Sziasztok!
Bocsika, de valahogy nem nagyon volt kedvem írni! Ez a meleg idő teljesen elnyom, és kicsit fásult lettem a babatémával kapcsolatban!
Kacika! Neked halk gratula! És ne aggódja, ha már egyszer ott volt az a második csík, akkor hétfőn is ott lesz!
Zsu! Neked nagyon mennek a drukkok a teszthez!!!!!!!!!!!!!!!!
Andi! Olvastalak egy másik topikban, hogy megjött!
Háááááááát........ nem is tudom mit mondjak! De majd most! Mutasd meg, hogy kell ezt csinálni!!!
Enik! Ha még érdekel ez a gyes-gyed-táppénz dolog, akkor priviben szívesen tájékoztatlak, mert én már nagyon utánajártam a dolgoknak! Egyébként hogy vagy?
Krisztinka! Hát ez az ovu teszt atom pozitív! Gondolom jól telt az estétek.
Erzsi, Kriszti! Veletek mi a helyzet? Peteérés érzés stb.....?
Denni! Örülök, hogy jelentkeztél! Pihenj sokat, és vigyázz nagyon magatokra! Pont én beszélek, aki egy percig alig bírok nyugton maradni, kivéve ha babanetezek.
Kislibus! Végül hogy mi lett a döntés, ki várjátok a 6 hónapot, vagy lesz ami lesz alapon belevágtok? Én tutira nem tudtam volna annyit várni, és sok helyen olvastam, hogy a szervezet már 1 hónap után visszaáll, és azt is tudja, hogy mikor áll készen egy újabb babára!
Húúú csajok kit hagytam ki??? Andi! Egy létszámellenőrzést légyszi, mert már azt se tudom, hogy kinek nem írtam! Igaz vannak akik amilyen gyorsan jöttek olyan gyorsan el is tűntek a topikból!
Nálam tegnapig semmi érdekes nem történt! Kedd óta vannak páfrányaim, és tegnap este tutira megrepedt a tüszőm. Most nem volt olyan szörnyű, mint a múlt hónapban. Hirtelen elkezdet fájni a jobb oldalam, de annyira, hogy ülni alig bírtam. Ez kb este 7 körül volt, így kicsit hamarabb vittem Bencét aludni
és neki estem apának. Aztán 9-10 körül már nem is éreztem semmit.