Új privát üzeneted érkezett!

Szia Banita!

bocsi, hogy anyu nem válaszolt, de Anna miatt egy hete nem volt az internetnél. Ha még írsz, akkor feltétlen küldd el az én címemre is, én sûrûbben nézem a leveleim.
De itt van anyu tel. száma is: 70/312-7325
Ha kilenc után megcsörgetsz, visszahívunk, mert nekünk olyankor ingyen van.

Puszillak: Zsófi (23)

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Ma én vagyok az elsõ!

A Flóci megint belázasodott reggelre. Kép Most csak 38,2 volt a láza.

Ágci: Olvastam a 3 napos lázról az egyik könyvünkben. És le tudtátok vinni a lázát akkor? Mert a Fló napközben tök jól érzi magát, sõt ma reggel is ahogy kivettem az ágyból vigyorgott. Feltettem a második pisizacsit. Ugyanis az elsõbe nem produkált semmit. Most megivott elõtte 120 ml gyümilevet elõtte meg szopizott is. Remélem sikerül. Szóval mindenféleképpen megyünk a dokinénihez.Kép Jó lenne ha nem kellene gyógyszert szednie.

Mindenkinek jó napot!

GAbi3
inecsg

Sziasztok

Ezt az infót a www.noklapja.hu-n találtam egy fórumban,
Babázzunk/Figyelem!!! Szerntem fotnos lehet nektek is.

"Most találtam ezt a hírek között, ha valakit esetleg érdekelne:
A Tények információi szerint százmilliárdokba kerülhet az államnak valaki figyelmetlensége, hét évig ugyanis elfelejtettek hatályon kívül helyezni egy jogszabályt, amelynek alapján havi hatezerhétszáz forint jövedelempótlék járt volna a kismamáknak a gyes mellett. Annak idején, a Bokros-csomagban kimondták a jövedelempótlék megszüntetését, de a rendeletet elfelejtették hatályon kívül helyezni, a pénzt viszont már nem utalták el senkinek sem. A jogerõs bírósági döntés nyomán most több mint félmillió kismama lehet jogosult a fejenként összesen nagyjából kétszázezer forintos jövedelempótlékra.
Egy nap alatt most három kismama is pert nyert az ügyben. A Somogy Megyei Bíróság szerint a három kaposvári fiatalasszony jogosult a havi 6700 forintos jövedelempótlékra. A jogerõs, precedens értékû ítélet kötelezi az államháztartási hivatalt, hogy fizesse meg a kismamáknak a jogtalanul visszatartott támogatást és annak kamatait, fejenként összesen több mint 240 ezer forintot.
A területi államháztartási hivatal a jogerõs ítélet ellenére sem volt hajlandó átutalni a bíróság által megítélt összeget. A kismamák ezért inkasszót nyújtottak be a hivatal bankszámlája ellen.
A gyesen lévõk jövedelemkiegészítõ támogatásáról szóló jogszabály 1994-ben, a Horn-kormány egyik elsõ intézkedéseként született meg. A pótlékot azonban csak 1996-ig, a gyessel kapcsolatos szabályok módosításáig fizették, miközben a jogszabály 2002. tavaszáig érvényben volt. Emiatt több százezer, gyesen lévõ kismama esett el az alanyi jogon járó jövedelempótléktól. "

Nézzetek utána, mert érdemes szerintem. Kép
Gigi
gigi1

Sziasztok!

Erika: Azért nem jelentkeztem, mert kicseréltük a számítógépünket a hétvégén és a párom még most tudta feltelepíteni a programokat. A leveleimet sem tudom még elolvasni.

Nina74: Remélem megkedvelitek a babazsákot. Az elsõ próbálkozás után azt hittem, hogy kidobtam az ablakon 6500 ft-ot, mert Gergõ kényelmetlennek érezte. Nem is csoda, mert rosszul adtam rá. Mostmár nagyon szeretjük, és a szomszédasszonyom is vett az én lelkesedésemet látván. Õk is nagyon szeretik. Szóval ne ijedj meg, ha elõször nem szereti a picúrka.

Ma még jelentkezem!

Kriszti
gykriszta

SZijasztok!

