami! Tökre látszik, hogy Áronnak nagyrészt csak az arcát éri a nap :D

Na, megyek, apa ma 4kor lelépett (1 kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor volt ilyen!), úgyhogy miénk a hétvége :D Lehet, hogy kicsit el leszek tűnve ebben a 3 napban, mert 1-1 napokra lelépünk, de kedden jövök! :P Jó pihit mindenkinek!!
Vendég

Sziasztok!

Ma nagyon nyűgös napunk van!!! Biztos a meleg miatt. Szegénykém 8-kor már sírva kelt és folytatta egészen délután 1-ig. Nagyon nem tudtam mit kezdeni vele :( . Folyt róla a víz úgyhogy a végén egy pellusban sikerült elaltatnom. Aludt egy huzamban 3 órát ilyet 2 hetes kora óta nem csinált. De ébredés után kezdődött minden előről. :( Ez lesz egész nyáron???

Folyadék! Én adok neki és igényli is a tápszer mellé ma is 100 ml megivott már.

Május örülök hogy jelentkeztél. Kitartás!!! :D

Kami! Köszi a képeket :D Amin együtt vagyunk azt is át tudod majd küldeni? Nagyon örülök hogy minden rendbe Árjonkával!!! :D

Tali: Nagyon szivesen mennék én is de nekem se a kedd se a szerda nem jó mert akkor járok a pszichiáterhez.Úgyhogy csak a csüt vagy péntek jön szóba. :(

Na jó nem írok többet mert velem van teli az oldal. :lol:

KépKép
csongria

Barbus,
Nekem is egyik kedvenc városom. Robinak kb havonta mondom, hogy milyen jól ellennénk Londonban pár évig, de valahogy nem veszi a lapot. Nati hivatalos papírjai szerint pont ott voltam, amikor teherbe estem :) Robi meg itthon.
Jó pihit a hétvégére!
Szabi melegtől függetlenül váltogatja alvós-nemalvós napjait. Nálunk azért nincs olyan rossz idő, max 26 volt eddig, ami kifejezetten kellemes nekem.
A klíma ára elég szörnyen hangzik :shock: Mennyit spórolunk azon, hogy nem bírom a klimatizált helyiségeket! Nálunk csak az occsó megoldás megy. Ha kint meleg van, reggeli hüsi beengedése után redőny le, függöny be :wink:
Nagyon aranyos a kis nyelvnyújtogatós :D :D

Deako,
Nálunk a legnagyobb súlyesés egyik napról a másikra 100g volt. Mindig este mérek, szopi előtt, de tény, hogy az azt megelőző kaja elég változó időben volt. Szombat óta teljes üzemmódban megy a szopi, dupla cici minden alkalommal. Gyarapodás nem ugrott meg, de legalább megint a gatyámig tejes vagyok. És úgy döntöttem, nem zavartatom magam a mérleg miatt, amíg jól elvan, beszélget, eszik és nem sír. :wink:

Timocska,
Pelus jól jönne :) Már csak a begyűjtés a kérdés :wink: Esetleg Robit hozzád is elküldöm vmikor, ha már otthon lesztek. Még vagy másfél kiló hízásig azt használjuk.
Engem is vár pár vasalnivaló, amit nem raktam rutinosan a szekrénybe, pl Robi pár inge, amit szeretne felvenni, de vasalva. A kis igényes :evil: Sebaj, most a szülinapra való tekintettel elrakom a szekrénybe :twisted: Onnan meg nem vállalok felelősséget a memóriámért. Sokmindent el szoktam felejteni :lol:

Bella,
A dokinénink hangsúlyozta, hogy csak legyengült immunrendszerrel van veszélyben a nagyikorosztály, ha már nagyon régen volt barihimlője. Azért az újrafertőzés nem olyan általános. Csak nálunk én vagyok az egyetlen, aki volt, főként Robinak lenne kínos most elkapni.

