sziasztok
tali
legyen-legyen-legyen!!!! nekünk a jövő héten
kedd-szerda-csüti jó! és persze margitszigetre szavazok, de sági tök rendi tőled,h felajánlod a fedelet a fejünk felé, nekünk az is jó, ha sz.r az idő
deako!
mindenképp gyertek (vilizhetünk együtt, ha gondolod), én is tudom, h hol van a klotyó, tök normális, majd vlhol a közelben táborozunk le
barbi
el nem tudom képzelni, hol lehet rajtad az a sok plusz kiló, sztm végig te voltál a legcsinosabb kismami, és most is mint anyuka (bár tény, h szoros a verseny, mindenki n jó formában van, legalábbis akit a talin láttam
)
ágiboldi
köszi a hiányolást, mélyponton volt a hangulatom pár napja, aztán meg olyan nehéz volt visszakapcsolódni. képet kaphatsz, de aztán ha mégis összejön boldi lillussal, akkor neh elkalapálja kelét féltékenységből
rem, te is jössz a talira, majd viszek olyan sütit, amit tejfölöspohárral kell kimérni, meggyes-csokis-piskótaszerű én imádom
pihenőszék
kele baromira bírja, ti mennyi ideig hagyjátok benne? mert a védőnő azt mondja, h max félóra, amíg nem tud magától ülni. hát nem mondom, h egész nap abban van, mert kiságyban alszik, és a kanapén is elvan ideig-óráig, meg ugye sétánál hordozó/kendő, de aztán csak a pszék marad. pl a mi ágyunkat utálja
szabadtéri szopi
én simán csinálom, ha "muszáj", mondjuk tömegközlekedést kihagyom így városon belül, de ha vonattal v távolságival kéne menni, ott bevállalnám, ha jönne a szopiidő
pluszfolyadék
én még nem próbáltam. kutacsát nem láttam még behorpadva, a pelusa mindig pisis, és a védőnő azt mondta, h ha min. háromóránként szopizik, akkor nem száradhat ki. ettől függetlenül hordok magunkkal babavizet (humana), de még nem kért.
kami
áron n okos kisfiú, annyira cuki a vizsgálatos képen, biztos felnőtt fejjel n büszke lesz a szüleire, h ennyire komolyan vették a fejlesztését
képeket légyszi küldd el nekem is
tortahu@yahoo.com
bigsis
te aztán tényleg jól eltűntél, rem, most már maradsz
mazsi
mindenképp vállald el a more-milk felkérést, végre egy hiteles nyilatkozat!
bocs, h ennyit írtam hirtelen, de már hiányoztatok
még annyit, h vettünk használtan egy utazóágyat, hát basszus, tök jó, meg minden, de tényleg mindent autósoknak találnak ki, ezt aztán vonattal-busszal vinni lehetetlenség, iszonyú nehéz