Gabomano! Ez egy kisméretü könyv, ami a tenyeredben is elfér. És ha lapozod,(kemény lapos)akkor az oldalakon vannak kihajtható részek. Ezeket tudják hajtogatni, nézegetni a gyerekek. A könyv cime: Elbújtam a házban. De van többféle, pl. Elbújtam az erdöben...stb.

Gabi3! Köszi, igy biztosan megtalálom, ha megyek.
Hanga 11 hónaposan 180g-ot fogyott! A doki erre azt mondta, hogy ez normális, ne aggódjak, mert ilyen korban annyit mozognak a gyerekek, hogy képesek az összes bevitt kalóriát felhasználni. Viszont a 12 hónapos mérésen meg 1000g-ot hizott, úgyhogy behoztaKép

Ágci! IGENIS!Kép

Gigi! Jól jönne:-))

Ki megy a Mikkába pénteken?

Szijasztok, Lara
lara

Sziasztok!

Hát mi nem tudunk menni megint. Kép Pedig irtóra szeretnénk, de a Flócinak torokgyuszija van. Nem akarunk mindenkit lefertõzni. Szerintem mi soha nem találkozunk már. Mindig valami közbe jön.

Ja nem írtam, hogy éjszaka megint belázasodott egyszem gyermekünk, most csak 38,2, de nam ment le sem a kúppal sem a borogatással. Szóval Ágci ez nem a 3 napos láz.
Kaptunk valami hülye szirupot, "nagyon" ízlett, szegény kiköpte mindet.

Reggel a tápszert nem itta meg. Megkóstoltam én is, hát elég szar íze van , én sem innám meg. Majdnem kitaccsoltam.

Azért érezzétek magatokat jólnélkülönk, pénteken. Szól valaki Enikõnek, mert nincs net közelben!?

Lara: Az Algyõi telkek már mind gazdára leltek. pegid még ki sincsennek osztva. Jó mi! Ha nagyon oda akartok költözni, romos házakat nézzetek. Ez az egy mód van arra, hogy telket kapjatok Algyõn.

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Lara!
Mi megyünk pénteken!

Zsófi!
Ma itt volt az anyuka, elvitte a tejemet. Azt mondta, hogy ma kapott engedélyt az orvosától, hogy szoptathat (eddig ugyanis antibiotikummal tömték, az intenzív oszályon feküdt). Van teje, fejt, de természetesen nem adta oda a babának. A kérdés az, hogy 3 hét cumisüvegezés után elfogadja-e a cicit. Ha szüksége lesz még tejre hívni fog. Ez a mobilszám amit megadtál (és amirõl hívtál) a te számod, v. anyukádé? Mi anyukád neve? Azt nem mondhatom neki hogy Meso...
Egyébként utánajártam, a fagyasztott anyatejet is természetesen kifizeti nektek a TB. Nektek semmi dolgotok nincs. Akinek szüksége van a tejre annak kell intéznie a gyerekorvosával a papírokat.
Akartam e-mailt küldeni neked, de a profilodban nem találtam meg a címedet.
Jössz/jöttök pénteken?
Anna jobban van? Ha gondolod, van egy nagyon jó természetgyógyász dokinénink ("rendes" orvos, nem kuruzsló, gyereksebészként is dolgozik), megadom a telcsi számát hátha tudna segíteni.

Képzeljétek Bálint du. 4 óta alszik.(Délelõtt 2 órát aludt kint a teraszon a babakocsiban.) Azt hiszem ma kihagyjuk a fürdést!

Hétfõn Bálint elkezdett forogni, de úgy hogy egyhuzamban 8-at 10-et forog. Beni ilyet nem csinált. Fordult 1-2-t és kész. Bálint meg úgy csinál, mintha domboldalon gurulna, és nem tudna megállni annyira belendül.

Csajok!
Ismertek olyan megbízható fiatal lányt, v. idõsebb nénit, aki alkalmanként (kb. havonta 1-szer, este) a lakásunkon vigyázna a gyerekekre?
Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Sziasztok,

Agci,

mar vartam, hogy ird, te bezzeg megmondtad, hogy korabban fekudjek. Kép Kép

Banita, Lara,

ti beszeltek itt jol kinezesrol? en ezt rolatok 100x jobban elmondhatnam.