Nati most hozott nekem ide egy sűrített paradicsom konzervet egy kiskanállal, hogy megegyem. Teljesen elérzékenyültem :roll: :D

Kép KépKép
lorca

Lorca: szerintem ne aggódj a nem hízás miatt!! Ez nállunk is nagyon változó pedig én mindig ugyanannyi tápszert adok neki. De az egyik héten 30 gr-ot hízott mot meg 4 nap alatt 140 gr-ot. ki érti ezt??? :)

KépKép
csongria

Akkor csütörtök? Az jó mindenkinek?
Mi holnap haza utazunk csak hétfőn jövünk vissza. Addig is szervezzétek, hogy kinek melyik nap a jó!!!
Mindenkinek jó hétvégét!
Sziasztok
Vendég

Sziasztok!

Gyors leszek, mert fürdeni és aludni akarok.

tali: szerda jó, de a csütörtök mégjobb, mert a hülye gazdaságis csaj a munkahelyemen elküldte az OEP-nek azt a papírt, ami igazolja, hogy részt vettem a terhesgondozáson, így most kuncsoroghatok egy másikért a kórházban, különben ugrik az egyszeri anyaságim. :evil: :evil: :evil: Ja, és úgy tűnik, szerdán tudok bemenni érte a kórházba, de végülis ha reggel megyünk be érte, akkor nem is számít.... :roll:

meleg: nálunk nincs olyan meleg, mert É-NY-i fekvésű a lakásunk, ami nyáron jó, de télen nagyon depis. Ma reggel viszont - hogy ne unatkozzunk - berajzottak hozzánk a méhek a redőnytokon keresztül. :shock: Gondolom ott akartak fészket rakni, így azzal ment el a fél délelőttöm, hogy papuccsal agyoncsapkodtam a bejutott példányokat. Szerintem itt hever a raj a padlón - halva. :shock: Ezután ünnepibe öltöztem és elrángattam Gergőt az Árkádba, hogy vegyünk vmit a húgom 21. szülinapjára, majd kivergődtünk Rhegyre ünnepelni, ahol közölte a húg, hogy ja, ő koncertre megy, úh ma nem volt szülinapozás. :( Hát nem jó fej?!? :evil: Azért az ajándékot odaadtam, hamár egyszer..., de azért mégis! :evil: :evil:

Vasalás: én már csak inget vasalok. :oops:

Főzés: nekem van egy digitális konyhai mérlegem, és nagyon szeretem, mert minden mérési problémát megold. Csak ráteszem a tálat, és minden új összetevő előtt nullázom a mérleget és kész is. Még a mérőpohárnál is egyszerűbb - szerintem. :roll:

Ja, Kami! Tegnap felfújtam a medencét, mi van vele?

Pelus: mi a Liberot és a Huggiest váltogatjuk. A Huggies szerintem annyival jobb, hogy szélesebb a hátán a gumirozott rész.

Súly: mi az utóbbi hét során kereken 20g-ot híztunk. :lol: Szerintem vicces. De tényleg. Aki látta Gergőt, az tudja, hogy miért nem aggódom. :wink:

na megyek tényleg fürdeni és remélem aludni is
Vendég

Csongria,
Nemigazán aggódok a súly miatt. Először sokkoló volt a hirtelen megállás, de ez van. A babaszervízkönyvet nem mellékelték a születéskor, így menet közben tanulgatom :wink:
Meddig kell még dokihoz járnod? Olyankor ki vigyáz a gyerkőcre? Szabit még csak úgy hagytam "egyedül", hogy telefonnal a zsebemben voltam 3 percnyire tőle. Nem hiányolt, de én majd szívbajt kaptam.

