Sziasztok,
Agci,
en tenyleg aggodom 1 kicsit Simi sulya miatt, de nem azert mert te mondtad.
Gabi,
a newborn pelus sosem volt jo, en azert probalgattam, elhasznaltam par darabot, de mindig megbantam, mert mindig atoltoztetes volt utana. Pedig Jazminnal a Liberost is honapokig hasznaltuk.
Edelweiss,
uristen milyen gyorsan telik az ido. Jo izgi mostmar, ugye? Eredetileg enis a jovo heten szulnek
, de az uh alapjan febr. 7. lett. Azert eleg jol ki tudtak szamolni es februar 6-an meg is jott Simon. Mi lett volna, ha meg var 1 honapot?
Barmikor johet a babokad!
Tudtatok , hogy a noi klinikan van 2 uj szoba 1 agyas, ami olyan mint 1 hotelszoba, sajat furdoszoba telefon, stb. 10 ezer/ ejszaka. Nagyon szep, de szerintem jobb a 3 agyas. legalabbis a mi szobank nagyon jo volt, egesz nap rohogcseltunk, mikozben iszonyuan fajt a mehecskenk.
Ja azt nem is irtam meg, hogy borzaszto fajdalmamim voltak a mehosszehuzodasok alatt. Csillagokat lattam, felert a fajasokkal. Jazminnal 1x sem fajt, lehet, hogy azert mert keson kezdtem szoptatni. De tobbi anyuka mondta, hogy minel tobbedik gyereket szulod, annal jobban faj. Panadolt nem szedhettem, mert algerias vagyok ra.
Meg azt is elfelejtetem irni, hogy az elso napokban sebesre szopizta a cicim Simon. Kenegettem Bepanthennel, jo is volt, de mindig visszasebesedett. Itthon olvastam1 LLL ujsagban, hogy nem jo kenni, mert tenyleg ujra porkosodik, na en nem kentem es tenyleg gyorsan meggyogyult. Kulonben menyei volt a szoptatas a klinikan, mivel csak ulve tudok szoptatni a szekbe ules eleg kellemetlen volt, akkor fajta cicim es meg gorcsoltem is kozben.
de csap par nap volt.
Siminek nagyon csunya a bore. Tiszta kiutes. Piros es feher a kozepe. Az egesz feje olyan es meg a hajas fejbor is. Most olvastam utana, ez a tejtol van es 5-6 honapos korara javul meg. szegeny, addig pottyos labda lesz. Az orranal es a 2 szeme kozott mar kicsit sebes is. Hetfon jon a dokineni, kivancsi vagyok mit mond, akkor lesz Simi nyelvfelvagasa is. Mindket gyerek felvagott nyelvu lesz
Nektek bejon a babanet tarsalgo? En most masfelol jelentkeztem ra es csak igy jon be.
nu csok mindenkinek,
gabomamo