Igen a fagyasztott tejet is fizeti a tb. En is azt kaptam vkitol Jazmin idejen.

nu csok mindenkinek,
gabomamo
gabomamo

Ja azt elfelejtettem, Gigit amit irt, az a 98 tavasza es 2002 tavasza kozotti kismamakra vonatkozik, akik gyesen voltak.

Banita te is nem?
g.
gabomamo

Gabómamó,
hát ezt nem lehetett kihagyni.Kép

BAnita,
ha lesz vmi probléma a szopival, tudok adni visszaszoktató programot. Tudopd, annak idején nekünk is kellett. Nagyon jó. Ha felhívja Ibolyt vagy W. Ungváry Renátát (telcsiszám www.lll.hu oldalon) õk meg tudják mondani, hogy amikor az antibiotikumot szedte azt a tejet felhasználhatja-e még. Ha még meg van neki. Egyébként épp a hétvéégn mondták, hogy sokkla több gyógyszer szedése alatt lehet szoptatni, mint ahogy azt az orvosok engedik, és nagyon spéci könyvekbõl tudják kinézni a lehetõségeket.

Gabi,
sajnálom. Flócit szerintem ne gyötörd most a tápival. Szoptasd amilyen gyakran csak tudod, itasd, kamilla tea, csipkebogyó, kicsi citromot is tehetsz bele, hogy minél több folyadékot és C-vitamint kapjon. Kivi is mehet mag nélkül. Ha meggyógyul, akkor majd elkezdjük a "hízókúrát".
Ágci

Kép
Ágci

Hahó!

Ágci: Szerencsére az étvágyával nincs gond.Csak mivel ma
próbáltuk ki elõször, nyilván más íze van a tápszernek, mint az anyatejnek. Majd megszokja. Közérzetével nincs semmi gond. Olyan mintha nem is lenne lázas. Vettem Hipp gyümiteát az jó? Vagy inkább rendes csipkebogyit csináljak?

Jó éjt mindenkinek!

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Gabi3!
Miért kell Flórának tápszert kapnia amikor még szopik? Már nem emlékszem, milyen tápot írt fel a dokinénitek?
A torokgyuszira milyen "löttyöt" kaptatok?

Ágci!
Köszi szépen megkaptam a babakajás e-mailt. Holnap lesz 1 hete, hogy Bálintot dél körül szopi után megkínálom reszelt almával. Szerintem a következõ héten a sütõtök lesz terítéken, bár a táblázatod szerint azt csak 7,5 hónapos kor tájékán ajánlott adni.
Nekünk kéne alkalomadtán a babysitter. Esetleg te tudsz valakit?

Gabómamó!
Azt elfelejtettem mondani, hogy mikor terhes voltam Bálinttal, én is mindig késõn feküdtem le, rá voltam hangolódva, hogy bizos éjjeli bagoly lesz a babám, de szerencsére nem... Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem kell magadat hibáztatnod amiért Simi szeret "éjszakázni"!

Bálint egyébként a délután 4 óta tartó alvásából 10-kor kelt fel, tisztába tettem, ráadtam a hálózsákot, megszoptattam, aztán lefeküdt aludni. Kíváncsi vagyok reggel mikor fog felkelni (szerintem kb. ugyanakkor mint máskor)!

Kép

Kép

Kép
banita

Gabi3,
ne hippet, azokba nézd meg, mi van... Normális, lehet filteres is.

Anita,
azért mert az elsõ hó a gyümölcsöké, nagyjából. pénteken megdumcsizzuk.
Ágci
Ágci

Sziasztok!

Banita: Azért kell tápi Flórának, mert ki kell pótolni a reggelit, már nem elég neki a tejecske. Eddig kipótoltam a lefagyasztottból, amit régebben tettem el, de az már elfogyott. A dokinéni az Ospen nevû gyógyit írta fel.Majd belekeverem kisebb mennyiségû hörpibe.

Ágci: Milyen filteres van? A Herbáriásat adhatom neki?

Ma reggelre már csak 37,2 volt a hõje, lázcsillapító nélkül. Szerintem rálépett a gyógyulás útjára.

Találtunk egy másik lapot, ahol gifeket lehet nézegetni. smilies.lap.hu, ha jól emlékszem...