Kép KépKép
lorca

Pann,
Már a képeken is egész jól látszik, hogy miért nem aggódsz a súly miatt. Így legalább tovább elbírod :)

Kép KépKép
lorca

Bocsi a hülyeségért, de muszáj volt idetenni :D

Egy kis érdekes gondolatmenet... Figyelem, új adatátviteli rekord: 1. Az emberi sejtmag 75MB-nyi genetikai információt tartalmaz. 2. Egy spermium így 37.5 MB-ot 3. Egy milliliterben 100 millió spermium van. Gondolatmenet: Általánosságban egy alkalommal 2.25 ml-t lövünk ki 5 mp alatt. Igy a fütyi sávszélessége: (37.5MB x 100M x 2,25)/5 = (37.500.000 x 100.000.000 x 2.25)/5 = 1 687 500 000 000 000 tehát: 1687,5 TeraByte/s Tehát ez orgazmusonként több mint egymilliárd floppy, vagy 2 millió CD lemez / sec...!!!
--

Hát nem félelmetes?

Kép KépKép
lorca

Lorca: Hát még hetekig kell járnom az biztos és most beszéltünk a gyógyszerekről és azt mondta a pszichi hogy legalább fél évig kell szednem :( . Amikor oda megyek akkor vagy a férjem vagy a hugom vigyáz rá. Már nem aggódom az elején rossz volt, de hát így tápszerrel könnyebb. :( :( :(

KépKép
csongria

Sziasztok!

Kismano az ejszaka nem kelt fol, eloszor hajnal 5-kor evett :D Nagyon kis ugyes volt :D Mellettem aludt, hat, nem horkol kevesbe, mint az apja :D De en nagyon orultem neki, mert igy nem kellett aggodnom, hogy vesz-e levegot, ahanyszor csak felebredtem, mindig hallottam, hogy hortyog es megnyugodtam. Olyan nehez elhinni, hogy most veszelyezteti a bolcsohalal!! Hogyhogy? Miert? Emiatt nem merek teljes sotetsegben aludni vele, szeretem latni, mikor folebredek...

Tegnap mire hazaertem este, elromlot a lift. Cipelhettem a babakocsit fol az otodikre, de siman ki lehetett birni!!!! OK, nem mondom, hogy nem izzadtam meg es nem atkoztam, aki elrontotta a liftet, de nem volt vegulis nagy kaland...

Nya, legyetek jok, elvezzetek a jo idot, en varom Gedeiaput haza...
kami

Meg egy par kep tegnaprol...

Kép
Kép Kép
kami

Szasztok!

Hát a szörnyű napot szörnyű éjtszaka követte. Kelt 1-kor sírva akkor adtam neki vizet utánna kelt sírva 3-kor akkor már adtam neki tápszert és reggel megint sirdogál 7 óta. Pedig már hetek óta nem ébredt fel előszőr csak 5 körül. Nem tudom mi lehetett vele. De azóta jó kedvű mosolyog dumál ugyan elég kevés tápit evett. :(

De a jó hír hogy megyünk a barátnőmhőz és ott medencézhet pancsikolhat mi meg grillezünk nyam-nyam. :D . Lányok ti milyen hőmérsékletű vizet tesztek a medencébe???

KépKép
csongria

Szia Ria!

En nem merem a homersekletet, de azt tudom, hogy az esti furdesek olyan 40 fokon mennek kb (nekem kellemes forro-meleg), ugyhogy ahhoz kepest a medencebe tett viz lanygi. olyan 32 fok koruli lehet. De nem zavarja!

Pann!

Azert kerdeztem a medencet, mert en szajjal fujtam fol ( :shock: ) es a z iv alatti egyenes resz sehogy sem akart kiegyenesedni, allandoan feljott a foldrol. De aztan fujtam meg bele levegot es mostmar jo. De eloszor azt hittem, gyari hibas... Hat, pumpaval jobba fol lehetne fujni, szo mi szo, de nincs pumpank... Na, majd lesz!!!
kami

Kami hol vettétek a medencét? Én is szeretnék egyet :D

KépKép
csongria

Hali! A KIKA-ban vettem, klassz aron. (Gedei Aron :D) Ha ma meg elnezel, akkor - elvileg - meg akcios. De a nem leszallitott ar is 1.790 Ft.