Gabi3
inecsg

smiley.lap.hu
inecsg

Gabi,
mindegyx milyet, csak ne feketeteás legyen, nekünk pickwick van itthon. nézd meg nmit tartalmaz.
szvsz a táp tök felesleges, miért nem adsz reggelire azt amit te eszel?
Ágci
Ágci

Ágci: Rendes, szárított gyümölcs tea is jó? Mi azt szoktunk inni. Abban nincs teafû.

GAbi3
inecsg

Gabi,
igen. A csipkebogyót azért írtam, mert sok benne a c-vitamin, a kamilla tea meg fertõtlenít.

BAnita, írtam mélt.

Zsófi,
a kedvesem azt mondta, hogy még se adjuk el, jó lesz a következõ babának. Szóval, akkor még nem reménytelen, hogy lesz második.Kép

Lara,
megyünk holnap együtt?

Ágci

Kép
Ágci

Zsófi,
küld már lécc el a mél címed.
Ágci

Kép
Ágci

SZijasztok!

Gabi3! Kár, hogy nem jöttök holnap. Honnan tudod, hogy elkelt az összes telek? Ja és képzeld, utolértük a Délházat. Jövö7en újra nyitnak, megváltozik a nevük és a Béketelep kilöve, abból nem lesz semmi, azt mondták, hogy most Algyön tudnak telkeket...Nehéz eligazodni mostmár tényleg.

Banita! Hát nagyon ügyes Bálint! Szerintem már mászni akarna, csak még nem tud, ezért közlekedik igy, nem?Kép

Gabomano! Én 16 hónapja szültem, te meg 2 hete. azért van különbség!Kép

Ágci! Jössz gyalog holnap? Akkor mehetünk együtt!! Irok mélt, hogy hol találkozzunk.
Mostpedig folytatom az üvegfestéstKép

Szijasztok, Lara
lara

Sziasztok!

Kíváncsi vagyok rá, hogy korábban milyenek voltak a baba-mama klubbok. Mit csináltatok ott?

Kriszti
gykriszta

Sziasztok!

Lara: Tök jó, hogy üveget festessz. Ügyi vagy. Nekem mostanában nincs semmi ilyenhez ingerenciám. Hogy-hogy újra kinyitnak? Miért voltak bezárva? Ugyan az a telcsiszámuk? Ha tudod írd meg. Hátha szomszédok leszünk... Onnan tudom, hogy elkeltek már az algyõi telkek, hogy egy odavalósi nõci mondta, akinek van ismerõse a hivatalban. Õk is ezekre a telkekre pályáztak. Atól mi feladtuk a telek igénylésünket. Én is sajnálom, hogy nem tudunk menni holnap, a dokinéni mondta, hogy most ne menjünk közösségbe. Pedig Flócinak közérzetileg nincs baja, meg nem akarom, hogy más elkapja tõle. De a jövõ héten úgy is megyünk tornázni, ugye jól tudom?!

Ágci: Csináltam a Flónak teát abból a gyümibõl, amit mi is iszunk, nem nagyon kellett. De máa már vagy 5x szopizott.

Gabi3
inecsg

Ágci!
schusy@freemail.hu
Kár, hogy mégis kell, kölcsönbe sem adjátok ide?
Bérbe?

Banita!
Anyu száma az, amit megadtam, csak nem ért rá, azért beszéltem én veled.
Nyugodtan szólítsd Meso-nak, mindenki így hívja.
Várjuk a lány telefonját.
A telefonszámot megköszönném, ha most newm is, a jövõben biztos szükségünk lesz rá.
A mail címem: schusy@freemail.hu

Anna vmivel jobban van, de közel sem az igazi, ezért nem is megyünk holnap. Kép

Én is szoktam gyerekfelügyeletet vállalni, ha gondolod...

Amúgy már tegnap akartam neked írni, csak elszállt a hozzászólásomKép

Zsófi(23+2)

www.mamami.hu
zsuzsófi

Három a magyar igazságKépKépKép : schusy@freemail.hu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Ágci!
Hülye vagyok, meg sem köszöntem, hogy hívtál. Kép Nagyon jólesett!!
méri

Nem is mondtam!!!

Túl vok a terheléses cukorvizsgálaton.
Brrrrr de rossz volt!!!!!!
Kérem szépen vígasztalni!!!

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsófi: Fincsi volt?! Nekem 3x kellett mennem, 5 szúrásosra, mert a mamám cukorbeteg volt. Persze semmi bajom nem volt. Szerencsére. Remélem a te eredményed is jó.

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Köszi lányok a segítséget magnézium ügyben!

Kriszti:
Úgy örülök,hogy jól vagytok!Remélem írsz minél elõbb!

Zsófi:
Írtam mailt,én is útáltam a cukorterhelést,mert tök büdi volt a nõ aki vért vett,ráadásul percek alatt össze-vissza
szúrta a karom,majdnem tövig szúrta a tût,s így is a kémcsõ
alján alig volt vér!Pedig igen jó a vénám.

Gabi3:Puszi Flónak,remélem hamar meggyógyul a kis szívem!

Lara: Kecskemétre megyünk,sajna nincs kocsink,így vonattal.
Már nagyon várom .Remélem jó idõ lesz,s odatalálunk!
Beszámolok majd!

Puszi Mindenkinek!
Erika
Erika

Zsofi,

a Micimackoban lehet legzesfigyelot kolcsonozni. Kaukciot kell fizetni, utana havi berleti dija va. A vegen persze visszakapod a kaukciot.
g.
gabomamo

Kösz Gabi!
Azért lehetnél együttérzõbbKépKépKép

Én is 5 szúrásoson voltam.

Erika, én is írtam.

Ágci, írtam neked is!

Gabó, köszi szépen!!!

Zsófi(23+2)

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok,

Simon ma 1 honapos es 4950 g.

g.
gabomamo

Gabómamó,
készülj fel, Cumika nem volt annyi. Kép
Ágci

Kép
Ágci

Agci,

remelem nem lesz ebbol baja Simonnak. Pl cukorbetegseg. Kép
g.
gabomamo

ááá, dehogy, jujjj, csak poénból mondtam.
Á

Kép
Ágci

Sziasztok!

Ma már nem volt hõemelkedése sem Flócinak. Két kanál szirupot is sikerült lenyomni a torkán. Igaz kétszer is felébredt éjszaka, mert csuron víz volt az izzadságtól.

Remélem jól fogjátok érezni magatokat a klubban.

Gabó: Ezek szerint másfél kilót hízott Simi egy hónap alatt?! Ez igen. Akkor már nem jó a 2-5-ig Pampers!
Kép

Erika: Meg fog most már gyógyulni. Tök jó hogy Kecskemétre mentek, feltétlenül mondd meg nekik, hogy Szegedrõl jöttetek, mert ha nem láttszik a lényeg még aznap vissza rendelnek, hátha megmutatja. Nálunk is ez volt, csak inkább az miatt hívott vissza a doki, hogy megbizonyosodjon arról, hogy tényleg kicsi a korához képest. Nagyon rendesek. Busszal nem gyorsabb? A buszállomás közel van a Fráter u.-hoz.

Szép napot mindenkinek!

Gabi3
inecsg

Sziasztok Lányok!

Én is elõkerültem végre. Nekem is cukros az Anyukám, sõt mind a 2 testvére is. Nem tudom mitõl függ, hogy milyen cukorterhelésre küldik az ember lányát, mert én pl. nem tudtam a védõnénit rávenni, hogy legalább az egyiket normálisra csináltassa. Csak egy éhgyomri és egy 120 perces adatom van mindegyikbõl. A végén a sógórnõm csináltatott egy 5 szúrásost. Ja, és ráadásul nekem meg az volt régebben a gondom, hogy könnyen leesett a cukrom. Szóval nálunk is elég nagy a rizikófaktor.
Tegnap voltunk Pöttömkével megint ctg-n és a doki nagyon elégedett volt velünk. Kép Viszont ami nagyon bosszant, hogy az egyik barátnõmtõl sikerült valami valami gombát összeszednem, pedig csak a kezét törölte meg a törölközõmben. Még ki is cseréltem, amikor éreztem, hogy vizes, de ennyi is elég volt. Jó alaposan meg is vizsgált tegnap e miatt a doki, csillagokat is láttam közben, pedig tök rendes. Vasárnap délelõtt kell megint bemennem a klinikára, hogy megnézzen. Remélem még a szülés elõtt sikerül kimászni ebbõl a nyavajából. Azért szörnyû, hgy azon kell drukkolni, hogy ne jöjjön még a baba.