Hencegni akarok! Gyerekek, majd' leestem az agyrol az elobb. Adtam Aronnak cumisuvegbol vizet, megfogta a kezemet - na, mondom, probalkozzunk: elvettem a kezem es Aron tartotta maganak a cumisuveget, mi tobb, megfogta a masik kezevel is. De meg ezt is uberelte: mikor kifordult a szajabol, VISSZATETTE!!! Delelott seta kozben is megtartotta kicsit az uveget, de akkor azt gondoltam, mero veletlen. De az, hogy masodjara is megcsinalta, kicsit elgondolkodtat. Biztos, hogy magatol nem nyulna erte, ha mellette lenne az agyon, de ha mar a kezeben van, megprobalja iranyitani - en meg csak pislogok kozben nagyokat!!! Tegnap toltotte be a 14. hetet!!!

Most ezzel kicsit kiserletezunk - hatha a Szigeten mar o kinalja korbe a kolkoket :D :D

Kép Kép Kép Kép
kami

Na jo, az tulzas, hogy "fogta" - mondjuk hogy megtartotta. Bar az utolso kepen ki vannak nyujtva az ujjai... de az szerintem csak veletlen...

Bucccke vagyok! Nem kell ide MRI, jol mukszik az agya es kesz!!!!!
kami

Ria, Boldiagi: ha mentek a szigetre, a tápival mit csináltok? előre elkészítitek, és termosz, vagy hogy?

Kép
Kép
deako

Csongria,
Tápszerrel jobb, gondolom, de így sem hiszem, hogy könnyű lenne. :( De még szerencse, hogy azért van, aki vigyázzon Benire.
A medencébe olyan vizet teszek, ami nekem kellemes. Nati kevésbé volt rá nyafka, mint én :)

Deako,
Nincs nálunk tápszer, de azt tudom, hogy nem elkészítve kell szállítani. Hűtő nélkül az is elég gyorsan megbuggyan. A termoszos vizet szokták nálunk a játszin összerázni a cumisüvegben lévő porral.

Kép KépKép
lorca

Hali!

Deako: Én is a vízet szállítom termoszban és külön a port. :)

Medence: Tegnap barátnőméknél a kertbe felfujtuk az ottani medencét szerintem kellemes volt a víz de amint bele tettük Beni úgy el kezdett visítani hogy alig tudtam megnyugtatni. :( Remélem ez a kezdeti sokk volt és végül szeretni fogja :shock:

Baromi meleg van én nem bírom és ez meg csak a kezdet.

KépKép
csongria

Hali!

Gergő prüntyög a játszószőnyegén, úh most van egy kis időm.

Megírom a naaaaagy fejlődési lépéseinket:

1. Gergő prüntyög a játszószőnyegén EGYEDÜL!
2. Ki kellett vennem az autósüléséből az újszülött szűkítőt, és egyel feljebbi lyukba tettem a biztonsági övét. Már ilyen nagy!
3. Már egyszer elkapta a babakocsiba felakasztott a csörgőjét és rázta! Ugyanúgy csinálta, mint amikor boxolja, csak most a kezébe akadt. :lol:
4. Tegnap végre elértük a 6 kg-ot, most kereken ennyi. :)