Na jól kisírtam magam nektek. Bocsi. Kép

Puszi,
Edelweiss
38+1
edelweiss

Edielweiss: Vigyázz ezekkel a gombákkal.

Lányok: Jó volt a klub, meséljetek róla!!Kép

Gabi3
inecsg

Sziasztok,

Agci,

en tenyleg aggodom 1 kicsit Simi sulya miatt, de nem azert mert te mondtad.

Gabi,

a newborn pelus sosem volt jo, en azert probalgattam, elhasznaltam par darabot, de mindig megbantam, mert mindig atoltoztetes volt utana. Pedig Jazminnal a Liberost is honapokig hasznaltuk.

Edelweiss,

uristen milyen gyorsan telik az ido. Jo izgi mostmar, ugye? Eredetileg enis a jovo heten szulnekKép , de az uh alapjan febr. 7. lett. Azert eleg jol ki tudtak szamolni es februar 6-an meg is jott Simon. Mi lett volna, ha meg var 1 honapot? Kép Kép Barmikor johet a babokad!

Tudtatok , hogy a noi klinikan van 2 uj szoba 1 agyas, ami olyan mint 1 hotelszoba, sajat furdoszoba telefon, stb. 10 ezer/ ejszaka. Nagyon szep, de szerintem jobb a 3 agyas. legalabbis a mi szobank nagyon jo volt, egesz nap rohogcseltunk, mikozben iszonyuan fajt a mehecskenk.

Ja azt nem is irtam meg, hogy borzaszto fajdalmamim voltak a mehosszehuzodasok alatt. Csillagokat lattam, felert a fajasokkal. Jazminnal 1x sem fajt, lehet, hogy azert mert keson kezdtem szoptatni. De tobbi anyuka mondta, hogy minel tobbedik gyereket szulod, annal jobban faj. Panadolt nem szedhettem, mert algerias vagyok ra.

Meg azt is elfelejtetem irni, hogy az elso napokban sebesre szopizta a cicim Simon. Kenegettem Bepanthennel, jo is volt, de mindig visszasebesedett. Itthon olvastam1 LLL ujsagban, hogy nem jo kenni, mert tenyleg ujra porkosodik, na en nem kentem es tenyleg gyorsan meggyogyult. Kulonben menyei volt a szoptatas a klinikan, mivel csak ulve tudok szoptatni a szekbe ules eleg kellemetlen volt, akkor fajta cicim es meg gorcsoltem is kozben. Kép Kép
de csap par nap volt.

Siminek nagyon csunya a bore. Tiszta kiutes. Piros es feher a kozepe. Az egesz feje olyan es meg a hajas fejbor is. Most olvastam utana, ez a tejtol van es 5-6 honapos korara javul meg. szegeny, addig pottyos labda lesz. Az orranal es a 2 szeme kozott mar kicsit sebes is. Hetfon jon a dokineni, kivancsi vagyok mit mond, akkor lesz Simi nyelvfelvagasa is. Mindket gyerek felvagott nyelvu lesz Kép

Nektek bejon a babanet tarsalgo? En most masfelol jelentkeztem ra es csak igy jon be.

nu csok mindenkinek,
gabomamo
gabomamo

Lányok! Bocs, elfelejtettem elújságolni, Rita csütörtökön volt UH-n, megnézték a babát, minden rendben, 7 hetes terhes és meghallgatták a baba szivhangját is. Mindenkit üdvözöl.

Karmen
karmen

Sziasztok!

Gabó:Flónak is volt ilyen pöttyei.Persze ennyire nem volt durva, de elég sokáig meg voltak. Szegény Simi, ezentúl folyékonyan tud majd beszélni.Kép Nálunk bejön a babanet.
Én biztos nem bérelném ki a 10ezres szobát. Sokkal jobb társaságban. Igen, ez így van, hogy minnél többedszer szülsz annál erõsebbek a méhösszehúzódások.

Karmen: Ritának üzenem, nagyon vigyázzon a picurkára, és gratulálunk nekik.

Már két napja nincs láza az Egyszemnek, viszont a gyógyitól pöttyös lett a bõre, úgy hogy nem adom neki. Igaz antibiotikum, de nem is evett szinte semmit, csak szopott. Tegnap éjjel vagy 10x fennt voltam nála. Nem szeretném, ha a 7180 gból még fogyna is. Hétfõn elmegyünk a dokinénihez, remélem jó híreket mond. Már mint, hogy meggyógyult és nem kell hülye gyógyszerekkel tömni szegényt.
Ebédig ma semmit nem aludt, bekapta a spenót felét és két kalál között elaludt. Nagyon kis édi volt.
Este megint olyan fáradt volt, hogy nem evett csak ivott és szopizott. Szerintem, megint éjszakai szopi lesz, de most készítettem felturbózott gyümilevet, hátha attól jó lakik.

No elég mára kicsit sok lett a duma.
GAbi3
inecsg

Nem is lett olyan sok!Kép
inecsg

Ja még annyit, hogy mit tudtok a penicilin allergiáról? Nem lehet, hogy az miatt lett a Fló pöttyös? Igaz õ már kapott ilyesmit még újszülött korában. Akkor nem lett semmi baja.

Gabi3
inecsg

Gabi,
igyekszem vigyázni velük, és nagyon szeretnék minél hamarabb megszabadulni tõlük. Kép

Gabomamo,
bizony milyen yorsan telik az idõ. Szerintem a dokim arra számít, hogy Pöttömke is egy kicsit hamarabb érkezik, csak nem akar riogatni. Kép Nem is lenne baj, ha már akkorra kigyógyulok. Tényleg kezd egyre izgalmasabbá válni a dolog, én meg szép lassan átmegyek pingvinbe közlekedésileg. A picur most is épp azzal szórakozik, hogy a bordámimat rugdossa. Tök jó dolog érezni, hogy milyen jól érzi magát bent. KépKép

Karmen,
modd meg légyszi Ritának, hogy nagyon vigyázzon magára és a picurra. Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen a még hátralevõ 33 hétben. Kép
Ja, holnap írok neked, OK?

Puszi,
Edelweiss
38+2
edelweiss

Gabi,

nekem is 12 evesen lett penicillin allergiam, de mar ne emlexem. Mlyen gyogyot kaptatok?

Nekem meg mindig nem jon be az babanet csak mashogy. Nemtom miert?
g.
gabomamo

Sziasztok!

Gabi3!
Hány napig adtad Flórának az antibiotikumot?Mert ha idõ elõtt abbahagyod azzal többet ártassz mint használsz! Lehet hogy a panaszok már elmúltak, de végig kellszedni!
Egyébként baktérium okozta a torokgyuszit? Mert csak arra hatásos az antibiotikum, vírusos torokgyuszira nem. Minket a dokinénink elküldött a múltkor szakorvoshoz, hogy õ állapítsa meg, hogy vírus v. baktérium okozta a mandulagyulladást Beninél.
Elképzelhetõ, hogy a gyógyszer mellékhatása, hogy Flóci pöttyös lett!Kép
Sajnos nagyon sok mellékhatása lehet az antibiotikumnak (bõrszárazság, kiütések, hasmenés, tönkreteszi a bélflórát, stb.),ezért én tényleg csak nagyon indokolt estben érdemes hozzányúlni!

Kép

Kép

Kép
banita

Sziasztok!

Ma megint nem volt hõemelkedése sem Flónak. Szerintem meggyógyult. A kiütései természetesen elmúltak, tuti hogy a gyógyitól voltak.

GAbó: Az Ospen nevû szirupot kaptuk. Eléggé állat módon tudtam csak beadni neki. Üvoltött már akkor amikor kiöntöttem a kanálba a lét. Holnap megyünk a dokinénihez és megkérdezzük mi a helyzet szerinte.

Banita: Szerdán kaptuk a szirupot,aznap nem sikerült beadni neki. Csütörtökön már igen, két napig kapta. Péntekem már pöttyös kezdett lenni és nem evett semmit. Tudom, hogy végig kellene szedni a kúrát, de ha allergiás a szerre akkor talán inkább hanyagoljuk. Vinni kellett volna pisit, de két zacsiból egybe sem sikerült belecsurgatni, csak mellé. Nekem sem volt ínyemre, hogy ilyen gyógyit adott a dokinéni. Remélem nem lett tõle semmi baja. Ti kihez jártok dokinénihez?