Tegnap sűrű napunk volt, mert már a reggelt riadalommal kezdtük, ui egy 10 Ft-osnyi vérfolt volt Gergő feje alatt! :shock: Teljes pánikban kerestük a vérzés helyét, ő meg csak vigyorgott, egészen addig, amíg nem kezdtük a száját feszegetni (Boldi jutott eszembe), hátha velünk is ez történt, de nem, végülis a fülkagyló egy rejtett kis hajlatában fedeztük fel a karmolt sebet. Pedig már 3 naponta vágom a karmincáit, és mégis. :?
Aztán du. voltunk a TESCO-ban és Gergőt babakocsiban vittük, hogy ne izzadjunk össze, de többet nem viszem kocsiban! A pénztárnál már eléggé elege lett mindenből és sírt a babakocsiban, de nem tudtam felvenni, mert segítenem kellett Ádámnak a pakolásban. Közben a péztárosnő meg egy másik nő is szinkronban osztogatták a tippjeiket, hogy vajon miért sír. Mondtam nekik, hogy fáradt, és az a baja, de nem tudtam meggyőzni őket. Próbálkoztam cumival, de Gergő most sem fogadta el, így az ott volt mellette a babakocsiban. Ezt meglátta a nő, és közölte, hogy kiesett a cumija, azért sír. Mondtam neki, hogy nem, nem azért sír, a cumit nem fogadja el, de úgylátszik vmi gond lehetett a kommunikációs csatornával, mert ezen információk birtokában is benyúlt a babakocsiba és bedugta Gergő szájába a cumit, majd csodálkozva rámnézett és közölte, hogy "Nem kell neki, kiköpi!" Na itt már elég ideges voltam, de rendkívüli önuralomról tettem tanubizonyságot, ui. csak annyit mondtam neki, hogy "Ezt mondtam én is.", ahelyett, hogy elküldtem volna melegebb éghajlatra, mert engedély nélkül benyúlt a babakocsiba. :evil: :evil: :evil:
Szóval így állunk: ha kendőben viszem, a kilógó lábát taperolják, ha babakocsiban, akkor meg benyúlkálnak hozzá. :evil: Ezen tapasztalatok birtokában megegyeztünk Ádámmal, hogy amennyire lehet a közeljövőben Gergőt megkíméljük a hasonló programoktól.

Most megyek, takarítok egy kicsit, mert du. bográcsozás lesz nálunk. :D
Vendég

Hahó!

Na gyorsan visszaolvastam a tegnapit, mert mi is kerti partin voltunk, végre szabad levegőn alhatott.
És pénteken gyereknapi bevásárlás keretében kapott csörgő bizbazt a kocsira, meg játszószőnyeget :lol:

Nekem bármelyik nap jó, csak holnapig el kéne dönteni, mert egy megbeszélt ebédelésemet úgy pakolom. Eddig úgy tűnt, h a csüt. jó mindenkinek, nem?

Deako, Május, 4-6-os villamossal mentek?, mehetnénk együtt!

Orsi, én Barbi javaslatára külön viszem a port és a vizet. A vizet a cumisüvegben, a port meg Avent-es tápszeradagoló műanyag kütyüt vettem a DM-ben (röhögtem is magamon, h nem gondoltam, h van még olyan babacucc amit nem vettem meg hülye elsőgyerekes szülőként, de van, hurrá. Amúgy elégedett vagyok vele, mert 3 rekesze van, tehát 3 alkalmra is vihetek). De persze a port a cumisüvegbe, vizet termoszba megoldás is tetszik :lol:

Erről jut eszembe, Ria, Barbi, van a víz hőmérsékletének jelentősége? Mert nekem általában szobahőmérsékletű, mire a szopit befejezzük úgyis kihűl mivel előtte rázom össze, és ha megyünk valahova akkor meg a cumisüvegben hűl szobahőmérsékletre. Nem fontos, h annál melegebb legyen ugye?

Áron jópofa, önkiszolgáló! :)

Kép
Kép
agiboldi

Pann,
Milyen szépen halad Gergő! Gondolom a kedvenc napirendi pontod a Gergő egyedül játszik című. :D
A pénztáros nő nyúlt be a kocsiba? A szép tiszta kezével? Remélem, legalább a másik :evil: Ilyen ordító pillanatokban fel szoktam venni Szabit a kendőbe. A múltkor pont fizettünk, amikor elindult a menet. A pénztáros egy kicsit bizonytalankodott, amikor egy Flórás bankkártyát nyomott Robi az orra alá és ütötte be a kódot, de megnyugodott, hogy legalább én írtam alá :wink:

Meleg:
Nálunk a lakásban, mint írtam, nincs túl meleg. DE, tegnap azért gondosan méregettem. Hőmérő a falon:26, levegő a szoba közepén: 27, levegő a rácsos kiságyban:29-30 :shock: Nem véletlen, hogy tegnap nyüszi volt végig. Amint egy kis vizes ruhával hűtögetni kezdtem, máris jobban érezte magát. :?