Tegnap és ma ebédnél együtt ettünk a Flórával. A levesbõl hörpizett és a krumplit, husikát meg a répát összecsócsálva adtam a szájába. Reggel meg vajaskenyér, toljássárgája és sajt volt a menü. Mert ugye nem evett rendesen sem reggelit sem ebédet. Szerencsére az uzsit betermelte.

Gabi3Kép
inecsg

Sziasztok!

Gabi3:
Köszi az infot.Azért megyünk vonattal,mert a párom kér a
munkahelyén 50%-os kedvezményt,így olcsóbb a jegy.Meg
a buszért nem rajongok igazából!
Örülök,hogy Flóra szépen gyógyul!

Gabó:
Mostanában nekem az elmúlt naponra kattintva töltött nagyon sokáig,így most az anyaságról kattintok és ott
keresem be!Neked maga a babanet oldal nem akar bejönni?

Még annyit szeretnék kérdezni,hogy a takarítószert véletlenül egyszer belélegeztem(pronto bútorápolót)
lesz a babónak valami baja szerintetek?
Pedig annyira vigyázok,de felújításban vagyunk így
muszáj takarítanom mindenféle tisztítóval!
Gondolom ez máskor is elõ fog fordulni,ha nagyon vigyázok
akkor is.
Ti ezt hogy oldottátok meg?

Puszi Mindenkinek!

Erika
Erika

Gabó
Igazad volt. Ma a doki is azt mondta, hogy nem húzzuk ki márc. 21-ig. Ma is kellett menni hozzá a klinikára és kiderült, hogy már 2 ujjnyira nyitva vagyok. Kérdeztem mégis mikorra várható pöttömke, mire mosolyogva közölte, hogy akármikor. Lehet, hogy már ma este visszamegyünk szülni. KépKép

Puszi,
Edelweiss
38+3
edelweiss

Sziasztok!

Edelweiss!
Ki az orvosod?
Attól hogy 2 ujjnyira nyitva van a méhszájad még nyudodtan kihúzhatod akár 2 hétig is! Nekem több ismerõsöm is van akinek nyitva volt a méhszája szülés elõtt legalább 1 hónappal, és a kiírt idõpont környékén szültek.

Gabi3!
Mi a Hegedûs Ágihoz járunk a Debreczeni u.-ba, de van egy természetgyógyászunk is ("rendes" orvos), akihez alkalomadtán szoktunk járni.Ha gondolod elküldöm a telefonszámát, még jól jöhet! Egyébként a H. Ági sem antibiotikum párti, és nagyon kedves, türelmes. Nekem az Inci (tudod, a védõnõ) ajánlotta.
Örülök neki, hogy Flóci jobban van, és elmúltak a pöttyei!

Kép

Kép

Kép
banita

Sziasztok!

Milyen volt a baba-mama klub?

Gabómamó!
Szörnyû, hogy hízik Simi! Kép Kép Kép
Lilinek is voltak ilyen kiütései, de nem volt nagyon vészes.
Na, 2 év múlva hallgathatod majd a felvágott nyelvû gyerekeidet! Vigyázz! Kép

Gabi3!
Nagyon szép a mézeskalács házikód. Megvan még? Leírod majd, hogy milyen a tésztája?
Remélem, Flóci most már meggyógyul. Szerintem mondd meg a dokinéninek, hogy kiütéses lett, vagy ha még látszik, mutasd meg, biztos mond valami okosat.

Edelweiss!
Neked is mielõbbi gyógyulást! Kaptál gyógyszert, vagy mit csinálnak vele?
Na, akkor Te is elõnnyel indulsz, ha már 2 ujjnyi! De izgi! Kép

Erika!
Annyitól tuti nem lesz bajod. Mostanában én is jó sok vegyszert lélegzek be, de azért megpróbálok vigyázni. Ha csak néha van ez, és nem tüdõzöd le, biztos nem lesz baj.

Ildianyu
ildianyu

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?