Kép KépKép
lorca

Sziasztok,

látom azért néhányan otthon vagyunk! :lol:

Kérdeznék Tőletek!
Kinéztem egy babakocsit, de mivel itthon Brendon katalógus van, így csak ebből tájékozódtam. Drágának számít a Brendon, ha igen hol érdemes megnézni (nem használtan)?
ez az:http://www.brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?mainmenu=8&submenu=4&thirdmenu=182&brandfilter=Graco&empty=1&productid=146167&pageno=1&whid=25
és még azt is kérdezném, hogy az nem baj-e, hogy nem dönthető teljesen vizszintesre, ha mózes van hozzá (mert én ezzel szívok most is :( )

Köszi,
anna
Vendég

Sziasztok,
Már régóta olvaslak benneteket rendszeresen, mert az én Zsófim is 2 hónapos és 5 napos, tehát hasonló cipőben járunk.
Szerencsére nagyon jó baba, ritkán nyűgös.
Szopizik, jól eszik, éjszaka is általában csak egyszer kelünk 3 körül, és legközelebb 6-tól 8-ig terjedő időszakban.
Most is éppen alszik.
3 dolog ösztönzött hogy írjak:
1. Apuci nincs itthon a hétvégén és nincs táraságom (sajnálkozok is, hogy ti milyen keveset írtok hétvégén)
2. Lillu babakocsi kérdése: Mi néztük ezt a babakocsit a Brendon-ban, akciós volt (szerintem talán ettől is kevesebb) bár így sem drága, bár pont ezt a típust máshol nem láttuk. Pont gondolkodtunk is a textil mózesen, mert nincs lift a házban és abban lehetne esetleg hordozgatni, viszont az eladó azt mondta, hogy kb. 3 hónapos korára ezt kinövi és lehet hogy igaza van.
Nálunk szempont volt hogy vízszintesre legyen dönthető, hogy ha esetleg hasra fektetjük, meg egyébként is jobb az neki, de lehet hogy nem gáz az annyira.
3. Esetleg majd néha kérdezek tőletek valamiket. Most pl. azt vettem észre, hogy egyre ritkábban kakil. Vagyis péntek este kakilt egy hatalmasat, aztán tegnap is meg ma is, csak nagyon kis pöttyöket. Pedig jó eszik és gyarapodik is. Tudom, Kamiéknál 3 napig is nincs kaki néha, de ti többiek, hogy vagytok ezzel?
Meg néha kicsit nyáladzik a gyerek. Megjelenik egy kis nyál a szája sarkában. Régebben nem nagyon volt ilyen. Normális ez?
Jelenleg épp ezek az aggodalmaim, de túl vagyunk már a piros pöttyös popsi és a begyulladt köröm problémán is.
Üdv mindenkinek
bozotka

Sziasztok! :)

bocs, hogy nem írtam, de tegnap hazautaztunk anyáékhoz, most jöttünk vissza!
Lillust teljesen megviselte a környezetváltozás, éjszaka szinte óránként kelt és nappal is 2 óránként evett! :shock: :shock: Remélem itthon minden visszaáll a régi kerékvágásba!

Bozotka!
Lilla is nyáladzik, mégpedig elég keményen. A védőnő azt mondta, hogy azért van, mert a foggyökök már mocorognak odabenn, bár előbújni még hónapok múlva fognak.

Kami!
Áron annyira édi!!! Most is mutattam nővéremnek képeket, hát nagyon-nagyon dicsérte! :D :D Ha így halad, akkor tényleg ő fog mindenkit megkínálni innivalóval a Szigeten! :)

Tali:
én úgy hallottam, hogy jövő héten kicsit lehül a levegő, úgyhogy nem lesz 30 fok. Akkor a Szigetre megyünk és csütörtökön?
Aki eddig jelzett, hgoy jön: Sági, Kami, Pann, Boldiági, én. Ria, Orsi, Május, Lorca, Roki és akit még kihagytam, jöttök??

Timi
Kép Kép
timocska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?